Presse

Info til pressen

Har du spørgsmål vedrørende ligaen, så kan du kontakte forretningsfører, Rasmus Winkel, og han vil være behjælpelig med at skaffe dig de oplysninger du skal bruge.

Rasmus Winkel: 30 70 44 43

e: info@basket.dk

Akkreditering til ligakampe: Det er ikke nødvendigt at lade sig akkreditere til kampene i grundspillet i Basketligaen. Du skal bare vise dit pressekort ved indgangen, men det kan være en god ide i forbindelse med slutspillet, hvor en akkredittering blandt andet betyder at vi reserverer en presseplads til dig.

Interviews: Efter hver kamp kan spillere og trænere interviewes på banen, i spillertunnellen eller på gangen ud for omklædningsrummene.

Mailingliste: Ønsker du at modtage pressemeddelelser og anden presserelevant information fra Basketligaen, så kan du komme på presselisten ved at kontakte kommunikationsmedarbejder Rasmus Winkel på info@basket.dk .

Billeder: På Basketligaen hjemmeside kan der downloades actionbilleder i høj opløsning. Billederne kan frit benyttes med angivelse af fotografens navn og www.basketligaen.dk som kilde