Nyheder

Vikings taber TV-kamp til 79’ers

23.02.2015

Vikings tog mandag aften imod Hørsholm 79’ers i sæsonens første TV-kamp i Aalborg Stadionhal foran 700 tilskuere.

Vikingerne kom sig aldrig over den dårlige start og selvom kampen var tæt i de sidste minutter var det alligevel gæsterne fra Hørsholm, der trak det længste strå og vandt 63-72.

79’ers åbnede kampen bedst og kom på hele 14-2, før Vikingerne endelig fik stabiliseret forsvaret en smule og fik sat gang i scoringerne. Særligt Hørsholms Daniel Mortensen var brandvarm i perioden og scorede flere flotte 3’ere. For Vikingerne var det sæsonens måske dårligste periode på hjemmebanen og kun 7 point formåede de at lægge i kurven imens Hørsholm fik lagt 20 i.

Bagud med 7-20 så det allerede tidligt i 2. periode svært ud for Vikingerne og de dårlige tendenser fortsat. Vikingernes normale topscorere Javorn Farrell og Trey Sumler havde ikke meget held med at få lagt bolden i kurven og i den anden ende af banen styrede Frederik HN tropperne med hård hånd. Også i 2. periode var 79’ers klart bedst og selvom Vikings langsomt fik gang i scoringerne var det Hørsholm, der vandt 2. periode med 13-17.

Vikingerne kunne gå til halvegspause bagud med hele 17 point, men særligt Javorn Farrell trådte i karakter i denne periode med flere spektakulære layups og steals. Til gengæld var Trey Sumler fortsat helt uskarp bag 3points linjen og der var heller ikke meget hjælp at hente fra Demetrius Phillips. Vikingerne ender dog med at vinde perioden med 20-16 og kunne således gå til 4. periode blot bagud med 13 point.

4. periode endte med at blive en spændende periode, hvor Vikingerne med 3 minutter tilbage af kampen blot var bagud med 6 point – 61-55. Desværre for Vikingerne formåede Hørsholm at holde hovedet koldt og samtidig lod de ikke Vikingerne få nogle nemme scoringer sidst i kampen. Vikingerne kan se tilbage på en kamp, hvor de faktisk kun lavede 10 turnovers, men til gengæld kun fik hentet 7 angrebsrebounds og skød pinligt ringe %’er – 40% på 2 points forsøg og 25 % fra 3points linjen.

Hørsholm derimod fik sig 2 vigtige point i kampen om at undgå nedrykdning.

Topscorer:

Vikings: Javorn Farrel 26 point, 6 rebounds og 5 steals

79’ers: Derek Semanas 16 point og 8 rebounds

Horsens IC vinder uden problemer over SISU

23.02.2015

I en kamp, hvor der ikke var meget spænding vandt HIC i dag forholdsvis komfortabelt med 93-68 og holder dermed presset på Bakken i kampen om første pladsen i grundspillet.

Baye Keita var tilbage for HIC på hjemmebanen, hvor han ikke har spillet siden pokalfinalen. Første periode startede forholdsvis lige. Darryl Partin scorede hurtigt 7 point.

HIC havde svært ved at ramme udefra, men så tog Skyler Bowlin fat. Han satte hurtigt 4 treere og scorede i alt 16 point i første periode. Skyler var i perioden 4 for 6 fra tre points land, mens resten af holdet var 0 for 6. HIC vinder perioden 27-17.

I anden periode skruer HIC endnu mere op for intensiteten i forsvaret, og SISU har svært ved at komme til scoringer. Addison, Fitzpatrick og Borovcanin begynder også at ramme udefra og HIC trækker fra. Brian Fitzpatrick spiller solidt og viser at han kan blive en meget vigtig brik for HIC i resten af sæsonen. SISU scorer kun 14 point i perioden. De 4 af dem er fra den tidligere HIC spiller Frederik Rungby.

Ved pausen var HIC foran med 52-31 og kampen virkede allerede afgjort.

I tredje periode kommer SISU lidt bedre med. HIC fjerner foden fra speederen og det udnytter Darryl Partin til at komme i gang igen. Partin er en ekstrem god scorer og voldte HIC problemer. I statistikkerne er det dog sjovt at se, at Partin har den dårligste +- statistik af alle SISU spillerne. For HIC fortsætter Brian Fitzpatrick, men også Baye Keita kommer i gang med flere dunks.

I fjerde periode kom bænken ind fra begge hold da kampen var afgjort. Vedran Borovcanin blev dog inde på banen og diskede op med flere lækre moves. Vedran scorede 11 point i perioden.

Kampens detalje kom dog i kampens sidste minut da Anton Elsner kastede et Alley oop til Baye Keita, og Keita viste at han stadig kan komme op i de højere luftlag efter hans skade.

Kampen endte en lille smule rodet med en sikker HIC sejr på 93-68 (27-17, 25-14, 24-22, 17-15). Det var HIC’s 11 sejr i træk og de gule er ubesejret i 2015.

Topscorer: HIC Skyler Bowlin 20, SISU Darryl Partin 21

Bedste spillere for HIC var Skyler Bowlin og Vedran Borovcanin, mens Darryl Partin var bedst for SISU

Næste kamp for HIC er på torsdag, hvor modstanderen er Randers Cimbria på udebane.   

En gyser i Glostruphallen

21.02.2015

Lørdag eftermiddag lagde Glostruphallen gulv til en topkamp mellem Basketligaens nummer 2 og 3 - Bakken Bears på besøg hos Copenhagen Wolfpack.

Wolfpack, der spiller på en af deres fire hjemmebaner, skulle forsøge at lægge yderligere afstand til Svendborg Rabbits efter Wolfpack tabte ude mod Randers i mandags.

1. periode starter i de indledende minutter fint for hjemmeholdet, der fik to hurtige scoringer tæt på kurven, hvorefter Bakken begyndte at svare igen med to hurtige treere. Udeholdet byggede videre på denne føring og vinder de første ti minutter 14-26.

2. periode skulle blive meget af det samme. Bakken formår at holde Wolfpack ude af feltet og forcerer dem til at skyde udefra. Det skulle vise sig at fungerer rigtig godt da hjemmeholdet ikke kunne ramme noget som helst udefra. 35-51 ved halvleg.

Wolfpack kom ud til tredje periode som om de havde fået et spark bagi af trænerteamet i halvlegen. Der var en anden energi i forsvaret, men alligevel kunne de ikke helt formå at komme ordentligt tilbage i kampen.

Det var først i 4. periode at de for alvor får hul på bylden på baggrund af en kæmpe indsats af Christian Thomsen. Han blev brandvarm og satte flere vigtige skud der fik hjemmeholdet og publikummet op af sæderne. Wolfpack fandt gejsten igen, og afstanden mellem holdene kom ned på under de magiske ti. Bakken viste stor rutine og lod det ikke stikke helt af for hjemmeholdet, og holdt føringen indtil Ryan White kunne bringe Wolfpack foran med 1 med 10 sekunder igen på to straffekast. Bakken, med mulighed for at vinde kampen, får bolden i hænderne af Nicolaj Iversen som på kluntet vis bliver fejlet med 4 sekunder igen. To sikre scoringer og Bakken foran med 1. Casper Hesseldal får til slut sendt et fornuftigt skud afsted fra mellemdistancen, men den rammer siden af kurven og Bakken kan køre hjem til Århus med en sejr i baglommen.

Slutresultatet bliver 83-84 (14-26, 21-25, 24-18, 24-15).

Topscorer Wolfpack: Ryan White 23 og Christian Thomsen 22 point

Topscorer Bears: Maurice Aker 18 og Jo Harris 14 point 

Randers Cimbria slår Værløse BBK på udebane

21.02.2015

Der fornemmes en intens stemning i hallen inden kampstart, der fint modsvarer kampens vigtighed. Specielt er det noget af en skæbnekamp for Værløse, der skal vinde for at bevare et realistisk håb om at nå slutspillet.

Drew Maynard scorer kampens første to point og kampen indledes i et højt tempo og med høj intensitet.

Efter en periode, hvor ingen af holdende rigtig finder angrebsrytmen kan Bonell Colas dunke bolden i efter en angrebsrebound til stillingen 4-5 til Randers (4 min spillet).

5 min inde i perioden kommer udeholdets skarpskytte Chris Nielsen første gang til afslutning - en flot 3'er, der bringer Randers på 8-6. Via et par flotte scoringer af David Knudsen holder hjemmeholdet kontakt og bringer sig på 11-14. Bonell Colas svarer igen med endnu et flot dunk, hvorefter Drew Maynard og Chris Nielsen udveksler 3 pointsscoringer og holdene virker til for alvor at lukke op for angrebsposen.

Hjemmeholdets Rob Woodson slutter perioden af med at ramme et af to straffekast til en stilling på 17-21 til Randers.

Mest bemærkelsesværdigt var Bonell Colas to flotte dunks og tre blokerede skud.

Anden periode starter med et stærkt drive mod kurven af Værløses guard, Rob Woodson, der giver en scoring med fejl. Trepoints-spillet fuldføres og der er nu kun et point mellem holdene.

Begge hold fortsætter med at tage bolden hele vejen til kurven og det udløser masser af straffekast i begge ender. Et flot steal af Axel Karason giver efterfølgende to point og Værløse er efter 2 min af perioden foran for første gang i kampen siden 2-0 føringen.

Flotte scoringer af Chris Nielsen og David Knudsen følger og de er på dette tidspunkt (4 min inde i perioden) af kampen også topscorere med henholdsvis 14 og 12 point hver.


Chris Nielsen fortsætter med at dominere Randers angrebsspil og via straffekast og endnu en flot 3-pointsscoring, bringer han Randers foran med 29-34 med 4 min igen af perioden.

Hjemmeholdets normalt mest scorende spiller, Drew Maynard, kæmper tydeligt med at få angrebsspilet til at fungere, hvilket ikke mindst skyldes flot forsvar af specielt Bonell Colas.

Kampens klart mest dominerende angrebsspillere ved halvleg er udeholdets Chris Nielsen med 21 point og hjemmeholdets David Knudsen med 19 point. De to normalt dominerende amerikanere Bonell Colas og Drew Maynard har nærmest elimineret hinandens angrebsspil, men begge kæmpet forbilledligt i både forsvar og angreb.

Efter et par rodede slutminutter op til halvlegen slutter 2. periode med en føring til hjemmeholdet på 39-38.

Anden halvleg starter som første med scoringer af David Knudsen for Værløse og Chris Nielsen for Randers. De første tre minutter af perioden giver ikke nogen af holdene et forspring på mere end et point og stillingen er således 44-45 til Randers.

Endnu et blokeret skud fra Bonell Colas på Drew Maynard efterfølges af frustrationer og en teknisk fejl til Drew Maynard. Chris Nielsen omsætter straffekastet til en føring på 44-48 til Randers.

Værløses angrebsspil er gået i stå og skuddene vil ikke i kurven. Christian Bendtsen bringer Randers på 44-50 via sine første 2-point i kampen.

Værløse forsøger i denne periode med pres højt oppe på Randers banehalvdel, men Randers slår presset og med godt to minutter tilbage af 3. periode får Drew Maynard sin 4. fejl. Fra straffelinjen opretholder Randers forspringet på 6 point, 48-54. Endnu et blok af Bonell Colas efterfølges af en 3-pointscoring af Mike Nielsen og Værløse må tage en time out bagude 48-57 mod slutningen af perioden.

Emil Hemmingsen bryder Værløses scoringskrise og bringer stilligen på 51-59 inden et steal af Tobias Tita medvirker til endnu to point til Værløse. Mike Nielsen slutter perioden af med endnu en 3-pointscoring til periodecifrene på 53-62.

Drew Maynard må pga de 4 personlige fejl holdes på bænken i starten af 4. periode og det giver Værløse store problemer - specielt i forsvaret. Randers udnytter dette til at udbygge føringen til 13 point.

Mike Nielsen er i starten af 4. periode flyvende og har nu scoret 14 point. Hans scoringer er medvirkende til, at Randers holder føringen, så stillingen nu er 57-70 med 7 min igen af kampen.

På trods af, at Randers holder Bonell Colas på bænken i en lang periode af 4. periode, formår de alligevel at holde føringen bla. på baggrund af flot angrebsspil fra Chris Nielsen (29 p på dette tidspunkt).

Bonell Colas tjekker ind i kampen med 5 min igen og første berøring er et imponerende flot dunk til stillingen 60-74. Værløse tager time out og det er nu, der skal ske ændringer - specielt i offensiven, hvis kampens momentum skal ændres.

Desværre fortsætte Værløses problemer fra distancen og selv et flot dunk fra Drew Maynard kan ikke forhindre, at Randers bringer sig foran med 16 point og dermed sikrer sig største føring i kampen på nuværende tidspunkt.

Mod kampens slutminutter fader kampens intensitet ud og Randers spiller smart og kontrolleret. Det udløser dunks til Bonell Colas i den ene ende og flotte bloks i den anden, alt imens Værløse kæmper forgæves.

Kampen ender med en fortjent sejr til Randers på 66-84, og efterlader dermed Værløse med en tæt på umulig opgave i forhold til at sikre sig en eftertragtet plads i slutspillet, mens Randers må siges at have rettet skuden flot op efter den senere tids tumult.

Kampens spiller blev uden tvivl Randersspilleren, Chris Nielsen, der leverede varen med 31 point, mens David Knudsen spillede en særdeles flot kamp for hjemmeholdet og endte med imponerende 27 point. 

Stats fra TFN - HIC er på plads

19.02.2015

Så er stats fra mandagens kamp i Næstvedhallen mellem Team FOg Næstved og Horsens IC på plads.

Du finder stats fra kampen ved at klikke her. 

Stats fra TFN - HIC

17.02.2015

På grund af tekniske problemer er stats fra onsdagens kamp i Næstvedhallen mellem Team FOG Næstved og Horsens IC ikke klar endnu.

Der arbejdes på at få stats klar så hurtig som muligt.

Horsens IC vandt kampen med 95-79 (27-15, 21-20, 23-16, 24-28)

HIC besejrer TFN i Næstvedhallen

17.02.2015

Kunne topholdet i BL, Horsens IC fortsætte det gode spil der har bragt dem på 1. pladsen eller kunne Team FOG Næstved stikke en kæp i hjulet.

Jo der var lagt op til en tæt kamp i Næstvedhallen, men HIC er bare for stærke for tiden og vandt helt fortjent.

1. periode 15 - 27: Team Fog Næstved fik igen igen en skidt start på kampen. Ingen scoringer de første 3 minutter. Det ebtød dog ikke så meget i dag, for Horsens holdt også igen med scoringerne.

Men det blev holdet ikke ved med, og Horsens trak fra til en meget sikker føring ved periodens slutning. Man kunne godt se, hvem der ligger nr. 1 i basketligaen.

2. periode 20 - 21: Team Fog Næstved scorede periodens første point, og det var så det. Horsens fik samlet sig sammen og udbyggede føringen midt i perioden. Men Team Fog Næstved fik sat prop i Horsens' stime, så føringen til Horsens ved pausen ikke blev så katastrofal, som den kunne have blevet.

3. periode 16 -23: Efter en lige start på perioden (2-2) begyndte niveauforskellen igen at melde sig mellem de 2 hold. Horsens løb lige igennem Team Fod Næstveds forsvar, hvilket man bestemt ikke kunne sige om Team Fog Næstveds angreb,  som havde store problemer med at bryde igennem Horsens' aggressive forsvar. Horsens udbyggede derfor føringen.

Team Fog Næstved fik en kort opblussen midt i perioden, som mindskede Horsens føring. Men den var kort. Horsens trak fra til en sikker føring på 20 point ved periodens slutning.

4. periode 28 -24: Fra starten af perioden så det ud til, at kampen var afgjort, men Team Fog Næstved skal have ros for at fortsætte med at kæmpe. Det lykkedes endda for holdet at reducere Horsens' føring til 10 point med 4:16 tilbage af kampen. Turde man tro på et Team Fog Næstved-comeback?

Nej det skete desværre ikke og HIC trak til sidst fra igen og sejrede med cifrene 79-95.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Milan Stanojevic med 19 point og for Horsens IC scorede Vedran Borovcanin 21 point.

Meget følelsesladet afsked med Dan Uzan da Hørsholm slog Værløse

17.02.2015

Det var en følelsesladet aften i Hørsholm, da man inden basketligakampen mellem Hørsholm 79ers og Værløse BBK mindedes det mangeårige klubmedlem Dan Uzan, der tragisk mistede livet i terrorhandlingen lørdag nat i København.

De 923 tilskuere, hvoraf rigtigt mange af Uzans venner var blandt, holdt først et minuts stilhed for Uzan og så derefter en medrivende basketballkamp, som Hørsholm vandt 95-78.

Hørsholmspillerne var tydeligvist meget berørte af omstændighederne omkring kampen og de kanaliserede de følelser ind i sæsonens bedste præstation.

-Det var meget følelsesmæssigt, sagde Nicklas Piechnik efter kampen. Man kom frem på et helt andet plan. Det var en ven… Det var nærmest en fra min familie, der gik bort. Det er meget tragisk og meget tæt på hjertet. Det var en stor mand med et meget stort hjerte.

Med de mange følelser i spil startede Hørsholm kampen bedst, og nærmest uden at misse et skud, kom de foran 18-9 efter tre-points scoringer fra Rob Fields, Derek Senemas og Sikander Tajik. Hørsholms forsvar kørte også på den helt store klinge, og de tvang lokalrivalerne til at begå fejltagelse efter fejltagelse og i det hele taget så holdet ud som om, de var påvirket af de mange tilskuere og stemningen i hallen.

Det var et forspring, som holdt perioden ud, selv om Værløse kom lidt bedre med. Deres altoverskyggende spiller, Drew Maynard, fik gang i kanonen  med otte point, men alligevel gik Hørsholm ud til anden periode med en føring på 27-21.

I anden halvleg kom Hørsholm igen forrygende fra start, da de på kun to minutter bragte sig foran 39-21 efter scoringer fra hele fem forskellige spillere. Derefter vendte momentum dog fuldstændigt. Salman Kahn ramte en tre’er og det satte gæsterne i gang. Det var igen Maynard, der førte an, med otte point mere imens Værløse reducerede til 42-36 med fire minutter igen af perioden.

Nu skiftede momentum endnu engang. Hjemmeholdets forsvar begyndte at hænge sammen igen, og inden pausen havde Hørsholm igen opbygget et 13-points forspring, 53-40.

I anden halvleg kom Værløse flere gange tæt på, men hver gang svarede Hørsholm igen. Frederik H Nielsen, der var banens mindste spiller, fløj rundt og hentede rebounds blandt de store spillere. Sikander Tajik spillede med følelserne udenpå tøjet og med hundrede kilometer i timen, og Alejo Rodriguez og Asbjørn Midtgaard holdt Drew Maynard under kontrol.

Midt i tredje periode kom Værløse så tæt på som 64-59, men Hørsholms forsvar trådte igen i karakter. De næste seks minutter scorede Værløse kun to point og halvvejs inde i fjerde periode var scoren 82-65 og Hørsholms sejr kom aldrig i fare.

Efter kampen var også Hørsholmtræner Miguel Hoyo berørt af publikum og den støtte, de gav holdet, klubben og Dan Uzan:

-I dag var en svær kamp, men vi spillede med en ekstra spiller hele aftenen. Det var vigtigt for os at vinde for Dan og vi fik den vigtige sejr.

Med sejren har Hørsholm taget et vigtigt skridt mod en kvartfinaleplads, mens Værløse får sværere ved at undgå nedrykningsspillet. Ender de to hold med samme antal point, er det Hørsholm, der ender øverst i tabellen, fordi det i basketball er indbyrdes opgør, der tæller ved pointlighed, og Hørsholm har vindet to af tre møder mellem klubberne i denne sæson. 

Bakken Bears kører sejren hjem på en god anden halvleg

17.02.2015

Kampen startede, ligesom de andre tre samtidige kampe i Basket Ligaen, med 1 minuts stilhed til minde om Dan Uzan fra Hørsholm 79ers.

Bjørnene lod som om, de var gået i vinterhi i første halvleg men kom anderledes friske ud i de sidste 20 minutter her til aften i Kildeskovshallen.

Uden karantæneramte Darryl Partin startede SISU bedst med aggressivt forsvar og kom foran 11–5, hvorefter Ville Touminen ikke kunne vente længere og bad om et time-out, som kunne høres ude på Adolphsvej.

Desværre for SISU hørte man derefter ikke helt så meget til ham i de næste par minutter, mens Bakken lavede et 14–2 run til stillingen 13–19. Den føring fastholdt Bakken perioden ud til 21–27. Ziko Grubovic scorede 9 point i første periode, men fik også raget sig 2 fejl til – ligesom Marius Hansen.

I anden periode havde SISU stor succes i forsvaret, og Bears fik problemer med at score. Så løftede Ville sit toneleje igen, men Bakken scorede kun 4 point på 5 minutter, og så kunne SISU gå til pause med en 43–42 føring.

Bakken kom ud i tredje periode med fornyet energi og mere fart på spillet. SISU kunne ikke matche tempoet og kom stille og roligt mere og mere bagud. En, indtil da, relativt anonym Jonas Zohore scorede 12 af sine 14 point netop i tredje periode, og Maurice Acker, som havde scoret præcis 0 point i de første tyve minutter, scorede 7 i tredje, som endte 58–74.

I fjerde periode fortsatte Bakken med at udbygge føringen, og SISU havde ikke flere kræfter tilbage. Kampen endte 74–96.

Desværre, set fra SISUs synspunkt, vandt Randers over Wolfpack, og derfor er SISU nu nede på syvendepladsen og bliver nødt til at vinde nogle nøglekampe i den kommende tid – bl.a. den mod Randers den 5. marts – for at ende på sjettepladsen og en potentiel kvartfinale mod Wolfpack.

Topscorere:

SISU: Ziko Grubovic 17 point, 5 rebounds, 1 assist; Mikael Vincents Nielsen 16 point, 6 rebounds, 4 assists; Joe Benjamin 13 point, 10 rebounds; Frederik Rungby 13 point, 5 rebounds, 2 assists.

Bears: Jo Harris 20 point, 9 rebounds, 2 assists; Morten Sahlertz 20 point, 3 rebounds; Jonas Zohore 14 point, 9 rebounds, 1 assist; Chris Christoffersen 14 point, 7 rebounds, 3 blocks.

Sidstesekundsafgørelse ender med Randers Cimbria sejr

16.02.2015

Randers Cimbria tog i aften imod gæsterne fra Copenhagen Wolfpack, som har været denne sæsons helt store positive overraskelse.

Randers Cimbria skulle bygge videre på det flotte spil, som de havde fundet frem i deres forrige kamp imod Aalborg.

Det flotte spil lod vente på sig, men efter dets indtog i anden periode, formåede Randers Cimbria at spille helt lige op med gæsterne fra Copenhagen Wolfpack. Intet var afgjort før det allersidste sekund, hvor Chris Nielsen scorer kampens sidste point til stillingen 89-85. 

Holdene fulgtes godt ad i første periode, og det virkede som om, at især gæsterne fra Copenhagen Wolfpack fik en tung start. Det lignede, at gæsterne var ved at trække fra godt halvvejs i perioden, men med gode aktioner fra blandt andet Reno Silars, formåede hjemmeholdet at hænge på.

Copenhagen Wolfpack trækker dog en smule fra i slutningen af perioden, som ender 22-27. 

Hjemmeholdet blev langsomt hægtet af i løbet af anden periode, og de måtte kæmpe for hvert eneste point. Samtidig havde gæsterne ufattelig nemt ved at score deres point, og med knap halvdelen tilbage af anden periode førte gæsterne med 34-45. Det virkede som om, gæsterne konstant var et skridt foran.

Pludselig begyndte Randers at finde deres gode spil frem, og med en flot trepointsscoring af Bo Colas er hjemmeholdet kun bagud med 42-45. Med endnu en scoring af Bonell Colas kan Randers Cimbria udligne til 47-47 med knap et minut tilbage af perioden. Perioden sluttes af med en scoring af Chris Nielsen, så perioden ender 51-47 til hjemmeholdet. 

Det gode spil fortsatte ind i tredje periode, og hjemmeholdet begyndte langsomt at trække fra. Efter to og et halvt minuts spilletid var stillingen 54-47. Gæsterne kunne ikke få bolden i kurven, og de straffede ikke hjemmeholdets fejl, som de ellers gjorde tidligere i kampen. Pludselig var det Randers Cimbria, der havde nemt ved at finde kurven.

Med knap tre minutter tilbage udlignede gæsterne, og hjemmeholdets fejl begyndte igen at forekomme oftere og oftere. Perioden endte 66-65 til Randers Cimbria, og der var lagt op til en tæt fjerde og sidste periode. 

Holdene fulgtes godt ad igen i fjerde periode, og med syv minutter igen var stillingen igen helt lige – 72-72. Ingen af holdene formåede for alvor at trække fra, og spændingen var stadig fuldstændig intakt med fem minutter tilbage, hvor stillingen var 79-78.

Med to minutter tilbage var stilingen 83-82, og Randers Cimbria tog en time-out. Med syv sekunder tilbage var hjemmeholdet foran med en enkelt, og med to straffekast kan Chris Nielsen være med til direkte at afgøre kampen. Han scorede på et enkelt, men da han scorede på de to efterfølgende, var Randers Cimbria foran med 87-83 med fem sekunder igen. 

Slutresultatet bliver en Randers-sejr på 89-85.

Topscorere Randers Cimbria: Chris Nielsen 31, Bonell Colas 23 og Reno Silars 17 point

Topscorere: Copenhagen Wolfpack: Gabriel Lundberg 24, Jyels Smith 20 og Ryan White 19 point.