Nyheder

Stor overraskelse da 79ers slår Bakken Bears

15.01.2015

Hørsholm 79ers stod onsdag aften for sæsonens sensation i Basketligaen indtil videre.

Hjemmeholdet kom ud som lyn og torden, og ligaens førerhold, Bakken Bears, kom sig aldrig helt over 79ers 19-0 føring efter fem minutter.

Den unge Hørsholmguard Sikander Tajik var overvældet efter kampen: -Det var fantastisk! Det var det fedeste! Hold da kæft! Vi kommer på et run til at starte med og selv om de kommer tilbage nogle gange, formår vi at holde hovedet koldt. Det var helt sindssygt. 

Følelserne sad udenpå tøjet efter kampen, som Hørsholm ganske rigtigt startede i helt fantastisk form. Inden publikum var kommet helt ind i hallen havde Alejo Rodrigues og O’karo Akamune delt de første ti point mellem sig på de første tre minutter.

Den gode start kom på baggrund af en rigtig god Hørsholm-defensiv, der tvang et skadesplaget Bakkenmandskab til at smide fire bolde væk de første fem minutter, hvislet Hørsholm drog fordel af ved at bringe sig foran 19-0 inden Chris Christoffersen med et layup satte Bakken på tavlen. Det layup vendte momentum i kampen og i de næste fem minutter stod der Bakken på det meste. Bakken gik først ind til deres store spillere og Christoffersen og Jonas Zohore havde 10 point tilsammen i resten af perioden. Især de sidste to minutter gik det stærkt. 29-21 blev til 29-21 og stemningen i hallen faldt mærkbart inden anden periode.

Også i starten af anden periode var det Bakken, der spillede bedst. Nicolai Iversen og Chris Christoffersen bragte næsten balance i regnskabet med seks og fire point hver og Hørsholm var nu kun foran med to, 33-31.  Hørsholm var dog på ingen måde slået ud, og Akamone og Semenas trak holdet ud af scoringstørken med akrobatiske skud, og inden pausen var føringen igen på 16 point, 52-36 efter et afsluttende dunk fra Daniel Mortensen.

I anden halvleg formåede Bakken aldrig at kæmpe sig helt tæt på mod et Hørsholmnold med lys i øjnene og en intensitet, der ikke er set tidligere i år. Hver gang Bakken fik et par scoringer i træk, trak Hørsholm en kanin op ad hatten. Enten ramte Tajik, Mortensen, Fields eller Semenas en tre-points scoring, eller så blev Akamune eller Rodruguez fri i feltet og scorede eller blev fejlet.

Efter tredje periode var scoren 76-60, og publikum sad lidt nervøst på stolene, da Bakken er kendt for at lave store comebacks. Sådan skulle det dog ikke gå. 79ers startede perioden med fire tre’ere fra Semenas, Mortensen og Fields, og så var kampen reelt afgjort, da en 28-points føring på 88-62 alligevel var for stor at hente for Bakken.

Derfor gav begge trænere deres reserver minutter på banen og kampen endte til sidst 107-69, da Hørsholms unge spillere fortsatte det gode spil.  Efter kampen afviste Hørsholmtræner Miguel Hoyo at han havde kommet med noget specielt taktisk oplæg til kampen: Det var holdet, spillerne. De har arbejdet rigtigt hårdt den sidste mådend. Vi har haft en masse skadesproblemer, men i de sidste ti dage har vi haft alle med undtagelse af Frederik Nielsen klar og det har været vigtigt. De gode træninger gør, at spillerne tror på det og i dag fungerede det hele så.

2 spillere idømmes karantæne

14.01.2015

I mandagens kamp i Kildeskovshallen mellem SISU og Horsens IC blev 2 spillere sendt i bad efter 2 minutters spil af 2. periode.

Hjemmeholdets Joe Benjamin og gæsternes Ante Gospic kom i klammeri og blev begge diskvalificeret.

DBBF`s Turneringsudvalg har nu efter samråd med et medlem fra Dommerudvalget behandlet dommernes indberetninger og begge spillere er idømt karantæne.

Joe Benjamin har fået 1 spilledags karantæne og må således sidde udenfor når SISU den 22. januar spiller mod Hørsholm 79ers.

Ante Gospic har fået 2 spilledags karantæne og misser topkampen på torsdag hvor Horsens IC spiller mod Svendborg Rabbits i Forum Horsens. Endvidere går Ante glip af sæsonens foreløbige vigtige kamp, nemlig pokalfinalen på søndag hvor Horsens IC på hjemmebanen i Forum Horsens er storfavorit mod Randers Cimbria. 

Horsens IC vinder over SISU i en hård og fysisk kamp

13.01.2015

Horsens IC har spillet god basket i denne sæson, men SISU håbede på at kunne slide Horsens ned med godt forsvar. Men da SISU ikke kunne få angrebet til at fungere optimalt, slap kræfterne til sidst op i forsvaret, og det endte med en sikker sejr til Horsens.

Horsens startede kampen bedst og førte både 9–3 og 13–7. SISU kom lidt bedre i gang men første periode endte 20–13 til Horsens.

Anden periode var lidt bedre for SISU, men afstanden voksede alligevel lidt. Med 8:28 tilbage i anden periode og ved stillingen 24–16 til Horsens sparkede Ante Gospic ud efter Joe Benjamin. Benjamin slog tilbage, hvorefter begge spillere blev diskvalificeret. Så vidt vides så dommerne ikke det første spark fra Gospic, men diskvalificerede ham, fordi han slog Benjamin bagefter.

Horsens var bedst i de næste minutter, før SISU fik hentet lidt tilbage før pausen. Marquis Addison lå på 16 point ved pausen på vej mod sine 32 point i alt. Jonas Giese Anderson scorede to 3’ere i anden periode.

I tredje periode kæmpede SISU hårdt for at komme tilbage med bl.a. tre 3’ere fra Jonas Giese Anderson og kontant forsvar og efter perioden stod det 59–52 til Horsens. Den gode indsats fortsatte i starten af fjerde periode, hvor SISU nåede op på kun at være bagud med 63–59, men så slap kræfterne op. Marquis Addison og Vedran Borovcanin scorede mange point, og Horsens trak hurtigt væk igen til slutresultatet 88–68.

Mikael Vincents Nielsen måtte sidde kampen ud med en skade i albuen, men så fik Jonas Giese Anderson en større rolle end normalt - især fordi Mathias Glahn er skadet og August Haas holder pause fra holdet. Jonas skød 5 for 8 på 3 point og spillede en god kamp. Mike Flowers spillede også en god kamp, mens Darryl Partin blev holdt nede af et stålsat Horsens forsvar.

Horsens fastholder hermed andenpladsen over Svendborg Rabbits, og de to hold spiller netop mod hinanden i Horsens på torsdag. SISU har en lille pause indtil hjemmekampen den 22. januar mod Hørsholm 79ers, og to dage efter tager SISU til udekamp i Aalborg. Det er to kampe, der skal vindes, hvis forhåbningerne om en femteplads stadig skal have en chance for at blive indfriet.

Topscorere SISU: Darryl Partin 23 point, 4 rebounds, 1 assist; Jonas Giese Anderson 18 point (5/8 fra 3 point), 4 rebounds, 2 assists; Mike Flowers 12 point, 6 rebounds 2 assists (og den højeste effektivitet)

Topscorer Horsens IC: Marquis Addison 32 point, 3 rebounds, 2 assists; Vedran Borovcanin 19 point, 13 rebounds, 1 assist; Skyler Bowlin 15 point, 1 rebound, 1 assist.

Endnu et tæt opgør mellem Rabbits og Bears

13.01.2015

Klasikkeren i Dansk Basket gennem de sidste ti år blev igen en spændende kamp, hvor bjørnebanden til slut fik trukket det sidste stik.

Gang på gang gennem hele kampen kom Bakken Bears foran med 10-12 points og hver gang lykkedes det for hjemmeholdet Svendborg Rabbits, at kravle op af hullet og få hentet føringen.

Det hele sluttede også på den måde og det var lige akkurat nok for holdet fra smilets by og dermed vandt Bakken Bears fortjent endnu en sejr fordi de var en smule mere kyniske og lidt mere træfsikre end kaninerne.

Topscorer og dagens spiller Antonio Porta fra Svendborg Rabbits med 35 points og 10 assists. For bjørnene gjorde den tidligere kanin og evigt stabile Nicolai Iversen en flot figur med 25 points og 11 rebounds.

Debut’en for TV2 Sport var fuldendt med god stemning og en næsten fyldt Svendborg Idrætshal så Bakken Bears vinde med 2, 93-95 efter perioderne 20-29, 28-24, 21-24 og 24-18.

Bakken var kommet tidligt til kamp men kom ikke først ud af hullerne da tipp off med et noget andet starttidspunkt end BasketDanmark er vandt til, 19.30, startede kampen.

Svendborg Rabbits var flyvende i starten og især Antonio Porta havde speed og gode assists til sine medspillere. Men også Johnell Smith viste vejen og efter at kaninerne var foran ved halvtid i 1. periode slog bjørnebanden igen. Alle skud regnede i kaninernes kurv og et run på 0-13 afgjorde 1. periode selv om Antonio Porta og siden Will Paul fik reduceret inden de første ti minutter var ovre. Bakken foran med 9, 20-29. Hos bjørnene gjorde Nicolai Iversen den helt store forskel med fremragende spil og stort set ingen brændte skud. Igen en meget stabil indsats af veteranen.

Der skulle andre boller på suppen og selv om det ikke ligefrem var suppe de tilmeldte 350 sponsorer fik i det nykårede SG hus så var kulissen flot og opbakningen endnu bedre. Det kunne bære langt og efter en sløj start på 2. kom kaninerne endelig i gang igen. Der kom fart over spillet og Johnell Smith og Antonio Porta sørgede sammen med gode points fra Mathias Kelly og Jens Thygesen fra distancen for, at forspringet krympede til fordel for hjemmeholdet. Det momentum der havde ligget hos Bakken Bears efter en flot 1. periode kom således retur til hjemmeholdet og med en flot afslutning af 1. halvlegs sidste periode kom kaninerne næsten helt op inden pausen, 48-53.

Det var igen Nicolai Iversen for bjørnebanden der sørgede for afstanden for i dag var Iversen udslagsgivende igen. Ham skal Bakken Bears være mere end glade for. I dag var Bakkenbænken også usædvanlig smal med skader til Sebastian Åris til Thomas Lærke og til Aladdin Barakeh. Det betød, at rotationen kun var på 8 mand men ingen træthed at spore hos den store bjørn.

Maurice Acker var brandvarm fra 2. halvlegs start. Han satte lige tre trepointsscoringer og så var forspringet igen stort til Bakkens fordel. Igen måtte kaninerne kigge op af hullet men igen lykkedes det at komme helt op og det var især pga. Antonio Porta der gang på gang tog slagsmålet mellem alle de store bakkenfolk under kurven. Porta angreb og angreb og trak fejl på fejl og var sikkerheden selv på linjen. 12 points fra Porta i perioden gjorde en forskel og inden de sidste 10 minutter var Rabbits således ”kun” bagud med 8 igen på en flot periode fra Nicolai Iversen og fra Maurice Acker.

5 trepointsscoringer fra bjørnebanden i perioden og en enkelt fra Chaed Wellian hos kaninerne. Kampen var ikke afgjort men for 3. gang havde Bakken Bears nu bevist, at holdet formåede at slå hårdt igen når kaninerne endelig kom tæt på.

Rabbits havde dog flere skud i bøssen om man så må sige. Hjemmeholdet slog igen hårdt tilbage med et run der gjorde, at stillingen efter 4 minutter igen var næsten lige, 76-77. Det var Will Paul der havde fået ny luft efter at centerpladsen var overtaget af Liam Potter der fik debut hos kaninerne. En svær kamp at få den slags i og det kræver endnu et par kampen inden Potter er helt på plads. Mathias Kelly omsatte to straffekast og Antonio Porta brændte sin eneste i kampen inden Kaido Saks viste klassen med to meget svære trepointsskud der bare sad hvor de skulle. En stor spiller med et fantastisk svært skud at dække fordi det bliver affyret fra så højt et stade. Endnu en treer fra Maurice Acker der samtidig blev sur og fik en teknisk fejl. Den kategori havde cheftræner hos Svendborg Rabbits også bevæget sig ind i allerede i 3. periode, hvor han næsten var ude midt på banen foran dommer Anja Press for at gøre sin utilfredshed til kende overfor manglende indgriben hos dommerstanden.

Kaninerne og især Antonio Porta ville ikke overgive sig og stille og roligt trak Rabbits tætter og tættere på bjørnebanden. Will Paul sætter en treer og så er Bakken Bears kun foran med 2 med tre minutter igen. Hallen kogte og TV2 Sport fik stemning for alle pengene. Jonas Zohore hentede endnu en rebound og lagde points i kurven og på næste angreb fik han også tilkæmpet sig to straffe. Han scorede på det ene og i næste angreb var Porta igen sikkerheden selv på et hårdt drive mod kurven. Bakken Bears foran med en enkelt inden Nicolai Iversen for ved hvilken gang i den kamp viste klassen men også han brændte et straffekast. Will Paul fik også to i den anden ende men ellers så sikre Will Paul tillod sig at brænde et. Bakkens bold og foran med et enkelt points forsøgte Svendborg Rabbits at stoppe tiden og få bolden på rebounden. Nicolai Iversen scorede på et enkelt men det var nok for i dag for kaninerne fik ikke bolden igen og tabte således med 2.

For Svendborg Rabbits scorede ud over topscorer Antonio Porta, Will Paul 18 og 8 rebounds, 13 til Johnell Smith og 10 rebounds.

For Bakken Bears var det udover anfører Nicolai Iversen, Maurice Acker med 22 og 10 rebounds, Jonas Zohore med 19 og 11 rebounds samt Kaido Saks med 14.

Randers Cimbria taber overraskende til Værløse BBK

12.01.2015

Efter nederlag i de sidste tre kampe, var det et stærkt sejrtrængende Cimbriahold, der mødte op til dagens hjemmekamp imod Værløse BBK.

Det blev en noget rodet kamp, der desværre blev afbrudt, da Værløses Tobias Christensen måtte hentes af ambulance – han ønskes selvfølgelig god bedring herfra.

Værløses ekstremt aggressive forsvar skabte mange problemer for Randers Cimbria, som generelt havde svært ved at finde det gode spil frem. Kampen ender 76-91 til Værløse, som simpelthen lavede færre fejl end Randers Cimbria i dagens kamp og dermed kunne trække en sejr hjem.

De første minutter af kampen er ekstremt rodede, og begge hold smider en del bolde væk. Dog er det hjemmeholdet, der smider flest bolde væk og laver flest fejl i de første minutter af kampen. Værløses meget bevægelige forsvar skaber store problemer for Randers Cimbria, og ved stillingen 6-16 tager Randers Cimbria en time-out. Herefter fortsætter kampen dog præcist som før timeouten, indtil Casper Stage scorer tre point, som virker til endelig at få Randers Cimbria spillerne i gang. Hjemmeholdet henter en smule ind, og efter første periode er stillingen 21-27. 

Randers Cimbria får en markant bedre start på anden periode end på første, og efter knap to minutter er stillingen 27-29. Det er især hjemmeholdets defensive spil, der er blevet bedre, og det tvinger Værløse til at tage en time-out. Herefter opnår hjemmeholdet sin første føring, 34-33. Herefter bølger det frem og tilbage, og med tre minutter tilbage af perioden fører hjemmeholdet med tre. Resten af perioden øger hjemmeholdet kun føringen, og ved pausen er stillingen 49-43. 

Efter knap et minut har gæsterne fra Værløse udlignet, men blandt andet endnu en trepointsscoring fra Casper Stage sender gæsterne foran igen. Igen svinger kampen frem og tilbage, men hjemmeholdet formår at holde fast i en føring, og med knap fire minutter igen af perioden er stillingen 59-56.

Herefter vender gæsterne dog rundt på det, og med lidt under tre minutter igen tager Randers Cimbria time-out. Efter timeouten hænger hjemmeholdet dog hele tiden et skridt efter, og føringen til gæsterne udbygges langsomt. Herefter blev det dog hurtigt dramatisk, da Værløses Tobias Christensen falder til jorden og må hentes med ambulance.

Efter dette dramatiske optrin og den lange pause der fulgte med, skulle det blive interessant at se, hvilket hold der kom bedst i gang igen. Især hjemmeholdet har svært ved at komme i gang igen, og perioden ender 65-74. 

Randerspillerne har svært ved at få bolden i kurven, mens Værløsespillerne scorer gang på gang og udbygger deres føring. En trepointsscoring fra Værløse til stillingen 65-81 får Randers Cimbria til at tage en time-out. Randers’ første scoring blev en yderst flot en af slagsen, da Chris Nielsen leverer en imponerende assist. Denne scoring bliver fulgt op af en fantastisk blokade fra Bonell Colas, og det virker som om, at Randers Cimbria har fundet noget ekstra energi frem. Den ekstra energi kan dog ikke opveje de mange Randersfejl, og med fire minutter tilbage er hjemmeholdet bagud med 10.

Ved stillingen 71-84 tager Randers Cimbria time-out, og med knap tre minutter tilbage skal de finde et nyt, højere gear frem, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at indhente gæsterne fra Værløse.

Især Værløses trepointsskytter holder Randers fra overhovedet at komme tæt på en udligning, og med knap halvandet minut igen virker det som en umulig opgave.

Kampen ender med et nederlag til hjemmeholdet på 76-91. 

Topscorere Randers Cimbria: Chris Nielsen 23 point, Bonell Colas 22 og Casper Stage 14

Topscorere Værløse BBK: Axel Karason 30 point, Drew Maynard 29 point og Robert Woodson 12 point.

Hørsholm 79ers sejrer overbevisende over Aalborg Vikings

10.01.2015

Lørdagens Basketligakamp i Hørsholm blev vundet overbevisende af hjemmeholdet Hørsholm 79ers, idet de foran 638 fans sendte Aalborg Vikings hjem med et nederlag på 97-72.

Sejren betyder at Hørsholm holder trit med Værløse i kampen om den sidste slutspilsplads mens Aalborg er helt isoleret i bunden uden sejre. 

Efter kampen var det en glad og lettet Hørsholmtræner, Miguel Hoyo, der gav forsvaret meget af æren for sejren: -Vi spiller en meget koncenteret kamp, især i forsvaret. Aalborg screener meget på bolden og vi var i stand til taktisk at forstyrre det ved nogle gange at sende to mand på bolden og nogle gange at bytte, og det var alle klar på.

Aalborg scorer kun 30 poin i første halvleg og det var nøglen til kampen. Hørsholm tog da også arbejdshandskerne på allerede i første periode, hvor de kom foran 5-0 på fem point fra O’karo Akamune. Det var en  føring som nordsjællænderne aldrig gav fra sig igen. De første syv minutter af perioden tilhørte fuldstændigt Hørsholm, der med scoringer fra Rob Field, Mathias Bæk og Akamune kom foran 18-7. Sidst i perioden viste Aalborg dog livstegn og truede for første og eneste gang i kampen med at gøre det spændende. Med balanceret angreb fra Philips, Kristiansen, Andreasen og Serritslew fik Aalborg vendt 18-7 til 25-18, men det gode Aalborgspil holdt kun indtil anden periodes start. Aalborg scorede kun tre point i anden periodes første seks minutter, mens Hørsholm lagde 18 i og kampen var reelt afgjort.  

Hørsholm gik til pause foran 50-30 og det var et lettet hjemmepublikum, der kunne hylde klubbens ungdomshold, der dels havde deltaget i en stor turnering i Lund i Sverige og dels for Pige 2001-holdets vedkommende havde taget en ungdomspokaltitel om formiddagen inden kampen.

 Anden halvleg forløb meget som første, med Hørsholm som tonesættende. Alle Hørsholms 12 spillere kom på banen mens forspringet blev øget til 62-35 inden Hørsholm til foden af speederen lidt.

Kampens sidste 15 minutter endte med at være lidt ukoncentreret, hvor holdene i store perioder byttede scoringer og spillede hele bænken, fordi kampen reelt var afgjort. Slutscoren var 97-72 efter Vikings vandt de sidste fire minutter med 14-7. 

For første gang siden oktober spillede Hørsholms Alejo Rodriguez en hel kamp og han kvitterede med 16 point og 10 rebounds og efter kampen var han smilende, mens han sagde: -Jeg er glad for at være tilbage og det her var sjovt. Jeg fik rytmen tilbage og det var godt at være sammen med gutterne igen og det var rigtigt fedt med så mange fans til kampen.

Kaninerne følte sig snydt

09.01.2015

Team Fog Næstved vandt en fortjent sejr over Svendborg Rabbits i torsdagens opgør der også blev vist på Kanal Sport selvom kaninerne følte sig snydt i slutfasen på grund af nogle dommerkendelser der ikke gik deres vej.

Kaninerne spillede ikke godt og derfor var sejren fortjent til Næstved efter perioderne 22-22, 19-20, 20-17 og 15-20.
Kampens topscorer Will Paul med 31 og 10 rebounds.

Næstved lagde bedst fra land og kom betydelig lettere til points end tilfældet var hos hjemmeholdet. Chris Gabriel var enmandshær og han lagde de første 7 points i kurven for Næstved med godt insidespil men i Will Paul havde værterne også en enmandshær. Will scorede 12 points i perioden og det var både på gode skud men også på godt arbejde under kurven. Ellers skiftedes stillingen konstant og et helt lige resultat efter de første 10 minutter kunne kaninerne faktisk være ganske godt tilfreds med.

Corin Henry fik debut eller comeback for Team Fog efter kun 2 minutters spil.

Damian Ocana der havde et godt indhop efter de første 8 spilminutter fortsatte i 2. periode med de første 5 points for Rabbits og Will Paul og Johnell Smith bragte kaninerne yderligere foran. Så viste Alexander Bak, at han næsten altid spiller godt mod Rabbits med 11 points i træk og han fik Næstved tilbage i den førende rolle. Hjemmeholdet fik reduceret inden Corin Henry fik skubbet sit mandskab foran med en enkelt inden pausen.

Efter pausen kom kaninerne på banen helt uden energi. Der var blevet brugt mange kræfter på decideret slagsmål med de fysiske Næstvedspillere under hele 1. halvleg men om det var årsagen eller det blot var manglende motivation skal her være usagt.

Næstved lavede et run på 2-10 og var foran med 7, 45-52. Så tog Will Paul igen fat, han havde fået fornyet luft og scorede 11 points i streg kun afbrudt af en lang treer fra Antonio Porta der havde holdt fejlpause på bænken fordi han alene i 1. periode fik  tilkendt tre personlige fejl. Nu var assistkongen tilbage på banen og det var kun Porta og Will Paul der formåede at score for Rabbits i 3. periode. Svendborgs run blev på 12-2 og stillingen således +1 til hjemmeholdet inden de sidste spændende 10 minutter. Der var god stemning iblandt de knap 700 fremmødte.

4 tekniske fejl i slutningen af 3. periode satte sit præg på både stemning i hallen og blandt spillerne. Mindre håndgemæng mellem Chaed Wellian og Eric McAlister og brok fra både Corin Henry og Næstveds coach Bogdan Karaicic og de tekniske fejl regnede ned over begge mandskaber. Svendborg kom dog bedst ud af den situation og straffede Næstved hårdt med 5 points i et angreb.

Så var linjen lagt til en meget spændende afslutning på kampen. 1. halvdel af sidste periode blev igen bedst udnyttet af Næstved der igen slog hul med et run på 4-13. Så var det hjemmeholdets tur og her blev Antonio Porta igen centrum for begivenhederne.

Et meget spektakulært optrin hvor Porta driblede udenom Chris Gabriel og hvor Gabriel stak det ene ben bagud blev kun takseret til en almindelig fejl. Porta slog igen med to treerer og to sikre straffe og kampen var nu med kun 1 minut tilbage, helt lige, 76-76.

Næstved havde bolden men den stjal Johnell Smith og sendte Antonio Porta op ad gulvet men da Porta trak ud i banen mente dommerne at han lavede en angrebsfejl og så skiftede bolden igen til Næstvedhænder. Tiden gik og efter time out til Næstved blev bolden skubbet op på kaninernes halvdel. Indspil og tiden var helt nede på 1,9 sekund da Chris Gabriel fik bolden på baglinjen. Tiden gik ned og slutsignalet lød og bolden var stadig i hænderne på Gabriel der så scorede på layup og samtidig begik Johnell Smith sin 5. fejl.

Dermed sejr til Team Fog Næstved der spillede bedst og dermed havde fortjent sejren.

Kaninerne leverede for mange udfald og var tilbøjelig til at afslutte for meget udefra i stedet for at lade bolden gøre arbejdet. Når det skete kom Rabbits til fornuftige afslutninger og flotte scoringer.

For hjemmeholdet scorede ud over Will Paul Antonio Porta 16, Damian Ocana 11, 10 til Johnell Smith der også havde 8 assists og 7 rebounds, 6 points til Claus Magaard og 2 til Marinus Mouboe.

Rabbits havde 47 % på topointsskud, 33 % på treeren og 86 % på straffe.

Hos Team Fog scorede Christ Gabriel 19 og hentede 9 rebounds, 13 hver til Milan Stanojevic, Alexander Bak og Corin Henry. 12 til Eric McAlister og 10 rebounds.

Næstved scorede på godt 52 % af topointsskud, 30 % på treeren og 81 % på straffe.

Kaninerne spiller hjemme igen mandag aften kl. 19.00 hvor Bakken Bears kommer på besøg og Næstved har næste kamp næste torsdag i Randers.

SISU sejrer på udebane over Værløse BBK

09.01.2015

Torsdagens kamp i Søndersøhallen mellem Værløse BBK og SISU gav sejr til gæsterne, som først sent i kampen fik slået det afgørende hul til hjemmeholdet.

Holdene er tændte og der bliver spiller meget aggressivt fra første fløjt.  Sisu for dog hurtigt skabt sig en føring 10-4, godt anført af en velspillende Darryl Partin. Både Mike Flowers og Mikael Vincents Nielsen bidrager ligeledes og ved stilling 20-10 ser der ud til at SISU sidder på denne kamp. Men Værløses Drew Maynard vil det anderledes og for både defensivt og offensivt steppet det op.

Perioden slutter 24-22 til SISU.

I 2. periode følges holdene ad hele vejen i en også aggressivt spillet  periode hvor begge hold for mange angrebsrebounds. Ved halvleg har de 2 hold 15 offensive rebounds tilsammen.

Joe Benjamin for sin 3 fejl og må tage plads på bænken.

Darryl Partin og Drew Maynard er deres respektive holds topscorer med 17 og 13 point.

I starten af 3. Periode for Værløse virkelig fat defensivt og trække lige så langsomt fra SISU som midtvejs har et forspring 11 point.

En Timeout fra SISU for stoppet blødningen, således at Hjemmeholdet kan slutte 3. periode med et 7 points forspring.

SISU kommer ud til den sidste periode som lyn og torden og får hurtigt lukket hullet til Værløse, kun en solid indsats af Drew Maynard og Rob Woodson holder Værløse inde kampen. 

Men SISU kommer med alt hvad de har og trækker mere og mere fra Værløse. Værløse prøver at stoppe SISUs scoringer, men må se dem regne i kurven. 

Hele 30 point scorer SISU i den sidste periode og det ellers defensive minded mandskab fra Værløse må se sejren slippe væk.

En intens og medrivende kamp, der var spændende indtil det sidste minut ender med en SISU sejr på 84-77.

Kampens spiller bliver Drew Maynard der overskygger Darryl Partin med sine 36 point og 14 rebounds mod Darryl Partins 27 points og 4 rebounds. 

Masser af basket på TV2

06.01.2015

Når TV2 Sport den 9. januar åbner op for sin nye sportskanal, bliver det også en kanal med masser af basket.

Udover en enorm mængde af kampe fra NBA viser kanalen også fra Basketligaen.

Hele 20 kampe vil blive vist direkte på din skærm og der ligges ud torsdag den 12. januar med kampen Svendborg Rabbits - Bakken Bears. Herefter går det slag i slag indtil DM er afgjort. 

TV2 Sport sender en kamp direkte hver mandag kun afbrudt af en pause på 2 uger i marts måned hvor der er VM i Ishockey på programmet.

Du kan se hele programmet for ved at klikke her. 

SISU storsejrer over et forandret Randers Cimbria hold

06.01.2015

Sikken en forskel. Den 3. november sidste år spillede SISU i Randers, og hjemmeholdet vandt komfortabelt.

Men mandag aften med en energisk Joe Benjamin tilbage i folden kontrollerede SISU hele kampen mod et noget anderledes Cimbria-hold. Samtidig tangerede SISU sæsonscoringsrekorden i Basket Ligaen med 123, mens det tabende hold kom op på hele 100 point.

Kampen startede med en hel masse Joe Benjamin og så lidt mere. Han scorede 14 point alene i første periode, og SISU tog en tidlig føring, men Cimbria kom stærkt tilbage anført af Chris Nielsen og Casper Stage. 32–34 efter første periode, og der var ikke lagt op til en kedelig kamp.

I anden periode havde SISU bedre held med at stoppe Randers, mens der blev kværnet igennem i angrebet. Darryl Partin scorede 14 point i perioden, som SISU vandt med hele 39–17, og de førte derved ved pausen med 71–51.

Tredje periode bølgede frem og tilbage, og Darryl Partin fortsatte med yderligere 14 point i perioden. SISUs forsvar havde stadig problemer med at stoppe de hurtige Cimbria-angreb men fortsatte så blot med at score i den anden ende af banen og holdt derved forspringet. 98–80 efter tredje periode, som kunne ligne et endeligt resultat i stedet for blot 30 minutters indsats.

Fjerde periode så flere udskiftninger på begge hold, fordi kampen stort set var afgjort, og igen vandt SISU perioden og kampen med 123–100.

En god start på det nye år, som bringer SISU tilbage i spillet om femtepladsen i konkurrence med netop Randers og så Team FOG Næstved.

SISU har endnu en vigtig kamp på torsdag i Værløse, mens Cimbria spiller hjemme mod Værløse næste mandag.

Topscorere:

SISU: Darryl Partin: 44 point, 7 rebounds, 5 assists, 7/12 fra 3 point; Joe Benjamin: 26 point, 6 rebounds, 2 assists; Ziko Grubovic: 13 point, 9 rebounds, 3 assists.

Cimbria: Chris Nielsen: 28 point, 4 rebounds, 2 assists; Jahmar Thorpe: 27 point, 9 rebounds, 5 assists; Bo Colas: 16 point, 6 rebounds; Casper Stage 15 point, 6 rebounds, 1 assist.