Nyheder

Gyserafslutning i Randers

06.03.2015

SISU lå til at vinde i torsdagens kamp mod Randers Cimbria i Arena Randers, men Cimbria ville det anderledes selvom de var bagud med 4 point med 18 sekunder igen.

Kampen starter lidt rodet, og holdene skiftes til at stjæle bolden. Første scoring efter et lille minut – Bo Colas assisteret af Reno Silavs.

Herfra går det meste randers’ vej – stillingen efter 2 min. 7-2 til hjemmeholdet. Sisu begynder så småt at få flow i spillet og i løbet af halvandet minut er stillingen 10-10.

Randers holder i resten af perioden fast i små føringer, men SISU slutter stærk med 2X3 af hh. Daryl Partin og Frederik Rungby til stillingen 26-27.

2. quarter starter med to hurtige fejl til hhv. Stage og Silavs, og Randersdrengene har svært ved at finde takterne.

Efter 1 minut har SISU udbygget føringen til 33-27. I minutterne der følger holder SISU Randers på 4-6 points afstand. Midt i quarteret finder Cimbria den rigtige løsning på SISU’s tag på kampen, og får bragt sig foran 40-37 efter 7 minutter.

Holdene bytter scoring resten af perioden og ender 44-43 til Randers.

Kampen starter meget hektisk op efter pausen, og begge hold kæmper for at trække fra. Det lykkedes i første omgang bedst for Randers, stillingen efter 5 min. 58-52. Herfra laver SISU fem ubesvarede point og kampen er igen helt lige.

Kampen bølger stadig frem og tilbage, og igen har Randers marginalerne med sig – 3. quarter ender 69-63.

Sidste quarter starter (igen) med et SISU run. 5 point uden svar. Efter små tre minutter er stillingen 71-71. SISU får overhånd og fører i store dele af kampen.

Med ca. 1 minut tilbage er stillingen 82-84. Bo Colas stjæler bolden og Chris Nielsen kan udligne. Chris brænder og laver fejl i den anden.

Daryl Partin scorer til 82-86 med 18 sekunder igen – timeout Randers. 18 sekunder tilbage, og ”den fede dame” er ved at synge sidste solo. – til fordel for SISU.

Chris Nielsen får kæmpet sig fri og laver 3 magiske point – Arena Randers i ekstase. SISU tager ikke timeout og på indspillet stjæler Reno bolden, afleverer til Bo Colas der scorer – Randers foran med 1 (87-86).

SISU flytter bolden op med en timeout, får etableret et angreb, men Daryl Partin brænder og Casper Stage tager rebounden. Randers holder bolden de sidste sekunder – og vinder!!!!! 

Uha for en afslutning og 2 vigtige point til Randers Cimbria der kæmper med Team FOG Næstved om 5. pladsen i grundserien. Begge hold har nu 24 point og mødes netop på mandag i Arena Randers.

I dagens kamp scorede Chris Nielsen 25 og Bonell Colas 22 point for Randers. For SISU scorede Darryl Partin 32 og Frederik Rungby 16 point. 

Kampen om 3. pladsen på spil i Büllen

06.03.2015

Copenhagen Wolfpack tog imod Svendborg Rabbits torsdag aften i en kamp der vil få stor betydning for hvem der tager tredjepladsen i grundserien.

Hjemmeholdet kom ind til kampen på tredjepladsen, og havde en sejr i baggagen mod SISU fra sidste uge. Rabbits tabte deres kamp mod Bakken i mandagens tv-kamp, hvor der blev sparet et par spillere.

Det var tydeligt at se at Wolfpack ville skubbe bolden hurtigt frem ad banen mod det ældre Svendborg-mandskab, og det havde de stor succes med i hele første halvleg.

Anden periode var meget ens med højt tempo og aggressivt forsvar. Hjemmeholdet formår at skabe nogle nemme point i fast-breaks og med nogle treere kommer de op på en føring på 51-39 ved pausen.

I den sidste og afgørende periode var Antonio Porta den helt store oplevelse for udeholdet. Med to dybe treere trak han kaninerne tilbage i kampen, og ellers med klogt spil fik han gang i hans medspillere som gav det sidste skub for at Rabbits kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret, med resultatet 86-91 (27-22, 24-22, 23-21, 12-26).

Hjemmeholdets manglende evne til at ramme på straffelinjen spillede en stor rolle i nederlaget med 9 brændte straffekast ud af 17 forsøg.

Med nederlaget skal Wolfpack højst sandsynligt vinde sine 3 resterende kampe i grundserien krydret med lidt held omkring Rabbits resultater for at tage 3. pladsen tilbage. Slutter Wolfpack på 4. pladsen venter en kvartfinale serie mod enten Team FOG Næstved eller Randers Cimbria som begge er i spil til 5. pladsen. Begge hold har 24 point og mangler 3 kampe. Og på mandag mødes de netop mod hinanden i Randers.

Dagens kamp blev spillet i en fyldt Bülowsvejshal med 473 tilskuere og de så Ryan White blive topscorer for Wolfpack med 26 point. For Svendborg Rabbits scorede Antonio Porta 23 point.

TFN besejrer Aalborg Vikings

06.03.2015

Torsdagens kamp på Kanal Sport gav sejr til Team FOG Næstved hjemme i Næstvedhallen mod Aalborg Vikings.

Efter en lige start på perioden med skiftende føringer til de 2 hold trak Team Fog Næstved fra, da der var spillet ca. 3 minutter.

Team Fog Næstved virkede meget opsatte og koncentrerede - som om, at der var noget, som skulle revancheres fra de seneste kampe. Mod slutningen af perioden kom Aalborg ldit tilbage, så holdet kunvar bagud med 6 point ved periodens slutning.

Vikingerne kom bedst fra start på 2. periode, og på god fight gjorde holdet det svært for Team Fog Næstved. Bedst som man troede, at nu trak Team Fog Næstved afgørende fra, gjorde vikingerne disse tanker til skamme, og med godt 2 minutter tilbage af perioden, var holdet kun bagud med 3 point.

Team Fog Næstved tog en time out og fik rettet lidt op, så holdet kunne gå til pausen med en føring på 10 point, 44-34.

Team Fog Næstved kom bedst fra start, og holdet trak fra til en sikker føring midt i perioden. Men vikingerne blev ved og ved, og det lykkedes for dem at få reduceret Team Fog Næstveds føring til 6 point.

Men igen trak Team Fog Næstved fra til en føring på 13 point ved periodens slutning.

En lige start på perioden, men efter et par minutter trak Team Fog Næstved fra til en sikker føring på 17 point, da godt halvdelen af perioden var spillet.

Resten af perioden byttede holdene point, så Team Fog Næstved holdt føringen kampen ud.

En tiltrængt sejr og opmuntring til Team Fog Næstved der ender med at vinde 83.63 (20-14, 22-20, 19-16, 22-13).

Topscorer for Team Fog Næstved blev Alexander Bak og Christopher Gabriel med hver 23 point. For Aalborg Vikings scorede Trey Lamon Sumler også 23 point.

Pointtørstige hold på LIVE-programmet

05.03.2015

Torsdag aften kl. 19:00 gives bolden op til endnu en LIVE-basketkamp på www.kanalsport.dk. Slaget står denne gang imellem Team FOG Næstved og Aalborg Vikings.

Det er i sandhed to pointhungrende mandskaber, som torsdag aften tørner sammen i Basketligaens grundspil.

Team FOG Næstved, som i de kommende kampe kommer til at slås hårdt for at bibeholde deres nuværende 5. plads, får således besøg af rækkens bundprop fra Aalborg Vikings, i en kamp hvor hjemmeholdet umiddelbart har mest på spil.

Forud for opgøret, der vises LIVE på www.kanalsport.dk fra kl. 19:00, har kommentator Nicolai Schou stillet skarpt på de to hold. Han påpeger i den forbindelse, at der efterhånden er pres på Næstved-mandskabet, hvis fans synes at trænge til en sejr.

- Team FOG Næstved skal forsøge at komme tilbage på sporet. Fem nederlag i træk er det blevet til for sjællænderne, og de tørster i den grad efter sejr. De ligger á point med Randers Cimbria på 5. pladsen og har brug for sejre for at sikre den position før slutspillet. En anden faktor ift. Team FOG Næstveds trang til sejr er deres fans. Efter nederlaget til Hørsholm i sidste uges LIVE-kamp på Kanalsport.dk blev sjællænderne buhet af banen af deres egne fans. Så det er ikke kun spillerne hos Team FOG Næstved, der trænger til en sejr. Det samme gør publikum, påpeger Nicolai Schou forud for torsdagens kamp.

Team FOG Næstved er dog ikke de eneste, der har haft svært ved at rage point til sig i deres seneste kampe.

- Hvis de er tørstige efter en sejr i Næstved, er de ved at dø af tørst i Aalborg. Det har været en lang og hård sæson for Vikingerne. Årets træner i sidste sæson, James Vear, forlod det nordjyske efter få kampe af sæsonen, og i løbet af sæsonen er amerikanerne også blevet udskiftet. Det har været en rodet sæson for Vikingerne, og det er også en af forklaringerne på, at det har været så svært at få point på kontoen i denne sæson. Det positive ved udskiftningerne blandt amerikanerne er, at man er endt op med to virkelig gode af slagsen, siger Nicolai Schou og uddyber:

- Den tidligere Aabyhøj- og Hørsholm-spiller, Demetrius Philips, har vist sig som en stor gevinst og er i gang med sin hidtil bedste sæson i dansk basketball. Trey Lamon Sumler er den anden amerikaner, og han har leveret det, som Aalborg har manglet mest i denne sæson: Point! I de otte kampe, han har spillet for Vikings, snitter han 20,6 point. Han bruger mange skud for at nå op på det snit. Men rammer han sammen med Philips dagen i Næstved, så kan de være med til at give Aalborg en god chance for deres 3. sejr i sæsonen. Selvom Aalborg er sikre på at spille nedrykningsspil, så er det vigtigt for dem at få pustet noget selvtillid ind i holdet, før der skal spilles om eksistensen i næste års Basketliga, slutter Nicolai Schou.

Følg torsdagens opgør imellem Team FOG Næstved og Aalborg Vikings LIVE på www.kanalsport.dk fra kl. 19:00. www.bet25.dk står desuden klar med et større udvalg af pre-match og LIVE-odds, hvor der bl.a. kan spilles på over/under, handicap, hvilket quarter der bliver scoret flest point, spillerspecials og meget andet.

Top mod bund i Søndersøhallen

04.03.2015

Det var lagt op til en svær hjemmekamp for Værløse, der tog imod ligaens nr. 2 Bakken Bears.

Værløse var fra start uden en skadet David Nørby Knudsen, mens Bakken var uden Thomas Lærke.

Værløse kommer bedst fra start og båret af 9 hurtige point fra Drew Maynard bringer de sig foran 14-7. Det får Bakken coach til at reagere med hurtige udskiftninger og han sender store Chris Christoffersen på banen.

Drew Maynard tager heroisk kampen under kurven med Christoffersen og Nicolai Iversen og bringer Værløse i front med 18-10.

Det får Bakken coach Villa Tuominen til at tage sin første time-out. Det er dog ikke nok til at stoppe Drew Maynard, der med sit 14. point bringer Værløse foran 21-12. Værløse guard Rob Woodsen hjælper også godt til og lukker 1. periode til stillingen 27-16.

Bakken Bears virker uskarpe og brænder flere frie lay-ups. Værløse er ovenpå, men kører også en smal rotation med kun 6 spillere på banen i 1. periode.

I starten af 2. periode udnytter Bakken deres størrelsesfordel til 4 hurtige point af Chris Christoffersen og Jo Harris melder sig også ind i kampen med et flot dunk.

Værløse bider fra sig og Rob Woodsen går energisk mod Bakken kurven og scorer til stillingen 33-25. Bakken spiser dog stille og rolig Værløses forspring og med en 3-point scoring af Kaido Saks er der næsten balance i regnskabet midtvejs i 2. periode (33-32).

Værløse har svært ved at finde vej til kurven, når Drew Maynard ikke har held med afslutningerne, men imponerende nok er Værløse klart stærkest på rebounden (20-13) i 1. halvleg og det holder dem inde i kampen. Halvlegen slutter med en Bakken føring på 40-41.

3. periode starter som 1. periode med en 3-point scoring af Drew Maynard. Maynard er brandvarm og med sit 27. point reducerer han til stillingen 49-51. Bakken får pointene fra flere kanter og Jonas Zohore vil også være med og sender en 3-point scoring i kurven.

Værløse kæmper bravt for at følge med Bakken, men lider under en meget smal bænk med kun 6 spillere i action og da Drew får sin 4. fejl med 3 minutter igen af 3. periode ser det for alvor svært ud for Værløse.

Coach McGregor holder gryden i kog med energisk coaching fra sidelinjen, men det kan ikke forhindre Jo Harris i at dunke Bakken foran 51-58. Bakken udnytter sin bredere bænk og fører 54-62 ved udgangen af 4. periode.

Værløse går ”all in” fra starten af 4. periode og sætter Maynard på banen med 4 fejl. Der er dog Rob Woodson, som imponerer med et smart inbounds-spil og scoring til 56-62.

Efter 2 ½ min. spil af 4. periode dunker Chris Christoffersen Bakken foran 56-67 og det får Coach MgGregor til at kalde time-out. Værløse giver alt hvad de kan, men trætheden melder sig og de har svært ved at holde Bakken væk fra lette scoringer.

Særligt Chris Christoffersen volder Værløse forsvaret problemer og han kan bringe Bakken i front med 58-74 med 5 min. tilbage af kampen.

I slutningen af kampen sender Værløse flere af de unge talenter på banen. De gør det godt, men kan ikke forhindre Bakken i at trække stille og roligt fra Værløse. Bakken vinder kampen sikkert med 66-90 i en kamp, hvor Værløse bed godt fra sig og gav Bakken kamp så længe kræfterne rakte til det.

Topscorer for Værløse er Drew Maynard med 31 point og Rob Woodson med 20 point. Fra Bakken er det Chris Christoffersen med 23 point og Maurice Acker med 18 point.

Bears sejrer over Rabbits

03.03.2015

Det er det klassiske topopgør – de seneste mange års medaljeaspiranter.

Men måske handler det mere om hjemmebanefordel i slutspillet (altså Bakken mod Horsens og Svendborg mod Copenhegen Wolfpack).

Og det var en flot kulisse med en velbesøgt Vejlby Risskov Hal, der lagde rammerne om aftenens TV-kamp.


Starten på kampen var først og fremmest kendetegnet stor koncentration og stor træfsikkerhed hos værterne – og efter få minutter stod der 15-2 til hjemmeholdet inden Craig Pedersen tog sin første timeout.

Hjemmeholdet var dominerende i første periode, og kunne sikkert afslutte de 10 minutter med en ganske solid føring på 26-13 (til trods for en sidste chance, der blev afsluttet ALT for tidligt).

I anden periode kom Svendborg tilbage i kampen – blandt andet hjulpet på vej af et par unødvendige boldtab fra hjemmeholdets hænder. Men også fordi Bakken Bears glemte at spille sammen som et hold og i forsvaret alt for ofte fik kommunikeret for dårligt (eller slet ikke). Dette kunne ikke mindst Svendborgs Marinus Mouboe glæde sig over flere gange i helt fri position tæt under kurven.

Holdene kunne herefter gå til pause med hjemmeholdet foran med 47-38. Bemærkelsesværdigt så dårlig en scoringsprocent Svendborg havde fra distancen de første 20 minutter.

Efter pausen fortsatte udeholdet med at presse på – og de kom fortsat nærmere et mere og mere frustreret Bakken-mandskab – og pludselig var stillingen ændret til 51-48.

Bakken Bears have vanskeligt ved at få fordelt rollerne (i begge ender af banen) – men et par flotte skud fra 3-points-linien hjalp alligevel en del. Herefter var stillingen trods alt 65-56 efter de første 30 minutter. Det var tydeligt, at Ville Tuominen ikke var helt tilfreds med indsatsen – og tydeligt, at udeholdet endnu langt fra var slået.

De sidste 10 minutter blev med stor intensitet, mange hårde dueller og begge hold ofte fra straffelinjen. Chris Christoffersen fik relativt hurtigt i perioden sin 5. personlige fejl – og coach Ville Tuominen arbejdede energisk med at holde fast i føringen.

Ros til Svendborg Rabbits for at bevare troen på en sejr – og stor ros for fin fight.

Og tilsvarende stor ros til Bakken Bears for at bevare overblikket. Det er heldigvis meget tydeligt, at en del spillere har stor rutine og kender gamet – også i disse pressede perioder. Holdet præsterede flere flotte scoringer, og i slutminutterne to fantastiske blocks i vitale situationer af både Jo Harris og Jonas Zohore. Og stor ros for fin effektivitet fra straffelinjen.

Kampen sluttede med en fortjent sejr til hjemmeholdet på 85-77.

For Svendborg Rabbits skal ikke mindst Marinus Mouboe fremhæves for sine imponerende 27 point – men også altid farlige Johnell Smith scorede 17 point.

For hjemmeholdet var det Maurice Acker med 21 point, Nicolai Iversen (altid solid) med 15 point – det samme som hårdt arbejdende Jonas Zohore.

Horsens IC vinder problemfrit over 79ers

02.03.2015

For anden søndag i træk vinder HIC uden problemer på hjemmebanen i Forum Horsens, og viser at de er ved at være klar til slutspillet.

I dagens kamp blev ellers formstærke Hørsholm 79ers besejret med 108-65 i en kamp der var afgjort ved pausen.

HIC lagde ud som lyn og torden og bragte sig hurtigt foran med 8-0. Hørsholm havde mere en svært ved at komme til afslutninger i det etablerede angrebsspil, mens HIC fik de afslutninger de gerne ville have. Især Vedran Borovcanin var kommet for at spille. Vedran scorede 11 ud af HIC’s første 13 point.

Efter 8 minutter var HIC foran med 29-12 og Hørsholm lignede ikke et af ligaens mest formstærke hold. De sidste par minutter af perioden fik Hørsholm dog et run på 10-0 inden Esben Reinholt ramte en buzzer beater fra midten, så stillingen efter første periode var 32-22. I perioden ramte 4 HIC spillere i alt 6 treere.

I anden periode gav HIC den endnu mere gas i forsvaret. Hørsholm blev presset til svære skud og turnovers, mens HIC delte bolden godt i angrebet. I alt 7 HIC spillere kom på scoringstavlen i anden periode. Til sidst var der ”show time” HIC’s side. Først fodrer Skyler Bowlin Baye Keita til et monster dunk og i næste angreb serverer Bowlin en alley opp til Ante Gospic. Kampen var afgjort ved pausen, hvor HIC var foran med 58-31.

HIC startede 3 periode med 2 treere og kom foran med 33 point. Resten af perioden var rimelig jævnbyrdig. HIC sænkede intensiteten en smule, mens Fredrik HN viste vejen for Hørsholm. HN scorede 10 point i perioden. Esben Reinholt scorede 7 point i perioden for HIC, på blandt andet en treer og et dunk. HIC viste stor bredde og blev ved med at holde niveau, selvom de gik dybt på bænken.

Hørsholm skal have ros for at holde moralen høj i hele kampen og blive ved med at spille efter konceptet, selv om det i perioder så sort ud.

I fjerde periode dominerede Baye Keita både i forsvar og angreb. Det blev til flere blocks og dunk. Keita viste at han er helt tilbage efter sin knæskade, og han bliver en vigtig brik i slutspillet. Keita sluttede med 24 point, det højeste hidtil i HIC trøjen.

Akamune viste lidt tænder for Hørsholm, men kampen var for længst afgjort, så der manglede lidt nerve. Bænken for begge hold fik minutter til sidst, og det hele endte med en HIC sejr på 108-65 (32-22, 26-9, 25-29, 25-15).

Hørsholm viste at de skal være 100% klar, hvis de skal slå topholdene i ligaen, mens HIC med sin 13 sejr viste, at de er ved at være klar til slutspillet.

Topscorer for HIC blev Baye Keita med 24 point mend Frederik HN Nielsen satte 14 point på tavlen for Hørsholm 79ers.

Næste opgave for HIC er på søndag, hvor Svendborg Rabbits kommer forbi i en kamp som uden tvivl bliver tæt og fyldt med intensitet.

Wolfpack slår SISU

28.02.2015

Sidst Wolfpack & SISU mødtes bød spillet på noget af det bedste angrebsspil i år fra begge sider.

Dagen idag var noget helt andet, i det store hele var begge hold meget uskarpe og dette prægede også dommernes præstation som var noget lavere end det plejer at være.

1. Periode: SISU kommer rigtig pænt ud af starthullerne og er skarpe udefra, specielt David Harder der egentlig er godt skydende hele kampen og slutter 50% fra tre´eren med 12 point.

Wolfpack rider stormen med et par flotte dunk af Jyles Smith men er bagud med 13-22 efter de først 10 minutter.

2. Periode: Wolfpack får væsentligt bedre fat et hårdt forsvar i starten af perioden.  Så kender man Wolfpack igen med hurtig basket og flotte angreb og man vinder perioden klar med 31-17.

Halvvejs i kampen fører Wolfpack med 44-39, men kampen er langt fra afgjort endnu.

3. Periode: Efter halvlegen havde man en fornemmelse af at Wolfpack ville trække fra, men ak meget få spillere var skarpe og dette gjaldt egentlig også SISU. Oliver Strøh har dog flere gode indhop i en periode der tabes 15-19, så kun +1 til Wolfpack inden de sidste 10 minutter.

4. Periode: Stemningen i hallen er noget nervøs og de uskarpe hold giver en følelse af at kampen kan tippe begge veje. Gudskelov trækker Wolfpack dog det længste strå og med straffe af Ryan White & en steal kan sejren trækkes hjem 76-73.

Topscorer for Wolfpack var Ryan White med 25 og Christian Thomsen med 13 point.

For SISU scorede Darryl Partin 25 og Frederik Rungy 16 point. 

Næste hjemmekamp for Wolfpack er på torsdag den 5. marts kl. 19:00 i Bulowsvej Hallen, hvor Svendborg Rabbits kommer på besøg.

Sejr til Rabbits over Værløse

27.02.2015

I overværelse af godt 900 tilskuere torsdag aften i kaninhulen, hvor der var gratis entré da Svendborg Kommune havde købt kampen og inviteret interesserede borgere til basketball, bla for at markere samarbejdsaftalen med Svendborg Rabbits, sikrede kaninerne sig en snæver sejr på 85-77 over Værløse, i en lidt rodet og ikke speciel velspillet kamp, hvor savnet af de skadede Liam Potter og Will Paul, var mere synligt end i mandagens kamp mod Team FOG Næstved.

Sejren kom i hus efter perioderne 25-18, 17-18, 21-26, 22-15.

1. periode startede med et fokusere Rabbits hold, der hurtigt bragte sig foran med 5-6 point midt i perioden, bla i kraft af et par 3-ere af en stærkt spillende Damian Ocana.

For Værløse var normalt stærke Drew Maynard ikke så dominerende i starten men fik dog scoret 6 point de sidste par minutter af perioden men med endnu en 3-er af Claus Magaard kunne hjemmeholdet bringe sig foran med 7 ved periodens slut, hvor højdepunktet var Chaed Wellians monsterblock på en fri Woodson i fastbreak.

2. periode startede flot for kaninerne hvor Ocana og Plannthin kunne bringe kaninerne foran med 11 midt i perioden. Men så virkede det som om fokus dalede fra hjemmmeholdet og med 8 ubesvarede point af gæsterne var forspringet nede på 3 point før Porta og Smith med et par scoringer kunne øge lidt igen, men Værløse med en stærkere Maynard i spidsen kunne sikrede sig perioden med 17-18.

3.periode startede bedst for gæsterne der vandt de første 3-4 min med 6-13, og hvor Maynard med både en 3-er og flotte drives og generelt en energisk indsats, gjorde at Værløse kunne bringe sig fornan for første gang siden 0-2. Men efter en time-out fik kaninerne stabiliseret deres aftaler i både forsvar og angreb krydret med 7 ubesvarede point, før Værløse igen fik mindsket bagspringet til 1 point før sidste periode.

4.periode Startede med et fokuseret hjemmehold - kunne man håbe! - men i stedet var det Værløse det kunne bringe sig foran efter flere gennembrud af Robert Woodson. Selv om kaninerne i flere angreb fik svinget bolden godt rundt var skudprocenten lav men med 2 3-ere af Porta og Magaard og en tæt scoring af Chaed Wellian, kunne Rabbits bringe sig foran 73-70, og med en hot Ocana i spidsen med 10 point de sidste 4 min, kunne hjemmeholdet trække fra til slutcifrene.

Sejren kom ikke i hus efter generelt flot spil, men med fokuseret indsats i et par korte perioder, kunne kaninerne sikre sig sejren.

Topscorere fra Rabbits: Ocana 29 (7/10 på 3-ere), Wellian 13, Porta 11, Smith 9 (10 def rebounds)

Topscorere for Værløse: Maynard 27 (10 reb) Knudsen 17, Woodson 14, Karason 12

79ers vinder i Næstved

26.02.2015

Torsdagens kamp på TV2 sport gav sejr til Hørsholm 79ers i Næstved hallen over Team FOG Næstved.

Efter en kamp der svinger frem og tilbage vandt 79ers med 74-70 (12-15, 27-8, 16-16, 19-11).

1. periode: Team Fog Næstved fik en god start på perioden og efter masser af godt spil og god fight trak holdet fra til en sikker føring på 14 - 6 efter halvdelen af perioden.

Det fik Hørsholm til at tage en time out, men lige meget hjalp det. Team Fog Næstved fortsatte det gode spil og øgede føringen til 25 - 12 ved periodens slutning.

2. periode: Efter en ujævn start på perioden med rodet spil fra begge sider fik Hørsholm først styr på spillet og halede ind på Team Fog Næstveds føring.

Team Fog Næstved fik efter halvdelen perioden en kort opblussen - men den var kort. Hørsholm var i den grad i teten og bragte sig foran - ikke mindst takket være Daniel Mortensen, som nærmest scorede, som han lystede.

3. periode: Efter en lige start på perioden lykkedes det for Team Fog Næstved midt i perioden at indhente Hørsholms føring - ja holdet kom oven i købet foran. Denne føring holdet perioden ud, så på deet tidspunkt så det stadig godt ud for Team Fog Næstved.

4. periode: Perioden startede med et par vigtige scoringer af Team Fog Næstved, som bragte sig foran med 7 point efter et par minutter. Herefter skiftedes holdene til at score, indtil Hørsholm fik momentum og bragte sig foran 69 - 68 med 3:12 tilbage af kampen.

Det så ikke godt ud for Team Fog Næstved, og det blev ikke bedre af, at holdet ikke scorede de sidste 2 minutter - ja kun 2 point i de sidste 8 minutter!

Det må endnu en gang konstateres, at Team Fog Næstved har lang vej til toppen af dansk basket.


Topscorer for Team Fog Næstved Corin Henry med 24 point

Topscorer for Hørsholm 79ers Daniel Mortensen med 25 point.