Nyheder

Bears sejrer over Rabbits

03.03.2015

Det er det klassiske topopgør – de seneste mange års medaljeaspiranter.

Men måske handler det mere om hjemmebanefordel i slutspillet (altså Bakken mod Horsens og Svendborg mod Copenhegen Wolfpack).

Og det var en flot kulisse med en velbesøgt Vejlby Risskov Hal, der lagde rammerne om aftenens TV-kamp.


Starten på kampen var først og fremmest kendetegnet stor koncentration og stor træfsikkerhed hos værterne – og efter få minutter stod der 15-2 til hjemmeholdet inden Craig Pedersen tog sin første timeout.

Hjemmeholdet var dominerende i første periode, og kunne sikkert afslutte de 10 minutter med en ganske solid føring på 26-13 (til trods for en sidste chance, der blev afsluttet ALT for tidligt).

I anden periode kom Svendborg tilbage i kampen – blandt andet hjulpet på vej af et par unødvendige boldtab fra hjemmeholdets hænder. Men også fordi Bakken Bears glemte at spille sammen som et hold og i forsvaret alt for ofte fik kommunikeret for dårligt (eller slet ikke). Dette kunne ikke mindst Svendborgs Marinus Mouboe glæde sig over flere gange i helt fri position tæt under kurven.

Holdene kunne herefter gå til pause med hjemmeholdet foran med 47-38. Bemærkelsesværdigt så dårlig en scoringsprocent Svendborg havde fra distancen de første 20 minutter.

Efter pausen fortsatte udeholdet med at presse på – og de kom fortsat nærmere et mere og mere frustreret Bakken-mandskab – og pludselig var stillingen ændret til 51-48.

Bakken Bears have vanskeligt ved at få fordelt rollerne (i begge ender af banen) – men et par flotte skud fra 3-points-linien hjalp alligevel en del. Herefter var stillingen trods alt 65-56 efter de første 30 minutter. Det var tydeligt, at Ville Tuominen ikke var helt tilfreds med indsatsen – og tydeligt, at udeholdet endnu langt fra var slået.

De sidste 10 minutter blev med stor intensitet, mange hårde dueller og begge hold ofte fra straffelinjen. Chris Christoffersen fik relativt hurtigt i perioden sin 5. personlige fejl – og coach Ville Tuominen arbejdede energisk med at holde fast i føringen.

Ros til Svendborg Rabbits for at bevare troen på en sejr – og stor ros for fin fight.

Og tilsvarende stor ros til Bakken Bears for at bevare overblikket. Det er heldigvis meget tydeligt, at en del spillere har stor rutine og kender gamet – også i disse pressede perioder. Holdet præsterede flere flotte scoringer, og i slutminutterne to fantastiske blocks i vitale situationer af både Jo Harris og Jonas Zohore. Og stor ros for fin effektivitet fra straffelinjen.

Kampen sluttede med en fortjent sejr til hjemmeholdet på 85-77.

For Svendborg Rabbits skal ikke mindst Marinus Mouboe fremhæves for sine imponerende 27 point – men også altid farlige Johnell Smith scorede 17 point.

For hjemmeholdet var det Maurice Acker med 21 point, Nicolai Iversen (altid solid) med 15 point – det samme som hårdt arbejdende Jonas Zohore.

Horsens IC vinder problemfrit over 79ers

02.03.2015

For anden søndag i træk vinder HIC uden problemer på hjemmebanen i Forum Horsens, og viser at de er ved at være klar til slutspillet.

I dagens kamp blev ellers formstærke Hørsholm 79ers besejret med 108-65 i en kamp der var afgjort ved pausen.

HIC lagde ud som lyn og torden og bragte sig hurtigt foran med 8-0. Hørsholm havde mere en svært ved at komme til afslutninger i det etablerede angrebsspil, mens HIC fik de afslutninger de gerne ville have. Især Vedran Borovcanin var kommet for at spille. Vedran scorede 11 ud af HIC’s første 13 point.

Efter 8 minutter var HIC foran med 29-12 og Hørsholm lignede ikke et af ligaens mest formstærke hold. De sidste par minutter af perioden fik Hørsholm dog et run på 10-0 inden Esben Reinholt ramte en buzzer beater fra midten, så stillingen efter første periode var 32-22. I perioden ramte 4 HIC spillere i alt 6 treere.

I anden periode gav HIC den endnu mere gas i forsvaret. Hørsholm blev presset til svære skud og turnovers, mens HIC delte bolden godt i angrebet. I alt 7 HIC spillere kom på scoringstavlen i anden periode. Til sidst var der ”show time” HIC’s side. Først fodrer Skyler Bowlin Baye Keita til et monster dunk og i næste angreb serverer Bowlin en alley opp til Ante Gospic. Kampen var afgjort ved pausen, hvor HIC var foran med 58-31.

HIC startede 3 periode med 2 treere og kom foran med 33 point. Resten af perioden var rimelig jævnbyrdig. HIC sænkede intensiteten en smule, mens Fredrik HN viste vejen for Hørsholm. HN scorede 10 point i perioden. Esben Reinholt scorede 7 point i perioden for HIC, på blandt andet en treer og et dunk. HIC viste stor bredde og blev ved med at holde niveau, selvom de gik dybt på bænken.

Hørsholm skal have ros for at holde moralen høj i hele kampen og blive ved med at spille efter konceptet, selv om det i perioder så sort ud.

I fjerde periode dominerede Baye Keita både i forsvar og angreb. Det blev til flere blocks og dunk. Keita viste at han er helt tilbage efter sin knæskade, og han bliver en vigtig brik i slutspillet. Keita sluttede med 24 point, det højeste hidtil i HIC trøjen.

Akamune viste lidt tænder for Hørsholm, men kampen var for længst afgjort, så der manglede lidt nerve. Bænken for begge hold fik minutter til sidst, og det hele endte med en HIC sejr på 108-65 (32-22, 26-9, 25-29, 25-15).

Hørsholm viste at de skal være 100% klar, hvis de skal slå topholdene i ligaen, mens HIC med sin 13 sejr viste, at de er ved at være klar til slutspillet.

Topscorer for HIC blev Baye Keita med 24 point mend Frederik HN Nielsen satte 14 point på tavlen for Hørsholm 79ers.

Næste opgave for HIC er på søndag, hvor Svendborg Rabbits kommer forbi i en kamp som uden tvivl bliver tæt og fyldt med intensitet.

Wolfpack slår SISU

28.02.2015

Sidst Wolfpack & SISU mødtes bød spillet på noget af det bedste angrebsspil i år fra begge sider.

Dagen idag var noget helt andet, i det store hele var begge hold meget uskarpe og dette prægede også dommernes præstation som var noget lavere end det plejer at være.

1. Periode: SISU kommer rigtig pænt ud af starthullerne og er skarpe udefra, specielt David Harder der egentlig er godt skydende hele kampen og slutter 50% fra tre´eren med 12 point.

Wolfpack rider stormen med et par flotte dunk af Jyles Smith men er bagud med 13-22 efter de først 10 minutter.

2. Periode: Wolfpack får væsentligt bedre fat et hårdt forsvar i starten af perioden.  Så kender man Wolfpack igen med hurtig basket og flotte angreb og man vinder perioden klar med 31-17.

Halvvejs i kampen fører Wolfpack med 44-39, men kampen er langt fra afgjort endnu.

3. Periode: Efter halvlegen havde man en fornemmelse af at Wolfpack ville trække fra, men ak meget få spillere var skarpe og dette gjaldt egentlig også SISU. Oliver Strøh har dog flere gode indhop i en periode der tabes 15-19, så kun +1 til Wolfpack inden de sidste 10 minutter.

4. Periode: Stemningen i hallen er noget nervøs og de uskarpe hold giver en følelse af at kampen kan tippe begge veje. Gudskelov trækker Wolfpack dog det længste strå og med straffe af Ryan White & en steal kan sejren trækkes hjem 76-73.

Topscorer for Wolfpack var Ryan White med 25 og Christian Thomsen med 13 point.

For SISU scorede Darryl Partin 25 og Frederik Rungy 16 point. 

Næste hjemmekamp for Wolfpack er på torsdag den 5. marts kl. 19:00 i Bulowsvej Hallen, hvor Svendborg Rabbits kommer på besøg.

Sejr til Rabbits over Værløse

27.02.2015

I overværelse af godt 900 tilskuere torsdag aften i kaninhulen, hvor der var gratis entré da Svendborg Kommune havde købt kampen og inviteret interesserede borgere til basketball, bla for at markere samarbejdsaftalen med Svendborg Rabbits, sikrede kaninerne sig en snæver sejr på 85-77 over Værløse, i en lidt rodet og ikke speciel velspillet kamp, hvor savnet af de skadede Liam Potter og Will Paul, var mere synligt end i mandagens kamp mod Team FOG Næstved.

Sejren kom i hus efter perioderne 25-18, 17-18, 21-26, 22-15.

1. periode startede med et fokusere Rabbits hold, der hurtigt bragte sig foran med 5-6 point midt i perioden, bla i kraft af et par 3-ere af en stærkt spillende Damian Ocana.

For Værløse var normalt stærke Drew Maynard ikke så dominerende i starten men fik dog scoret 6 point de sidste par minutter af perioden men med endnu en 3-er af Claus Magaard kunne hjemmeholdet bringe sig foran med 7 ved periodens slut, hvor højdepunktet var Chaed Wellians monsterblock på en fri Woodson i fastbreak.

2. periode startede flot for kaninerne hvor Ocana og Plannthin kunne bringe kaninerne foran med 11 midt i perioden. Men så virkede det som om fokus dalede fra hjemmmeholdet og med 8 ubesvarede point af gæsterne var forspringet nede på 3 point før Porta og Smith med et par scoringer kunne øge lidt igen, men Værløse med en stærkere Maynard i spidsen kunne sikrede sig perioden med 17-18.

3.periode startede bedst for gæsterne der vandt de første 3-4 min med 6-13, og hvor Maynard med både en 3-er og flotte drives og generelt en energisk indsats, gjorde at Værløse kunne bringe sig fornan for første gang siden 0-2. Men efter en time-out fik kaninerne stabiliseret deres aftaler i både forsvar og angreb krydret med 7 ubesvarede point, før Værløse igen fik mindsket bagspringet til 1 point før sidste periode.

4.periode Startede med et fokuseret hjemmehold - kunne man håbe! - men i stedet var det Værløse det kunne bringe sig foran efter flere gennembrud af Robert Woodson. Selv om kaninerne i flere angreb fik svinget bolden godt rundt var skudprocenten lav men med 2 3-ere af Porta og Magaard og en tæt scoring af Chaed Wellian, kunne Rabbits bringe sig foran 73-70, og med en hot Ocana i spidsen med 10 point de sidste 4 min, kunne hjemmeholdet trække fra til slutcifrene.

Sejren kom ikke i hus efter generelt flot spil, men med fokuseret indsats i et par korte perioder, kunne kaninerne sikre sig sejren.

Topscorere fra Rabbits: Ocana 29 (7/10 på 3-ere), Wellian 13, Porta 11, Smith 9 (10 def rebounds)

Topscorere for Værløse: Maynard 27 (10 reb) Knudsen 17, Woodson 14, Karason 12

79ers vinder i Næstved

26.02.2015

Torsdagens kamp på TV2 sport gav sejr til Hørsholm 79ers i Næstved hallen over Team FOG Næstved.

Efter en kamp der svinger frem og tilbage vandt 79ers med 74-70 (12-15, 27-8, 16-16, 19-11).

1. periode: Team Fog Næstved fik en god start på perioden og efter masser af godt spil og god fight trak holdet fra til en sikker føring på 14 - 6 efter halvdelen af perioden.

Det fik Hørsholm til at tage en time out, men lige meget hjalp det. Team Fog Næstved fortsatte det gode spil og øgede føringen til 25 - 12 ved periodens slutning.

2. periode: Efter en ujævn start på perioden med rodet spil fra begge sider fik Hørsholm først styr på spillet og halede ind på Team Fog Næstveds føring.

Team Fog Næstved fik efter halvdelen perioden en kort opblussen - men den var kort. Hørsholm var i den grad i teten og bragte sig foran - ikke mindst takket være Daniel Mortensen, som nærmest scorede, som han lystede.

3. periode: Efter en lige start på perioden lykkedes det for Team Fog Næstved midt i perioden at indhente Hørsholms føring - ja holdet kom oven i købet foran. Denne føring holdet perioden ud, så på deet tidspunkt så det stadig godt ud for Team Fog Næstved.

4. periode: Perioden startede med et par vigtige scoringer af Team Fog Næstved, som bragte sig foran med 7 point efter et par minutter. Herefter skiftedes holdene til at score, indtil Hørsholm fik momentum og bragte sig foran 69 - 68 med 3:12 tilbage af kampen.

Det så ikke godt ud for Team Fog Næstved, og det blev ikke bedre af, at holdet ikke scorede de sidste 2 minutter - ja kun 2 point i de sidste 8 minutter!

Det må endnu en gang konstateres, at Team Fog Næstved har lang vej til toppen af dansk basket.


Topscorer for Team Fog Næstved Corin Henry med 24 point

Topscorer for Hørsholm 79ers Daniel Mortensen med 25 point.

Hjemmeholdet i gavehumør

26.02.2015

Randers Cimbria tog torsdag aften i mod Horsens IC, og værterne var særdeles gæstfrie.

Første quarter startede ganske jævnt. De to mandskaber kæmpede med at komme i gang, og efter 3 min. var stillingen 6-7. Herfra tog Horsens initiativ og begyndte så småt at trække fra Randers. Stillingen efter 6 min. 8-16. Randers fik styr på spillet, og lavede et 8-0 run til (sjovt nok) 16-16 efter 7.46. Resten af perioden er meget jævnbyrdig - og slutter 23-24. 

Andet quarter starter i højt tempo, og hurtigt er Horsens foran med 10. De holder føringen på 8-10 point gennem første del af perioden. Hen mod slutningen trækker gæsterne endnu engang fra Randers, og første halvleg ender 37-50. 

Tredje quarter starter med intet mindre en 4 (!) turnovers fra hjemmeholdet, og efter ét minut er Horsens foran 37-59. Den sløje start følges op af en række brændte afslutninger fra Cimbria-spillerne, og Horsens fortsætter med at udbygge føringen.

Efter 5 min. er stillingen 44-68. Randers begynder at ramme deres skud - men Horsens har stadig godt styr på deres spil. Efter tredje periode er stillingen 57-81. 

Fjerde quarter starter som tredje, bare værre... På de første 5 minutter laver Horsens et 15-3 "run", og al spænding er ude af kampen. For Randers slutter kampen med et lille glimt, da Dzenan Bajic scorer sit første ligapoint - godt gået.

Kampen ender 70-108 til Horsens IC.

Topscorer for Randers: Bo Colas 18 (17 reb), Chris Nielsen 17, Casper Stage 16

Topscorer for Horsens: Vedran Borovcanin 20, Esben Reinholt 15.

Klar sejr til Bakken Bears

26.02.2015

Bakken Bears fik en stensikker sejr over Aalborg Vikings i en kamp, hvor Bears gav comeback til Aladdin Barakeh, men stadig havde tre spillere på skadeslisten, og hvor udeholdet manglede amerikanske Demetrius Philips, der var ankelskadet.

Bjørnene vandt 90-53 og er med sejren definitivt sikre på at slutte blandt ligaens bedste to hold. 1110 tilskuere overværede kampen, hvor alle Bearsspillere scorede.

Efter Javorn Farrell åbnede kampen med to point, scorede Bears 11 point i træk. Farrell var eneste udeholdsspiller, der scorede i de første otte minutter af kampen – på det tidspunkt førte Bears 15-6. Vikings fik deres eneste lille run i kampen (8-0), inden hjemmeholdets Kaido Saks sluttede perioden med to treere. Bears foran 21-14.

I anden periode åbnede Farrell igen med to point, hvorefter Bears scorede 12 point i streg. 33-16 og reelt game over. Morten Sahlertz ramte tre treere i perioden og Jo Harris scorede seks point – bl.a. et fremragende dunk. Bears førte 46-29 ved halvlegspausen.

I tredje periode ramte Kaido Saks yderligere et par treere til 55-33, og resten af perioden endte lige – 64-42 inden sidste periode. I fjerde periode åbnede Bears med at score de første ni point, og bjørnedominansen fortsatte uagtet at holdene efterhånden fik ryddet bænkene. Alle Bearsspillere fik scoret, og Bears vandt 90-53.


Mest scorende for udeholdet var Javorn Farrell, der scorede 19 point, mens Trey Sumler scorede 16 point. Spillede head coach Mike Dejworek tog hele 13 rebounds.

For Bears scorede Jo Harris 16 point, mens Chris Christoffersen scorede 15 point, som han supoplerede med 11 rebounds og 4 assists. Jonas Zohore noterede sig også for en double-double med 12 point og 12 rebounds. Kaido Saks scorede også 12 point.

Næste opgave for Vikings er næste torsdags udekamp i Næstved. Bears spiller allerede mandag en udsat kamp imod Svendborg Rabbits – igen hjemme i Vejlby-Risskov Hallen – inden det onsdag gælder Værløse på udebane

Optakt til aftens kanal sport kamp

26.02.2015

Torsdag aften kl. 19:00 gives bolden op til endnu en LIVE-kamp på www.kanalsport.dk. Slaget står denne gang imellem Team FOG Næstved og Hørsholm 79´ers.

Der er kamp om grundspilsplaceringerne i Basketligaen, hvor holdene nu for alvor er begyndt at positionere sig forud for slutspillet.

Torsdag aften tørner Team FOG Næstved og Hørsholm 79´ers sammen i et af flere på papiret spændende opgør, som kan vise sig at få afgørende betydning, når kampen om medaljer for alvor går i gang.  Forud for kampen, der vises LIVE på www.kanalsport.dk fra kl. 19:00, har kommentator Nicolai Schou stillet skarpt på de to hold – og ikke mindst disses største profiler.

- Hørsholm har haft et fremragende 2015 og er gået fra at ligne en af deltagerne i nedrykningsspillet til at ligne et hold, der med en sejr i aften er så godt som sikre på deltagelse i slutspillet, påpeger Nicolai Schou og forklarer om 79´erne:

- Holdet er fyldt med spændende unge spillere, som spiller en stor rolle deres alder taget i betragtning. Daniel Mortensen er en ung spiller, som måske spiller sin sidste sæson i dansk basketball i denne omgang. Der er interesse fra college, og det er der ikke noget at sige til.

Amerikanske Derek Semenas har været en stor profil, selvom det blot er hans første sæson som senior. Men selvom der er flere profiler på holdet, så er den største force hos Hørsholm, at holdet arbejder godt sammen som en enhed. Fortsættes de flotte takter i aftenens kamp, så kan vi sagtens se dem udbygge den gode periode med endnu en sejr.

Hårdt Næstved-program Også aftenens værter fra Team FOG Næstved har været under Nicolai Schous lup. I den forbindelse har han bl.a. hæftet sig ved, at sydsjællændernes mål måske ikke helt er blevet indfriet.

- Team FOG Næstved har som altid store ambitioner og hentede mange nye spillere til klubben før sæsonen. Målet var at spille sig i top-4, hvilket dog kan vise sig at blive vanskeligt. Man har tabt flere kampe, end man har vundet, og ligger lige nu á point med Randers på 5. pladsen.

Forud for aftenens kamp har Team Fog haft et hårdt program mod Copenhagen Wolfpack, Horsens IC og Svendborg Rabbits. Alle kampe er blevet tabt, så Næstved tørster efter at komme tilbage på sporet, forklarer Nicolai Schou og tilføjer: 

- Corin Henry er vendt tilbage til Team FOG Næstved i midten af denne sæson og spiller sin 9. kamp i sæsonen i aften mod Hørsholm 79'ers. Henry bliver meget vigtig i sjællændernes forsøg på at gå langt i slutspillet, og han kan med en god kamp i aften også vippe sejren over til hjemmeholdet. 

Følg torsdagens opgør imellem Team FOG Næstved og Hørsholm 79´ers LIVE på www.kanalsport.dk fra kl. 19:00. www.bet25.dk står desuden klar med et større udvalg af prematch og LIVE-odds, hvor der bl.a. kan spilles på over/under, handicap, hvilket quarter der bliver scoret flest point og meget andet.

Svendborg Rabbits vandt indbyrdes opgør mod Team Fog Næstved

24.02.2015

Team Fog besøgte mandag aften Svendborg idrætscenter hvor kaninerne inviterede op til dans.

Allerede inden selve kampstart var der lagt op til en meget tæt kamp. Hvert hold havde vundet 1 kamp i de foregående indbyrdes kampe, og med et tæt program her i slutningen galdt det for Rabbits om endegyldigt at sikre sig minimum 4. pladsen og derved hjemmebane i kvartfinalerne. 

De to hold kæmpede begge med skader op til dagens kamp. Philip Hertz og Eric McAlister samt Will Paul og Liam Potter sad over i denne kamp. Dermed var Næstved måske en lille smule favorit – grundet den manglende højde inside i kanin-lejren.

Kampen var tæt hele vejen igennem, dette kunne man også se med 12 førings skift i løbet af kampen. Den største føring stod Rabbits for med 8 point, som samtidig også var det største run. Kampen ender 79-74 til hjemmeholdet som tager en vigtig sejr i og mere eller mindre er sikker på hjemmebane fordel i 1 runde.

I første periode skulle man se hvordan Chead Willian ville klare det over en stor fysisk stærk Christopher Gabriel, dette lykkedes utrolig godt i den første del af perioden, med bl.a. 2 bloks og gode rebounds. Chead blev dog hurtig træt og Marinus Moubou måtte træde ind i stedet for. Med 3 minutter igen kom en ung kanin tilbage på banen efter en lang skades pause, Kristoffer Gertz som gjorde et fint ind-hop. Han har været savnet i truppen. Værd at tage med fra første periode var Næstved formåede, ikke at lave en eneste fejl – ergo godt forsvar som resulterede i en lige stilling 16-16.

I de første minutter af anden periode havde begge hold lidt svært ved at få deres angreb til at fungere. Kaninerne missede alle deres 7 forsøg bag 3eren hvor Næstved satte 2/6 forsøg. De fejl som Team Fog ikke lavede i 1 periode lavede de så tilgengæld i 2 periode. Allerede efter 5 minutter var der holdfejl, dette holdte Svendborg inde i kampen til trods for kaninerne blev out reboundet specielt offensivt.  

Halvlegsstillingen 30-32 til gæsterne.

Efter pausen kom begge hold ud med rigtig god energi, det var en helt anden tænding og gejst end hvad der var tilfældet i første del af kampen. Hver gang kaninerne kom op med en scoring havde Næstved hele tiden et modsvar. Lige indtil de sidste to minutter hvor kaninerne lavede deres 8-0 run som resulterede i en stilling på 59-51.

I den sidste periode lagde man i den grad mærke til Milan Stanovevic som satte tre helt vilde 3ere. Han var en af grundene det comeback der fandt sted til 73-70 to minutter før tid. Dette var Antonio ikke tilfreds med og svarede godt igen med fint forsvars spil og utrolig god motivation til spillerene omkring ham. Desværre formår Team Fog ikke at udnytte deres størrelse til fulde og kaninerne hiver sejren hjem.

Topscore Rabbits: Antonio Porta 23 point
Topscore TFN: Alexander Bak 21 point 

Vikings taber TV-kamp til 79’ers

23.02.2015

Vikings tog mandag aften imod Hørsholm 79’ers i sæsonens første TV-kamp i Aalborg Stadionhal foran 700 tilskuere.

Vikingerne kom sig aldrig over den dårlige start og selvom kampen var tæt i de sidste minutter var det alligevel gæsterne fra Hørsholm, der trak det længste strå og vandt 63-72.

79’ers åbnede kampen bedst og kom på hele 14-2, før Vikingerne endelig fik stabiliseret forsvaret en smule og fik sat gang i scoringerne. Særligt Hørsholms Daniel Mortensen var brandvarm i perioden og scorede flere flotte 3’ere. For Vikingerne var det sæsonens måske dårligste periode på hjemmebanen og kun 7 point formåede de at lægge i kurven imens Hørsholm fik lagt 20 i.

Bagud med 7-20 så det allerede tidligt i 2. periode svært ud for Vikingerne og de dårlige tendenser fortsat. Vikingernes normale topscorere Javorn Farrell og Trey Sumler havde ikke meget held med at få lagt bolden i kurven og i den anden ende af banen styrede Frederik HN tropperne med hård hånd. Også i 2. periode var 79’ers klart bedst og selvom Vikings langsomt fik gang i scoringerne var det Hørsholm, der vandt 2. periode med 13-17.

Vikingerne kunne gå til halvegspause bagud med hele 17 point, men særligt Javorn Farrell trådte i karakter i denne periode med flere spektakulære layups og steals. Til gengæld var Trey Sumler fortsat helt uskarp bag 3points linjen og der var heller ikke meget hjælp at hente fra Demetrius Phillips. Vikingerne ender dog med at vinde perioden med 20-16 og kunne således gå til 4. periode blot bagud med 13 point.

4. periode endte med at blive en spændende periode, hvor Vikingerne med 3 minutter tilbage af kampen blot var bagud med 6 point – 61-55. Desværre for Vikingerne formåede Hørsholm at holde hovedet koldt og samtidig lod de ikke Vikingerne få nogle nemme scoringer sidst i kampen. Vikingerne kan se tilbage på en kamp, hvor de faktisk kun lavede 10 turnovers, men til gengæld kun fik hentet 7 angrebsrebounds og skød pinligt ringe %’er – 40% på 2 points forsøg og 25 % fra 3points linjen.

Hørsholm derimod fik sig 2 vigtige point i kampen om at undgå nedrykdning.

Topscorer:

Vikings: Javorn Farrel 26 point, 6 rebounds og 5 steals

79’ers: Derek Semanas 16 point og 8 rebounds