Nyheder

Bakken Bears vinder sikkert over 79ers

09.03.2015

Bakken Bears fik bortvasket plettet fra blamagen i den seneste kamp imod Hørsholm, som sjællænderne vandt med hele 38 overskydende point, da aarhusianerne vandt 94-68 og dermed kom et skridt tættere på den endelige førsteplads i Basketligaen.

Med sejren overtog Bears duksepladsen, men skal fortsat vinde en af sine sidste to kampe for at sikre at de slutter øverst i tabellen.

79ers, der var uden de to store Alejandro Rodriguez og Asbjørn Midtgaard, startede frisk ud med en ung line up, men selvom Emil Hjorth startede udeholdets pointhøst med at sætte en treer, blev det ikke hans aften. Tre hurtige fejl for handchecking blev der dømt til ham indenfor de første fire minutter – i øvrigt tæt på eneste gang den regel blev taget i anvendelse i mandagens kamp.

Bears var anført af Jo Harris, der dominerede felterne, og han scorede syv point i første periode. Også Nicolai Iversen fik frit spil under kurven, og i første periode scorede han et point mere end sin amerikanske holdkammerat. Bears var solidt i front ved stillingen 18-5, men så gik især Rob Fiends og Derek Semenas på togt, og de to scorede 14 point i de sidste fire minutter af perioden, mens Bearsholdet blot satte to point på tavlen. 20-19 til Bears efter 10 minutters spil.

I anden periode fik Bears strammet op. Jo Harris scorede periodens første fem point, og selvom 79ers scorede fem point umiddelbart herefter, stod der Bears på perioden. Bjørnene gik fra 25-24 til 34-25 og videre til 41-27. Kun tre spillere scorede for Bears i anden periode – Kaido Saks og Jonas Zohore scorede otte hver, mens Jo Harris scorede ni. For 79ers scorede seks spillere i alt 13 point. Bears førte 45-32 ved pausen.

Bears fortsatte i tredje periode, som blev vundet 26-16. Aladdin Barakeh gjorde et flot hop indhop, blandt andet med en treer, der nærmest krøb i kurven. Bjørnescoringerne var fordelt noget bedre i tredje periode, hvor hele syv mand kom på tavlen. 71-48 inden sidste periode på trods af at Hørsholm scorede de sidste fire point.

Fjerde periode bestod groft sagt af scoringsudvekslinger. Unge Lasse Elbæk (en treer, foruden et misset dunk), Kristoffer Løwenstein og Simon Bjørnebo kom på tavlen for Bears, mens de unge 79ersspillere Andreas Hjorth og Andreas Høier gjorde det fint for udeholdet. Bears vandt slutteligt 94-68.

Kampen var resultatmæssigt ligegyldig for 79ers, hvis slutplacering afgøres af kampen mod SISU på mandag. Vinderen af den kamp slutter på syvendepladsen, men taberen bliver nummer otte og møder grundspillets vinder i kvartfinalerne.

Bears kan endegyldigt sikre sig førstepladsen i grundspillet allerede på torsdag, når holdet i Aarhus spiller en udsat kamp imod Copenhagen Wolfpack. Her skal Wolfpack vinde for at holde liv i håbet om tredjepladsen.

Mest scorede for Bears var Jo Harris med 24 point, som han supplerede med 10 point. Kaido Saks scorede fem treere – og 17 point i alt, som han supplerede med syv rebounds. Nicolai Iversen og Jonas Zohore scorede hhv 12 og 11 point – begge tog 6 rebounds. Flest rebounds tog Chris Christoffersen – 15 stk – mens Maurice Acker havde flest assists med otte.

For udeholdet scorede Rob Fields 19 point, mens Derek Semenas scorede 16 og Andreas Høier 10.

Bears vandt reboundkampen med uhørte 57-25 og havde 26 assists imod udeholdets 9.

Team FOG Næstved vinder kampen om 5. pladsen

09.03.2015

Kampen starter med stor intensitet i forsvaret fra Næstveds side, som gør at Randers har svært ved at ramme deres skud og Næstved laver et 8-0 run til stillingen 10-2 med 6.53 tilbage af første periode, det virkede som om at Randers spillerene ikke rigtigt var klar fra start.

Randers kommer tilbage og får reduceret til 10-7 inden at Næstved igen trækker fra . Med 4.30 får Randers træner en teknisk fejl for brok.

Igen trækker Næstved fra og med 2.20 er stillingen 23-9 til gæsterne fra Næstved. På dette tidspunkt får Næstveds bænk også en teknisk for brok.

Perioden ender 18-25 til gæsterne fra Næstved, på en buzzer fra Chris Nielsen.

2. periode er meget lige, dog virker det som om hjemmeholdet fra Randers er vågnet til kampen og kommer ind i kampen så der med 4 min tilbage er stillingen helt lige 33-33 resten af quateren er meget lige og ender med 35-40 til gæsterne ved halvleg.

3. periode er en meget rodet afære med mange mistede bold og solidt forsvar fra begge hold. Det er tydeligt at begge hold rigtigt gerne vil vinde denne kamp og derfor kæmper for at få opbygget et forspring. Perioden ender meget lige 12-12.

Sidste periode starter med lige så meget intensitet, som tredje periode, dog er det tydeligt at Næstved lige har et ekstra gear til sidst og får kæmpet sig igennem rodet og vinder kampen med 67-75, til stor jubel for Næstved spillerne, som er et skridt sikre sig 5. pladsen.

Top scorere fra Randers blev:  Chris Nielsen med 23 point, Bo Colas med 18 point og 14 rebounds og Mike Nielsen med 12 point.

Top scorere for Team FOG Næstved blev: Corin Henry med 17 point og Milan Stanojevi med 17 point.

Svendborg Rabbits vinder topopgør

09.03.2015

Det var dømt topopgør, da HIC tog imod Svendborg Rabbits. Hvis seedningerne holder kunne det meget vel være en forsmag på en eventuelt semifinale.

HIC stillede i stærkeste opstilling, mens Svendborg kun manglede langtidsskadede Lima Potter.


Fra starten var det HIC der var i teten. Svendborg blev presset til mange turnovers. HIC udnyttede disse turnovers til at løbe fastbreaks i den anden ende. Især Marquis Addison var i et forrygende spillehumør og scorede 8 point i første periode. Svendborg havde meget svært ved at komme til kvalificerede afslutninger, og kun Mikkel Planthin lyste op i første periode. Perioden endte med en sikker HIC føring på 25-12- Planthin havde scoret 7 af Svendborgs point.

Nu sad mange i Forum Horsens måske og forventede at HIC skulle fortsætte den seneste tids suveræne spil, men de skulle blive klogere.

Svendborg var kommet for at spille og havde bestemt ikke tænkt sig at ligge sig ned. HIC faldte 10 % i intensitet, mens Svendborg gik 10% op. Især i angrebet var Svendborg flyvende. Ocana kom ind fra bænken og scorede 10 point i anden periode. Det samme gjorde Mikkel Planthin. HIC var gået helt i stå og skulle kæmpe for alle scoringer. Kun Marquis Addison viste højt niveau.

Svendborg var især farlige fra tre points land. Ved pausen var det vendt på hovedet og Svendborg var foran med 44-43 efter at have scoret 32 point i anden periode.

Nu håbede de gule fans, at HIC kunne finde deres solide forsvarsspil frem, som har været kendetegnende i hele sæsonen. Det kunne de ikke. Svendborg fortsatte det gode spil, og især Antonia Porta spillede godt med flere scoringer og lækre assists. HIC blev udspillet, og forfaldt til individuelle præstationer. Svendborg trak fra og var foran med 76-57 efter tredje periode.

Nu skulle der noget ekstraordinært til hvis HIC skulle komme tilbage i kampen. Det kom aldrig. Svendborg fortsatte det gode spil og HIC kom aldrig tæt på. Det hele ender med en sikker Svendborg sejr på 100-79.

Bedste spillere fra Svendborg var Mikkel Planthin med 27 point og Antonio Porta med 16 point og mange assits. Bemærkelsesværdigt var det at Will Paul kun havde scoret 2 point efter 3 perioder. Paul endte på 8 point.

For HIC var bedste spillere Marquis Addison og Ante Gospic.

Kampen viste at det kan blive nogle spændende semifinaler hvis begge hold når så langt, og hvis HIC skal have en chance for at slå Svendborg skal niveauet hæves betragteligt.

Næste opgave for HIC er på mandag hvor modstanderen er Wolfpack i sæsonens sidste grundsspilskamp.

Vikings vinder over SISU på gode skudprocenter

09.03.2015

Aalborg Vikings kom til Kildeskovshallen for at spille en grundspilskamp som forberedelse til nedrykningsspillet mod Værløse.

De viste utrolig gode skudprocenter i begge halvlege og trak sig sejrrigt tilbage til det nordjyske med en 102–96 sejr. Hvis de også spiller sådan mod Værløse har de gode chancer i nedrykningsspillet.

Intensiteten var ikke helt i top i begyndelsen, men der kom lidt mere gang i kampen senere i den første periode. Vikings skød fremragende fra 3 points-land med 60% udnyttelse i de første to perioder, 15/24. Trey Sumler førte an i første halvleg med 18 point, Javorn Farrell lavede 11, og Brandon Bjerre og Kasper Serritslew 9 hver. SISU kom længere og længere bagud til 35–49 men nåede lidt tilbage til 40–49 ved pausen.

Tredje periode var en fortsættelse af anden periode med Javorn Farrell og Kasper Serritslew i hopla. Ved slutningen af perioden er stillingen 59–78.

Midt i fjerde periode vågner SISU endeligt op til dåd og begynder at komme tættere på, men de når aldrig op på mere end 6 points difference, og de mange fejl, som SISUs fuldbanepres udløste, gav både Trey Sumler og Javorn Farrell ekstra mange point på straffe.

SISU kan stadig nå 7.-pladsen ved en sejr ude over Hørsholm 79ers den 16. marts. Svendborgs udesejr over Horsens IC i dag øger sandsynligheden for, at Bakken Bears ender på førstepladsen i grundspillet, og derfor vil vinderen af 7.-pladsen få fornøjelsen af at møde Horsens IC i kvartfinalerne, som begynder den 23. marts. Vikings’ næste kamp den 16. marts er mod netop Værløse som et preview af nedrykningsserien.

Topscorere:

SISU: Darryl Partin; 29 point, 3 rebounds, 1 assist. Frederik Rungby; 17 point, 8 rebounds, 2 assists. Jonas Giese Anderson; 14 point, 4 rebounds, 3 assists. Joe Benjamin; 13 point, 2 rebounds, 1 assist. Mikael Vincents Nielsen; 10 point, 6 rebounds, 3 assists.

Aalborg Vikings: Trey Sumler; 33 point, 7 rebounds, 7 assists. Javorn Farrell; 28 point, 9 rebounds, 5 assists. Kasper Serritslew; 17 point, 1 rebound. Brandon Bjerre; 15 point, 2 rebounds. Vikings var 15/30 fra 3-point, og fire spillere lå på mellem 45% og 60% på 3-pointsforsøg.

Bears spiller igen i Jyske Bank BOXEN

06.03.2015

I 2014 afviklede Bakken Bears for første gang BIB 10K.

Med godt 5.500 tilskuere i Jyske Bank Boxen, blev arrangementet en stor succes… Udover 2 tætte og spændende basketball kampe mellem Randers Cimbria og Hørsholm 79’ers og Bakken Bears mod Svendborg Rabbits, blev eventen krydret med musikalske indslag fra Klumben & Raske Penge, Djames Bräun, L.I.G.A. og Kris Hermann.

Konferencier var Uffe Holm. Formålet med eventen er, at skabe et arrangement hele basketball Danmark kan være stolte af – sporten fortjener simpelthen vores egen årlige store arrangement.

Derfor gentager vi også i 2015 BIB 10K. Den 7. november 2015 vil Jyske Bank BOXEN igen lægge gulv til et brag af en basketball fest. Vi vil løbende offentliggøre de aktiviteter, der kommer til at finde sted på dagen.

Vi kan allerede nu afsløre, at hovedkampen bliver mellem Bakken Bears og Horsens IC. Bakken Bears er forsvarende danske mestre, mens Horsens IC er forsvarende danske pokalmestre. Der er derfor lagt op til et brag af en basketball kamp.

I samarbejde med Jyske Bank BOXEN og Billetnet sættes billetsalget i gang i dag.

Hvis du har spørgsmål til BIB 10K, kan du kontakte:

Vickie Jo, Bakken Bears, telefon 20 22 15 85, vj@bakkenbears.com

Lennart Jensen, Horsens IC, telefon 23 24 23 04, hicbasket@gmail.com

Gyserafslutning i Randers

06.03.2015

SISU lå til at vinde i torsdagens kamp mod Randers Cimbria i Arena Randers, men Cimbria ville det anderledes selvom de var bagud med 4 point med 18 sekunder igen.

Kampen starter lidt rodet, og holdene skiftes til at stjæle bolden. Første scoring efter et lille minut – Bo Colas assisteret af Reno Silavs.

Herfra går det meste randers’ vej – stillingen efter 2 min. 7-2 til hjemmeholdet. Sisu begynder så småt at få flow i spillet og i løbet af halvandet minut er stillingen 10-10.

Randers holder i resten af perioden fast i små føringer, men SISU slutter stærk med 2X3 af hh. Daryl Partin og Frederik Rungby til stillingen 26-27.

2. quarter starter med to hurtige fejl til hhv. Stage og Silavs, og Randersdrengene har svært ved at finde takterne.

Efter 1 minut har SISU udbygget føringen til 33-27. I minutterne der følger holder SISU Randers på 4-6 points afstand. Midt i quarteret finder Cimbria den rigtige løsning på SISU’s tag på kampen, og får bragt sig foran 40-37 efter 7 minutter.

Holdene bytter scoring resten af perioden og ender 44-43 til Randers.

Kampen starter meget hektisk op efter pausen, og begge hold kæmper for at trække fra. Det lykkedes i første omgang bedst for Randers, stillingen efter 5 min. 58-52. Herfra laver SISU fem ubesvarede point og kampen er igen helt lige.

Kampen bølger stadig frem og tilbage, og igen har Randers marginalerne med sig – 3. quarter ender 69-63.

Sidste quarter starter (igen) med et SISU run. 5 point uden svar. Efter små tre minutter er stillingen 71-71. SISU får overhånd og fører i store dele af kampen.

Med ca. 1 minut tilbage er stillingen 82-84. Bo Colas stjæler bolden og Chris Nielsen kan udligne. Chris brænder og laver fejl i den anden.

Daryl Partin scorer til 82-86 med 18 sekunder igen – timeout Randers. 18 sekunder tilbage, og ”den fede dame” er ved at synge sidste solo. – til fordel for SISU.

Chris Nielsen får kæmpet sig fri og laver 3 magiske point – Arena Randers i ekstase. SISU tager ikke timeout og på indspillet stjæler Reno bolden, afleverer til Bo Colas der scorer – Randers foran med 1 (87-86).

SISU flytter bolden op med en timeout, får etableret et angreb, men Daryl Partin brænder og Casper Stage tager rebounden. Randers holder bolden de sidste sekunder – og vinder!!!!! 

Uha for en afslutning og 2 vigtige point til Randers Cimbria der kæmper med Team FOG Næstved om 5. pladsen i grundserien. Begge hold har nu 24 point og mødes netop på mandag i Arena Randers.

I dagens kamp scorede Chris Nielsen 25 og Bonell Colas 22 point for Randers. For SISU scorede Darryl Partin 32 og Frederik Rungby 16 point. 

Kampen om 3. pladsen på spil i Büllen

06.03.2015

Copenhagen Wolfpack tog imod Svendborg Rabbits torsdag aften i en kamp der vil få stor betydning for hvem der tager tredjepladsen i grundserien.

Hjemmeholdet kom ind til kampen på tredjepladsen, og havde en sejr i baggagen mod SISU fra sidste uge. Rabbits tabte deres kamp mod Bakken i mandagens tv-kamp, hvor der blev sparet et par spillere.

Det var tydeligt at se at Wolfpack ville skubbe bolden hurtigt frem ad banen mod det ældre Svendborg-mandskab, og det havde de stor succes med i hele første halvleg.

Anden periode var meget ens med højt tempo og aggressivt forsvar. Hjemmeholdet formår at skabe nogle nemme point i fast-breaks og med nogle treere kommer de op på en føring på 51-39 ved pausen.

I den sidste og afgørende periode var Antonio Porta den helt store oplevelse for udeholdet. Med to dybe treere trak han kaninerne tilbage i kampen, og ellers med klogt spil fik han gang i hans medspillere som gav det sidste skub for at Rabbits kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret, med resultatet 86-91 (27-22, 24-22, 23-21, 12-26).

Hjemmeholdets manglende evne til at ramme på straffelinjen spillede en stor rolle i nederlaget med 9 brændte straffekast ud af 17 forsøg.

Med nederlaget skal Wolfpack højst sandsynligt vinde sine 3 resterende kampe i grundserien krydret med lidt held omkring Rabbits resultater for at tage 3. pladsen tilbage. Slutter Wolfpack på 4. pladsen venter en kvartfinale serie mod enten Team FOG Næstved eller Randers Cimbria som begge er i spil til 5. pladsen. Begge hold har 24 point og mangler 3 kampe. Og på mandag mødes de netop mod hinanden i Randers.

Dagens kamp blev spillet i en fyldt Bülowsvejshal med 473 tilskuere og de så Ryan White blive topscorer for Wolfpack med 26 point. For Svendborg Rabbits scorede Antonio Porta 23 point.

TFN besejrer Aalborg Vikings

06.03.2015

Torsdagens kamp på Kanal Sport gav sejr til Team FOG Næstved hjemme i Næstvedhallen mod Aalborg Vikings.

Efter en lige start på perioden med skiftende føringer til de 2 hold trak Team Fog Næstved fra, da der var spillet ca. 3 minutter.

Team Fog Næstved virkede meget opsatte og koncentrerede - som om, at der var noget, som skulle revancheres fra de seneste kampe. Mod slutningen af perioden kom Aalborg ldit tilbage, så holdet kunvar bagud med 6 point ved periodens slutning.

Vikingerne kom bedst fra start på 2. periode, og på god fight gjorde holdet det svært for Team Fog Næstved. Bedst som man troede, at nu trak Team Fog Næstved afgørende fra, gjorde vikingerne disse tanker til skamme, og med godt 2 minutter tilbage af perioden, var holdet kun bagud med 3 point.

Team Fog Næstved tog en time out og fik rettet lidt op, så holdet kunne gå til pausen med en føring på 10 point, 44-34.

Team Fog Næstved kom bedst fra start, og holdet trak fra til en sikker føring midt i perioden. Men vikingerne blev ved og ved, og det lykkedes for dem at få reduceret Team Fog Næstveds føring til 6 point.

Men igen trak Team Fog Næstved fra til en føring på 13 point ved periodens slutning.

En lige start på perioden, men efter et par minutter trak Team Fog Næstved fra til en sikker føring på 17 point, da godt halvdelen af perioden var spillet.

Resten af perioden byttede holdene point, så Team Fog Næstved holdt føringen kampen ud.

En tiltrængt sejr og opmuntring til Team Fog Næstved der ender med at vinde 83.63 (20-14, 22-20, 19-16, 22-13).

Topscorer for Team Fog Næstved blev Alexander Bak og Christopher Gabriel med hver 23 point. For Aalborg Vikings scorede Trey Lamon Sumler også 23 point.

Pointtørstige hold på LIVE-programmet

05.03.2015

Torsdag aften kl. 19:00 gives bolden op til endnu en LIVE-basketkamp på www.kanalsport.dk. Slaget står denne gang imellem Team FOG Næstved og Aalborg Vikings.

Det er i sandhed to pointhungrende mandskaber, som torsdag aften tørner sammen i Basketligaens grundspil.

Team FOG Næstved, som i de kommende kampe kommer til at slås hårdt for at bibeholde deres nuværende 5. plads, får således besøg af rækkens bundprop fra Aalborg Vikings, i en kamp hvor hjemmeholdet umiddelbart har mest på spil.

Forud for opgøret, der vises LIVE på www.kanalsport.dk fra kl. 19:00, har kommentator Nicolai Schou stillet skarpt på de to hold. Han påpeger i den forbindelse, at der efterhånden er pres på Næstved-mandskabet, hvis fans synes at trænge til en sejr.

- Team FOG Næstved skal forsøge at komme tilbage på sporet. Fem nederlag i træk er det blevet til for sjællænderne, og de tørster i den grad efter sejr. De ligger á point med Randers Cimbria på 5. pladsen og har brug for sejre for at sikre den position før slutspillet. En anden faktor ift. Team FOG Næstveds trang til sejr er deres fans. Efter nederlaget til Hørsholm i sidste uges LIVE-kamp på Kanalsport.dk blev sjællænderne buhet af banen af deres egne fans. Så det er ikke kun spillerne hos Team FOG Næstved, der trænger til en sejr. Det samme gør publikum, påpeger Nicolai Schou forud for torsdagens kamp.

Team FOG Næstved er dog ikke de eneste, der har haft svært ved at rage point til sig i deres seneste kampe.

- Hvis de er tørstige efter en sejr i Næstved, er de ved at dø af tørst i Aalborg. Det har været en lang og hård sæson for Vikingerne. Årets træner i sidste sæson, James Vear, forlod det nordjyske efter få kampe af sæsonen, og i løbet af sæsonen er amerikanerne også blevet udskiftet. Det har været en rodet sæson for Vikingerne, og det er også en af forklaringerne på, at det har været så svært at få point på kontoen i denne sæson. Det positive ved udskiftningerne blandt amerikanerne er, at man er endt op med to virkelig gode af slagsen, siger Nicolai Schou og uddyber:

- Den tidligere Aabyhøj- og Hørsholm-spiller, Demetrius Philips, har vist sig som en stor gevinst og er i gang med sin hidtil bedste sæson i dansk basketball. Trey Lamon Sumler er den anden amerikaner, og han har leveret det, som Aalborg har manglet mest i denne sæson: Point! I de otte kampe, han har spillet for Vikings, snitter han 20,6 point. Han bruger mange skud for at nå op på det snit. Men rammer han sammen med Philips dagen i Næstved, så kan de være med til at give Aalborg en god chance for deres 3. sejr i sæsonen. Selvom Aalborg er sikre på at spille nedrykningsspil, så er det vigtigt for dem at få pustet noget selvtillid ind i holdet, før der skal spilles om eksistensen i næste års Basketliga, slutter Nicolai Schou.

Følg torsdagens opgør imellem Team FOG Næstved og Aalborg Vikings LIVE på www.kanalsport.dk fra kl. 19:00. www.bet25.dk står desuden klar med et større udvalg af pre-match og LIVE-odds, hvor der bl.a. kan spilles på over/under, handicap, hvilket quarter der bliver scoret flest point, spillerspecials og meget andet.

Top mod bund i Søndersøhallen

04.03.2015

Det var lagt op til en svær hjemmekamp for Værløse, der tog imod ligaens nr. 2 Bakken Bears.

Værløse var fra start uden en skadet David Nørby Knudsen, mens Bakken var uden Thomas Lærke.

Værløse kommer bedst fra start og båret af 9 hurtige point fra Drew Maynard bringer de sig foran 14-7. Det får Bakken coach til at reagere med hurtige udskiftninger og han sender store Chris Christoffersen på banen.

Drew Maynard tager heroisk kampen under kurven med Christoffersen og Nicolai Iversen og bringer Værløse i front med 18-10.

Det får Bakken coach Villa Tuominen til at tage sin første time-out. Det er dog ikke nok til at stoppe Drew Maynard, der med sit 14. point bringer Værløse foran 21-12. Værløse guard Rob Woodsen hjælper også godt til og lukker 1. periode til stillingen 27-16.

Bakken Bears virker uskarpe og brænder flere frie lay-ups. Værløse er ovenpå, men kører også en smal rotation med kun 6 spillere på banen i 1. periode.

I starten af 2. periode udnytter Bakken deres størrelsesfordel til 4 hurtige point af Chris Christoffersen og Jo Harris melder sig også ind i kampen med et flot dunk.

Værløse bider fra sig og Rob Woodsen går energisk mod Bakken kurven og scorer til stillingen 33-25. Bakken spiser dog stille og rolig Værløses forspring og med en 3-point scoring af Kaido Saks er der næsten balance i regnskabet midtvejs i 2. periode (33-32).

Værløse har svært ved at finde vej til kurven, når Drew Maynard ikke har held med afslutningerne, men imponerende nok er Værløse klart stærkest på rebounden (20-13) i 1. halvleg og det holder dem inde i kampen. Halvlegen slutter med en Bakken føring på 40-41.

3. periode starter som 1. periode med en 3-point scoring af Drew Maynard. Maynard er brandvarm og med sit 27. point reducerer han til stillingen 49-51. Bakken får pointene fra flere kanter og Jonas Zohore vil også være med og sender en 3-point scoring i kurven.

Værløse kæmper bravt for at følge med Bakken, men lider under en meget smal bænk med kun 6 spillere i action og da Drew får sin 4. fejl med 3 minutter igen af 3. periode ser det for alvor svært ud for Værløse.

Coach McGregor holder gryden i kog med energisk coaching fra sidelinjen, men det kan ikke forhindre Jo Harris i at dunke Bakken foran 51-58. Bakken udnytter sin bredere bænk og fører 54-62 ved udgangen af 4. periode.

Værløse går ”all in” fra starten af 4. periode og sætter Maynard på banen med 4 fejl. Der er dog Rob Woodson, som imponerer med et smart inbounds-spil og scoring til 56-62.

Efter 2 ½ min. spil af 4. periode dunker Chris Christoffersen Bakken foran 56-67 og det får Coach MgGregor til at kalde time-out. Værløse giver alt hvad de kan, men trætheden melder sig og de har svært ved at holde Bakken væk fra lette scoringer.

Særligt Chris Christoffersen volder Værløse forsvaret problemer og han kan bringe Bakken i front med 58-74 med 5 min. tilbage af kampen.

I slutningen af kampen sender Værløse flere af de unge talenter på banen. De gør det godt, men kan ikke forhindre Bakken i at trække stille og roligt fra Værløse. Bakken vinder kampen sikkert med 66-90 i en kamp, hvor Værløse bed godt fra sig og gav Bakken kamp så længe kræfterne rakte til det.

Topscorer for Værløse er Drew Maynard med 31 point og Rob Woodson med 20 point. Fra Bakken er det Chris Christoffersen med 23 point og Maurice Acker med 18 point.