Nyheder

TFN udligner til 1-1

14.04.2015

Skulel Team FOG Næstved have en chance i semifinaleserien mod Bakken Bears så ville en sejr i mandagens DM-semifinale 2 være absolut påkrævet.

Et godt stykke ind i 4. periode så missionen ikke ud til at skulle lykkes med et imponerende come-back i de sidste par hektiske minutter gjorde at semifinaleserien nu er helt åbent igen, da Team FOG Næstved vandt med 84-78 (19-11, 22-31, 20-17, 23-19).

En hæsblæsende start på perioden, hvor Team Fog Næstved bragte sig foran med 6 - 0, inden Bakken kom på tavlen. Team Fog Næstveds spillere virkede meget tændte, og det gode spil fik stemningen i Næstved Hallerne på kogepunktet.

Kampen bølgede frem og tilbage, men det lykkedes for Team Fog Næstved at holde føringen perioden ud - en periode, som ikke bød på nogen fejl til nogen af holdene. Spændende, om Team Fog Næstved kunne fortsætte det gode spil og dermed presse Bakken.

I 2. periode kom Bakken bedst fra start og halede støt og roligt ind på Team Fog Næstveds føring, og da der var spillet 4 minutter kom Bakken for første gang i kampen foran. Team Fog Næstved kom dog godt igen og bragte sig foran med 5 point, hvorefter det var Bakkens tur til at komme tilbage i perioden.

Stillingen var helt lige, da der manglede 3 minutter af perioden, men det lykkedes for Bakken at sikre sig en føring på 1 point ved pausen.

Efter pausen trakBakken fra til en 4 pointføring. Team Fog Næstved kom dog godt tilbage og bragte sig endda foran med 4 point, da der manglede godt 1 minut. Denne føring holdt dog ikke perioden ud. Men spændingen var intakt inden 4. periode.

Bakken kom bedst fra start, men første halvdel af perioden var præget af skiftende føringer ti l de 2 hold, men med godt 3 minutter tilbage af kampen bragte Bakken sig foran med 8 point. Kampen syntes afgjort, men det var den ikke.

Et helt vildt come back af Team Fog Næstved gjorde, at holdet vandt de sidste par minutter med 13-1 og dermed kampen med 84 - 78, hvilket gav en helt fantastisk stemning i Næstved Hallen.

Kamp 3 i serien spilles på torsdag i Aarhus og kamp 4 spilles næste mandag i Næstvedhallen.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Chris Gabriel med 19 point, mens Jonas Zohore med 15 point blev bedste pointsluger for Bakken Bears.

Det bedste hold vandt 2. semifinale

14.04.2015

HIC kom til Svendborg med god ballast og havde også klart mest vilje til at ville vinde den 2. semifinale.

HIC spillede en god kamp, hvorimod værterne fra kaninhulen aldrig fandt rytmen og gang på gang blev udstillet på forkerte beslutninger.

De to store profiler gennem hele sæsonen hos Rabbits, Johnell Smith og Will Paul fandt aldrig ind i kampen. De øvrige, især Antonio Porta og Mikkel Plannthin gjorde hvad de kunne men det var aldrig nok mod et klart bedre indstillet HIC mandskab der fortjent vandt 65-86, efter perioderne 13-22, 16-23, 23-19 og 13-22.

Antonio Porta blev kampens topscorer med 22 points og 5 assists.

HIC var klart overlegne fra kampstart, ganske som i 1. semi, forsvaret stod godt og solidt og hjemmeholdet løb gang på gang panden mod HIC muren. De forkerte beslutninger blev truffet og gang på gang løb især Johnell Smith ind under de store HIC folk og det hele endte med en turnover. De returbolde løb HIC lige ned i halsen på hjemmeholdet og efter 6 minutter havde Svendborg kun scoret 2 points.

Et run på 9-0 gav håb for de knap 1200 fremmødte men så tog HIC igen fat i forsvaret og sluttede klart bedst med et run på 12-0. Igen var det Skyler Bowlin og Brian Fitzpatrick, ganske som i kamp 1 der var toneangivende for HIC. Hos kaninerne var Mikkel Plannthin alene om at holde niveau i 1. periode. Plannthin spillede også en meget flot forsvarskamp mod HIC’s store stjerne Skyler Bowlin.

Man skulle tro, at Rabbits havde lært af 1. semifinale, hvor HIC stillede sig i en meget kompakt zone men det så det godt nok ikke ud til fra 2. periode. Kaninerne havde mere end svært ved, at komme til kvalificerede afslutninger og bolden fik aldrig lov til at køre rundt med den frie mand fundet. Tempoet var ganske enkelt for lavt og det gjorde det let for HIC, der dog også skal have stor ære af, at være så effektive, at Svendborgs spillere ikke kom til gode afslutninger. Kaninerne var tæt på at blive spillet ud af egen hule for HIC gjorde omtrent hvad der passede dem. For hjemmeholdet var det Will Paul med 11 points i perioden sammen med Antonio Portas 7 der scorede og for HIC var det 7 forskellige spillere der bidrog til points.

Ved pausen var HIC trukket klart fra og førte med 16, 29-45.

Der skulle nærmest mirakler til for at få kaninerne tilbage i kampen og dermed i serien. Rabbits startede dog godt ud på 3., og der blev trukket ind på HIC. Afstanden blev kortet ned til +10 for HIC og igen var det Antonio Porta med 10 points og Mikkel Plannthin der bidrog mest.

For HIC spillede Baye Keita en stor kamp og havde i 3. 10 points og flere flotte blocks. Rabbits var nede med 12 inden de sidste 10 minutter og der var ikke mange i hallen der kunne se det faktum ændre sig. De bærende profiler i Johnell Smith og Will Paul virkede trætte og opgivende. HIC havde hele momentet hos sig og allerede inden sidste periode var sejren så småt inde under huden på østjyderne.

Johnell Smith lagde sine første to points fra gulvet i kurven da der var spillet halvdelen af sidste periode. Da var kaninerne nede med 20 og kampen var for længst afgjort. Resten blev bænkspillernes opgave for starterne havde taget plads på bænken. Vedran Borovcanin der havde ført en stille dag på kontoret pga. 4 personlige fejl, stemplede pludselig ind med 13 points i træk så hvis kaninerne havde glemt ham så ville han lige gøre opmærksom på, at selv med 4 personlige fejl behøver man ikke være dømt ude.

HIC vinder fortjent semifinale nr. 2 og hvis ikke Rabbits finder en hel anden indstilling og meget bedre spil frem, så er HIC sikker finaledeltager fredag aften kl. 21 i Horsens.

For Rabbits scorede ud over Antonio Porta, Will Paul 14 og 10 til Mikkel Plannthin.

Hos HIC blev dagens bedst spiller Baye Keita med 19, Brian Fitzpatrick og Marquis Addison havde hver 15, 14 til Skyler Bowlin og 13 til Vedran Borovcanin.

2. DM-semifinale: Kan Svendborg drille Horsens IC?

13.04.2015

I aften tørner Svendborg Rabbits og Horsens IC sammen i den anden DM-semifinale de to hold imellem. En kamp, som kan ses direkte på Kanalsport.dk.

Horsens IC kom flyvende fra start, da de i den forgangne uge tog hul på DM-semifinaleserien imod Svendborg Rabbits. 89-71 vandt de gulblusede fra Horsens, som dermed levede op til den favoritværdighed, der var blevet skabt efter et stærkt grundspil.

Mandag aften mødes de to hold i seriens 2. opgør, hvor Svendborg Rabbits har fornøjelsen af at være på hjemmebane. Her skal sydfynboerne forsøge at holde snor i gæsterne, der hurtigt satte sig på begivenhederne i det første møde.

- Horsens kom hurtigt foran og så sig aldrig rigtig tilbage, til trods for at Svendborg fik kontakt lige inden pausen. Hele holdet skød utrolig gode procenter, hvor ikke én lå under 50%, påpeger Kenneth Hansen, kommentator for Kanalsport.dk.

Med grundspillet i frisk hukommelse må Horsens IC umiddelbart også påtage sig favoritværdigheden forud for aftenens opgør. Ifølge Kenneth Hansen har Svendborg dog værktøjerne og ikke mindst kulissen, der skal til for at udligne i semifinaleserien.

- Hjemmebanen og den intense kulisse kan give Svendborg overhånden i aften. Mange ser Horsens og Bakken som de to stærkeste mandskaber, så Svendborg skal komme ud med en masse energi og få publikum men fra start, fastslår Kenneth Hansen.

Flere af Basketligaens store profiler er at finde på de to mandskaber, som i aften tørner sammen i Svendborg. Det er derfor også en udfordring at begrænse sig, når snakken falder på, hvem tilskuerne og seerne skal holde et ekstra vågent øje med.

- Der er virkelig mange. Hos gæsterne fra Horsens er det ikke så overraskende amerikanerne Marquis Addison og Skyler Bowlin, samt irske Brian Fitzpatrick. Hos Svendborg skal man holde øje med William Paul og Johnell Smith, ligesom Mikkel Plannthin altid er en fornøjelse at se, slutter Kenneth Hansen.

Aftenens DM-semifinale imellem Svendborg Rabbits og Horsens IC vises direkte på Kanalsport.dk med optakt fra kl. 19:05. Det kræver en brugerprofil på sitet for at se kampen – denne er dog helt gratis at oprette.

Bears bringer sig foran med 1-0

11.04.2015

Det er vel altid sådan, at første semifinale er der, hvor det for alvor begynder at gælde, hvorfor der må forventes intensitet, kamp, fight og tænding.

Og det holdt stik – dog med et mandskab fra Bakken Bears, der på dagen var bedre end Team Fog Næstved.

Kampen startede med hjemmeholdet i fokus og en brændvarm Maurice Acker – så efter ganske få minutter stod der pludselig 11-0 til Bakken.

Det blev også bemærket fra kampens start, at de 2 x nr. 12 (Jonas Zohore og Chris Gabriel) ville komme til at kæmpe nogle drabelige kampe under kurven.

Perioden blev domineret af Bakken Bears, der efter 10 minutter var solidt foran med 24-12 (til trods for 4 brændte skud i træk).

Anden halvleg lignede en fortsættelse – Bakken dominerede (bestemt også i rebound-spillet). Og som kampen skred frem blev det et tydeligt frustreret Team Fog Næstved, der til tider spillede hårdt. Bakken Bears spillede solidt uden at være prangende – men alligevel var stillingen ved pausen 52-29 og kampen syntes sådan set afgjort.

En meget speciel episode da Bakken Bears fik underkendt 2 point på straffe, da dommerne efterfølgende (efter at spillet var sat i gang og efterfølgende scoring faldet) var af den opfattelse, at straffeskytten (Nicolai Iversen) IKKE skulle have eksekveret.

Ville kampen så også i praksis vise sig afgjort – eller havde Team Fog Næstved et modtræk da 3. periode blev sat i gang? Nej - er det korte svar. Frustrationerne fortsatte dog inde på banen med udgangspunkt i en til tider rodet 3. periode med flere spilstop, mange personlige fejl og hele 3 tekniske fejl til Bakken Bears i situationer, hvor hjemmepublikum bestemt ikke enige med dommertrioen.

Holdene skiftedes til at score og midt i 4. periode var stillingen som ved halvleg fortsat med Bakken Bears foran med 23 point. Head coach Ville Tuominen gav derfor mulighed for en pause til flere af starterne for Bakken Bears, hvilket ikke mindst Team Fog Næstveds Chris Gabriel udnyttede til at score hele 22 point i anden halvleg. Dette betød også at gæsterne fra Næstved fik pyntet på slutresultatet – dog fortsat med Bakken Bears sikkert i mål med slutstillingen 95-82.

En til tider hårdt spillet kamp med masser af infight, masser af personlige opgør og til tider flotte præstationer. Og som skrevet med Bakken Bears sikkert fra land og hele tiden i front.

For gæsterne var det specielt Chris Gabriel der gjorde sig bemærket med 24 point.

For hjemmeholdet var de flittigst scorende Maurice Acker og Thomas Lærke hver med 19 point.

Horsens vinder intens 1. semifinale

09.04.2015

Der var drama, fight og intens stemning da HIC til aften vandt 89-71 i første DM semifinale over Svendborg Rabbits.

Kampen var dog meget mere lige end cifrene antyder. HIC var uden Esben Reinholt der var syg, mens Svendborg stadigvæk manglede Liam Potter.

HIC kom bedst fra start i første periode. Svendborg havde svært ved at komme til scoringer, og HIC¨s zoneforsvar fungerede godt. I angrebet dominerede Brian Fitzpatrick, og Svendborg kunne ikke holde ham i posten. Fitzpatrick scorede 10 point i første periode. For Svendborg scorede Plannthin 5 point, mens Porta måtte tilbringe en del tid på bænken med to hurtige fejl. Efter første periode førte HIC med 21-13.

I anden periode vender billedet. Svendborg kommer lettere til scoringer. Porta dirigerer angrebet godt, mens der er Paul og Johnell der scorer. For HIC laver Christian Lindberg et godt indhop og scorer 7 point i perioden. Ved pausen er kampen helt tæt med en HIC føring på 39-38.

I tredje periode er det HIC der tager teten og bringer sig foran med 5 point. Marquis Addison er godt skydende i perioden, mens Christian Lindberg fortsætter det gode spil med and 1 plays og dunk. For Svendborg er det stadig Porta, Johnell og Paul der trækker læsset.

HIC er efter perioden foran med 66-59, og der var lagt op til en gyser afslutning. Skyler Bowlin vil det dog anderledes og scorer flere treere, mens Svendborg har svært ved at score, og samtidig begynder at lave flere og flere turnovers. Med to minutter igen er kampen afgjort, og bænkene kommer på banen.

HIC ender med at vinde med 89-71 i en kamp der er meget mere lige end cifrene antyder, og det kan gå hen og blive en meget lang og lige serie.

Næste kapitel skrives på mandag kl. 19 i Svendborg Idrætshal.   

Sådan spilles semifinalerne

03.04.2015

Med Team FOG Næstved`s sejr i aftes over Copenhagen Wolfpack blev det 4. og sidste hold til semifinalerne fundet.

I semifinalerne som spilles bedst à 5 kampe skal Bakken Bears møde Team FOG Næstved i den ene serie og i den anden mødes Horsens IC og Svendborg Rabbits.

Det hele skydes igang onsdag den 8. april kl. 19:00 hvor Horsens IC i Forum Horsens får besøg af Svendborg Rabbits.

Det komplette kampprogram for begge semifinaleserie ser således ud:

Bakken Bears - Team FOG Næstved

#1 10-04-15 kl. 19:00 Bakken Bears - Team FOG Næstved
#2 13-04-15 kl. 19:00 Team FOG Næstved - Bakken Bears
#3 16-04-15 kl. 19:00 Bakken Bears - Team FOG Næstved
#4 20-04-15 kl. 19:00 Team FOG Næstved - Bakken Bears
#5 23-04-15 kl. 19:00 Bakken Bears - Team FOG Næstved

Horsens IC - Svendborg Rabbits

#1 08-04-15 kl. 19:00 Horsens IC - Svendborg Rabbits
#2 13-04-15 kl. 19:00 Svendborg Rabbits - Horsens IC
#3 17-04-15 kl. 19:00 Horsens IC - Svendborg Rabbits
#4 20-04-15 kl. 19:00 Svendborg Rabbits - Horsens IC 
#5 24-04-15 kl. 19:00 Horsens IC - Svendborg Rabbits 

Team FOG Næstved klar til semifinalerne

03.04.2015

Som det 4. og sidste hold kvalificerede Team FOG Næstved sig torsdag aften til semifinalerne efter en sejr mod Copenhagen Wolfpack på 79-73 og kunne derved lukke kvartfinaleserien med en samlet sejr på 3-1.

Team Fog Næstved fik en god start på 1. periode, hvor holdet i løbet af de første par minutter bragte sig foran med 10-2. Holdet fortsatte det gode spil og ikke mindst Eric McAlister viste fine takter.

I midten af perioden halede Wolfpack lidt ind på Tema Fog Næstveds føring. Det var dog kortvarigt og mod slutningen trak Team Fog Næstved fra til en sikker føring på 27-15 efter de første 10 minutter.

I 2. perioden kom Wolfpack bedst fra start og i løbet af 2 minutter havde holdet halveret Team Fog Næstveds føring.

Holdet bevarede dog roen og trak fra, så føringen midt i perioden stadig var 12 point, som ved periodens start.

Mod slutningen af perioden lykkedes det dog Wolfpack at reducere Team Fog Næstveds føring, så Team Fog Næstved kunne gå til pausen med føring på 9 point. Spændingen i kampen var intakt.

Efter pausen fik Team Fog Næstved fik en dårlig start på perioden, som udviklede sig til en nervepirrende forestilling. Wolfapck kom nærmere og nærmere og med 2 minutter tilbage af perioden førte Team Fog Næstved kun med 2 point.

Stillingen efter 3. periode var 57-53 og spændingen var intens inden sidste og afgørende periode.

En meget intens start på perioden uden de mange scoringer. Spændingen var i højsædet. Ingen af holdene fik afgørende føringer. Holdene byttede stort set point.

Men med 2 minutter tilbage af kampen førte Team Fog Næstved kun med 1 point. Skulle det lykkes for Wolfpack at tvinge kvartfinaleserien ud i en 5. og afgørende kamp.

Det lykkedes dog for Team Fog Næstved at ride stormen af og vinde kampen med 6 point.

En euforisk stemning i Næstved Hallen, da det var lykkedes for Team Fog Næstved at spille sig i semifinalen, hvor Bakken Bears venter.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Corin Henry med 23 point. For Copenhagen Wolfpack scorede Iffe Lundberg 23 point.

 

Værløse sweep'er Aalborg 3-0 i nedrykningsspillet

02.04.2015

Rob Woodson styrede Værløse til en sikker sejr på 89-74 i Søndersøhallen. Hjemmeholdet sprang til en tidlig føring, der viste sig at holde hele vejen. Foruden Woodson var Drew Maynard, Axel Karason og David Knudsen toneangivende for hjemmeholdet, mens Trey Sumler, Dimitrius Phillips og Jeppe Kristiansen førte an for et bravt kæmpende Aalborg mandskab. 

1. periode (30-14): Vikings stiller med 10 spillere i protokollen, heraf har 8 snøret spillesko inklusive head coach Dejworek. Der således god plads på nordjydernes bænk. På den anden side af dommerbordet er der mere trangt: 4 coaches, 10 spillere, en fys, plus et par skadede.

Maynard sætter publikum ned efter 15 sek spil med uforstyrret højrehåndslayup. Dejworek skifter sig selv ind ved stillingen 16-5 og 4 minutter tilbage af perioden. Woodson glider efter behag til kurven et par gange. Værløse får generelt de afslutninger, de kigger efter, og skyder skyhøje procenter. Karason er brandvarm fra starten med 9 point bag treeren. 

2. periode (47-27)Unge Frederik Brøndsted kommer fra bænken og viser straks sit talent med back-to back 3'ere, suppleret med solidt forsvarspil. Vikingernes Sumler stempler ind med et par scoringer fra distancen for. Værløse løser Vikingernes 2-3 zone mod slutningen af perioden og udbygger føringen til plus 20 ved pausen. 

Hvis Vikingerne skal holde liv i serien tilbage, så er det nu! Kristiansen og Sumler ved det, og sætter hver en treere lige fra start af 3. periode.

Drew Maynard svarer igen med en dyb 3'er, men Aalborg har fået bedre fat i kampen. Der går dog lidt grus i maskineriet med en usportslig fejl til Phillips efterfulgt af en angrebsfejl til Serritzlew. Rob Woodson og Trey Sumler viser begge initiativ og kreativitet i angrebet, mens Aalborgenserne haler langsomt men sikkert ind på værterne.

Mod slutningen taber Vikingerne dog pusten med 2 Sumler turnovers i streg, som Værløse omsætter til lay-up i den anden ende. Ved periodens slutning er forspringet tilbage på 21 og Værløse er tilbage i førersædet.

Aalborg kæmper heroisk deres chance i begyndelsen af 4. periode. Dejworek giver Phillips en pause og kommer selv til afslutninger og 5 point under Værløses kurv.

Værløses angrebsspil står stille - bolden "klistrer" og flyttes ikke rundt. Maynard og Karason samler begge deres fjerde fejl op og tager plads på bænken. Vikingerne skimter et spinkelt håb, nu kun nede med 14 med 7 minutter tilbage. Coach Dejworek når at bringe føringen ned på 12, men Værløses  David Knudsen vil det anderledes og fører an i Værløse run, hvor bolden nu flytter sig bedre rundt. Furesø mandskabet rider stormen af, og Emil Henningsen sætter punktum for serien og sæsonen, med en treer til slutstillingen 89-74 (30-14, 17-13, 23-22, 19-25) .

Vendepunkt: Rob Woodson scorer, efter en god Vikings periode, en uassisteret dyb treer midtfor til 82-67 med 2:20 igen af kampen.

Topscorer for Værløse BBK: Robert Woodson 25, Drew Manyard 21 og Axel Karason 15 point

Topscorer for Aalborg Vikings: Trey Sumler 23, Demitrius Phillips 16 og Jeppe Kristiansen 10 point

Man of the match: Værløse point guard Rob Woodson, 9 for 11 fra gulvet, 6 for 6 på straffe, 25 point, 5 assists, 2 rebounds, 2 steals, efficiency på 31.

Wolfpack holder liv i sæsonen

31.03.2015

Dagens kamp kunne blive den sidste i kvartfinalen med en udebanesejr til Team FOG Næstved på udebane i Glostruphallen. Copenhagen Wolfpack havde dermed ryggen mod muren og skulle have en sejr for at holde sæsonen i live.

557 Wolfpack tilskuere klar til kamp i Glostrup Hallen for at give den opbakning holdet fortjener. Det skulle lægge op til en spændende og intens kamp, og det blev det sandelig også.

Næstved starter perioden med en helt fri treer af Milan Stanojevic, som man har set det i begge kvartfinale kampe og Wolfpack tvinges til at vågne op. Hjemmeholdet svarer igen med to hurtige ture på straffelinjen til Iffe Lundberg, som ville tilbringe meget af tiden der i løbet af kampen. Han skulle ende med at skyde hele 23 straffekast, hvoraf han ramte 18 af dem. Resten af første periode er meget lige, og ender med Iffe med to skud på linjen, der gjorde det til 23-19 til Wolfpack.

I anden periode begynder hjemmeholdet at trække fra med aggressivt forsvar og de får gang i deres hurtige spil op ad banen. Begge hold til pause med en føring på 43-38 til Wolfpack der formår at være mere solide i begge ender end de to første kampe.

Det solide spil glemte de i omklædningsrummet da hjemmeholdet formår at smide bolden væk to gange og Næstved kan begynde at lugte blod. Corin Henry og Alexander Bak viste høj kvalitet og løftede Næstveds angreb. Især Corin Henry brændte igennem med store tre-points scoringer igennem hele kampen faktisk.

62-62 stod der, da begge hold gik på banen til den sidste periode der skulle være altafgørende. Publikum var klar med to larmende sider, der repræsenterede begge klubber og var med til at skabe en fed stemning i hallen.

De to hold skuffede ikke men leverede intens basket hvor den ene scoring blev besvaret af den anden. Med halvandet minut igen kunne Iffe Lundberg bringe balance i regnskabet, 78-78, og med tre stops i forsvaret i træk, kunne Iffe sikre kampen på linjen. Wolfpack vinder 81-78 og har nu chancen for at udligne serien i Næstved på torsdag.

Vinder Wolfpack den kamp er der lagt op til en altafgørende 5. kamp tirsdag den 7. april i Glostruphallen.

Topscorer blev for Copenhagen Wolfpack Gabriel Iffe Lundberg med 22 point & for Team Fog Næstved Corin Henry med 30 point

Horsens vinder og er i semifinalen

31.03.2015

I en kamp, hvor der ikke var den helt store spænding vandt HIC i dag forholdsvis komfortabelt med 95-79 og spillede sig dermed i semifinalen efter en samlet 3-0 sejr over SISU.

HIC var i stærkeste opstilling, mens SISU var uden Marius Hansen og coach Almir Zeco. Den rolle havde Joe Benjamin i dagens anledning.

I første periode bølgede kampen frem og tilbage. HIC virkede uskarpe, mens SISU spillede deres chance. Især Darryl Partin var klar fra start og scorede 12 point i første periode. Zivojin Grubovic var også stærkt spillende i første periode og scorede 7 point. For HIC lagde Marquis Addison stærkt ud, og også Skyler Bowlin var godt spillende. Efter første periode var SISU foran med 22-20.

I anden periode fortsatte den lige kamp. Darryl Partin fortsatte med at score for SISU, mens Esben Reinholt tjekkede ind for HIC med 9 point i perioden. Perioden var tæt hele vejen men med 30 sekunder igen og HIC oppe med 2 laver SISU fejl. Oveni brokker SISU sig til en teknisk fejl. HIC rammer alle tre straffe, og i det efterfølgende angreb rammer Anton Elsner en treer, så HIC er foran med 47-39 ved pausen.

I anden halvleg prøver SISU at lave et run, men Vedran Borovcanin vil det anderledes. Vedran scorer 15 af HICs 20 point i perioden, og da Darryl Partin udgår med en skade med et par minutter igen af perioden er kampen i realiteten afgjort.

Fjerde periode virker som om er noget der skal overståes. SISU har ikke mere at komme med, og HIC gør ikke mere end hvad der kræves. Det hele ender med en gul sejr på 95-79.

SISU kan holde en lang sommerferie, mens HIC kan gøre sig klar til nogle drabelige semifinaler mod Svendborg.

Første kamp den serie er 8. april, hvor Forum Horsens danner rammen om en forhåbentlig spændende semifinaler mod Svendborg Rabbits.