Nyheder

Wolfpack holder liv i sæsonen

31.03.2015

Dagens kamp kunne blive den sidste i kvartfinalen med en udebanesejr til Team FOG Næstved på udebane i Glostruphallen. Copenhagen Wolfpack havde dermed ryggen mod muren og skulle have en sejr for at holde sæsonen i live.

557 Wolfpack tilskuere klar til kamp i Glostrup Hallen for at give den opbakning holdet fortjener. Det skulle lægge op til en spændende og intens kamp, og det blev det sandelig også.

Næstved starter perioden med en helt fri treer af Milan Stanojevic, som man har set det i begge kvartfinale kampe og Wolfpack tvinges til at vågne op. Hjemmeholdet svarer igen med to hurtige ture på straffelinjen til Iffe Lundberg, som ville tilbringe meget af tiden der i løbet af kampen. Han skulle ende med at skyde hele 23 straffekast, hvoraf han ramte 18 af dem. Resten af første periode er meget lige, og ender med Iffe med to skud på linjen, der gjorde det til 23-19 til Wolfpack.

I anden periode begynder hjemmeholdet at trække fra med aggressivt forsvar og de får gang i deres hurtige spil op ad banen. Begge hold til pause med en føring på 43-38 til Wolfpack der formår at være mere solide i begge ender end de to første kampe.

Det solide spil glemte de i omklædningsrummet da hjemmeholdet formår at smide bolden væk to gange og Næstved kan begynde at lugte blod. Corin Henry og Alexander Bak viste høj kvalitet og løftede Næstveds angreb. Især Corin Henry brændte igennem med store tre-points scoringer igennem hele kampen faktisk.

62-62 stod der, da begge hold gik på banen til den sidste periode der skulle være altafgørende. Publikum var klar med to larmende sider, der repræsenterede begge klubber og var med til at skabe en fed stemning i hallen.

De to hold skuffede ikke men leverede intens basket hvor den ene scoring blev besvaret af den anden. Med halvandet minut igen kunne Iffe Lundberg bringe balance i regnskabet, 78-78, og med tre stops i forsvaret i træk, kunne Iffe sikre kampen på linjen. Wolfpack vinder 81-78 og har nu chancen for at udligne serien i Næstved på torsdag.

Vinder Wolfpack den kamp er der lagt op til en altafgørende 5. kamp tirsdag den 7. april i Glostruphallen.

Topscorer blev for Copenhagen Wolfpack Gabriel Iffe Lundberg med 22 point & for Team Fog Næstved Corin Henry med 30 point

Horsens vinder og er i semifinalen

31.03.2015

I en kamp, hvor der ikke var den helt store spænding vandt HIC i dag forholdsvis komfortabelt med 95-79 og spillede sig dermed i semifinalen efter en samlet 3-0 sejr over SISU.

HIC var i stærkeste opstilling, mens SISU var uden Marius Hansen og coach Almir Zeco. Den rolle havde Joe Benjamin i dagens anledning.

I første periode bølgede kampen frem og tilbage. HIC virkede uskarpe, mens SISU spillede deres chance. Især Darryl Partin var klar fra start og scorede 12 point i første periode. Zivojin Grubovic var også stærkt spillende i første periode og scorede 7 point. For HIC lagde Marquis Addison stærkt ud, og også Skyler Bowlin var godt spillende. Efter første periode var SISU foran med 22-20.

I anden periode fortsatte den lige kamp. Darryl Partin fortsatte med at score for SISU, mens Esben Reinholt tjekkede ind for HIC med 9 point i perioden. Perioden var tæt hele vejen men med 30 sekunder igen og HIC oppe med 2 laver SISU fejl. Oveni brokker SISU sig til en teknisk fejl. HIC rammer alle tre straffe, og i det efterfølgende angreb rammer Anton Elsner en treer, så HIC er foran med 47-39 ved pausen.

I anden halvleg prøver SISU at lave et run, men Vedran Borovcanin vil det anderledes. Vedran scorer 15 af HICs 20 point i perioden, og da Darryl Partin udgår med en skade med et par minutter igen af perioden er kampen i realiteten afgjort.

Fjerde periode virker som om er noget der skal overståes. SISU har ikke mere at komme med, og HIC gør ikke mere end hvad der kræves. Det hele ender med en gul sejr på 95-79.

SISU kan holde en lang sommerferie, mens HIC kan gøre sig klar til nogle drabelige semifinaler mod Svendborg.

Første kamp den serie er 8. april, hvor Forum Horsens danner rammen om en forhåbentlig spændende semifinaler mod Svendborg Rabbits.

Kaninerne i endnu en semifinale

31.03.2015

Det blev en serie på 3-0 til kaninerne efter kamp 3, hvor Randers i starten sloges hårdt for at trække serien i langdrag. Det lykkedes ikke for Kronjyderne selv om de startede bedst og var meget træfsikre fra distancen. Kaninerne slog igen og efter at have tabt første periode vandt hjemmeholdet de sidste tre og dermed kampen 106-91, efter disse perioder:  25-28, 29-20, 28-20 og 24-23.

Bonell Colas spillede bedst i kampen med 35 points 6 rebounds og 3 blocks men det var ikke nok. Randers går på sommerferie og kaninerne skal møde Horsens IC i semifinalen. Første kamp onsdag den 8. april i Horsens.

Randers lagde bedst fra land med ikke mindre end 6 trepointsscoringer i 1. periode og ret hurtigt kom hjemmeholdet bagud med 5-13. Mikkel Plannthin gjorde ellers hvad han kunne med 9 points i perioden men Randers bed godt fra sig og modsat de to tidligere opgør i serien var Kronjyderne klart  bedst i startfasen. Mike Nielsen med to af de lange og endnu to points. Ellers var det Randers’ topscorere Bo Colas med 9 points der kunne trække Randers ind i 2. foran med 3.

Kaninerne fik stabiliseret forsvaret og de mange turnovers fra Randers kostede i den anden ende. Rabbits løb boldene ned i halsen på Randers og efter kun 4 minutter af 2. var Rabbits foran igen. Det ville Bo Colas ændre og det gjorde han med meget flot insidespil og hjemmeholdet måtte igen indse, at træerne ikke vokser ind i himlen.

Intet kommer af sig selv, der skal kæmpes for det og kampen vendte igen i slutfasen inden pausen, hvor Randers spillede dårligt forsvar og hvor hjemmeholdet kom godt igen og foran for alvor. Der blev skabt et forspring inden pausen på 6 og den føring blev derefter kun udbygget. Rabbits var således ikke bagud mere i den kamp.

Et 12-3 run afgjorde forestillingen. Hjemmeholdet foran med +16 midt i perioden og inden de sidste 10 minutter var stillingen +14 i kaninernes favør. For hjemmeholdet var scoringerne fordelt ud på 7 spillere imens Randers havde dagens bedste i Bo Colas der med 8 i 3. forsøgte at holde stand.

Bo Colas fortsatte selv om kampen var tabt. 12 points i sidste periode til den lange amerikaner der dermed sluttede sæsonen i overbevisende stil men også med behov for pause. Damian Ocana med 11 points var sit holds bedste i sidste periode og han kom med stor energi og flot angrebsspil, 16 points på 14 minutter, så absolut godkendt. Antonio Porta blev ved og ved og piskede sine holdkammerater fremad banen og det gav pote. Endnu en flot kamp af Antonio Porta.

Der var ingen spænding i de sidste 10 minutter og stemningen var efterhånden god i et godt besøgt Svendborg Idrætscenter.

For Svendborg Rabbits blev topscoren i dag Antonio Porta med 21 points, 7 assists  og 2 steals, Johnell Smith havde 18 points og 6 assists og 4 steals, 16 til Damian Ocana, 13 til Mikkel Plannthin og 6 assists, 12 til Will Paul og 7 rebounds.

Hos Randers scorede Chris Nielsen 23 og 5 assists, samt Mike Nielsen med 11. 8 hver til Casper Stage og til Reno Silars.

Bakken Bears klar til semifinalerne

31.03.2015

Bakken Bears kvalificerede sig mandag aften til DM-semifinalerne for 19. sæson i træk efter en 3-0 sejr over Hørsholm 79ers.

Bears vandt 76-62 over sjællænderne i den tredje kamp, der betød sommerferie for udeholdet og 11 dages pause inden semifinalerne for bjørnene.

Det tredje opgør blev en meget intens omgang. Første periode var meget lige. Bjørnenes 20 point fordelte sig ligeligt på fire spillere, mens Daniel Mortensen, der var Hørsholms bedste i den tredje kamp, scorede otte point på de første ti minutter. 79ers nåede foran 15-11, inden syv bjørnepoint i træk – heraf fem af Thomas Lærke, der spillede sin første hjemmekamp i næsten tre måneder – vendte billedet. Så blev det 79ers tur til syv point i streg i en ujævn første periode.

I anden periode fik Bears dækket bedre op, og lukkede blot ti point ind. Hjemmeholdet gik på et 18-4 run efter et par treere af Morten Sahlertz og et par fine postbevægelser af Jonas Zohore. Pludselig førte Bears 38-26 inden 79ers fik scoret seks point de sidste to minutter. Føring 42-32 ved halvleg.

Tredje periode var meget lig anden. Godt forsvar fra Bears, der kun tillod 79ers 11 point i perioden. Både Jo Harris, Sebastian Åris og Morten Sahlertz ramte treere for Bears , der førte 59-43 inden sidste periode.

79ers havde ikke energien til at komme tilbage til sidst. Bears blev ved med at øge føringen indtil 71-50 inden Rob Fields og Daniel Mortensen delte scoringerne i et 10-0-run mellem sig. Til sidste fik blot 17-årige Sebastian Dalsgaard scoret, men det havde kun kosmetisk indflydelse på kampen.

Daniel Mortensen blev udeholdets mest scorende med 16 point, mens Rob Fields supplerede med 13 point, og Frederik Hougaard Nielsen scorede 11.

For hjemmeholdet var Nicolai Iversen bedste mand med 16 point, 13 rebounds, 5 assists – og en efficiency på imponerende 30. Jo Harris scorede 14 point, mens Jonas Zohore og Chris Christoffersen scorede 11.

Bears spiller semifinale imod vinderen af kvartfinalekampen mellem Næstved og Wolfpack. Ulvene vandt kamp tre, og reducerede til 1-2. Kamp fire spilles i Næstved på torsdag.

Vikings bagud 2-0 i nedrykningsspillet

28.03.2015

I hvad der måske var den sidste basketligakamp i Aalborg Stadionhal i denne – og også næste – sæson endte med at blive et nederlag for hjemmeholdet.

Uden Javorn Farrell (hjernerystelse), Rune Lauridsen og Brandon Bjerre så det allerede fra kampens start svært ud for hjemmeholdet, der dog kæmpede bravt og også have føringen indtil 3 minutter tilbage af kampen. Kampen endte 83-85 og Vikingernes kamp for overlevelse i Ligaen er nu sværere end nogensinde.

Allerede på kampens første play trækker Maynard en fejl på Phillips og tonen var dermed sat. Maynard scorer 6 point i træk og formår at trække yderligere en fejl på Phillips.

Heldigvis for Vikingerne begår Maynard 2 hurtige angrebsfejl og må derfor en tur på bænken. Vikingerne får ikke gang i scoringerne og med 4 minutter tilbage har Værløse bragt sig foran med 5-13 og coach Dejworek må tage timeout. Værløse kommer dog stærkest ud fra starthullerne og bringer sig foran med 6-21 før Vikingerne – anført af Jeppe Kristiansen – scorer 10 i træk og kan gå til 2. periode bagud med 16-21.

2. periode starter i et højere tempo og med Maynard på bænken skulle man tro, at Vikingerne ville bringe sig foran, men desværre. Først med 3 minutter tilbage af perioden og ved stillingen 24-32 kommer Maynard på banen, men så er det ironisk nok Vikings, der får momentum og får reduceret til 30-34 inden coach Ty stamper hul i gulvet og tager en time-out. Vikings får udlignet ved stillingen 34-34 efter et 12-0 run, men i sidste sekund lægger Maynard bolden i kurven til pausestillingen 34-36.

3. periode starter med en scoring af Maynard, men alligevel er det Vikingerne der bringer sig foran med 41-40 og senere med 51-50 med 4 minutter tilbage af perioden. Kampen bølger frem og tilbage og med 9 sekunder tilbage er stillingen 57-57. Værløse brænder og Vikingerne kaster bolden i hænderne på David Knudsen, der gør klar til at drible mod kurven og bringe Værløse foran. Trey Sumler får dog stjålet bolden og med en hail-mary 3’er fra egen banehalvdel kan Vikings gå til 4. periode foran med 60-57. Maynard har på dette tidspunkt 15 point.

4. periode og Vikingerne foran med 65-63 inden de rammes af en teknisk fejl til bænken. Vikings lader sig dog ikke slå ud af denne og kampen er fortsat tæt.

Med 4 minutter tilbage af kampen må Værløse tage time-out efter Vikings helt store profil Jeppe Kristiansen har ramt endnu en 3’er til stillingen 71-71. 4 point af træk af coach Dejworek bringer Vikingerne foran med 75-71 med 4 minutter tilbage af kampen, men herefter går The-Drew-Maynard-show i gang og samtidig kan Vikingerne ikke ramme de afgørende straffekast. En spændende kamp slutter 83-87.

Bedste Værløse spiller: Drew Maynard, 31 pts, 5 rebounds

Bedste Vikings spiller: Jeppe Kristiansen, 18 pts, 6 assists, 5 rebounds

Horsens IC vinder stort over SISU i kvartfinale 2

27.03.2015

I modsætning til den første kvartfinale kom Horsens IC med utrolig energi til Kildeskovshallen.

De kom hurtig foran, og trods en lille SISU-run i anden halvleje til 48–60 var sejren aldrig i fare: 16–31, 34–55, 53–76, 69–102.

Horsens spillede hurtigt, afleverede hurtigt og var farligt fra mange stillinger i angrebet. SISUs angreb var langsom og ineffektiv, og forsvaret havde ikke svaret til hvordan SISU kunne stoppe Horsens. Horsens havde flere rebounds, 37 til 26, og deres skudprocent var 60% mod SISUs 42%.

Ligesom Hørsholm, Randers og Wolfpack har SISU nu ryggen mod muren, og Horsens IC behøver kun én sejr ud af tre muligheder for at lukke serien.

Topscorere:

Frederik Rungby 21 point, 5 rebounds, 1 assist og 3 steals; Darryl Partin 16 point, 6 rebounds, 1 assist.

Horsens: Skyler Bowlin 24 point, 3 rebounds, 2 assists; Esben Reinholt 17 point, 8 rebounds, 2 assists; Ante Gospic 15 point, 5 rebounds, 2 assists.

TFN foran 2-0 mod Wolfpack

27.03.2015

Efter den lidt overraskende sejr i kamp kunne Team FOG Næstved tage et stort skridt mod semifinalerne, hvis Copenhagen Wolfpack kunne besejres i kamp 2, torsdag aften i Næstvedhallen.

En intens start på perioden, som viste, hvor vigtig kampen var for begge hold. Holdene fulgtes ad stort set hele perioden, men da der manglede et par minutter af perioden, trak Wolfpack fra til en føring på 6 point.

Det lykkedes dog for Team Fog Næstved at mindske føringen, så holdet kun var bagud med 3 point ved periodens slutning.

Efter en lige start på 2. periode trak Wolfpack fra til en føring på 6 point. Team Fog Næstved kæmpede hårdt for at følge med. Det bar frugt, for mod slutningen af perioden lykkedes det for Team Fog Næstved at komme foran med 6 point. Men Wolfpack kom godt tilbage og fik reduceret føringen til 1 point med 1 minut tilbage af halvlegen. men på det sidste minut øgede Team Fog Næstved sin føring til 8 point ved pausen.

Team Fog Næstved fik en god start på 3. periode med 2 hurtige scoringer. Wolfpack svarede hurtigt igen, hvorefter de 2 hold fulgtes ad resten af perioden, som Wolfpack vandt med 2 point.

En spændende 4. periode var i vente.

Team Fog Næstved kom bedst fra start og trak fra til en sikker føring på 15 point med 7:33 tilbage af kampen. Det så godt ud for Team Fog Næstved på det tidspunkt. Det store spørgsmål var nu, om det ville lykkes for Wolfpack at komme tilbage i kampen.

Gæsterne forsøgte, men det lykkedes ikke. Team Fog Næstved vandt en sikker og fortjent sejr med 11 point og øgede føringen til 2- 0 i kvartfinaleserien med en sejr på 94-83 (21-24, 31-20, 15-17, 27-22).

Topscorer for Team Fog Næstved: Alexander Bak med 25 point

Topscorer for Copenhagen Wolfpack: Ryan White med 21 point

Rabbits bringer sig foran 2-0 mod Randers

27.03.2015

Torsdagens 2. kvartfinale mellem Randers Cimbria og Svendborg Rabbits skulle vise om hjemmeholdet kunne ryste det store nederlag af sig, som de fik i mandagens kamp i Svendborg eller om gæsterne kunne cruise videre mod semifinalerne.

Kampen starter med et 15-3 run af Svendborg hvor Will Paul står for de første 6 point. Randers spiller flot angreb og kommer frem til gode afslutninger, dog bliver disse ikke udnyttet.

5 minutter inde i quateret begynder Randers at ramme deres skud, men samtidig spiller Svendborg stadig på samme niveau. Quateret ender 18-24 til Svendborg. Det helt store highlight fra quateret var Chris’ scoring fra midten, der dog ikke talte. Will Paul med 6 point og 3 rebounds, Bonell Colas med 4 point og 3 rebounds.

2. quarter starter som første sluttede hvor der bliver scoret fra begge hold, dog er det Randers der kommer bedst fra start med et lille run på 6-2.

4 minutter inde i quateret begyndte Svendborgs forsvar at tage til som resultere i to turnovers som begge resulterer i scoringer til Svendborg.

Udover det flotte forsvarsspil af gæsterne viser de også deres styrker i den offensive ende af banen som resulterede i at Svendborg, ved hjælp af Will Pauls buzzerbeater i slutningen af quateret, var i front med 32-45.

Efter de to første quarters er det Bonell Colas (12) og Will paul (14) der er topscorer for de to mandskaber.

Efter pausen er kampen en rodet periode, hvor begge hold smider bolden væk flere gange indenfor de første par minutter af quarteret.

Dog er der stadig håb for Randers idet Chris Nielsen kommer i gang efter en lidt skuffende 1 halvleg af ”Borgmesteren af Randers”. Samtidig fortsætter Mike Nielsen og Bonell Colas deres flotte spil i begge ender af banen.

Desværre for Randers spiller Svendborgs Will Paul en fantastisk kamp og forsætter med at ramme hans skud, og er en stor grund til at Svendborg holder føringen med 55-73 ved slutningen af 3. quarter.


Sidste periode presser Randers hårdt på Svendborg, hvilket resulterer i et hurtigt run på 7-3 efter blot to minutters spil. Igen får Svendborg stoppet Randers før et større run bliver til noget.

Svendborg mister dog momentum efter Mike Nielsen laver en flot and-one, som er starten på et 15-0 run til Randers som blandt andet indeholder et dunk af Bonell Colas, og en ankel breaker på Marinus Mouboe af Casper Stage. Dette resulterer i at Randers reducerer Svendborgs til 74-83 med 2,5 minuts spilletid tilbage.

Claus Magaard svarer igen på Caspers scoring med en tre-points scoring med lidt over et minut tilbage. Det sidste minut af kampen er en lidt rodet affære som ender med at Svendborg vinder kampen 78-88.

Topscorer for Randers var Bonell Colas med 26 point og for Svendborg var det Will Paul som endte med 21 point. 

Stillingen er nu 2-0 til Rabbits og hvis ikke Randers vinder på mandag i Svendborg så slutter en temmelig turbulent sæson efter kvartfinalerne.

Vild intensitet da Bakken tog endnu et kvartfinalestik

27.03.2015

Stemningen i Hørsholm Hallen var i perioder eksplosiv da Hørsholm 79ers mødte Bakken Bears i en DM-kvartfinale foran 647 tilskuere.

Tilskuerne reagerede dels på det meget fysiske spil, der spilles i slutspillet og dels på et 79ers-hold, der både spillede god basket og viste flot fight, selv om de endte med at tabe til overmagten fra Århus, 77-82.

Det var især kampen mellem Bakkens 218 centimeter store Chris Christoffersen og Hørsholms Alejo rodriguez, der fik publikum op ad stolene. I tredje periode udkæmpede de to store spillere nogle drabelige kampe, hvor der blev skubbet og albuerne fløj omkring samtidig med at Hørsholm kom tilbage i kampen efter at have været bagud 33-48 lige efter pausen.

Rodriguez havde frustreret den store Bakkenspiller med et par spektakulære dunks og noget fysisk spil efterhånden som Hørsholm kæmpede sig op på 48-56, og da Christoffersen i publikums øjne reagerede med nogle lidt ufine tricks lød pibekoncerten ud over banen. Det var dog Christoffersen der tog det længste strå, idet Rodriguez blev dømt for sin fjerde fejl og måtte sætte sig på bænken og så kunne Bakken igen stille og roligt udbygge føringen i resten af perioden.

De sidste fem minutter af kampen blev mere hektiske end velspillede. Hørsholm havde igen kæmpet sig tilbage i kampen og var kun bagud med fem, 66-71, og havde dermed chancen for at komme helt tilbage, men værterne kunne ikke komme tættere på end fem point. Hver gang Hørsholm scorede svarede chris Christoffersen eller Nikolai Iversen igen og Bakken Bears kunne tage en hårdt tilkæmpet sejr og en 2-0 føring med hjem til Århus.

Efter kampen mente Hørsholm-anfører Frederik H Nielsen at kampen kunne have svunget begge veje:

-Det var en slutspilskamp og det var intenst. Det var en fed kamp med to hold, der ville spille. Bakken er de forsvarende mestre og har en masse rutine, og derfor er de i stand til at slå vores comebacks tilbage. Til gengæld tror jeg, at det kan blive os om fem år, hvis vi kan holde sammen på den her trup.

Topscorere blev Bakkens Jo Harris og Chris Christoffersen med 16 point hver samt 79ers’ Daniel Mortensen med 19.

Der står nu 2-0 i kampe og hvis Hørsholm skal holde sæsonen i live, er man tvunget til at vinde den svære udekamp i Århus mandag aften. 

LIVE-brag: Hørsholm 79ers i svær dyst mod Bakken Bears

26.03.2015

Hørsholm 79ers skal forsøge at udligne i antallet af sejre, når Bakken Bears torsdag aften kommer på besøg i de to holds 2. DM-kvartfinale. En kamp, som kan ses direkte på www.kanalsport.dk fra kl. 19:00.

De forsvarende Danmarksmestre fra Bakken Bears satte modstanderne fra Hørsholm 79ers alvorligt på plads, da de to hold i mandags tog hul på DM-kvartfinaleserien. 89-54 endte kampen i aarhusianernes favør, og det selvom tryllerier fra amerikanske Derek Semenas havde bragt gæsterne på rette kurs ved stillingen 11-20.

Torsdag aften skal Hørsholm 79ers så forsøge at udligne i antallet af sejre, når Bakken Bears kommer på besøg. Inden kampen har Kenneth Hansen, aftenens kommentator på Kanalsport.dk, givet sit bud på, hvad værterne skal forsøge at gøre bedre ift. det seneste møde.

- For det første skal de undgå at blive blæst ud i et quarter, som det var tilfældet i sidste kamp, hvor 2. quarter blev tabt med 4-25. Man vinder heller ikke mange kampe mod Bakken, hvis man tillader 89 point, så defense skal strammes op, gerne lidt lavere tempo, half court game. Bakken er bredere og kan bedre klare et opskruet tempo i 40 minutter, påpeger Kenneth Hansen.

Hørsholm 79ers kan ganske vist trøste sig med, at de er ét af de få hold, der har formået at besejre Bakken Bears i denne sæson af Basketligaens grundspil. Der er dog løbet med vand i åen siden da, vurderer Kenneth Hansen.

- Bakken har skiftet meget ud og havde bl.a. ikke Jo Harris med i det nederlag. Men hvis Hørsholm skal slå Bakken igen, må meget af ansvaret ligge hos Derek Semenas, holdets topscorer. Han lavede 25 point i deres sejr i januar, men blev holdt til kun 9 i sidste kamp. Inside til ham, og så skal han selv score eller sætte skud op til Aiken eller Daniel Mortensen, foreslår Kenneth Hansen, som har sværere ved at udpege én profil hos Bakken.

- Hos Bakken kan det være lidt sværere at forudsige - hvilket også er deres styrke. De har mange spillere der snitter 11-13 point og ingen altoverskyggende pointsluger, slutter Kanalsport-kommentatoren.

Følg torsdagens opgør imellem Hørsholm 79ers og Bakken Bears direkte på www.kanalsport.dk fra kl. 19:00. www.bet25.dk står desuden klar med et større udvalg af prematch og LIVE-odds, hvor der bl.a. kan spilles på over/under, handicap, hvilket quarter der bliver scoret flest point og meget andet.