Nyheder

Horsens IC besejrer Værløse Blue Hawks efter et tæt opgør

24.11.2019

For 1 ½ uge siden tabte HIC skuffende kampen mod Randers Cimbria. I den kamp levede HIC slet ikke op til forventningerne og det spil, som de tidligere havde præsteret i denne sæson. Og nu var der så gået godt 1 ½ uge i træningslokalet til at pudse spillet af, så alle så frem til eftermiddagens opgør mod Værløse Blue Hawks, der grundet opstilling til Finalen i Vild Med Dans måtte afvikles i Parkhallen, som igennem mange sæsoner var en frygtet hjemmebane, hvor HIC havde fejret så mange triumfer.

Der var en intens og fortættet stemning i hallen, hvor de mange tilskuere stod som sild i en tønde, og HIC lagde da også ud som lyn og torden og bragte sig lynhurtigt foran 6-0. Men det slog ingenlunde det talentfulde og unge hold fra Værløse Blue Hawks ud. De havde stor tiltro til egne evner, og spillede meget flot og stærkt i forsvaret, og da holdet samtidig var godt skydende udefra, så var stillingen 17-19, da holdene gik ind til 2. Q.

HIC kunne bestemt ikke være tilfredse med spillet, og især veteranen Vedran Borovcanin ville det helt anderledes i 2.Q, hvor han scorede 15 point. HIC var godt skydende i dette Q, og derfra ikke blot indhentede de Værløse Blue Hawks, men bragte sig foran med 45-38, som var stillingen, da holdene nåede frem til halvleg. HIC’s Roberto Gallinat og Otis Livingston II havde været helt fraværende i første halvleg, hvor denne måneds spiller blot havde scoret 3 points, mens Otis slet ikke havde scoret endnu!

Det gode spil fra Værløse Blue Hawks fortsatte i 3. Q, hvor især Victor hjort ydede en stor præstation og scorede 12 points i dette Q. Man kan kun beundre det talent, som Værløse Blue Hawks indeholder, et talent, der kom til fuldt udtryk i denne kamp, og havde midt i dette Q. et 10-2 run. og det gjorde sådan, at Værløse Blue Hawks kun var bagud 71-65, da holdene gik ind til 4. og dermed sidste Q.

I sidste Q fortsatte kampen med at være tæt og spændende. HIC kæmpede hvad de kunne, men det virkede nogle gange, som om de var deres egen værste fjende. HIC ville så utroligt gerne vise, at de kunne spillede, flot, hurtigt og effektivt i såvel forsvar som angreb, men det lykkedes ikke altid at sætte tingene sammen, som de gerne ville, hvilket gjorde, at det blev et usædvanligt tæt opgør, der dog sluttede med den forventede sejr til HIC på 95-85, efter perioder på: 17-19, 28-19, 26-27 og 24-20.

Topscorere for HIC blev Vedran Borovcanin med 18 point foran Stefan Savic med 15 points. Men Værløse Blue Hawks topscorer blev Evan Fisher med imponerende 24 points foran Adam Heede-Andersen med 18 points.

Der er nogle tekniske probemer med stats og indtil de er på plads kan du se stats fra kampen via dette link.

Stor sejr til Wolpack over BK Amager

23.11.2019

Sæsonens første kamp var en Herrefight, så dagens kamp imod oprykkerne fra BK Amager var ventet med spænding og ville BMS Herlev Wolfpack vise sige som favoritter?

Det er BK Amager der ligger hårdets ud i dagens kamp og specielt Rob Fields er en trussel og bringer udeholdet foran 4-9. Derefter træder Wolfpack på speederen og specielt Mathias Seilund gør det onde ved sin barndomsklub med 9 point for perioden. Perioden ender 21-16.

Amager havde dog ikke tænkt sig at ligge sig ned og kommer ud af 2 periode som de startede kampen og når at komme foran 24-27, Colman & Moss tager en timeout og via kløgt og taktisk overblik bliver kampen vendt på hovedet med et Wolfpack run på 13-2. Det giver en pauseføring på 37-29 til Wolfpack hvor specielt Wolfpack skal roses for en flot forsvarsindsats og vilje til hustle mere end udeholdet.

3 periode minder desværre lidt om de forgangne perioder, Amager kommer ud og klar og henter Wolfpack forespringet og når op 43-41 hvor Jonathan Klussman og Oscar Quackenbush gør det godt udefra. Derefter træder Wolfpack´s dynamisk duo BJ og AJ på speederen sammen med hårdt arbejdende Viktor Lorentzen, Mile Nediv, Andreas Meilby & Marcus Sampson hustler og hustler. Wolfpack går ind til 4 periode foran 55-51.

I sidste periode er der ren opvisning, alley oop scoring af AJ og specielt Viktor Lorentzen og Mathias Seilund der er brandvarme gør det onde ved BK Amager der ikke rigtig kan få gang i angrebsspillet. 4 periodes første 6 minutter som ender 19-2! Derefter slår Amager lidt tilbage uden at komme tæt på. Kampen ender fortjent med en sejr på 84-65.

BMS Herlev Wolfpack: Javion Blake 19, Mathias Seilund 18, Viktor Lorentzen 14

BK Amager Oscar Quackenbush 17, Louis Tims 14, Jonasthan Klussman 10

Tæt kamp i Nørrebrohallen

23.11.2019

Fredag aften fik Copenhagen Basketball fornemt besøg af Bakken Bears, der til aftenens kamp ikke stillede op med Ryan Evans. Bakken havde om onsdagen været en tur i Finland i forbindelse med FIBA Europe Cup.

Copenhagen Basketball er i en forandringsperiode med et nyt trænertem og en ny basket-filosofi. Head coach Kostka Palarde vil have mere tempo og mere fokus på forsvar. Og begge ting lykkedes i kampen, som blev overraskende tæt og blev overværet af 319 tilskuer.

Baakken Bears lagde ud med en stærk startopstilling med Galloway, Jukic, Efianayi, Diouf og Ongwae. Copenhagen startede med Burke, Rajovic, Bakic, Mitrovic og Jevric. Bakken lagde tempoet højt og kom foran 9-19 efter 6 minutter. Men Copenhagen hang i og spillede stærkt i begge ender. Michel Diouf var periodens bedste spiller - masser af rebounds, en treer og stærke moves under kurven. Efter 8 minutter kommer Copenhagens Alonzo Brooks på banen, og han er kommet for at spille. Han når 7 point inden 1. quarter løber ud og Filip Rajovic laver en buzzerbeater. 18-24 til Bears.

2. quarter starter som 1. quarter sluttede. Alonzo Brooks med en treer. Copenhagen kun nede med et point. Der er noget galt! Denne kamp burde ikke være så lige. Copenhagen Basketball spiller med overskud og intensitet og Bakken Bears ser langsomme ud og de er uskarpe på alle skud - 51% på straffe taler sit eget sprog. Head Coach Kostka vil meget gerne have flere spillere i rotation og nyindskiftede Marius Kasiulevicius kommer på banen og sætter også en treer. En tydelig glad Marius spiller en flot kamp.Bakkens David Tinsley Efianayi Jr. holder Bakken inde i kampen og er den eneste Bakkenspiller der spiller motiveret. Han er her, dér og alle vegne. Copenhagens unge talent, den 211cm høje David Jovanovic, kommer på banen og spiller flot. Gode rebounds og forsvar. Alle Copenhagen-spillere har nu været i rotation. 2. quarter slutter 42-46. Nørrebrohallen koger.

Alle forventer, at Steffen Wich har givet sit hold en ordentlig opsang i halvlegen og at vi vil se et helt andet Bakkenhold i 3. og 4. periode. Men det sker ikke. Bakken er fortsat ufokuserede og Copenhagen lugter blod. Trioen Filip Rajovic, Stefan Jevric og Patrick Burke er farlige - Patrick og Filip kommer til kurven og Stefan griber rebounds og disker op med lækre assists. Adama Darboe forsøger at styre tropperne og det lykkedes til dels. Bakken får dog lavet et lille forspring på 10 point, som holder igennem perioden.

4. quarter bliver en gyser. Copenhagen lægger yderligere pres på. Patrick Burke pereeser sine holdkammerater til det yderste. Han sætter tempo og intensitet. Stefan Jevric gør det flot og sænker en treer.  Copenhagen haler ind og efter 3 minutter er forspringet kun på 3 point. Bakkens unge Anton Harbo gør en flot profil. Han kæmper, styre spillet og kommer til kurven. Stor respekt!. Copenhagen kommer i fejlproblemer om må sende både Igor Bakic og Stefan Jevric på tidlig weekend. Trods en spændende afslutning, der godt kunne have præsenteret århundrets største overraskelse i Basketligaen, går Bakken af med en sejr på 87-93.

Topscorer for Copenhagen Basketball blec Patrick Burke med 29 point. Rigtig flot kamp af ham - masser af energi og et kanon dunk. Filip følger lige efter med 22 point og er på banen i hele 36 minutter. Stefan Jevric griber 8 rebounds og laver 5 assists.

For Bakken Bears har David Tinsley Efianayi Jr. 21 points og Darko Jukic og Michel Diouf tager begge 8 rebounds.

Holdfejl blev 30 - 15, hvilket vidner om et Copenhagen hold er kæmpede med næb og klør.

Kampens overraskelse var uden tvivl Anton Harbo og guard-duoen fra Copenhagen, Frederic Filsoof og Neso Mitrovic, som spillede overbevisende overfor Darboe og Lærke.

Kampens spiller blev Mr. Patrick Burke, der dominerede under kurven og holdt Copenhagen helt inde i kampe. Nogle gange kan selv et nederlag føles som en lille sejr.

Randers fortsætter sejersstimen og vinder hjemme mod Svendborg

20.11.2019

Efter en lidt for spændende afslutning i sidste hjemme kamp mod Horsens IC, er det Svendborg Rabbits tur til at gæste Randers. Sidst de to hold mødtes var i Svendborg, hvor det blev en komfortabel sejer til Randers.

Svendborg vinder tip-off og nummer 10 - Oscar Jørgensen sætter en hurtig 3’er efter bare 3 sekunder. Derfra bliver der kæmpet hårdt under kurven, hvor Randers har lidt tur i det hårde spil og Svendborg føre 4-9 efter 4 minutter, hvor Randers tager timeout. Randers kommer brandvarme ud fra timeouten og laver et 9-0 run, og bringer sig foran 13-9 med 4 minutter igen, hvor Svendborg tager timeout .

Svendborg stepper op i de sidste minutter og kan gå til pause til stillingen 15-17.

I 2. periode bliver der gået hårde til det under kurven og igen får Svendborg skabet et momentum, men Randers er ikke langt bagefter. Med 4 minutter igen er stillingen 26-27. Randers begynder at finde de gode takter her i slutningen af 2. periode, hvor de har bragt sig foran til stillingen 34-31, med 1,5 minut igen. Perioden slutter 36-34.

I starten 3. periode er der ikke rigtigt nogle af holdene der kan få spillet til at flyde og stillingen er 42-40 efter 4 minutter. Randers kæmper for at holde føringen, og det lykkes for dem, da Svendborg har tur i det hårde spil unde kurven. Med 3 minutter igen er stillingen 51-42, hvor Svendborg tager timeout. Efter timeouten giver Randers den for alvor gas og de kan gå til pause til stillingen 65-48.

I 4. periode fortsætter Randers hvor de sluttede i 3., samtidig med at Svendborg mandskabet er ved at trætte, så er stillingen 73-52 efter 3 minutter. Lige som Randers havde et godt greb om Svendborg, så vågner holdet op og tjekker ind til 4. periode, men Randers slipper ikke grebet helt og stillingen er 84-67 med 3,5 minut igen. I de sidste minutter af kampen holder Randers, Svendborg på afstand og vinder kampen 90-75 (15-17, 21-17, 29-14, 25-25).

Kampens topscorer for Randers Cimbtis blev Josh Fortune med 30 point. For Svendborg Rabbits blev det Durell med 16 point. 

Ventet sejr til Bakken Bears over Blue Hawks

17.11.2019

Det unge udehold fra Værløse Ble Hawks kom fint fra start søndag eftermiddag i Vejlby-Risskov Hallen mod de regerende danske mestre fra Bakken Bears.

Sjællænderne bragte sig foran med 4-2 i de indledende minutter. Det var også den start, de havde brug for, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at drille forhåndsfavoritterne. Det aarhusianske hjemmehold virkede dog opsatte på, at Værløse ikke skulle føle, at de var med i kampen. Efter fem minutter spillet af første periode skruede ”Bjørnene” op for tempoet og bragte sig foran med 17-11.

Men bedst som det lignede, at Bakken Bears ville lukke kampen allerede i første periode, så kæmpede Susie Heede-Andersens tropper sig tilbage i opgøret med en stilling på 24-21 med to minutter tilbage af perioden.

Værløses flotte comeback satte dog endnu engang fut under kedlerne i Bears-offensiven, der sluttede første periode med en føring på 31-21 efter flotte aktioner af Morten Sahlertz og debutanten på hjemmebane Nimrod Hilliard.

Dagens hjemmehold fra Bakken Bears fortsatte ufortrødent med et presse tempoet i vejret i anden periode, hvor Morten Sahlertz også fortsatte med at imponere med sin signaturscoring bag trepointslinjen. Den danske anfører var på dette tidspunkt i kampen topscorer med ti point, hvilket var stærkt medvirkende til en komfortabel føring på 45-31 halvvejs inde i anden periode.

Det unge mandskab fra Værløse havde det vanskeligt med aarhusianernes høje tempo og rotation i begge ender ad banen. De to hold gik derfor til pause med en stilling på 58-38.

Tredje periode åbnede bedst for gæsterne fra Værløse, der satte to scoringer i træk. Bakken Bears begyndte meget rodet med upræcise afleveringer og brændte skud. De danske mestres maskineri mindede mest af alt om en kold dieselmotor, der lige skal være varm, inden den kan komme i fulde omdrejninger.

Efter et par minutter genfandt Bakken Bears nemlig tempoet fra tidligere og satte atter point på tavlen. Forspringet var derfor tilbage på tyve point som fra tidligere i opgøret. Tredje periodes helt store højdepunkt kom, da Thomas Lærke fra Bakken Bears scorede fra midten ved tredje periodes buzzer-beater. De to hold gik ind til fjerde periode med stillingen 75-55.

Fjerde og sidste periode var med samme fortegn som de forrige perioder. Hjemmeholdet fra Bakken Bears var i fuld kontrol mod et ellers hårdt kæmpende Værløse-mandskab. Fjerde periode var isoleret set meget lige som tredje periode, men de regerende danske mestre virkede aldrig til at være i problemer i dagens kamp. De vinder derfor overbevisende med 102-81 (31-21, 27-17, 17-17, 27-26) over Værløse Blue Hawks.

Hjemmeholdets mest scorende spillere blev Adama Darboe og Morten Sahlertz med 16 point hver. Hos gæsterne blev Nikolaj Boje Bank mest scorende med 15 point.

Tæt kamp i Næstved

15.11.2019

Hvad der på forhånd kunne ligne en sikker sejr til Team FOG Næstved i dagens kampe mod BMS Herlev Wolfpack kom ikke til at holde stik. Det blev en tæt kamp som først blev afgjort til sidst.

Team Fog Næstved fik en god start på kampen, men BMS kom godt tilbage og bragte sig for an efter godt 3 minutters spil. Herefter overtog Team Fog Næstved teten og kom foran med 18 -10 på god fight og godt spil. Det fik BMS til at tage en time out. I første omgang stoppede det Team Fog Næstveds scoringer samtidig med, at BMS scorede. Føringen blev derfor reduceret til kun 1 point. Det vækkede åbenbart Team Fog Næstved, som ved periodens slutning havde bragt sig foran med 7 point som endte 25-18.

Det blev en lige start på 2. periode, hvor holdene skiftedes til at score. Team Fog Næstved kunne ikke ryste BMS. Team Fog Næstved tog time out efter 3 minutters spil, men det hjalp ikke i første omgang - Team Fog Næstveds skrumpede til 2 point. Det så ikke så godt ud for Team Fog Næstved som i første periode – det var mere bold ikke i kurv end bold i kurv og gæsterne bragte sig foran.

Team Fog Næstved fik reduceret, så holdene kunne gå til pausen med en 2 pointføring til BMS på 41-43 og derved var spændingen var intakt inden 2. halvleg.

Team Fog Næstved kom godt i gang efter den store pause med 2 3’ere, hvilket gjorde, at BMS tog time out. Kampen blev på dette tidspunkt spillet i et højt tempo fra begge hold. Intensiteten var i top, og der var ikke tilfredshed med alle dommerkendelser. Midt i perioden lykkedes det for Team Fog Næstved at udbygge sin føring, BMS gav sig ikke. Holdet blev ved med at hænge på, men ved slutningen af perioden havde Team Fog Næstved dog udbygget sin føring til 8 point.

Sidste periode started med at BMS scorede periodens 2 første point, men Team Fog Næstved svarede igen. Intensiteten var stadig i top. Team Fog Næstved øgede sin føring til 11 point, men så gik der kage i den for Team Fog Næstved, og BMS halverede føringen. Team Fog Næstved tog time out, men lige meget hjalp det. Team Fog Næstved kunne ikke finde vej til kurven, og med 4 minutter tilbage af kampen var stillingen helt lige. Spændingen var på kogepunktet, og kampen blev ved med at være lige.

Med ½ minut tilbage af kampen kom Team Fog Næstved foran med 2 point. BMS fik bolden og havde muligheder for at afgøre kampen til egen fordel. Men de smed bolden væk, og det betød, at Team Fog Næstved fik bolden og scorede kampens 2 sidste point som endte med 81-77.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Carlos Mateo med 22 point. For BMS Herlev Wolfpack blev det AJ Sumbry med 26 point.

Randers Cimbria vinder topbrag og 7. sejr i streg

14.11.2019

Efter 8 sejre ud af 9 mulige, tog Randers i mod Horsens IC i et reguleret topbrag i PRO A i den danske basketliga.

Randers vinder tip-off, og Josh Fortune sætter en hurtig 3 point scoring, hvorfra Randers ikke ser sig tilbage og bringer sig foran 9-0 efter bare 2 minutter, hvorefter Horsens tager timeout.

I timeouten har Horsens fået justeret lidt på spillet og kommer på tavlen med 2 stk. 3 pointscoringer i streg, men Randers fortsætter med fuld fart på og med 4 minuttet igen er stillingen 24-11.

Det høje tempo fortsætter og Josh Fortune fra Randers slutter perioden med en buzzerbeater til stillingen 32-20 til hjemmeholdet.

I anden periode er gassen gået lidt af ballonen for Randers, mens Horsens får spist lidt af det forspring Randers skabte i 1. periode. Efter 4 minutter er stillingen 37-31 inden Randers kalder timeout.

Efter timeouten kommer der mere gang i spillet  for Randers og der er blevet skruet lidt op for tempoet igen. Med 2 minutter tilbage af perioden er stillingen 47-37.

I de sidste minutter bliver Lasse Pedersen fra Horsens tildelt en teknisk fejl, og Randers skruer ekstra op for tempoet ,og igen går Randers til pause på en buzzerbeater, denne gang fra Corey Silverstrøm som sætter en 3 pointscoring til stillingen 57-43.

Horsens kommer stærkt ud fra pausen til 3. periode og Randers har formår ikke at forsætte det flotte spil fra 1. halvleg. Horsens reducerer til stillingen 67-55 efter 4 minutter.

I anden halvdel af 3. periode går spillet næsten i stå for begge hold, der bliver kæmpet hårdt under kurvene og med 3 minutter tilbage er stillinge 72-59. Igen bliver der skruet op for tempoet til sidst i perioden og inden de sidste 10 minutter er hjemmeholdet i front med 84-66.

Igen kommer Horsens stærkt ud fra pausen og spiller virkelig flot, samtidig med at Randers ikke kan få spillet til at virke. Efter 3 minutter har Horsens lavet et 10-0 run, og reduceret til stillingen 84-76. Vi skal hele 4,5 minut ind i den afgørende 4. periode før Randers kommer på tavlen, med en enkelt scoring på et straffekast.

Horsens fortsætter med at dominere 4. periode og stillingen er 86-80 med 3 minutter igen men de kommer ikke tættere på selv de havde chancen for at bringe kampen i forlænget spilletid.

Med nød og næppe vinder Randers aftens topbrag, efter et kæmpe run fra Horsens IC i 4. periode. Kampen slutter 96-91 (33-20, 24-23, 27-23, 12-25).

Kampens topscorer for Randers Cimbria blev Josh Fortune med 26 point.  For Horsens IC blev det Roberto Galliant med 23 point. 

Kaninene vinder i Nørrebrohallen

13.11.2019

Tirsdag aften kom Svendborg Rabbits til Nørrebrohallen, hvor cirka 400 tilskuer forventede en underholdende kamp. Rabbits kom med 4 sejre og 5 nederlag, efter en noget skuffende start på sæsonen. De virkede også sultne efter sejr, allerede fra tip-off.

Copenhagen Basketball havde skiftet ud i trænerstaben dagen før, så det var spændende at se, om den nye trænerduo - Kostka Parlade-Galindez og Jeffrey Fawmw - kunne styre kampen og spillerne. Deres målsætning med kampen var, at spille som et hold, og det lykkedes faktisk.

Rabbits kommer foran fra start og det ændre sig ikke igennem kampen. I 2. quarter får Copenhagen reduceret til en kun 4 point føring til Rabbits, men det batter ikke noget. Rabbits er kommet for at vinde og de har tempo og træfsikkerhed - 56% på 2pts og 38% fra treeren. Copenhagen derimod er kun på 43% på 2 pts og 23% fra treeren, og der er heri, at den store forskel på holdene skal findes.

Gæsterne er i kontrol gennem hele kampen selvom Copenhagen vinder sidste periode. Der kan ikke rokkes ved en fortjent sejr til Svendborg Rabbits på 77-103 (18-28, 16-24, 16-30, 27-21).

Fra Rabbits skal specielt Sebastian Aaris Petersen fremhæves. Han er ikke den mest flashy spiller, men hans basket-IQ er høj og han styrer tempo og sætter dagsordenen for Rabbits. Og med 15 point, må han siges, at have spillet en flot kamp.

Topscorer for Rabbits bliver derimod Oscar Teglgaard Jørgensen med 18 point. Rabbits havde hele 7 spillere med 10 point eller derover, hvilket vidner om en god holdindsats.

For Copenhagen Basketball blev Patrick Burke topscorer med 15 point og Igor Bakic og Alonzo Wayne Brooks III hev begge 7 rebounds ned.

Peter Møller fra Rabbits spillede rolig og kontroleret og var farlig. Trioen Zachary Evan Charles, Myck Kabongo og Sidney Umude spillede underholdende og satte højt tempo. Leonardo Carlino havde et flot alley oop. Derimod havde Durell Wilson det svært, men det har de fleste, når de bliver dækket af Patrick Burke.

For Copenhagen Basketball skal Frederic Filsoof og Alonzo Wayne Brooks III nævnes. De to bænkspillere leverede en solid indsats i begge ender af banen. Filip Rajovic havde lidt svært ved at finde kurven, men leverede til gengæld 8 flotte assists.

BK Amager holdt længe stand mod Bakken Bears

10.11.2019

Træerne vokser ikke ind i himlen, men de vokser. Denne udtalelse kunne gælde for begge eftermiddagens baskethold i Amagerhallen hvor BK Amager havde besøg af Bakken Bears.

Bakken kom med tårnhøje forventninger om en walkover og Amager kom for at sælge sig så dyrt som muligt, hvilket man fik at se fra kampens start. Amager spillede bolden rundt og kom til at hav af chancer, mens de holdt Bakken i en skruestik i forsvaret. Således førte BK Amager 15-4 efter 5 min. og 22-13 efter 7 spillede minutter. Bakken kom dog stærkt ind i kampen i periodens slutning, ikke mindst i kraft af et par hurtige scoringer af anfører Morten Schlentz.

Perioden sluttede 24- 21 til BK Amager.  22 af Amagers points scoret af Jonathan Klussman (8) Rob Fields (8) og anfører Bülow (6). Bakken i karakter og anført af Ryan Ewans og Morten Schlentz gik mange forbi Amagers hårdt kæmpende spillere.

Bakken vandt anden periode 29-19 og stillingen ved halvleg var derfor 43 -50.Absolut godkendt af begge hold, hvor de store spillere fra Aarhus trak de længste strå.

Tredje periode var præget at hård fight, hvor de fysisk stærke Aarhusianere fik sat tingene lidt på plads. Perioden sluttede 26-17 i Bakkens favørikke mindst fordi  David Tinsley Efianayi Jr brillerede med 13 points. Hos BK Amager kom Linus Grøn på tavlen efter en kæmpe defensiv indsats.

Stillingen efter tredje periode 60-76 Absolut ikke den klasseforskel, man havde forventet.

4. Periode blev lidt mere ensidig. Kræfterne slap op hos Jonathan Klussman, der slet ikke kunne holde niveau i sit spil, og efterhånden gjaldt det flere af spillerne. Oscar Quackenbush kom på banen, men hans 2 points hjalp ikke meget. Bakken fik den forventede sejr, men nok ikke i den størrelse man havde regnet med.

Det hele ender med en sejr på 74-97 (24-21, 19-29, 17-26, 14-21) til Bakken Bears og især Amagers spillere har vist sig at være vokset.

Topscorer for BK Amager blev Jonathan Klussmann med 19 point. Samme antal lavede Christopher David Ortiz for Bakken Bears.

Foto er leveret af Klaus Reinhold.

EBAA overrasker i Nørrebrohallen

09.11.2019

En cementgrå lørdag på Nørrebro kom Bakkens development hold EBAA på besøg. Altid en fornøjelse at have besøg af de drenge og der var masser af smil og kram imellem de to hold. EBAA kommer uden en sejr og ser sultne ud. Copenhagen Basketball har to wins og er klar til at forsvare hjemmebanen hvor 200 tilskuer er mødt op.

Sløj start af Copenhagen Basketball. Forsvarer hænger og ... Nadir Alston viser firmaet.  8-17 efter 5 min. EBAA er varme på skud fra distancen. Copenhagen Basketball skifter en del ud og prøver at finde rytmen. EBAAs spiller flydende. De spiller som et hold og napper rigtigt mange angrebsrebounds. 20-28 ved afslutningen af 1. quarter.

God intensitet fra starten af 2. quarter. Copenhagen Basketballs Hannibal Salomon lægger hårdt ud med 2 3’ere. 26-30 kun 2 min. inde i perioden.  EBAA bliver ved med at drille og Keane Thomann og Alston piller angrebsrebounds ned. Intensiteten er opadgående.  EBAAs guards Marius Sørensen, Anton Harbo og Liam Sørensen er yderst aktive. Frustration hos Copenhagen Basketball. Der bliver lavet dumme fejl og taget dårlige beslutninger.

EBAA kører på. 37-49 ved pausen.

Copenhagen Basketball kommer friskt fra start, men har fortsat problemer med at holde deres egen mand.  EBAA spiller med stort overblik.  Copenhagen Basketball haler langsomt ind, men er ikke helt skarpe på skudene. EBAA spiller meget på store Keane og det betaler sig. EBAA stopper Copenhagen Basketballs run og skaber igen forspring. Masser af larm og energi på EBAAs bænk. Copenhagen Basketball får stoppet blødningen. Igor Bakic reducerer til 60-65.

Der er voldsom intensitet ved indgangen til 4. quarter. EBAA med førertrøjen på. De lægger igen afstand til et svagt spillende Copenhagen Basketball. Det er som om energien og troen på egne evner er væk. EBAA foran med 14 når der er 7 min. igen. Resten af perioden fortsætter i samme dur.  Der er aldrig tvivl om udfaldet.

EBAA vinder fortjent kampen med 83-92 (20-28, 17-21, 23-16, 23-27).

Topscorer for Copenhagen Basketball blev Filip Rajovic med 20 point. For EBAA blev det Nadir Alston også med 20 point.