Nyheder

Sejr til Rabbits over Værløse

27.02.2015

I overværelse af godt 900 tilskuere torsdag aften i kaninhulen, hvor der var gratis entré da Svendborg Kommune havde købt kampen og inviteret interesserede borgere til basketball, bla for at markere samarbejdsaftalen med Svendborg Rabbits, sikrede kaninerne sig en snæver sejr på 85-77 over Værløse, i en lidt rodet og ikke speciel velspillet kamp, hvor savnet af de skadede Liam Potter og Will Paul, var mere synligt end i mandagens kamp mod Team FOG Næstved.

Sejren kom i hus efter perioderne 25-18, 17-18, 21-26, 22-15.

1. periode startede med et fokusere Rabbits hold, der hurtigt bragte sig foran med 5-6 point midt i perioden, bla i kraft af et par 3-ere af en stærkt spillende Damian Ocana.

For Værløse var normalt stærke Drew Maynard ikke så dominerende i starten men fik dog scoret 6 point de sidste par minutter af perioden men med endnu en 3-er af Claus Magaard kunne hjemmeholdet bringe sig foran med 7 ved periodens slut, hvor højdepunktet var Chaed Wellians monsterblock på en fri Woodson i fastbreak.

2. periode startede flot for kaninerne hvor Ocana og Plannthin kunne bringe kaninerne foran med 11 midt i perioden. Men så virkede det som om fokus dalede fra hjemmmeholdet og med 8 ubesvarede point af gæsterne var forspringet nede på 3 point før Porta og Smith med et par scoringer kunne øge lidt igen, men Værløse med en stærkere Maynard i spidsen kunne sikrede sig perioden med 17-18.

3.periode startede bedst for gæsterne der vandt de første 3-4 min med 6-13, og hvor Maynard med både en 3-er og flotte drives og generelt en energisk indsats, gjorde at Værløse kunne bringe sig fornan for første gang siden 0-2. Men efter en time-out fik kaninerne stabiliseret deres aftaler i både forsvar og angreb krydret med 7 ubesvarede point, før Værløse igen fik mindsket bagspringet til 1 point før sidste periode.

4.periode Startede med et fokuseret hjemmehold - kunne man håbe! - men i stedet var det Værløse det kunne bringe sig foran efter flere gennembrud af Robert Woodson. Selv om kaninerne i flere angreb fik svinget bolden godt rundt var skudprocenten lav men med 2 3-ere af Porta og Magaard og en tæt scoring af Chaed Wellian, kunne Rabbits bringe sig foran 73-70, og med en hot Ocana i spidsen med 10 point de sidste 4 min, kunne hjemmeholdet trække fra til slutcifrene.

Sejren kom ikke i hus efter generelt flot spil, men med fokuseret indsats i et par korte perioder, kunne kaninerne sikre sig sejren.

Topscorere fra Rabbits: Ocana 29 (7/10 på 3-ere), Wellian 13, Porta 11, Smith 9 (10 def rebounds)

Topscorere for Værløse: Maynard 27 (10 reb) Knudsen 17, Woodson 14, Karason 12

79ers vinder i Næstved

26.02.2015

Torsdagens kamp på TV2 sport gav sejr til Hørsholm 79ers i Næstved hallen over Team FOG Næstved.

Efter en kamp der svinger frem og tilbage vandt 79ers med 74-70 (12-15, 27-8, 16-16, 19-11).

1. periode: Team Fog Næstved fik en god start på perioden og efter masser af godt spil og god fight trak holdet fra til en sikker føring på 14 - 6 efter halvdelen af perioden.

Det fik Hørsholm til at tage en time out, men lige meget hjalp det. Team Fog Næstved fortsatte det gode spil og øgede føringen til 25 - 12 ved periodens slutning.

2. periode: Efter en ujævn start på perioden med rodet spil fra begge sider fik Hørsholm først styr på spillet og halede ind på Team Fog Næstveds føring.

Team Fog Næstved fik efter halvdelen perioden en kort opblussen - men den var kort. Hørsholm var i den grad i teten og bragte sig foran - ikke mindst takket være Daniel Mortensen, som nærmest scorede, som han lystede.

3. periode: Efter en lige start på perioden lykkedes det for Team Fog Næstved midt i perioden at indhente Hørsholms føring - ja holdet kom oven i købet foran. Denne føring holdet perioden ud, så på deet tidspunkt så det stadig godt ud for Team Fog Næstved.

4. periode: Perioden startede med et par vigtige scoringer af Team Fog Næstved, som bragte sig foran med 7 point efter et par minutter. Herefter skiftedes holdene til at score, indtil Hørsholm fik momentum og bragte sig foran 69 - 68 med 3:12 tilbage af kampen.

Det så ikke godt ud for Team Fog Næstved, og det blev ikke bedre af, at holdet ikke scorede de sidste 2 minutter - ja kun 2 point i de sidste 8 minutter!

Det må endnu en gang konstateres, at Team Fog Næstved har lang vej til toppen af dansk basket.


Topscorer for Team Fog Næstved Corin Henry med 24 point

Topscorer for Hørsholm 79ers Daniel Mortensen med 25 point.

Hjemmeholdet i gavehumør

26.02.2015

Randers Cimbria tog torsdag aften i mod Horsens IC, og værterne var særdeles gæstfrie.

Første quarter startede ganske jævnt. De to mandskaber kæmpede med at komme i gang, og efter 3 min. var stillingen 6-7. Herfra tog Horsens initiativ og begyndte så småt at trække fra Randers. Stillingen efter 6 min. 8-16. Randers fik styr på spillet, og lavede et 8-0 run til (sjovt nok) 16-16 efter 7.46. Resten af perioden er meget jævnbyrdig - og slutter 23-24. 

Andet quarter starter i højt tempo, og hurtigt er Horsens foran med 10. De holder føringen på 8-10 point gennem første del af perioden. Hen mod slutningen trækker gæsterne endnu engang fra Randers, og første halvleg ender 37-50. 

Tredje quarter starter med intet mindre en 4 (!) turnovers fra hjemmeholdet, og efter ét minut er Horsens foran 37-59. Den sløje start følges op af en række brændte afslutninger fra Cimbria-spillerne, og Horsens fortsætter med at udbygge føringen.

Efter 5 min. er stillingen 44-68. Randers begynder at ramme deres skud - men Horsens har stadig godt styr på deres spil. Efter tredje periode er stillingen 57-81. 

Fjerde quarter starter som tredje, bare værre... På de første 5 minutter laver Horsens et 15-3 "run", og al spænding er ude af kampen. For Randers slutter kampen med et lille glimt, da Dzenan Bajic scorer sit første ligapoint - godt gået.

Kampen ender 70-108 til Horsens IC.

Topscorer for Randers: Bo Colas 18 (17 reb), Chris Nielsen 17, Casper Stage 16

Topscorer for Horsens: Vedran Borovcanin 20, Esben Reinholt 15.

Klar sejr til Bakken Bears

26.02.2015

Bakken Bears fik en stensikker sejr over Aalborg Vikings i en kamp, hvor Bears gav comeback til Aladdin Barakeh, men stadig havde tre spillere på skadeslisten, og hvor udeholdet manglede amerikanske Demetrius Philips, der var ankelskadet.

Bjørnene vandt 90-53 og er med sejren definitivt sikre på at slutte blandt ligaens bedste to hold. 1110 tilskuere overværede kampen, hvor alle Bearsspillere scorede.

Efter Javorn Farrell åbnede kampen med to point, scorede Bears 11 point i træk. Farrell var eneste udeholdsspiller, der scorede i de første otte minutter af kampen – på det tidspunkt førte Bears 15-6. Vikings fik deres eneste lille run i kampen (8-0), inden hjemmeholdets Kaido Saks sluttede perioden med to treere. Bears foran 21-14.

I anden periode åbnede Farrell igen med to point, hvorefter Bears scorede 12 point i streg. 33-16 og reelt game over. Morten Sahlertz ramte tre treere i perioden og Jo Harris scorede seks point – bl.a. et fremragende dunk. Bears førte 46-29 ved halvlegspausen.

I tredje periode ramte Kaido Saks yderligere et par treere til 55-33, og resten af perioden endte lige – 64-42 inden sidste periode. I fjerde periode åbnede Bears med at score de første ni point, og bjørnedominansen fortsatte uagtet at holdene efterhånden fik ryddet bænkene. Alle Bearsspillere fik scoret, og Bears vandt 90-53.


Mest scorende for udeholdet var Javorn Farrell, der scorede 19 point, mens Trey Sumler scorede 16 point. Spillede head coach Mike Dejworek tog hele 13 rebounds.

For Bears scorede Jo Harris 16 point, mens Chris Christoffersen scorede 15 point, som han supoplerede med 11 rebounds og 4 assists. Jonas Zohore noterede sig også for en double-double med 12 point og 12 rebounds. Kaido Saks scorede også 12 point.

Næste opgave for Vikings er næste torsdags udekamp i Næstved. Bears spiller allerede mandag en udsat kamp imod Svendborg Rabbits – igen hjemme i Vejlby-Risskov Hallen – inden det onsdag gælder Værløse på udebane

Optakt til aftens kanal sport kamp

26.02.2015

Torsdag aften kl. 19:00 gives bolden op til endnu en LIVE-kamp på www.kanalsport.dk. Slaget står denne gang imellem Team FOG Næstved og Hørsholm 79´ers.

Der er kamp om grundspilsplaceringerne i Basketligaen, hvor holdene nu for alvor er begyndt at positionere sig forud for slutspillet.

Torsdag aften tørner Team FOG Næstved og Hørsholm 79´ers sammen i et af flere på papiret spændende opgør, som kan vise sig at få afgørende betydning, når kampen om medaljer for alvor går i gang.  Forud for kampen, der vises LIVE på www.kanalsport.dk fra kl. 19:00, har kommentator Nicolai Schou stillet skarpt på de to hold – og ikke mindst disses største profiler.

- Hørsholm har haft et fremragende 2015 og er gået fra at ligne en af deltagerne i nedrykningsspillet til at ligne et hold, der med en sejr i aften er så godt som sikre på deltagelse i slutspillet, påpeger Nicolai Schou og forklarer om 79´erne:

- Holdet er fyldt med spændende unge spillere, som spiller en stor rolle deres alder taget i betragtning. Daniel Mortensen er en ung spiller, som måske spiller sin sidste sæson i dansk basketball i denne omgang. Der er interesse fra college, og det er der ikke noget at sige til.

Amerikanske Derek Semenas har været en stor profil, selvom det blot er hans første sæson som senior. Men selvom der er flere profiler på holdet, så er den største force hos Hørsholm, at holdet arbejder godt sammen som en enhed. Fortsættes de flotte takter i aftenens kamp, så kan vi sagtens se dem udbygge den gode periode med endnu en sejr.

Hårdt Næstved-program Også aftenens værter fra Team FOG Næstved har været under Nicolai Schous lup. I den forbindelse har han bl.a. hæftet sig ved, at sydsjællændernes mål måske ikke helt er blevet indfriet.

- Team FOG Næstved har som altid store ambitioner og hentede mange nye spillere til klubben før sæsonen. Målet var at spille sig i top-4, hvilket dog kan vise sig at blive vanskeligt. Man har tabt flere kampe, end man har vundet, og ligger lige nu á point med Randers på 5. pladsen.

Forud for aftenens kamp har Team Fog haft et hårdt program mod Copenhagen Wolfpack, Horsens IC og Svendborg Rabbits. Alle kampe er blevet tabt, så Næstved tørster efter at komme tilbage på sporet, forklarer Nicolai Schou og tilføjer: 

- Corin Henry er vendt tilbage til Team FOG Næstved i midten af denne sæson og spiller sin 9. kamp i sæsonen i aften mod Hørsholm 79'ers. Henry bliver meget vigtig i sjællændernes forsøg på at gå langt i slutspillet, og han kan med en god kamp i aften også vippe sejren over til hjemmeholdet. 

Følg torsdagens opgør imellem Team FOG Næstved og Hørsholm 79´ers LIVE på www.kanalsport.dk fra kl. 19:00. www.bet25.dk står desuden klar med et større udvalg af prematch og LIVE-odds, hvor der bl.a. kan spilles på over/under, handicap, hvilket quarter der bliver scoret flest point og meget andet.

Svendborg Rabbits vandt indbyrdes opgør mod Team Fog Næstved

24.02.2015

Team Fog besøgte mandag aften Svendborg idrætscenter hvor kaninerne inviterede op til dans.

Allerede inden selve kampstart var der lagt op til en meget tæt kamp. Hvert hold havde vundet 1 kamp i de foregående indbyrdes kampe, og med et tæt program her i slutningen galdt det for Rabbits om endegyldigt at sikre sig minimum 4. pladsen og derved hjemmebane i kvartfinalerne. 

De to hold kæmpede begge med skader op til dagens kamp. Philip Hertz og Eric McAlister samt Will Paul og Liam Potter sad over i denne kamp. Dermed var Næstved måske en lille smule favorit – grundet den manglende højde inside i kanin-lejren.

Kampen var tæt hele vejen igennem, dette kunne man også se med 12 førings skift i løbet af kampen. Den største føring stod Rabbits for med 8 point, som samtidig også var det største run. Kampen ender 79-74 til hjemmeholdet som tager en vigtig sejr i og mere eller mindre er sikker på hjemmebane fordel i 1 runde.

I første periode skulle man se hvordan Chead Willian ville klare det over en stor fysisk stærk Christopher Gabriel, dette lykkedes utrolig godt i den første del af perioden, med bl.a. 2 bloks og gode rebounds. Chead blev dog hurtig træt og Marinus Moubou måtte træde ind i stedet for. Med 3 minutter igen kom en ung kanin tilbage på banen efter en lang skades pause, Kristoffer Gertz som gjorde et fint ind-hop. Han har været savnet i truppen. Værd at tage med fra første periode var Næstved formåede, ikke at lave en eneste fejl – ergo godt forsvar som resulterede i en lige stilling 16-16.

I de første minutter af anden periode havde begge hold lidt svært ved at få deres angreb til at fungere. Kaninerne missede alle deres 7 forsøg bag 3eren hvor Næstved satte 2/6 forsøg. De fejl som Team Fog ikke lavede i 1 periode lavede de så tilgengæld i 2 periode. Allerede efter 5 minutter var der holdfejl, dette holdte Svendborg inde i kampen til trods for kaninerne blev out reboundet specielt offensivt.  

Halvlegsstillingen 30-32 til gæsterne.

Efter pausen kom begge hold ud med rigtig god energi, det var en helt anden tænding og gejst end hvad der var tilfældet i første del af kampen. Hver gang kaninerne kom op med en scoring havde Næstved hele tiden et modsvar. Lige indtil de sidste to minutter hvor kaninerne lavede deres 8-0 run som resulterede i en stilling på 59-51.

I den sidste periode lagde man i den grad mærke til Milan Stanovevic som satte tre helt vilde 3ere. Han var en af grundene det comeback der fandt sted til 73-70 to minutter før tid. Dette var Antonio ikke tilfreds med og svarede godt igen med fint forsvars spil og utrolig god motivation til spillerene omkring ham. Desværre formår Team Fog ikke at udnytte deres størrelse til fulde og kaninerne hiver sejren hjem.

Topscore Rabbits: Antonio Porta 23 point
Topscore TFN: Alexander Bak 21 point 

Vikings taber TV-kamp til 79’ers

23.02.2015

Vikings tog mandag aften imod Hørsholm 79’ers i sæsonens første TV-kamp i Aalborg Stadionhal foran 700 tilskuere.

Vikingerne kom sig aldrig over den dårlige start og selvom kampen var tæt i de sidste minutter var det alligevel gæsterne fra Hørsholm, der trak det længste strå og vandt 63-72.

79’ers åbnede kampen bedst og kom på hele 14-2, før Vikingerne endelig fik stabiliseret forsvaret en smule og fik sat gang i scoringerne. Særligt Hørsholms Daniel Mortensen var brandvarm i perioden og scorede flere flotte 3’ere. For Vikingerne var det sæsonens måske dårligste periode på hjemmebanen og kun 7 point formåede de at lægge i kurven imens Hørsholm fik lagt 20 i.

Bagud med 7-20 så det allerede tidligt i 2. periode svært ud for Vikingerne og de dårlige tendenser fortsat. Vikingernes normale topscorere Javorn Farrell og Trey Sumler havde ikke meget held med at få lagt bolden i kurven og i den anden ende af banen styrede Frederik HN tropperne med hård hånd. Også i 2. periode var 79’ers klart bedst og selvom Vikings langsomt fik gang i scoringerne var det Hørsholm, der vandt 2. periode med 13-17.

Vikingerne kunne gå til halvegspause bagud med hele 17 point, men særligt Javorn Farrell trådte i karakter i denne periode med flere spektakulære layups og steals. Til gengæld var Trey Sumler fortsat helt uskarp bag 3points linjen og der var heller ikke meget hjælp at hente fra Demetrius Phillips. Vikingerne ender dog med at vinde perioden med 20-16 og kunne således gå til 4. periode blot bagud med 13 point.

4. periode endte med at blive en spændende periode, hvor Vikingerne med 3 minutter tilbage af kampen blot var bagud med 6 point – 61-55. Desværre for Vikingerne formåede Hørsholm at holde hovedet koldt og samtidig lod de ikke Vikingerne få nogle nemme scoringer sidst i kampen. Vikingerne kan se tilbage på en kamp, hvor de faktisk kun lavede 10 turnovers, men til gengæld kun fik hentet 7 angrebsrebounds og skød pinligt ringe %’er – 40% på 2 points forsøg og 25 % fra 3points linjen.

Hørsholm derimod fik sig 2 vigtige point i kampen om at undgå nedrykdning.

Topscorer:

Vikings: Javorn Farrel 26 point, 6 rebounds og 5 steals

79’ers: Derek Semanas 16 point og 8 rebounds

Horsens IC vinder uden problemer over SISU

23.02.2015

I en kamp, hvor der ikke var meget spænding vandt HIC i dag forholdsvis komfortabelt med 93-68 og holder dermed presset på Bakken i kampen om første pladsen i grundspillet.

Baye Keita var tilbage for HIC på hjemmebanen, hvor han ikke har spillet siden pokalfinalen. Første periode startede forholdsvis lige. Darryl Partin scorede hurtigt 7 point.

HIC havde svært ved at ramme udefra, men så tog Skyler Bowlin fat. Han satte hurtigt 4 treere og scorede i alt 16 point i første periode. Skyler var i perioden 4 for 6 fra tre points land, mens resten af holdet var 0 for 6. HIC vinder perioden 27-17.

I anden periode skruer HIC endnu mere op for intensiteten i forsvaret, og SISU har svært ved at komme til scoringer. Addison, Fitzpatrick og Borovcanin begynder også at ramme udefra og HIC trækker fra. Brian Fitzpatrick spiller solidt og viser at han kan blive en meget vigtig brik for HIC i resten af sæsonen. SISU scorer kun 14 point i perioden. De 4 af dem er fra den tidligere HIC spiller Frederik Rungby.

Ved pausen var HIC foran med 52-31 og kampen virkede allerede afgjort.

I tredje periode kommer SISU lidt bedre med. HIC fjerner foden fra speederen og det udnytter Darryl Partin til at komme i gang igen. Partin er en ekstrem god scorer og voldte HIC problemer. I statistikkerne er det dog sjovt at se, at Partin har den dårligste +- statistik af alle SISU spillerne. For HIC fortsætter Brian Fitzpatrick, men også Baye Keita kommer i gang med flere dunks.

I fjerde periode kom bænken ind fra begge hold da kampen var afgjort. Vedran Borovcanin blev dog inde på banen og diskede op med flere lækre moves. Vedran scorede 11 point i perioden.

Kampens detalje kom dog i kampens sidste minut da Anton Elsner kastede et Alley oop til Baye Keita, og Keita viste at han stadig kan komme op i de højere luftlag efter hans skade.

Kampen endte en lille smule rodet med en sikker HIC sejr på 93-68 (27-17, 25-14, 24-22, 17-15). Det var HIC’s 11 sejr i træk og de gule er ubesejret i 2015.

Topscorer: HIC Skyler Bowlin 20, SISU Darryl Partin 21

Bedste spillere for HIC var Skyler Bowlin og Vedran Borovcanin, mens Darryl Partin var bedst for SISU

Næste kamp for HIC er på torsdag, hvor modstanderen er Randers Cimbria på udebane.   

En gyser i Glostruphallen

21.02.2015

Lørdag eftermiddag lagde Glostruphallen gulv til en topkamp mellem Basketligaens nummer 2 og 3 - Bakken Bears på besøg hos Copenhagen Wolfpack.

Wolfpack, der spiller på en af deres fire hjemmebaner, skulle forsøge at lægge yderligere afstand til Svendborg Rabbits efter Wolfpack tabte ude mod Randers i mandags.

1. periode starter i de indledende minutter fint for hjemmeholdet, der fik to hurtige scoringer tæt på kurven, hvorefter Bakken begyndte at svare igen med to hurtige treere. Udeholdet byggede videre på denne føring og vinder de første ti minutter 14-26.

2. periode skulle blive meget af det samme. Bakken formår at holde Wolfpack ude af feltet og forcerer dem til at skyde udefra. Det skulle vise sig at fungerer rigtig godt da hjemmeholdet ikke kunne ramme noget som helst udefra. 35-51 ved halvleg.

Wolfpack kom ud til tredje periode som om de havde fået et spark bagi af trænerteamet i halvlegen. Der var en anden energi i forsvaret, men alligevel kunne de ikke helt formå at komme ordentligt tilbage i kampen.

Det var først i 4. periode at de for alvor får hul på bylden på baggrund af en kæmpe indsats af Christian Thomsen. Han blev brandvarm og satte flere vigtige skud der fik hjemmeholdet og publikummet op af sæderne. Wolfpack fandt gejsten igen, og afstanden mellem holdene kom ned på under de magiske ti. Bakken viste stor rutine og lod det ikke stikke helt af for hjemmeholdet, og holdt føringen indtil Ryan White kunne bringe Wolfpack foran med 1 med 10 sekunder igen på to straffekast. Bakken, med mulighed for at vinde kampen, får bolden i hænderne af Nicolaj Iversen som på kluntet vis bliver fejlet med 4 sekunder igen. To sikre scoringer og Bakken foran med 1. Casper Hesseldal får til slut sendt et fornuftigt skud afsted fra mellemdistancen, men den rammer siden af kurven og Bakken kan køre hjem til Århus med en sejr i baglommen.

Slutresultatet bliver 83-84 (14-26, 21-25, 24-18, 24-15).

Topscorer Wolfpack: Ryan White 23 og Christian Thomsen 22 point

Topscorer Bears: Maurice Aker 18 og Jo Harris 14 point 

Randers Cimbria slår Værløse BBK på udebane

21.02.2015

Der fornemmes en intens stemning i hallen inden kampstart, der fint modsvarer kampens vigtighed. Specielt er det noget af en skæbnekamp for Værløse, der skal vinde for at bevare et realistisk håb om at nå slutspillet.

Drew Maynard scorer kampens første to point og kampen indledes i et højt tempo og med høj intensitet.

Efter en periode, hvor ingen af holdende rigtig finder angrebsrytmen kan Bonell Colas dunke bolden i efter en angrebsrebound til stillingen 4-5 til Randers (4 min spillet).

5 min inde i perioden kommer udeholdets skarpskytte Chris Nielsen første gang til afslutning - en flot 3'er, der bringer Randers på 8-6. Via et par flotte scoringer af David Knudsen holder hjemmeholdet kontakt og bringer sig på 11-14. Bonell Colas svarer igen med endnu et flot dunk, hvorefter Drew Maynard og Chris Nielsen udveksler 3 pointsscoringer og holdene virker til for alvor at lukke op for angrebsposen.

Hjemmeholdets Rob Woodson slutter perioden af med at ramme et af to straffekast til en stilling på 17-21 til Randers.

Mest bemærkelsesværdigt var Bonell Colas to flotte dunks og tre blokerede skud.

Anden periode starter med et stærkt drive mod kurven af Værløses guard, Rob Woodson, der giver en scoring med fejl. Trepoints-spillet fuldføres og der er nu kun et point mellem holdene.

Begge hold fortsætter med at tage bolden hele vejen til kurven og det udløser masser af straffekast i begge ender. Et flot steal af Axel Karason giver efterfølgende to point og Værløse er efter 2 min af perioden foran for første gang i kampen siden 2-0 føringen.

Flotte scoringer af Chris Nielsen og David Knudsen følger og de er på dette tidspunkt (4 min inde i perioden) af kampen også topscorere med henholdsvis 14 og 12 point hver.


Chris Nielsen fortsætter med at dominere Randers angrebsspil og via straffekast og endnu en flot 3-pointsscoring, bringer han Randers foran med 29-34 med 4 min igen af perioden.

Hjemmeholdets normalt mest scorende spiller, Drew Maynard, kæmper tydeligt med at få angrebsspilet til at fungere, hvilket ikke mindst skyldes flot forsvar af specielt Bonell Colas.

Kampens klart mest dominerende angrebsspillere ved halvleg er udeholdets Chris Nielsen med 21 point og hjemmeholdets David Knudsen med 19 point. De to normalt dominerende amerikanere Bonell Colas og Drew Maynard har nærmest elimineret hinandens angrebsspil, men begge kæmpet forbilledligt i både forsvar og angreb.

Efter et par rodede slutminutter op til halvlegen slutter 2. periode med en føring til hjemmeholdet på 39-38.

Anden halvleg starter som første med scoringer af David Knudsen for Værløse og Chris Nielsen for Randers. De første tre minutter af perioden giver ikke nogen af holdene et forspring på mere end et point og stillingen er således 44-45 til Randers.

Endnu et blokeret skud fra Bonell Colas på Drew Maynard efterfølges af frustrationer og en teknisk fejl til Drew Maynard. Chris Nielsen omsætter straffekastet til en føring på 44-48 til Randers.

Værløses angrebsspil er gået i stå og skuddene vil ikke i kurven. Christian Bendtsen bringer Randers på 44-50 via sine første 2-point i kampen.

Værløse forsøger i denne periode med pres højt oppe på Randers banehalvdel, men Randers slår presset og med godt to minutter tilbage af 3. periode får Drew Maynard sin 4. fejl. Fra straffelinjen opretholder Randers forspringet på 6 point, 48-54. Endnu et blok af Bonell Colas efterfølges af en 3-pointscoring af Mike Nielsen og Værløse må tage en time out bagude 48-57 mod slutningen af perioden.

Emil Hemmingsen bryder Værløses scoringskrise og bringer stilligen på 51-59 inden et steal af Tobias Tita medvirker til endnu to point til Værløse. Mike Nielsen slutter perioden af med endnu en 3-pointscoring til periodecifrene på 53-62.

Drew Maynard må pga de 4 personlige fejl holdes på bænken i starten af 4. periode og det giver Værløse store problemer - specielt i forsvaret. Randers udnytter dette til at udbygge føringen til 13 point.

Mike Nielsen er i starten af 4. periode flyvende og har nu scoret 14 point. Hans scoringer er medvirkende til, at Randers holder føringen, så stillingen nu er 57-70 med 7 min igen af kampen.

På trods af, at Randers holder Bonell Colas på bænken i en lang periode af 4. periode, formår de alligevel at holde føringen bla. på baggrund af flot angrebsspil fra Chris Nielsen (29 p på dette tidspunkt).

Bonell Colas tjekker ind i kampen med 5 min igen og første berøring er et imponerende flot dunk til stillingen 60-74. Værløse tager time out og det er nu, der skal ske ændringer - specielt i offensiven, hvis kampens momentum skal ændres.

Desværre fortsætte Værløses problemer fra distancen og selv et flot dunk fra Drew Maynard kan ikke forhindre, at Randers bringer sig foran med 16 point og dermed sikrer sig største føring i kampen på nuværende tidspunkt.

Mod kampens slutminutter fader kampens intensitet ud og Randers spiller smart og kontrolleret. Det udløser dunks til Bonell Colas i den ene ende og flotte bloks i den anden, alt imens Værløse kæmper forgæves.

Kampen ender med en fortjent sejr til Randers på 66-84, og efterlader dermed Værløse med en tæt på umulig opgave i forhold til at sikre sig en eftertragtet plads i slutspillet, mens Randers må siges at have rettet skuden flot op efter den senere tids tumult.

Kampens spiller blev uden tvivl Randersspilleren, Chris Nielsen, der leverede varen med 31 point, mens David Knudsen spillede en særdeles flot kamp for hjemmeholdet og endte med imponerende 27 point.