Nyheder

Den nye Arena i Næstved åbner med topbasket

11.11.2015

Som en del af den officielle åbning af den nye Arena i Næstved 17. november spiller Team FOG Næstved kamp i Basketligaen mod de danske mestre Horsens IC.

Arenaen er med sine 2.500 siddepladser og 600 ståpladser den største på Sjælland uden for København. Desuden er Arenaen udstyret med det nyeste inden for AV udstyr, lyd og lys – samt lounge til sponsorer. Set up’et til basketball kan måle sig med forholdene i de største nationale indendørs arenaer. Der bliver pålagt et specielt basketball gulv, og der er kube over banen med info til publikum og scoringstavle.

- Vi har for længst sprængt rammerne i den nuværende Næstved Hal – både hvad angår forholdene for tilskuere og sponsorer, fortæller Andreas Larsen, der er direktør for Team FOG Næstved. Derfor glæder vi os helt fantastisk til at flytte kampene ind i den nye Arena. Det bliver Danmarks fedeste basketball arena, og betyder, at vi kan fortsætte med at udvikle vores sports- og underholdningsprodukt. 

- Vi har fået en meget fin start på sæsonen og ligger placeret i toppen af Basketligaen sammen med Bakken Bears og Horsens IC, fortsætter Andreas Larsen. Det giver selvfølgelig åbningskampen en ekstra dimension, at det er de danske mestre Horsens IC, vi skal møde. Det bliver et brag af en kamp!

Stor publikumsinteresse – tæt på udsolgt

Interessen for kampen har været enorm. På nuværende tidspunkt er der kun ca. 300 siddepladser tilbage. Hertil kommer 500 ståpladser, der er indrettet på et specielt ”omløb” oven over tilskuerpladserne. Til forskel fra forholdene i Næstved Hallen i dag, er der et meget fint udsyn fra ståpladserne.

Har du lyst til at være med til at indvige den nye Næstvedhalen sælges billetterne i forsalg gennem Intersport/Seiffert, Hjultorv, Næstved. Siddepladser 60 kr. Ståpladser 30 kr.

TV2 Sport er også på plads og kampen vises direkte kl. 18:05. 

HIC vinder rodet kamp over 79ers

11.11.2015

I en meget rodet kamp vandt Horsens i dag med 83-77 over Hørsholm 79ers. Det var top imod bund i Forum Horsens, men det var ikke til at se i starten.

Hørsholm kom med god gejst i starten, mens HIC virkede sløve og uengagerede. Hørsholm tvang i starten HIC til mange turnovers, og samtidig blev åbne skud brændt.

Hørsholm vandt første periode med 21-20, og det stærke trekløver Okoloji, Yates og HN stod for de 19 point. For HIC var Vedran Borovcanin stærk spillende med 9 point i perioden.

I anden periode kom HIC med en helt anden gejst. Forsvaret var oppe i gear, og Hørsholm blev straffet når de lavede turnovers. De unge Hørsholm hold havde svært ved at komme til kvalificerede afslutninger, og i den anden ende scorede de gule efter behag.

Borovcanin scorede 7 point i perioden, mens Nimrod Hilliard scorede 8. HIC vandt perioden med 30-8, og var dermed foran med 21 point efter første halvleg og kampen virkede allerede afgjort.

Sådan virkede de gulblusede HICere også til at føle det i tredeje periode. HIC kom ud uden gejst og spillede sløset. Hørsholm derimod kom ud med en enorm gejst. Hørsholm vandt derfor perioden med 27-22, hvor Yates og Okoloji voldte HIC problemer.

Dette billede fortsatte i fjerde periode. Hørsholm med gejst og HIC med en fornærmende ringe indsats. Yates og Okoloji fortsatte med at score, mens det kun var Nimrod Hilliard der viste noget fra HIC. Hørsholm bragte HIC forspringet ned til 8 point, men der blev aldrig rigtig spænding om resultatet. Hørsholm scorer de sidste to point til slutstillingen 83-77 (20-21, 30-8, 22-27, 11-21).

Bedste spillere for HIC var Vedran Borovcanin og Nimrod Hilliard, begge med 19 point. For Hørsholm var bedste mand uden tvivl Evan Yates der scorede 24 point.

De to hold mødes allerede på lørdag i Hørsholm hallen, hvor det gælder kvartfinalen i pokalturneringen.  

Europæisk Topbrag i Aarhus

10.11.2015

Tirsdag aften tager Bakken Bears mod KK Tajfun Sentjur som er forsvarende slovenske mestre. Det er Bakken Bears 3. opgør i FIBA Europe Cups gruppe F.

Efter 2 kampe og en fantastisk udebanesejr over de mange dobbelte tjekkiske mestre fra CEZ Nymburg, fører Bakken Bears gruppen med max point. Modstanderne fra KK Tajfun Sentjur ligger nr. 2 med en sejr og et nederlag.

For Bakken Bears gælder det i aften om, at fokusere på hvad man har gjort for at sejre i de første 2 kampe i FIBA Europe Cup. Fokus i aftenens kamp bliver derfor godt forsvar og den ekstra aflevering i angrebet, så bjørnene får frie skud og derved øger chancen for høje skudprocenter.

Tajfun er et godt og homogent hold med flere rigtig store spillere. Derudover har holdet i de første 2 kampe skudt flere 3’ere afsted end noget andet hold i Europe Cuppen. De snitter 38 3-point skud pr. kamp. De har indtil videre dog kun ramt på 25 % af deres forsøg.

Alt i alt har holdet snittet 69 point pr. kamp i de første 2 kampe.

Med en sejr i aften, vil det begynde at se godt ud for Bakken Bears videre færd i FIBA Europe Cup. Holdet har også tidligere leveret flotte resultater i europæiske turneringer. I sæsonen 2013/2014 lykkedes det Bakken Bears at gå videre fra deres gruppe i EuroChallenge, efter et meget spændende og underholdende gruppespil. Se highlights nedenfor: 

Forventet kampstart er tirsdag kl. 18.15 i Vejlby Risskov hallen og du kan følge med på TV 2 SPORT fra kl. 18.00.

foto af: FotoTrine / vildmedfoto.dk

Team FOG Næstved tog afsked med den gamle Næstvedhal med manér

10.11.2015

Team FOG Næstved kunne med en sejr over Stevnsgade SuperMen holde tridt med mestrene fra Horsens IC i toppen af BL, mens SuperMen med en sejr kunne komme et skridt nærmere midterfeltet.

Men TFN viste sig fra kampens start at være en for stor mundfuld for københavnerne og kunne sikre sig en sejr på 92-70 (21-15, 24-17, 26-16, 21-22).

Gæsterne fik en overraskende start, idet Stevnsgade i løbet af de første par minutter bragte sig foran med 6-0, hvilket i høj grad skyldtes mange brændte muligheder fra Team Fog Næstveds side.

Men så tog Chris Gabriel fat med flere flotte scoringer og bragte dermed Team Fog Næstved tilbage i perioden. Da halvdelen af perioden var spillet var stillingen helt lige, men i 2 halvdel af perioden bragte Team Fog Næstved sig foran og kunne slutte de første 10 minutter foran med 6 point.

I 2. periode fik Stevnsgade igen den bedste start, men det varede ikke længe før at hjemmeholdet og specielt Troy Franklin trådte i karakter med flotte scoringer og mange assist.

Stevnsgade kunne ikke svare igen og ved pausen var TFN for med 45-32 og kampen syntes allerde afgjort.

I modsætning til de 2 første perioder var det Team Fog Næstved der kom bedst fra start efter pause-teen og ret hurtigt forsvandt den sidste lille spænding ud af kampen.

Hjemmeholdet udbyggede sin føring til 23 point inden sidste periode, og der var vist ingen, som var i tvivl om, hvem der ville vinde kampen.

Stevnsgade fik igen den bedste start på perioden og halede ind på Team Fog Næstveds ellers sikre føring, så den skrumpede ind til 15 point men hjemmeholdets sejr var aldrig i fare.

Topscorer for Team FOG Næstved blev  Caleb Walker med 20 og Christopher Gabriel med 14 point. For Stevnsgade SuperMen scorede Alonzo Wayne Brooks III 21 og Adrian Moss 19 point.

 

79ers taber hjemme bundkampen til SISU

07.11.2015

Lørdag eftermiddag var der forventet et rigtigt bundbrag i Basketligaen, da Hørsholm 79ers tog imod lokalrivalerne fra SISU, der hører hjemme lidt nede af Strandvejen i Gentofte. Braget fusede imidlertid ud, da Hørsholm ikke ydede nogen nævneværdig modstand og lod SISU tage en let 56-71 sejr.

Det var denne sæsons første opgør mellem de to sjællandske ærkerivaler, og begge hold havde i den grad brug for en sejr, men det var kun SISU, der spillede som om, de var desperate.

Gentoftedrengene tog teten fra starten og det var kun i en kort overgang i anden periode samt de sidste fem minutter at Hørsholm viste tegn på liv. Resten af vejen var det enkeltmandspræstationer i både angreb og forsvar, der prægede hjemmeholdet.

Bagud 14-24 efter første periode begyndte Hørsholm pludseligt at vise tænder i forsvaret og i de næste knapt fem minutter scorede SISU slet ikke. Samtidig fik hjemmeholdet gang i scoringen og halvejs var de foran 25-24. Det skulle vise sig at være sidste gang i kampen.

Herfra begyndte SISU at trække fra igen, anført af flot kæmpende Frederik Rungby og Casper Hesseldal. Gennem de næste 20 minutter så Hørsholm mere og mere frustrerede ud og spillet blev præget af enkeltmandspræstationer i stedet for det flydende spil, man så tidligere på sæsonen.

Det var først, da Hørsholmtræner Rafa Monclova tog konsekvensen af det dårlige spil og satte en række reserver ind, at spillerne på banen viste noget hjerte. Anført af en hårdt kæmpende David Harder fik Hørsholm reduceret 47-64 til 54-64, men et par rebounds fløj den forkerte vej og et par bolde blev smidt væk og i sidste ende tog SISU en fortjent 56-71 sejr, som efterlader Hørsholm på sidstepladsen i ligaen.

Topscorer for hjemmeholdet blev Andreas meilby med 10 point. For SISU scorede Devin Cherry 19 point.

Hørsholms næste to kampe er imod ligaens på nuværende tidspunkt bedste hold, Horsens IC. Den første kamp er i Basketligaen på tirsdag i Horsens, mens Hørsholmhallen lørdag lægger gulv til de to holds pokalkvartfinale.  

Horsens IC giver Bears første nederlag

07.11.2015

I lørdagens kamp i Jyske Bank BOXEN gav Horsens IC Bakken Bears sæsonens første nederlag efter otte sejre i træk (i alt i alle turneringer). Horsens IC vandt 92-81 efter en kamp, der var mere tæt end resultatet lyder.

Horsens IC kom bedst fra start, og de første 5 minutter førte de gulklædte med 2-3-4 point, men midt i perioden tjekkede Chris Christoffersen ind, og den lange bornholmer var med til at vende kampens forløb. Christoffersen scorede otte point i første periode - i øvrigt ligesom Darko Jukic og Michel Diouf. Bears nåede foran 27-22 efter ti minutters spil.

Anden periode startede HIC med et 10-2 run efter bl.a Marquis Addison havde stemlet ind i kampen. Så blev det Bears' tur til et lille run - 10-3 efter blændende spil af Michel Diouf, og bjørnene fortsatte. Da Darko Jukic og Thomas Lærke satte treere og Morten Sahlertz både reboundede godt og stjal bolde, nåede føringen op på 49-39 med blot to minutter tilbage af første halvleg.

Et HIC-run på 9-3 var dog lige ved at få bragt balance i regnskabet inden Carles Bivia satte en treer samtidig med perioden sluttede.

Hvor de to første periode var pointrige, kneb det noget mere med scoringerne i tredje periode. Især det fra Aarhus importerede hjemmehold var i problemer og scorede kun tre point de første seks minutter. På det tidspunkt havde HIC udlignet til 60-60 efter virkeligt godt spil af kampens bedste spiller Nimrod Hilliard. Hilliard og HIC fortsatte og nåede foran 69-64 inden seks point i træk af Bears gav en snæver føring på 70-69 inden sidste periode.

Fjerde periode første halvdel var helt lige. Bears holdt føringen frem til 80-78, men så var der udsolgt. To treere af Brian Fitzpatrick og Vedran Borovcanin og et par straffekast af Iffe Lundberg gav 86-80 føring, og Bears evnede hverken at få stops i forsvaret eller kvalificerede afslutninger i angrebet. To treere af Lundberg lukkede kampen definitivt.

HIC fører Basketligaen efter at have mødt alle hold - syv sejre i lige så mange opgør. Bears fik sæsonens første nederlag i Basketligaen og har nu fem sejre i seks opgør.

Topscorer for Bakken for øjnene af 5812 i Boxen blev Michael Diouf med 20 point. For Horsens IC scorede Iffe -lundberg 21 point.

Næste opgave for de to hold er for HICs vedkommende en hjemmekamp mod Hørsholm 79ers tirsdag, mens Bears i FIBA Europe Cup samme dag skal møde de slovenske mestre fra KK Tajfun Sentjur.

Rabbits slår Cimbria efter overtid

05.11.2015

Randers Cimbria havde med spænding set frem til torsdagens kamp mod Svendborg Rabbits.

En sejr ville bringe Cimbria á point med kaninerne i den sjove ende af tabellen, mens et nederlag ville bringe Rabbits tilbage på sporet efter det store nederlag til Horsens IC i tirsdags.

Første periode starter lige, men hjemmeholdets spil er rodet og langsomt. Svendborg får eksekveret deres angreb meget bedre end Randers, og stillingen efter 4 minutter er 13-7 til gæsterne.

Randers får bedre styr på angrebsspillet i løbet af perioden, og Svendborgs føring svinder en smule. Med små 2 minutter tilbage er stillingen 15-19. Holdene bytter scoringer i resten af perioden som slutter 21-24 til kaninerne.

Andet periode starter lige så rodet som første var det. Begge hold kan ikke finde rytmen, og kun momentvis spiller holdene organiseret.

Randers har dog et lille overtag, og stillingen er 29-27 efter 4 min. Begge hold kæmper for at bryde spillet, og få overtaget i kampen.

Charlie Burgees og Reno Silavs bringer Randers på 36-33 efter små 6 min. 

Hjemmeholdet spiller bedst i resten af perioden og kan gå til pause med en føring på 45-37.

Efter pausen starter Rabbits med 5 ubesvarede point og får straks kontakt til hjemmeholdet.

Randers har svært ved at få spillet til at hænge sammen, og Svendborgs scoringer er alt for lette. Svendborg bringer sig foran 55-53 efter 4 minutters spil og da Charlie Burgess laver 2 angrebsfejl i to randersangreb, udnytter gøsterne dette til at bringe sig foram med 59-55.

Med under 3 minutter tilbage af perioden tager Randers- Coach Morten Hansen time-out for at få talt tingene i gennem.

Det hjælper desværre ikke og Rabbits fører 71-66 inden de sidste 10 minutter.

Randers starter bedst i 4. perioden og efter 2 minutters spil udligner Bonell Colas.

Ingen af holdene kan rigtigt får gang i spillet, hvilket efterhånden er et gennemgående tema i kampen men det er tæt og kampen kan gå begge veje.

Kort før tid er Cimbria foran med 81-78 og da Charlie Burges scorer 2 point efter et steal ligner det sejr til hjemmeholdet.
Men 1 point af Liam Potter en en 2-points scoring af -alex -karasson gør at Rabbits udligner til 81-81.

Chris  Nielsen træder uden for banen med 43 sek tilbage. Svendborg smider bolden væk med 22,5 sek. tilbage, timeout Randers (bringer bolden op på modstanderens banehalvdel). Randers brænder - og kampen skal afgøres i overtid.

Svendborg starter omkampen med 2 point af Axel Karasson. Chris Nielsen scorer på 1 af 2 straffe efter af Brandon Russel forlader kampen med sin 5. fejl. 2 straffekast til Porta bliver omsat til point og så er Rabbits foran med 87-84. 

Med 1:30 igen er Rabbits foran med 6 point og med under 1 minut igen på tavlen fører Rabbits med 94-89.

Timeout Randers. Reno med en dyb 3'er, og Charlie stealer i den anden ende. Bonell udligner med 22,4 sekunder igen - stillingen er 94-94.

Rabbits timeout. En Claus Maagaard special fra hjørnet - Rabbits foran med 3. Herefter brænder Chris Nielsen 2 sraffekast og Randers må igen fejle. Men det er for sent for med bare 0,1 sekund tilbage kampen og bagud med 3 point er der ikke mere at gøre.

Svendborg Rabbits vinder med 97-94 (24-12, 19-28, 28-17, 12-17, 14-11).

Topscorer for Randers Cimbria: Charlie Burgess med 30 og Chris Nielsen med 28 point

Topscorer for Svendborg Rabbits: Antonio Porta med 24 og Brandon Ruzzel med 20 point

Team FOG Næstved besejrer SISU

05.11.2015

Team FOG Næstved var storfavoritter i onsdagens kamp mod gæsterne fra SISU.

Hjemmeholdet levede op til rollen og kunne sende SISU hjem til Gentofte med et nederlag på 95-64 (30-27, 21-10, 19-12, 25-15).

Kampen startede meget lige med skiftende scoringer og føringer. Det gik stærkt - nogle gange for stærkt for begge hold.

Da halvdelen af perioden var spillet, og holdene var meget lige, trak Sisu fra til en føring på 5 point. Men Team Fog Næstved kom godt tilbage og bragte sig foran med 3 point ved periodens slutning.

Kampen var på det tidspunkt stadigvæk åben.

Den første halvdel af perioden var meget lige med meget få scoringer - 5 - 8 efter halvdelen af perioden.

Men så tog kampens store spiller Troy Franklin fat og med flere 3'ere i træk bragte Team Fog Næstved sig foran med 11 point, da der manglede 2 minutter af perioden.

Denne føring holdt perioden ud - den blev endda udbygget, så Team Fog Næstved kunne gå til pausen med en føring på 14 point.

3. periode startede med få scoringer, men da Mathias Bak Christensen havde sat 2 3'ere, blev stilen ligesom lagt.

Efter fremragende spil af Team Fog Næstved trak holdet fra til en sikker føring, som holdt sig perioden ud. Nu var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse.

Team Fog Næstved trak fra fra starten af sidste periode fra igen, så spændingen stort set gik ud af kampen. Men rodet spil af Team Fog Næstved gav Sisu nogle nemme scoringer, og holdet halede lidt ind på Team Fog Næstved.

Men igen tog Troy Franklin fat igen og med flere 3'ere i træk sikrede han at hjemmeholdet holdt afstand til gæsterne. En meget flot kamp af Troy Franklin, som ellers allerede i 1. periode blev belastet af 3 fejl.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Troy Franklin med 31 point (heraf 9 3-pointsscoringer). For SISU scorede Devin Cherry 18 point.

Med sejren bevarede TFN kontakten med Bakken Bears og Horsens IC som på lørdag i Boxen i Herning spiller mod hinanden i vel nok sæsonens største kamp indtil videre.

TFN spiller næste gang på hjemmebane den 9. november hvor Stevnsgade SuperMen kommer på besøg. 

Bakken i Boxen oplev stemningen i hallen eller på TV

04.11.2015

Lørdag eftermiddag er der basketbrag i Boxen, når Bakken Bears møder Horsens IC i Herning. Kampen sendes direkte på TV 2 SPORT, men du kan også opleve kampen i hallen.

Chris Christoffersen er en af de store profiler, som er med på banen for Bakken Bears, når de møder Horsens IC i et stort basketbrag, der sendes direkte på TV 2 SPORT. (Foto: Joachim Ladefoged / POLFOTO / TV 2)

Basketbraget lørdag 7. november mellem de to stærke, danske klubber, der kan trække op mod 10.000 tilskuere, er samtidig det første klassiker-opgør mellem de to mandskaber siden DM-finalerne sidste sæson. Her lykkedes det for Horsens IC at stoppe Bears' dominans og DM-guldstime.

Det må derfor forventes, at Aarhus-holdet kommer flyvende ud for at få revanche – og for at give publikum en fantastisk oplevelse i den store ramme.

Gentagelse af succes
Sidste sæsons kamp i Jyske Bank Boxen i Herning var et stort tilløbsstykke, og der forventes endnu flere tilskuere i år. TV 2 SPORTs basketkommentator Thomas Bilde er heller ikke i tvivl om, at man bør slå vejen forbi Herning:

- Hvis man blot er lidt nysgerrig eller er en af de utallige, der har siddet i mindre haller og nydt sporten gennem årene, er dette en must see-event. Det er virkelig godt sat op. Så stort, at man faktisk ikke helt tror på, at det er en basketballkamp i Danmark, man ser. Så man skylder sig selv oplevelsen, og kan man ikke være til stede, er jeg glad for, at vi kan sende oplevelsen direkte hjem i stuen, siger Thomas Bilde, som kommenterer kampen sammen med Jens Laulund.

Bakken Bears - Horsens IC sendes direkte på TV 2 SPORT lørdag 7. november med optakt fra kl. 13.30.

Du kan også købe billetter til kampen og opleve standup komiker Uffe Holm, popidolerne Wafande og Kris Herman, DJ Static, Team Supreme Acrodunk show fra Tyskland, danseshow fra Beatfabrikken, kisscam og selvføgelig basketbraget mellem Bakken Bears og Horsens IC. 

Billetter kan købes her: http://www.billetnet.dk/event/393379


Klø til Kaninerne

04.11.2015

HIC viste ingen nåde og spillede en virkelig flot kamp i tv kampen tirsdag aften i Svendborg Idrætscenter.

Rabbits var bagud på alle parametre og kunne slet ikke følge med i det tempo HIC lagde for dagen. Desuden ramte HIC stort set på alt og vandt fortjent kampen med +27 !!!, 73-100, efter perioderne 22-27, 15-25, 17-25 og 19-23. Dagens bedst spiller så afgjort Vedran Borovcanin med 26 flotte points og en effektivitet på hele 37.

Kaninerne havde debut på hjemmebane til Trevor Noack og han kom på banen efter 5 minutter. På det tidspunkt havde HIC sat en tyk streg under, at de også i år vil spille med om mesterskabet til trods for, at der er skiftet ud på vitale pladser.

HIC startede bedst og fik svinget bolden flot rundt og der var et højt tempo og hver gang blev den frie mand fundet. Kaniner halsede nærmest efter men hang dog på i det høje tempo. Rabbits havde ikke samme flotte flydende spil men efter 8 minutter var kampen dog næsten lige 20-21. 10 points fra hjemmeholdets topscorer Brandon Rozzell og 7 fra Fitzpatrick fra udeholdet. HIC slog dog lige et par søm mere i kisten med to trepointsscoringer fra deres to bedste i dag, Borovcanin og Iffe Lundberg.

Straks fra 2. periodes start lagde HIC kraftigt fra land. Et run på 5-17 og kampen var måske allerede afgjort tidligt ?. 10 points fra Borovcanin og ved +15 for HIC, 35-50, hang kaninerne noget videre med hovedet. Trænerteamet hos hjemmeholdet så også ud som om de var noget opgivende og virkede rådvilde. HIC slutter også på +15, pausestilling 37-52.

HIC kom hurtigt ud af omklædningsrummet til 2. halvleg, faktisk behøvede Arnel Decic kun 5 minutter sammen med sit hold og derfor var det et veloplagt HIC mandskab der kom på banen til 2. halvleg. Hjemmeholdt halsede bagefter og satte ikke mange skridt i den rigtige retning. Det var som om alt spil skulle gå gennem Brandon Rozzell og da Antonio Porta ikke havde en af sine bedste dage, hang meget også på Rozzell. Stort set ingen andre bød ind hos kaninerne dog viste Trevor Noack noget af sit solide spil under kurven.

Kaninerne nede med 23 inden de sidste 10 minutter. Det var der vist ingen af den godt 1000 fremmødte i Svendborg Idrætscenter der troede på.

Sidste periode blev også en opvisning fra de danske mestre. Rabbits blev udstillet og det var tydeligt, at HIC er meget længere fremme end kaninerne på nuværende tidspunkt. Desuden havde HIC også den helt rette indstilling og gejst, noget der i den grad var mangelvare hos hjemmeholdet. HIC cruiser sejren hjem, ganske let og dog med meget flot basket og stor bevægelighed hos samtlige. Sejren var det klar udtryk for, at Rabbits har ganske meget at arbejde med. Der er en ny udfordring for hjemmeholdet på torsdag i Randers.

Topscorer for hjemmeholdet igen Brandon Rozzell med 29, Trevor Noack havde 11, 8 hver til Liam Potter og til Marinus Mouboe, 7 hver til Damian Ocana og til Axel Karason. 2 til Rasmus Christensen og en enkelt til Jonas Schaarup.

For HIC scorede ud over dagens bedste Marqis Addison 23, 18 til Brian Fitzpatrick og 13 til Iffe Lundberg.