Nyheder

Elendige scoringsprocenter gjorde udfaldet for Rabbits

24.11.2015

På en dag, hvor kaninernes nye amerikaner, Darious Moten fik debut og en godkendt en af slagsen, ramte holdet ikke dagen.

Helt igennem elendige scoringsprocenter på 2’eren og især på den lange distance (1-21!!), vandt Team Fog Næstved fortjent forpremieren til pokalkvartfinalen på fredag samme sted, blot kl. 20.00.

Tem Fog Næstved kunne drage glade hjem med en stor sejr i bagagen, 62-77, efter perioderne 13-22, 20-23, 19-13 og 10-19. Dagens bedste spiller Caleb Walker med 22 points for Team Fog.

Hjemmeholdet kom dårligt fra start selv om debutanten Darious Moten viste formidabel springkraft ikke mindst på tipp-off som han sendte langt ud over baglinjen på egen banehalvdel til stor overraskelse for Brandon Rozzell der ikke havde forventet sådan et udlæg. Hjemmeholdet var uden den fysisk største, Liam Potter sad ude med en fodskade.

Næstved så sig ikke tilbage og især var Caleb Walker en sikker scorer med 11 points i perioden for sit hold. Kaninerne scorede de første points efter godt 4 minutter og det var så på to straffe, det skulle vise sig at være den eneste disciplin hjemmeholdet kunne være bekendt i dagens kamp. Til gengæld var den på 100 %, 23-23. Marinus Mouboe havde et flot indhop med seks i træk for sit hold og så scorede Antonio Porta på den eneste treer for Rabbits i dag. Næstved kværnede derudaf og var allerede efter de første 10 minutter komfortabelt foran.

Troy Franklin viste høj klasse hver eneste gang han havde bolden i hænderne og lagde ud straks fra periodens start med to treerer, den ene særdeles dyb. Kaninerne havde intet modtræk selv om Moten viste høj klasse i sit reboundspil og samtidig viste, hvilken formidabel springkraft han er i besiddelse af. Han skal nok blive en stor gevinst for Rabbits.

Lige lidt hjalp det i dagens 1. halvleg for Alexander Bak og Chris Gabriel vidste lige nøjagtig hvor skabet skulle stå i Svendborg Idrætscenter. Næstved foran med 17 midt i perioden og kampen syntes allerede afgjort for der var ingen i hallen der kunne se hjemmeholdet komme igen med noget der kunne true et meget dominerende Team Fog mandskab.

Antonio Porta og Brandon Rozzell fik dog en smule momentum over i kaninlejren også selv om Porta kom til skade til slut i perioden og måtte forlade banen. Han kom ikke retur. Kaninerne fik bragt forspringet på de 18 ned på 12 inden pausen.

Næstved kom også bedst ud efter pausen og fik hurtigt smidt points i kurven. Flotte trepointsskud af Troy Franklin og da det var minus 22 så alt sort ud for hjemmeholdet. Så tog coach Gudjonsson en timeout og så scorede hjemmeholdet 13 ubesvarede points og pludselig var Rabbits kun nede med 7, hvilket kaninerne fik yderligere reduceret til -6 inden de sidste 10 minutter. Det var primært på en formidabel indsats i forsvaret, hvor alle tog godt fat. Samtidig blev Chris Gabriel fejlet ud og det gav lidt mere plads. Momentum var pludselig ovre i kaninernes lejr selv om de godt 900 fans var noget stille inden da.

En uforståelig teknisk fejl idømt Rabbits’ bænk på et meget sent tidspunkt i 3. periode gav dog Team Fog lidt mere medvind. Det skulle også vise sig, at de 6 points var det tætteste Rabbits kom sejren i dag.

Næstved strammede op og slog hårdt tilbage med 6-14 og så var kampen afgjort ved stillingen 60-72. Det var primært på flotte trepointsscoringer fra Næstved, 4 stk på 4 forsøg. Kaninernes flotte forsvar var igen blæst væk og det faktum var Rabbits trænerteam også godt klar over, så hele bænken skiftet ind til slut.

Det betyder at sæsonens vigtigste kamp for kaninerne bliver næste møde mod samme modstander på fredag kl. 20.00. Her skal det vise sig om Rabbits er i stand til at finde sit farligste våben frem igen og ramme på skuddene. Så horribelt kan det vist ikke gå igen for hjemmeholdet der i glimt viste god moral og fightervilje.

For Rabbits scorede Brandon Rozzell 14, Darious Moten 12 samt 10 rebounds og 5 blocks, 11 til Antonio Porta.

For Team Fog Næstved scorede ud over dagens spiller Troy Franklin 21, 9 til Chris Gabriel og 7 til Alexander Bak.

Stats fra kampen er pt ikke tilgænglige. Der arbejdes på en løsning. 

Mestrene vinder over Randers Cimbria på udebane

19.11.2015

Randers Cimbria tog torsdag aften i mod de forsvarende mestre fra Horsens IC. 

Inden aftnens kamp havde Randers vundet to kampe ud af otte, og Horsens har i sæsonen gjort rent bord, og er eneste hold uden nederlag. Dermed så kampen på forhånd sværd ud for Cimbria, der spillede uden både DJ Smedley og Casper Stage - begge ude med skader.

Randers Cimbria har gennem sæsonens første kampe haft mere end svært ved at komme ud af starthullerne, og Horsens har haft held med tidlig dominans.

Første periode starter med 10 ubesvarede point til hjemmeholdet (!). Cimbria-krigerne spillede med en hidtil uset gnist. Horsens kommer på tavlen med et enkelt straffe fra Vedran Borovcanin. Horsens får hul på scoringskrisen, og henter lidt af det tabte. Randers-spillerne finder hinanden, og bolden bliver flyttet godt rundt. Horsens får rettet op på spillet, og perioden ender 25-20 til hjemmeholdet.

2. periode starter med hurtigt Horsens-spil, og efter små to minutter er Horsens foran med 29-27. Horsens har fået styr på forsvaret, og Randers kæmper hårdt for at komme til kurven.

Horsens har fået hul fra perimeteren, og 2 x Iffe + 1 x Vedran giver hurtigt Horsens en føring på 37-32. Efter 4 minutters spil må Sebastian Gram en tur på bænken, efter at have begået sin 4. Fejl.

Horsensmaskinen er for alvor blevet smurt, og både angreb og forsvar er i vanlig stil. Midtvejs i perioden er stillingen 46-33 til gæsterne. Randers tager timeout. Horsens fortsætter, stillingen er 51-34 med 3 min. igen. Randers har et par gode forsvars-/angrebssessioner, og får afsluttet 2. periode nogenlunde.

Men det er Horsens IC der er i førersødet og de fører ved pausen med 54-40.

3. periode starter i højt tempo, og begge hold rammer på næsten alt. Randers rammer fra distancen. Stillingen er 59-51 til Horsens efter små 4 minutter. Chris sætter bror Nicky op til en dyb 3'er - Horsens svarer hurtigt igen...igen...64-54 efter 5 minutter. Med en Bendtsen special (2 sikre straffe) holder Randers gæsternes forspring på 8 point. Der følger en periode hvor begge hold ikke får skabt det store - 68-58 til Horsens med 2.21 igen. Stillingen inden de sidste 10 minutter er 76-62 til Horsens IC.

4. periode starter hektisk, og begge hold kæmper for at få fundet det afgørende move.

Horsens lykkedes med det meste, og efter 2 minutter er de foran 83-64. Randers er begyndt at have mere fokus på dommerne end selve kampen, og det koster i begge ender.

Horsens i fuld kontrol - 90-71 efter 4 minutter. Bo Colas og Nimrod Hilliard kommer i klinch, hvilket indbringer begge spillere en teknisk fejl. Hilliard må tage plads på bænken efter fighten med 5. Fejl. 

Horsens spiller som når de er bedst, og Randers-spillerne er begyndt at blive trætte. 97-71 med små 4 minutter igen. Med 2.41 igen får begår Charlie sin 5. fejl, og må tage plads på bænken. Stillingen er 101-78.

Kampen slutter rodet, og ender med en sejr til gæsterne på 105-81 (25-20, 15-34, 22-22, 19-29).

Topscorer (med forbehold for stat - som efterfølgende bliver kontrolleret pga tekniske problemer):

Randers Cimbria: Charlie Burgess 25, Chris Nielsen 20

Horsens IC: Nimrod Hillard 26, Vedran Borovcanin 20

Hørsholm 79ers viser utrolig fighter vilje og tager sejren

19.11.2015

Hørsholm 79ers skabte en lille sensation, da de på hjemmebane slog Svendborg Rabbits 75-70.  

Hjemmeholdet viste ikke storspil, men i stedet vandt de kampen på en kæmpe fightervilje.

Ingen af holdene har haft en ønskestart på sæsonen, og denne aften gjorde 79ers livet endnu mere surt for fynboerne og deres nye coach Anar Gudjonsson.

Hørsholmtræner Rafa Monclova var en glad mand efter kampen:

- Det var en stor sejr i dag. Drengene var utrolig glade i omklædningsrummet. Det var meget vigtigt for vores selvtillid. Vi har tabt mange tætte kampe i år, men i dag vendte det. Vi har kæmpet utrolig hårdt til træning og i dag kom forløsningen.

Det var tydeligt for de fremmøde tilskuere, at Hørsholm spillede med en helt anden intensitet end i de foregående tre kampe, hvor det er blevet til nederlag til SISU og to gange Horsens. Det var især tydeligt i reboundstatistikken, som Hørsholm vandt hele 39-25.

Hørsholm har i flere kampe haft svært ved at finde bunden af nettet på tre-points skud, men anført af  Andreas Meilby med fire, ramte Hørsholm onsdag aften otte af slagsen. De sidste fire var de vigtigste. Med knap fire minutter igen var Hørsholm bagud 58-65, da Andreas Meilby ramte en tre’er. Herefter ramte Anali Okoloji to mere til 69-68 med halvandet minut igen og med 24 sekunder igen var det Frederik H Nielsens tur, til 72-70.

Da Evan Yates tog sin 18 rebound på Svendborgs næste angreb, handlede det om at ramme straffekast resten af vejen, da Svendborg fejlede for at stoppe tiden og håbede at Hørsholm ville misse. Yates to sig af de to første – det var hans 27. og 28. point – og da Frederik H Nielsen så ramte endnu et, kunne Hørsholm tage den overraskende sejr.

Næste kamp for Hørsholm er på onsdag, hvor 79ers byder Randers Cimbria velkommen i Hørsholmhallen. 79ers slog Cimbria i sæsonens første opgør, så østjyderne kommer helt sikkert til hovedstedsområdet revanchesultne.

Topscorer i dagens kamp blev Evan Yates med 28 point. For Svendborg Rabbits blev bedste pointsluger Brandon Rozzel med 21 point. 

Foto er taget af fotograf  Daniel SL Jensen 

Ingen sejr til Team FOG i åbningskampen i den nye Næstvedhal

18.11.2015

Endelig oprandt dagen for Arena Næstveds indvielse - en stor dag for sport og events i Næstved. Og når så indvielsen kunne krydres med en kamp i basketligaen mellem de danske mestre fra Horsens og de lokale helte fra Team FOG Næstved kunne det næsten ikke blive større og bedre.

De 2642 tilskuer sørgede for en fantastisk start på perioden med at stå og klappe taktfast det første minut af kampen.

Perioden var hæsblæsende, men dog uden de mange scoringer. Horsens førte det meste af perioden med et par point, men på periodens sidste skud af ALexander Bak bragte Team Fog Næstved sig foran med 11-8.

Efter en lige start på 2. periode lykkedes det for Team FOG Næstved at trække fra til en sikker føring, som var på 14 point, da den var på sit højeste.

Men Horsens kom godt igen og halede ind på hjemmeholdets føring, så den kun var på 7 point ved pausen 35-28.

En spændende 2 halvleg var i vente.

Horsens kom bedst fra start efter halvlegspausen og halede langsomt ind på Team Fog Næstveds føring, og med 3:38 tilbage af perioden kom Horsens igen foran, og man sad med en forventning om, at nu trak Horsens fra.

Men det lykkedes for Team Fog Næstved at få stoppet blødningen, så holdet stadig var foran ved periodens slutning - dog kun med 1 point, 54-53.

Team FOG Næstved fik en god start på perioden, hvor holdet trak lidt fra til en føring på 5 point. Men så stoppede festen - Horsens kom flot tilbage i kampen og viste, hvorfor holdet er danske mestre.

Efter 4 minutter kom Horsens foran med 1 point, og holdet udbyggede sin føring gennem resten af perioden og vandt en sikker og fortjent sejr med 15 point og cifrene 62-77.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Caleb Walker med 12 point mens Vedran Borovcanin scorede 27 point for Horsens IC.

Hørsholm 79ers ansætter Partner & Event Manager

16.11.2015

Hørsholm 79ers Basketball har ansat Partner & Event Manager Lenette Bæk.

Bæk har som frivillig i basketballklubben rejst mere end 700.000 kroner til klubben og til de hold, hun har været træner for og nu skal hun så bruge al sin arbejdstid i klubben på at udbygge partner- og sponsorkredsen samt varetage planlægning af alle events for partnernetværket.

Lenette Bæk kender klubben indefra. Hun har gennem de sidste 10 år været aktiv i som træner, holdleder, bestyrelsesmedlem og ikke mindst fundraiser. Hun genereret mere end en halv million kroner til klubben gennem blandt andet arrangeret bingo og lotterier.

Som træner og holdleder har Lenette stået i spidsen for at skaffe sponsorer til udlandsture  til eksempelvis Østeuropa og til Los Angeles i USA. I foråret 2015 arrangerede hun European Youth Basketball League Superfinal for med deltagelse af de 8 bedste hold i Norden, Baltikum, Rusland og Polen. Denne Superfinale havde et budget på kr. 170.000, og blev efterfølgende vurderet til at være blandt de 3 bedste EYBL finalestævner nogensinde.

Lenette Bæk ser frem til at at begynde hos Hørsholm 79ers:

-Jeg er super glad for, at det nu endelig kan lade sig gøre, at arbejde fuldtid for klubben. Det har været et stort ønske i mange år. Mit hjerte brænder for basketball, og i særdeleshed for Hørsholm 79ers. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med arbejdet, og jeg glæder mig utroligt meget til at få et bedre kendskab til klubbens nuværende partnere, og jeg vil arbejde benhårdt for at denne gruppe kan vokse sig stor i fremtiden.

Klubbens direktør, Peter Damm, glæder sig til at Lenette starter i sit nye job den 23. november:

-Sammen med Mads Olesen, der er Kommunikations & Markedsføringsansvarlig, vil Lenette udgøre den bærende kræf, som skal få Hørsholm 79ers Basketball til at opfylde klubbens ambition om at blive hele Hørsholms hold og Nordsjællands mest attraktive sportsklub for partnere og tilskuere.

Lenette er 47 år og er gift med Lars og sammen har de to børn – og alle fire er aktive i klubben. Lenette kommer fra et job som Executive Assistant hos IT-virksomheden Infotrust, hvor hun har været i to år. Før dette har hun været butiksansvarlig, sælger og IT supporter/udvikler.

Mere information kan fås ved at kontakte Peter Damm på 3038 6602 eller ped@horsholm79ers.dk

Basket og julefrokost

16.11.2015

Når Stevnsgade SuperMen lørdag den 5. december får besøg af Randers Cimbria i Nørrebrohallen har du efter kampen mulighed for at deltage i årets basket julefrokost.

Stevsngade Basketball inviterer nemlig alle til julefrokost kl. 20:00 i Nørrebrohallen. Men inden den traditionelle julebuffet kommer på bordet byder Stevnsgade nemlig på superbasket i den gamle sporvogns remise.

Kl. 15:00 starter BL-opgøret og kl. 17:15 afvikles Danish Womens All Star Game hvor et hold af danske spillere skal kæmpe mod de udenlandske spillere i Dameligaen. Kl. 20:00 starter så julefrokosten.

Det koster kr. 150,- at deltage i julefrokosten incl. billet til de 2 kampe og du kan købe din billet her. 

Bears besejrer Cimbria i fysisk kamp

15.11.2015

For allerede anden gang i indeværende sæson skulle Bakken Bears i kamp mod gæsterne fra Randers – sidste kamp var kendetegnet ved klasseforskel, men siden har Randers forstærket truppen og står nu registreret med 2 sejre i ligaen.

Og specielt trekløveret Chris Nielsen, Charlie Burgess og Bonell Colas har tidligere voldt Bears endda meget store vanskeligheder.

Det der står tilbage efter 4 gange 10 minutter er følgende:

  1. Positivt at Bakken Bears fra kampens start var indstillet på at anvende HELE bænken – og det viste sig også, at ALLE Bears-spillerne kom på scoringstavlen. Det var tydeligt, at coach Israel Martin havde besluttet sig for at se frem mod 2 andre kampe i den kommende uge – en klog beslutning.
  2. Hjemmeholdet udbyggede konstant føringen indtil de sidste 10 minutter, der i stor udstrækning var præget af indianerbold.
  3. Keane Thomann fik for alvor sit personlige gennembrud med stor effektivitet – og scorede hele 18 point.
  4. Og til trods for 4 tidlige fejl til Chris Nielsen forstod han alligevel konstant at være farlig – og sluttede på 26 point.

Kampen startede med et koncentreret hjemmehold, der ret tidligt bragte sig foran med 14-0. Den første Randers-scoring kom efter ikke mindre end 5 minutter (og ved stillingen 15-7 havde Randers Cimbria fortsat kun scoret fra straffelinjen).

Kampen bølger i intensitet, i niveau og i koncentration – men efter de første 10 effektive minutter fører hjemmeholdet allerede med 26-18.

Anden periode startede også rodet – ja det var på mange måder en lidt anderledes kamp. Det var næsten som om Randers på forhånd vidste, at de ville tabe – og at Bakken Bears tilsvarende vidste, at de ville vinde (og sådan set også, at en relativ velbesøgt Vejlby Risskov Hal var indstillet på det samme).

Der viste sig i anden periode en del frustration hos flere spillere med udgangspunkt i rigtig mange dømte personlige fejl. Og begge hold var flittige fra straffelinjen.

Begge hold var tilfredse med at kunne gå til pause og få tingene snakket igennem – nu med hjemmeholdet foran med 54-39.

Anden halvleg startede – som i starten af første periode – med Darko i centrum – scoring, fastbreak og dunk. Det viste sig også, at flere spillere havde taget de tidligere frustrationer med videre efter the-pausen – og i flere omgange udviklede det sig efterhånden til en ret fysisk kamp – med en del dumme/unødvendige frustrationsfejl.

Kampen er længe afgjort – og det er tydeligt på banen. Begge hold har sluppet koncentrationen. Og de mange fejl fortsætter i begge ender af banen. Sebastian Åris sætter en flot 3’er og slutter med en fin assist til Aladdin Barakeh som slutter perioden - nu med Bakken Bears foran med 86-55.

Der er egentlig ikke så meget at skrive om når det gælder fjerde periode. Coach Morten Hansen tager midt i periode både Charlie Burgess og Bonell Colas ud på bænken, og overlader det til Chris Nielsen (med hans eget show) at være en trussel.

Nicolai Iversen har dog stadig både brændstof i tanken og vilje. Han scorer hele 10 point i de sidste minutter. Kampen slutter med en sikker sejr til Bakken Bears på 104-76.

For gæsterne var de mest scorende Chris Nielsen med 26 point (heraf 12 på straffe), Charlie Burgess og den tidligere ”bjørn” – Simon Bjørnebo begge med 12 point.

For hjemmeholdet var de mest scorende Keane Thomann med 18, Nicolai Iversen med 17, Darko Jukic med 13 samt Michel Diouf med 12 og Mikkel Plannthin med 10 point.

Bakken Bears spiller allerede igen på onsdag, hvor holdet ude møder Hibernia i FIBA Europe Cup.

Næste hjemmekamp er tirsdag den 24. november kl. 18.15 mod CEZ Nymburk i FIBA Europe Cup.

Overbevisende SISU sejr i Nørrebrohallen

14.11.2015

Fredag aften var der lagt op til et spændende opgør mellem to af de hold, der skal kæmpe om ikke at få den 8. plads i grundspillet, der sender holdet på sommerferie, mens de andre hold i Basketligaen spiller slutspil.

Rammen var perfekt. En publikums fyldt, stemningsklædt Nørrebrohal var kulissen. SISU var uden en af deres professionelle amerikanere, der permanent er rejst hjem af egen beslutning. Stevnsgade var uden langtidsskadede Mads Bloch ligesom Nicolas Christensen og Adrian Moss var skadede, men de spillede dog.

Første periode startede, som det ofte har gjort med Stevnsgade i denne sæson, at man kommer bagud med +10 point og må halse bag efter resten af kampen. SISU viste i starten struktureret, hurtigt og målrettet angrebsspil, hvor de nemt spillede sig til frie skud og gode chancer. SISU flyttede bolden forbilledligt rundt stort set hele kampen. Det betød, at SISUs stærkt spillende unge talent Asger Hjorth med imponerende spil efter blot 3:14 kunne bringe gæsterne foran 2-13, hvorefter coach Mickey Dennis reagerede med en time-out.

Stevnsgades angrebsspil blev stabiliseret så værterne kunne arbejde sig tættere på SISU til periodestillingen 19-22. Kampen var helt åben.

Anden periode startede med to 3´ere af Nicolas Christensen og David Balaton, der gav en 25-24 føring efter 1:27 til Stevnsgade. Igen tog SISUs fantastisk godt spillende trio August Hass, Asger Hjorth og Frederik Rungby fat og bragte igen SISU i spidsen 27-33 efter 3:25. Resten af perioden byttede de to hold point til pausestilling 34-40. SISU vinder perioden 15-18.

Det er ikke til at vide, hvad der er blevet sagt i de to omklædningsrum, men igen igen kom Stevnsgade ind til start, som om de var på skovtur med ungdomsskolen i stedet for at skulle vinde en kamp og forsvare stoltheden over at bære en Stevnsgade bluse – hvilket forpligter, mens SISU kom flyvende ud med vilje, med en plan og får flyttet bolden rundt i angrebet, hvilket gang på gang gav frie skud og dunks.

Stevnsgades manglende forsvarsvilje eller evne gjorde det let for et kollektivt velfungerende SISU hold at bringe sig foran 40-53 efter blot 2:49. SISU kommer adskillige gange hurtigt op af banen, hvor Asger Hjort afslutter med flotte dunks.

Igen må coach Mickey Dennis tidligt kalde time-out, hvorefter Stevnsgades bedste spiller Mikael Vincents Nielsen tog ansvar og gjorde hvad han kunne for at holde værterne inde i kampen. Men da SISUs Frederik Rungby efter 5:28 inde i tredje periode bringer SISU foran med 43-65 fornemmer alle i hallen at kampen reelt er afgjort. Stevnsgade har ikke det der skal til, for at komme tilbage i kampen. Perioden der afgør kampen ender 15-29.

Inden fjerde periode blev igangsat var stillingen 49-69. Flot spil, stor vilje, disciplineret angreb og fokuseret forsvarspil havde bragt SISU afgørende i front. Efter 4:57 er det status quo ved stillingen 54-74. Efter 7:38 kommer Stevnsgade lidt tættere på efter Jonel Palou Visas scoring til 68-81. Men det er alt for sent. Kampen slutter 70-84.

Det var en fuld fortjent sejr til det bedste hold på dagen. SISU imponerede i alle spillets detaljer. Stevnsgade der imod skuffede det store hjemmepublikum og ingen spillere eller trænere ud over Mikael Vincents Nielsen og Bashar Vincents Al-Saoudi kan være deres indsats bekendt. Det er OK, at tabe til et bedre hold. Men undskyldninger om skadede spillere er ingen undskyldning for ikke at vise vilje og fighte - det er selve sjælen, i det at være en del af Stevnsgade.

For SISU scorede Frederik Rungby 23 (12 rebounds), Asger Hjort 19 (10 rebounds), August Hass 18 (6 assists), Devin Cherry 9, Casper Hesseldal 6, Mathias Glahn 5 og Nicklas Jønsson 4.

For Stevnsgade scorede Mikael Vincents Nielsen 20 (5 assists), Jonel Palou Visa 14, Adrian Moss 12 (8 rebounds), Nicolas Christensen 11, David Balaton 6, Alonzo Brooks 4 (11 rebounds) og Andy James 3.

Craig Pedersen stopper hos Rabbits

12.11.2015

Efter 13 gode år har Craig Pedersen valgt at stoppe som headcoach i Svendborg Rabbits.

Craig og bestyrelsen i Svendborg Rabbits har haft en god dialog omkring fremtiden for holdet og Craigs private situation, hvor ønsket for Craig omkring at have mere tid med familien klart har været en stor faktor i hans overvejelser for fremtiden.

Endvidere har Craig netop nu også fået mulighed for at indgå et nyt udvidet samarbejde med det Islandske basketball forbund hvor han i de kommende to år skal stå i spidsen for deres hold.

Island, som i år flot havde kvalificeret sig til EM, starter nu så småt deres forberedelser til kvalifikationen omkring EM 2017. Det bliver som nævnt igen med Craig ved roret som headcoach.

Naturligvis ønskede man i Rabbits regi, ikke at stå i vejen, for så stor en mulighed for Craig med at fortsætte som landstræner på Island samtidigt med han ville få mere tid på hjemmefronten som han ønskede. Udover ovennævnte fortsætter Craig i hans daglige virke som træner på Efterskolen ved Nyborg.

Craig kom som sagt til for 13 år siden, først i en rolle som spillende træner og sidenhen som headcoach på bænken hvor han lagde strategien som har dannet basis for Rabbits succes gennem mange år.

Af præstationer kan nævnes :

  • DM mesterskab
  • 7 års deltagelse i streg i DM finaler
  • 3 pokal mesterskaber

Craig er den træner i Danmark der har fungeret længst tid som headcoach.

Uden Craigs mangeårige flotte arbejdsindsats havde Rabbits ikke nået til toppen af Dansk basketball hvor vi befinder os den dag i dag.

Der skal lyde en kæmpe tak og anerkendelse fra Rabbits side af, overfor Craigs mangeårige flotte præstation og for det gode samarbejde som vi har sat stor pris på.

Helt at slippe hinanden, fra den ene dag til den anden, ville begge parter dog ikke.

Derfor er begge parter overbevist om at Craig på sigt, vil kunne bidrage med råd og vejledning i en endnu ikke defineret konsulent rolle hos Rabbits.

I den resterende del af sæsonen er vi glade for at kunne informere jer om at vi har indgået aftale med Arnar Gudjonsson omkring at fortsætte, nu som headcoach, for Rabbits.

Arnar har været hos Rabbits i 3 år og kender spillerne og klubben rigtigt godt og vi er trygge ved at holdet kan udvikle sig yderligere under Arnar.

Et kendt ansigt i SBBC og Rabbits, Steen Gertz, som endvidere sidder i bestyrelsen, går ind på holdet som assistent coach i den resterende del af sæsonen.

Steen har fungeret som træner i mange år i SBBC og har også været tilknyttet Rabbits som en af holdlederne gennem flere sæsoner.

Den nye Arena i Næstved åbner med topbasket

11.11.2015

Som en del af den officielle åbning af den nye Arena i Næstved 17. november spiller Team FOG Næstved kamp i Basketligaen mod de danske mestre Horsens IC.

Arenaen er med sine 2.500 siddepladser og 600 ståpladser den største på Sjælland uden for København. Desuden er Arenaen udstyret med det nyeste inden for AV udstyr, lyd og lys – samt lounge til sponsorer. Set up’et til basketball kan måle sig med forholdene i de største nationale indendørs arenaer. Der bliver pålagt et specielt basketball gulv, og der er kube over banen med info til publikum og scoringstavle.

- Vi har for længst sprængt rammerne i den nuværende Næstved Hal – både hvad angår forholdene for tilskuere og sponsorer, fortæller Andreas Larsen, der er direktør for Team FOG Næstved. Derfor glæder vi os helt fantastisk til at flytte kampene ind i den nye Arena. Det bliver Danmarks fedeste basketball arena, og betyder, at vi kan fortsætte med at udvikle vores sports- og underholdningsprodukt. 

- Vi har fået en meget fin start på sæsonen og ligger placeret i toppen af Basketligaen sammen med Bakken Bears og Horsens IC, fortsætter Andreas Larsen. Det giver selvfølgelig åbningskampen en ekstra dimension, at det er de danske mestre Horsens IC, vi skal møde. Det bliver et brag af en kamp!

Stor publikumsinteresse – tæt på udsolgt

Interessen for kampen har været enorm. På nuværende tidspunkt er der kun ca. 300 siddepladser tilbage. Hertil kommer 500 ståpladser, der er indrettet på et specielt ”omløb” oven over tilskuerpladserne. Til forskel fra forholdene i Næstved Hallen i dag, er der et meget fint udsyn fra ståpladserne.

Har du lyst til at være med til at indvige den nye Næstvedhalen sælges billetterne i forsalg gennem Intersport/Seiffert, Hjultorv, Næstved. Siddepladser 60 kr. Ståpladser 30 kr.

TV2 Sport er også på plads og kampen vises direkte kl. 18:05.