Nyheder

TFN slår 79ers efter overtid

08.01.2016

Torsdag aften tog Team FOG Næstved mod Hørsholm 79ers i BL og det kunne umiddelbart ligne en sikker sejr til hjemmeholdet, der dog netop har sagt farvel til Gary Franklin og erstatningen Darris T Santee var endnu ikke spilleberettiget, så måske kunne 79ers stikke en kæp i hjulet for TFN.

Kampen startede meget stille og roligt uden den store fart i spillet og uden de mange scoringer. Holdene fulgtes ad i den første halvdel af perioden, hvorefter Team Fog Næstved trak fra til en 8 pointføring.

Men Hørsholm sænkede herefter et par 3'ere, så Team Fog Næstved kun førte med 3 point ved periodens slutning.

2. periode var heller ikke præget af sprudlende spil fra nogen af holdene. Igen var der få scoringer i den første halvdel af perioden (9-9).

Det lykkedes dog for Team Fog Næstved nogle gange at trække fra, men hver gang kom Hørsholm tilbage - dog ikke i 2. halvdel af perioden, hvor Hørsholm slet ikke scorede i de sidste 4 minutter. Derfor kunne Team Fog Næstved gå til pausen med en føring på 10 point, 37-27.

Efter pausen kom 79ers bedst fra start i perioden, men Team Fog Næstved hang på. Og endnu en gang var det en periode med få scoringer.

Hørsholm fik dog bedst gang i scoringerne, så Team Fog Næstveds forspring blev reduceret til 4 point inden sidste periode.

I sidste og 4. periode kom 79ers igen bedst fra start og efter 3 minutter bragte holdet sig foran. Det så ikke godt ud for Team Fog Næstved.

Hørsholm holdtfast i sin føring mod et Team Fog Næstved hold der var faldet kraftigt i niveau og som havde formøblet en forholdsvis sikker pauseføring væk.

Team Fog Næstved fik dog samlet sig og med 1 minut tilbage af kampen var stillingen helt lige. Hørsholm havde dog chancen for at afgøre kampen til egen fordel, men med 3½ sekund tilbage brændte Hørsholm sit sidste skud. Kampen skulle afgøres i 5 minutters overtid.

Al den spænding og intensitet, som tilskuerne havde savnet i de første 4 perioder, fik de i kampens sidste 5 minutter, hvor det lykkedes for Team Fog Næstved at hive en spinkel sejr hjem 71-69 (18-15, 19-12, 11-17, 14-18, 9-7) da man vinder omkampen med 9-7.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Caleb Walker med 26 point og for Hørsholm 79ers scorede Evan Yates 28 point.

Horsens IC vinder tæt kamp mod Randers Cimbria

05.01.2016

I et godt besøgt Forum Horsens vandt Horsens IC i dag med 83-78 over Randers Cimbria i en meget tæt kamp. Begge hold var i stærkeste opstilling. Dog manglede HIC Baye Keita der stadig venter på sin opholdstilladelse.

HIC kom bedst fra start, og især Vedran Borovcanin var flyvende. Vedran scorede 11 point i første periode. HIC lagde pres på Randers og holdte højt tempo. Efter første periode førte HIC med 26-19.

I anden periode var det Randers som fik momentum. Chris Nielsen lavede som sædvanligt lækre detaljer og Charlie Burgess er altid farlig. HIC gik mere og mere til enkeltmandspræstationer og det flydende spil som har kendetegnet holdet i denne sæson var langt væk. Randers fik udlignet, men HIC scorede periodens 4 sidste point og kunne gå til pause foran med 48-44.

Tredje periode var også meget lige. Marquis Addison meldte sig ind i kampen for HIC, men angrebet havde det svært. For Randers trådte Bonell Colass i karakter. Det var tydeligt at Randers havde tro på, at de kunne besejre mestrene og spillede frisk til.

I første halvdel af fjerde periode virkede det til at HIC havde styr på kampen. Randers ville det dog anderledes og fra at være bagud med 71-64 lavede Randers et 11-0 run og HIC virkede rådvilde.

Nimrod Hilliard trådte dog i karakter med nogle afgørende scoringer samt de nødvendige stop i forsvaret. Med 15 sekunder igen fører HIC med 3, men Randers tilspiller sig et helt åbent trepointskud fra Troy Gottselig. Skudet blevet dog brændt, og da de efterfølgende straffe blev ramt hev HIC sejren hjem på 83-78 (26-19, 22-25, 19-18, 16-16).

Bedste spillere for HIC var Vedran Borovcanin, Marquis Addison og Nimrod Hilliard. Bedste mand for Randers var Charlie Burgess.

Næste kamp for HIC er tirsdag den 12 januar hvor modstanderen er Team FOG Næstved.

Topscorer for Horsens IC blev Marquis Addison men 19 point. For Randers Cimbria scorede Charlie Burgess 21 point.

En god start på 2016 for Rabbits der viser opadgående formkurve

05.01.2016

Det var en i forvejen svær kamp kaninerne havde som årets første, hvor modstanderen hed 79’ers fra Hørsholm.

Et hold som kaninerne masser af gange har haft mere end svært ved at matche men især i Fire Arena. Hjemme i kaninhulen er det gået bedre også i dag, hvor hjemmeholdet spillede en god kamp, især i 1. halvleg der sluttede 50-30. 2. halvleg tabte hjemmeholdet 38-41. Periodecifrene 27-17, 25-13, 15-22 og 23-19.

Dagens bedste spiller Brandon Rozzell med 26 points, 7 rebounds og 4 assists.

Ligaens topscorer scorede de første tre points for sit mandskab efter få sekunder på en lang treer og han fulgte flot op gennem hele perioden med yderligere 12 points. Hjemmeholdets spil flød flot og gang på gang blev den frie mand fundet bag trepointslinjen. 4 stk. på 4 forsøg og de tre fra Rozzell. Hos 79’ers var det Okoloji og Yates der var de største pointsslugere. Både David Harder og Frederik HN var igen klar efter næsten 14 dages pause med skader.

Damian Ocana fik i slutningen af 1. periode sin entre og han kvitterede lige efter den første pause med 5 gode points. Rozzell kom igen på banen og satte endnu en treer og da først Darious Moten og dernæst Axel Karason også deltog var hjemmeholdet pludselig foran med 18. 4 brændte straffekast fra 79’ers først ved Yates dernæst fra Søren Mørkeberg, den tidligere SBBC’er, gjorde ikke tingene lettere, for Rabbits var nådesløse og det blev +22, 48-26 inden pausen, der viste +20 til kaninerne.

Alle i ligaen ved, at 79’ers aldrig er slået før sidste signal. Der ville komme et comeback og ganske rigtigt også i dette opgør. Selv om Rabbits havde vist glimrende spil i 1. halvleg så var de fleste basketkendere godt klar over at det igen ville blive mere tæt. Det første run blev 4-9 og det næste 0-11 og så var drengene fra whiskybæltet kun bagud med 11, 61-50.

Inden de sidste 10 minutter var 79’ers igen kommet en smule mere bagud men 65-52 var på ingen måde kampens afgørelse for momentum lå hos Hørsholm også selv om Fire Arena lå langt væk.

Det blev -10 for 79’ers inden kaninerne igen fik rette op på skuden. Forsvaret sejlede især i 3. periode og det blev strammet op som i 1. halvleg. Et run fra hjemmeholdet og en Antonio Porta med gode points på det helt rigtige tidspunkt, fik igen momentum over i værternes lejr og 82-60 med 2½ minut igen var en umulig opgave for et godt fightende mandskab fra Hørsholm.

79’ers slog dog igen med 0-7 men så scorede Trevor Noack 4 for sit mandskab og sluttede en flot kamp imens Axel Karason lige slog det sidste søm i kisten med to sikre omsatte straffekast. +17. En godkendt indsats for hjemmeholdet der viser formfremgang på det rigtige tidspunkt af sæsonen men samtidig vil 79’ers være et helt andet mandskab med Drew Maynard på holdkortet.

For hjemmeholdet scorede udover dagens bedste Trevor Noack 18 og hentede 8 rebounds, 12 til Axel Karason og 11 til Damian Ocana.

Hos 79’ers blev dagens mest scorende igen Evan Yates med 18 og 9 rebounds, 17 og 8 rebounds til Anali Okoloji, David Harder havde 9 og Emil Hjorth 8.

Rabbits spiller igen hjemme lørdag, hvor modstanderen hedder Stevnsgade SuperMen og 79’ers spiller ude mod Randers Cimbria på mandag.

SISU sætter 10-pointsføring over styr i de sidste 4 minutter til Team FOG

04.01.2016

Et tip-off, hvor Asger Hjorth og Chris Gabriel nærmest tacklede bolden i luften, syntes symbolsk for den infight de følgende fire perioder repræsenterede.

Første periode var en kamp om få etableret et overtag. Selv om Team FOG Næstved tog føringen og efter 4 minutter gik på et 8–­0 run til stillingen 10–17, var det en åben kamp. SISU åndede konstant Næstved i nakken, anført af en velspillende Ziko Grubovic, solidt støttet af sine hårdtarbejdende medspillere. SISU brændte 7 af 12 straffe, hvor TFN for perioden var 4 for 4, og i øvrigt scorede 100% fra straffelinen (17/17) mod SISUs 70% (17/24) for hele kampen.

Perioden sluttede 24–26 i Næstveds favør efter et and-one spil af SISUs Asger Hjorth og den første af – hvad der siden skulle blive til to – tekniske fejl til Chris Gabriel.

SISU delte bolden godt og kom typisk til gode afslutninger. Næstveds spil var mindre flydende end sædvanligt og led under fraværet af Mathias Bak, Caleb Walker og Philip Hertz, og det virkede rustent.

I anden periode fortsatte kampen om kampen – til tider i et forrygende tempo – men alligevel uden fast break-point. Først gik TFN på et 8–2 run fra det tredje minut til stillingen 33–41. Herefter lavede SISU et run på 8–0 til 41–41. Perioden sluttede med en halvlegsføring til Team FOG på 41–43 efter en buzzer-beater af Næstveds Aleksander Vasic.

Ved halvleg havde Ziko Grubovic scoret 16 point efterfulgt af Frederik Rungby med 8 for SISU. For Næstved lavede Filip Rajovic 9 og Chris Gabriel 8.

Som tidligere blev Kildeskovshallens halftime oracle konsulteret i pausen, og endnu en gang skulle det vise sig at udfaldet af kampen blev varslet med høj præcision:

”SISU kan trække en sejr hjem, fordi TFN er uden Caleb og derfor sårbare. Men forudsætningerne er: 1) at SISU fortsætter med at dele bolden og finde den frie mand; 2) at Gabriel udgår med fem fejl; og 3) at Næstveds Alexander Bak ikke tager over og får lov til at levere den galskab, som kun han besidder, til at vende en kamp.”

Tredje periode stod i Devin Cherrys tegn, men i de første minutter var tilskuerne vidne til 7 point fra Alexander Bak, der syntes at ville det mere end de andre Næstved spillere; 41–50 til Næstved. Set med SISU øjne fik Bak til alt held ikke sit hold med sig og i stedet tog August Haas og Devin Cherry over. Med 12 point førte Devin Cherry SISU til en føring på 63–58 ved periodens afslutning.

Alexander Bak var blevet stoppet og Chris Gabriel havde fået sin anden tekniske fejl og måtte forlade hallen. På usportslig vis sprøjtede han på vej ud tilsyneladende vand fra sin drikkedunk på banen. Var kampen dermed vendt, og kunne SISU stå distancen mod ligaens nummer tre med hele 9 sejre og 4 tabte kampe?

SISU gik med overbevisning ud til fjerde periode og udbyggede inden for de første 5,5 minut føringen til 74–64. Autoritative dunk af Asger Hjorth fyldte Kildekovshallen med en energi, som for en kort stund matchede de medrejsende Næstved-fans lydtæppe. Solidt forsvarspils pressede Næstved til boldtab og dårlige skud, og sydsjællænderne lignede et hold i vildrede i disse fem et halvt minut.

Hvad der herefter skete er ikke godt at vide; SISU fik tennisarm, præstationsangst eller afleveringsblindhed og holdet stivnede. I stedet for at lade bolden gøre arbejdet, var det lige pludseligt hver mand for sig selv, og det straffede et effektivt Næstvedhold prompte.

En time-out med 1 minut og 39 sekunder tilbage ved stillingen 76–77 til Næstved burde have sikret mindst to straffekast eller en scoring, men nej. I stedet scorede Troy Franklin en 3’er, og så var kampen reelt afgjort.

Fra at have spillet op til sit potentiale kampen igennem, virkede SISU desorienterede i slutfasen. Det var ikke så meget Næstved, der vandt, som det var SISU, der tabte. Slutcifrene blev 76–84.

SISU rejser til Bakken på søndag, og Team FOG er vært for Hørsholm 79ers på torsdag.

Topscorer:

SISU: Ziko Grubovic 21 point, 6 rebounds (5/7 fra 3 point); Devin Cherry 20 point, 3 rebounds, 2 assists; Frederik Rungby 12 point, 10 rebounds (double-double), 1 assist; Asger Hjorth 10 point, 4 rebounds, 3 assists.

Team FOG Næstved: Troy Franklin 18 point, 6 rebounds, 6 assists; Mads Bonde 17 point, 4 rebounds, 1 assist;

Tømmermænd hos Bjørnene?

03.01.2016

Sidst de to hold mødtes i Basketligaen blev det til en meget alvorlig lussing til gæsterne fra Stevnsgade – så spørgsmålet var her et par dage inde i det nye år, om Bakken Bears kunne finde viljen og koncentrationen.

Lad det være sagt indledningsvis – eftermiddagens kamp vil ikke gå over i historien – rodet, ukoncentreret, svingende kvalitet og uden vilje (under alle omstændigheder fra hjemmeholdet). Var der tale om nytårstømmermænd?

Hvis vi lige tage de vigtigste ting – så handler det om følgende:

  • Bakken Bears startede svagt, langsomt og uden vilje – med mange brændte skud
  • Men hjemmeholdet kom så midt i første periode pludselig tilbage og spillede de bedste fem minutter i kampen
  • Og Bears bragte sig solidt foran med 25-15 efter de første 10 minutter

Anden periode handlede om, at holdene skiftedes til at score – en periode uden anden dramatik, end to tekniske fejl til Stevnsgade’s Nicolas Christensen (den anden dog dømt til bænken i en situation, hvor Nicolas Christensen var på vej til at blive skiftet ud).

Men også ros til Bakken Bears for trods alt at have vilje til at spille bolden videre til den frie mand. Perioden sluttede med hjemmeholdet foran med 45-33.

Efter pausen fortsatte det med mange skud fra distancen – hjemmeholdet var flittige bag 3-point’s linien med skiftende scoringer til Sebastian Åris, Morten Sahlertz, Nicolai Iversen, Darko Jukic og Mikkel Plannthin.

Efter 25 minutter kom Jacob Meller på banen som den sidste at de kun ni spillere, som coach Israel Martin benyttede – Jacob startede med en fin assist. Og Bakken Bears var solidt foran med hele 71-49 efter de 30 minutter.

Herefter hoppede kæden ganske enkelt af for hjemmeholdet. De efterfølgende ca. 7 minutter benyttede gæsterne til at vinde med 18-2 (ja – du læste rigtigt). Bakken Bears havde i disse minutter vel ikke to sammenhængende fornuftige beslutninger – og i angrebet handlede det nu KUN om at skyde fra distancen. Og når heller ikke normalt solide Michel Diouf have en heldig dag ”på kontoret”(blandt andet kun 4 rebounds) – ja – så var føringen pludselig reduceret til kun seks point (73-67).

Det skal bemærkes, at Stevnsgade vandt rebound-kampen med ikke mindre end 38-25 – ganske bemærkelsesværdigt.

Coach Martin valgte endelig at tage en vigtig timeout, hvilket viste sig at have den ønskede effekt. Darko Jukic scorede endelig og stoppede blødningen med en scoring – og kampen ebbede ud med hjemmeholdet som vinder med cifrene 80-72.

Mest scorende for Stevnsgade SuperMen var Alonzo Brooks med 16 point, Adrian Moss også med 16 point og Jonel Palou Visa med 11 point.

For Bakken Bears scorede Sebastian Åris 15 point, Morten Sahlertz 14 point, Darko Jukic 12 point og Mikkel Plannthin også 12 point. 

Hørsholm bed fra sig mod udesejrede Horsens

30.12.2015

Onsdag eftermiddag kom Basketligaens tophold Horsens IC på besøg i Hørsholmhallen til nytårskamp.

Østjyderne vandt opgøret 68-80 og er forsat ubesejrede i denne sæson. Det var dog ikke uden kamp.

Selvom det var et skadesramt 79ers hold, der blandt andet manglede Asbjørn Midtgaard, David Harder og kaptajn Frederik H Nielsen, var det bestemt en godkendt indsat der blev leveret.

Spillere som Sikander Tajik og Anali Okoloji leverede en flot kamp, væsentligt over hvad de har leveret det meste af året. Begge var meget effektive og amerikanske Okoloji ramte hele 9 af 11 skud og scorede 25 point.

Den manglede dybte på grund af de mange skader spillede en væsentlig rolle sidst i kampen. Hørsholm begyndte at se trætte ud mens Horsens havde masser at skyde med fra bænken. Hjemmeholdet var med i opgøret helt indtil slutningen af 3  periode, hvor scoren her stod 50-52, men resten af kampen tilhørte Horsens.

79ers tabte de næste fem minutter 4-18, efter blandt andet otte point i træk fra kampens bedste spiller, Vedran Borovcanin. Det var reelt kampens afgørelse og selv om Hørsholm bed fra sig hele fjerde periode vandt Horsens sikkert, 68-80.

Hørsholm introducerede til kampen holdets nye signing, Drew Maynard, som alle glæder sig til at se i aktion snarest.

79ers næste kamp er den 4 januar, hvor holdet drager til Fyn og møder Svenborg Rabbits. Næste hjemmekamp er den 20 januar, hvor det så er fynboernes tur, til at komme på besøg i Hørsholmhallen.

Hørsholm 79ers får ny stor profil

30.12.2015

Hørsholm 79ers har i julepausen skrevet kontrakt med sidste sæsons næstmest scorende spiller i Basketligaen, amerikanske Drew Maymard. Aftalen er kommet i stand med støtte fra Team Hørsholm samt et samarbejde med Ergotel A/S.

Maynards CV, inkluderer blandt et amerikansk mesterskab i college-rækken NAIA for Rochester College samt ophold i stærke græske og tyske rækker, så det er en erfaren herre, der 30. december ankom i Hørsholm. Maynard spillede i 2014-15 for lokalrivalerne fra Værløse og havde et scoringsgennemsnit på ikke mindre end 26 point per kamp – og mod Hørsholm var det tal oppe på hele 37.

-Jeg har jo haft nogle gode kampe i hallen, så jeg glæder mig til at spille her igen, siger Maynard. Jeg kender klubben som rigtigt god og jeg håber, jeg kan hjælpe med at gøre den endnu bedre.

Maynard er tiltænkt rollen som power forward for 79ers og træner Rafa Monclova fortæller at Maynard skal forstærke et hold med en i forvejen opadgående formkurve:

- Vi vil være mere konkurrencedygtige og Drew kan hjælpe os med det. Han kommer ind på et hold, der har vundet de sidste kampe og er på vej i den rigtige retning. Alle dygtige spillere er velkomne og det er Drew helt sikkert.

Aftalen med Maynard kom i kraft gennem et sponsorat fra firmaet Ergotel A/S, der forhandler det amerikanske headset Plantronics. Salgschef Stine Bo fortæller, at de har valgt at gå ind i et personligt sponsorat af Maynard fordi hun kender ham som en god rollemodel fra hans tid i Værløse:

-I Ergotel passer det godt med vores værdier at støtte talenter. Drew selv har kæmpet meget for at få sin karriere op at køre og samtidig er han god til at inspirere unge talenter til at gå samme vej. Derfor vil vi gerne støtte både Drew og Hørsholm 79ers Basketball til at vokse. Samtidig kan vi bruge Drew i forskellige sammenhænge, hvilket er en styrke for os. Slutteligt ser vi det som en stor fordel at være en del af et attraktivt forretningsnetværk.

Også Team Hørsholm har været med til at sikre Maynard til Hørsholm. Team Hørsholm støtter jagten for medaljer til Hørsholm og med Maynard er ambitionen for Hørsholm 79ers helt sikkert hævede.

Drew Maynard er endnu ikke spilleberettiget, men så snart han får sin arbejds- og opholdstilladelse tørner han ud for nordsjællænderne. Det ventes at tage maksimalt en måned. 

Stevnsgade SuperMen sætter flot punktum for 2015

30.12.2015

Der var inden kampen mellem jul og nytår mellem Basketligaens to bundhold SISU og Stevnsgade SuperMen lagt op til drama og spænding. I stedet for blev kampen velspillet og taktisk klogt spillet.

SISU kom til Nørrebrohallen for at gentage succesen fra sidst, hvor det blev til et ydmygende nederlag til værterne. Men det var et tydeligt motiveret, forandret og fokuseret Stevnsgade hold, der gik på banen til årets sidste kamp.

Begge hold var skadesramt. Hjemmeholdet manglede profiler som Mikael Vincents Nielsen, Martin Hermansen og Mads Bloch. En propfyldt og stemningsfuld Nørrebrohal lagde rammen. Der var debut til Jonas Bro for Stevnsgade.

Stevnsgade SuperMen startede bedst, med en super veloplagt Bruno Cingala-Mata der scorede otte af værternes første ti point til en Stevnsgade føring på 10-5 efter 3:40. Stevnsgade spillede klogt bolden in side til de tre store Adrian Moss, Alonzo Brooks (kampens bedste spiller) og Bruno Cingala-Mata, hvilket gav SISU store problemer. I den anden ende måtte stortalentet August Haas arbejde benhårdt for at komme til afslutninger og slippe fornuftigt af med bolden.

Via 16-7 og 20-12 fortsatte Stevnsgade deres dominans. Hjemmeholdet spillede erfarent klogt med lækre detaljer, mens SISUs unge spillere havde det svært fysisk og taktisk. Foran 26-14 afsluttes første periode af en solidt spillende Fredrik Rungby for SISU med en buzzer til 26-14.

SISU prøvede at spillede zone, hvilket i anden periode stabiliserede forsvaret betydeligt. Samtidig spillede Stevnsgade i en stor periode kun med 2 store spillere på banen, hvilket hjalp SISU til at undgå miss matches forsvarsmæssigt. Det resulterede i at SISU efter 5:05 havde reduceret Stevnsgade SuperMens føring til 34-28.

Men efter en time-out strammede Stevnsgade igen grebet og med scoringer af Alonzo Brooks og David Balaton var værterne igen foran med komfortable 12 point. SISU slutter en flot periode af begge hold med et par scoringer, således at SISU vinder perioden 19-21 til halvlegsstilling 45-37.

Tredje periode blev en flot opvisning af Stevnsgade, styret af debutanten Jonas Bro, der strøede gode aflevringer omkring sig. Stevnsgade SuperMen spillede erfarent, fysisk og klogt og via 45-37 og 54-39, et par 3´ere af Nicolas Christensen og suverænt spil af Alonzo Brooks vandt Stevnsgade perioden 22-12 til stillingen 67-49. Kampen var reelt afgjort.


Sidste periode startede Stevnsgade bedst og bragte sig foran 70-49 i det første minut. Men SISU havde ikke tænkt sig at lægge sig ned, så de kæmpede bravt videre og fra 74-52 lavede de et pænt indhug i forspringet, men kunne ikke komme tæt på. Kampens detaljer var et monsterblock af Adrian Moss og et baglæns dunk af Bruno Cingala-Mata – begge i fjerde periode. Kampen endte med en fortjent Stevnsgade sejr 86-72.

For SISU spillede Devin Cherry en flot kamp. Vanvittig hurtig – altid en trussel for Stevnsgade SuperMen og skudstærk. August Haas måtte kæmpe mere end normalt for at få sit spil til at fungere. Fredrik Rungby var SISUs bedste på dagen. SISU har det svært i øjeblikket. Uden tvivl mangler der erfaring og fysisk styrke på holdet, det kan blive svært i de sidste grundspilskampe.

Hos Stevnsgade SuperMen var det kollektiv indsats og godt coachet, der gjorde forskellen. Men spektakulære indsatser af Bruno Cingala-Mata, Alonzo Brooks, Adrian Moss, Jonas Bro og David Balaton skal nævnes. Holdet har gået en stor positiv forvandling i gennem de seneste uger. Det bliver spændende at følge i det nye år. Når alle spillere i Stevnsgade er klar fra skader, ser det ud som om, den nye positive udvikling kan gøre Stevnsgade SuperMen til et farligt hold for de fleste i rækken.

For SISU scorede David Cherry 19 points, Frederik Rungby 16 point (14 rebounds), Nicklas Jönsson 9, Asger Hjorth 9, Ziko Grubovic 8, August Haas 8 og Alassan Touray 3.

For Stevnsgade SuperMen scorede Alonzo Brooks 20 (10 rebounds), David Balaton 16 (4 for 6 på 3´eren), Bruno Cingala-Mata 16 (10 rebounds), Jonas Bro 14 (9 rebounds), Adrian Moss 10 (6 assists), Nicolas Christensen 6, Jonel Palou Visa 2 og Stefan Jevric 2.

TFN besejrer Rabbits med mindst mulig margin

30.12.2015

Kampen om at hænge på i toppen af BL var på spil da Team FOG Næstved tog imod Svendborg Rabbits i dagens kamp. Og samtidigt var det TFN`s første hjemmekamp i lang tid, idet Næsvedhallen i det meste af december måned havde lagt gulv til et veloverstået VM i håndbold.
Svendborg kom bedst fra start i årets sidste kamp i 2015. Det virkede i starten af perioden som om, at Svendborg var mere træfsikker en Team Fog Næstved.

Team Fog Næstved kæmpede sig dog flot tilbage og via gennemspillede angreb og et par lange 3'ere bragte Team Fog Næstved sig foran midt i perioden. Ikke nogen stor føring, så Svendborg havde ikke problemer med at indhente føringen, så stillingen var lige ved periodens slutning, 20-20.


2. periode begyndte med en hæsblæsende start, dog uden mange scoringer (3-4, da halvdelen af perioden var spillet).

Svendborg tog herefter lidt afstand (4 point), men Team Fog Næstved kom tilbage, men på periodens sidste skud bragte Svendborg sig foran med 3 point ved pausen.

En spændende 2. halvleg var i vente for de 1736 tilskuere som var på plads.

Team Fog Næstved startede 3. periode med bolden, men det forvaltede holdet dårligt. Bolden blev smidt væk, og Svendborg øgede sin føring.

Men det vækkede måske Team Fog Næstved, som midt i perioden bragte sig foran med 5 point. Svendborg lod sig dog ikke slå ud og kom flot tilbage, så holdet kun var bagud med 1 point ved periodens slutning.

De sidste 10 minutter startede hektisk - det kunne mærkes, at kampen spidsede til. Begge hold var meget koncentrerede, uden at det dog resulterede i mange scoringer.

Holdene fulgtes ad i den første halvdel af perioden, hvorefter Team Fog Næstved fik en gylden periode, hvor holdet bragte sig foran med 5 point med 4:07 tilbage af kampen.

Svendborg kom igen flot tilbage og bragte sig foran med 1 point, inden det lykkedes for Team Fog Næstved at score 2 point og forsvare denne 1 pointføring kampen tiden ud. Slutresultatet blev 70-69 (20-20, 12-15, 22-18, 16-16).

Topscorer for Team Fog Næstved blev Caleb Walker med 23 point mens Antonio Porta scorede 16 point for Svendborg Rabbits.

Bakken Bears vinder sidste opgør i 2015

29.12.2015

Bakken Bears' Nicolai Iversen kunne fejre 300-kampsjubilæum, og blev indledningsvist hyldet på behørig vis inden dagens opgør mellem Randers Cimbria og Bakken Bears.

Kampen stater intenst og holdene følger hinanden tæt. Både Bjørnebanden og Cimbriadrengene har svært ved at få ordentlig fat, og kampen er skiftevist højintens for så at være - et reelt bud på - VM i dårlige beslutninger.

Bakken får skabt hul midt i 1. periode med 13-7 til gæsterne. Randers kæmper sig tilbage, men Bakken er ekstremt effektive og straffer manglende koncentration. Perioden slutter 28-22 i gæsternes favør.

Bakken starter 2. perioder som skudt ud af en kanon. I løbet af små tre minutter har Bakken en 11-pointsføring. Randers får kæmpet sig tilbage i løbet af quarteret og er kun bagud med 5 halvvejs i perioden.

Bakken kommer dog hurtigt foran med 10 igen , og holder afstanden perioden ud og kan gå til pausen med en føring på 56-47 ved halvleg.

3. periode er en intens affære, og begge hold kæmper for at få brudt hinandens spil. Bakken er i kontrol og holder afstanden til Randers på 7-12 point hele perioden igennem.

De sidste 10 minutter bliver en opvisning fra Bakkens side. De får hurtigt skabt et hul på 18 point, og Randers kan ikke komme med er endeligt modsvar.

Perioden afvikles hurtigt, da begge hold er klar over hvem der har trukket det længste strå. Bakken Bears vinder 110-94 (22-28, 25-28, 26-29, 21-25).

Topscorer for Randers Cimbria blev Chris Nielsen med 29 og Charlie Burgess med 22 point og 11 rebounds.

For Bakken Bears scorede Darko Jukic 23 og Michael Diouf 22 point.