Nyheder

En spændende lørdagskamp i kaninhulen

14.12.2019

Svendborg Rabbits har haft det meget svært mod Horsens IC i de sidste par sæsoner og har ikke været bare i nærheden af en sejr i de sidste mange mange kampe.

Lørdagens kamp i kaninhulen blev en smule anderledes og faktisk føltes nederlaget som en lille sejr i sig selv fordi kaninerne havde fundet det rette spændings og energiniveau til dagens kamp.

Selv om det blev til et knebent nederlag så var hjemmeholdet kommet så langt, at det med den indsats og stadig med tre profiler og Brandon Norfleet ude selv om spilletilladelsen var kommet (3 US spillere på holdet) ser fremtiden lys ud for kaninerne.

Kampen endte med en kneben HIC sejr, 83-88, efter periodecifrene 16-22, 17-20, 20-25 og 30-21.

Horsens kom ud med et gevaldigt pres på Svendborgs opspil og det betød mistede bolde og meget spil på tværs af banen. Det tærer på skudklokken og gang på gang var kaninerne pressede på afslutningerne især i kampens start. HIC satte fire trepointsscoringer midt i perioden og føringen var 5-16 ved halvtidi 1. periode. Brandon Gilbeck, HIC’s bedste under kurven, kom tidligt i fejlproblemer og blev trukket ud. Ovenpå 7 points i træk af Durel Vinson tog Peter Møller over og fik stabiliseret spillet sammen med dagens bedste Sebastian Åris der også sluttede perioden godt med gode points, kaninerne nede med 6.

Oskar Jørgensen kom ind og satte lige to trepointsskud mod sin gamle klub for lige at minde HIC om, at han altså kan ramme fra den lange afstand. Vedran Borovcanin kunne dog også finde kurven i dag og meget stabilt spil fra HIC anføreren afgjorde perioden til fordel for HIC der førte med 9 ved halvtid.

Sebastian Åris spillede efter et par magre indsatser i de sidste par opgør, sin bedste kamp i sæsonen men det var faktisk det samme skudsmål for hele kaninflokken. Vel nok Svendborgs bedste kamp i sæsonen og det viste, at der er grund til at tro på en placering i semifinalen, hvilket klart er klubbens mål. Åris med 9 points i 3., for HIC blev points delt godt ud.

HIC holdt forspringet og var foran med både 16-17 og 18 points. Føringen var på 14 inden de sidste 10 minutter.

Zack Charles havde man ikke rent scoringsmæssigt set meget til i kampen indtil sidste periode men så gik han helt amok med 17 points i perioden, heraf 3 trepoinsscoringer. HIC fik deres store mand, solide og enormt bevægelige Brandon Gilbeck i gear, han spillede en fremragende sidste periode og det var hans skyld kaninerne ikke fik vendt skuden helt omkring. 11 points fra Gilbeck i perioden og resolut reboundspil i både forsvar og angreb. Han slog kaninerne i dag under kurven hvor Svendborg tabte spillet med 20. Rabbits nåede op på 80-84 og havde bolden men smed den væk så rigtigt tæt blev det alligevel aldrig. HIC vinder igen i kaninhulen men fremgang at spore for Rabbits og masser af selvtillid. Det ser lovende ud når Mikkel Plannthin, Jacob Enevold og Myck Kabongo er tilbage sammen med nytilkomne Brandon Norfleet.

For hjemmeholdet scorede Zack Charles 19,  Sebastian Åris 17 og 6 assists, 16 til Peter Møller, 12 til Oscar Jørgensen og 11 til Durell Vinson.

For HIC scorede Roberto Gallinat 18, det samme som Vedran Borovcanin, 17 til Brandon Gilbeck og 11 til Sefan Savic.

Svendborg spiller næste kamp den 27. december ude mod Team Fog Næstved og Horsens IC har næste opgør den 28. december i Nørrebrohallen mod Copenhagen Basketball.

Rabbits vinder i Amagerhallen

13.12.2019

BK Amager havde onsdag aften besøg af kaninerne fra Svendborg Rabbits og da gæsterne er midt i et hård kampprogram øjnede hjemmeholdet en tæt kamp og muligvis en sejr.

BKAr startede med Jonathan Klussmann, Nicki Tamjidi, Jacob Knudsen, Magnus Bjørnå og Louis Timms på banen og for Rabbits havde coach Lukas Varga valgt Sebastian Petersen, Zachary Charles, Peter Møller, Sidney Umude og Durel Vinson.

Svendborg var vist forberedt på Klussmanns spillestil, for det lykkedes dem at holde ham væk fra alt fornuftigt spil inklusiv scoringer. Aske Boelt Petersen kom ind og satte tre points, men så blev der også lukket af for ham. Svendborg formåede at sætte 4 tre points scoringer i første periode, og syntes at være bedre skydende end Amager. Peter Møller fra Kaninerne satte to treere og så var han i gang. Første periode endte 14-26 og altså en 12 points føring til Kaninerne efter de første 10 minutter.

I 2. periode kom Amager bedre med ikke mindst fordi Louis Timms forsvarsmæssigt kom i gang sammen med Magnus Bjørnå og især August Sturup, der kom på tavlen med 8 points. Amagers Oscar Quackenbush scorede 9 i perioden. Fra Svendborg fortsatte Peter Møller som frontfigur og scorede 10 points og var stærkt medvirkende til at Rabbits var foran med 31-51 ved pausen.

3. periode bragte intet nyt. Bortset fra at Svendborg fik et overtag i reboundspillet, hvor holdene i første halvleg havde været helt jævnbyrdige. Aske Boelt- Petersen kom i gang med 5 points ligesom Nicki Tamjidi, der måtte en tur ud på bænken med en blodtud efter en høj albue fra en fynbo. Gæsternes Sidney Umude scorede 13 points og det var stærkt medvirkende til at stillingen ved periodens udløb var 51-78 til Rabbits.

Jonathan Klussmann, der hidtil ikke havde sat en fod rigtigt i kampen, vågnede op i 4. periode, scorede 17 points og da Svendborg samtidig gik i stå, endte kampen alligevel med en forholdsvis sikker sejr til Rabbits på 79-96 (14-26, 17-25, 20-27, 28-18).

Topscorer for BK Amager blev Jonahan Klussmann med 22 point. For Svendborg Rabbits scorede Sidney Umude 21 point.

HIC tog revanche mod Cimbria

13.12.2019

Aftenens kamp i Forum Horsens var utrolig vigtig for begge hold, for det var 2. pladsen i Basketligaen, der var på spil.

Hjemmeholdet – og ikke mindst det store trofaste publikum – så i spænding frem til, om det lykkedes HIC at få den ønskede revanche. Og at udeholdets Chris Nielsen sad udenfor med en skade, gjorde ikke hjemmeholdets publikum mindre forventningsfulde.

Modsat kampen i Randers, hvor HIC kom håbløst ind i kampen, og faktisk allerede spillede sig ud af den i 1. periode, lykkedes det denne gang hjemmeholdet at komme med fra start. Nerverne sad nok uden på tøjet hos begge hold. HIC frygtede, om de ville få lige så dårlig en start som i Randers, men havde trods alt fået modet tilbage, da det næsten lykkedes at ”fange” Randers i sidste periode. i den kamp. Og når man spillede nervøst, var det en rigtig god ide, at opprioritere forsvars-spillet, hvilket begge hold gjorde til fuldkommenhed, idet stillingen var 14-14, da man gik ind til 2. periode.

I 2. periode fortsatte begge hold deres stærke forsvars-spil, men da HIC fik gang i deres skud langt udefra, anført af veteranen, Vedran Borovcanin, der også efter kampen fuld fortjent blev kåret som kampens HIC-spiller, var stillingen meget lige ved halvleg med en svag føring til hjemmeholdet på 31-29.

I starten af 3. periode lavede HIC et 6-0 run, og kom således foran med 10 point, men med et 11-0 run, kom Randers hurtigt tilbage i kampen. Det var især udeholdets Corey Silverstrom, der med 3 3-point skud i den grad trådte i karakter. Og det lykkedes da også udeholdet at vinde denne periode med 24-23, så det var med en meget smal 1 points føring, at HIC gik ind i sidste periode.

54-53 til HIC var stillingen, da 4. og sidste periode startede. Endnu engang lykkedes det hjemmeholdet at skabe en afstand på 9 point i starten af perioden, men endnu engang kom Randers flot tilbage med et 6-0 run. ”Kunne Randers blive ved med at holde momentum, eller ville det lykkedes HIC, at komme tilbage i kampen?”, var det store spørgsmål hos det talstærke publikum. Men med 10 point scoret af HIC i kampens døende minutter, der kun blev modsvaret med 2 point af Randers, lykkedes det HIC at få den ønskede revanche med 75-65.

Det var en utrolig tæt og jævnbyrdig kamp hele vejen igennem. Nerverne var udenpå tøjet, hvilket resulterede i tekniske fejl til begge sider. Hos Hjemmeholdet var det endnu engang Roberto Gallinat med 22 point, heraf 14 i 2. halvleg og Vedran Borovcanin og Stefan Savic, hver med 14 point, der faldt i øjnene. Hos Randers var det Corey Silverstrom, der blev topscorer med 19 point foran holdets store stjerne i bogstavligste forstand, Jonathan Jeanne med 13 point.

Rabbits tilbage på sporet

10.12.2019

Det blev til en sikker sejr til hjemmeholdet over Wolfpack, 87-70 efter perioderne 16-26, 24-15, 26-18 og 21-11. Kaninerne skruede op for fysikken især i 2. halvleg og det blev afgørende for kampens resultat.

Opgøret startede ellers ud med at vise, at Wolfpack var fuldstændig overlegne i kaninhulen. Hjemmeholdet virkede slet ikke klar og spillede mest på tværs og blev gang på gang presset af skudklokken.

Wolfpack gjorde det ikke mere svært end nødvendigt og var træfsikre og førte midt i perioden med 10, 7-17. For kaninerne var eneste spiller der kunne score Sidney Umude.

Selv om både Zack Charles og Oscar Jørgensen gjorde deres til flere points med hver sin treer til slut i perioden gik gæsterne fortjent ud til 2. periode foran med 10.

En peptalk fra Lukas Varga og ændring i forsvaret og meget mere fysik fra kaninerne ændrede spillet markant i 2., og afstanden blev reduceret til et enkelt point ved halvtid, 40-41 til ulvene efter 15 points fra Sidney Umude fra Rabbits og 10 fra hver af Wolfpack’s to amerikanere Javioan Blake og AJ Sumbry.

Efter pausen gik kaninerne nærmest amok i både forsvar og angreb. Når forsvaret fungere har det som regel også en positiv indflydelse på angrebet. Basketball består af runs og sådan et havde hjemmeholdet straks fra start af 2. halvleg, 10-4, og siden kom hjemmeholdet ikke bagud i kampen.

Det var tre spillere, Durell Vinson, Sidney Umude og Peter Møller der gik forrest. Så var det Wolfpack’s tur med et run, 0-7 og så kom Leonardo Calino på banen. Hans energi og træfsikkerhed ændrede totalt hjemmeholdets indstilling ligesom 7 hurtige points fra hans hånd var udslagsgivende.

Svendborg foran med 7 inden sidste periode men al momentum lå nu hos hjemmeholdet.

10 points af Durell Vinson i sidste periode og flere gode rebounds afgjorde kampen. Hjemmeholdet fik kampens største føring med +18 men vandt med 17 og de godt 1000 fremmødte gik tilfredse hjem fra kaninhulen. Svendborgs fysiske forsvar gjorde udslaget i 2. halvleg og så kom scoringsprocenterne op i nærheden af hvor de skal befinde sig når man er PRO A hold. Det halter dog stadig gevaldigt med straffekastene men det er jo også bla. derfor man træner flere gange om dagen.

Kampens topscorer blev Sidney Umude med 22, Durell Vinson havde 18 og 13 rebounds mr. Double-Double, 13 til Zack Charles og 10 rebounds, 12 til nr. 12 Peter Møller,  11 til Leonardo Calino.

For Wolfpack scorede Javioan Blake 19, 15 til AJ Sumbry og 12 til Andreas Meilby.

Næste kamp for kaninerne er på onsdag på Amager og lørdag hjemme mod HIC, Wolfpack spiller næste kamp i Århus mod Bakken Bears på søndag den 15. december.

Foto er leveret af Tom Andreasen.

BKA taber hjemme til HIC

09.12.2019

Da Bk Amagers herre var på besøg Horsens IC kom de bagud 28-0 i løber at ganske få minutter. Denne plet var Amagers drenge besluttet på at få vasket væk i lørdagens opgør i Amagerhallen.

Startere hos Amager var Jonathan Klussmann, Jacob Knudsen, Magnus Bjørnå Niki Tamjidi og Louis Timms, der satte første scoring på oplæg fra Jonathan Klussmann.

Hos Horsens startede Roberto Galinat, Otis Livingston II Frederik Rungby, Stefan Savic og Brandon Gilbeck .

De gik derfor til stålet fra første fløjt, og kom foran 14-6 og førte 24-21 efter 1. periode. Lige så beslutsomt man var kommet fra start i 1. periode, lige spå ubeslutsomt gik man fra Amagers side i gang med 2. periode.

Med en hurtig scoring, to steals foran Amagers kurv og et par lange treere, kom Horsens stærkt tilbage i kampen og pludselig var 24-21 forvandlet til 24-33. Først næsten 5 min. inde i anden periode lykkedes det Amager at score til 26-33 og resten af perioden skiftedes holdene til at score.

Stillingen ved pausen var derfor 33-44. Mens Amager måtte kæmpe for at penetrere og score tæt ved kurven, kunne Horsens sætte nogle flotte treere og vandt derfor perioden med 14 points.

Anden halvleg blev en noget rodet affære. Tredje periode blev helt lige med 19 points til hvert hold og endte således 52-63, men i fjerde periode trak Horsens for alvor fra og med en stribe præcise skud kunne de skrive 34 points på kontoen mod Amagers 18. Denne periode vandt Horsens altså med 16 points og kampen endte med slutcifrene 70-97 (24-21, 9-23, 19-19, 18-34).

Topscorer i kampen blev for BK Amager Louis Timms med 15 point. For Horsens IC var bedste mand på scoringstavlen Frederik Rungby med 19 point.

Bakken Bears er fortsat ubesejret

05.12.2019

Dagens kamp mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved lagde ud i et hæsblæsende tempo med to mandskaber, der i den grad var klar fra opgørets begyndelse.

Det var dog de aarhusianske værter, der kom marginalt bedst ud af de første to minutter. ”Bjørnene” var yderst effektive bag trepointslinjen, hvor holdet scorede på tre ud af tre forsøg. Gæsterne fra Næstved hængte dog i med flot og tålmodigt angrebsspil, og derfor var sjællænderne blot bagud med 11-8 efter de første fire minutter af første periode.

Kvaliteten spillet fra begge hold faldt en smule efterfølgende, men det var fortsat enormt tæt med seks minutter tilbage inden anden periode. Næstved arbejdede stenhårdt for at holde trit med Bakken Bears’ høje tempo, og gæsterne lignede bestemt et hold, der var klar til at byde de danske mestre op til dans denne sene decemberaften. Ingen tidlige julegaver til det ubesejrede hjemmehold.

Bakken Bears roterede efterfølgende med hele holdet mod slutningen af første periode, og det gav pote for aarhusianerne, der bragte sig foran med 25-17, som også blev første periodes slutstilling.

Dagens to duellanter åbnede anden periode meget jævnbyrdigt med scoringer ligeligt fordelt. Spillet var dog knapt så poleret som i første periode. Begge hold brugte mange forsøg på at få bolden i kurven. Den fælles uskarphed kunne også ses på scoretavlen, hvor Bakken Bears fortsat førte med otte point efter fire minutter af anden periode.

Hvis Næstved kunne få tur i den og rettet sscoringsprocenterne til det bedre, så ville kampen være helt lige igen. Bakken Bears kunne derimod sikre sig en enormt komfortabel pauseføring, hvis de først fik tur i den.

Begge hold fandt bedre spil frem inden pausen, men de fulgtes fortsat ad og havde på dette tidspunkt scorede præcis lige mange point med tyve hver i en helt tæt anden periode. Hjemmeholdet fra Bakken Bears trak dog en smule fra med et minut tilbage, hvor ”Bjørnene” scorede flere point i træk. Stillingen til pausen var derfor 49-36.

Gæsterne fra Team FOG Næstved kom bedst ud fra pausen ved at score fire ubesvarede point. Holdet virkede opsatte på at begynde meget bedre, end de sluttede anden periode af. ”Bjørnene” lugtede dog hurtigt, at der var fare på færde, og de skruede som så mange gange før tempoet i vejret, når der var brug for det.

Med blot et par enkelte boldbesiddelser og fremragende forsvarsspil af Jonathan Galloway var forspringet tilbage på de tretten point, som de to hold gik til pause med. Næstved gjorde det dog fortrinligt med fortsat at hænge i, men tiden begyndte så småt at arbejde imod gæsterne. De havde brug for at slutte bedst af i tredje periode, hvis forspringet ikke skulle blive for vanskeligt at indhente i kampens sidste ti minutter i fjerde periode.

Med tre minutter tilbage var stillingen 63-50 til Bakken Bears. Desværre for udeholdet, var det Bakken Bears, der viste mest overskud mod slutningen. Tredje periode endte derfor 70-56.

Fjerde periode lignede en uoverkommelig opgave for Team FOG Næstved, der skulle indhente fjorten point på Bakken Bears i kampens sidste ti minutter. Det var desværre for gæsterne også hjemmeholdet, der kom klart bedst ud i de første fire minutter.

Her havde ”Bjørnene” stået for elleve point mod udeholdets blot fire point. Det begyndte derfor at ligne en afgørelse af aftenens kamp i Vejlby-Risskov Hallen med seks minutter tilbage at spille i. Bakken Bears førte med 89-69 med fire minutter tilbage. De regerende danske mestre så derfor ud til at fortsætte sit togt som ubesejret i Basketligaen. Meget skulle gå galt for aarhusianerne, hvis de skulle formøble føringen. Hjemmeholdet fortsatte med holde gaspedalen nede, og de holdt føringen hjem og sluttede med en sikker sejr på 95-79.

Bakken Bears’ Jonathan Galloway spillede en stor kamp som bedste mand i Vejlby-Risskov Hallen med 13 point, 12 rebounds og 6 blocks.

TFN vinder over Randers Cimbria

03.12.2019

Mandagens kamp mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria var vigtig for begge hold. Hjemmeholdet skulle vinde for at holde trit med de øvrige tophold og Cimbria kunne med en sejr ligge klar afstand til Team FOG.

Kampen fik en hæsblæsende start, hvor Team Fog Næstved kom bedst fra land. Efter 2 ½ minut kom Randers dog også på tavlen. Der blev vist flot basket fra begge hold i et højt tempo, nogle måske for højt. De 2 hold fulgtes ad scoringsmæssigt, og ved periodens slutning førte Team Fog Næstved med 2 point, 20-18.

Det tegnede til en spændende kamp mellem 2 gode hold.

Med under 1 minut spillet af 2. periode scorede Chris Nielsen sit point nr. 7000, 7001 og 7002 i basketligaen. En meget flot præstation. Det hæsblæsende tempo fortsatte i denne periode, og holdene fulgtes stadig ad scoringsmæssigt. I midten af perioden trak Team Fog Næstved en smule fra til en 11-pointføring, da det ikke lykkedes for Randers i et par minutter. Med 2:42 tilbage af perioden fik Randers igen hul på byen og reducerede Team Fog Næstveds føring. Team Fog Næstved holdt dog stort set fast i føringen, som var på 10 point ved pausen, 46-36.

Team Fog Næstved scorede først på tavlen i 3. periode, men efter et par minutter kom Randers også på tavlen og halede stille og roligt ind på Team Fog Næstved. Holdet svarede dog godt igen og øgede igen sin føring. Så var det Randers’ tur til at svare igen, og således skiftedes holdene til at have momentum.

Med 2:34 tilbage af perioden førte Team Fog Næstved med 10 point, men Randers havde fået færten af at indhente Team Fog Næstved. Det lykkedes dog ikke i denne periode, som sluttede med en føring til Team Fog Næstved på 10 point.

En spændende sidste periode var i vente. Randers kom først på scoringstavlen, men så var der stilstand i scoringerne et par minutter. Men så kom der gang i scoringerne – desværre for Team Fog Næstved mest til Randers, som fik reduceret Team Fog Næstveds føring til 2 point.

Kampen spidsede til – intensiteten steg på trods af, at den havde været høj gennem hele kampen. Spændingen og larmen i hallen, da Team Fog Næstved igen kom foran med 10 point. Randers gav dog ikke op og reducerede Team Fog Næstveds føring. Men så begik Randers en usportslig fejl med straffekast og boldbesiddelse efterfølgende.

Så skulle man tro, at sejren til Team Fog Næstved var hjemme. Men holdet smed bolden direkte til en Randersspiller, som scorede. Men det var ikke nok. Team Fog Næstved vandt med 7 point, 86-79 (20-18, 26-18, 20-20, 20-23).

Topscorer for Team Fog Næstved blev Rob Marberry med 22 point. For Randers Cimbria scorede Jonathan Jeanne også 22 point.

Point nr. 7000 scoret af Chris Nielsen

02.12.2019

Et stort tillykke skal lyde til Borgmesteren fra Randers, Chris Nielsen der i 1. minut af 2. periode i dagens kamp mod Team FOG Næstved scorede sit point nr. 7000 i BL.

Chris satte rekorden i sin kamp nr. 459 i BL hvor han har er i gang med sin 18. sæson. 

Nr. 2 på topscorer listen er Nicolai Iversen der scorede 4904 point i 399 kampe inden basketskoene blev sat på hylden.

Du kan se hele topscorer listen ved at klikke her.

Det bedste hold vandt lørdagens kamp i Svendborg

01.12.2019

Hjemmeholdet Svendborg Rabbits var uden tre profiler, Jakob Enevold, Mikkel Plannthin og Myck Kabongo, dog var optimismen stor da modstanderholdet Værløse Blue Hawksvar et PRO B mandskab og det var også meldt ud fra direktionen, at der var tale om en must win kamp.

Værløse ville det anderledes for det var klart det bedste mandskab denne lørdag. Hurtigt kom Værløse foran 0-7 og den føring gav det unge Værløsemandskab aldrig fra sig. Svendborgs forsvar var hullet som en si og angrebet var ikke fungerende. En time out måtte der til tidligt i kampen inden hjemmeholdet kom på tavlen. Men en elendig indsats af hjemmeholdet og et godt spillende Værløsemandskab der vandt 1. periode 17-20.

Intet havde ændret sig til 2. periode, hvor Værløse blot viste, at de gerne ville spille basket og havde glæde derved. Svendborg virkede som om de skulle på job i ca. 1½ time og så skulle det være slut. Det var det hurtigt for midtvejs var udeholdet foran med 19 og det forspring var der ingen af de fremmødte der stolede på kunne hentes med den indsats kaninerne havde vist i 1. halvleg.

Det var pinligt var der mange af sponsorerne der udtalte og det var det også, det kaninerne viste gennem hele kampen.

Værløse vandt også 3. periode (19-23) efter at have blæst hjemmeholdet ud i 2. periode, 14-30.

Kampen var for længst afgjort blot blev hjemmeholdet en smule mere koncentreret i sidste periode, måske var det blot Værløses intensitet der faldt en smule for sejren var i hus. Der venter trænerteamet fra sydfyn en stor opgave inden pokalkampen i næste uge i Wolfpack ellers er den turnering også overstået inden den rigtigt kommer i gang.

Værløse vinder fortjent kampen 82-96. Der er krise på Sydfyn.

For hjemmeholdet scorede Sidney Umude 18, 14 til Peter Møller, Sebastian Åris 13, Zach Charles 11 og 10 til Durell Winson.

For Værløse Blue Hawks scorede dagens bedste spiller Martin Poulsen 28, Evan Fischer der spillede meget solidt 24 og 13 til Asbjørn Nørlov.

Svendborg spiller pokalkamp i den kommende uge den 5. december mod BMS Herlev Wolfpack på udebane. Næste modstandere i Basketligaen er ligeledes BMS Herlev Wolfpack. Denne kamp spilles mandag den 9. december på hjemmebane.

Værløse Blue Hawks har hjemmekamp søndag den 8. december mod Copenhagen Basket.

TFN besejrer EBAA stort

24.11.2019

Team FOG Næstved vandt her til aften en pligtsejr over PRO B-holdet fra EBAA.


Slutresultatet blev 86-50 (24-12, 19-14, 23-15, 20-9).

Team Fog Næstved fik en god start på peroden og bragte sig hurtigt foran med 6-0. men så var det som om, at Team Fog Næstved gik i stå scoringsmæssigt. Spillet var godt nok, men scoringerne udeblev. Det ændrede sig, da halvdelen af peroden var spillet. Team Fog Næstved gik fra 6-4 til 18-6 i løbet af et par minutter, og denne føring holdt perioden ud.

2. periode fik en rodet start med mange forsøg, men få scoringer. Det ændrede sig midt i perioden, hvor begge hold fik bolden i kurven - Team Fog Næstved flere gange end EBAA. Det resulterede i, at Team Fog Næstved trak fra til en sikker føring med 17 point ved pausen, 43-26.

EBAA kom bedst fra start i 3. periode og fik reduceret Team Fog Næstveds føring. Det vækkede Team Fog Næstved, og da halvdelen var spillet, førte Team Fog Næstved med 20 point.

EBAA lod sig dog ikke gå på af dette og reducerede Team Fog Næstveds føring. Holdene skiftedes herefter til at score, men ved periodens slutning havde Team Fog Næstved dog øget sin føring til 25 point inden de sidste 10 minutter.

Spændingen inden sidste periode var for så vidt gået fløjten, men det bar intensiteten dog ikke præg af. Men scoringerne – især fra EBAA’s – var ikke imponerende. 10-4 da halvdelen af perioden var spillet. Denne føring blev udbygget resten af perioden til en sikker og fortjent sejr på 36 point.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Carlos Mateo med 21 point. For EBAA scorede Keane Thoman 14 point.