Nyheder

Bakken Bears er fortsat ubesejret

05.12.2019

Dagens kamp mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved lagde ud i et hæsblæsende tempo med to mandskaber, der i den grad var klar fra opgørets begyndelse.

Det var dog de aarhusianske værter, der kom marginalt bedst ud af de første to minutter. ”Bjørnene” var yderst effektive bag trepointslinjen, hvor holdet scorede på tre ud af tre forsøg. Gæsterne fra Næstved hængte dog i med flot og tålmodigt angrebsspil, og derfor var sjællænderne blot bagud med 11-8 efter de første fire minutter af første periode.

Kvaliteten spillet fra begge hold faldt en smule efterfølgende, men det var fortsat enormt tæt med seks minutter tilbage inden anden periode. Næstved arbejdede stenhårdt for at holde trit med Bakken Bears’ høje tempo, og gæsterne lignede bestemt et hold, der var klar til at byde de danske mestre op til dans denne sene decemberaften. Ingen tidlige julegaver til det ubesejrede hjemmehold.

Bakken Bears roterede efterfølgende med hele holdet mod slutningen af første periode, og det gav pote for aarhusianerne, der bragte sig foran med 25-17, som også blev første periodes slutstilling.

Dagens to duellanter åbnede anden periode meget jævnbyrdigt med scoringer ligeligt fordelt. Spillet var dog knapt så poleret som i første periode. Begge hold brugte mange forsøg på at få bolden i kurven. Den fælles uskarphed kunne også ses på scoretavlen, hvor Bakken Bears fortsat førte med otte point efter fire minutter af anden periode.

Hvis Næstved kunne få tur i den og rettet sscoringsprocenterne til det bedre, så ville kampen være helt lige igen. Bakken Bears kunne derimod sikre sig en enormt komfortabel pauseføring, hvis de først fik tur i den.

Begge hold fandt bedre spil frem inden pausen, men de fulgtes fortsat ad og havde på dette tidspunkt scorede præcis lige mange point med tyve hver i en helt tæt anden periode. Hjemmeholdet fra Bakken Bears trak dog en smule fra med et minut tilbage, hvor ”Bjørnene” scorede flere point i træk. Stillingen til pausen var derfor 49-36.

Gæsterne fra Team FOG Næstved kom bedst ud fra pausen ved at score fire ubesvarede point. Holdet virkede opsatte på at begynde meget bedre, end de sluttede anden periode af. ”Bjørnene” lugtede dog hurtigt, at der var fare på færde, og de skruede som så mange gange før tempoet i vejret, når der var brug for det.

Med blot et par enkelte boldbesiddelser og fremragende forsvarsspil af Jonathan Galloway var forspringet tilbage på de tretten point, som de to hold gik til pause med. Næstved gjorde det dog fortrinligt med fortsat at hænge i, men tiden begyndte så småt at arbejde imod gæsterne. De havde brug for at slutte bedst af i tredje periode, hvis forspringet ikke skulle blive for vanskeligt at indhente i kampens sidste ti minutter i fjerde periode.

Med tre minutter tilbage var stillingen 63-50 til Bakken Bears. Desværre for udeholdet, var det Bakken Bears, der viste mest overskud mod slutningen. Tredje periode endte derfor 70-56.

Fjerde periode lignede en uoverkommelig opgave for Team FOG Næstved, der skulle indhente fjorten point på Bakken Bears i kampens sidste ti minutter. Det var desværre for gæsterne også hjemmeholdet, der kom klart bedst ud i de første fire minutter.

Her havde ”Bjørnene” stået for elleve point mod udeholdets blot fire point. Det begyndte derfor at ligne en afgørelse af aftenens kamp i Vejlby-Risskov Hallen med seks minutter tilbage at spille i. Bakken Bears førte med 89-69 med fire minutter tilbage. De regerende danske mestre så derfor ud til at fortsætte sit togt som ubesejret i Basketligaen. Meget skulle gå galt for aarhusianerne, hvis de skulle formøble føringen. Hjemmeholdet fortsatte med holde gaspedalen nede, og de holdt føringen hjem og sluttede med en sikker sejr på 95-79.

Bakken Bears’ Jonathan Galloway spillede en stor kamp som bedste mand i Vejlby-Risskov Hallen med 13 point, 12 rebounds og 6 blocks.

TFN vinder over Randers Cimbria

03.12.2019

Mandagens kamp mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria var vigtig for begge hold. Hjemmeholdet skulle vinde for at holde trit med de øvrige tophold og Cimbria kunne med en sejr ligge klar afstand til Team FOG.

Kampen fik en hæsblæsende start, hvor Team Fog Næstved kom bedst fra land. Efter 2 ½ minut kom Randers dog også på tavlen. Der blev vist flot basket fra begge hold i et højt tempo, nogle måske for højt. De 2 hold fulgtes ad scoringsmæssigt, og ved periodens slutning førte Team Fog Næstved med 2 point, 20-18.

Det tegnede til en spændende kamp mellem 2 gode hold.

Med under 1 minut spillet af 2. periode scorede Chris Nielsen sit point nr. 7000, 7001 og 7002 i basketligaen. En meget flot præstation. Det hæsblæsende tempo fortsatte i denne periode, og holdene fulgtes stadig ad scoringsmæssigt. I midten af perioden trak Team Fog Næstved en smule fra til en 11-pointføring, da det ikke lykkedes for Randers i et par minutter. Med 2:42 tilbage af perioden fik Randers igen hul på byen og reducerede Team Fog Næstveds føring. Team Fog Næstved holdt dog stort set fast i føringen, som var på 10 point ved pausen, 46-36.

Team Fog Næstved scorede først på tavlen i 3. periode, men efter et par minutter kom Randers også på tavlen og halede stille og roligt ind på Team Fog Næstved. Holdet svarede dog godt igen og øgede igen sin føring. Så var det Randers’ tur til at svare igen, og således skiftedes holdene til at have momentum.

Med 2:34 tilbage af perioden førte Team Fog Næstved med 10 point, men Randers havde fået færten af at indhente Team Fog Næstved. Det lykkedes dog ikke i denne periode, som sluttede med en føring til Team Fog Næstved på 10 point.

En spændende sidste periode var i vente. Randers kom først på scoringstavlen, men så var der stilstand i scoringerne et par minutter. Men så kom der gang i scoringerne – desværre for Team Fog Næstved mest til Randers, som fik reduceret Team Fog Næstveds føring til 2 point.

Kampen spidsede til – intensiteten steg på trods af, at den havde været høj gennem hele kampen. Spændingen og larmen i hallen, da Team Fog Næstved igen kom foran med 10 point. Randers gav dog ikke op og reducerede Team Fog Næstveds føring. Men så begik Randers en usportslig fejl med straffekast og boldbesiddelse efterfølgende.

Så skulle man tro, at sejren til Team Fog Næstved var hjemme. Men holdet smed bolden direkte til en Randersspiller, som scorede. Men det var ikke nok. Team Fog Næstved vandt med 7 point, 86-79 (20-18, 26-18, 20-20, 20-23).

Topscorer for Team Fog Næstved blev Rob Marberry med 22 point. For Randers Cimbria scorede Jonathan Jeanne også 22 point.

Point nr. 7000 scoret af Chris Nielsen

02.12.2019

Et stort tillykke skal lyde til Borgmesteren fra Randers, Chris Nielsen der i 1. minut af 2. periode i dagens kamp mod Team FOG Næstved scorede sit point nr. 7000 i BL.

Chris satte rekorden i sin kamp nr. 459 i BL hvor han har er i gang med sin 18. sæson. 

Nr. 2 på topscorer listen er Nicolai Iversen der scorede 4904 point i 399 kampe inden basketskoene blev sat på hylden.

Du kan se hele topscorer listen ved at klikke her.

Det bedste hold vandt lørdagens kamp i Svendborg

01.12.2019

Hjemmeholdet Svendborg Rabbits var uden tre profiler, Jakob Enevold, Mikkel Plannthin og Myck Kabongo, dog var optimismen stor da modstanderholdet Værløse Blue Hawksvar et PRO B mandskab og det var også meldt ud fra direktionen, at der var tale om en must win kamp.

Værløse ville det anderledes for det var klart det bedste mandskab denne lørdag. Hurtigt kom Værløse foran 0-7 og den føring gav det unge Værløsemandskab aldrig fra sig. Svendborgs forsvar var hullet som en si og angrebet var ikke fungerende. En time out måtte der til tidligt i kampen inden hjemmeholdet kom på tavlen. Men en elendig indsats af hjemmeholdet og et godt spillende Værløsemandskab der vandt 1. periode 17-20.

Intet havde ændret sig til 2. periode, hvor Værløse blot viste, at de gerne ville spille basket og havde glæde derved. Svendborg virkede som om de skulle på job i ca. 1½ time og så skulle det være slut. Det var det hurtigt for midtvejs var udeholdet foran med 19 og det forspring var der ingen af de fremmødte der stolede på kunne hentes med den indsats kaninerne havde vist i 1. halvleg.

Det var pinligt var der mange af sponsorerne der udtalte og det var det også, det kaninerne viste gennem hele kampen.

Værløse vandt også 3. periode (19-23) efter at have blæst hjemmeholdet ud i 2. periode, 14-30.

Kampen var for længst afgjort blot blev hjemmeholdet en smule mere koncentreret i sidste periode, måske var det blot Værløses intensitet der faldt en smule for sejren var i hus. Der venter trænerteamet fra sydfyn en stor opgave inden pokalkampen i næste uge i Wolfpack ellers er den turnering også overstået inden den rigtigt kommer i gang.

Værløse vinder fortjent kampen 82-96. Der er krise på Sydfyn.

For hjemmeholdet scorede Sidney Umude 18, 14 til Peter Møller, Sebastian Åris 13, Zach Charles 11 og 10 til Durell Winson.

For Værløse Blue Hawks scorede dagens bedste spiller Martin Poulsen 28, Evan Fischer der spillede meget solidt 24 og 13 til Asbjørn Nørlov.

Svendborg spiller pokalkamp i den kommende uge den 5. december mod BMS Herlev Wolfpack på udebane. Næste modstandere i Basketligaen er ligeledes BMS Herlev Wolfpack. Denne kamp spilles mandag den 9. december på hjemmebane.

Værløse Blue Hawks har hjemmekamp søndag den 8. december mod Copenhagen Basket.

TFN besejrer EBAA stort

24.11.2019

Team FOG Næstved vandt her til aften en pligtsejr over PRO B-holdet fra EBAA.


Slutresultatet blev 86-50 (24-12, 19-14, 23-15, 20-9).

Team Fog Næstved fik en god start på peroden og bragte sig hurtigt foran med 6-0. men så var det som om, at Team Fog Næstved gik i stå scoringsmæssigt. Spillet var godt nok, men scoringerne udeblev. Det ændrede sig, da halvdelen af peroden var spillet. Team Fog Næstved gik fra 6-4 til 18-6 i løbet af et par minutter, og denne føring holdt perioden ud.

2. periode fik en rodet start med mange forsøg, men få scoringer. Det ændrede sig midt i perioden, hvor begge hold fik bolden i kurven - Team Fog Næstved flere gange end EBAA. Det resulterede i, at Team Fog Næstved trak fra til en sikker føring med 17 point ved pausen, 43-26.

EBAA kom bedst fra start i 3. periode og fik reduceret Team Fog Næstveds føring. Det vækkede Team Fog Næstved, og da halvdelen var spillet, førte Team Fog Næstved med 20 point.

EBAA lod sig dog ikke gå på af dette og reducerede Team Fog Næstveds føring. Holdene skiftedes herefter til at score, men ved periodens slutning havde Team Fog Næstved dog øget sin føring til 25 point inden de sidste 10 minutter.

Spændingen inden sidste periode var for så vidt gået fløjten, men det bar intensiteten dog ikke præg af. Men scoringerne – især fra EBAA’s – var ikke imponerende. 10-4 da halvdelen af perioden var spillet. Denne føring blev udbygget resten af perioden til en sikker og fortjent sejr på 36 point.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Carlos Mateo med 21 point. For EBAA scorede Keane Thoman 14 point.

Horsens IC besejrer Værløse Blue Hawks efter et tæt opgør

24.11.2019

For 1 ½ uge siden tabte HIC skuffende kampen mod Randers Cimbria. I den kamp levede HIC slet ikke op til forventningerne og det spil, som de tidligere havde præsteret i denne sæson. Og nu var der så gået godt 1 ½ uge i træningslokalet til at pudse spillet af, så alle så frem til eftermiddagens opgør mod Værløse Blue Hawks, der grundet opstilling til Finalen i Vild Med Dans måtte afvikles i Parkhallen, som igennem mange sæsoner var en frygtet hjemmebane, hvor HIC havde fejret så mange triumfer.

Der var en intens og fortættet stemning i hallen, hvor de mange tilskuere stod som sild i en tønde, og HIC lagde da også ud som lyn og torden og bragte sig lynhurtigt foran 6-0. Men det slog ingenlunde det talentfulde og unge hold fra Værløse Blue Hawks ud. De havde stor tiltro til egne evner, og spillede meget flot og stærkt i forsvaret, og da holdet samtidig var godt skydende udefra, så var stillingen 17-19, da holdene gik ind til 2. Q.

HIC kunne bestemt ikke være tilfredse med spillet, og især veteranen Vedran Borovcanin ville det helt anderledes i 2.Q, hvor han scorede 15 point. HIC var godt skydende i dette Q, og derfra ikke blot indhentede de Værløse Blue Hawks, men bragte sig foran med 45-38, som var stillingen, da holdene nåede frem til halvleg. HIC’s Roberto Gallinat og Otis Livingston II havde været helt fraværende i første halvleg, hvor denne måneds spiller blot havde scoret 3 points, mens Otis slet ikke havde scoret endnu!

Det gode spil fra Værløse Blue Hawks fortsatte i 3. Q, hvor især Victor hjort ydede en stor præstation og scorede 12 points i dette Q. Man kan kun beundre det talent, som Værløse Blue Hawks indeholder, et talent, der kom til fuldt udtryk i denne kamp, og havde midt i dette Q. et 10-2 run. og det gjorde sådan, at Værløse Blue Hawks kun var bagud 71-65, da holdene gik ind til 4. og dermed sidste Q.

I sidste Q fortsatte kampen med at være tæt og spændende. HIC kæmpede hvad de kunne, men det virkede nogle gange, som om de var deres egen værste fjende. HIC ville så utroligt gerne vise, at de kunne spillede, flot, hurtigt og effektivt i såvel forsvar som angreb, men det lykkedes ikke altid at sætte tingene sammen, som de gerne ville, hvilket gjorde, at det blev et usædvanligt tæt opgør, der dog sluttede med den forventede sejr til HIC på 95-85, efter perioder på: 17-19, 28-19, 26-27 og 24-20.

Topscorere for HIC blev Vedran Borovcanin med 18 point foran Stefan Savic med 15 points. Men Værløse Blue Hawks topscorer blev Evan Fisher med imponerende 24 points foran Adam Heede-Andersen med 18 points.

Der er nogle tekniske probemer med stats og indtil de er på plads kan du se stats fra kampen via dette link.

Stor sejr til Wolpack over BK Amager

23.11.2019

Sæsonens første kamp var en Herrefight, så dagens kamp imod oprykkerne fra BK Amager var ventet med spænding og ville BMS Herlev Wolfpack vise sige som favoritter?

Det er BK Amager der ligger hårdets ud i dagens kamp og specielt Rob Fields er en trussel og bringer udeholdet foran 4-9. Derefter træder Wolfpack på speederen og specielt Mathias Seilund gør det onde ved sin barndomsklub med 9 point for perioden. Perioden ender 21-16.

Amager havde dog ikke tænkt sig at ligge sig ned og kommer ud af 2 periode som de startede kampen og når at komme foran 24-27, Colman & Moss tager en timeout og via kløgt og taktisk overblik bliver kampen vendt på hovedet med et Wolfpack run på 13-2. Det giver en pauseføring på 37-29 til Wolfpack hvor specielt Wolfpack skal roses for en flot forsvarsindsats og vilje til hustle mere end udeholdet.

3 periode minder desværre lidt om de forgangne perioder, Amager kommer ud og klar og henter Wolfpack forespringet og når op 43-41 hvor Jonathan Klussman og Oscar Quackenbush gør det godt udefra. Derefter træder Wolfpack´s dynamisk duo BJ og AJ på speederen sammen med hårdt arbejdende Viktor Lorentzen, Mile Nediv, Andreas Meilby & Marcus Sampson hustler og hustler. Wolfpack går ind til 4 periode foran 55-51.

I sidste periode er der ren opvisning, alley oop scoring af AJ og specielt Viktor Lorentzen og Mathias Seilund der er brandvarme gør det onde ved BK Amager der ikke rigtig kan få gang i angrebsspillet. 4 periodes første 6 minutter som ender 19-2! Derefter slår Amager lidt tilbage uden at komme tæt på. Kampen ender fortjent med en sejr på 84-65.

BMS Herlev Wolfpack: Javion Blake 19, Mathias Seilund 18, Viktor Lorentzen 14

BK Amager Oscar Quackenbush 17, Louis Tims 14, Jonasthan Klussman 10

Tæt kamp i Nørrebrohallen

23.11.2019

Fredag aften fik Copenhagen Basketball fornemt besøg af Bakken Bears, der til aftenens kamp ikke stillede op med Ryan Evans. Bakken havde om onsdagen været en tur i Finland i forbindelse med FIBA Europe Cup.

Copenhagen Basketball er i en forandringsperiode med et nyt trænertem og en ny basket-filosofi. Head coach Kostka Palarde vil have mere tempo og mere fokus på forsvar. Og begge ting lykkedes i kampen, som blev overraskende tæt og blev overværet af 319 tilskuer.

Baakken Bears lagde ud med en stærk startopstilling med Galloway, Jukic, Efianayi, Diouf og Ongwae. Copenhagen startede med Burke, Rajovic, Bakic, Mitrovic og Jevric. Bakken lagde tempoet højt og kom foran 9-19 efter 6 minutter. Men Copenhagen hang i og spillede stærkt i begge ender. Michel Diouf var periodens bedste spiller - masser af rebounds, en treer og stærke moves under kurven. Efter 8 minutter kommer Copenhagens Alonzo Brooks på banen, og han er kommet for at spille. Han når 7 point inden 1. quarter løber ud og Filip Rajovic laver en buzzerbeater. 18-24 til Bears.

2. quarter starter som 1. quarter sluttede. Alonzo Brooks med en treer. Copenhagen kun nede med et point. Der er noget galt! Denne kamp burde ikke være så lige. Copenhagen Basketball spiller med overskud og intensitet og Bakken Bears ser langsomme ud og de er uskarpe på alle skud - 51% på straffe taler sit eget sprog. Head Coach Kostka vil meget gerne have flere spillere i rotation og nyindskiftede Marius Kasiulevicius kommer på banen og sætter også en treer. En tydelig glad Marius spiller en flot kamp.Bakkens David Tinsley Efianayi Jr. holder Bakken inde i kampen og er den eneste Bakkenspiller der spiller motiveret. Han er her, dér og alle vegne. Copenhagens unge talent, den 211cm høje David Jovanovic, kommer på banen og spiller flot. Gode rebounds og forsvar. Alle Copenhagen-spillere har nu været i rotation. 2. quarter slutter 42-46. Nørrebrohallen koger.

Alle forventer, at Steffen Wich har givet sit hold en ordentlig opsang i halvlegen og at vi vil se et helt andet Bakkenhold i 3. og 4. periode. Men det sker ikke. Bakken er fortsat ufokuserede og Copenhagen lugter blod. Trioen Filip Rajovic, Stefan Jevric og Patrick Burke er farlige - Patrick og Filip kommer til kurven og Stefan griber rebounds og disker op med lækre assists. Adama Darboe forsøger at styre tropperne og det lykkedes til dels. Bakken får dog lavet et lille forspring på 10 point, som holder igennem perioden.

4. quarter bliver en gyser. Copenhagen lægger yderligere pres på. Patrick Burke pereeser sine holdkammerater til det yderste. Han sætter tempo og intensitet. Stefan Jevric gør det flot og sænker en treer.  Copenhagen haler ind og efter 3 minutter er forspringet kun på 3 point. Bakkens unge Anton Harbo gør en flot profil. Han kæmper, styre spillet og kommer til kurven. Stor respekt!. Copenhagen kommer i fejlproblemer om må sende både Igor Bakic og Stefan Jevric på tidlig weekend. Trods en spændende afslutning, der godt kunne have præsenteret århundrets største overraskelse i Basketligaen, går Bakken af med en sejr på 87-93.

Topscorer for Copenhagen Basketball blec Patrick Burke med 29 point. Rigtig flot kamp af ham - masser af energi og et kanon dunk. Filip følger lige efter med 22 point og er på banen i hele 36 minutter. Stefan Jevric griber 8 rebounds og laver 5 assists.

For Bakken Bears har David Tinsley Efianayi Jr. 21 points og Darko Jukic og Michel Diouf tager begge 8 rebounds.

Holdfejl blev 30 - 15, hvilket vidner om et Copenhagen hold er kæmpede med næb og klør.

Kampens overraskelse var uden tvivl Anton Harbo og guard-duoen fra Copenhagen, Frederic Filsoof og Neso Mitrovic, som spillede overbevisende overfor Darboe og Lærke.

Kampens spiller blev Mr. Patrick Burke, der dominerede under kurven og holdt Copenhagen helt inde i kampe. Nogle gange kan selv et nederlag føles som en lille sejr.

Randers fortsætter sejersstimen og vinder hjemme mod Svendborg

20.11.2019

Efter en lidt for spændende afslutning i sidste hjemme kamp mod Horsens IC, er det Svendborg Rabbits tur til at gæste Randers. Sidst de to hold mødtes var i Svendborg, hvor det blev en komfortabel sejer til Randers.

Svendborg vinder tip-off og nummer 10 - Oscar Jørgensen sætter en hurtig 3’er efter bare 3 sekunder. Derfra bliver der kæmpet hårdt under kurven, hvor Randers har lidt tur i det hårde spil og Svendborg føre 4-9 efter 4 minutter, hvor Randers tager timeout. Randers kommer brandvarme ud fra timeouten og laver et 9-0 run, og bringer sig foran 13-9 med 4 minutter igen, hvor Svendborg tager timeout .

Svendborg stepper op i de sidste minutter og kan gå til pause til stillingen 15-17.

I 2. periode bliver der gået hårde til det under kurven og igen får Svendborg skabet et momentum, men Randers er ikke langt bagefter. Med 4 minutter igen er stillingen 26-27. Randers begynder at finde de gode takter her i slutningen af 2. periode, hvor de har bragt sig foran til stillingen 34-31, med 1,5 minut igen. Perioden slutter 36-34.

I starten 3. periode er der ikke rigtigt nogle af holdene der kan få spillet til at flyde og stillingen er 42-40 efter 4 minutter. Randers kæmper for at holde føringen, og det lykkes for dem, da Svendborg har tur i det hårde spil unde kurven. Med 3 minutter igen er stillingen 51-42, hvor Svendborg tager timeout. Efter timeouten giver Randers den for alvor gas og de kan gå til pause til stillingen 65-48.

I 4. periode fortsætter Randers hvor de sluttede i 3., samtidig med at Svendborg mandskabet er ved at trætte, så er stillingen 73-52 efter 3 minutter. Lige som Randers havde et godt greb om Svendborg, så vågner holdet op og tjekker ind til 4. periode, men Randers slipper ikke grebet helt og stillingen er 84-67 med 3,5 minut igen. I de sidste minutter af kampen holder Randers, Svendborg på afstand og vinder kampen 90-75 (15-17, 21-17, 29-14, 25-25).

Kampens topscorer for Randers Cimbtis blev Josh Fortune med 30 point. For Svendborg Rabbits blev det Durell med 16 point. 

Ventet sejr til Bakken Bears over Blue Hawks

17.11.2019

Det unge udehold fra Værløse Ble Hawks kom fint fra start søndag eftermiddag i Vejlby-Risskov Hallen mod de regerende danske mestre fra Bakken Bears.

Sjællænderne bragte sig foran med 4-2 i de indledende minutter. Det var også den start, de havde brug for, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at drille forhåndsfavoritterne. Det aarhusianske hjemmehold virkede dog opsatte på, at Værløse ikke skulle føle, at de var med i kampen. Efter fem minutter spillet af første periode skruede ”Bjørnene” op for tempoet og bragte sig foran med 17-11.

Men bedst som det lignede, at Bakken Bears ville lukke kampen allerede i første periode, så kæmpede Susie Heede-Andersens tropper sig tilbage i opgøret med en stilling på 24-21 med to minutter tilbage af perioden.

Værløses flotte comeback satte dog endnu engang fut under kedlerne i Bears-offensiven, der sluttede første periode med en føring på 31-21 efter flotte aktioner af Morten Sahlertz og debutanten på hjemmebane Nimrod Hilliard.

Dagens hjemmehold fra Bakken Bears fortsatte ufortrødent med et presse tempoet i vejret i anden periode, hvor Morten Sahlertz også fortsatte med at imponere med sin signaturscoring bag trepointslinjen. Den danske anfører var på dette tidspunkt i kampen topscorer med ti point, hvilket var stærkt medvirkende til en komfortabel føring på 45-31 halvvejs inde i anden periode.

Det unge mandskab fra Værløse havde det vanskeligt med aarhusianernes høje tempo og rotation i begge ender ad banen. De to hold gik derfor til pause med en stilling på 58-38.

Tredje periode åbnede bedst for gæsterne fra Værløse, der satte to scoringer i træk. Bakken Bears begyndte meget rodet med upræcise afleveringer og brændte skud. De danske mestres maskineri mindede mest af alt om en kold dieselmotor, der lige skal være varm, inden den kan komme i fulde omdrejninger.

Efter et par minutter genfandt Bakken Bears nemlig tempoet fra tidligere og satte atter point på tavlen. Forspringet var derfor tilbage på tyve point som fra tidligere i opgøret. Tredje periodes helt store højdepunkt kom, da Thomas Lærke fra Bakken Bears scorede fra midten ved tredje periodes buzzer-beater. De to hold gik ind til fjerde periode med stillingen 75-55.

Fjerde og sidste periode var med samme fortegn som de forrige perioder. Hjemmeholdet fra Bakken Bears var i fuld kontrol mod et ellers hårdt kæmpende Værløse-mandskab. Fjerde periode var isoleret set meget lige som tredje periode, men de regerende danske mestre virkede aldrig til at være i problemer i dagens kamp. De vinder derfor overbevisende med 102-81 (31-21, 27-17, 17-17, 27-26) over Værløse Blue Hawks.

Hjemmeholdets mest scorende spillere blev Adama Darboe og Morten Sahlertz med 16 point hver. Hos gæsterne blev Nikolaj Boje Bank mest scorende med 15 point.