Nyheder

Randerssejr over Team FOG Næstved

03.12.2015

Randers Cimbria tog torsdag aften imod Team Fog Næstved i dagens eneste BL-kamp.

Randers kæmpede for at få lidt luft i den tunge ende af ligaen, og Næstveds opgave var den modsatte - de skulle bruge en sejr for at hænge på i den absolutte top.

Kampen starter meget jævnt, holdene bytter scoringer, og stillingen er 6-6 efter 3,5 min. Tendensen fortsætter, og Charlie Burgess gør det til 12-12 med 4 min. igen. Chris Nielsen med anden 3'er til stillingen 18-12. Bo Colas stjæler og dunker til stillingen 20-16. Første quarter slutter 20-20 efter 10 minutter hvor forsvarsspillet ikke har været højt prioriteret fra begge teams.

2. quarter starter med Næstved i et helt andet gear. De har fået styr på forsvaret, og angrebet kører derud af.

Næstved er foran 28-24 efter 3 min. Randers får korrigeret og kommer på 28-28 med 5.30 igen. Chris Nielsen med et cirkus-skud til 30-28. Chris Gabriel bruge sin størrelse godt 30-30. Charlie Bruger hans bedste våben, 33-30 og timeout til Næstved.

Næstved kommer godt ud af timeouten og får 4 hurtige point. Randers har svært ved at få spillet til at kører i begge ender, men holder fast i føringen med næb og klør. 37-36 med 1.30 igen. Charlie stjæle bolden, og Chris Nielsen med and-1 spil, og Bogdan vil snakke tingene i gennem før det sidste minut.

Stilling 41-36. DJ Smedley med en buzzer til pausestillingen 43-38.

3. quarter starter rodet, og ingen af holdene får skabet reelle chancer. Alexander Bak sætter en sikker 3'er fra toppen, og isen er brudt.

Næstved komme frem til en række gode afslutninger, og er bringer sig foran med 47-45 med 7 min. tilbage. Randers tager timeout. Charlie Burgess med 3 fra toppen ud af timeouten.

Chris Gabriel kan ikke holde på mundvandet, hvilket kvitteres med en teknisk fejl. Chris Brænder straffe, og Charlie med 3 fra hjørnet, 51-47 til hjemmeholdet.

Holdene bytter scoringer, stilling med 1.40 igen er 55-50 til hjemmeholdet. Mathias C med 3 fra hjørnet - Næstved hænger på. Reno Silavs svarer igen, Randers stadig i front med 5. Christian Bendtsen med sit signaturmove (Danmarks langsomste postmove), and1 og sætter straffet. Randers foran med 61-54 inden de sidste 10 minutter.

4. quarter starter hektisk og Næstved kæmper bravt. Stillingen er 65-64 efter små 4 min. Randers får ikke spillet til at fungere helt så godt som i 3. quarter.

Randers holder Næstved i kort snor, og er foran med 69-64 med 4.45 igen. Bo Colas bliver fejlet, og Næstved tager timeout. Bo sætter 1 af 2 straffe til stillingen 70-64.

Chris Gabriel fejles ud efter en offensiv fejl med 4 min tilbage. DJ Smedley sætter to pressede point, Caleb Walker med and1 til stillingen 72-67. Bo Colas med to fejl, Randers i holdfejl, og Sane bringer Næstved på 68-72 (Randers stadig i front). Chris Nielsen med 3. 75-68 til hjemmeholdet. Sebastian Gram begår fejl, Caleb Walker med 1 af 2. Charlie Burgess laver skridt, og Bogdan vil lægge planen for de sidste 1.08.

Mathias Bak med 3 fra hjørnet. 75-72 til Randers. Charlie misser, og Bo begår sin 4. fejl i det efterfølgende Næstvedangreb. Sane misser første, rammer andet forsøg. Timeout Randers. 75-73 til hjemmeholdet. Chris Nielsen med to efter et super veltegnet indspil. 77-73. Næstved misser sidste chance, Randers får rebounden og holder bolden til slut.

Randers vinder kampen 77-73 (20-20, 21-18, 18-16, 16-19).

Topscorer for Randers Cimbria: Bo Colas 20p 13r, Chris Nielsen 19, Charlie Burgess 17.

Topscorer for Team Fog Næstved: Caleb Walker 20, Chris Gabriel 19

Bears videre i Europa efter historisk resultat - Ubesejrede

03.12.2015

Bakken Bears spillede sig onsdag aften videre til andet gruppespil i FIBA Europe Cup. Det skete efter en stensikker sejr på udebane over de slovenske mestre KK Tajfun Sentjur (79-60). Sejren var de aarhusianske bjørnes sjette i lige så mange opgør, og det er dansk basketballhistorie – aldrig før er et dansk hold gået ubesejret igennem et europæisk gruppespil.

Bears har vundet både ude og hjemme over de tre gruppemodstandere. Udover Tajfun er det de tjekkiske mestre fra CEZ Nymburk og irske Hibernia.

Bears er et af bare seks ubesejrede hold i de 14 puljer, og nu venter et nyt gruppespil i ”Last32”-runden.

Modstanderne her er BC Khimik Yuzhne (Ukraine, mestre 2014/15), Juventus (Litauen, bronzevindere 2014/15), Mons-Hainaut (Belgien, sølvvindere 2014/15). Første kamp spilles onsdag den 16. december mod det ukrainske hold, der også er ubesejrede i turneringen, mens de efterfølgende kampe spilles i januar-februar 2016. De to bedste hold fra gruppen går videre til turneringens 1/8-finaler.

Foto af: FotoTrine - Vildmedfoto.dk

Ansvarlig for organisations- og produktudvikling i ligaen søges

02.12.2015

Basketligaen har igennem mange år oplevet en konstant og positiv udvikling, og er nu en liga med fast TV2 aftale, et tilskuersnit på 950 og professionelt drevne klubber. Dette gør at vi kvalitetsmæssigt er sammenlignelig med de traditionelt etablerede sportsgrene i Danmark. Hvis denne udvikling skal forsætte er det afgørende at alle klubbernes organisation styrkes – både de nuværende ligaklubber, og potentielle oprykkere. Vi søger derfor en person der kan hjælpe ligaen med at løfte os til næste niveau.

Du kan se jobopslaget på linket nedenfor:

Horsens IC knuser Svendborg Rabbits

02.12.2015

På en dag hvor børnene var i fokus ved HICs Kids Day viste hjemmeholdet ingen nåde og ydmygede Svendborg Rabbits med cifrene 84-50. Undervejs i kampen var HIC’s føring tæt på 50 point.

Det var Horsens dominans fra starten. Marquis kom ud aggressiv fra kampens start og scorede 7 point i første periode. Brian Fitzpatrick var også klar fra start og scorede 8 point i første periode. Svendborg havde svært ved at score og topscorer i første periode var Liam Potter med 4 point.

Mønsteret fortsatte i anden periode. HIC spillede stærkt forsvar, mens spillet flød i angrebet. Svendborg svorede ikke i de første fem minutter af perioden , Vedran Borovcanin stemplede ind, og så viste Jyles Smith sit store potentiale med tre monster dunks. Ved pausen var HIC foran med 43-24 og kampen virkede afgjort.

Den smule spænding der måtte være tilbage i kampen forsvandt hurtigt i 3 periode. Addison ramte tre treere, mens Borovcanin scorede 7 point. Svendborg spillede uden energi og tro på tingene, og i perioder var det nærmest pinligt for Svendborg. Efter tredje periode var HIC foran med 70-32.

I fjerde periode kom begge bænke på banen og byttede scoringer. Det hele endte med en knusende HIC sejr på 84-50 (21-11, 22-13, 27-8, 14-18).

Bedste spillere for HIC var Marquis Addison og Vedran Borovcanin, men der var generelt gode præstationer hele vejen rundt. For Svendborg gjorde Liam Potter det bedst.


Selvom der var klasseforskel på de to hold i dag, er Svendborg dog et meget stærkt hold, og der venter en ekstrem spændende pokalsemifinale i Svendborg den 14 december. 

Topscorer i kampen blev for Horsens IC Marquis Addison med 23 point. For Svendborg Rabbits scorede Brandon Rozzel 13 point. 

 

Troy Franklin, TFN ude i 2 kampe

01.12.2015

Team FOG Næstved må i sine 2 næste kamp i BL udvære Troy Franklin.

Årsagen er at Troy i fredagens pokalkamp mod Svendborg Rabbits blev diskvalificeret i 2. periode. Episoden er blevet takseret til 2 spilledages karantæne.

Troy må derfor se på fra sidelinjen når Team FOg Næstved den 3. december spiller mod Randers Cimbria på udebane og den 14. december når holdet i Århus møder Bakken Bears. 

Svendborg Rabbits vinder som forventet i Nørrebrohallen

30.11.2015

Rabbits stillede op som favoritter i søndagens opgør foran godt 400 tilskuere i Nørrebrohallen med en tændt Brandon Rozzell, der måske lige i øjeblikket er ligaens bedste spiller.

Samtidig kom de fra fredagens pokalkamp kvartfinale sejr mod Næstved med et godt rygstød. De har haft en noget turbulent start på sæsonen, men nu er de på vej.

Stevnsgade SuperMen har tilføjet franske Bruno Cingala-Mata, der har en fortid i Euro League klubben Montpellier og siden Provence i pro B i den franske Liga. På vej til holdet er Jonas Bro, der skal styrke pointguard positionen. Når alle er indspillet og holdet på plads, så gælder det for coach teamet at ryste posen korrekt, så kan Stevnsgade SuperMen drille mange hold.

Men det eneste der tæller i basketball er at vinde og sætte point på kontoen og det var de to point, der var på spil i dag på Nørrebro.

Stevnsgade SuperMen starter i en ny spændende opstilling med Alonzo Brooka, Adrian Moss, Bruno Cingala- Mata, Michael Vincents Nielsen og David Balaton. Det gik forrygende i første periode, der på fokuseret angreb, hvor aftalerne holdes, samt aggressivt forsvar bringer værterne foran 12-4, men enmandshæren Brandon Rozzell holder Rabbits inde i kampen med tre store 3´ere, så stillingen efter første periode er 25-23. En periode med flot og underholdende basketball fra begge sider.

I slutningen af første periode og i starten af anden periode går svingdøren på Stevnsgades udskiftningsbænk i gang. Der prøves med masser af opstillinger, og fodfæstet fra kampens start forsvinder fuldstændigt. Efter 1:54 bringer Martin Hermansen (en af Stevnsgades bedste i dag) værterne foran med 29-26, men da Claus Magaard fra hans favorit position i hjørnet bringer Rabbits foran 31-32 er det slut med Stevnsgade føringer i den kamp.

Resten af anden periode er en lang udskiftning af spillere på hjemmeholdet og en magt demonstration af Rabbits, der dominerer både under kurven og på backcourt. Rabbits vinder fortjent perioden 9-20 og det ser nu svært ud for hjemmeholdet efter pausen.

Inden starten på tredje periode er stillingen 34-43. Efter 2:47 gør Trevor Noack det til 34-47 og kampen er stort set afgjort. Det får desværre nogle af Stevnsgade spillerne til at slå lidt op i banen, hvilket ikke gør det nemmere. Modgang er noget som hjemmeholdet psykisk har svært ved at klare.

Holdene bytter points resten af perioden, men med Svendborg en mulehår foran, så de vinder perioden 20-27 til stillingen 54-70 inden sidste periode.

Sidste periode ender helt lige 23-23. En periode hvor Stevnsgade får prøvet flere af de unge U-19 talenter, som gør det godt, særligt unge Tage Lihn Dembele med nogle gode points og et spektakulært dunk.

Rabbits vinder fortjent kampen med 93-77.

Hos Rabbits Kan man ikke undgå at fremhæve vanvittige Brandon Rozzell, der nærmest scorer efter behag – i dag 33 points. Hele 7 scoringer på 10 forsøg fra 3´eren og 70 % tættere på kurven gjorde ham til kampens oplevelse. Det er også en oplevelse at iagttage kloge, erfarne Antonnia Porta fordele sine afleveringer og styre spillet. I dag havde han 8 assists. Under kurven dominerede de tre store Liam Potter, Trevor Noack og Marinus Mouboe.

Hos Stevnsgade var der himmelvid forskel mellem første periode og resten af kampen. Det er som om holdet ikke har en rytme. Flere spillere præsterer under niveau – eller måske har de ikke det niveau, der skal til for at gøre en positiv forskel på liganiveau. Når det er sagt, så skal det naturligvis bemærkes, at Svendborg Rabbits er et klassemandskab, der nok skal blande sig i topstriden længere henne i sæsonen.

Værternes bedste var Adrian Moss skaprt forfulgt af erfarne Martin Hermansen.

For Rabbits blev Brandon Rozzell topscoere med 33 points. For Stevnsgade SuperMen blev Adrian Moss topscorer med 17 points.

Bakken Bears tromler over SISU

27.11.2015

Bakken Bears viste torsdag aften, hvorfor de vinder mod de store hold i Europe Cup. Til trods for en ihærdig indsats fra SISU vandt Bakken nemlig med imponerende 116–66 på udebane.

SISU spillede uden Devin Cherry, som har en ankelskade, mens Ziko Grubovic var tilbage på banen efter at være kommet sig over en brækket hånd, og han spillede en god kamp.

I første periode kom SISU foran 6–0, mens bjørnen stadig sov, men da den så vågnede, stod det pludseligt 17–6 til Bakken. Bjørnene fortsatte med hurtig og elegant spil og nåede op på en 26–14 føring, mens SISUs August Haas spillede med stor energi og førte an i angrebet.

I anden periode havde SISU lidt mere offensiv succes, hvor Nicklas Jønsson scorede 7 point, men Bakken førte alligevel komfortabelt med 50–34 ved halvlegspausen.

Tredje periode tilhørte Bakken, selvom Frederik Rungby spillede godt, og Ziko Grubovic kom i gang, og udeholdet vandt perioden 29–12. Michel Diouf var 3 for 3 fra 3-pointsland, og Carles Bivia smed 9 point i kurven.

I fjerde periode så man det samme billede, og Aarhusianerne vandt perioden 37–22. Kun Ziko Grubovic og August Haas kunne hos SISU komme tæt på at matche deres offensive kvaliteter.

Både gennem første og anden halvleg skød Bakken med meget højere procenter end SISU, bl.a. 18/28 på 3-point og derved en bedre skudprocent på 3’ere, end SISU havde på straffekast (9/17).

SISUs næste kamp er mod Horsens IC i Kildeskovshallen den 6. december, mens Bakkens næste ligakamp er på hjemmebane den 7. december mod Svendborg Rabbits. Dog skal de allerede den 2. december til Celje i Slovenien og spille Europe Cup mod Tajfun.

Topscorere:

SISU: Ziko Grubovic 18 point, 3 rebounds; August Haas 16 point, 2 rebounds, 10 fejl trukket; Frederik Rungby 12 point, 5 rebounds; Nicklas Jønsson 10 point, 4 rebounds.

Bakken Bears: Sylvester Berg 17 point, 2 rebounds, 6 assists; Michel Diouf 15 point, 4 rebounds, 1 assist; Keane Thomann 14 point, 6 rebounds, 1 assist.

Hørsholm slår Randers efter vanvittigt comeback

26.11.2015

Hørsholm 79ers præsterede et kæmpe comeback i bundkampen mod Randers Cimbria.

Med under syv minutter igen var Hørsholm bagud med 17,  55-72, men så vendte kampen totalt og hjemmeholdet tog sejren 78-77.

Med sejren går Hørsholm på femtepladsen i Basketligaen mens Randers er på en delt sidsteplads.

Hørsholm var skuffende gennem 33 minutter, mens Randers lignede et tophold. Chris Nielsen, Charlie Burgess og Bonell Colas scorede henholdsvis 25, 20 og 23 point og spillede pus med Hørsholm gennem de første tre perioder. Især Chris Nielsen imponerede, da han med skuduret på 0,1 sekunder kastede bolden bagover hovedet og ramte en tre’er.

Med 6:45 igen af sidste periode satte Chris Nielsen to straffekast til 55-72 og kampen så helt afgjort ud, men så vendte Hørsholm kampen med nyfunden aggression i forsvaret. Samtidig begyndte skuddene stille og roligt at falde ned i kurven. Først ramte Anders Skou to layups i træk minuttet efter ramte Evan Yates endnu et og et ekstra straffekast til 72-62.

Nu begyndte Hørsholms tilskuere at vågne op til dåd og pace deres hold frem og med to minutter igen bragte  Jesper Sandager Hørsholm foran 73-74 på sin anden tre-pointer indenfor et et minut.

Vi skulle dog helt ind i det sidste minut inden Hørsholm kunne tage føringen, for Charlie Burgess kom igen på tavlen med et par straffekast. Bagud 77-76 var det endnu en gang Jesper Sandager, der scorede, denne gang to point til 78-77.

Randers forlangte timeout og havde chancen for at komme foran ved både Bonell Colas og Charlie Burgess inden Evan Yates med sin 12. rebound i kampen sikrede Hørsholm bolden. Hørsholm nåede at afslutte og tage en offensiv rebound ved anali Okoloji, der afgjorde kampen.

Efter kampen var det en glad men også utilfreds Hørsholmtræner, der mødte pressen:

-Jeg er selvfølgelig glad for sejren, men for mig er de første 30 minutter de vigtige. Vi kan ikke spille uden intensitet og hjerte og regne med at vinde kampe på den her måde.

Hørsholm har nu 14 dage til at arbejde med attituden, inden de møder Stevnsgade SuperMen på hjemmebane 9. december, mens Randers tager mod Team FOG Næstved på hjemmebane 3. december.

Elendige scoringsprocenter gjorde udfaldet for Rabbits

24.11.2015

På en dag, hvor kaninernes nye amerikaner, Darious Moten fik debut og en godkendt en af slagsen, ramte holdet ikke dagen.

Helt igennem elendige scoringsprocenter på 2’eren og især på den lange distance (1-21!!), vandt Team Fog Næstved fortjent forpremieren til pokalkvartfinalen på fredag samme sted, blot kl. 20.00.

Tem Fog Næstved kunne drage glade hjem med en stor sejr i bagagen, 62-77, efter perioderne 13-22, 20-23, 19-13 og 10-19. Dagens bedste spiller Caleb Walker med 22 points for Team Fog.

Hjemmeholdet kom dårligt fra start selv om debutanten Darious Moten viste formidabel springkraft ikke mindst på tipp-off som han sendte langt ud over baglinjen på egen banehalvdel til stor overraskelse for Brandon Rozzell der ikke havde forventet sådan et udlæg. Hjemmeholdet var uden den fysisk største, Liam Potter sad ude med en fodskade.

Næstved så sig ikke tilbage og især var Caleb Walker en sikker scorer med 11 points i perioden for sit hold. Kaninerne scorede de første points efter godt 4 minutter og det var så på to straffe, det skulle vise sig at være den eneste disciplin hjemmeholdet kunne være bekendt i dagens kamp. Til gengæld var den på 100 %, 23-23. Marinus Mouboe havde et flot indhop med seks i træk for sit hold og så scorede Antonio Porta på den eneste treer for Rabbits i dag. Næstved kværnede derudaf og var allerede efter de første 10 minutter komfortabelt foran.

Troy Franklin viste høj klasse hver eneste gang han havde bolden i hænderne og lagde ud straks fra periodens start med to treerer, den ene særdeles dyb. Kaninerne havde intet modtræk selv om Moten viste høj klasse i sit reboundspil og samtidig viste, hvilken formidabel springkraft han er i besiddelse af. Han skal nok blive en stor gevinst for Rabbits.

Lige lidt hjalp det i dagens 1. halvleg for Alexander Bak og Chris Gabriel vidste lige nøjagtig hvor skabet skulle stå i Svendborg Idrætscenter. Næstved foran med 17 midt i perioden og kampen syntes allerede afgjort for der var ingen i hallen der kunne se hjemmeholdet komme igen med noget der kunne true et meget dominerende Team Fog mandskab.

Antonio Porta og Brandon Rozzell fik dog en smule momentum over i kaninlejren også selv om Porta kom til skade til slut i perioden og måtte forlade banen. Han kom ikke retur. Kaninerne fik bragt forspringet på de 18 ned på 12 inden pausen.

Næstved kom også bedst ud efter pausen og fik hurtigt smidt points i kurven. Flotte trepointsskud af Troy Franklin og da det var minus 22 så alt sort ud for hjemmeholdet. Så tog coach Gudjonsson en timeout og så scorede hjemmeholdet 13 ubesvarede points og pludselig var Rabbits kun nede med 7, hvilket kaninerne fik yderligere reduceret til -6 inden de sidste 10 minutter. Det var primært på en formidabel indsats i forsvaret, hvor alle tog godt fat. Samtidig blev Chris Gabriel fejlet ud og det gav lidt mere plads. Momentum var pludselig ovre i kaninernes lejr selv om de godt 900 fans var noget stille inden da.

En uforståelig teknisk fejl idømt Rabbits’ bænk på et meget sent tidspunkt i 3. periode gav dog Team Fog lidt mere medvind. Det skulle også vise sig, at de 6 points var det tætteste Rabbits kom sejren i dag.

Næstved strammede op og slog hårdt tilbage med 6-14 og så var kampen afgjort ved stillingen 60-72. Det var primært på flotte trepointsscoringer fra Næstved, 4 stk på 4 forsøg. Kaninernes flotte forsvar var igen blæst væk og det faktum var Rabbits trænerteam også godt klar over, så hele bænken skiftet ind til slut.

Det betyder at sæsonens vigtigste kamp for kaninerne bliver næste møde mod samme modstander på fredag kl. 20.00. Her skal det vise sig om Rabbits er i stand til at finde sit farligste våben frem igen og ramme på skuddene. Så horribelt kan det vist ikke gå igen for hjemmeholdet der i glimt viste god moral og fightervilje.

For Rabbits scorede Brandon Rozzell 14, Darious Moten 12 samt 10 rebounds og 5 blocks, 11 til Antonio Porta.

For Team Fog Næstved scorede ud over dagens spiller Troy Franklin 21, 9 til Chris Gabriel og 7 til Alexander Bak.

Stats fra kampen er pt ikke tilgænglige. Der arbejdes på en løsning. 

Mestrene vinder over Randers Cimbria på udebane

19.11.2015

Randers Cimbria tog torsdag aften i mod de forsvarende mestre fra Horsens IC. 

Inden aftnens kamp havde Randers vundet to kampe ud af otte, og Horsens har i sæsonen gjort rent bord, og er eneste hold uden nederlag. Dermed så kampen på forhånd sværd ud for Cimbria, der spillede uden både DJ Smedley og Casper Stage - begge ude med skader.

Randers Cimbria har gennem sæsonens første kampe haft mere end svært ved at komme ud af starthullerne, og Horsens har haft held med tidlig dominans.

Første periode starter med 10 ubesvarede point til hjemmeholdet (!). Cimbria-krigerne spillede med en hidtil uset gnist. Horsens kommer på tavlen med et enkelt straffe fra Vedran Borovcanin. Horsens får hul på scoringskrisen, og henter lidt af det tabte. Randers-spillerne finder hinanden, og bolden bliver flyttet godt rundt. Horsens får rettet op på spillet, og perioden ender 25-20 til hjemmeholdet.

2. periode starter med hurtigt Horsens-spil, og efter små to minutter er Horsens foran med 29-27. Horsens har fået styr på forsvaret, og Randers kæmper hårdt for at komme til kurven.

Horsens har fået hul fra perimeteren, og 2 x Iffe + 1 x Vedran giver hurtigt Horsens en føring på 37-32. Efter 4 minutters spil må Sebastian Gram en tur på bænken, efter at have begået sin 4. Fejl.

Horsensmaskinen er for alvor blevet smurt, og både angreb og forsvar er i vanlig stil. Midtvejs i perioden er stillingen 46-33 til gæsterne. Randers tager timeout. Horsens fortsætter, stillingen er 51-34 med 3 min. igen. Randers har et par gode forsvars-/angrebssessioner, og får afsluttet 2. periode nogenlunde.

Men det er Horsens IC der er i førersødet og de fører ved pausen med 54-40.

3. periode starter i højt tempo, og begge hold rammer på næsten alt. Randers rammer fra distancen. Stillingen er 59-51 til Horsens efter små 4 minutter. Chris sætter bror Nicky op til en dyb 3'er - Horsens svarer hurtigt igen...igen...64-54 efter 5 minutter. Med en Bendtsen special (2 sikre straffe) holder Randers gæsternes forspring på 8 point. Der følger en periode hvor begge hold ikke får skabt det store - 68-58 til Horsens med 2.21 igen. Stillingen inden de sidste 10 minutter er 76-62 til Horsens IC.

4. periode starter hektisk, og begge hold kæmper for at få fundet det afgørende move.

Horsens lykkedes med det meste, og efter 2 minutter er de foran 83-64. Randers er begyndt at have mere fokus på dommerne end selve kampen, og det koster i begge ender.

Horsens i fuld kontrol - 90-71 efter 4 minutter. Bo Colas og Nimrod Hilliard kommer i klinch, hvilket indbringer begge spillere en teknisk fejl. Hilliard må tage plads på bænken efter fighten med 5. Fejl. 

Horsens spiller som når de er bedst, og Randers-spillerne er begyndt at blive trætte. 97-71 med små 4 minutter igen. Med 2.41 igen får begår Charlie sin 5. fejl, og må tage plads på bænken. Stillingen er 101-78.

Kampen slutter rodet, og ender med en sejr til gæsterne på 105-81 (25-20, 15-34, 22-22, 19-29).

Topscorer (med forbehold for stat - som efterfølgende bliver kontrolleret pga tekniske problemer):

Randers Cimbria: Charlie Burgess 25, Chris Nielsen 20

Horsens IC: Nimrod Hillard 26, Vedran Borovcanin 20