Nyheder

Rekordsejr til Bakken Bears

08.02.2016

Flere rekorder blev brudt da Bakken Bears mandag aften vandt over Randers Cimbria. Bakken Bears vandt 122-44 – altså 78 overskydende point – det var såvel den største sejr i Basketligaens historie og den største i den bedste række i Bakken Bears’ historie, der startede i 1958.

Netop Bakken Bears og Randers Cimbria har de senere år udkæmpet mange drabelige slag i det østjydske.

Det blev drøftet og diskuteret inden kampen, om det var i dag, at Randers kunne drille favoritterne fra Bakken. I givet fald ville det kræve en super indsats af de 4 nøglepersoner hos Randers.

Men lad det stå krystalklart allerede her - dette var på alle måder en ydmygelse af gæsterne fra Randers, der i alle spillets facetter fuldstændig blev kørt over af et veloplagt og særdeles velspillende hjemmehold.

Det må derfor blive en anden slags referat.

Bakken Bears var ganske enkelt fra første fløjt bedre en Randers Cimbria. Hjemmeholdet have fuldstændig styr på Randers Cimbria i både angreb og forsvar. Og efter de første 10 minutter var føringen hele 27-15.

At forsvaret var koncentreret illustreres måske bedst ved, at normalt godt skydende Chris Nielsen kun stod noteret for 2 point – begge på straffekast.

Det siger næsten sig selv, at frustrationerne kom mere og mere i fokus hos gæsterne i takt med, at Bakken Bears fortsatte dominansen. En af udfordringerne hos Randers var specielt vanskelighederne ved at komme til skud – med det resultat, at der blev driblet alt for meget. Og Chris Nielsen stod fortsat noteret for de samme 2 point efter endnu 10 minutter.

Bakken Bears var foran 56 – 29 inden pausen. Flere af os tænkte på, hvad der mon blev diskuteret i omklædningsrummet – det virkede nemlig som havde spillerne i begge lejre allerede afgjort kampen.

Efter ro til begge coaches til at gøre hver sit mandskab klar til anden halvleg var det interessant, hvordan kampen ville fortsætte. På samme måde – eller så vi pludselig Randers med et velkendt run.

Kampen fortsatte ganske enkelt med samme styrkeforhold. Og midt i 3. periode så man to nøglespillere (Charlie Burgess og Bonell Colas) fra Randers tage endelig plads på bænken – frustreret og småskadet – nu var det på ingen måder sjovt længere.

Perioden sluttede med Bakken Bears foran med 88 – 41 …… dominansen var overvældende.

Og det blev kun mere og mere tydeligt, at spillerne og coaches fra Randers glædede sig til brusebad og at komme hjem til 8900. Dog kunne Anton Hansen gå lidt tidligere i bad end sine holdkammerater efter at være blevet diskvalificeret i 3. periode.

De næste minutter vandt Bakken Bears med HELE 34 – 3 …… ganske enkelt uhørt i Basketligaen.

Stor ros til Bakken Bears – både spillere og coaches – for at holde koncentrationen og hele tiden forsøge at gøre det rigtige – bedst illustreret, da BIG Chris kom på banen med udstråling, energi og vilje.

Midt i sidste periode have alle spillerne fra Bears scoret – og de spillere, der ikke normalt får mange minutter gjorde det fremragende – endda rigtig godt.

Et par oplysninger fra statistikken: Bakken Bears havde 46 rebounds mod Randers 23 – Bakken Bears satte 16 af de ”lange” mod Randers Cimbrias 3. Og Bakken Bears havde 6 spillere med mere end 10 point – Randers kun en enkelt.

For gæsterne scorede Charlie Burgess 16 point og for Bakken Bears scorede Shawn Glover 20 point.

Bakken Bears kan nu se frem til et meget hårdt program – yderligere seks kampe de næste 13 dage.

Næste kamp for Bakken Bears er den 14. februar kl. 15.00, hvor modstanderen er Hørsholm.

Og så to dage senere, den 16. februar kl. 18.05 hjemme mod Horsens IC

Randers Cimbria møder næste gang ligaens tophold fra Horsens IC – kampen spilles allerede på torsdag

Spændende opgør i Kaninhulen

08.02.2016

Så er der igen dansk basket på TV2 Sport.

Tirsdag kl. 18 vises opgøret mellem Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved. Kampen finder sted i ’Kaninhulen’ Svendborg Idrætscenter.

Fynboerne har tabt alle kampe mod Team FOG Næstved i denne sæson, men det seneste kun med ét point. Så der er ingen tvivl om, at kaninerne vil gøre alt for at rette op på den interne kampstatistik i forhold til Team FOG, som til gengæld gerne vil fastholde andenpladsen i ligaen. Hvilket dog kan blive svært, da Bakken Bears på tredjepladsen har spillet væsentligt færre kampe end Team FOG.

Foto leveret af  
René Kongsgaard -  Kongsgaardfoto.dk

Horsens vinder mod Hørsholm

08.02.2016

På en dag , hvor HIC for en kort bemærkning var rykket tilbage til Parkhallen på grund af klargørelse til Melodi Grand Prix i Forum vandt HIC komfortabelt med 83-64 over Hørsholm. Hørsholm var fra starten svækket med skader til Jonathan Gilling og David Harder.

Det var dog ikke til at se fra starten, hvor Hørsholm bragte sig foran med 8-2. Horsens sendte Baye Keita på banen og det ændrede spillet. Keita dominerede både i forsvar og angreb. Efter første periode var HIC foran med 21-17 hvor Addison havde 7 point, mens Keita havde 6 point.

I anden periodes start fortsatte HIC det god spil, og Addison var varm fra distancen. Efter fem minutter var HIC foran med 11 point. Hørsholm er dog et hold som aldrig ligger sig ned, og de kæmpede sig tilbage så stillingen ved pausen var 37-37.

Kampen var også helt lige i de første fem minutter at 3 quarter, men så skruede HIC op for intensiteten. Hørsholm havde svært ved at komme til gode skud, og Baye Keita dominerede i feltet. HIC vinder perioden 24-11, og det ser svært ud for Hørsholm.

Det bliver ikke meget bedre i fjerde periode. Hørsholm bliver mere og mere frustreret, mens HIC kører derud af. Det hele ende med en sikker HIC sejr på 83-64 ((21-17, 16-20, 24-11, 22-16).

Bedste spiller for HIC var uden tvivl Baye Keita, som spillede sublimt forsvar og effektivt angreb. I det hele taget spillede HIC godt forsvar, og en profil som Drew Maynard blev holdt til kun 5 point. Bedste mand for Hørsholm var Evan Yates.

Topscorer: HIC Nimrod Hilliard og Marguis Addison 17, Hørsholm Evan Yates 18

Næste kamp for HIC er på torsdag, hvor der venter en svær udekamp imod Randers.

Stevnsgade vinder nøglekamp om syvendepladsen over SISU

08.02.2016

SISUs eliteherrer havde søndag eftermiddag besøg i Kildeskovshallen af Stevnsgade SuperMen, med SISUs tidligere topspiller, Mickey Dennis, som Head Coach. En anden gammel kending, Mikael Vincents Nielsen, skulle også op mod sine tidligere holdkammerater.

Kampen havde stor betydning, da begge hold stod på 6 point på henholdsvis syvende- og ottendepladsen. Hvis SISU kunne vinde over Stevnsgade med mere end 12 point, kunne de ikke bare overhale udeholdet med to point, men samtidig også være bedre indbyrdes i tilfælde af pointlighed. Kun de syv bedste hold i ligaen kvalificerer sig til slutspillet.

Næsten 400 tilskuere havde derfor fået færten af, at det måske kunne blive noget af et brag. Intensitet var der i hvert fald rigeligt af.

Første periode var tæt, med SISU i førertrøjen fra første minut. Der stod stort set Maurice Creek på det meste, med hans 11 point af 24 til periodestillingen 24–23. SISU levede mere eller mindre på sine 3-pointsskud. Alonzo Brooks scorede 8 point for Stevnsgade, som havde forholdsvis let ved at spille bolden ind under kurven til Adrian Moss.

Anden periode blev dyr for SISU. 9 fejl – af hele 27 for hele kampen – blev i denne periode dømt mod hjemmeholdet, og da Stevnsgade formåede at konvertere straffekast til scoringer, vandt supermændene perioden 17–25. Stevnsgade fik kun dømt 14 fejl imod sig i hele kampen.

Fejl er en del af spillet, og med et meget højt tempo kan de ikke undgås, men det kostede for SISU – særligt når 3 af fejlene i kampen var tekniske og kom på kritiske tidspunkter.

Godt for kampen generelt var, at August Haas og Ziko Grubovic begge stemplede ind med 6 point hver. Derudover lavede Frederik Rungby et spektakulært steal, hvorefter han under max speed driblede bolden få millimeter over gulvet fra egen banehalvdel og lavede en coast-to-coast med scoring på sit lay-up. Men lige lidt hjalp det. Stevnsgade kunne gå til halvlegspausen med en føring på 48–41.

Som tidligere blev Kildeskovshallens halftime oracle konsulteret i pausen, og endnu en gang skulle det vise sig, at udfaldet af kampen blev varslet med stor præcision:

”Kommer SISU ikke ind under kurven og trækker fejl på Stevnsgades spillere, ser det svært ud.

Mand for mand er SISU et bedre hold, men det bliver den fælles indsats, der kommer til at afgøre kampen.”

Stevnsgade åbner tredje periode med en treer til 41–51, men denne 10-points føring synes ikke at demoralisere SISU, som øger presset og bruger 5 minutter til at skabe balance i regnskabet til 59–58 halvvejs i tredje.

Skuddene vil dog stadig ikke rigtig falde, og måske var en del af dem tillige forkert valgt, så lige lidt hjalp det, at man gentagne gange stoppede Stevnsgade i forsvaret. Desuden syntes det som om, at Stevnsgades forsvar havde fået tildelt immunitet for lovovertrædelser, hvis man skal dømme ud fra de mange tilskueres reaktioner. Det på trods laver Ziko Grubovic og Frederik Rungby hver 8 point. Hos Stevnsgade er det the usual suspects, Alonzo Brooks og Adrian Moss, samt Jonel Palou, der scorer. SISU vinder tredje periode 26–16, så stillingen inden fjerde periode er 67–64.

Fjerde periode starter med samme intensitet og fight, som havde præget de tre foregående. Coach Alain Attallah sætter Alassan Touray på banen, og han kvitterer for tilliden ved at score SISUs 6 første point til stillingen 73–72. Desværre stresser et meget tændt Stevnsgade-forsvar SISU-spillerne, og det resulterer i flere turnovers. Momentum skifter til Stevnsgade, der midt i perioden bringer sig foran 73–76. Kampen er især heftig under kurven, og dommerne synes ikke at se det hele. SISUs Asger Hjorth mærker det på egen krop, da han bliver revet omkuld.

Med 11 kendelser mod SISU i perioden får Stevnsgade overtaget og kan til slut fra straffelinjen tage sejren over et hjemmehold, der ikke evnede at holde hovedet koldt, selvom der var gode muligheder for at sikre sig den nødvendige sejr.

Resultatet er, at SISU nu – for at nå slutspillet – er tvunget til at vinde to kampe af de resterende seks, hvoraf de første fire alle er mod top-4 hold og de to sidste er mod henholdsvis Randers Cimbria og Hørsholm 79ers, og Stevnsgade skal tabe resten af sine kampe.

SISU rejser til Næstved på torsdag, og Stevnsgade SuperMen er værter for Bakken Bears på fredag.

Topscorere:

SISU: Ziko Grubovic 22 point, 2 rebounds; Frederik Rungby 16 point, 6 rebounds, 1 assist; Maurice Creek 13 point, 2 rebounds, 7 assists; Devin Cherry 11 point, 3 rebounds, 3 assists.

Stevnsgade: Alonzo Brooks 22 point, 3 rebounds; Adrian Moss 22 point, 3 rebounds; Mikael Vincents Nielsen 18 point, 4 rebounds, 4 assists.

Svendborg vinder over Randers i første kamp uden Porta

04.02.2016

Randers Cimbria var storfavorit mod Svendborg Rabbits der netop har "solgt" profilen Antonio Porta til italiensk basket, og alle forventede derfor 2 sikre point til Kronjyderne, men sådan skulle det ikke gå.

Første periode starter rodet for begge hold. Randers kan kunne finde vej til kurven, og Svendborg forsøger ihærdigt. Svendborg lykkedes med deres offensive satsning, og er foran 2-11 midt i periodent. Randers vågner så småt, men Svendborg holder afstanden og fører med 13-26 efter de første 10 minutter.

Morten Hansen får sit budskab i gennem i den korte periodepause, og Randers kæmper sig på 22-28 i løbet af 3 min. Svendborg svarer igen, og får skabt større afstand. 33-42 med 4.34 igen. Randers får hentet lidt af forspringet, bl.a på en cirkus 3'er af Chris Nielsen.

Stillingen halvvejs i kampen 45-51.

3 periode starter som 2. Randers kommer afsted i et voldsomt tempo, og Svendborg har svært ved at følge kronjyderne. Omkring halvvejs er Randers kun 4 bagud, og det tænder Svendborgs spillere. De trækker fra, og hurtigt er forspringet fordoblet. Randers kommer hurtigt igen, og med 25 sekunder igen, er alt lige. Damian sætter en presset 3'er og Svendborg er - logisk nok - foran igen.

De sidste 10 minutter starter med et massivt Svendborg pres, og Randers kan ikke modstå. Svendborg rammer på - næsten - alt, og virker til at have fundet takterne fra starten af kampen. Svendborg trækker fra, og Randers spillerne virker modløse, og kan ikke finde flowet i kampen. Svendborg viser at de kan uden Porta og deres skadede spillere og vinder helt fortjent kampen med 84-99 (13-26, 33-25, 20-17, 19-31).

Randers skal tilbage i træningslokalet og finde en løsning på den lille krise.

Topscorer for Randers Cimbria blev Chris Nielsen med 30 point. For Svendborg Rabbits blev det Brandon Rozzell. 

Der har været problemer med livestats og stats fra kampen. Der arbejdes på at løse problemerne og stats forventes at være tilgængelig så hurtis som muligt.

TFN besejrer SuperMen i tæt kamp

04.02.2016

Team FOG Næstved kom tilbage på sporet efter 2 nederlag i træk, med en sejr over Stevnsgade SuperMen i onsdagens kamp i Arena Næstved.

Sejren lød på 76-70 (14-13, 22-21, 19-15, 21-21) og derved fastholder TFN 3. pladsen i tabellen.

Kampen startede rodet og begge hold havde svært ved at score - det var mere kant ud ind kant ind.

Hjemmeholdet kom foran med 6 - 0, inden Stevnsgade kom på tavlen, men så var holdet også med. Stevnsgade indhentede Team Fog Næstveds føring og kom foran med 1 point - et flot come back af holdet. Men i kampens sidste minut lykkedes det for Team Fog Næstved at vinde perioden med et enkelt point.

I 2. periode kom Stevnsgade kom bedst fra start og bragte sig foran med 7 point, da halvdelen af perioden var spillet.

Team Fog Næstved virkede underligt uinspirerede og meget lidt træfsikker. Mod slutningen af perioden fik Team Fog Næstved dog gang i scoringen og fra at være bagud med 5 point med 2 minutter tilbage af perioden, kunne holdet gå til pausen med en føring på 2 point.

Efter pausen kom Team Fog Næstved ud med en ganske anderledes gejst og intensitet end i de 2 første perioder. De første par minutter resulterede det ikke i så mange scoringer, men pludselig fik holdet hul på bylden og trak fra til en 12 pointføring efter 6 minutter.

Denne føring blev dog reduceret mod slutningen af perioden til 6 point, så kampen var på ingen måde afgjort.

Stevnsgade kom bedst fra start i 4. periode og fik reduceret Team Fog Næstveds føring til 2 point. Team Fog Næstved kom lidt i gang, men Stevnsgade blev ved med at hænge på.

Da halvdelen af perioden var spillet lykkedes det dog for Team Fog Næstved at trække fra til en forholdsvis sikker føring på 13 point. Men Stevnsgade gav ikke op og fik endnu en gang reduceret Team Fog Næstveds føring, men helt tæt på kom holdet dog ikke og Team Fog Næstved vandt en fortjent sejr med 6 point.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Caleb Walker med 28 point mens Adrian Moss scorede 20 point for Stevnsgade SuperMen.

Foto er leveret af René Kongsgaard,  Kongsgaardfoto.dk 

Gyser i Hørsholm

04.02.2016

Onsdag aften tog Hørsholm 79ers imod SISU til et klassisk opgør i Basketligaen. 79ers kom sejrsrigt ud af opgøret 82-74, efter en spændende kamp, som hele 14 gange undervejs stod lige og som først blev afgjort de sidste minutter.

Hørsholms spanske træner Rafa Monclova, var tilfreds med indsatsen: -Inden kampen var beskeden til spillerne, at det ville blive en svær kamp. SISU har forbedret sig meget og det viste de bestemt i dag. Jeg er stolt over indsatsen, selv om det ikke altid var kønt. Især gik nogle af reserverne ind og gjorde en virkelig god figur.

Holdende fulgtes fra start ad, og ved enden af første halvleg stod kampen 38-41 til SISU, efter stilligen ved enden af første periode var 21-21. Det var først i starten af fjerde periode, at Hørsholm begyndte at trække fra og viste sig som de favoritter, de var. En tre-points scoring af David Harder sendte 79ers foran med 12, 68-56 og det lignede en sejr.

SISU lagde sig dog ikke ned og de fremmødte fans fik spænding indtil allersidst. Hørsholm scorede nemlig kun to point de næste fem et halvt minut, og SISU tog føringen, 70-72, på blandt andet otte point fra Frederik Rungby.

Kampen var nu for alvor på spil, men dette stoppede ikke Hørsholms seneste tilføjelse til holdet, amerikanske Drew Maynard, fra at skyde. Maynard har været brænd varm de seneste par kampe, men spillede ikke på helt samme niveau denne aften. Da det gjaldt, viste han dog sin klasse, med først tre og så to point plus et straffe indenfor de sidste 90 sekunder. Den første bragte Hørsholm foran 73-72 og den næste udbyggede føringen til 78-74.

Herefter så Hørsholm sig aldrig tilbage og SISUs taktik med at fejle gav ikke bonus, da Evan Yates og Anali Okoloji begge ramte deres straffekast. Kampen sluttede 82-74, med Maynard som topscorer med 20 point.

Med sejren har Hørsholm to points forspring til Randers i kampen om femtepladsen og fire point op til Svendborg på fjerdepladsen, dog med en kamp mindre. Svendborg har lige solgt deres leder og superstjerne Antonio Porta til italiensk basketball, så Hørsholm skal kigge opad i tabellen.

Hørsholm har dog et ekstremt svært program i de sidste otte kampe, hvor menuen står på Bakken Bears eller Horsens hele fem gange. Hørsholm tager således til Horsens søndag, hvor de forsvarende mestre tager imod, inden man to gange den næste uge spiller mod Bakken Bears, ude og hjemme.

Porta forlader Rabbits

03.02.2016

En af profilerne på det Svendborg Rabbits mandskab som pt er på 4. pladsen i BL, Antonio Porta forlader kaninerne med øjeblikkelig virkning.

Antonio Porta har benyttet sig af en klausul i sin kontrakt og har taget imod et tilbud fra den italienske serie B klub GSA Amici Udine, hvor han skal spille sæsonen ud.

Det er en klar svækkelse af Rabbits mandskabet som dog har forhandlet en økonomisk kompensation på plads. 

Aftalen gælder som sagt kun for resten af denne sæson og Porta er tilbage igen i Rabbits og klar til næste sæson.

Porta har i denne sæson spillet 19 kampe for Rabbits og snitter 11,6 point og 6,7 assist pr. kamp. 

Du kan læse mere på Rabbits hjemmeside. 

Bears slår TFN og hænger på HIC i topstriden

31.01.2016

Søndag eftermiddag var der topopgør i BL mellem nr. 2 Team Fog Næstved og nr. 3 Bakken Bears i en fin kulisse med mange tilskuere i Arena Næstved.

Kampen kunne blive afgørende for hvem af de 2 hold der skulle ende på 2. pladsen i grundserien, såfremt HIC forsætter med at vinde som de gør.

Bakken kom bedst fra start. Team Fog Næstved havde svært ved at få bolden i kurven, hvorimod Bakken kørte rundt med Team Fog Næstved og trak fra til en sikker føring på 16-7 midtvejs i perioden.

Men Team Fog Næstved fik samlet sig op og kom i den grad tilbage i kampen ved at bringe sig foran med 3 point, 21-18 ved periodens slutning.

Hjemmeholdet fortsatte det gode spil i starten af 2. perioden og det lykkedes holdet at trække fra i en hektisk periode med højt tempo og flot spil fra begge hold.

Team Fog Næstved var foran med 8 point, men Bakken kæmpede sig flot tilbage i perioden, som holdet vandt med 1 point, så pausestillingen var 42-40 til Team Fog Næstved. Så kampen var fortsat meget åben og kunne gå begge veje.

Efter pausen var det igen hjemmeholdet der lagde bedst ud og var foran med 8 point efter 5 minutter af perioden.

Men Bakken er Bakken - et klassemandskab, som ikke er til at ryste af - og holdet indhentede da også hjemmeholdets føring og ikke nok med det - holdet bragte sig i spidsen inden sidste periode med 2 point. Men TFN kun bagud 60-62 troede stadigvæk på.

Bakken fortsatte, hvor holdet slap i 3. periode, i de første minutter af 4. periode og trak yderligere fra. Team Fog Næstved havde såmænd mange forsøg, men pludselig ville bolden ikke i kurven og holdet havde svært ved at score.

Modgangen bevirkede desværre også for Team Fog Næstved, at holdet både på og uden for banen "tabte hovedet" med tekniske fejl til følge. Som det er set så mange gange før, så er det ikke måden at vinde kampe på.

Bakken var derfor i kontrol det meste af perioden og vinder en sikker sejr på 83-70 (21-18, 21-22, 18-22, 10-21) efter 4. periode der med stor sandsynlighed gør at Team FOG ender på 3. pladsen i grundspillet selvom der mangler 8 kampe.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Troy Franklin med 18 point. Calb Walker scorede 15 mens Alexander Bak og Chris Gabriel scorede 10 point hver.

For Bakken Bears blev Mikkel Plannthin med pointsluger med 20 point efterfulgt af Carles Bivia med 15 og Darko Jukic med 12 point.

Team FOG spiller allerede igen onsdag hvor Stevnsgade SuperMen kommer på besøg i Arena Næstved. 

Foto er leveret af René Kongsgaard, www.Kongsgaardfoto.dk 

79ers vinder ude over Stevnsgade SuperMen

30.01.2016

SISU havde lagt godt pres på Stevnsgade Supermen ved at vinde over Randers i torsdagens kamp, så en sejr i dagens kamp skulle der til for at holde afstand til SISU som indtager 8 pladsen.

Det var også et fokuseret Stevnsgade hold som startede kampen med at bringe sig foran 8-2, men så kom Hørsholm stærkt tilbage, specielt forsvars rebounds voldte Stevnsgade store problemer. Samtidigt ramte Frederik H. Nielsen 2 ud af 2 treere, som ikke er vanligt for spilleren som har skudt omkring 25% fra 3pts i denne sæson. Således laver Hørsholm et 13-2 run.

Det lykkedes dog Stevnsgade at få stoppet blødningen med et par treere af Jonas Bro og David Balaton. Stærkt spillende Adrian Moss satte også sit mærke på 1. periode med 8 point og et lækker assist af Jonas Bro til David Balaton slutter perioden af, så Stevnsgade fører 25-21.

2. periode bølgede frem og tilbage med at holdene udveksler scoringer, men ingen kan rigtigt komme på et run. Stevnsgade formår at holde Hørsholm på afstand de første 4 minutter, men det er som om at Stevnsgade skal arbejde meget hårdere for sine point end Hørsholm, det tit får helt frie drives og skud på kurven. 

Periodens højdepunkt er et monster plade låg af Adrian Moss, der fik gang i Nørrebrohallen. Hørsholm tager momentum og også en 1 points føring med i omklædningsrummet.

Igen er det en meget lige periode, hvor holdene skiftes til at score. Stevnsgade forsøger sig med en Zone, men det giver desværre Hørsholm en del angrebs rebounds og Stevnsgade ender med at spille mere forsvar end angreb i perioden. Samtidigt glemmer Stevnsgade dagens bedste mand i angrebet, da Adrian Moss kun rører bolden 2 gange, begge gange scorer han.

Stevnsgade viste lidt tænder med et fuldbane pres, der fremtvang et par turnovers fra Hørsholm. Hørsholm holder dog deres 1 points føring, da perioden slutter 63-64.

Der var nu lagt op til et brag af en afslutning. Hjemmeholdet startede med at holde skydetelt idet at de sendte fire tre pointere afsted på de 2 første minutter, alle fire ramte forbi. Der skulle gå 3½ minut for den første Stevnsgade scoring faldt og det skete da Adrian Moss fik bolden. Johnel Palau Visa, vågnede op og scorede 9 point i 4. periode, dog var der alt for mange skud udefra Stevnsgade skyder 1-7 på treere i 4. periode og langsom år Hørsholm opbygget et lille forspring. Hørsholm er således foran 73-82 med mindre end 2 minutter tilbage.

Et lille mirakel skal der til. Det er lige ved og næste, da Stevnsgade laver et 4-0 run på 30 sek., til stillingen 77-82, med 1 minut og 16 tilbage. Stevnsgade vælger at fejle, der går dog mange sekunder af uret. Hørsholm rammer 1 af 2 straffe og David Balaton sætter en treer til stillingen 80-83 med 45 sek. Tilbage. Der bliver igen fejlet, men Hørsholm er sikre fra linjen og samtidigt med at Stevnsgade misser i den anden ende og igen er tvunget til at fejle. Løber muligheden langsomt men sikker ud i sandet for Stevnsgade.

Slutstillingen bliver 87-91 og Stevnsgade er nu under gevaldigt pres til at gå ud at stjæle en kamp fra et af de højere rangeret hold, samtidigt med at SISU skal slås i den sidste indbyrdes kamp.

Et par stats:

For Stevnsgade havde Mikael Vincents Nielsen og Nicolas Christensen ikke held med afslutningerne, således skød de samlet 4/22 (18%) fra gulvet.

For Hørsholm havde Asbjørn Midtgaard, sæsonen bedste kamp med en Effektivitet på 25, flot af den 18 årige spiller, der startede i stedet for den skadet Evan Yates.

Topscorer Stevnsgade SuperMen:  Adrian Moss, 23 pts, 7 reb, Johnel Palou Visa 16 pts, 3 reb

TopscorereHørsholm 79ers: Drew Maynard, 25 pts, 8 reb, 4 ast, Asbjørn Midtgaard, 15 pts, 8 reb, 3 blocks