Nyheder

Team FOG slår Rabbits sikkert

06.10.2015

Første kamp på hjemmebanen i Næstvedhallen for Team FOG Næstved var mod Svendborg Rabbits. Og mange har spået at netop de 2 hold kommer til at blande sig i guldkampen i denne sæson.

Hjemmeholdet var klart stærkest på dagen og kunne til sidste vinde med 91-73 (22-21, 19-23, 24-14, 26-15) i en kamp der var meget lige indtil pausen.

1. periode var meget lige og holdene fulgtes ad scoringsmæssigt de første 5 minutter. Herefter trak Svendborg lidt fra til en 5 pointføring, men det lykkedes for Team Fog Næstved at komme tilbage i perioden, som holdet vandt med 1 point.

Igen en lige start på perioden og uden de mange scoringer de første minutter. Det var 2 velspillende hold, som, da scoringen kom i gang, igen fulgtes ad scoringsmæssigt, indtil Svendborg trak fra til en 5 pointføring mod slutningen af perioden.

Men igen lykkedes det for Team Fog Næstved at indhente føringen, inden Svendborg sluttede perioden af med en 3'er til en 3 pointføring ved pausen. 

Hjemmeholdets Chris Gabriel var stærk spillende men også gæsternes Brandon Rozzel var med til at gøre forestillingen ganske seværdig.

3. periode startede med, at Svendborg igen trak fra, men igen lykkedes det for Team Fog Næstved at komme tilbage. Og ikke nok med det - holdet gik fra 43 - 49 til 61 - 50 på et par minutter.

Det så godt ud for Team Fog Næstved på det tidspunkt, men i basket kan alt ske, og det lykkedes da også for Svendborg at mindske Team Fog Næstveds føring til 7 point inden sidste periode.

Igen en lige start på perioden, men så sænkede Alexander Bak et par 3'ere, og så var Team Fog Næstved foran med 13 point.

Det så igen godt ud for Team FOG Næstved, og denne gang lykkedes det ikke for Svendborg at komme tilbage.  I en forrygende periode trak Team FOG Næstved uimodståeligt fra til en uventet meget sikker sejr på 91-73.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Chris Gabriel med 19 point. For Svendborg Rabbits scorede Brandon Rozzell - kampens helt store spiller - 37 point.

Bears slår oprykkerne sikkert

05.10.2015

Bakken Bears fik budt Stevnsgade et hedt velkommen tilbage til Basketligaen efter mere end et årtis fravær, da holdet i første periode af holdenes første ligakamp bragte sig foran med hele 25 point (38-13).

Resten af kampen blev mere lige, men der blev aldrig antydningen af spænding om resultatet.

Bears startede med Åris, Lærke, Jukic, Iversen og Diouf på banen, mens Stevnsgade indledte med Vincents, Christensen, Balaton, Brooks og Bloch. Udover den store føring til et hjemmehold i hopla blev det i første periode noteret, at Nicolas Christensen fik hele fire fejl.

I kampens anden fjerdedel fik især Mikael Vincents, der er kommet til fra SISU, hevet udeholdet op. Bears vandt dog fortsat perioden sikkert 24-15, og førte således 62-28 ved halvlegspausen.

Også tredje og fjerde periode blev vundet af Bears – 22-17 og 24-17, og selvom Carles Bivià satte en treer til point nummer 100 på et tidspunkt hvor Stevnsgade havde scoret 51, fik udeholdet reduceret til sidst i kampen.

Debutant Bivia blev pointmæssigt kun overgået af Michel Diouf, der i sin debut scorede 20 point og supplerede med ni rebounds. Bivia scorede 18 og havde seks assists. En velspillende Thomas Lærke scorede 16 point – alle i første halvleg – mens Darko Jukic (11 point) og Mikkel Plannthin (10) også nåede et tociffret antal point i deres første optræden i Bearstrøjen. Det er værd at notere, at alle Bearsspillere fik scoret.

Sejren bliver på 108-62 (38-13, 24-15, 22-17, 24-17).

For udeholdet var Mikael Vincents mest scorende (17 point), mens Mads Blochs supplerede sine seks rebounds med ti point.

Ikke overraskende var Bears klart bedst i de afgørende kategorier i statistikkerne. 42-20 i rebounds, 30-11 i assists, og 58-38 i procenter på skud fra gulvet.

De to hold får ikke mange dage til at restituere. Allerede torsdag spiller Stevnsgade ude imod SISU, mens Bears skal til Randers.

Næste hjemmekamp for bjørnene er søndag mod SISU.

Team FOG viser klasseforskellen i Kildeskovshallen i sæsonåbneren

05.10.2015

SISU Basketballs første kamp i den nye sæson vil nok blandt de 350 tilskuere mest af alt blive husket for det monsterdunk i anden periode, som Caleb Walker fra Team FOG Næstved lavede.

Som en anden Skywalker steg Walker til vejrs og sendte bolden i kurven med voldsom kraft og atletisk finesse. 10–33 til gæsterne – og det satte en tyk streg under forskellen på et endnu ikke sammenspillet og meget ungt SISU-hold, og så et velforberedt og hærdet Næstved mandskab med mere end 15–16 preseason kampe i benene.

Første periode startede i et hæsblæsende tempo, hvor SISUs erfarne skytter Devin Cherry, Jay Canty og Luciano de Souza ikke kunne komme til frie skud. De få gange, det skete, ville bolden ikke gå i kurven. SISUs rutinerede Frederik Rungby måtte også på bænken efter to hurtige fejl, hvilket heller ikke hjalp. Næstved viste i perioden at de var både stærkere, hurtigere og mere effektive. Første periode sluttede 8–19.

Efter fire minutter i anden periode stod det 10–29 til Næstved og yderligere fire minutter derefter, 17–39.

Intet ville gå SISUs vej; presset var simpelthen for stort og tempoet for højt med deraf følgende boldtab og akkumulering af fejl, som fik Næstveds spillere på linjen. SISUs unge point guard August Haas var udfordret. Lyspunktet i perioden – og kampen som helhed – set med SISU-øjne, var Frederik Rungby, som med 3 steals og et par assists sørgede for, at blødningen ikke blev fatal.

Alle mand kæmpede bravt, men Næstveds Troy Franklin og big man Chris Gabriel var en konstant udfordring for SISU. Anden periode sluttede 24–46 – stort set dobbelt op.

I forsøget på at få et tilskuerperspektiv på kampen konsulterede vi en garvet kending i basketkredse – et Halftime Oracle – og bad om at få et kort og kontant udsagn om kampen:

”SISU møder et både stærkere, hurtigere og mere erfarent hold. Næstved forventes at nå Top 3 i denne sæson, og holdet spiller med den autoritet, som en sådan placering forudsætter. Det vil ikke overraske, hvis det meget unge SISU hold får yderligere problemer i anden halvleg”.

SISU kommer ud til tredje periode med fokus og energi. Alle kæmper hårdt, og unge Asger Hjorth fortsætter med at gøre en god figur, samtidig med at Devin Cherry begynder at ramme et par skud. Med god holdånd lykkes det SISU at vinde perioden med 3 point (22–19). Stillingen efter tredje periode er således 45–65 og et lille håb er vakt hos SISUs fans om, at holdet måske har mere i posen.

Men sådan skulle det ikke være.

Et rutineret og velspillende Næstved-hold kører kampen hjem lige så stille og øger yderligere til slutresultatet 59–85.

Positivt var det, at alle spillere for SISU gav, hvad de havde i sig, hele kampen igennem og tydeligvis har potentiale til langt bedre resultater.

Men statistikken taler sit tydelige sprog. Næstved vandt kampen ved at skyde markant bedre bag 3-pointslinjen med 56% mod SISUs 29%, og samtidig vandt de kampen under kurven med 29 rebounds mod SISUs 20.

SISU skal i pokalaktion allerede tirsdag mod BK Amager, og torsdag er de værter for Stevnsgade SuperMen i Kildeskovshallen. Team FOG Næstved er vært tirsdag for Svendborg Rabbits i sæsonens første TV-kamp kl. 18:00 på TV2 Sport.

Topscorere:

SISU: Devin Cherry 10 point, 3 rebounds, 3 assists; Luciano de Souza 8 point, 6 rebounds, 2 assists.

Team FOG: Troy Franklin 15 point, 2 rebounds, 3 assists, 3 steals; Alexander Bak 15 point, 2 rebounds, 1 assist; Chris Gabriel 12 point, 5 rebounds.

Horsens IC vinder komfortabelt over Cimbria

04.10.2015

I et velbesøgt Forum Horsens vandt Horsens i dag med 88-63 over Randers Cimbria. Det var et Randers hold der var svækket fra starten, da Chris Nielsen var ude med en skade, og Charlie Burgess havde endnu ikke sin spillerlicens klar. Dermed var HIC storfavorit til opgøret.

I begyndelsen af første periode var det Randers som dominerede. Kronjyderne bragte sig på 9-4, og kunne have været mere foran, hvis de havde været lidt mere effektive fra straffelinjen. For HIC bar spillet præg af at det var første kamp i den nye sæson. Iffe Lundberg fik sin HIC debut efter 4 minutter i første periode, og hvilken debut. Fra første sekund var Lundberg i fokus, og han diskede op med tre lækre dunk inden første periode sluttede. HIC kom mere i gear og Randers fik det sværere og sværere i angrebet. Efter første periode var HIC foran med 25-21.

I anden periode fortsatte HIC det gode forsvarsspil. Randers blev tvunget til turnovers eller svære skud, og det gav HIC fastbreak point i den anden ende. For HIC dominerede Marquis Addison og Iffe Lundberg, men også Jyles Smith viste godt spil i forsvar og reboundarbejdet. For Randers var de største trusler Dj Smedley og Bonell Colas. Randers blev holdt til 8 point i anden periode, og ved pausen var HIC foran med 47-28 og kampen var så godt som afgjort.

Den sidste spænding i kampen blev punkteret i starten af tredje periode, hvor HIC gik på et 13-2 run, blandt andet på treere af Christian Lindberg og Marquis Addison. Iffe Lundberg ville også lege med og scorede 2 treere. Herefter trådte HIC lidt på bremsen. Det meste af bænken blev brugt og Randers kom lidt bedre med, men her var kampen afgjort for længst. Smedley var bedst mand i perioden for Randers med 6 point, mens Iffe Lundberg lavede 10 point for HIC.

I fjerde periode kom Randers bedst ud og reducerede forspringet, men HIC strammede grebet igen og perioden endte med en snæver Randers sejer på 19-18. Begge hold fik brugt bænken godt.

Alt i alt en sikker sejr til HIC på 88-63 (25-21, 22-8, 23-16, 18-19) og dermed en god start i forsvaret af de danske mesterskab. Hvor HIC står er dog svært at bedømme ud fra dagens kamp, da Randers med deres manglende spillere var langt fra at kunne byde HIC nævneværdig modstand.

Bedste spillere fra HIC var uden tvivl Iffe Lundberg og Marquis Addison, men også Jyles Smith fik en god debut. For Randers var bedste mand Dj Smedley der er ligeså hurtig som sidst han var i den danske liga.

Topscorer for Horsens IC: Iffe Lundberg 23

Topscorer for Randers Cimbria: Dj Smedley og Bonell Colas 16

Rabbits åbner med sejr over 79ers

03.10.2015

Kaninerne var kæphøje da 79'ers kom i Svendborg Idrætscenter lørdag eftermiddag for 79'ers var uden Sikander Nielsen og David Harder og så meget unge ud.

Det gav om endnu mere selvtillid hos kaninerne og faren for at undervurdere modstanderen var i den grad til stede. En opgave for trænerteamet at sætte holdet op. Hjemmeholdets US spiller, Trevor Novack var ude med en knæskade men forventes klar indenfor et par uger.

79'ers er et mandskab, uanset alder, man aldrig skal tage for givet, hvilket kaninerne har måtte erfare også på hjemmebanen men især i Fire Arena, hvor Rabbits rigtig mange gange har det svært. Frederik H N var klar til at drive sine holdkammerater frem med sin vanlige taktstok og den slår sjældent forkert.

Kampstarten var i hjemmeholdets favør og de ca. 1300 fremmødte lavede en god kulisse til sæsonens første opgør. Brandon Rozzell lagde ud for kaninerne godt fulgt op af Axel Karason med 6 points i træk men så viste US spilleren hos 79'ers solidt spil under kurven og hver gang han fik bolden dèr kunne kaninerne kun lave fejl og dermed Evan Yates på straffelinjen gang på gang.

Her var han sikkerheden selv 11/14 igennem hele kampen. Yates som bedste mand i 1. periode med 9 af 79'ers 16. Rabbits foran med en enkelt efter 1. periode.

Brandon Rozzell er på forhånd udråbt til en af ligaens mest scorende spillere og han svigtede ikke i 2. periode. Først blev han fejlet på en lang treer og omsatte sikkert alle tre og på angrebet efter satte han endnu tre points. Flot spil af den hurtige amerikaner. Axel Karason ville ikke stå tilbage så endnu en treer til kaninerne og så fulgte Claus Magaard og Antonio Porta også med i jagten på points med hver en fra den lange distance. Alle der havde troet, at Rabbits skulle få points under kurven pga. tre store centerspillere i Antony Borden, Liam Potter og Marinus Mouboe blev snydt for trepointsskuddene regnede i, 12/31 for hele kampen.

Sikander Nielsen der ikke var klar fra kampstart kom pludselig ind fra sidelinjen og han var ikke varmet op. Det var heller ikke nødvendigt for det blev han på banen med 7 points i træk. Han havde fortjent mere opmærksomhed fra kaninernes forsvar der sejlede noget rundt. Ved pausen var stillingen dog +5 i hjemmeholdets favør, 36-31. Absolut intet afgjort.

Pausen måtte havde gjort Rabbits opmærksom på, at 79'ers ikke er et hold der bare ligger sig ned. Kaninerne kom fuldstændig flade ud og 3 minutters opvarmning var slet ikke nok. 79'ers i et run på 2-10 og ingen points fra hjemmeholdet i 6 minutter i starten af perioden. Det var ikke et hold der var klar efter pausen. 79'ers foran og kampen blev helt tæt inden kaninerne med 5 trepointsscoringer i træk bragte sig tilbage i opgøret. Det var to i træk fra Antonio Porta på lige det rigtige tidspunkt samt to fra Brandon Rozzell og en enkelt fra Damian Ocana. Anders Skov og Emil Hjorth med flot indsats fra 79'ers. Hjemmeholdet foran med 4 inden de sidste 10 minutter.

Intet var afgjort.

Claus Magaard, Rasmus Christensen og Damian Ocana var klar fra sidste periodes start og så var kaninerne foran med 10 inden 79'ers slog igen.

Rabbits bringer sig foran med endnu en treer fra Brandon Rozzell der følger op med to to'ere mere og så er Rabbits i front med 9 fordi 79'ers aldrig gav op og mere spillede som et hold en hjemmeholdet. 7 points fra Anders Skov, der viste flot spil gennem hele kampen, og hjemmeholdet er kun foran med 2 inden de sidste to minutter tikker ind. Axel Karason med to sikre straffe, forinden havde han brændt to, og hvem andre end Brandon Rozzell slutter kampen af for sit mandskab med i alt 12 points i perioden, de sidste 5 i de sidste 1 1/2 minut. Kaninerne vinder sæsonens 1. kamp men ikke overbevisende. Det var tydeligt, at optakten ikke har været optimal men nu er Rabbits i gang. Selv om 79'ers først sent har fået stablet et hold og en rigtig god træner på benene, så holdspillet bedre ud hos gæsterne. Kaninerne kommer efter det, derom ingen tvivl men der skal arbejdes for sagen i træningslokalet.

Dagens bedste spiller Brandon Rozzell med 33 points og 9 rebounds effektivitet på 33.

For hjemmeholdet scorede desuden Axel Karason 13 og Antonio Porta 11. Porta havde samtidig dagens højeste assiststal også med 11.

For 79'ers scorede Evan Yates 19, Anders Skov 15 og Sikander Nielsen samt Andreas Amundsen hver 9.

Rabbits spiller igen tirsdag tv kamp i Næstved. 79'ers har næste kamp i Randers den 10. oktober. 

Basketdag på TV 2 SPORT

02.10.2015

Tirsdag 6. oktober er der tip-off på en ny basket-sæson på TV 2 SPORT med direkte kampe fra Næstved og Milano.

Endelig er det showtime igen med basketball fra både Basketligaen og NBA. Der er premiere på Basketligaen, den bedste danske liga, tirsdag 6. oktober med kampen Team FOG Næstved - Svendborg Rabbits, og TV 2 SPORT sender direkte fra Næstvedhallen. Senere samme aften er der kamp direkte fra Milano, hvor Olimpia Milano møder amerikanske Boston Celtics, som er en NBA Preseason-kamp. En af dem, der elsker basketball, og som glæder sig til 6. oktober, er Thomas Bilde, som er TV 2 SPORTs basketballkommentator:

- Det bliver en enestående dag for basketball i dansk fjernsyn. At starte begge ligaer med en live transmission er tæt på optimalt. I Danmark lægger vi ud med sidste sæsons bronzekamp og en dyst mellem to hold, der også i denne sæson vil være med helt fremme i forreste række. Og senere så skal vi nyde det mest vindende franchise i NBA’s historie – det kan vist kun gå hen og blive stort, fortæller Thomas Bilde.

Han sidder klar i studiet sammen med Peter Wang for at lægge op til premierekampen, der kommenteres af Lars Fink og Jens Laulund. Senere samme aften vil Thomas Bilde og Peter Wang lægge op til og kommentere den sene direkte kamp fra Milano.

Europa mod USA
Olimpia Milano, også kendt som EA7 Emporio Armani, har flere gange vundet det italienske mesterskab, og selv om der ikke er tvivl om, at NBA er verdens stærkeste liga, så er der derfor lagt op til en spændende kamp i Italien, der også vil vise, hvor Boston Celtics står, inden premieren på NBA nogle uger senere.

- Det er ingen hemmelighed, at det er en træningskamp vi skal se. Men det betyder ikke, at holdene ikke kommer til at bide fra sig. Sidste år så vi ALBA Berlin slå San Antonio Spurs i en lignende kamp, og det er altid noget af en bedrift for de internationale hold, hvis det lykkes dem at besejre gæsterne fra NBA. Samtidig er det også ofte en god indikator for, hvor højt niveauet er i NBA, når man ser dem i disse træningskampe, fortæller Thomas Bilde.

Ni kampe om ugen på TV 2 SPORT
I alt sender TV 2 SPORT ni direkte kampe om ugen. Hver tirsdag kl. 18.00 er der optakt efterfulgt af kamp direkte fra Basketligaen. Fordelt over alle ugens dage sender TV 2 SPORT otte kampe direkte fra NBA med to kampe om søndagen som 'NBA Sunday'.

Team FOG Næstved - Svendborg Rabbits fra kl. 18.00 på TV 2 SPORT.

Olimpio Milano - Boston Celtics fra kl. 20.25 på TV 2 SPORT.

Mange nye spillere i SISU

24.09.2015

En ny sæson står for døren, og på SISUs herrehold er der sket en del ændringer. Først og fremmest har SISU ansat en ny Head Coach. Almir Zeco, der stod i spidsen for klubben i 4 år, er rykket til Copenhagen Wolfpack, som vil spille i 1. division det kommende år.

I hans sted er kommet Alain Attallah, der tidligere har coachet SISUs bedste damehold, samt en del ungdomshold i klubben. Han har haft travlt hen over sommeren med at sammensætte et delvist nyt SISU-hold.

Darryl Partin, der var SISUs helt store profil og topscorer i Basket Ligaen i 2014/15-sæsonen, spiller nu i Finland, mens Joe Benjamin er stoppet og Mikael Vincents Nielsen og David Harder er taget til henholdsvis Stevnsgade og Hørsholm 79ers.

Til gengæld vil Frederik Rungby, Ziko Grubovic (Montenegro), Mathias Glahn, Alexander Bork, Søren Olsen (også assistant coach) og August Haas fortsat være at finde på holdet, og de bliver suppleret med nogle af de andre unge talenter fra egne rækker, nemlig Jacob Jensen-Abbew, Gustav Thestrup og Lukas Speidel.

Asger Hjorth kommer tilbage til holdet efter ophold på Lander University, mens Niklas Jønsson returnerer efter at have spillet i Virum.

Af helt nye spillere i SISU vil vi komme til at se guarden Alassan Touray (tidligere Aalborg Vikings og Stevnsgade), guarden Karolis Vaskys (tidligere Køge), forwarden Luciano de Souza (tidligere Team FOG Næstved) og den unge, talentfulde center Jacob Glarbjerg (tidligere Virum), der p.t. døjer med en skade.

Endelig er der blevet knyttet to nye amerikanere til holdet: Guarden Devin Cherry og power forwarden Jay Canty.

Devin Cherry, 23 år og 191 cm høj, har spillet på Cornell University og er en hårdtarbejdende og hurtig guard, der fokuserer meget på de gode afleveringer til holdkammeraterne.

Jay Canty på 2 meter er 24 år gammel og har et bredt vingefang. Han har spillet for Xavier University, Appalachian State og Barrancabermeja Ciudad Futuro, Columbia. Han er meget atletisk under kurven og kan samtidig skyde en god 3’er.

Det bliver spændende at se, om SISU i den kommende sæson under den nye Head Coach kan udfordre de seneste års dominerende klubber i Basket Ligaen og nå frem til en position blandt de 4 bedste i Danmark.

Fotos: ©James Hjertholm (www.jameshjertholm.com)

Dommerne er udtaget

08.09.2015

Knap en måned før der er tip-off i årets Basketliga har BL`s dommeransvarlig sat navne på de 18 dommere der skal dømme sol og vind lige. Det er en rutineret gruppe som samlet har dømt mere end 8135 divisionskampe.

Tom Jakobsen, København er ny i truppen hvor der også er comeback til Bo Bundgaard, Holstebro og Carsten Vestermark Jensen, Aarhus der var ude i 2. halvdel af forrige sæson på grund af travlhed på jobbet og skader. 

Mads Vestergaard Bonde, Horsens og Enes Dzenic har begge forladt dommergruppen.

Kampene i årets BL dømmes igen med 3PO og alle dommerne vil løbende blive evalueret af BL`s bedømmerkorps med henblik på at hæve dommerniveauet yderligere.

De kan se de 18 dommere ved at klikke her. 

Turneringplanen klar

31.08.2015

BL har netop offentliggjort turneringsplanen for 2015/16 og sæsonen skydes igang lørdag den 3. oktober i Svendborg Idrætscenter. Her møder Svendborg Rabbits på hjemmebanen,  Hørsholm 79ers.

Med 8 hold i årets BL spilles der 4 kampe pr. runde. De 3 øvrige kampe i 1. runde spilles søndag den 4. oktober hvor Horsens IC får besøg af Randers Cimbria. Samme dag skal Team FOG Næstved til Kildeskovshallen hvor SISU venter. Oprykkerne fra Stevnsgade BBK bliver kastet for bjørnene med det samme. For mandag aften den 5. oktober tager de turen fra Nørrebro for at spille mod Bakken Bears.

BL spilles i denne sæson med 8 hold som møder hinanden 4 gange hver. Dette betyder at der spilles 28 runder i Grundserien, som afsluttes tirsdag den den 8. marts 2016. Herefter går det løs med slutspillet. Du kan ved at klikke her, se hvordan slutspillet spilles.

Du kan se hele turneringsplanen ved at klikke her.

TV2 Sport og Kanal Sport viser igen masser af kampe fra BL. Hvilke kampe som vises vil blive offentliggjort snarest.

Stevnsgade har det meste på plads

27.08.2015

Oprykkerne fra Nørrebrohallen, Stevnsgade Basketball Klub har nu meldt sit foreløbige hold ud til deres come-back sæson i den bedste danske basketrække.

Mest bemærkelsesværdigt er at Mikael Vincents Nielsen og er kommet fra SISU og "basketpensionisten" Martin Hermansen gøre come-back efter at have spillet de seneste sæsoner i Brøsnhøj Basket. Ellers består holdet at de spillere der var med til at sikre oprykningen.

Du kan se hele Stevnsgades hold ved at klikke her. 

På sidelinjen skal Mickey Dennis være head-coach. Sidste sæson var Mickey Dennis spillende træner for Stevnsgades 1. divisonshold, med det formål, at han skulle være med til at sikre oprykningen til Basketligaen. Denne sæson bliver Mickey Dennis debut sæson, hvor han "kun" skal være coach efter en lang imponerende karriere. 

Holdets ass. coach bliver Stephen Brumfield, som også sidste sæson var ass. coach. Stephen har ligesom Mickey en karriere som spiller på højeste niveau. 

Team Manager bliver legendariske Peter Rønhack, som vender tilbage til tevnsgade for at give den en skalle omkring BL-holdet.

Fysisk træner og fysioterapeut for holdet er Nicolas Nyemann, som selv har spillet i Stevnsgade på højeste niveau.

Sportschef positionen varetages i fælleskab af Anton Hansen og Kim Rasmussen. Anton er af egen avl og har trænet hold på højeste niveau og er nu efter en årrække tilbage med et sportsligt ansvar. Kim Rasmussen, som også har spillet på højeste niveau i Stevnsgade, en nu er tilbage efter i mange år at have arbejdet som agent både i Danmark og udlandet. 

Stevnsgade åbner sæsonen den 5. oktober hvor holdte på udebane møder Bakken Bears.