Nyheder

Bears besejrer Cimbria i fysisk kamp

15.11.2015

For allerede anden gang i indeværende sæson skulle Bakken Bears i kamp mod gæsterne fra Randers – sidste kamp var kendetegnet ved klasseforskel, men siden har Randers forstærket truppen og står nu registreret med 2 sejre i ligaen.

Og specielt trekløveret Chris Nielsen, Charlie Burgess og Bonell Colas har tidligere voldt Bears endda meget store vanskeligheder.

Det der står tilbage efter 4 gange 10 minutter er følgende:

  1. Positivt at Bakken Bears fra kampens start var indstillet på at anvende HELE bænken – og det viste sig også, at ALLE Bears-spillerne kom på scoringstavlen. Det var tydeligt, at coach Israel Martin havde besluttet sig for at se frem mod 2 andre kampe i den kommende uge – en klog beslutning.
  2. Hjemmeholdet udbyggede konstant føringen indtil de sidste 10 minutter, der i stor udstrækning var præget af indianerbold.
  3. Keane Thomann fik for alvor sit personlige gennembrud med stor effektivitet – og scorede hele 18 point.
  4. Og til trods for 4 tidlige fejl til Chris Nielsen forstod han alligevel konstant at være farlig – og sluttede på 26 point.

Kampen startede med et koncentreret hjemmehold, der ret tidligt bragte sig foran med 14-0. Den første Randers-scoring kom efter ikke mindre end 5 minutter (og ved stillingen 15-7 havde Randers Cimbria fortsat kun scoret fra straffelinjen).

Kampen bølger i intensitet, i niveau og i koncentration – men efter de første 10 effektive minutter fører hjemmeholdet allerede med 26-18.

Anden periode startede også rodet – ja det var på mange måder en lidt anderledes kamp. Det var næsten som om Randers på forhånd vidste, at de ville tabe – og at Bakken Bears tilsvarende vidste, at de ville vinde (og sådan set også, at en relativ velbesøgt Vejlby Risskov Hal var indstillet på det samme).

Der viste sig i anden periode en del frustration hos flere spillere med udgangspunkt i rigtig mange dømte personlige fejl. Og begge hold var flittige fra straffelinjen.

Begge hold var tilfredse med at kunne gå til pause og få tingene snakket igennem – nu med hjemmeholdet foran med 54-39.

Anden halvleg startede – som i starten af første periode – med Darko i centrum – scoring, fastbreak og dunk. Det viste sig også, at flere spillere havde taget de tidligere frustrationer med videre efter the-pausen – og i flere omgange udviklede det sig efterhånden til en ret fysisk kamp – med en del dumme/unødvendige frustrationsfejl.

Kampen er længe afgjort – og det er tydeligt på banen. Begge hold har sluppet koncentrationen. Og de mange fejl fortsætter i begge ender af banen. Sebastian Åris sætter en flot 3’er og slutter med en fin assist til Aladdin Barakeh som slutter perioden - nu med Bakken Bears foran med 86-55.

Der er egentlig ikke så meget at skrive om når det gælder fjerde periode. Coach Morten Hansen tager midt i periode både Charlie Burgess og Bonell Colas ud på bænken, og overlader det til Chris Nielsen (med hans eget show) at være en trussel.

Nicolai Iversen har dog stadig både brændstof i tanken og vilje. Han scorer hele 10 point i de sidste minutter. Kampen slutter med en sikker sejr til Bakken Bears på 104-76.

For gæsterne var de mest scorende Chris Nielsen med 26 point (heraf 12 på straffe), Charlie Burgess og den tidligere ”bjørn” – Simon Bjørnebo begge med 12 point.

For hjemmeholdet var de mest scorende Keane Thomann med 18, Nicolai Iversen med 17, Darko Jukic med 13 samt Michel Diouf med 12 og Mikkel Plannthin med 10 point.

Bakken Bears spiller allerede igen på onsdag, hvor holdet ude møder Hibernia i FIBA Europe Cup.

Næste hjemmekamp er tirsdag den 24. november kl. 18.15 mod CEZ Nymburk i FIBA Europe Cup.

Overbevisende SISU sejr i Nørrebrohallen

14.11.2015

Fredag aften var der lagt op til et spændende opgør mellem to af de hold, der skal kæmpe om ikke at få den 8. plads i grundspillet, der sender holdet på sommerferie, mens de andre hold i Basketligaen spiller slutspil.

Rammen var perfekt. En publikums fyldt, stemningsklædt Nørrebrohal var kulissen. SISU var uden en af deres professionelle amerikanere, der permanent er rejst hjem af egen beslutning. Stevnsgade var uden langtidsskadede Mads Bloch ligesom Nicolas Christensen og Adrian Moss var skadede, men de spillede dog.

Første periode startede, som det ofte har gjort med Stevnsgade i denne sæson, at man kommer bagud med +10 point og må halse bag efter resten af kampen. SISU viste i starten struktureret, hurtigt og målrettet angrebsspil, hvor de nemt spillede sig til frie skud og gode chancer. SISU flyttede bolden forbilledligt rundt stort set hele kampen. Det betød, at SISUs stærkt spillende unge talent Asger Hjorth med imponerende spil efter blot 3:14 kunne bringe gæsterne foran 2-13, hvorefter coach Mickey Dennis reagerede med en time-out.

Stevnsgades angrebsspil blev stabiliseret så værterne kunne arbejde sig tættere på SISU til periodestillingen 19-22. Kampen var helt åben.

Anden periode startede med to 3´ere af Nicolas Christensen og David Balaton, der gav en 25-24 føring efter 1:27 til Stevnsgade. Igen tog SISUs fantastisk godt spillende trio August Hass, Asger Hjorth og Frederik Rungby fat og bragte igen SISU i spidsen 27-33 efter 3:25. Resten af perioden byttede de to hold point til pausestilling 34-40. SISU vinder perioden 15-18.

Det er ikke til at vide, hvad der er blevet sagt i de to omklædningsrum, men igen igen kom Stevnsgade ind til start, som om de var på skovtur med ungdomsskolen i stedet for at skulle vinde en kamp og forsvare stoltheden over at bære en Stevnsgade bluse – hvilket forpligter, mens SISU kom flyvende ud med vilje, med en plan og får flyttet bolden rundt i angrebet, hvilket gang på gang gav frie skud og dunks.

Stevnsgades manglende forsvarsvilje eller evne gjorde det let for et kollektivt velfungerende SISU hold at bringe sig foran 40-53 efter blot 2:49. SISU kommer adskillige gange hurtigt op af banen, hvor Asger Hjort afslutter med flotte dunks.

Igen må coach Mickey Dennis tidligt kalde time-out, hvorefter Stevnsgades bedste spiller Mikael Vincents Nielsen tog ansvar og gjorde hvad han kunne for at holde værterne inde i kampen. Men da SISUs Frederik Rungby efter 5:28 inde i tredje periode bringer SISU foran med 43-65 fornemmer alle i hallen at kampen reelt er afgjort. Stevnsgade har ikke det der skal til, for at komme tilbage i kampen. Perioden der afgør kampen ender 15-29.

Inden fjerde periode blev igangsat var stillingen 49-69. Flot spil, stor vilje, disciplineret angreb og fokuseret forsvarspil havde bragt SISU afgørende i front. Efter 4:57 er det status quo ved stillingen 54-74. Efter 7:38 kommer Stevnsgade lidt tættere på efter Jonel Palou Visas scoring til 68-81. Men det er alt for sent. Kampen slutter 70-84.

Det var en fuld fortjent sejr til det bedste hold på dagen. SISU imponerede i alle spillets detaljer. Stevnsgade der imod skuffede det store hjemmepublikum og ingen spillere eller trænere ud over Mikael Vincents Nielsen og Bashar Vincents Al-Saoudi kan være deres indsats bekendt. Det er OK, at tabe til et bedre hold. Men undskyldninger om skadede spillere er ingen undskyldning for ikke at vise vilje og fighte - det er selve sjælen, i det at være en del af Stevnsgade.

For SISU scorede Frederik Rungby 23 (12 rebounds), Asger Hjort 19 (10 rebounds), August Hass 18 (6 assists), Devin Cherry 9, Casper Hesseldal 6, Mathias Glahn 5 og Nicklas Jønsson 4.

For Stevnsgade scorede Mikael Vincents Nielsen 20 (5 assists), Jonel Palou Visa 14, Adrian Moss 12 (8 rebounds), Nicolas Christensen 11, David Balaton 6, Alonzo Brooks 4 (11 rebounds) og Andy James 3.

Craig Pedersen stopper hos Rabbits

12.11.2015

Efter 13 gode år har Craig Pedersen valgt at stoppe som headcoach i Svendborg Rabbits.

Craig og bestyrelsen i Svendborg Rabbits har haft en god dialog omkring fremtiden for holdet og Craigs private situation, hvor ønsket for Craig omkring at have mere tid med familien klart har været en stor faktor i hans overvejelser for fremtiden.

Endvidere har Craig netop nu også fået mulighed for at indgå et nyt udvidet samarbejde med det Islandske basketball forbund hvor han i de kommende to år skal stå i spidsen for deres hold.

Island, som i år flot havde kvalificeret sig til EM, starter nu så småt deres forberedelser til kvalifikationen omkring EM 2017. Det bliver som nævnt igen med Craig ved roret som headcoach.

Naturligvis ønskede man i Rabbits regi, ikke at stå i vejen, for så stor en mulighed for Craig med at fortsætte som landstræner på Island samtidigt med han ville få mere tid på hjemmefronten som han ønskede. Udover ovennævnte fortsætter Craig i hans daglige virke som træner på Efterskolen ved Nyborg.

Craig kom som sagt til for 13 år siden, først i en rolle som spillende træner og sidenhen som headcoach på bænken hvor han lagde strategien som har dannet basis for Rabbits succes gennem mange år.

Af præstationer kan nævnes :

  • DM mesterskab
  • 7 års deltagelse i streg i DM finaler
  • 3 pokal mesterskaber

Craig er den træner i Danmark der har fungeret længst tid som headcoach.

Uden Craigs mangeårige flotte arbejdsindsats havde Rabbits ikke nået til toppen af Dansk basketball hvor vi befinder os den dag i dag.

Der skal lyde en kæmpe tak og anerkendelse fra Rabbits side af, overfor Craigs mangeårige flotte præstation og for det gode samarbejde som vi har sat stor pris på.

Helt at slippe hinanden, fra den ene dag til den anden, ville begge parter dog ikke.

Derfor er begge parter overbevist om at Craig på sigt, vil kunne bidrage med råd og vejledning i en endnu ikke defineret konsulent rolle hos Rabbits.

I den resterende del af sæsonen er vi glade for at kunne informere jer om at vi har indgået aftale med Arnar Gudjonsson omkring at fortsætte, nu som headcoach, for Rabbits.

Arnar har været hos Rabbits i 3 år og kender spillerne og klubben rigtigt godt og vi er trygge ved at holdet kan udvikle sig yderligere under Arnar.

Et kendt ansigt i SBBC og Rabbits, Steen Gertz, som endvidere sidder i bestyrelsen, går ind på holdet som assistent coach i den resterende del af sæsonen.

Steen har fungeret som træner i mange år i SBBC og har også været tilknyttet Rabbits som en af holdlederne gennem flere sæsoner.

Den nye Arena i Næstved åbner med topbasket

11.11.2015

Som en del af den officielle åbning af den nye Arena i Næstved 17. november spiller Team FOG Næstved kamp i Basketligaen mod de danske mestre Horsens IC.

Arenaen er med sine 2.500 siddepladser og 600 ståpladser den største på Sjælland uden for København. Desuden er Arenaen udstyret med det nyeste inden for AV udstyr, lyd og lys – samt lounge til sponsorer. Set up’et til basketball kan måle sig med forholdene i de største nationale indendørs arenaer. Der bliver pålagt et specielt basketball gulv, og der er kube over banen med info til publikum og scoringstavle.

- Vi har for længst sprængt rammerne i den nuværende Næstved Hal – både hvad angår forholdene for tilskuere og sponsorer, fortæller Andreas Larsen, der er direktør for Team FOG Næstved. Derfor glæder vi os helt fantastisk til at flytte kampene ind i den nye Arena. Det bliver Danmarks fedeste basketball arena, og betyder, at vi kan fortsætte med at udvikle vores sports- og underholdningsprodukt. 

- Vi har fået en meget fin start på sæsonen og ligger placeret i toppen af Basketligaen sammen med Bakken Bears og Horsens IC, fortsætter Andreas Larsen. Det giver selvfølgelig åbningskampen en ekstra dimension, at det er de danske mestre Horsens IC, vi skal møde. Det bliver et brag af en kamp!

Stor publikumsinteresse – tæt på udsolgt

Interessen for kampen har været enorm. På nuværende tidspunkt er der kun ca. 300 siddepladser tilbage. Hertil kommer 500 ståpladser, der er indrettet på et specielt ”omløb” oven over tilskuerpladserne. Til forskel fra forholdene i Næstved Hallen i dag, er der et meget fint udsyn fra ståpladserne.

Har du lyst til at være med til at indvige den nye Næstvedhalen sælges billetterne i forsalg gennem Intersport/Seiffert, Hjultorv, Næstved. Siddepladser 60 kr. Ståpladser 30 kr.

TV2 Sport er også på plads og kampen vises direkte kl. 18:05. 

HIC vinder rodet kamp over 79ers

11.11.2015

I en meget rodet kamp vandt Horsens i dag med 83-77 over Hørsholm 79ers. Det var top imod bund i Forum Horsens, men det var ikke til at se i starten.

Hørsholm kom med god gejst i starten, mens HIC virkede sløve og uengagerede. Hørsholm tvang i starten HIC til mange turnovers, og samtidig blev åbne skud brændt.

Hørsholm vandt første periode med 21-20, og det stærke trekløver Okoloji, Yates og HN stod for de 19 point. For HIC var Vedran Borovcanin stærk spillende med 9 point i perioden.

I anden periode kom HIC med en helt anden gejst. Forsvaret var oppe i gear, og Hørsholm blev straffet når de lavede turnovers. De unge Hørsholm hold havde svært ved at komme til kvalificerede afslutninger, og i den anden ende scorede de gule efter behag.

Borovcanin scorede 7 point i perioden, mens Nimrod Hilliard scorede 8. HIC vandt perioden med 30-8, og var dermed foran med 21 point efter første halvleg og kampen virkede allerede afgjort.

Sådan virkede de gulblusede HICere også til at føle det i tredeje periode. HIC kom ud uden gejst og spillede sløset. Hørsholm derimod kom ud med en enorm gejst. Hørsholm vandt derfor perioden med 27-22, hvor Yates og Okoloji voldte HIC problemer.

Dette billede fortsatte i fjerde periode. Hørsholm med gejst og HIC med en fornærmende ringe indsats. Yates og Okoloji fortsatte med at score, mens det kun var Nimrod Hilliard der viste noget fra HIC. Hørsholm bragte HIC forspringet ned til 8 point, men der blev aldrig rigtig spænding om resultatet. Hørsholm scorer de sidste to point til slutstillingen 83-77 (20-21, 30-8, 22-27, 11-21).

Bedste spillere for HIC var Vedran Borovcanin og Nimrod Hilliard, begge med 19 point. For Hørsholm var bedste mand uden tvivl Evan Yates der scorede 24 point.

De to hold mødes allerede på lørdag i Hørsholm hallen, hvor det gælder kvartfinalen i pokalturneringen.  

Europæisk Topbrag i Aarhus

10.11.2015

Tirsdag aften tager Bakken Bears mod KK Tajfun Sentjur som er forsvarende slovenske mestre. Det er Bakken Bears 3. opgør i FIBA Europe Cups gruppe F.

Efter 2 kampe og en fantastisk udebanesejr over de mange dobbelte tjekkiske mestre fra CEZ Nymburg, fører Bakken Bears gruppen med max point. Modstanderne fra KK Tajfun Sentjur ligger nr. 2 med en sejr og et nederlag.

For Bakken Bears gælder det i aften om, at fokusere på hvad man har gjort for at sejre i de første 2 kampe i FIBA Europe Cup. Fokus i aftenens kamp bliver derfor godt forsvar og den ekstra aflevering i angrebet, så bjørnene får frie skud og derved øger chancen for høje skudprocenter.

Tajfun er et godt og homogent hold med flere rigtig store spillere. Derudover har holdet i de første 2 kampe skudt flere 3’ere afsted end noget andet hold i Europe Cuppen. De snitter 38 3-point skud pr. kamp. De har indtil videre dog kun ramt på 25 % af deres forsøg.

Alt i alt har holdet snittet 69 point pr. kamp i de første 2 kampe.

Med en sejr i aften, vil det begynde at se godt ud for Bakken Bears videre færd i FIBA Europe Cup. Holdet har også tidligere leveret flotte resultater i europæiske turneringer. I sæsonen 2013/2014 lykkedes det Bakken Bears at gå videre fra deres gruppe i EuroChallenge, efter et meget spændende og underholdende gruppespil. Se highlights nedenfor: 

Forventet kampstart er tirsdag kl. 18.15 i Vejlby Risskov hallen og du kan følge med på TV 2 SPORT fra kl. 18.00.

foto af: FotoTrine / vildmedfoto.dk

Team FOG Næstved tog afsked med den gamle Næstvedhal med manér

10.11.2015

Team FOG Næstved kunne med en sejr over Stevnsgade SuperMen holde tridt med mestrene fra Horsens IC i toppen af BL, mens SuperMen med en sejr kunne komme et skridt nærmere midterfeltet.

Men TFN viste sig fra kampens start at være en for stor mundfuld for københavnerne og kunne sikre sig en sejr på 92-70 (21-15, 24-17, 26-16, 21-22).

Gæsterne fik en overraskende start, idet Stevnsgade i løbet af de første par minutter bragte sig foran med 6-0, hvilket i høj grad skyldtes mange brændte muligheder fra Team Fog Næstveds side.

Men så tog Chris Gabriel fat med flere flotte scoringer og bragte dermed Team Fog Næstved tilbage i perioden. Da halvdelen af perioden var spillet var stillingen helt lige, men i 2 halvdel af perioden bragte Team Fog Næstved sig foran og kunne slutte de første 10 minutter foran med 6 point.

I 2. periode fik Stevnsgade igen den bedste start, men det varede ikke længe før at hjemmeholdet og specielt Troy Franklin trådte i karakter med flotte scoringer og mange assist.

Stevnsgade kunne ikke svare igen og ved pausen var TFN for med 45-32 og kampen syntes allerde afgjort.

I modsætning til de 2 første perioder var det Team Fog Næstved der kom bedst fra start efter pause-teen og ret hurtigt forsvandt den sidste lille spænding ud af kampen.

Hjemmeholdet udbyggede sin føring til 23 point inden sidste periode, og der var vist ingen, som var i tvivl om, hvem der ville vinde kampen.

Stevnsgade fik igen den bedste start på perioden og halede ind på Team Fog Næstveds ellers sikre føring, så den skrumpede ind til 15 point men hjemmeholdets sejr var aldrig i fare.

Topscorer for Team FOG Næstved blev  Caleb Walker med 20 og Christopher Gabriel med 14 point. For Stevnsgade SuperMen scorede Alonzo Wayne Brooks III 21 og Adrian Moss 19 point.

 

79ers taber hjemme bundkampen til SISU

07.11.2015

Lørdag eftermiddag var der forventet et rigtigt bundbrag i Basketligaen, da Hørsholm 79ers tog imod lokalrivalerne fra SISU, der hører hjemme lidt nede af Strandvejen i Gentofte. Braget fusede imidlertid ud, da Hørsholm ikke ydede nogen nævneværdig modstand og lod SISU tage en let 56-71 sejr.

Det var denne sæsons første opgør mellem de to sjællandske ærkerivaler, og begge hold havde i den grad brug for en sejr, men det var kun SISU, der spillede som om, de var desperate.

Gentoftedrengene tog teten fra starten og det var kun i en kort overgang i anden periode samt de sidste fem minutter at Hørsholm viste tegn på liv. Resten af vejen var det enkeltmandspræstationer i både angreb og forsvar, der prægede hjemmeholdet.

Bagud 14-24 efter første periode begyndte Hørsholm pludseligt at vise tænder i forsvaret og i de næste knapt fem minutter scorede SISU slet ikke. Samtidig fik hjemmeholdet gang i scoringen og halvejs var de foran 25-24. Det skulle vise sig at være sidste gang i kampen.

Herfra begyndte SISU at trække fra igen, anført af flot kæmpende Frederik Rungby og Casper Hesseldal. Gennem de næste 20 minutter så Hørsholm mere og mere frustrerede ud og spillet blev præget af enkeltmandspræstationer i stedet for det flydende spil, man så tidligere på sæsonen.

Det var først, da Hørsholmtræner Rafa Monclova tog konsekvensen af det dårlige spil og satte en række reserver ind, at spillerne på banen viste noget hjerte. Anført af en hårdt kæmpende David Harder fik Hørsholm reduceret 47-64 til 54-64, men et par rebounds fløj den forkerte vej og et par bolde blev smidt væk og i sidste ende tog SISU en fortjent 56-71 sejr, som efterlader Hørsholm på sidstepladsen i ligaen.

Topscorer for hjemmeholdet blev Andreas meilby med 10 point. For SISU scorede Devin Cherry 19 point.

Hørsholms næste to kampe er imod ligaens på nuværende tidspunkt bedste hold, Horsens IC. Den første kamp er i Basketligaen på tirsdag i Horsens, mens Hørsholmhallen lørdag lægger gulv til de to holds pokalkvartfinale.  

Horsens IC giver Bears første nederlag

07.11.2015

I lørdagens kamp i Jyske Bank BOXEN gav Horsens IC Bakken Bears sæsonens første nederlag efter otte sejre i træk (i alt i alle turneringer). Horsens IC vandt 92-81 efter en kamp, der var mere tæt end resultatet lyder.

Horsens IC kom bedst fra start, og de første 5 minutter førte de gulklædte med 2-3-4 point, men midt i perioden tjekkede Chris Christoffersen ind, og den lange bornholmer var med til at vende kampens forløb. Christoffersen scorede otte point i første periode - i øvrigt ligesom Darko Jukic og Michel Diouf. Bears nåede foran 27-22 efter ti minutters spil.

Anden periode startede HIC med et 10-2 run efter bl.a Marquis Addison havde stemlet ind i kampen. Så blev det Bears' tur til et lille run - 10-3 efter blændende spil af Michel Diouf, og bjørnene fortsatte. Da Darko Jukic og Thomas Lærke satte treere og Morten Sahlertz både reboundede godt og stjal bolde, nåede føringen op på 49-39 med blot to minutter tilbage af første halvleg.

Et HIC-run på 9-3 var dog lige ved at få bragt balance i regnskabet inden Carles Bivia satte en treer samtidig med perioden sluttede.

Hvor de to første periode var pointrige, kneb det noget mere med scoringerne i tredje periode. Især det fra Aarhus importerede hjemmehold var i problemer og scorede kun tre point de første seks minutter. På det tidspunkt havde HIC udlignet til 60-60 efter virkeligt godt spil af kampens bedste spiller Nimrod Hilliard. Hilliard og HIC fortsatte og nåede foran 69-64 inden seks point i træk af Bears gav en snæver føring på 70-69 inden sidste periode.

Fjerde periode første halvdel var helt lige. Bears holdt føringen frem til 80-78, men så var der udsolgt. To treere af Brian Fitzpatrick og Vedran Borovcanin og et par straffekast af Iffe Lundberg gav 86-80 føring, og Bears evnede hverken at få stops i forsvaret eller kvalificerede afslutninger i angrebet. To treere af Lundberg lukkede kampen definitivt.

HIC fører Basketligaen efter at have mødt alle hold - syv sejre i lige så mange opgør. Bears fik sæsonens første nederlag i Basketligaen og har nu fem sejre i seks opgør.

Topscorer for Bakken for øjnene af 5812 i Boxen blev Michael Diouf med 20 point. For Horsens IC scorede Iffe -lundberg 21 point.

Næste opgave for de to hold er for HICs vedkommende en hjemmekamp mod Hørsholm 79ers tirsdag, mens Bears i FIBA Europe Cup samme dag skal møde de slovenske mestre fra KK Tajfun Sentjur.

Rabbits slår Cimbria efter overtid

05.11.2015

Randers Cimbria havde med spænding set frem til torsdagens kamp mod Svendborg Rabbits.

En sejr ville bringe Cimbria á point med kaninerne i den sjove ende af tabellen, mens et nederlag ville bringe Rabbits tilbage på sporet efter det store nederlag til Horsens IC i tirsdags.

Første periode starter lige, men hjemmeholdets spil er rodet og langsomt. Svendborg får eksekveret deres angreb meget bedre end Randers, og stillingen efter 4 minutter er 13-7 til gæsterne.

Randers får bedre styr på angrebsspillet i løbet af perioden, og Svendborgs føring svinder en smule. Med små 2 minutter tilbage er stillingen 15-19. Holdene bytter scoringer i resten af perioden som slutter 21-24 til kaninerne.

Andet periode starter lige så rodet som første var det. Begge hold kan ikke finde rytmen, og kun momentvis spiller holdene organiseret.

Randers har dog et lille overtag, og stillingen er 29-27 efter 4 min. Begge hold kæmper for at bryde spillet, og få overtaget i kampen.

Charlie Burgees og Reno Silavs bringer Randers på 36-33 efter små 6 min. 

Hjemmeholdet spiller bedst i resten af perioden og kan gå til pause med en føring på 45-37.

Efter pausen starter Rabbits med 5 ubesvarede point og får straks kontakt til hjemmeholdet.

Randers har svært ved at få spillet til at hænge sammen, og Svendborgs scoringer er alt for lette. Svendborg bringer sig foran 55-53 efter 4 minutters spil og da Charlie Burgess laver 2 angrebsfejl i to randersangreb, udnytter gøsterne dette til at bringe sig foram med 59-55.

Med under 3 minutter tilbage af perioden tager Randers- Coach Morten Hansen time-out for at få talt tingene i gennem.

Det hjælper desværre ikke og Rabbits fører 71-66 inden de sidste 10 minutter.

Randers starter bedst i 4. perioden og efter 2 minutters spil udligner Bonell Colas.

Ingen af holdene kan rigtigt får gang i spillet, hvilket efterhånden er et gennemgående tema i kampen men det er tæt og kampen kan gå begge veje.

Kort før tid er Cimbria foran med 81-78 og da Charlie Burges scorer 2 point efter et steal ligner det sejr til hjemmeholdet.
Men 1 point af Liam Potter en en 2-points scoring af -alex -karasson gør at Rabbits udligner til 81-81.

Chris  Nielsen træder uden for banen med 43 sek tilbage. Svendborg smider bolden væk med 22,5 sek. tilbage, timeout Randers (bringer bolden op på modstanderens banehalvdel). Randers brænder - og kampen skal afgøres i overtid.

Svendborg starter omkampen med 2 point af Axel Karasson. Chris Nielsen scorer på 1 af 2 straffe efter af Brandon Russel forlader kampen med sin 5. fejl. 2 straffekast til Porta bliver omsat til point og så er Rabbits foran med 87-84. 

Med 1:30 igen er Rabbits foran med 6 point og med under 1 minut igen på tavlen fører Rabbits med 94-89.

Timeout Randers. Reno med en dyb 3'er, og Charlie stealer i den anden ende. Bonell udligner med 22,4 sekunder igen - stillingen er 94-94.

Rabbits timeout. En Claus Maagaard special fra hjørnet - Rabbits foran med 3. Herefter brænder Chris Nielsen 2 sraffekast og Randers må igen fejle. Men det er for sent for med bare 0,1 sekund tilbage kampen og bagud med 3 point er der ikke mere at gøre.

Svendborg Rabbits vinder med 97-94 (24-12, 19-28, 28-17, 12-17, 14-11).

Topscorer for Randers Cimbria: Charlie Burgess med 30 og Chris Nielsen med 28 point

Topscorer for Svendborg Rabbits: Antonio Porta med 24 og Brandon Ruzzel med 20 point