Nyheder

Hvordan fejrer du Valentine’s Day

14.02.2016

I dag er det Valentine’s Day, og vi har spurgt nogle af Basketligaens profiler om, hvordan de fejrer dagen.

For Chris Christoffersen fra Bakken Bears er det et lidt hypotetisk spørgsmål netop i år.

”Jeg – og holdet - fejrer V-dag med kamp mod Hørsholm 79ers. Men derudover er vi bunket op med træning, idet vi skal spille fire kampe på 1½ uge.”

Romantiske ting, man kan foretage sig på V-dag?

”De traditionelle ting – måske overraske med en speciel aktivitet eller oplevelse. Lave noget sammen, man ikke har prøvet før. – Og så naturligvis en kær gave til den udkårne.”

Hvad bør en V-dag middagsmenu altid inkludere?

”Det vigtigste er en god dessert.”

Gaver?

”De klassiske – blomster og chokolade. Eller overrask hende med noget, du har bemærket, at hun godt kan lide.”

Og hvis gaven skal være særlig sexy?

”Frækt undertøj!”


Marquis Addison, Horsens IC 

“I år vil jeg formentlig blot gå ud på en god restaurant og spise.”

Romantiske ting, man kan foretage sig på V-dag?

”Blomster, chokolade og en god middag er nogle af de romantiske ting, der går hånd i hånd med V-dag.”

Hvad bør en V-dag middagsmenu altid inkludere?

”Den kan inkludere mange ting, men dessert er altid et must.”

Gaver?

”For mig er smykker og chokolade gode gaveideer.”

Stevnsgade Supermen giver Bakken Bears kamp til stregen

13.02.2016

Stevnsgade skulle forsøge at følge op på deres sejr mod SISU i søndags og Bakken skulle rejse sig igen efter et nederlag til Hørsholm 79ers i onsdags, så der var lagt op til en intens kamp.

Stevnsgade startede bedst, ført an af  Bruno Cingala-Mata, der scorede Stevnsgades første 6 points. Der skulle gå næste 2 minutter før Bakken kom på tavlen, rutinerede Nicolai Iversen på en assist fra tidligere Stevnsgade spiller Mikkel Plannthin.

Kampen bølgede frem og tilbage, Stevnsgade spillede til og kæmpede alt hvad de kunne, specielt i forsvaret var der i dag en virkelig god intensitet og der var en hånd oppe på stort set alle Bakkens skud, hvilket gjorde at Bakkens skud procenter i første halvleg var noget lavere end vanligt.

For Stevnsgade var det trekløveret Adrian Moss, Bruno Cingala-Mata og Alozo Brooks der førte an. Bakken havde som så ofte før mange der bidrog i den offensive ende, Bakken endte kampen med 10 spillere på scoringstavlen. Stevnsgade fører dog 34-30 ved halvleg.

I tredje periode lå Stevnsgade forspring hele tiden på mellem 1 og 7 point, men man kunne ikke rigtigt få åbnet kampen helt op. Hver gang Stevnsgade havde chancen for at komme på et run, så lavede enten en turnover eller fejltagelse i forsvaret.  Stevnsgade holdt føringen og var foran 53-50 da 4 periode startede.

Desværre startede perioden dårligt for Stevnsgade, der på de første 2½ minut 2 turnovers og 3 brændte skud og nu var det lige pludselig Bakken der var foran.

Efter en Time-Out fik Stevnsgade stoppet blødningen midlertidigt og var med indtil 56-56 med lidt over 5 minutter tilbage, men så lavede Bakken  et 7-0 run og det var tid for Stevnsgade at snakke sammen igen i et minuts tid (Time-Out). På de næste 2 minutter kommer Stevnsgade tilbage til stillingen 60-63, med lige over 3 minutter tilbage. Der var god stemning i hallen og masser af opbakning til Supermændene, desværre var der ikke mere at hente i telefonboksen, Bakken lavede et 7-1 run til 61-70 med lige over et minut tilbage.

En treer af Johnell Visa, til 64-70, med et minut tilbage, gav publikum noget at juble over, der var dog lidt forvirring om man skulle fejle eller ej og værdifulde sekunder tikkede af uret inden Sebastian Åris, bragte Bakken på 64-72, med 37 sekunder tilbage, Stevnsgade var tvunget til at fejle, men Bakken var sikre fra Staffelinjen og ramte 3 ud af 4 og da Stevnsgade samtidigt brændte begge deres tre points forsøg, så sluttede kampen 64-75 til Bakken Bears.

Et virkeligt ærgerligt nederlag, det kunne have bragt Stevnsgade et skridt nærmere slutspillet, hvor der er ret stor sandsynlighed for at modstanderen i første runde kunne blive netop Bakken Bears.

Alt i alt en godkendt indsats, hvor Bakkens noget dybere bænk gjorde udslaget. Til slut var Stevnsgades spillere noget møre i det og det gav desværre nogen u-forcerede turnovers. I alt havde Stevnsgade 19 turnovers og de blev altså straffet med et layup i den anden ende og det koster kræfter.

Næste kamp for Stevnsgade er fredag den 19 februar hvor man hjemme tager i mod Kaninerne fra Svendborg.

Bjørnen fra Århus, spiller allerede søndag mod hørshom 79ers en kamp de skal vinde for at holde liv i den teoretiske chance, de har for at slutte som vinder af grundspillet.

For Stevnsgade:  Adrian Moss, 15 pts, 6 reb, Bruno Cingala-Mata, 12 pts, 11 reb, 3 stl, 1 blk, Alonzo Brooks, 12 pts, 8 reb

For Bakken: Sebastian Åris, 14 Pts, 1 ast, Darko Jukic, 11 pts, 7 reb, 3 ast, Michel Diuf, 11 pts, 3 reb, 2 blk

Team FOG Slår SISU

12.02.2016

Torsdags kamp i Arena Næstved mellem Team FOG Næstved og SISU gav den ventet sejr til værterne som derved holder fast i 3. pladsen og stadigvæk har mulighed for at ende på 2. pladsen i grundserien, men det kræver at Bakken Bears smider et par kampe mere.

En stille og rolig start på kampen, hvor Team Fog Næstved efter 2 minutter havde bragt sig foran med 5 - 0. Derefter trak Team Fog Næstved uimodståeligt fra - godt hjulpet af, at SISU ikke ramte kurven med sine skudforsøg, og et rigtigt godt forsvarsspil af Team Fog Næstved.

Mod slutningen af perioden lykkedes det dog for SISU at indhente noget af Team Fog Næstveds føring, så den kun var på 7 point ved periodens slutning.

I starten af 2. periode byttede de 2 hold point, inden det lykkedes for Team Fog Næstved at trække lidt fra til en føring på 11 point efter 6 minutter.

Men så begyndte Team Fog Næstved at smide bolde væk samtidig med, at SISU flot kæmpede sig tilbage i kampen, så holdet kun var bagud med 2 point ved pausen.

En overraskende udvikling på kampen.

Team Fog Næstved fik en god start efter pausen med at sætte en 3'er på første forsøg, men igen blev SISU ved med at hænge på, så Team Fog Næstveds føring ikke blev udbygget.

Da halvdelen af perioden var spillet, så det ud som om, at Team Fog Næstved skruede op for tempoet, og holdet trak fra til en 7 pointføring inden sidste periode. Det lignede en afgørelse men med hjemmeholdets svingende spil kunne alt ske endnu i løbet af de sidste 10 minutter.

Istarten af perioden blev SISU ved med at hænge på og fik reduceret Team Fog Næstveds føring.

Men efter et par minutter af perioden så det ud som om, at gassen sivede ud af SISUs ballon. I hvert fald trak Team Fog Næstved fra til en sikker og fortjent sejr på 15 point med cifrene 95-80 (25-18, 17-22, 27-22, 26-18).

Topscorer for Team FOGNæstved blev Caleb Walker med 24 point mens det store talent August Haas scorede 25 point for SISU.

Velforberedte og effektive HIC vinder i Randers

11.02.2016

Randers Cimbria tog torsdag aften mod de forsvarende mestre fra Horsens IC. 

Første q starter i højt tempo. Begge hold har noget at bevise, og det gør at der bliver taget nogle hurtige beslutninger - ikke nødvendigvis gode beslutninger. HIC er foran 3-6 efter 2.20. Bo Colas skiftes samtidig ud, og kommer desværre kun kortvarigt på banen igen.

Randers kan ikke få bolden i kurven, og med 5.20 igen er Horsens foran med 3-13. Randers timeout. Randers kommer ud af timeouten med en 3 fra Chris Nielsens gyldne hånd. Horsens fortsætter deres effektive spil, og er gode til ar finde den fri mand. Randers har såmænd et ok flow, men får ikke scoret. Fitzpatrick gør det til 22-8 med 2.45 igen.  Lundberg scorer på et flot alley-oop - HIC foran 10-27.

Første periode slutter 10-29.

Andet q starter med 2 Randers-turnovers, Horsens er effektive og får 4 hurtige point på tavlen. Horsens fortsætter med speederen i bund, og kombineret med et yderst ineffektivt hjemmehold, kan Horsens bringe sig på 13-37 efter 3 minutters spil.

Randers får lidt luft, og med to hurtige 3ere fra Troy, kommer hjemmeholdet på 21-37. Med 4.24 igen har Randers kæmpet sig lidt tilbage, og HIC vil tale tingene i gennem. 26-41.

Horsens får igen styr på spillet, og trækker fra mod slutningen af første halvleg. Reno Silavs scorer periodens to sidste point på en buzzeren. Stillingen ved pausen er 30-50.

Tredje q starter som så mange andre (for Randers vel at mærke). HIC laver et 7-0 run og er dermed foran med 30-57. Timeout Randers efter 1.44.

Randers kæmper spm besat for at holde HIC. Med 4.18 igen er stillingen 37-63. HIC får hurtigt bragt sig foran med 10 point igen,  og i resten periode bytter holdene scoringer. Stillingen er 41-73 efter 3. q.

I løbet af de første to minutter af sidste quarter, kaldes der 4 fejl på Randers, hvilket giver en lidt ujævn start for hjemmeholdet. Randers holder trit med HIC, stillingen efter 3.16 er 45-79.

Randers er hæmmet af holdfejlene, og det koster en mange billige point til HIC. Angrebsmæssigt er skudene enten for korte, for lange eller skæve. Ikke ret meget virker. 45-87 med 4 min. igen.

Dagens detalje (set med Randersbriller) er helt klart Christian Bendtsens lækre postmove med små to minutter igen.

Kampen ender med en sejr til Horsens IC på 54-97 (10-29, 20-21, 11-23, 12-24.

Topscorer for Randers Cimbria blev Chris Nielsen 13 med point og for Horsens IC scorede Brian Fitzpatrick 22 point.

Hørsholm ikke overrasket over sejr over Bakken Bears

11.02.2016

Hørsholm 79ers overraskede alle andre end sig selv onsdag aften, da de slog Bakken Bears.

Bakken kom direkte fra en rekordsejr over Randers, men Hørsholm gik uimponeret til opgaven og kæmpede sig til en 88-82 sejr ved hjælp af en scoringsstime på 33-3 i anden halvleg.

Efter kampen sagde Hørsholms spillere og trænere samstemmende, at sejren ikke var en overraskelse. Coach Rafa Monclova har fået holdet til at tro på, at de kan slå samtlige hold i Basketligaen, uden undtagelse.

-Jeg synes ikke der er overraskende, sagde Andreas Hjorth efter kampen. Vi arbejder hårdt til træning og jeg mener, vi er et hold, folk skal regne med. Vi kommer ikke ind og tænker på hvem modstanderne er eller hvem de har slået, vi tænker på vores eget spil.

Det lignede ellers langt fra en sejr i begyndelsen af kampen, hvor hjemmeholdet i anden periode var bagud med hele 17 point, 23-40. Hørsholm lagde sig dog ikke ned, men kæmpede videre mod Bakkens stærke fysiske pres. Og så kom der hul gennem rusen. Fire 3’ere i træk af Hørsholm ved Maynar, Meilby, Gilling og Frederik Nielsen gav nyt liv til nordsjællænderne, som kom så tæt på som 37-43, inden Thomas Lærke gjorde gengæld og gav Bakken en halvlegsføring på ni, 37-46.

Den gode afslutning på første halvleg, forsatte dog ikke ind i tredje periode, hvor Hørsholm efter seks minutters spil endnu engang kunne se sig selv bagud med 17, 41-55. Nu satte Hørsholms to store stjerner Evan Yates og Drew Maynard sig igennem. De næste to et halvt minut scorede Yates 8 point, havde et steal og en lavede en assist, mens Maynard med hårdt fysisk spil satte et eksempel for holdkammeraterne.

Anfører Frederik H Nielsen afsluttede den gode serie for 79ers med en tre’er og efterfølgende tre point mere fra straffelinjen, og så var kampen helt tæt, 59-61.

I fjerde periode fortsatte Hørsholm med at ramme tre’ere fra højre og venstre. Andreas Hjorth og Frederik H Nielsen startede perioden med at ramme og da selv center Evan Yates ramte en tre’er var Hørsholmhallens tag ved at løfte sig ved brølet fra de 520 tilskuere. Da Yates fulgte op med et dunk kort efter, havde Hørsholm vundet de sidste ti minutter 33-3 og var foran 76-62.

Kampen var dog langt fra ovre endnu. Mikkel Planthin blev fejlet på en tre’er og ramte det ekstra straffekast og så var Bakken i gang igen. Ved Bivia, Glover og Lærke kom Bakken så tæt på som 84-80, inden Jonathan Gilling ramte endnu en tre’er til 87-80 med et minut igen.

I det sidste minut gik Bakken efter at fejle for at stoppe tiden, men da dommernes fløjter forblev tavse, resulterede det i stedet i mistede bolde til Hørsholm. Heldigvis for Hørsholm resulterede det ikke i point udover et layup til Charles Bivia og Hørsholm tog sejren 88-82.

De to hold mødes allerede igen søndag, denne gang i Århus, når Bakken er værter.

Med sejren har Hørsholm fire point ned til Randers Cimbria under dem, mens Bakken er tre kampe efter Horsens IC i toppen af ligaen.

Randers Cimbria spiller i karantæne

10.02.2016

Kronjyderne der pt indtager 6. pladsen i den samlet stilling må i sine 2 næste kampe mod henholdsvis Horsens IC og Hørsholm 79ers undvære Anton Lønstrup Hansen.

Den 16-årige guard blev i mandagens kamp mod Bakken Bears diskvalificeret og det har nu resulteret i 2 spilledags karantæne.

Hændelsen der førte til diskvalifikationen var et kraftigt skub mod en Bakken Bears spiller i frit scoringsforsøg.

Flot indsats af et reduceret kaninmandskab.

10.02.2016

TV2 Sport på plads i Svendborg Idrætscenter sammen med godt 800 tilskuere og så mod Team Fog Næstved.

Det måtte betyde spænding og dramatik set ud fra de mange tidligere møder mellem de to mandskaber. Det gjorde det også men spørgsmålet er hvor mange der egentlig opdagede dramatikken. Det vender vi tilbage til.

Faktum er, at kaninerne kom helt enormt undertippet ud fordi Antonio Porta som normalt volder Næstved store kvaler var væk, Darious Moten var rejst tilbage til USA pga. en begravelse i nær vennekreds og så er Trevor Noack’s knæskade forværret således den solide forward var tvivlsom til kampen.

Resten af kaninmandskabet stod sammen i den svære tid og viste høj klasse. Rabbits vandt kampen 88-80 efter en spændende kamp med masser af godt angrebsbasket og flotte scoringer. Perioderne 33-26, 17-19, 22-19 og 16-16.

Dagens bedste spiller Brandon Rozzell med 39 points, 5 steals , 8 assists og 6 rebounds og kun 2 turnovers på næsten fuld tid.

Kampen startede ud for fuld knald. Anfører Claus Magaard der spillede en god kamp i dag, scorede på to hurtige trepointsskud efterfulgt af topscorer Rozzell med endnu en. Rozzell fuldstændig ustyrlig og på sin rette plads nu hvor han alene svinger taktstokken. Gang på gang blev den frie mand fundet i hjørnet, i dag var det Claus Magaard der viste stor træfsikkerhed (5/7 på treeren), og der var tempo på kaninernes spil.

Team Fog Næstved viste også stor træfsikkerhed og især var Troy Franklin den helt store spiller, selv om han er banens mindste og 11 points fra ham i 1. periode. Det var dog ikke helt nok mod Rozzells 20 i perioden. Brice Massamba der er stor som et hus viste også, at trods mange kilo på kroppen er meget bevægelig og en meget klog spiller. En nødvendig fremtidssikring for kaninerne ?.

Næstved med småproblemer i form af mange fejl til to nøglespillere, 3 til Alexander Bak og 3 til Sane.

Franklin startede Næstved op igen straks fra 2. periodes start med endnu en treer. Kaninerne svarede straks igen og fortsatte med en føring på 11 efter halvtid i 2. Rabbits havde betydeligt vanskeligere ved at komme til afslutning end gæsterne der spillede godt i 2., og især Caleb Walker og Troy Franklin viste begge høj klasse. Det var også de to eneste der kom på tavlen i 2. for Næstved. Walker med 7 og Franklin med 12.

Kaninerne halsede efter men det var ikke helt nok i denne periode. Der var brugt meget energi i 1. periode og måske var det så småt ved at give sig udslag i forskellige udfald ligesom tavlen over den ene kurv der var blevet metaltræt.
Perioden sluttet flot af Rabbits med 3,4 sekunder tilbage på klokken og to flotte afleveringer til scoring for Trevor Noack der spillede sin sidste kamp for kaninerne i denne omgang.

Brice Massamba satte kaninerne i gang igen efter pausen men så kom Næstvedtoget for alvor igen. Det blev et run på 3-11 og kampen var tippet over i gæsternes favør. Momentum lå hos Team Fog Næstved inden stillingen fra 59-62 lynhurtigt med tre trepointsscoringer fra Claus Magaard og et and one spil fra Marinus Mouboe samt scoringer fra Damian Ocana og Rozzell bragte balancen over i hjemmeholdets favør igen inden de sidste 10 minutter, 72-64, netop som Næstved havde øjnet muligheden for at knække kaninerne.

Det blev 77-64 fra Trevor Noack og Rozzell inden Næstved igen tog et stort træk, 2-16 og 79-80. Der var 3 minutter igen men Næstved kom ikke tilbage i kampen og Rabbits sluttede bedst, 9-0 og en vigtig sejr, den første i grundspillet over Næstved, 88-80.

Det var nok 4. pladsen sikret til kaninerne der inden kampen var voldsomt undertippet.

Inden næste opgør fredag den 19/2 i Stevnsgade er Darious Moten tilbage på holdet men så er Trevor Noack ude fordi en operation venter. Kaninerne har ikke været udpræget heldige i denne sæson men efter en kvartfinale mod formentlig 79’ers kan alt måske ske.

For hjemmeholdet scorede en sublimt skydende Claus Magaard 19, Brice Massamba 9, Trevor Noack 8 og Marinus Mouboe 6.

For Team Fog spillede Troy Franklin hele 30 points og havde 7 assists, 24 til Caleb Walker og 11 rebounds, Philip Hertz 8.

Kan Hørsholm drille Bakken Bears - igen

10.02.2016

Når Hørsholm 79ers her til aften tager imod storholdet fra Bakken Bears i Basketligaen, bliver det med mere spænding en man kunne forvente først i sæsonen.

Bakken Bears har vundet 13 mesterskaber siden 1997. Alligevel lykkedes det i sidste sæson Hørsholm at skabe en af ligaens største overraskelser, da man slog Bakken i Hørsohlm hallen - med hele 39 point, 107-69.

Bakken Bears er da også stadig en af favoritterne til at vinde Basketligaen igen i år, mens Hørsholm kun vandt en af sæsonens første syv kampe. Hørsholm er i løbet af året blevet et stærkt hold under den spanske træner Rafa Monclova, især efter jul, hvor nordsjællænderne har tilføjet profilerne Jonathan Gilling og Drew Maynard. Rafa Monclova frygter da heller ikke Bakken Bears:

- Det er blevet tid til at spille imod de allerbedste klubber i Danmark, og det er noget jeg ser frem til. At konkurrere mod eliten af ligaen, er godt for os som hold. Efter en dårlig start på sæsonen, med seks nederlag i de første syv kampe, er vi efterfølgende gået 8-5, hvilke viser vi er på rette vej. Vi vil forsætte med at arbejde hårdt og vise et konkurrencedygtigt niveau.

Der er lagt op til et begivenhedsrigt opgør, når østjyderne kommer til hovedstadsområdet. Bakken ligger i øjeblikket på tredjepladsen i ligaen, med 13 sejre, hvilket er en enkelt mindre end Team Fog Næstved. På grund af Bakkens pakkede Europacupprogram, har århusianerne dog spillet fem kampe færre end Næstved, så der er god grund til at tro, Bakken ender som nummer to.

Bakken har ikke tabt i seks kampe i træk og ligner en klub som igen i år skal spille med om guldet. Dette har dog ikke tidligere skræmt 79’ers, som i af januar sluttede Svendborgs stime på syv sejre i træk.

Hørsholm havde en hård start på sæsonen, men efter tilføjelse af både Gilling og Maynard, har holdet vundet fire ud af de sidste fem kampe, og ligger nu nummer fem, blot fire point fra Svendborg på fjerdepladsen.

79ers og Bears mødtes i midten af oktober i en af sæsonens første spillerunder, og her gik bjørnene sejrsrigt fra Hørsholmhallen 68-76, i en kamp hvor 79ers amerikaner Ley Okoloji ellers gjorde sit, med 25 point og 15 rebounds, i forsøget på at give nordsjællænderne sejren.

De to hold skal mødes tre gange i de sidste otte spillerunde inden slutspillet og disse kampe bliver uden tvivl afgørende for slutplaceringerne i grundspillet for begge hold.

Rekordsejr til Bakken Bears

08.02.2016

Flere rekorder blev brudt da Bakken Bears mandag aften vandt over Randers Cimbria. Bakken Bears vandt 122-44 – altså 78 overskydende point – det var såvel den største sejr i Basketligaens historie og den største i den bedste række i Bakken Bears’ historie, der startede i 1958.

Netop Bakken Bears og Randers Cimbria har de senere år udkæmpet mange drabelige slag i det østjydske.

Det blev drøftet og diskuteret inden kampen, om det var i dag, at Randers kunne drille favoritterne fra Bakken. I givet fald ville det kræve en super indsats af de 4 nøglepersoner hos Randers.

Men lad det stå krystalklart allerede her - dette var på alle måder en ydmygelse af gæsterne fra Randers, der i alle spillets facetter fuldstændig blev kørt over af et veloplagt og særdeles velspillende hjemmehold.

Det må derfor blive en anden slags referat.

Bakken Bears var ganske enkelt fra første fløjt bedre en Randers Cimbria. Hjemmeholdet have fuldstændig styr på Randers Cimbria i både angreb og forsvar. Og efter de første 10 minutter var føringen hele 27-15.

At forsvaret var koncentreret illustreres måske bedst ved, at normalt godt skydende Chris Nielsen kun stod noteret for 2 point – begge på straffekast.

Det siger næsten sig selv, at frustrationerne kom mere og mere i fokus hos gæsterne i takt med, at Bakken Bears fortsatte dominansen. En af udfordringerne hos Randers var specielt vanskelighederne ved at komme til skud – med det resultat, at der blev driblet alt for meget. Og Chris Nielsen stod fortsat noteret for de samme 2 point efter endnu 10 minutter.

Bakken Bears var foran 56 – 29 inden pausen. Flere af os tænkte på, hvad der mon blev diskuteret i omklædningsrummet – det virkede nemlig som havde spillerne i begge lejre allerede afgjort kampen.

Efter ro til begge coaches til at gøre hver sit mandskab klar til anden halvleg var det interessant, hvordan kampen ville fortsætte. På samme måde – eller så vi pludselig Randers med et velkendt run.

Kampen fortsatte ganske enkelt med samme styrkeforhold. Og midt i 3. periode så man to nøglespillere (Charlie Burgess og Bonell Colas) fra Randers tage endelig plads på bænken – frustreret og småskadet – nu var det på ingen måder sjovt længere.

Perioden sluttede med Bakken Bears foran med 88 – 41 …… dominansen var overvældende.

Og det blev kun mere og mere tydeligt, at spillerne og coaches fra Randers glædede sig til brusebad og at komme hjem til 8900. Dog kunne Anton Hansen gå lidt tidligere i bad end sine holdkammerater efter at være blevet diskvalificeret i 3. periode.

De næste minutter vandt Bakken Bears med HELE 34 – 3 …… ganske enkelt uhørt i Basketligaen.

Stor ros til Bakken Bears – både spillere og coaches – for at holde koncentrationen og hele tiden forsøge at gøre det rigtige – bedst illustreret, da BIG Chris kom på banen med udstråling, energi og vilje.

Midt i sidste periode have alle spillerne fra Bears scoret – og de spillere, der ikke normalt får mange minutter gjorde det fremragende – endda rigtig godt.

Et par oplysninger fra statistikken: Bakken Bears havde 46 rebounds mod Randers 23 – Bakken Bears satte 16 af de ”lange” mod Randers Cimbrias 3. Og Bakken Bears havde 6 spillere med mere end 10 point – Randers kun en enkelt.

For gæsterne scorede Charlie Burgess 16 point og for Bakken Bears scorede Shawn Glover 20 point.

Bakken Bears kan nu se frem til et meget hårdt program – yderligere seks kampe de næste 13 dage.

Næste kamp for Bakken Bears er den 14. februar kl. 15.00, hvor modstanderen er Hørsholm.

Og så to dage senere, den 16. februar kl. 18.05 hjemme mod Horsens IC

Randers Cimbria møder næste gang ligaens tophold fra Horsens IC – kampen spilles allerede på torsdag

Spændende opgør i Kaninhulen

08.02.2016

Så er der igen dansk basket på TV2 Sport.

Tirsdag kl. 18 vises opgøret mellem Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved. Kampen finder sted i ’Kaninhulen’ Svendborg Idrætscenter.

Fynboerne har tabt alle kampe mod Team FOG Næstved i denne sæson, men det seneste kun med ét point. Så der er ingen tvivl om, at kaninerne vil gøre alt for at rette op på den interne kampstatistik i forhold til Team FOG, som til gengæld gerne vil fastholde andenpladsen i ligaen. Hvilket dog kan blive svært, da Bakken Bears på tredjepladsen har spillet væsentligt færre kampe end Team FOG.

Foto leveret af  
René Kongsgaard -  Kongsgaardfoto.dk