Nyheder

Bakken Bears klar til Europa igen

29.06.2016

Onsdag blev det bekræftet, at Bakken Bears deltager i den første udgave af Basketball Champions League.

Bakken Bears deltager i åbningsudgaven af Champions League sammen med 47 andre hold. Holdene er inddelt i forskellige lag, og Bears er i det lag, der skal spille to kvalifikationsrunder for at deltage i gruppespillet.

Den 27. og 29. september spiller 16 hold - heriblandt bjørnene - otte dobbeltopgør. Vinderne kvalificerer sig til anden kvalifikationsrunde, der spilles ugen efter. De otte holds modstandere bliver otte seedede hold. Vinderen er de otte dobbeltopgør i anden runde kvalificerer sig til gruppespillet, der starter den 20. oktober.

Gruppespillet består af 32 hold, der deles i fire grupper. Hvert hold spiller 14 kampe i gruppespillet.

De hold, der ikke kvalificerer sig til Champions League-gruppespillet - uanset om holdet slås ud i første eller anden kvalifikationsrunde - deltager i FIBA Europe Cup.

De hold der udover Bears skal spille første kvalifikationsrunde tæller flere velkendte navne - fx Kataja (Finland), Juventus (Litauen), Tsmoki Minsk (Hviderusland) og Igokea (Bosnien), som Bears alle tidligere har spillet imod.

I anden kvalifikationsrunde kan der venter modstandere fra lande som Tyskland, Italien, Tyrkiet og Israel.

Lodtrækningen til turneringen finder sted den 21. juli i Munchen.

Læs mere og se alle holdene her.

Træner-teamet på plads hos Rabbits

27.06.2016

Arnar Gudjonsson, som tidligere har været træner i Åbyhøj / BC Århus og pt. er inde omkring træner staben på det Islandske landshold, fortsætter som head coach for Svendborg Rabbits og har dermed forlænget sin aftale for den kommende sæson.

Rabbits ser frem til at fortsætte samarbejdet med Arnar som også glæder sig meget til at arbejde benhårdt for at  forbedre sidste års resultat.

Arnar fortsætter endvidere også på EVN ( Efterskolen ved Nyborg ) og han er også en af de store grunde til vores to nye akademispillere har valgt at kommer til Svendborg frem for andre ligaklubber.

Ny assistent coach for Arnar, bliver den 35 årige Spanske Bernat Elias. Hvis navnet lyder bekendt er det fordi han i sæsonen 14/15 var assistent coach for Hørholm 79’ers og i sæson 15/16 var assistent coach hos Stevnsgade Supermen.

Bernat har over 10 års erfaring med coaching og talentudvikling bl.a. fra Spanien, Danmark og endvidere også det danske U16 landshold.

Bernat skal udover at være ass. coach for Rabbits også være head coach for SBBC´s 1. div hold.

Her skal han bl.a. være med til at udvikle alle talenterne som forhåbentligt senere skal spille for Rabbits og han vil også skulle varetage klubbernes morgentræning.

Kombinationen af Arnar og Bernat giver os et super coach team på bænken og Rabbits er overbevist om de vil være med til at føre klubben tilbage til den absolutte top i dansk basketball.                   

Hørsholm henter ny shooting guard

20.06.2016

Hørsholm 79ers’ nye shooting guard er amerikaner og hedder Kameron Bundy. Den 22-årige guard har blandt andet et amerikansk mesterskab på CV’et og er udset til at være Niners’ scoringstrussel i sæsonen 2016-17.

Bundy blev amerikansk mester med sit universitet Drury i 2013 i Division 2 rækken og har været holdets topscorer de seneste tre år. Han bliver ikke Basketligaens største spiller, med sine 188 centimeter, men alligevel mener Hørsholmtræner Rafa Monclova, at han bliver en af ligaens profiler:

”Kameron har et dræberinstinkt og er en meget komplet spiller. Han er en fantastisk skytte, men kan også aflevere, rebounde og spiller godt forsvar. Han kan spille begge guard positioner og hans statistikker fra universitetet er rigtigt gode. Det er vores opgave at få det bedste ud af ham, og gør vi det, kan han blive ligaens sensation denne sæson.”

Udover det amerikanske mesterskab, har Bundy også gjort sig bemærket ved at score 11 point i en kamp mod et af de allerbedste hold i den bedste division i amerikansk collegebasket, Duke Blue Devils. Duke, der er trænet af cheftræneren for det amerikanske OL-hold, Mike Krzyzewski, vandt godt nok kampen 81-65, men Bundy var den Drury-spiller, der spillede mest i kampen og scorede næstflest point.

Kampen mod Duke kom i stand som fejring af Drurys amerikanske mesterskab og skulle vise sig at være en forsmag på Bundys betydning for holdet de næste tre år. Udover topscorerværdigheden alle tre år, har han også ført i antal tre-pointere og i sidste sæson ramte han hele 80 af slagsen med en scoringsprocent fra langdistancen på 42, på vej til 20 point pr. kamp.

Bundy havde tilbud fra flere spanske klubber, men valgte at spille i Hørsholm på grund af træneren:

Jeg valgte Hørsholm på grund af coach Monclova, som er meget respekteret. Jeg håber på et godt første år og jeg forventer at give alt for holdet.”

Med Kameron Bundy har Hørsholm 79ers nu præsenteret fire spillere. Udover Bundy er det ligeledes amerikanske Jyles Smith, der vandt DM med Horsens, samt anfører Frederik H Nielsen samt det kun 18-årige og 210 centimeter høje stortalent Asbjørn Midtgård.

I videoen nedenfor kan du se highlights fra Kameron Bundy's tid i NCAA Div. 2

Tilskuerne strømmer fortsat til Basketligaen

13.06.2016

Sidste sæson var et rekordår for Basketligaen ift. tilskuertal. I år blev der igen sat ny tilskuerrekord for grundspillet både for tilskuergennemsnittet og for flest tilskuere til en enkelt kamp.

Til slutspillet inkl. Finaler var der i år 1.438 tilskuere pr. kamp hvilket er det højeste nogensinde for Basketligaen og næsten 20 % højere end slutspillets tilskuergennemsnitsrekord året før.

Det samlede tilskuertal for hele sæsonen (grundspil + slutspil) endte på et tilskuergennemsnit på 867 pr. kamp. Hvilket er 16 % højere end rekorden fra sidste sæson.

” Det er efterhånden ved at være en rigtig god tradition at vi kan stå efter sæsonen og fortælle om stigende tilskuertal – det er sket næsten hvert år de sidste 15 år. Årsagen er ganske enkelt en kombinationen af det enorme arbejde der bliver gjort for at promovere vores sport ude i klubberne og vores super samarbejde med TV2.”

Tilskuerrekord i Boxen og nye arenaer

I november måned spillede Bakken Bears en kamp mod Horsens IC i Jyske Bank Boxen i Herning. Den kamp blev den bedst besøgte kamp i Basketligaens historie, da hele 5.812 tilskuere havde fundet vej til den store begivenhed.

I sæsonen 15/16 kom der også ryk i udviklingen af haller i Basketligaen. Næstved flyttede i løbet af sæsonen til den nybyggede Arena Næstved og grundet flot arbejde med at tiltrække tilskuere lykkedes det Team FOG Næstved at tiltrække 1.259 tilskuere pr. kamp i grundspillet. Dette tal er 9 tilskuere højere end hvad Bakken Bears kunne præstere og det blev dermed første sæson siden Basketligaen indførte statistik over tilskuertal, hvor Bakken Bears ikke havde flest tilskuere.

Hørsholm 79’ers fik en opgraderet hal tidligt på sæsonen og oplevede også pæn fremgang i tilskuertallet. Derudover kommer der endnu en ny hal i brug til næste sæson, da SISU flytter over i Gentoftehallen som blev indviet i slutningen af februar og har plads til ca. 1.500 tilskuere.

Et slutspil med masser af tilskuere

I slutspillet i steg tilskuertallet fra 1.201 til 1.438 tilskuere pr. kamp i 2016. Det var især de 4 hold i semifinalerne som stod for de mange tilskuere. Bakken Bears, Team FOG Næstved, Horsens IC og Hørsholm 79’ers sørgede for +1100 tilskuere i alle semifinale kampene. Bakken Bears toppede semifinalernes tilskuertal i kamp 3 mod Team FOG Næstved med 1832 tilskuere.

Spændende finaleserie smittede af på tilskuertallet

I Finaleserien var det de forsvarende pokalmestre fra Bakken Bears mod de forsvarende DM-vindere fra Horsens IC. Mandskaberne mødte også hinanden i sidste års finaler samt i årets Pokalfinale hvor Bakken som nævnt tidligere vandt.

Der var derfor lagt i kakkelovnen til et intenst opgør. Spændingen i serien var også høj hele vejen igennem til kamp 7. Tilskuertallet må siges at have fulgt spændingen da der i de 7 kampe aldrig var færre end 1800 tilskuere. Det hele kulminerede i den altafgørende kamp 7 i Forum Horsens hvor hele 3388 tilskuere overværede Horsens IC genvinde guldet.

Tilskuergennemsnittet i finalerne var på hele 2.230 tilskuere pr. kamp.

”Det har været en fantastisk sæson med masser af fede kampe og stor interesse fra tilskuere og medier. Vi er allerede i fuld gang med at planlægge næste sæson hvor vi forsat vil fokusere på styrke klubberne og levere et endnu bedre sportsunderholdningsprodukt”  

Hørsholm 79ers skriver kontrakt med amerikansk Danmarksmester

13.06.2016

Jyles Smith er den nye mand i midten for Hørsholm 79ers, hvor han afløser Evan Yates. Den 211 centimeter store amerikaner kommer direkte fra Horsens’ danske mesterhold og han er udset til at være en vigtig brik i at opfylde Hørsholms ambition om igen at spille om medaljer.

Hørsholmtræner Rafa Monclova fremhæver især Smiths rolle i forsvaret som en grund til, at han er en hjørnesten for Hørsholms hold til næste sæson:

-Jyles er en meget fysisk og atletisk spiller, der kommer til at hæve vores defensive niveau. Hans længde giver os nogle fordele. Han intimiderer modstanderne, når de angriber kurven, han kontrollerer reboundspillet og giver os mulighed for at være mere aggressive, når vi forsvarer på screeninger.

I Horsens spillede Smith en mindre rolle med 16 minutter og 6 point pr. kamp, men sæsonen før spillede han for Copenhagen Wolfpack, hvor han var en af de afgørende spillere for et hold, der nåede semifinalerne. Det er det niveau, Rafa Monclova forventer, amerikaneren vender tilbage til, og den spanske træner forventer også, at Smith kommer til at forbedre sit angrebsspil:

- Jeg er sikker på at vi kan forbedre Jyles’ angrebsspil betydeligt, så han bliver en meget dygtig spiller i begge ender af banen. Han har passion, aggressivitet og motivationen, der gør det muligt for ham at tage et stort skridt fremad i hans karriere og Hørsholm er stedet, hvor vi kan gøre det. Vi er meget glade for at Jyles fortsætter karrieren i Hørsholm.

Træneren fremhæver også, at Smith er en utroligt underholdende spiller at se på, med hans store springstyrke og underholdende dunks, så der bliver lidt mere showtime i Hørsholmhallen næste sæson.

Smith selv ser også frem til at præstere for Hørsholm 79ers:

- Jeg har haft to år i Danmark, med et, der var godt og et, der ikke var så godt. Jeg ser frem til den kommende sæson med Hørsholm 79ers, hvor jeg kommer til at se på spillet med nye øjne. Jeg forventer at det bliver min bedste sæson indtil nu og føler, at Hørsholm og coach Monclova virkeligt kan hjælpe med at opnå dette.

Hørsholm 79ers vil i de kommende uger præsentere endnu en udenlandsk spiller samt en række danske, i tillæg til Smith og anfører Frederik H Nielsen, der allerede er sat på holdkortet.

Klasse guard til Bakken Bears

06.06.2016

Bakken Bears har indgået en toårig aftale med den danske landsholdsguard Adama Darboe, der vender hjem til Basketligaen efter tre år i svensk basketball.

Den 30-årige Adama Darboe startede sin karriere i Hørsholm inden han i 2006 drog til Island, hvor det blev til to sæsoner hos Grindavik. Her blev det til to semifinalepladser og i en af sæsonerne var Darboe den spiller med tredjeflest assists i ligaen. I 2008 gik turen til Spanien, hvor han spillede for Huelva inden han året efter tog hjem til Danmark. Her blev det til en sæson i Hørsholm og efterfølgende tre hos Svendborg Rabbits. Især i den sidste sæson i Rabbits havde Darboe en særdeles imponerende statline med 18,2 point, 4,5 rebounds og 5,4 assists (tredjeflest i ligaen). Også scoringsprocenterne var imponerende – 37,0 fra treere og 89,1 fra straffekast!

I 2013 rykkede Darboe til Jämtland i den svenske Basketliga og en rigtig flot sæson her banede vejen til en kontrakt med topholdet Borås, hvor det blev til to semifinalepladser. I Borås har Darboe været anfører og spillet en særdeles vigtig rolle. Også her har han brilleret med flotte scoringsprocenter på både skud fra gulvet og straffekast.

I de seneste to sæsoner har Adama Darboes hold Borås spillet europæiske kampe – bl.a. i 2014, hvor det blev til sejre over Bakken Bears – og netop deltagelsen i FIBA Europe Cup er med til at trække den 190 cm høje fysiske stærke guard hjem til Danmark.

Adama Darboe glæder sig til at skifte til Bakken Bears: ”Jeg valgte at tage til Aarhus og Bakken Bears, fordi jeg syntes at det var en perfekt situation for mig. Bakken har høje ambitioner, som matcher mine egne rigtig godt. Jeg forventer at vores daglige træninger bliver på et højt niveau, og det glæder jeg mig til. Vores deltagelse i Europa bliver rigtig spændende, og det ser jeg også frem imod.”

Hos Bakken Bears er der glæde over tilgangen af den stærke spiller: ”Bakken Bears har en ambition om at have en gennemgående dansk spillertrup, så de bedste danske spillere er i klubben, og man må bestemt sige at Adama Darboe befinder sig i den kategori. Darboe har den helt rigtige alder og erfaring til at være en af styrmændene på det basketballhold vi er i gang med at bygge op, og han har robustheden til at være med til at sætte standarderne for hvordan vi træner”, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Stærkt coachteam skal lede Bakken Bears

03.06.2016

Det bliver et stærkt team af erfarne, danske coaches, der skal stå i spidsen for Bakken Bears i sæsonen 2016/17 og de suppleres af flere andre meget kompetente kræfter. Coachteamet består af Mathias Bach, Steffen Wich og Jakob Freil, mens de kræfter der supplerer i Bakken Bears-staben hedder Mads Sigersted, Ville Tuominen, Line Hovgaard-Hansen, Jens Knudsen, Rune Bøttcher samt Rasmus Lederballe.

billede: Bakkenbears.com

Mathias Bach får i den kommende sæson titlen som associeret head coach, og får et stort ansvar i forhold til både træning og coaching i kampe. Mathias Bach har fungeret som assistant coach siden 2010, og tanken er at Bach skal tage et stort skridt op i forhold til den klassiske assistentrolle.

Steffen Wich gør comeback som head coach, og han skal være med i teamet bag Bearsholdet for første gang siden 2013, hvor han overtog holdet midtvejs i sæsonen. Steffen Wich har otte DM-guldmedaljer i bagagen (alle med Bakken Bears), og er dermed den mest DM-vindende head coach i dansk herrebasketballs historie.

Den tredje person i trænerteamet bliver Jakob Freil, der har været i Bakken Bears i to årtier med en stribe titler som resultatet. Jakob Freil har titel af teknisk coach med særligt fokus på teamet og de sportspsykologiske funktioner.

De tre personer arbejdede sammen i Bears-teamet i foråret 2013, hvor det blev til pokalsejr og DM-guld.

Sportsdirektør Michael Piloz er glad for at det er lykkedes at sammensætte et coachteam af folk, der tidligere har haft stor succes i klubben: ”Vi vil med det nye team forsøge at styrke egne værdier og principper efter en årrække med inspiration fra udenlandske head coaches. I forhold til det mål er vi særligt glade for at have en kerne at danske coaches og spillere.”

Der tilknyttes flere personer i specialistfunktioner rundt om Bakken Bears-holdet. Den tidligere Bears-spiller og head coach Mads Sigersted skal indgå som individuel træner. Det er et klart mål at være stærke på den individuelle træning, og det er derfor et klart plus at få tilføjet en af Danmarks fundamentalt dygtigste trænere. Endelig skal den tidligere head coach Ville Tuominen hjælpe med scoutingen af udenlandske modstandere.

Line Hovgaard-Hansen fortsætter på tredje sæson som fysisk træner, mens fysioterapeuterne Jens Knudsen og Rune Bøttcher samt idrætslæge Rasmus Lederballe fuldstændiggør den fysiske og lægelige sektor.

Sæsonen 2016/17 starter primo oktober og byder udover Basketligaen og pokalturneringen på kampe i FIBA Europe Cup.

billede: vildmedfoto.dk

Team FOG Næstved overtages af ny investorgruppe

27.05.2016

En ny investorgruppe med direktør Andreas Larsen i spidsen har netop købt samtlige aktier i SSE Basket A/S af moderselskabet Sjælland Sport & Event A/S, der også driver Næstved Boldklub.

SSE Basket A/S er selskabet bag basketballmandskabet Team FOG Næstved og har alle rettighederne til at deltage i Basketligaen.

Handelen er kommet i stand, da Sjælland Sport & Event ønsker at fokusere deres forretning på fodbolddelen. Derved har en investorgruppe fået mulighed for at erhverve aktierne i datterselskabet SSE Basket A/S – og fremover drive basketballdelen som en selvstændig sportsvirksomhed.

Investorgruppen består af FOG Holding (Niels Fog), Lars Glasow Carlsen (konsulent i Elgaard Partners), S. Hansen Holding (Steen Bo Hansen), Hans Verner Larsen, Bent Zachariassen samt af Andreas Larsen, der har aktiemajoriteten i SSE Basket A/S. Den fremadrettede bestyrelse for selskabet bliver Niels Fog som formand, samt Lars Glasow Carlsen og Andreas Larsen. På direktørposten fortsætter Andreas Larsen helt uændret.

Det er en tydeligt glad Andreas Larsen, der kan oplyse om handelen. ”Jeg glæder mig til at fortsætte udviklingen af Team FOG Næstved til et af Danmarks største basketballbrands i samarbejde med bestyrelsen og investorkredsen, som tæller nogle fremtrædende erhvervsfolk, der på forskellig måde har haft tætte relationer til vores projekt. Der er tale om en kreds som jeg ved brænder for udviklingen af Team FOG Næstved til et af landets stærkeste basketballbrands.”

I forbindelse med handelen udtræder Andreas Larsen tillige som aktionær i Sjælland Sport & Event, hvor han hidtil har haft 17 %.

”Med den nye Arena Næstved, et super godt og kvalitetsorienteret sponsorprodukt og et sponsornetværk på over 200 virksomheder i ryggen er jeg ikke i tvivl om, at vi har en god fremtid foran os. Vores sponsoropbakning er unik både indenfor regionen og indenfor dansk basketball. Vi vil fortsætte med at sætte ambitiøse kommercielle målsætninger som skal lede os frem til at være en unik sportsvirksomhed med sportslige resultater (medaljer), markedets stærkeste sponsorprodukt- og opbakning, en fantastisk fankultur og ikke mindst også et sundt selskab der går imod strømmen og leverer sorte tal på bundlinjen.”

New headcoach for SISU

25.05.2016

SISU Basketball has a new head coach who talks and thinks basketball 24 hours a day.

Miguel Ángel Hoyo Ramos, the new SISU head coach who will start in August 2016 unabashedly says, “I love basketball. For me it’s 24 hours a day of talking and thinking basketball.”

A Spanish national, Miguel was head coach for Xuven Cambados, LEB Silver in Spain for the past two seasons, but he’s no stranger to Denmark. Two years ago he coached the Hørsholm 79ers and took them to the quarterfinals.

Having already lived in Denmark, both Miguel and his wife Meli are looking forward to coming back to what they think of as their second home.

“We are excited because our experience two years ago was amazing. We think Denmark is great and we’re looking forward to coming back because this time we know the city, we know the place,” said Miguel.

And this is what the Ramos family truly loves, to live in a different culture and adapt to it, get comfortable in it. Miguel’s son Thiago is only six months old and Miguel is certain that he’s going to speak better Danish than him.

“Of course, I will try to learn Danish, it’s the language of the country and we must do that. For now I can just count en, to¸tre—one, two, three in Danish,” said Miguel.

The team is most important

Numbers is what Miguel does believe in but not just basketball stats as such—but strength in numbers and a team spirit. His belief is that it’s not the player or the coach that makes the difference, it’s the team.

“The most important thing is that players feel they’re one team, all working together and going in the same direction. The fans then feel and enjoy the team as well, what the fans want to see is a team that is aggressive and brave,” said Miguel.

Good teams, according to Miguel, work hard because the only way to get better is to work at basketball every day and with discipline. The best players are the players who don’t think about themselves but about the team and want to improve every day. These are the kind of players that Miguel likes to play with. And he speaks from experience as Miguel has coached basketball teams at a high level and coached high-performing basketball players such as Hørsholm 79ers point guard Frederik Nielsen and Curtis Borchardt who played for ACB in Spain and Utah Jazz. Players who he believes succeeded because they thought about how they could get better every day and trusted their coach to teach them.

“As a coach I believe in my players and my players have to believe in me—believe that I will teach them every day and if the players listen and learn, then we become a stronger team,” said Miguel.

SISU has the right club culture

For Miguel, SISU is an exciting opportunity because the club wants to build something together with him and the players over the next three years.

“For me the club culture is very important and the idea that we can grow and improve together—this idea, I love. So when they called me and told me what they wanted, I talked to my wife and we agreed that this is a great idea, a great project and we’re very excited about it,” said Miguel.

In SISU, Miguel promises to bring, “work, work, work, work.” It’s the one thing he’s sure about and the promise he makes to the team is that he will work 24 hours a day, every day to improve the club with his ideas, opinions and experience. Miguel brings a strong work ethic with a focus on responsibility and discipline, “everyone must work hard and listen and do it the right way—this is the way we keep growing.”

Ny sportschef hos Team FOG Næstved

20.05.2016

Thomas Foldbjerg ny sportschef hos Team FOG Næstved

Team FOG Næstved udvider nu staben omkring det sportslige område fra den kommende sæson. Udvidelsen sker via ansættelse af en sportschef, der skal være bindeled mellem det sportslige område og forretningen. Navnet på Team FOG Næstveds nye sportschef er Thomas Foldbjerg, som i flere perioder har været en meget stor del af Team FOG Næstved projektet. 

Thomas Foldbjerg var Team FOG Næstveds første head coach og tillige assistent coach gennem 5 sæsoner under Geof Kotila. I dag arbejder han ved siden af med HR udvikling på professionelt niveau. Der vil være tale om en deltidsstilling. 

Formålet med ansættelsen er, at styrke organisationen omkring Team FOG Næstved yderligere. Dels omkring den sportslige sektor med mulighed for tæt dialog med trænerstaben og til spillerne, rekruttering af kommende spillere og ikke mindst rekruttering af kommende talenter til Team FOG Næstved samt sociale aktiviteter og integration af spillertruppen. Dernæst at sikre, at Team FOG Næstved fortsat har de bedste forudsætninger for at fortsætte udviklingen af forretningen bag holdet, sponsorarbejdet og målsætninger om at udvikle hele den kommercielle platform. Dette via at tage dele af opgavelisten væk på det sportslige fra direktør Andreas Larsen så der er optimale muligheder for at udvikle indtægtssiden.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller om ansættelsen: ”Jeg er rigtig glad for, at vi får Thomas Foldbjerg med ind som en del af teamet igen. Vi har kendt hinanden gennem mange år. Jeg ved hvad Thomas Foldbjerg står for og det bliver en styrkelse for os. Det betyder, at vi udvider samarbejdet omkring det sportslige, så Thomas kommer ind og tager en rolle og gør nogle ekstra ting samt overtager nogle af de ting, som jeg gør i dag. Jeg ser det som en naturlig del af vores gode udvikling. Det betyder, at vi kommer til at gøre noget ekstra, det betyder at han overtager nogle funktioner og at han vil tage en del af det daglige operationelle arbejde samt naturligvis sætte nogle fingeraftryk. Det overordnede vil så ske i en fælles forståelse mellem Milan Skobalj, Thomas Foldbjerg og undertegnede.”

Efter et fravær på 3 sæsoner glæder Thomas Foldbjerg sig til at være en del af projektet igen: ”Team FOG Næstved har altid været en stor del af min basketballdel og jeg føler naturligvis noget helt særligt for det. Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme ind i organisationen og varetage den nye rolle som sportschef. Jeg synes, at vi står overfor en spændende periode og det bliver fedt at være en del af det igen.”

tekst fra Team FOG Næstveds Facebook side: