Nyheder

Horsens IC udspillet i egen hal

24.01.2020

De mange tilskuere havde nok sat næsen op efter noget stort i aftenens opgør om 1. pladsen i basketligaen. HIC havde ikke tabt på hjemmebane denne sæson, så mange håbede, der lurede en overraskelse i dagens kamp mod Bakken Bears, ikke mindst da hjemmeholdet havde spillet rigtig godt på det seneste.

Men publikum blev hurtigt meget skuffede. Bakken Bears spillede et fantastisk forsvar hele kampen igennem, så HIC skulle kæmpe utrolig hårdt for overhovedet at komme til skudforsøg, og disse skudforsøg var så pressede, at hjemmeholdet ikke ramte på noget. Selv straffekast blev brændt på stribe.

Uanset hvem Bakken Bears satte på banen, kunne man ikke mærke, at der blev slækket på det greb holdet havde om kampen. At Bakken Bears scorede på 9 ud af 14 forsøg bag 3-points linjen i 1. halvleg, viste ikke bare, hvor godt dette hold spillede i aftenens kamp, men også hvor suveræne holdet var. Så da man kom frem til halvleg, var kampen faktisk afgjort. Bakken Bears vandt 1. periode med 26-14 og 2. periode med 30 – 14, så holdet førte med overlegne 56-28, da man startede 3. periode.

Bakken skiftede flittigt ud, men hvor HIC slet ikke kunne finde deres spil, fortsatte Bakken Bears de gode takter i 3. periode. HIC og ikke mindst Roberto Gallinat begyndte dog at ramme udefra, så HIC tabte blot 3. periode med 23-19. Men spillet fungerede slet ikke. Man havde indtrykket af, at holdet resignerede, for der blev slet ingen time out taget i 2. halvleg! Heller ikke hos Bakken Bears, men dette hold havde bestemt heller ikke brug for at ændre på spillet.

Ved indgangen til sidste periode var stillingen 79-47 til Bakken Bears. Ikke blot virkede hjemmeholdet resignerende, hvilket det store publikum på godt 1600 også gjorde. Roberto Gallinat forsøgte på bedste vis at trække holdkammeraterne op, blandt andet ved at score på 3 3-pointsforsøg i sidste periode, hvilket bragte hans samlede score op på 23 points, heraf de 21 scoret i 2. halvleg. Om det lykkedes eller Bakken Bears blot var ”mætte” og ikke kunne sætte sig op til mere, var svært at afgøre, men HIC tabte sidste periode med kun 23-24, så slutresultatet var en sejr til Bakken Bears på 103-70.

At det var en forpremiere til pokalfinalen den 8. februar, kunne man ikke se. HIC vil sikkert sætte sin lid til, at en dårlig generalprøve giver en god premiere, men der er rigeligt for holdet at samle op på inden for den næste uge, hvor HIC først skal til Svendborg og møde kaninerne, inden holdet i Forum Horsens næste torsdag tager imod Randers Cimbria.

Topscorer for HIC blev Roberto Gallinat med 23 points, mens topscorer hos Bakken Bears blev Darko Jukic med 15 point foran Adama Darboe med 14 point.

TFN taber hjemme til Horsens IC

19.01.2020

Torsdagens kamp i PRO A mellem Team FOG Næstved og Horsens IC gav debut til hjemmeholdets nye guard Aleksander Solokovic som afgjort ligner en spiller der kan blive en afgørende faktor for TFN i den resterende del af sæsonen.

Kampen fik en lige start med scoringer til begge hold. Horsens var dog en anelse skarpere end Team Fog Næstved, hvilket hurtigt viste sig på scoringstavlen. Team Fog Næstveds forsøg prellede af på rammen af kurven, hvorimod Horsens’ forsøg røg i kurven. Det var ikke meget, der lykkedes for Team Fog Næstved, og bedst som man troede, at Team Fog Næstved kom lidt med, da holdet reducerede Horsens’ føring til 3 point, svarede Horsens igen med 2 3’ere. 9-pointføringen til gæsterne holdt perioden ud som endte 17-26.

Det var svært for Team Fog Næstved at holde Horsens fra fadet, og fejlene haglede ned over holdet. Ikke nok med, at Team Fog Næstved havde problemer med de gule på banen.

Det skal dog ikke tage noget fra Horsens. Holdet spillede fremragende og øgede støt og roligt sin føring. Mod slutningen af perioden fik Team Fog Næstved reduceret føringen, men ved pausen var Horsens igen trukket fra og førte med 12 point, 45-57.

Der var ikke mange scoringer de første 3 minutter af perioden, men så fik begge hold hul på bylden. Team Fog Næstved kæmpede det bedste, holdet havde lært mod overmagten, men holdet kunne ikke få lukket hullet, selv om det med 3:53 tilbage af perioden var lykkedes at få reduceret føringen til 2 point. Et flot come back af Team Fog Næstved. Skulle det lykkes at få lukket hullet? Det gjorde det ikke vil det senere vise sig, men spændingen var tilbage i kampen.

Team Fog Næstved startede perioden med en 3’er og 1 ½ minut inde i perioden blev hullet lukket. Dog ikke så længe. Horsens bragte sig igen foran, havde kampen i sin hule hånd og øgede sin føring til 10 point med 3:34 tilbage af kampen.

En stor del af grunden til, at Team Fog Næstved ikke kunne følge med, var, at Team Fog Næstved havde meget uheld med sine forsøg, som alt for tit kun ramte ringen og ikke kurven.

Det blev ved lige ved og næsten for Team Fog Næstved, som ikke formåede at score i 5 minutter i slutningen af perioden, og så er det svært at vinde.

Topholdet fra Horsens IC kunne derofr rejse hjem fra Sydsjælland med en sejr på 73-85 (17-26, 28-31, 18-11, 10-17)

Topscorer for Team FOG Næstved blev Rob Marberry med 28 point som vel nok spillede sin bedste kamp i Næstved-trøjen.

Topscorer for Horsens IC blev Vedran Borovcanin med 18 point.

Allerede søndag aften kl. 18:30 mødes de 2 hold igen Arena Næstved. Denne gang gælder det semifinalen i landspokalturneringen hvor vinderen skal møde Bakken Bears i pokalfinalen som spilles den 8. februar.

Nederlag til BKA mod Blue Hawks

16.01.2020

Det spidser til i bunden af PRO B om hvem der bliver sorteper og ikke kommer med i slutspillet. Derfor var det en vigtig kamp for BK Amager der fik besøg af Værløse Blue Hawks i Amagerhallen.

De 2 nederste hold i PRO B kommer nemlig ikke med i slutspillet og det ligger lige nu til at EBAA, Copenhagen Basketball og BK Amager skal slås om den sidste billet, da både BMS Herlev Wolfpack og Værløse Blue Hawks er stukket lidt af. Så en sejr til BK Amager i dagens kamp vil lune gevaldigt i kampen om billetten til slutspillet.

BK Amager var dog langt fra i stærkeste opstilling. Rob Fiels var fraværende på grund af familieforøgelse og både Jacob Kudsen, Oscar Quakenbush og Elias Mølbach sad alle ude med skader. Til gengæld var spilletilladelsen gået i orden for Xavier Williams, og selvom han slet ikke er spillet ind på holdet, er det en klar forstærkning.

Værløse Blue Hawks stillede så vidt vides i stærkeste opstilling, og deres sammenspil fejlede ikke noget. Fra kampens start dominerede de tingene og kunne slutte første periode af med en føring på 24-13, hvor Martin Poulsen og Evan Fisher scorede henholdsvis 9 og 8 points , mens Jonathan Klussmann og Xavier Williams begge scorede 4 points for Amager.

I anden periode satte Værløse ind med et ultrahøjt pres, der til at begynde med voldte Amager problemer, men perioden endte næsten ligesom første 25-14 hvilket gav resultatet 49-27 til Værløse ved pausen.

Tredje periode vandtes af BK Amager med 3 points, Sebastian Norberg var kommet på banen og gjorde det godt. 21-18 endte perioden til hjemmeholdet med resultatet 67-48 til Værløse før de sidste 10 minutter.

4 periode vandtes af Værløse med 31-23 efter en periode hvor begge hold kørte på cruise-kontrol så slutresultatet var en klar sejr til Nordsjællænderne på 98-71.

Jonathan Klussmann var nu på 29 points, men Xavier havde scoret 12. Hos Værløse var det Martin Poulsen med 21 points, Austin Pope med 19 og Evan Fisher med 24 points der førte an. 

BK Amagers næste kamp er den 25. janaur hvor holdet kl. 14:00 i Nørrebrohallen møder Copenhagen Basketball i et direkte opgør om 2 vigtige point i forhold til slutspillet.

Værløse Blue Hawks skal den 23. januar spille mod BMS Herlev Wolfpack på udebane.

Drama i kampen om København

16.01.2020

Der var drama for alle pengene, uanset position i PRO B i kampen onsdag aften mellem Copenhagen Basketball og BMS Herlev Wolfpack. Når de 2 hold mødes er der garanti vor seværdig og spændende kampe. Det var tilskuerne klar over og trodsede EM i håndhold og mørkt vintervejr for at se topbasket med 527 feststemte tilskuere i Ballerup Super Arena.

At kampene altid er spændende var ikke til at se på dagens start af kampen, Wolfpack sidder på alt i forsvar og angreb. Specielt Javion Blake er storspillende og Copenhagen tager en hurtig timeout efter at være bagud 13-0. Det må have været en god time out, for Copenhagen Basketball kommer forandret ud og i de efterfølgende 5 minutter sidder de tilsvarende på spillet og perioden ender 21-21.

På grund af en teknisk fejl ryger lyden i Ballerup Super Arena, om det var lyden vides ikke men BMS Herlev Wolfpack har svært ved at finde melodien efterfølgende. AJ Sumbry og Andreas Meilby viser dog i momenter det flotte holdspil som holdet kan byde på. En af BMS Herlev Wolfpack´s egne den tidligere ungdomsspiller Nebojsa Mitrovic viser flotte takter for Copenhagen Basketball og hjælper dem til halvleg med en førring på 39-47.

BMS Herlev Wolfpack skal komme ud efter halvlegspausen med en helt anden indstilling for at tage en sejr hjem, og det gør de. Forsvaret kommer ud med det aggressivitet og bid og med hurtigt offensivt spil giver det pote og perioden vindes efter flotte afleveringer af Chanan Colman og eksekveringer af Viktor Lorentzen til 31-17 og 70-64.

Men ja som sagt er der altid drama i disse opgør og Copenhagen Basketball slår tilbage, med 1 minut tilbage af kampen og scoren 81-78 fejles Filip Rajovic bag 3 pointslinjen til 3 straffeskud. Han rammer 2 af dem til scoren 81-80. Derefter går det taktiske spil igang, Copenhagen Basketball er i holdfejl og forsøger at stoppe uret ved at fejl og håbe på dårlig straffeksekveringer. Men Javion Blake er iskold og rammer alle 4 straffe og BMS Herlev Wolfpack kan trække sig sejrrigt ud af kampen med 85-82.

Dette giver Wolfpack 8 sejr i sæsonen og 16 point, hvilket er en sejr mere en hele sidste sæsons 7 sejre i grundsspillet. Men alt er i spil i tabellen hvor Værløse Blue Hawks ser stærke ud med en storsejr over BK Amager hertil aften. Torsdag den 23. januar gæster BMS Herlev Wolfpack Søndersøhallen i et stort lokalopgør hvor der skal støttes fra Wolfpacks trofaste tilskuer.

Topscorer for BMS Herlev Wolfpack i dagens opgør blev Javion Blake 26 point, AJ Sumbry 24 point (10 rebounds), Andreas Meilby 10 point.

For
Copenhagen Basketball blev det Patrick Burke 23 point, Filip Rajovic 15 point, Igor Bakic 12 point.

Cimbria vinder topkampen mod Bears

14.01.2020

Randers kommer sløjt fra start i en velbesøgt Arena Randers hvor Bakken Bears var på besøg.

Bakken spiller som et hold, Randers mere individuelt- og har kun 1 assists i perioden. Stillingen er efter 1. quarter er 18-26.

Bakken fortsætter i 2. periode selvom Randers forsøger at få et run i en lavtscorende periode og stillingen ved halvleg er derfor 33-38 til Bakken.

Randers kommer dog ud med rigtig god energi i 3. periode, hvilket bliver grundlæggende for en rigtig god 2. halvleg for hjemmeholdet for hjemmeholdet som bliver vundet 31-15. Bakken tager først en timeout når de er bagud med 64-51, hvor der er 1 minut tilbage af perioden. Brantley spillede en fantastik 3. periode hvor han scorede 14 point.

Randers starter 4 periode med 3 turnovers i træk. Bakken forsøger at komme igen men Randers bliver ved med at svare tilbage og holder føringen. Bakken Bears bliver ved med at bide fra sig men 2 dybe 3’ere fra Alan Voskuil gør at Cimbria stadigvæk holder føringen med 4 minutter igen.

Afslutningen af kampen bliver en tæt affære hvor Randers brænder 4 straffe og bakken sætter 4 3’ere i de sidste 2 minutter hvor den sidste 3’er bliver sat af velspillende Nimrod Hilliard med 0,5 sekund igen.

Randers Cimbria vinder dermed kampen 81-80 og er derfor stadig ubesejret i Arena Randers og nyt tophold PRO A.

Horsens IC slår Wolfpack sikkert

11.01.2020

Første hjemmekamp i 2020 var set meget frem til af hjemmeholdets trofaste fans. Og at modstanderne var BMS Herlev Wolfpack, der havde voldt HIC meget store problemer i deres første møde på deres hjemmebane, gjorde ikke forventningerne til en spændende kamp mindre. Og at dagens modstandere oven i købet havde slået Bakken Bears på Århusianernes hjemmebane før jul, gjorde, at der var lagt op til et meget spændende opgør, hvilket også skulle vise sig at blive tilfældet.

Begge hold ynder at spillet hurtigt fremad, hvilket bestemt også var tilfældet i dagens kamp. Og ikke nok med dette, kunne begge hold også godt lide at bruge krop og muskler i forsvaret, hvilket også var tilfældet i dagens kamp. Dette medførte rigtigt mange spilstop, som gjorde kampen meget lidt velspillet med mange afbrydelser. Men spændingen var der ikke noget at sige til, i hvert fald ikke i de første 3 perioder.

Hos hjemmeholdet startede holdets center, Brandon Gilbeck med at lave 2 blokeringer, så var linjen ligesom lagt. HIC var godt skydende i 1. og især i 4. periode, og qua 3 skud udefra lykkedes det også hjemmeholdet at komme foran med 25 – 17 efter 1. Q. Hos gæsterne var det ikke uventet Chanan Colman, der voldte HIC problemer, hvilket var tilfældet gennem  de 3 første perioder.

2. periode fortsatte i samme spor. Begge hold fik dømt mange fejl. HIC fik dømt 13 fejl mod sig i 1. halvleg, mens BMS Herlev Wolfpack fik dømt 9 fejl mod sig. Og hvor HIC havde vundet 1. periode med 8 point lykkedes det kun at vinde 2. periode med 5 point, så stillingen ved halvleg var 43 – 30 til hjemmeholdet.

Gennem hele kampen var det hjemmeholdets Vedran Borovcanin, der voldte gæsterne store problemer, han var utrolig godt spillende og skydende, og blev da også helt naturligt efter kampen valgt som dagens HIC-spiller. I 3. quarter steg intensiteten, da det så ud som om, BMS Herlev Wolfpack havde ”læst” HIC samtidig med, at holdet begyndte at få held med deres 3-points skud. Hvor BMS Herlev Wolfpack kun havde scoret på 1 3-points skud i hele 1. halvleg, så scorede de på 4 3-points skud alene i 3. quarter, mens HIC der overhovedet ikke ramte på deres forsøg. Derfor vandt HIC dette quarter med knebne 20 – 18, så stillingen var 63-48, da man gik ind til sidste periode.

Her lykkedes det til gengæld for HIC at få ”hul” på deres 3- points skud. Således scorede de i sidste quarter 8 gange på 3-points skud!. Derved kunne hjemmeholdet skabe et stort hul, som BMS Herlev Wolfpack ikke magtede lukke. Sidste quarter vandt HIC således med 31-16, så det endelige resultat blev en sejr til HIC på 94 – 64.

I kampen så man ikke meget til HIC’s 3 amerikaner, der tilsammen kun scorede 21 point, mens Vedran Borovcanin blev en suveræn topscorer med 27 point. Hos BMS Herlev Wolfpack var de 2 Colman, Javion og Chanan meget fremtrædende, og de scorede 13 henholdsvis 14 point.

En sikker sejr til hjemmeholdet

09.01.2020

Svendborg Rabbits blev spillet ud af egen hal i pokalkvartfinalen af et meget velspillende Team Fog Næstved mandskab i lørdags og derfor var det et måske spændende opgør der onsdag aften ventede på de få, godt 400, fremmødte i Svendborg Idrætscenter hvor modstanderne var Copenhagen Basketball.

Her havde Rabbits’  ledelse valgt, at udstede en sjælden intern karantæne til  Myck Kabongo for to uacceptable tekniske fejl i pokalkampen i lørdags mod Team Fog så Myck sad udenfor og det betød samtidig at også Sidney Umude måtte se til fra bænken pga. manglende nigeriansk pas, det er som bekendt ikke tilladt, at have 4 US spillere på banen.

Hjemmeholdet rykkede straks fra kampens start, 5 TO’s fra CPH var medvirkende årsag til, at kaninerne førte 17-2 efter 5 minutter. Rabbits var aldrig bagud i matchen. Filip Rajovic der inden sæsonen var på tale hos kaninerne, scorede så 14 points på 4 minutter så det hjalp noget på stillingen efter de første 10 minutter, 28-23 til hjemmeholdet.

Rajovic og Patrick Burke var en sand to-mands hær hos CPH og de to alene delte de 19 points CPH scorede i 2. periode når man ser bort fra to sikre straffe til Frederic Filsoof. Hos hjemmeholdet blev føringen inden pausen yderligere forøget da perioden blev vundet 26-19 og det var med 8 forskellige afsluttere i perioden men med Mr. Double Double som toneangivende i angrebs reboundspillet og dermed points på Second Chance. Stillingen ved pausen var 54-42.

Efter pausen blev det igen bevist, at basket består af runs. CPH 0-5 og derefter Rabbits 15-3. Det betød +22 midt i 3. Kampen synes afgjort tidligt. CPH vinder dog den sidste del af 3. med 10-11 og stillingen inden sidste periode 80-60.

Peter Møller spillede en god kamp for Rabbits og han viste også vejen straks fra start af 4. Det var tydeligt at Svendborgs starting line up var holdets bedste opstilling.

Hos CPH fortsatte Filip Rajovic og Patrick Burke med at imponere. De var fuldstændig toneangivende for deres mandskab med hhv. 31 og 19 points. Deres tilsammen 50 points betød, at 4 spillere delte de sidste 23. I dag var der ingen spænding om resultatet. Kamp sluttede med +25 til hjemmeholdet, 98-73.

Hos Rabbits blev scoren fordelt således: Kaptajn Mikkel Plannthin 16 ligesom Brandon Norfleet, 13 til Zach Evans, 12 til nr. 12 Peter Møller, 10 til Oscar Jørgensen og 10 points og 15 rebounds til Mr. Double Double, Durell Vinson.

Hos CPH blev som nævnt Filip Rajovic og Patrick Burke de helt afgørende spillere.

Rabbits spiller næste kamp næste onsdag den 15. januar mod EBAA i Århus og Copenhagen Basketball har næste opgør også på onsdag, lokalopgør mod BMS Herlev Wolfpack i Ballerup.

3. nederlag i træk til TFN

08.01.2020

Efter lørdagens pokalsejr i Svendborg lignede Team FOG Næstved et hold der var tilbage på sporet igen og en sejr i dagens kamp mod Randers Cimbria ville bringe holdet for netop Svendborg igen i tabellen.

Sikken en start på kampen for begge hold, som var meget træfsikre. Stort set ikke et forsøg blev brændt. Samtidig hermed blev kampen afviklet i et forrygende tempo.

Randers var i teten det meste af tiden, men Team Fog Næstved hang dog godt på. Mod slutningen af perioden trak Randers dog en smule fra, så stillingen efter første periode var en 6-pointføring til Randers på 23-29.

Det hæsblæsende tempo fortsatte i 2. periode, det gik utrolig stærkt. Begge hold spillede i et højt tempo, og holdene fulgtes ad scoringsmæssigt, selvom der var ikke mange scoringer i den første halvdel af perioden.

Det lykkedes dog for Randers at udbygge sin føring til 12 point, da halvdelen af perioden var spillet. Det så ikke godt ud for Team Fog Næstved, holdet fik dog reduceret føringen til 8 point ved pausen som lød på 43-51 efter de 2 første perioder.

Det hæsblæsende tempo fortsatte, og begge hold skiftedes til at score i 3. periode. Det lykkedes derfor ikke for Team Fog Næstved at reducere Randers’ føring.

Derimod trak Randers yderligere fra, og da halvdelen af perioden var spillet, førte Randers med 15 point. Nu så det for alvor sort ud for Team Fog Næstved, som slet ikke kunne få spillet til at fungere. Det nærmede sig det pinlige for Team Fog Næstved, som var bagud med 21 point, da der manglede 1 minut af perioden. Det så ud til, at kampen var afgjort.

Randers kom også bedst ud til 4. perkiode og scorede de første 7 point, hvorimod det ikke lykkedes for Team Fog Næstved at få bolden i kurven de første 3 minutter. Så er det svært at vinde.

Randers udbyggede sin føring til 26 point, og intet ville lykkes for Team Fog Næstved. Det kan godt være, at Team Fog Næstved havde sat næsen op efter en sejr efter den flotte sejr i Svendborg, men det blev en enlig svale i Svendborg.

Randers Cimbria vinder helt fortjent med 79-98 (23-29, 20-22, 17-26, 19-21).

Topscorer for Team FOG Næstved blev Christian Terrel med 24 point. For Randers Cimbria var det kampens helt store spiller Jonathan Jeanne med 38 point.

BK Amager skifter ud i spillertruppen

01.01.2020

På grund af en skade til Louis Timms, har BK Amager valgt at hente en ny spiller til klubben og det er Xavier Williams, 208 cm, 102 kg, FP/C fra Fairfield, Alabama, som erstatning for Louis Timms.

Xavier har tidligere spillet for Tennessee State, Columbus State og i efteråret 2019 for KB Trepca Mitrovica i Kosovo.

Med tilførelsen af Xavier håber BKA på at kunne forstærke holdets inside spil og samtidig oprette holde den rebound statistik Louis Timms har stået for.

Xavier ankommer til BKA den 2 januar og kan forhåbentlig få debut i kampen mod EBAA den 12. januar såfremt spilletilladelsen er faldet på plads.

BKA
Louis Timms for hans indsats og er kede af at en skade skulle sætte en stopper for hans arrangement i klubben. Louis Timms har valgt at rejse tilbage til Australien og få ordnet sin skade, så han kan blive klar til næste sæson. BKA ønsker Louis held og lykke i fremtiden.

Nytårsfyrværkeri i Kaninhulen?

30.12.2019

Nej ikke denne 2. sidste dag på året måtte de godt 900 fremmødte konstatere. Det blev ingen sprudlende kamp da Amager var på besøg.

Masser af turnovers og forvirrede spillere på begge mandskaber næsten hver eneste gang dommerne fløjtede og det gav en meget ujævn kamp med hjemmeholdet som sikker vinder uden den store spænding. 101-87 til Rabbits efter perioderne 20-23, 34-22, 25-19 og 22-23.

Amager kom mest koncentreret ud og vandt også første periode efter Jonathan Klussmann, Rob Fields og Louis Timms havde domineret for amagerkanerne. For hjemmeholdet var det Durell Vinson, Brandon Norfleet og Sidney Umude der var toneangivende.

Det var et noget ukoncentreret Svendborgmandskab der kom ud til 2. periode noget mere fokuseret efter en opsang fra cheftræner Varga. Det basket består af er runs og sådan et gik kaninerne på straks efter den første pause. 16-3 og kampen var afgjort. Amager kom aldrig efter den lussing selv om holdet aldrig gav op og udelukkende koncentrationsbesvær gav hjemmeholdet lidt spillemæssige problemer senere i kampen.

Stillingen var pausen 54-45. For Rabbits  steppede Myck Kabongo og Durell Vinson gevaldigt op rent scoringsmæssigt i 2. periode og for Amager var det også i 2. periode unge Jonathan Klussmann der viste høj høj klasse. Rob Fields spillede også en meget flot 1. halvleg, i det hele taget en god kamp ligesom holdets bedste rebounder Louis Thimms.

Efter den lange pause lagde kaninerne igen bedst fra land. Det var åbenbart nødvendigt med en opsang igen fra cheftræneren også selv om spillerne hurtigt glemte de vise ord fra coach Varga. 12-5 blev det lille run på her i starten af 3., og Rabbits foran med 19, kampens største føring.

Amager gav sig ikke men holdt fast i holdets bedste våben, skud fra distancen. 33 trepointsforsøg gennem hele kampen. Deraf 9 træffere og de tre kom i 3. periode fra Aske Bagge Pedersen. For hjemmeholdet der forsøgte sig 28 gange fra den lange distance, scorede Mikkel Plannthin på de 5/8. Flot af kaptajnen der sluttede på 21 points og blev sit holds topscorer.

Forinden hentede Amager godt ind på Rabbits der igen i sidste periode faldt enormt i intensitet. Amager kom indenfor 10 points og lugtede igen blod. Flere turnovers, i alt 41 i kampen fra begge mandskaber (!!), gav dog ikke spænding til slut.

Rigtig godt nytår til BasketDanmark fra kaninhulen.

For hjemmeholdet der igen spiller hjemme den 4. januar 2020 i pokalkamp mod Team FOG Næstved, blev dagens mest scorende Mikkel Plannthin med 21, 19 til Brnadon Norfleet, 18 til Durell Vinson og 11 rebounds, 15 hver til Myck Kabongo og Sidney Umude.

For Amager scorede Rob Fields 19 og havde 7 assists men også 5 TO, 18 til Louis Timms, 16 til Jonathan Klussmann, 11 til Aske Bagge Pedersen og 10 til Niki Tamjidi. BK Amager har næste kamp den 12. januar i EBAA