Nyheder

Randers tager fra Nørrebro med en komfortabel sejr på 110-81

31.10.2019

Tirsdag aften var der besøg i Nørrebrohallen fra Randers Cimbria, der har startet sæsonen stærkt. De var da også klare favoritter til at tage deres fjerde sejr i træk.

I første halvleg var det ikke til at se at dette var et opgør mellem Pro A og Pro B. Holdene var jævnbyrdige og træfsikre, og største føring var kun på 9 point. Særligt Brantley Bynum fra Randers med 18 point i halvlegen var i højt gear kun overskygget af Patrick Burke fra Copenhagen med 22 point. Efter 2. periode havde Randers kun en smal føring på 54-49.

I 2. halvleg kom der dog hurtigt fart på Randers. Josh Fortune scorede 10 hurtige point og allerede 4 minutter inde i 3. periode var føringen steget til 14 point 70-56. Copenhagen kæmpede bravt foran en næsten fyldt Nørrebrohal, men som kampen skred frem var det tydeligt at Randers på dagen var et niveau højere end Copenhagen. Deres angreb var præget at ekstrem tålmodighed, der sikrede gode afslutninger i hvert angreb, hvilket tydelig kan ses på kampen stats hvor de kun havde 6 turnovers og ramte 60% af deres skud (50% fra 3'er).

Kampen endte med en sejr til Randers Cimbria på 110-81 (22-27, 27-27, 15-27, 17-29).

For Copenhagen sluttede Patrick Burke med 32 pts og 11 reb efterfulgt af Filip Rajovic med 20 pts. Fra Randers havde Josh Fortune 27 point og Brantley Bynum 22 points. Veteranen Chris Nielsen spillede også en stor kamp med 18 pts og 8 assists.

Horsens IC fortsat ubesejret efter sejr over Copenhagen Basketball

27.10.2019

Søndag eftermiddag bød igen på basketball i Forum Horsens. Denne gang var det Pro B mandskabet fra Copenhagen Basketball.

Nogle havde måske vurderet, at det burde have været en let sag for hjemmeholdet, men det blev ingenlunde tilfældet. Godt nok vandt HIC en komfortabel sejr, men holdet måtte bestemt slide hårdt i det stort set hele kampen, for først i sidste quarter lykkedes det HIC for alvor at trække fra dagens modstander Copenhagen. Og grunden til dette kan kun tilskrives Copenhagens Basketballs enorme kampgejst og vilje. De var bestemt ikke kommet til Horsens for at lægge sig fladt ned.

Kampen startede i vanlig stil for hjemmeholdet med et højt og aggressivt presspil, for ligesom at vise modstanderne, hvem der bestemte i Forum Horsens. HIC trak da også fra i starten, men takket være et stærkt og godt skydende udehold, der blandet andet sænkede 5 treere i dette quarter, og derved holdt sig inde i kampen, så stillingen ved starten af 2. quarter, var kun 29 – 21 til hjemmeholdet.

I 2. quarter fortsatte HIC det aggressive forsvarspil,  der blev krydret med hurtige opspil, så hjemmeholdet fortsatte med at trække fra. HIC fik også lidt gang i deres treere, men Copenhagen Basketball, var også godt skydende i dette quarter. Hos HIC faldt især en af holdets stjerne, Roberto Gallinat i øjnene, da han havde scoret 19 point i 1. halvleg. Hos Copenhagen Basketball var det især Igor Bakic man lagde meget mærke til, og han havde da også scoret 14 af udeholdets point i 1. halvleg.

HIC vandt også 2. quarter, denne gang med 24 – 17, så da kampen blev genoptaget efter halvlegspausen, var stillingen 53 – 38 til HIC.

De fleste sad nok og ventede på, at HIC for alvor ville trække fra i 3. quarter, men Copenhagen Basketball ville det bestemt anderledes. HIC var bestemt ikke godt skydende i denne kamp, så de måtte ofte slide sig til 2 point-scoringer, mens udeholdet fortsatte med at være godt skydende og scorede på 3 treere i dette quarter, så stik imod de flestes forventninger, så vandt Copenhagen Basketball 3. quarter med 24-23!

Om det var det, der vækkede hjemmeholdet, vides ikke, men i hvert fald startede HIC som lyn og torden i 4. og sidste quarter. Holdet lavede et 15-0 run på de første 3 minutter, og så var det ligesom linjen var lagt. HIC havde nu fået det forventede forspring oparbejdet, og resten af kampen, byttede holdene stort set points. Copenhagen Basketball havde åbenbart brugt alle deres treere i de første 3. quarter, for de scorede slet ingen treere i sidste quarter, modsat hjemmeholdet, der nettede 2 gange på treere.

Slutresultatet blev en sejr til HIC på 107 – 75 over Copenhagen Basketball, der bestemt havde meget stor ære af denne kamp. Topscorer for gæsterne blev Filip Rajovic og Igor Bakic begge med 22 point. Hos HIC var det endnu engang holdets 2 stjernefrø, Roberto Gallinat  og Otis Livingston II, der trådte lysende frem. Roberto med 30 point og Otis med 24 point. Men det var også værd at bemærke, at holdets anfører, Frederik Rungby leverede en enorm forsvarspræstation.

Randers Cimbria vinder topkampen mod TFN

27.10.2019

Randers Cimbria tog lørdag eftermiddag imod gæsterne fra Team FOG Næstved. Kampen var også revanche fra sidste års bronzekamp. Siden da har begge hold har skiftet en del uden i spillertrupperne. En mustwin for begge hold, som har ønsker om at vinde metal i denne sæson.

Kampen starter i meget højt tempo, dog uden nogle af holdene kan få bolden i kurven. Gæsterne er første hold på tavlen efter et straffekast af Javier Marin. Randers får gang i sit spil og især Josh Fortune får trukket en del fejl og halvvejs inde i preioden er de foran med 12-5.

Det volder TFN problemer at spilles Randers fuldbanepres, og de kommer sjældent frem til gode afslutninger. De får dog mod slutningen af perioden bedre styr på angrebet og får reduceret lidt til 17-13, men de kan ikke helt følge med et storspillende Randersangreb. En 3-point scoring på buzzeren af TFN`s Uchechi Ofoegbu gør at 1. perioden ender 23-23.

Anden periode starter ligesom første i højt tempo fra begge hold, dog denne gang er det Næstved, som har overhånden. 5 point i streg gør at de bringer sig foran 23-28 kort inde i perioden, og ved stillingen 26-34 senere i perioden har Jimmy Moore set nok vælger at tage time-out for Randers.

Randers kommer godt ud af timeouten og får med 2 x 3-point hurtig føling med gæsterne igen. Dette tvinger nu TFN at tage en timeout ved stillingen 37-36 til Randers. I resten af perioden følges de 2 hold af og TFN kan gå til pausen med en føring på 48-49.

3. periode starter som resten af kampen i højt tempo med hurtige aflevering og masser af afslutninger, både gode og mindre gode. Randers for scoret flest på i indledningen af perioden og bringer sig foran med  53-49 og sidenhen 57-52. Især Rasmus Bach er stærkt spillende i 3. perioden hvor han scorer 10 point.

TFN får dog mod slutningen bedre styr på spillet og intet er afgjort efter 3. periode som ender 23-19. 

4. periode starter noget rodet og TFN får hurtigt indhentet Cimbrias føring og bringer sig foran med 71-72 da Christian Terrel sætter 2 straffekast.

Mange turnovers og brændt skud resultere ikke i at nogle af holdene fpr afgørende momentum. Med 6 minutter tilbage af perioden er det hele lige, 76-76. Kampen bølger frem og tilbage da Chris Nielsen med en dyb 3`er med bringer Cimbra foran med 83-80 kunne det ligne en afgørelse på kampen. Da Jonathan Jeanne efterfølgende leverer en moinsterblok og 2 point af Corey Silverstrøm tager gæsterne timeout med lige under 2 minutter og bagud 85-80.

TFN kan dog ikke levere et comeback og Randers Cimbria vinder kampen med 88-84 (23-23, 25-26, 23-19, 17-16).

Brently Bynum bliver topscorer fra Randers Cimbria med 19 point og Jonathan Jeanne med en imponerende statsline med 14 point, 14 rebounds, og 5 blocks.

Topscorer fra Team FOG Næstved blev Uchechi Ofoegbu med 25 point og 8 rebounds. Christian Terrel leverede også en fin indsats med 20 point.

Suveræne Bakken Bears vinder stort over Rabbits

26.10.2019

Bakken Bears behøvede kun en halvleg for at afgøre fredagens opgør i Svendborg, for efter de første 20 minutter var stillingen 32-50 og det var kun et spørgsmål om, hvor meget Bakken ville vinde med.

Første periode viste Bakken Bears hvilket klassemandskab de er. Der var total kontrol og selv om hjemmeholdet kunne udligne ved 11-11 ved halvtid i perioden, så skruede bjørnene bare bissen på og scorede 15 points i træk herefter. Da Thomas Lærke kom på banen til slut i perioden satte han lige fra bænken, to trepointsskud og forinden havde Chris Ortiz vist høj høj klasse, 13-26 sluttede perioden. Hjemmeholdet kunne intet stille op.

Bakken og især Thomas Lærke fortsatte med træfsikkerheden, 15-40 midt i 2. og kampen allerede afgjort. Timeout fra Lukas Varga og kaninerne scorede herefter 11 points i træk, Vinson de 8 og en enkelt treer fra kaninernes topscorer i dag, Oscar Jørgensen. Thomas Lærke med 4/4 fra trepointsland på 7 minutter.

Efter pausen fortsatte gæsterne med at imponere de ca. 800 fremmødte. 3-15 gik Bakken på og det betød +30 ved halvtid i 3…. Uha Svendborg, var det et totalt kollaps der var på vej?

Oscar Jørgensen forsøgte at holde trit og scorede en treer og så var det som om kaninerne der indtil nu havde haft elendige scoringsprocenter endelig kunne finde vej til kurven. Svendborg kom ned med minus 20 inden Bakken Bears igen strammede skruen og førte med 30 inden de sidste 10 minutter.

Det blev også +35 til Bakken inden Svendborg der trods alt kunne bevare fokus, og undgik det totale kollaps, kom op og ”kun” tabte med 29, 73-102.

Selv om Rabbits havde haft Jacob Enevold med, der sad ude med en nyopereret hånd og forventes klar omkring jul, havde det ikke gjort den store forskel mod Danmarks stærkeste mandskab.

Dagens topscorer og kampens bedste spiller, Bakken Bears’ David Efianay scorede 24, Chris Ortiz 18, det samme som Thomas Lærke, hvilket Lærke kun brugte 15 minutter til.

For hjemmeholdet blev topscorer Oscar Jørgensen med 16 4/8 fra den lange distance, 14 points og 14 rebounds til mr. Double Double, Durell Vinson, 13 til Mikkel Plannthin.

Bakken Bears spiller Eurocup onsdag hjemme i Århus og Svendborg Rabbits har næste kamp på torsdag i Værløse.

Foto er leveret af Tom Andreasen.

TFN vinder stort over Copenhagen Basketball

24.10.2019

Pro B holdet fra Copenhagen Basketball var onsdag aften på besøg hos Team FOG Næstved der havde brug for 2 point for at hænge på i toppen af Pro A.

Og de 2 point fik hjemmeholdet efter en stor sejr over københavnerne på 103-64 (32-24, 17-13, 26-12, 28-15).

1. periode startede med frisk spil fra begge hold. Spillet var godt for begge sider og der blev hældt mange point i kurvene. Men på 1 minut i midten af perioden trak Team Fog Næstved fra til en 9 pointføring. Copenhagen tog en time out, og det lykkedes holdet at reducere Team Fog Næstveds føring til 4 point. Mod slutningen af perioden blev føringen dog udbygget igen, og perioden sluttede med en føring til Team Fog Næstved på 8 point.

Team Fog Næstved fortsatte med koncentrerede spil i 2. periode, som holdet havde praktiseret i første periode. Det bevirkede, at holdet øgede sin føring. Men der blev ikke scoret så meget som i første periode – 12-3 til Team Fog Næstved lød scoren da der var spillet 6 minutter af perioden.

Da perioden lakkede mod enden blev der åbnet for scoringerne fra begge hold, hvilket betød, at Team Fog Næstved førte med 12 point, 49-37, da holdene kunne gå til pause.

Begge hold fortsatte, som de sluttede anden periode – fuld fart frem. Det lykkedes dog bedst for Team Fog Næstved at få bolden i kurven, og holdet øgende støt og roligt sin føring gennem hele perioden. Det så ud til, at Team Fog Næstved var på vej mod en sikker sejr. Hjemmeholdet var foran med 26 point inden de sidste 10 minutter.

I 4. periode kom Team Fog Næstved kom bedst fra start og blev ved med øge sin føring, så efter 3 minutter af perioden førte Team Fog Næstved med hele 35 point.

Spændingen var gået af kampen, med Copenhagen blev dog ved med at kæmpe, men holdet var oppe mod overmagten. Men lige lidt hjalp det - Team Fog Næstved var klart det bedste hold denne aften i Næstved og endte med at vinde med 39 oerskydende point.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Uchechi Ofoegbu med 22 point. Uchechi skød 9 for 10 fra gulvet og brændte således kun 1 skud i kampen (det sidste).

Copenhagen Basketball topscorer blev Patrick Burke med 18 point

Bjørnene æder EBAA

18.10.2019

Lillebror fra EBAA virkede allerede fra kampens begyndelse opsatte på at drille storebror fra Bakken Bears på deres fælles hjemmebane fredag aften.

Flere flotte aktioner fra de unge spillere bragte stillingen på helt lige ved stillingen 4-4 efter de første par minutter af kampens begyndelse.

Storebror fra Bakken Bears spillede meget på fysikken mod det unge mandskab omkring kurven, og det sørgede også for kampens første føring til 8-4. Herefter kæmpede EBAA dog med for alvor at følge med det høje tempo fra de regerende danske mestre. Disse minutter blev kostbare for farmerholdet, der kom bagud med ti point til stillingen 18-8 med fire minutter tilbage af første periode.

Det var dog alligevel EBAA-mandskabet, der stod for første periodes højeste bifald fra de fremmødte tilskuere i Vejlby-Risskov Hallen med en fremragende aflevering bag om ryggen fra Liam Churchill til en helt fri Nadir Alston, der dunkede spektakulært under kurven. Bakken Bears kom dog ikke i problemer i første periode, og derfor var stillingen også 23-16 efter de første ti minutter.

EBAA lod sig dog ikke imponere af Bakken Bears’ fysiske og dominerende spil, og de kæmpede bravt videre i anden periodes indledning. Her var det det unge mandskab, som isoleret for perioden havde scoret flest point med tolv mod ni. Det virkede derfor ikke umuligt for lillebror at stikke en kæp i hjulet for Bears’ imponerende sæsonstart med lutter sejre.

Men som så mange gang før, når modstandere æder sig ind på Bakken Bears, så øger de blot tempoet. Fredag aften var heller ingen undtagelse. Med tre minutter tilbage inden pausen, havde de danske mestre bragt sig foran med femten point til stillingen 45-30.

Man skal dog ikke sælge skinnet, før Bjørnen er skudt, men det lignede unægteligt, at det ville blive en vanskelig opgave for EBAA at komme tilbage i anden halvleg.

Anden periode sluttede med stillingen 53-32. EBAA’s Jonas Schaarup gjorde dog fremragende figur for det unge hold som kampens topscorer indtil videre med tolv point.

Tredje periode åbnede noget langsomt og kaotisk fra begge hold, der misbrugte mange muligheder. Det var dog alligevel Bakken Bears, der skulle bruge færrest muligheder for at få scoret, og de fik stille og roligt gang i spillet efter pausen.

Efter tre minutter havde de bragt sig yderligere foran med 62-32 mod EBAA-holdet, der fortsat manglede at score. Den pointmæssige tørke for EBAA blev også dyr for det talentfulde hold, der med fire minutter tilbage af tredje periode kunne kigge op på pointtavlen og se en komfortabel Bakken Bears-føring på hele 74-38.

Bears vandt perioden med sammenlagt 36-10, og derfor lød stillingen på 89-42 op til fjerde og sidste periode.

De danske mestre fortsatte ufortrødent det høje tempo og spillede i den grad med musklerne i fjerde periodes indledende minutter. Her scorede ”Bjørnene” elleve point i træk og trak yderligere fra. En svær aften for EBAA i Vejlby-Risskov Hallen.

Hjemmeholdet fra Bakken Bears nåede dermed over de 100 point tidligt i sidste periode, og holdets store bredde kom ligeledes til udtryk med otte spillere med over ti point på tavlen. Alt i alt en svær aften for et hårdt kæmpende EBAA-mandskab, der taber fredagens kamp med 121-48 til Bakken Bears.

Kampens mest scorende spillere blev Ryan Evans fra Bakken Bears med 16 point og og Jonas Schaarup fra EBAA også med 16 point.

Team FOG Næstved vinder efter god 2. halvleg

18.10.2019

Torsdag aften havde Team FOG Næstved besøg af Værløse Blue Hawks og for hjemmeholdet var der debut til både Malte Gamborg Larsen og Christian Terrel.

Det blev en rodet start fra begge sider. Gæsterne fra Værløse var mere træfsikre i forhold til hjemmeholdet og trak fra i starten af kampen, men Team Fog Næstved fik samlet sig og halede ind på Værløses føring så det midtvejs i perioden var helt lige. Værløse fik dog trukket fra igen så stillingen efter 1. periode var 25-19 til gæsterne.

Der gik ikke lang tid af 2. periode før TFN havde indhentet Værløses føring efter at gæsterne ikke fik scoret i de første 4 minutter af perioden. I det hele taget var første halvdel af perioden noget scoringsfattig (7-5 til Team Fog Næstved).

De få scoringer fortsatte i anden halvdel af perioden, som sluttede 16-10 til Team Fog Næstved. Holdene kunne gå til pausen helt lige med stillingen 35-35.

TFN fik en fin start på 3. periode med 5-0 efter 2 minutter. Det virkede, som om Team Fog Næstved havde fået greb om kampen, og holdet havde bragt sig foran med 6 point, midvejs i perioden. Denne føring blev udbygget til 10 point med lige under 3 minutter tilbage af perioden. Værløse var dog ikke slået endnu da holdet blev ved med at kæmpe for at komme tilbage i kampen.

Fra starten af 4. periode udbyggede TFN sin føring og det viste sig tidligt i perioden, hvem der ville vinde kampen. TFN`s føring var oppe på 20 point halvvejs i perioden og denne føring holdt kampen ud, så det blev en sikker og fortjent sejr til TFN. 

Slutresultatet blev 98-76 efter periodecifrene 19-25, 16-10, 32-22 og 31-19.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Carlos Mateo med 27 point. For Værløse Blue Hawks scorede Asbjørn Nerlov 15 point.

Du kan se stats fra kampen ved at klikke her.

Horsens IC vinder sikkert over Rabbits

18.10.2019

Efter tre sikre sejre imod Pro B hold tog Horsens IC torsdag aften imod Pro A holdet Svendborg Rabbits. Forum Horsens var godt fyldt op, og der var en god stemning.

Starten af kampen er meget rodet fra begge hold. Der er god energi i begge ender af banen, men det offensive spil er præget af få afleveringer og hurtige afslutninger. Otis Livingston svinger taktstokken for HIC og har flere gode aktioner. For Svendborg starter Sebastian Åris stærkt, men også tilbagevendte Durell Vinson er solid.

I anden periode stempler Peter Møller ind i kampen. Møller scorer 11 point på fire minutter og bringer Svendborg foran med 10 og timeout HIC. Roberto Galinat kommer flyvende ud fra timeouten og scorer 7 point på 40 sekunder. Det er dog Svendborg der er i teten. Med en 3er på buzzeren sørger Otis Livingston dog for, at HIC kun er bagud med 34-38 ved pausen.

I pausen var der lidt bekymrede miner i HIC lejren. Dette blev dog ændret fra 3. periodes start. HIC holdet kommer ud med en helt anden indstilling. Forsvaret er oppe i tempo og igen og igen har Svendborg svært ved at komme til gode afslutninger. Når de kommer til kurven var Brandon Gilbeck et monster og han blokerede 6 skud i kampen og var hele tiden en forstyrrelse i Svendborgs angrebsspil.

I angrebet var Roberto Galinat flyvende og han scorede 13 point i tredje periode. Perioden blev vundet med 24-10 og så var HIC foran med 10 point inden de sidste 10 minutter.

Billedet fortsatte i fjerde periode og HIC trækker sikkert fra. Med fire minutter igen er HIC foran med over 20 og bænken på de to hold kommer på banen. Det hele ender med en sikker sejr på 19 point, 78-59 (16-17, 18-21, 24-10, 20-11) efter en helt lige første halvleg.

T
opscorer for Horsens IC blev Roberto Galinat med 26 point. For Svendborg Rabbits scorede Peter Møller 15 point.

Næste kamp for HIC er den 27 oktober, hvor Copenhagen Basketball kommer på besøg.

Wolfpack taber hjemme til Randers Cimbria

17.10.2019

Efter en flot åbning på sæsonen med to sejre, skulle BMS Herlev Wolfpack revanchere sig ovenpå sidste kamps fejltagelse mod Værløse Blue Hawks, hvor det endte med en et nederlag.

Dagens modstander i Ballerup Superarena var Randers Cimbria og på papiret kunne det blev en svær opgave for Wolfpack. Jimmy Moore har fået godt styr på Randers der er blevet en top 3 kandidat i Basketligaen.

Randers tager teten fra kampens start og slå et lille hul, men Wolfpack slår tilbage med fine aktioner af Javion Blake der gjorde det godt igennem hele kampen. Javion sluttede kampen med 26 point heraf kom de 16 af dem i 1. periode der sluttede med en føring til gæsterne på 19-15.

For Randers er det nytilføjelsen fra Frankrig Jonathan Jeanne der med sin store rækkevidde beskytter kurven flot og får skabt uro under kurven i Randers angrebet.

Mod slutningen af 1. halvleg får Randers Corey Silverstrøm sat nogle flotte skud, mens Wolfpack unge talent Danijel Marsenic presser på for hjemmeholdet og forsøger at give modsvar. Dog trække Randers fra og vinder 2. periode med 21-13 og er derved foran ved pausen med 40-28.

Det var med håb at Coach Colman kunne vække Wolfpack til et comeback efter pausen, men comeback’et udeblev og specielt blev kampens helt sprængende punkt alt for mange brændte skud og for lidt dominans i feltet.

Wolfpack kommer aldrig tættere på og Randers bruger 3.periode til at score mere end dobbelt så mange point som Wolpack og er derved i klar føring inden de sidste 10 minutter med 65-40.

I sidste periode kæmper Wolfpack sig lidt tættere på men Randers lader sig ikke ryste og kan fortjent tage sejren med hjem til Kronjylland som kommer til at lyde på 88-67.

Topscorer for BMS Herlev Wolfpack blev Javion Blake med 26 og Danijel Marsenic med 11 point. For Randers Cimbria scorede Jonathan Jeanne 18 og Corey Silverstrøm 16 point.

Næste kamp for Wolfpack er den 27. oktober hvor holdet spiller mod EBAA på udebane. Randers Cimbria skal allerede i kamp igen på fredag hvor holdet på udebane møder BK Amager.

BK Amager burde have vundet over Copenhagen Basketball

13.10.2019

Det er bedst at føre til sidst. Denne sandhed måtte spillerne fra Amager tage til efterretning efter en kamp, hvor de havde spillet og kæmpet aldeles fremragende og også haft føringer på op til 20 points.

Efter en lidt rusten start, kom Amagerkanerne godt fra land i 1. quarter, hvor periodens absolutte højdepunkt var buzzerbeateren fra Oscar Quackenbusk til periodens slutcifre 28-16. Jonathan Klussmann havde scoret 11 points efter noget, der lignede arbejdsraseri.

2 periode vandt BkAmager ligeledes. Dog med beskedne 21-19, og stillingen ved pausen var således 49-35. Rob 9 p. Aske 6p. Magnus 6

3. periode vandtes af Copenhagen med 21 points mod Amagers 18. stillingen før 4. periode 67-56.

4.periode bliver nok mest husket for en teknisk fejl, der ikke blev helt forstået af publikum. Jonathan blev nedlagt af Patrick Burke, og da dommerne dømte fejl og alle tre gik i tænkeboks i flere minutter, opstod der stor uro blandt spillere og publikum, men det viste sig at Christian Bülow i den anden ende af banen havde pådraget sig en teknisk fejl for brok umiddelbart inden episoden med Burke og Klussmann. Desværre blev denne episode nok afgørende for kampen. Copenhagen kom foran, og kunne køre føringen hjem.

Slutresultatet blev en sejr til Stevnsgade Copenhagen på 83-85 (28-16, 21-19, 18-21, 16-29).

Efter kampen mødte jeg min gamle ven Flemming Kjærsgård.
”Hvordan kan man sætte en føring på 20 points over styr?” klagede jeg. Kjærsgård ser altid lyst på tingene. ”Ovre i USA sætter de nogen gange føringer på 30 points over styr”, svarede han, og således trøstet kunne jeg gå hjem og se det danske fodboldlandshold vinde over Schweiz efter en ringe indsats af alle andre end Kasper Schmeichel.

Så hellere se BK Amagers drenge tabe efter en god, spændende og underholdende kamp, hvor folk trods alt havde kæmpet bravt.

BK Amagers næste kamp er den 18. oktober kl. 19:30 hvor Randers Cimbria gæster Amagerhallen.