Nyheder

2 dommere stopper i BL

11.03.2019

Med øjeblikkelig virkning har 2 af top-dommerne i BL valgt at stoppe dommergerningen.

Både Thorbjørn Milling og Morten Thomsen, der senest blev årets dommere i sidste sæson, har ikke længere ønsket at være en del af dommergruppen i BL.

Med de 2 dommeres stop er dommergruppen i BL nu på 14 dommere.

EBAA tager sejr i flot comeback

09.03.2019

527 forventningsfulde tilskuere var mødt op Ballerup Super Arena til en lille finale i Pro B, begge hold havde inden dagens kamp 13 sejre og var derfor a point i tabellen.

Med en sejr ville Wolfpack afgøre Pro B som vinder, med en EBAA sejr bliver sidste spillerunde afgørende hvor Wolfpack skal have en sejr og EBAA skal tabe.

I en flot stemningsfyldt hal kommer BMS Herlev Wolfpack bedst fra start, med hele 7 forskellige scorende spillere vinder Wolfpack første periode 19-18.

Anden periode bliver med Wolfpack ovenpå, flotte inside scoringer og angreb mod kurven hvor af EBAA er gode til at komme igen på flotte 3 pointsscoringer. 22-16  slutter perioden og Wolpfack fører med 41-34 ved pausen.

Efter halvleg kommer EBAA flot ud og har et lille run, derefter strammer Wolfpack dog grebet i forsvaret og tillader kun 5 point i de resterende 7 minutter af perioden som vindes 18-11.

I 4 periode stepper EBAA gevaldigt op, specielt David Kristensen skal nævnes for en virkelig flot indsats og har hele 20 point i anden halvleg. David Kristensen og Keane Thomann står for hele 19 point af EBAA 27 point i perioden. Da EBAA samtidig har held med at få Wolfpack ned på 11 point er sejren deres med en periodesejr på 11-25 og en sejr på 70-72.

For BMS Herlev Wolfpack scorede Austin Waddoups 14, Mathias Seilund 11, Jesper Sandager 11 point. For EBAA scorede David Kristensen 22, Keane Thomann 14, Jacob Vistensen 10 point.

Sejr til HIC i sidste hjemmekamp i grundspillet

09.03.2019

I sidste hjemmekamp i grundspillet stod Horsens IC overfor Bakken Bears, der på fortrinlig vis har klaret sig i deres kampe ude i Europa. Således vandt de onsdag aften over et stærkt israelsk hold. Og i aften, 48 timer efter en hård kamp, stod Bakken Bears på udebane overfor HIC, der ligger nummer 2 i grundspillet.

Bakken Bears havde ikke så meget at spille for, da 1. pladsen i grundspillet for længst var sikret, så det var et Bakken Bears-hold, der mødte op i Forum Horsens uden flere af deres stamspillere. Men på trods af dette kan man kun beundre Bakken Bears, der spillede frisk til. Horsens var naturligvis opsatte på revanche, da de havde tabt de foregående 3 opgør til holdet i grundspillet og kun havde vundet over Bakken Bears i pokalkvartfinalen i Århus.

Derfor var det heller ikke uventet, at HIC hurtigt bragte sig foran, men et meget hurtigt 12-0 run til Bakken Bears i 1. Q, bragte holdet i spidsen, men bl.a. takket være 2 tre-point scoringer udlignede HIC, så de kunne gå ind til 2. QA med stillingen 20-20.

I 2.Q trak HIC stille og roligt fra Bakken Bears takket være, at holdet var rigtigt godt skydende langt udefra, herunder 5 tre-points scoringer fra bl.a. Lasse Elbæk og Vedran Borovcanin, så stillingen var 49-40, da holdene gik til halvleg.

I 3. Q fortsatte HIC’s dominans, således at holdet efter 5 min. af dette Q havde øget føringen til 22 points. Her lykkedes det så for Bakken Bears at få lukket ned for HIC’s angrebsspil, men da HIC stadig var godt skydende udefra, vandt HIC også dette Q med 23-16.

Man kan virkeligt se, hvordan kampene i Europa har udviklet Bakken Bears spil til at være meget flot og effektivt. Holdet spiller flot rundt, spillerne er virkeligt hurtige og har fået en robusthed i forsvars spillet, der gør det vanskeligt at få spillet sig igennem, hvorfor mange hold bliver tvunget til at skyde sig igennem Bakken Bears forsvar.

Da holdene gik ind til sidste Q førte HIC 72- 56. Mange af hjemmeholdets tilskuere havde derfor forventet, at HIC ville spille sejren sikkert hjem, og dermed sikre sig den vigtige 2. plads i grundspillet. Men Bakken Bears havde nu ikke tænkt sig denne udvikling. De spillede endnu bedre forsvar og gjorde det vanskelig for HIC at score.

Langsomt men sikkert halede Bakken Bears ind på HIC. Sidste Q blev skæmmet af, at der var flere problemer med reklamerne på banen. Flere gange slap disse reklamer gulvet, hvilket gjorde det uhyre farligt for spillerne at spille, så til sidst tabte dommerne tålmodigheden og bad om at få alle de påsatte reklamer på gulvet fjernet, hvilket naturligvis tog noget tid. Om det var derfor HIC kom tilbage i kampen og vandt den med 86-75, er ikke utænkeligt.

Bakken kæmpede forbilledligt anført af Ryan Evans, Tobin Canberry, Morten Sahlertz og Hayden Dalton. De 4 trak et kæmpe læs, men det var også værd at bemærke, at Chris Christoffersen scorede 13 points i kampen. Topscorer hos Bakken Bears var dog Heyden Dalton med 15 points.

Hos HIC var det endnu engang veteranen Vedran Borovcanin, der trådte i karakter. Før kampen blev Vedran hyldet for sit jubilæum! 200 kampe for HIC er meget imponerende af en udlænding, og taget var lige ved at blive løftet af Forum Horsens, da det blev annonceret, at Vedran har fornyet sin kontrakt for yderligere 2 år. Vedran Borovcanin blev topscorer for HIC med 17 points, men Charles Callison lavede 16 points.

Team FOG vinder over Rabbits i duellen om 3. pladsen

08.03.2019

Der var vigtige point på spil i dagens kamp mellem Team FOG Næstved og Svendborg Rabbits. Vinderen af kampen ville hvis 3. pladsen i grundserien bibeholdes fået en kvartfinale modstander fra PRO B.

Begge hold fik en god start på kampen. Det kunne fornemmes, at det var en vigtig kamp.

Første halvdel af perioden var ikke præget af mange scoringer. I midten af perioden trak Team Fog Næstved fra til en 14 pointføring ved periodens slutning. Det kneb i den grad for Svendborg at score – kun 3 point i 2. halvdel af perioden taler sit tydelige sprog.

Svendborg kom stærkt ud til 2. periode og reducerede Team Fog Næstveds føring. Nu var det Team Fog Næstveds tur til at have svært ved at score, så Team Fog Næstveds føring skrumpede.

Team Fog Næstved kom til chancer, men bolden ville ikke i kurven. Kun 2 point i de første 5 minutter af perioden. Det, der så godt ud for Team Fog Næstved ved periodens start, var nu ved at smuldre.

Team Fog Næstved fik stoppet blødningen, og holdet fik også bolden i kurven, så holdet igen kunne udbygge sin føring, så de 2 hold kunne gå til pausen med en føring på 9 point, 39-30.

Det blev en flot start på 3. periode af Team Fog Næstved, som i løbet af knap 3 minutter havde bragt sig foran med 19 point. En overraskende udvikling. Så kom der lige et par hasarderede forsøg på smart basket fra Team Fog Næstveds side. Det lykkedes ikke, og straks var Svendborg klar til at gribe chancen.

Team Fog Næstved fik dog igen stoppet blødningen og bragte sig foran med 20 point. Føringen holdt stort set resten af perioden, idet Team Fog Næstved førte med 19 point inden sidste periode.

Svendborg kom igen godt ud til de sidste 10 minutter med glød og ild i øjnene, og holdet reducerede Team Fog Næstveds føring. Men igen igen - Team Fog Næstved kom tilbage på sporet og bragte sig igen sikkert foran. Holdet vandt en sikker og fortjent sejr med 21 point. Slutresultatet blev 95-74.

Team Fog Næstved satte sig med sejren derfor indtil videre på 3. pladsen i grundspillet.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Jordan Mathews med 26 point For Svendborg Rabbits blev det Enouma Ebinum med 13 point.

Spændende playoff-puslespil: Flere brikker kan blive lagt i aften

07.03.2019

Der er ingen, der kan være i tvivl om betydningen af aftenens brag i Arena Næstved. Basketligaens grundspil spidser til, og når Team FOG Næstved og Svendborg Rabbits kl. 19.00 tørner sammen, er der lidt mere på spil end normalt.

For efter Svendborg Rabbits i mandags ikke formåede at overvinde Randers Cimbria, er spændingen stor om placeringerne 3-5, som har stor betydning for den videre færd i slutspillet.

I aften kan vi få et endeligt svar i den ligning. Vinder Svendborg, sætter de sig nemlig endegyldigt på tredjepladsen i grundspillet, mens det resultat også betyder, at Horsens IC med 100 procent sikkerhed ender som nummer to.

Samtidig bliver Næstved viklet ind i en duel med Randers Cimbria om, hvem der skal ende som nummer fire og fem.

Men bliver det omvendt Næstved, der trækker det længste strå i aftenens duel mod Svendborg, er meget endnu åbent.

I det tilfælde skal det hele afgøres i de absolut sidste kampe, hvor mange slutplaceringer er i spil. Den del kommer vi tilbage til.

Mere overkommeligt

Og hvorfor er den tredjeplads så så vigtig? Det er meget simpelt. Nummer fire i grundspillet møder således nummer fem i årets kvartfinaler, og dermed er man allerede i første runde af slutspillet sikker på at løbe ind i et hold fra Pro A. Det har ingen af holdene lyst til.

Nummer tre derimod kan glæde sig over et møde med topholdet fra Pro B, som på papiret er en noget mere overkommelig opgave. Pro A-holdene har således haft et massivt overtag mod Pro B-holdene i løbet af sæsonen, hvorfor en semifinaleplads dermed vil være lidt mere inden for rækkevidde.

Kigger vi på aftenens duellanter, har Svendborg i denne sæson haft en markant overhånd på Næstved. Alle tre kampe i Basketligaen + det indbyrdes pokalopgør er således blevet vundet indtil nu. Og det betyder, at kaninerne har tie-breakeren i det tilfælde, at de to hold ender sæsonen á point. Det scenarie er sandsynligt, men kan som bekendt blive skrinlagt, hvis Lukas Vargas tropper i aften sætter sig på de to point.

Det har Næstved dog ikke i sinde at lade dem slippe af sted med. Senest var sydsjællænderne tæt på at snyde Horsens IC, og i det hele taget har Chris Gillets mandskab set ud til at have en opadgående formkurve i løbet af 2019.

Intet afgjort

Stoppede man grundspillet i dag med de øjeblikke placeringer, ville kvartfinalerne i Basketligaen se således ud:

1-8: Bakken Bears - Værløse

2-7: Horsens IC - BMS Herlev Wolfpack

3-6: Svendborg Rabbits - EBAA

4-5: Team FOG Næstved - Randers Cimbria

Men faktisk er årets grundspil i både Pro A og Pro B så spændende, at ikke en eneste af de ovennævnte slutspilsserier ligger endegyldigt fast. Faktisk er det af disse otte hold kun Bakken Bears, der med matematisk sikkerhed ved, hvor de ender i grundspillet. Nemlig som nummer 1, men deres kvartfinalemodstander er fortsat ukendt.

Og for resten af slutspilsholdene vedkommende er tilfældet det, at de alle kan nå enten at miste eller vinde placeringer i stillingen.

Bundproppen Stevnsgade er dog sikker på 9. Pladsen og dermed tidlig sommerferie uden slutspilsdeltagelse.

Her er holdenes potentielle slutplaceringer i grundspillet, INDEN kampen i aften.

Bakken Bears bliver nummer 1.
Horsens IC kan blive enten nummer 2 eller 3.
Svendborg Rabbits kan blive enten nummer 3, 4 eller 5.
Team FOG Næstved kan blive enten nummer 2, 3, 4 eller 5.
Randers Cimbria kan blive enten nummer 4 eller 5.
EBAA kan blive enten nummer 6, 7 eller 8.
BMS Herlev Wolfpack kan blive enten nummer 6, 7 eller 8.
Værløse kan blive enten nummer 6, 7 eller 8.
Stevnsgade bliver nummer 9.

Her er holdenes potentielle slutplaceringer i grundspillet, hvis SVENDBORG vinder i aften:

Bakken Bears bliver nummer 1.
Horsens IC bliver nummer 2.
Svendborg Rabbits bliver nummer 3.
Team FOG Næstved kan blive enten 4 eller 5.
Randers Cimbria kan blive enten nummer 4 eller 5.

EBAA kan blive enten nummer 6, 7 eller 8.
BMS Herlev Wolfpack kan blive enten nummer 6, 7 eller 8.
Værløse kan blive enten nummer 6, 7 eller 8.
Stevnsgade bliver nummer 9.

Her er holdenes potentielle slutplaceringer i grundspillet, hvis NÆSTVED vinder i aften:

Bakken Bears bliver nummer 1.
Horsens IC kan blive enten nummer 2 eller 3.
Team FOG Næstved kan blive enten nummer 2, 3 eller 4.
Svendborg Rabbits kan blive enten 3, 4 eller 5
Randers Cimbria kan blive enten nummer 4 eller 5.

EBAA kan blive enten nummer 6, 7 eller 8.
BMS Herlev Wolfpack kan blive enten nummer 6, 7 eller 8.
Værløse kan blive enten nummer 6, 7 eller 8.
Stevnsgade bliver nummer 9.

Men andre ord er meget lidt afgjort, men måske bliver vi en smule klogere i aften. Følg med på www.fanseat.com når de åbner op for livestream af kampen mellem Næstved og Svendborg fra kl. 18.45.

Slutspilspladserne spidser til i BL

05.03.2019

Et skridt yderligere på vejen kunne tages i aftenkampen mandag i Svendborg, hvor Randers Cimbria var på besøg.

Det blev til en fortjent sejr til gæsterne fra Kronjylland fordi Randers var bedst, især i 2. halvleg. Kampen sluttede 73-77 efter perioderne 21-16, 21-23, 17-21 og 14-17.

Således bliver afgørelsen i ligaen meget meget tæt, HIC med p.t. 30 points og så tre hold med hver 26. Svendborg drager torsdag aften til Næstved og Randers mangler kun en kamp. Næstved har Bakken Bears i sidste kamp og Svendborg har HIC hjemme.

Det var særdeles scoringsfattigt i starten af opgøret. Randers brændte mange skud men hjemmeholdet ligeså og efter halvdelen af perioden var der kun scoret 10 points i alt. Der var lidt mere træfsikkerhed i sidste halvdel af perioden, hvor Sebastian Åris for hjemmeholdet var foregangsmand med 8. For Randers var der flere der delte points. Randers var dog langt mere beslutsomme end hjemmeholdet og der var mere flow over gæsternes angrebsspil. Svendborgs virkede noget mere ustruktureret og tilfældigt og gang på gang presset af skudklokken.

2. periode startede Rabbits med 8 ubesvarede points og kom hurtigt foran med 10 men det kunne ikke imponere Randers der slog igen med 2-16, hvorefter stillingen var helt lige med 32-32. Svendborg levede videre på enkeltmandspræstationer og kom igen foran, nu med 7 inden Randers sluttede bedst. Halvlegsstilling 42-39. 9 til Dee Franklin i perioden og hos Svendborg var det tydeligt, at Derrick Wilson der havde siddet ude i sidste kamp mod Bakken Bears slet ikke var klar. Han humpede flere gange rundt på banen og de eneste to points fra hans hånd i dagens kamp kom netop i 2. periode på straffekast.

2. halvleg tilhørte Randers. Der var meget mere system over holdets angrebsspil og afslutningerne betydeligt mere sikre og kvalificerede. Efter 3 minutter i 3. kom Kronjyderne foran for første gang i kampen og den føring lod de aldrig kaninerne overtage. For hjemmeholdet var det efterhånden sjældne gode takter fra Jerimah Ingram med 10 points i perioden men også usædvanlige mange dårlige beslutninger som i kampen mod Bakken Bears i torsdags. For Randers blev de 21 points delt godt ud.

Stillingen inden de sidste 10 minutter 54-60. Momentum lå klart hos Randers.

Det var også gæsterne der kom bedst fra land i en 4. periode der startede med fuld fart og masser af skudforsøg fra begge mandskaber. Randers havde mest held og dygtighed hermed og endnu et run, 2-11. Kaninhullet blev dybere og dybere og kaninerne, nu bagud med 10, og kun 4 minutter tilbage af kampen. Det var som om det var gået op for Rabbits at det var nu eller aldrig hvis sejren skulle hjem. Der blev kæmpet lidt mere men angrebsspillet var stadig meget tilfældigt. Det blev dog til et lille run, 10-2 og slutresultat 73-77, men kaninerne nåede aldrig Randers’ niveau.

Det ligner en 4. eller 5. plads til Rabbits og dermed en modstander der meget muligt hedder Randers i kvartfinalerne…. Rent gætværk men måske alligevel realistisk.

For hjemmeholdet blev mest scorende i dag Enouma Ebinum der har været den mest stabile spiller efter jul med 17 points, Jeremiah Ingram havde 15 men måtte forlade kampen med 5 fejl, 12 til Sebastian Åris og 11 til Zach Charles.

For Randers var bedste mand rent scoringsmæssigt Dee Franklin med 16, 12 hver til Casper Stage og til Brantley Bynum, Bynum der også forlod banen med 5 fejl og ligeledes 12 points til en rigtig godt spillende Rasmus Bach.

Highlights: Team FOG Næstved - Horsens IC - 28/02-19

03.03.2019

Man kan godt se slutspillet nærmer sig. Torsdagens kamp mellem Næstved og Horsens blev en yderst velspillet affære, med godt forsvar og god intensitet.

EBAA - BMS Herlev Wolfpack tip-off udsat

01.03.2019

BMS Herlev Wolfpack er på vej til Vejlby Risskov Idrætscenter for at møde EBAA i dagens kamp i BL men holdet et blevet fanget i massive kødannelser på Fyn som følge af et trafikuheld.

I skrivende stund vides det ikke hvornår Wolfpack er fremme, men kampen spilles under alle omstændigheder i løbet af i aften.

Kampen havde tip-off kl. 19:00 men klokken kan godt blive nær 20:00 før kampen sættet i gang.

Du kan følge live stats fra kampen ved at klikke her.

TFN taber vigtig kamp til Horsens IC

01.03.2019

Med få runder tilbage i grundserien spidser det til om pladserne 2-4 mellem Svendborg Rabbits, Team FOG Næstved og Randers Cimbria.

Det var derfor en vigtig kamp for TFN da Horsens IC kom på besøg i Arena Næstved torsdag aften. En sejr kunne bringe holdet tæt på 3. pladsen, mens et nederlag kunne være nyt ilt til Randers Cimbria på 5. pladsen.

Team Fog Næstved fik en fantastisk start på kampen og kom foran 10-0 efter knap 4 minutters spil. Horsens tog time out. Det hjalp – Horsens scorede sine 2 første point og virkede mere aggressive i forsvarsspillet. Samtidig fik Horsens gang i scoringen fra 3 pointland, hvilket betød, at Horsens reducerede Team Fog Næstveds føring til kun 2 point med knap 2 minutter tilbage af perioden. Det, som startede godt for Team Fog Næstved, endte med et mindre mareridt, da perioden endte uafgjort 17-17, og Team Fog Næstved ikke scorede i de sidste 5 minutter af perioden.

Starten på 2. periode var en hidsig fight mellem 2 gode hold, men det virkede som om, at Horsens var en tand stærkere end Team Fog Næstved. Team Fog Næstved havde utrolig svært ved at bryde igennem Horsens’ forsvar. Der var kamp om hver en bold. Om spillet var optimalt var så som så, men fighten kunne der ikke klages over. Mod slutningen af perioden trak Team Fog Næstved fra til en 6 pointføring, som dog blev reduceret til 5 ved pausen 39-34. En spændende 2. halvleg var i vente.

Perioden startede med skiftende scoringer, men da der var spillet et par minutter, havde Horsens hentet Team Fog Næstveds føring. Til tider spillede Team Fog Næstved hurtigt – nogle gange for hurtigt, hvilket betød, at bolden blev smidt væk. Horsens kom lettere til scoringer - Team Fog Næstved havde igen svært ved at bryde igennem Horsens forsvar.

Horsens førte med 3 point inden sidste periode – spændingen var intakt.

Team Fog Næstved fik igen en fantastisk start på perioden. 7-0 i løbet af et par minutter, og Team Fog Næstved var igen ovenpå. Horsens tog time out. Det hjalp ikke i første om gang, men pludselig gik Team Fog Næstved i stå, og Horsens kom igen foran, da halvdelen af perioden var spillet. Horsens holdt føringen resten af perioden og vandt således den spændende kamp med 6 point 76-70 og sikrede sig nok med sejren 2. pladsen i grundspillet.

Topscorer for Team Fog Næstved Jordan Mathews med 21 point. For Horsens IC blev Charles Callison bedste mand med 25 point.

Bears besejrer Rabbits

01.03.2019

Dagens kamp i Vejlby-Risskov Hallen mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits åbnede meget jævnbyrdigt med høj intensitet fra begge mandskaber.

Det var dog det aarhusianske hjemmehold, der var skarpest i afslutningerne. Opgørets indledning åbnede med en smal føring til de regerende danske mestre på 8-2 efter tre minutters spil af første periode. Dette skyldtes ikke udelukkende højere scoringsprocent fra Bakken Bears’ side, men årsagen skulle også findes i rebound-spillet, hvor ”Bjørnene” fik fat i det hele.

Udeholdet Svendborg Rabbits fik dog hurtigt tygget sig ud af problemerne med flere effektive angrebsserier. ”Kaninerne” scorede 9 point i træk og bragte sig pludseligt foran i opgøret halvvejs inde i første periode. Aarhusianerne foretog dog hurtigt nogle mindre justeringer, hvilket bragte dem helt tilbage i kampen til stillingen 13-13 med to minutter tilbage af perioden. Det var også vinderne af dette års grundspil fra Bakken Bears, der sluttede perioden bedst af. Første periode sluttede derfor med stillingen 19-16 til det aarhusianske hjemmehold.

Anden periode åbnede knapt så effektiv under kurven fra de to mandskaber. De indledende minutter bar præg af mange brændte afslutninger fra begge hold. Dette fik begge hold til at foretage flere trepointsforsøg, og det lykkedes de med. Hjemmeholdet Adama Darboe satte to i træk, og udeholdets Mikkel Plannthin var klart bedste mand for fynboerne. Danskeren stod noteret for 11 point indtil videre og var kampens topscorer. Bakken Bears havde dog flest spillere inde i en god rytme, og det øgede forspringet for hjemmeholdet, så stilling var oppe på 33-24 med fem minutter til pause.

Svendborg Rabbits kom bedre med mod slutningen af perioden, men det var fortsat det aarhusianske hjemmehold i førersædet. De to hold kunne derfor gå til pause med stillingen 43-33.

Tredje periode åbnede meget jævnbyrdigt. Begge mandskaber kom lige god ud efter pausen, og efter tre minutter spillet var der fortsat status quo med en tipointsforskel til Bakken Bears. Stillingen var derfor 50-40. De efterfølgende minutter forløb meget rodet for det aarhusianske hjemmehold med flere turnovers og brændte skud. Svendborgs Mikkel Plannthin forsatte med at være udeholdets bedste mand med flere flotte treere. Rabbits-spilleren stod på dette tidspunkt noteret for 21 point, og det formindskede Bakken Bears’ forspring.

Fynboerne var nu blot bagud med 8 point lidt over halvvejs inde i tredje periode. De regerende danske mestre gav dog svar på tiltale og øgede tempoet gevaldigt mod periodens udløb. Den gode stime bragte hjemmeholdet foran med 69-52 inden fjerde periode.

Fjerde og sidste periode åbnede med Svendborg Rabbits som det mest effektive hold. Den perfekte start for udeholdet, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at bringe sig tilbage i opgøret. Fynboerne reducerede i indledningen forspringet til fra 17 til 9 point godt halvvejs inde i perioden.

Det tegnede sig derfor til at flot Svendborg-comeback og dermed en spændende afgørelse på dagen kamp. Det skulle desværre for udeholdet vise sig ikke at være nok. Bakken Bears fandt - som så mange gang før - det fornødne tempo mod slutningen af kampen til at løbe fra sin modstander. Kampen endte med en komfortabel sejr til hjemmeholdet på 97-78.

Svendborg Rabbits Mikkel Plannthin blev kampens mest scorende spiller med 21 point. Bakken Bears' mest scorende blev Michel Diouf med 19 point.

foto er leveret af  ”Tom Andreasen – Fotografi”.