Nyheder

Hørsholm 79ers styrker salgsfunktionen med ny Sales Manager

28.10.2016

Hørsholm 79ers Basketball har gennem de sidste år arbejdet målrettet på at styrke organisationen omkring eliteholdene og salg/marketing funktionerne, og resultaterne er heller ikke udeblevet, med guldmedaljer til dameholdet og semifinaleplads til herrerne.

Nu styrkes organisationen igen med ansættelse af en ny Sales Manager på konsulentbasis; Stine Bo, der har en baggrund som salgschef, HR konsulent og professionel atlet.

Direktør i Hørsholm 79ers Peter Damm forklarer, at organisationen nu er klar til partnerskaber med større virksomheder:

-Hørsholm 79ers har gennemgået en kraftig udvikling gennem de sidste år. Vi har fået en opgraderet Hørsholm Hallen med gode partner- og tilskuerfaciliteter, der har medført et kraftigt stigende tilskuertal, der i år ligger på 700 pr. kamp. Det har medierne, og især TV2, fået øjnene op for, og det gør os interessante for en helt ny type partnere i business segmentet.

Det er derfor en naturlig følge af vores kommercielle strategi at ansætte en som Stine Bo, der kan fokusere på det nye landskab af partnere, det åbner op for os. Samtidig er det en kæmpe fordel, at Stine allerede kender organisationen.

Stine Bo kommer fra stillinger hos konsulentvirksomheden Habitmanager og senest elektronikvirksomheden Ergotel, som har været partner med 79ers omkring TV-eksponering. Begge steder har hun arbejdet med at bryde vaner og skabe forandringer og vækst. Hendes centrale opgave hos Hørsholm 79ers bliver at bygge bro til mellemstore og store virksomheder, med fokus på at skræddersy kreative partnerskaber.

-Med Ergotel var vi partner i Hørsholm 79ers, og det har givet mig et unikt indblik i den stemning og det nærvær, der er i klubben. Der er en oprigtig interesse i at udvikle talenter på og udenfor banen og den interesse, kan vi overføre til partnerskaber. Vi kommer til at fokusere på at se partnerskaber fra nye vinkler, der skaber reel værdi og gode oplevelser for både partnerens kunder, vore eksisterende partnere, samt tilskuere, siger Stine Bo.

Stine Bo har desuden en fortid som rådgiver i Danske Bank, ligesom hun har boet og arbejdet en årrække i udlandet, hvor hun gjorde karriere som professionel dressurrytter, efterfulgt af en succesfuld karriere som konsulent inden for HR i Danmark.

Sikker sejr til Svendborg Rabbits over Stevnsgade Supermen

27.10.2016

Det var tredje kamp på blot syv dage for kaninerne så man frygtede måske lidt overskuddet hos hjemmeholdet inden aftenens kamp.

Sidste uge havde man slået Hørsholm 79ers i ugens TV kamp og derefter tog man søndag til Århus hvor bjørnene desværre var for stærke.

Frygten for overskuddet blev gjort til skamme og kaninerne kom flyvende ud af starthullerne og kom foran 11-0 inden Stevnsgade kom på tavlen.

Rimeligt hurtig stod det klart for coaching staff at muligheden for at hvile nogle af de ældre spillere var til stede.

Derfor spillede Harding Nana slet ikke og Porta var på banen i tre minutter men Axel Karason fik 9 minutters på banen.

Det gav til gengæld muligheden for flere af de unge spillere, som er en vigtig del af Rabbits fremtid, for at spille gode minutter og de leverede varen og fik vigtigt kamp erfaring.

17 årige Tomas Bjarkason spillede 19 minutter og fik hevet hele 7 rebounds til sig. 16 årige Anton Harbo leverede en stabil indsats på guard positionen og spillede halvdelen af kampen.

20 årige Mathias Kelly som er ved at være oven på efter skaden som har drillet ham i opstarten af sæsonen spillede 25 min og leverede en flot indsats med 9 point og 6 assist. Det var dejligt for hjemmebane publikummet at se Mathias i fuld vigør igen.

Stevnsgade havde en skidt dag men var bestemt heller ikke heldige.  Mike Flowers kom hurtigt til skade i kampen og der skal herfra lyde et ønske om god bedring og vi håber at se Mike hurtigt tilbage på banen igen.

Gennem hele aftenen havde Supermen det svært med kurvene i kaninhulen. Kun 4 af 25 forsøg fra distancen blev ramt og så er det svært at få succes. Rebound kampen vandt Rabbits også 43 – 31 hvilket heller ikke gjorde det nemmere for Nørrebro holdet.

Davie Champagnie spiller en fornuftigt kamp og leverer 9 point og 9 rebounds. Matthiue Gamberoni og Nate Gibbs scorer begge 13 point.

Af højdepunkter i kampen skal nævnes det alley opp dunk som Cam Jones smider i kurven efter en flot aflevering fra Mathias Kelly. Det er bestemt et ekstra kig værd. Du kan se highlightet nederst.

Cam Jones havde i det hele taget en god aften. På små 20 minutter formår han at score 25 point – 6 rebounds – samt at score på sammenlagt 60% af sine forsøg. Zaki skal også nævnes for hans gode defensive indsats og 13 rebounds.

Kampen ender med en sejr på 92-51 til Rabbits som i aftes bestemt havde fået spist deres kryptonit gulerødder og hurtigt fik sat Stevnsgade skakmat.

Holdende skal snart møde hinanden igen, denne gang i pokal turneringen og Rabbits skal huske at det er en helt ny kamp. Stevnsgade skal bestemt ikke undervurderes da de i aften både var uheldige og skidt skydende. Det sker ikke to gange i streg.

Efter 3 kampe på kun 7 dage holder Rabbits nu en uges pause inden turen går til kron Jylland hvor Randers Cimbria venter næste torsdag.  

Stevnsgade skal i aktion igen på søndag mod Hørsholm 79’ers. 

Optakt til TV kampen: Horsens IC - Team FOG Næstved

26.10.2016

Torsdag den 27. oktober på TV 2 SPORT med optakt fra kl. 18:00

I torsdagens tv-kamp tager de forsvarende mestre fra Horsens IC imod sidste års bronzevindere fra Team FOG Næstved. Der er dermed lagt op til et topopgør i den danske liga.

Horsens IC er kommet stærkt fra start og har vundet alle deres 3 ligakampe indtil nu. Team FOG Næstved startede sæsonen på TV 2 SPORT mod Svendborg Rabbits. Her var Næstved foran i store dele af kampen men endte med at blive besejret med 2 point i sidste sekund. Holdet rejste sig dog hurtigt igen med en storsejr ude mod Stevnsgade den 22. oktober.

Team FOG Næstved vandt kampen 70-97 ført an af Cheikh Sane med 19 point, 9 rebounds og 2 blocks på bare 19 minutter og 23 sekunder. Den stærke center fører lige nu ligaen i rebounds med 11 pr. kamp og efficiency med en score på 28.5 pr. kamp.

Det bliver spændende at se om Team FOG Næstved kan bryde de forsvarende mestres sejrstime og få revanche for deres første TV-kamp i sæsonen.

Horsens IC bliver dog ikke nemme at slå, holdet har vundet deres 3 kampe med i alt 78 point. Holdets mindste sejrsmargin har været på 14 point og den største sejrsmargin kom imod Stevnsgade som Horsens slog med hele 47 point.

Coach Arnel Dedics tropper fungere stærkt kollektivt og har hele 5 spillere som snitter mere end 10 point pr. kamp. Holdets topscorer er den unge amerikanske guard: Myles Mack med 19.5 point pr. kamp, hvilket er 3. bedst i ligaen.

Vedran Borovcanin som har spillet for Horsens siden 2013 er også en meget vigtig spiller for holdet. Vedran kan lidt af det hele og snitter indtil videre 19 point, 4. rebounds, 2.7 assists og 2.33 steals pr. kamp.

Den danske Landsholdsspiller Iffe Lundberg kom til Horsens IC sidste sæson og har fundet sig selv godt til rette i klubben. Han snitter 5.3 assists pr. kamp hvilket er flest på holdet og 3. flest assists pr. kamp i ligaen. Han snitter desuden flotte 15.3 point og 5.3 rebounds pr. kamp.

Marin Mornar og Will Artino runder listen af for HIC spillere med mere end 10 point pr. kamp.

Iffe Lundberg Horsens IC - Team FOG Næstved

De Sidste 2 års bronzevindere fra Team FOG Næstved får altså hård kamp i deres 2. tv kamp i sæsonen. Holdet skal gerne kunne spille op med Horsens IC hvis de skal gøre sig forhåbninger om at forbedre de sidste 2 års bronzemedaljer med mere ædelt metal.

Du kan se kampen i Forum Horsens direkte på TV 2 SPORT. Torsdag den 27. oktober, med optakt fra kl. 18:00.

Kampen kommenteres af Lars Fink og Jens Laulund. 

Horsens IC - Team FOG Næstved

Bears henter estisk landsholdsspiller

25.10.2016

Bakken Bears har indgået en kortvarig aftale med den estiske landsholdsspiller Kristjan Kitsing.

Aftalen løber frem til udgangen af januar måned, således at Bears er dækket ind med en ekstra spiller i klubbens deltagelse i Basketball Champions League.

Kitsing er en 25-årig, 205 cm høj power forward, der skal hjælpe Bears på reboundområdet og som en ekstra brik i klubbens tætte kampprogram.

Kitsing har spillet i Estland hele sit liv inden drømmen om en eksotisk oplevelse drev ham til Argentina, hvor han har spillet på en et-måneders kontrakt hos Estudiantes Concordia. Kitsing er født i Tartu – byen som Bears besøgte i forbindelse med kvalifikationen til Basketball Champions League i begyndelsen af oktober.

Udover at spille for Tartu Rock (2008-2010), har Kitsing spillet for BC Kalev/Cramo i Tallinn (2010-2015) inden det blev til en sæson hos TTU Tallinn. Her scorede Kristjan Kitsing hele 16,6 point pr. kamp – femtehøjst i den højeste estiske liga, KML. Udover de mange point, bl.a. sikret via en træfsikkerhed på 41,8% fra treeren, tog landsholdsspilleren 6,4 rebounds pr. kamp.

Kristjan Kitsing har været en del af det estiske landshold de seneste sæsoner og han spillede 20 minutter pr. kamp i sommerens kvalifikation til EM i 2017. Her blev det til 7,7 point og 2,7 rebounds pr. kamp.

Beslutningen om at hente en ekstra spiller er blevet udløst af en beslutning fra ledelsen i Basketball Champions League, hvor Bakken Bears ikke kan benytte alle sine fire ikke-europæiske/Cotonou-spillere. Således kan bjørnene maksimalt benytte tre af flg. fire spillere: Mike Gesell, Dwayne Benjamin, Keane Thomann og DeVaughn Akoon-Purcell. Derfor er det vurderet nødvendigt at hente en ekstra spiller, så truppen har den nødvendige bredde til de 14 ekstra kampe i gruppespillet i den prestigefyldte turnering.

Kitsing er kommet kommet til Danmark, men spillerlicensen er ikke nået frem fra Argentina, så han vil ikke kunne spille onsdagens udekamp i Basketball Champions League i Grækenland.

Bakken Bears slår Svendborg Rabbits efter svingende kamp

24.10.2016

Trods en enestående præstation af Svendborgs Antonio Porta, der scorede 31 point på 18 skud, vandt Bakken Bears søndagens topopgør med 101-86. Bears spillede virkelig godt i første og tredje periode, mens anden periode tilhørte de fynske kaniner.

Bears lagde ud for fuld damp og det var tydeligt at holdet var indstillede på at revanchere et par kampe, hvor reboundspillet ikke havde siddet lige i skabet. Bears kæmpede for alle de løse bolde, og trods lidt indledende usikkerhed i afslutningerne, kunne det snart efter ses på scoringstavlen. Bakken Bears bragte sig foran 5-0 og senere 15-4 inden en Rabbits timeout fik stabiliseret udeholdets spil. Bjørnene førte dog 27-17 efter de første ti minutter.

I anden periode øgede Bears til 31-19, men så gik spillet hele i stå. Godt spil af Amadou Zaki igangsatte et 8-0 run til udeholdet og efter scoring af Nicolai Iversen var det Antonio Portas tur. Tre angreb i træk blev afsluttet med en trepointscoring af den argentinske guard. Pludselig førte udeholdet 36-33 blot fire minutter efter bjørnenes 12-pointføring! Bears sluttede dog stærkest af og Sylvester Berg fik samtidig med buzzeren reduceret til 45-46.

Bears var igen toneangivende i tredje periode, der blev vundet 32-16! Mike Gesell ramte to trere, Thomas Lærke, Adama Darboe, Morten Sahlertz, Sylvester Berg og Nicolai Iversen fulgte trop, så Bears i alt ramte syv treere i perioden! Unge Bergs treer kom efter et flot dunk af samme spiller, og Bears havde i den grad momentum.

I fjerde periode forsøgte Rabbits flere gange et comeback og to treere af Porta sikrede at Bears kun førte med ni point, men et 10-0 run afgjorde kampen. I det run var DeVaughn Akoon-Purcell afgørende - han scorede nemlig otte point, inklusive en treer og et fantastisk alley-oop dunk. Intensiteten fes lidt ud i de sidste minutter. Morten Sahlertz ramte hjemmeholdets 16. og sidste trepointscoring på det 31. forsøg og kun fordi Chris Christoffersen forsøgte at score sin første treer i karriere, kom Bears ned på 50% fra distancen.

Mest scorende i kampen var Antonio Porta med 31 point, mens Harding Nana og Cameron Jones supplerede med hhv 15 og 14. For Bears scorede Akoon-Purcell 18 point, mens Adama Darboe og Morten Sahlertz scorede hhv 15 og 14. I alt otte Bearsspillere scorede mindst otte point. Bedste rebounder var Chris Christoffersen med ni stk. Det er i øvrigt værd at notere, at ingen af hjemmeholdets spillere var på banen i mere end godt 22 minutter.

Begge hold spiller igen onsdag aften. Rabbits møder på hjemmebane Stevnsgade SuperMen, mens Bears får fornøjelsen af en kamp i Basketball Champions League, når BC Aris tager imod.

Stevnsgade SuperMen har stadig sin første point tilgode

23.10.2016

Lørdag eftermiddag tog Stevnsgade Copenhagens SuperMen mod Team FOG Næstved på hjemmebanen i Nørrebrohallen.

Begge hold havde deres første point i Basketligaen tilgode. SuperMen havde tabt med 9 point til SISU i torsdags og Team FOG Næstved kom fra et knebent nederlag på 2 point mod Svendborg Rabbits, Så der var lagt op til en spændende kamp mellem to sultne hold.

SuperMen lagde stærkest ud og kom hurtigt foran med 5-0, det var som om at Næstved lige skulle vågne. SuperMen holder sig foran indtil 6 minutter inde i 1.quarter, hvor Næstved udligner til 11-11. Næstved kommer bedst ud af perioden med en føring på 28-22. En godkendt periode af SuperMen mod sidste års nummer 3.

Stevnsgade SuperMen formår ikke lade Næstved rende af sted indtil midten af 2.quarter, hvor afstanden er på 10 point. I anden halvdel af 2.quarter sætter Næstved tingene på plads og kommer hurtigt foran med 21 point til stillingen 54-33.

Derfra er kampen afgjort og der bliver aldrig tvivl om resultatet.

SuperMen spiller to godkendte perioder til slut hvor de formår at følge med Næstved, der dog vinder perioderne med henholdsvis 20-23 og 17-20.

Team FOG Næstved vinder kampen 97-70 og resultatet viser også meget godt forskellen mellem top og bund i Basketligaen.

Topscore med 21 point for SuperMen blev Nate Gibbs. Cheikh Sane scorede 19 point for Næstved.  

Randers Cimbria slår SISU hjemme

23.10.2016

Efter et nederlag mod Horsens IC tidligere på uge, var det et tændt Randers Cimbria hold der stillede til kamp mod SISU for, at få sæsonens første sejr på hjemmebane.

Sisu starter kampen hårdt ud men en velplaceret 3'er, hvor efter Cimbria hurtig får svaret igen med et par gode 2 point scoringer til 4-3.

Herefter har SISU svært ved at få bolden i kurven og laver et par turnover, som Cimbria er hurtig til at veksle til point, efter 4 minutter er stillingen 13-5 til Cimbria. I sidste halv del af 1. Periode får SISU justeres deres spil og udnytter at Cimbria mandskabet spiller hårdt og laver nogle dumme fejl, men Cimbria kan gå til pause med stillingen 24-18.

2. Periode starter roligt, begge hold skiftes til at få bolden i kurven og efter 4 minutter er stillingen 33-24.

Cimbria laver et par dumme angrebsfejl, som SISU veksler til nogle hurtige point i den anden ende med 3 minutter igen er stillingen 35-33. Herefter justere Cimbria deres spil og presser SISU mandskabet til et par turnovers, som de udnytter og kan gå til halvleg med stillingen 44-36.

Cimbria mandskabet kommer stærkt fra halvleg i 3. Periode med er dunk af Bonell Colas og en 3 point scoring af Charlie Burgess, hvorefter SISU tager time out efter  bare 1.30 minut. SISU kommer godt fra time out og efter 5 minutter har de reduceret til stillingen 53-50.

Herefter har Cimbria lidt svært ved at få styr på SISU som kan gå til pause med stillingen 61-62.

4 Periode er meget jævnbyrdig hvor begge hold skiftes til at score og tage føringen efter 4 minutter er stillingen 69-67.

Herefter får Randers styr på SISU og er foran med stillingen 74-71 med 3 minutter tilbage. Der bliver spillet intenst i de sidste minutter og Cimbria kan trække sig som sejer herre ud af kampen med stillingen 83-79 (24-18, 20-18, 17-26, 22-17).

Topscorer for Randers Cimbria blev Charlie Burgess med 21 point og Bonell Colas med 19 point og 13 rebounds. For SISU var bedste mand Tanner McGrew med 24 point og Baru Adjehi med 16 point.

Revanche tid for kaninerne

21.10.2016

Torsdagens TV-2 Sport kamp mod Hørsholm 79’ers var imødeset med spænding fra kaninernes side.

Flere fans og spillere huskede nederlaget i sidste års slutspil og derfor var ønsket om en sejr i aftenens kamp endnu større hos de involverede.

Kampen starter dog helt forfærdeligt for Rabbits. Det lignede at kaninerne havde glemt at spise gulerødderne til morgenmaden for man kom ikke ud af starthullerne fra første fløjt.

Hørsholm var til gengæld on fire i første periode og bringer sig hurtigt foran 11-2 efter små fem minutter på godt spil.

Efter en timeout får hjemmeholdet justeret lidt og indhenter Hørsholm så stillingen efter første periode var 10-11 i gæsternes favør.

Anden periode fortsætter med et hjemmehold som har svært ved at komme til afslutninger og endnu sværere ved at få ramt fra distancen. Faktisk skulle hjemmepublikummet vente til 2 min før halvleg for den første 3 pointscoring går igennem nettet da Cam Jones endeligt bryder forbandelsen.

Hørsholm skal roses for i begge de første to perioder at spille godt forsvar og stresse hjemmeholdet så spillet bliver forkrampet.

Ved halvleg var stillingen 24 – 33 i til gæsterne, ikke ligefrem den revanche man havde ønsket på Sydfyn.

Hvor det i første periode var Hørsholm der kom godt fra start var rollerne fuldstændigt byttet om efter halvleg.

Hørsholm kommer ikke ordentligt i gang og efter 7 minutter af 3 periode fører kaninerne pludseligt 42-38. Momentum lå klart hos kaninerne og publikum kom også bedre med i kampen efter flere gode highlights hvor folk kom op af stolene. Perioden slutter med en føring på 3 point til kaninerne.

Axel Karason var om nogen manden der var med til at piske noget energi og vilje ind i holdkammeraterne. Hele 10 rebounds, hvoraf 6 af dem var offensive, samt 3 vigtige scoringer fra distancen fra Axel side er med til at det hele begynder at se rigtigt godt ud på en ellers svær aften for hjemmeholdet.

I hele fjerde periode fortsætter det gode spil og der er flere flotte lækkerier til publikum i form af blandt andet en højtflyvende Darious og ligeledes Cam Jones, som begge har flotte dunks.

Sejren kommer aldrig i fare i 4 periode og kaninerne ender med en komfortabel sejr på 71-60.

For gæsterne scorer Mikael Vincents 17 point. Asbjørn Midtgaard med 10 point og flotte 10 rebounds.

For hjemmeholdet skal Axel Karason nævnes for hans evindelige hårde arbejde og vigtige scoringer. 18 point til Cam Jones som skød 4/6 fra distancen og også pillede 8 rebounds. Rutinerede Harding Nana leverer en flot stat line med 17 point og 12 rebounds.

Sikker SISU-sejr i lokalrival-opgør

21.10.2016

Torsdag aften i Gentoftehallen var Stevnsgade Supermen på besøg hos naboerne fra SISU Basketball.

Her var der lagt op til en hård kamp, hvor begge hold jagtede sin første sejr.

I kampens første par minutter var det to mandskaber, som skulle se hinanden lidt an, for at finde løsningen på hinandens forsvar. SISU fik lidt efter lidt trukket en smule fra, især efter stærkt insidespil fra nytilkomne Adjehi Baru.

Første periode sluttede 18-14 i SISU-favør, men kampen var åben for begge mandskaber.

I anden periode fik SISUs drenge bedre styr på angrebet, og fik sat Stevnsgades forsvar på overarbejde. Især med flot spil fra Anders Haas, som scorede 19 af sine 21 point i første halveg, kunne SISU lige så stille udbygge føringen, som ville have ligget på +20, hvis ikke David Balaton havde sat en fremragende tre’er i periodens sidste sekund.

SISU gik til pause med kontrol oppe med 49-32.

I tredje periode satte SISU sig fortsat på kampen, og kunne stort set slukke for spændingen midtvejs i perioden, hvorefter mange af SISUs unge drenge fik lov til at prøve sig af.

Hele anden halveg var præget af mange mistede bolde til begge hold, og kampen sluttede med en SISU-sejr på 87-78.

Med en flot indsats fra hele SISU-holdet, var der mange, som kunne nævnes som kampens spiller. Men på baggrund af den forrygende første halveg, må man nok nævne Anders Haas, med sine flotte 21 point på små 22 minutter.

Matt Gamberoni ny mand hos Stevnsgade SuperMen

20.10.2016

Matt Gamberoni kommer til Stevnsgade SuperMen, som forstærkning på center pladsen.

Matt er 25 år og har de sidste 4 år spillet for Trevecca Nazarene University, der ligger i Nashville, Tennessee. Der spillede han i NCAA II. Matt har før, hans ophold på college, spillet pro i både Frankrig og Spanien. Matt har spillet overfor en anden spiller af SuperMens spillere Davie Champagnie. De mødtes i indbyrdes opgør i USA.

Matt er en stor spiller, som vi forventer os meget af. Vi håber, at han er løsningen på de problemer, som vi har haft i forsvaret i de første kampe, udtaler Simon Marquardsen, direktør i Stevnsgade Copenhagen.

Stevnsgade SuperMen møder SISU på udebane i Gentoftehallen i aften kl.18.30, hvor Matt får debut i Basketligaen. 

Så kom ned og støt SuperMen i en spændende kamp mod lokalrivalerne fra Gentofte