Nyheder

Nytårsoverraskelse i Gentoftehallen da SISU slår Bakken Bears

07.01.2017

Der var lagt op til top mod bund, da SISU lørdag aften tog imod Bakken Bears.

Det var to hold, som begge havde brug for point, for at komme tættere på toppen.

Første periode startede som lyn og torden for SISU-drengene, som tog bjørnene på sengen med højt tempo. Perioden igennem virkede udeholdet som en flok søvnige bjørne, og SISU vandt første periode 30-23.

Kampen var generelt en kamp med mange point fra begge hold, og der var ingenting der tydede på at SISU var ramt af julepausen. Det flotte angrebsspil fortsatte fra første periode, og SISU kunne meget overraskende gå til pause med 53-41.

Et velkendt tema i SISU i de seneste par sæsoner, er en ukoncentreret 3. periode.

I dag var det dog et Gentofte-mandskab, som arbejdede med godt fokus i begge ender. I angrebet var Tanner McGrew og Kyle Dranginis over det hele, og satte Bakkens forsvar på en prøve. I SISU-forsvaret stod den på hårdt arbejde, men det var i perioder meget svært at stoppe de stærke og rutinerede offensive kræfter fra Bakken. Især Mike Gesell skabte problemer for SISU. 3. periode sluttede 84-63 til SISU.

I mange kampe er en 21 points føring inden 4. periode lig med en sikker sejr.

Med Bakken Bears i hallen ved man dog altid, at man ikke skal miste fokus i mere end et par minutter, før bjørnene er tilbage i kampen. Et Bakken run var forventet, og det var derfor ikke overraskende da udeholdet med 3 minutter tilbage virkelig satte pres på SISU. Bakkens run blev især sat i scene af den nyankomne Eric Palm og holdets helt store stjerne Akoon-Purcell. Devaughn Akoon-Purcell sluttede kampen af med 21 point, hvoraf hele 17 af disse kom i sidste periode.

Bakkens store comeback var dog ikke helt nok, og selv om at de kun var nede med 5 point helt til sidst, så endte SISU med at tage årets første sejr på 108-100, til stor glæde for både spillere, trænere og fans.

Kampens spiller må siges at være Mr. Triple-Double, Kyle Dranginis med sine 25 point, 12 rebounds og 13 assists. Tanner McGrew var også imponerende med 21 point, 13 rebounds og 9 assists, en enkel assist fra en triple double. Men det er værd at nævne at SISU havde 3 spillere med +20 point. Hos Bakken viste Devaughn Akoon-Purcell klassen med 21 point og 8 rebounds. Samtidig havde Mike Gesell 19 point og 7 assists.

Nervepirrende tæt kamp I kaninhulen mellem Svendborg Rabbits og Horsens IC

06.01.2017

Årets første kamp I 2017 for både hjemmeholdet fra Svendborg Rabbits og gæsterne fra Horsens IC blev noget af et drama for både spillere og publikum.

Inden aftenens kamp havde HIC ganske imponerende vundet samtlige af deres udebane kampe i denne sæson – den meget flotte stime skulle vise sig at blive brudt i kaninhulen.

Første periode starter med kaninerne som skyder meget fra distancen med rimeligt succes og kommer foran 8-4. Faktisk skyder hjemmeholdet 50% fra distancen i første periode.

Stefan Bonneau er topscorer efter første periode med 8 point og for gæsterne har Iffe Lundburg også scoret 8 point.

Perioden ender med en snæver Rabbits føring på 23-19.

I anden periode har begge hold svært ved at ramme kurven. Faktisk bliver der kun scoret 7 point på de første 5 minutter! HIC kommer først ud af ”scorings krisen” og kommer faktisk op og fører 29-28. Iffe Lundberg fører an for gæster med 13 point.

I halvlegs konkurrencen fik publikum også besøg af en af deres gamle helte, Søren Bækgaard Jensen, som huserede på sydfyn og var en meget dygtigt forsvars terrier fra sæson 2002 og helt frem til 2009.

Søren havde vundet i Rabbits lotteriet og skulle skyde fra midten – resultatet, selvfølgelig en sikker og flot scoring som fik et stort bifald fra publikum til en af deres gamle helte.

Om Rabbits mandskabet havde set Søren Bækgaards flotte scoring og fået inspiration vides ikke. Faktum er at 3 periode starter rigtigt godt set med Svendborg øjne og 5 ubesvarede point giver en føring på 40-35.

Det gode spil fortsætter og ved stillingen 46-40 til kaninerne kalder HIC’s træner Dedic timeout.  Efter den korte taktik pause står der HIC på det hele og 9 point i streg og pludselig fører gæsterne og det er hjemmeholdet der må tage timeout.


Pausen hjælper og godt og velovervejet spil bringer hjemmeholdet tilbage i kampen. Stillingen efter tredje periode var helt lige, 56-56 i det dramatiske opgør.

Inden fjerde periode viste termometeret at temperaturen udenfor havde nu sneget sig ned på -7 grader. Det kunne hverken spillere eller fans dog mærke da hallen kogte og alle var klar på en spændende afslutning. Der var hedt i kaninhulen denne aften.

Svendborg kommer bedst fra start i fjerde periode. Flere gode præstationer i angrebet bringer Rabbits op med 63-58. Vedran Borovcanin nægtede som altid at give op og holder HIC inde i kampen med flere flotte aktioner og 5 point i streg for gæsterne.

Med 3 minutter igen er stillingen helt lige 64-64 og folk sveder til trods for de tidligere nævnte temperaturer udenfor denne aften.

Will Artino bringer gæsterne foran med 68-66 på et layup med små 2 minutter tilbage. Begge hold brænder så flere skud. Gæsterne Daniel Trist brænder med små 10 sekunder tilbage og Darious Moten sikrer sig rebounden og en sidste mulighed ( troede man ) for kaninerne til at sikre uafgjort.

Alexander Bak fører bolden frem og bliver fejlet med 8 sekunder tilbage. 2 straffe skal sættes for at sikre forlænget spilletid. Første skud går i og publikum jubler. Andet skud bliver brændt men Axel Karason, som igen leverer et brag af en fight får presset en turnover ud af HIC i rebound situationen.

Stillingen er på dette tidspunkt 68-67 til gæsterne og der resterer 6 sekunder og coach Arnar G vælger klogt at kalde time out og sætte en sidste spil op.

Det går stærkt de sidste sekunder og Rabbits når at brænde et 3 points forsøg – få fat i rebounden og brænder forsøget for så at sikre sig endnu en hårdt tilkæmpet rebound og flot lægger Nana Harding en presset scoring i kurven med 1,7 sekund tilbage til Rabbits føring 69-68!

HIC kalder naturligvis timeout og får flyttet bolden og på Rabbits banehalvdel og nerverne siden udenfor på tøjet hos alle i hallen.

Bolden havner hos Will Artino, som set med svendborg øjne, gudskelov brænder og derved kan jublen bryde ud for hjemmeholdet og dets fans.

En jætte mandfolk indsat og hold samarbejde sikrer kaninerne sejren. Forsvaret stod godt og scoringerne var delt flot ud – således scorede 5 kaniner over 10 point denne aften.

Værd at bemærke er det også at Rabbits måtte i aftenens kamp undvære Antonio Porta som havde deltaget i Lunda Spelan og endvidere havde problemer med knæet og derfor fik tiltrængt hvile.

Næste udfordring for kaninerne er på onsdag hvor et svært opgør i Hørsholm 79ers venter, mon ikke Antonio er klar igen til kamp der.

Overtidsdrama i Arena Næstved

05.01.2017

Hvis Team FOG Næstved skulle have chance for yderligere at kravle opad i tabellen krævede det en sejr over Hørsholm 79ers i onsdagens kamp i BL.

Foran 721 tilskuer blev kravet indfriet efter en sejr på 92-86 efter forlænget spilletid.

En "mærkelig" kampen og 1. periode uden mange scoringer - 2-2 efter 3 minutter siger vel alt. Der kom dog gang i scoringerne med vekslende føringer til følge.

Mod slutningen af perioden scorede Team Fog Næstved dog mere end Hørsholm, hvilket medførte, at Team Fog Næstved førte med 6 point ved periodens slutning 21-15.

Hørsholm fik den bedste start på perioden, fik hurtigt udlignet og bragte sig endda foran, da der var spillet 4 minutter af perioden.

Team Fog Næstved havde i den periode ikke held med sine scoringsforsøg, hvorimod Hørsholm var mere træfsikker.

Det fik Team Fog Næstved til at tage en time out. Det vækkede åbenbart holdet, for det begyndte at score på sine forsøg. Det resulterede i, at Team Fog Næstved igen bragte sig foran. Hørsholm var dog kun bagud med 3 point ved pausen 38-35.

Team Fog Næstved fik en god start på 3. periode og øgede sin føring støt og roligt. Det var som om, at der var mere intensitet i denne periode, end der havde været i de 2 første perioder. Perioden viste også, at når det kørte for Team Fog Næstved, så var holdet et bedre hold end Hørsholm - men det er jo ikke altid, at det bedste hold vinder.

Efter 3 perioder førte hjemmeholdet med 9 point og synes godt på vej mod sejren.

Hørsholm kom godt fra start i 4. periode og halede ind på Team Fog Næstveds føring. Hørsholm virkede mere tændt end Team Fog Næstved og spillede sig flot tilbage i kampen.

Med 5 minutter tilbage af kampen var stillingen helt lige, og spændingen var på sit højeste. Hørsholm trak fra til en 5 pointføring med 2:23 tilbage af kampen. Men Team Fog Næstved kæmpede sig flot tilbage. Med 24.8 sekund tilbage af kampen var stillingen 77-77 med Hørsholm på bolden. Det lykkedes dog for Team Fog Næstved at holde Hørsholm fra scoring, og kampen var klar til overtid.

Overtiden kan altid beskrives med et ord - spændende.

Holdene fulgtes ad, inden det til sidst lykkedes for Team Fog Næstved at trække fra til en "sikker" sejr på 6 point og dermed de 2 vigtige point til tabellen hvor 3 hold udover Team Fog, Randers Cimbria, Svendborg Rabbits og netop Hørsholm 79ers kæmper om 3. pladsen i BL.

Topscorer i dagens kamp blev for Team Fog Næstved Patrick Onwenu med 20 point. For Hørsholm 79ers scorede Marvin Dominique 21 point.

Randers skød 2017 ind med storsejr

04.01.2017

Kampen starter i roligt tempo, og både Randers Cimbria og Stevnsgade Supermen har svært ved at finde frem til kvalificerede afslutninger.

Efter blot to minutter har coach Hansen set nok elendighed - timeout hjemmeholdet bagud 2-0 efter 2 minutter.

Hjemmeholdet får mere tempo i spillet, og står godt i forsvaret. 7-2 halvvejs i perioden. Stevnsgade får gang i spillet, og Randers låser. Stevnsgade kommer foran 7-9 (7-0 run) på en 3'er fra Sandager.

Randers får lidt bedre styr op spillet gennem de sidste minutter. Stage, Chris og Charlie vil alle være med bag 3'eren og de giver Randers en føring på 20-16 efter de første 10 minutter.

Tempoet kommer op efter den korte pause, og Randers spiller det spil de kan! 30-18 efter bare 2 minutter af 2. q.  Efter lidt stilstand laver Stevnsgade endnu et lille run. 34-27 med 4.13 igen. Randers holder forspringet på de 8-10 point, men det er enkeltpræstationer der gør udslaget.

Randers øger med to inden pausen - spillet hænger bedre sammen og hjemmeholdet fører med 46-34 ved pausen.

3. q. starter igen i højt tempo. Begge hold scorer nærmest efter behag, og efter 2.30 er hjemmeholdet foran 56-43. Randers får lukket lidt ned for gæsternes spil, og udbygger føringen til 63-45 med 4.38 igen.  Timeout Stevnsgade. Randers fortsætter det gode spil, efter halvandet minut er stillingen 69-50. Ny timeout til Stevnsgade som kæmper med næb og klør for at komme tilbage i kampen.

Randers scorer 5 ubesvarede point efter timeouten, og er i fuld kontrol og er foran med 77-54 inden de sidste 10 minutter.

Sidste q. starter med 4 fejl på 30 sekunder. Heraf to tekniske til hhv. Patrick Nielsen og Gibbs. Randers spiller rigtig godt, men gæsterne har ikke givet op. 88-66 efter små 4 minutters spil.

Med den store føring i baghovedet begynder Randersspillerne at sløse og spille lidt for meget en-mod-en. Stevnsgade tager deres sidste timeout, hvilket bekommer Randers godt. Der kommer styr på angrebsspillet igen, og føringen udbygges til 99-69.

Kampen afsluttes på Randers' præmisser og ender 107-74 (20-16, 26-18, 31-20, 30-20) efter en dunk af Andy James.

Topscorer for Randers blev Chris Nielsen og Charlie Burgess med hver 27 point. For Stevnsgade SuperMen scorede Jesper Sandager 33 point.

Rabbits taber hjemme til Team FOG Næstved

31.12.2016

På forhånd havde publikum forventet et meget tæt nytårs brag i fredagens kamp mellem Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved.

De to tidligere kampe i sæsonen var endt med to sejre til Rabbits hvor begge opgør også har været helt tætte ned til de sidste.

TFN kommer bedst fra start i kampen og Rabbits har det svært ved at komme til fri skud. Det gode for Rabbits er dog at forsvaret står solidt og derfor er man efter 7 min. kun bagud med 9-16.

En af de store frustrationer for Rabbits mandskabet (men også TFN )  i aften var dommerlinjen gennem kampen. I første periode alene bliver der kaldt hele 15 fejl hvilket giver flere spillere fejlproblemer og har sin tydelige effekt på banen for de enkelte hold også.

Anden periode forstætter med godt Næstved spil og de får udbygget føringen. Porta stempler ind og får holdt kaninerne inde i kampen med flotte scoringer.

Darious Lee Moten ville også lege med og i et fastbreak hamrer han bolden i kurven på et rigtigt flot dunk som vi må håbe er fanget på video. Sikke en scoring og Rabbits får fornyet energi.

Stillingen ved halvleg er en føring til gæsterne på 34-29.

Man sad med en følelse af at kampen kunne gå begge veje da holdende står rigtigt godt til hinanden.

Næstved starter perioden fornuftigt og kommer op og fører med 10 point inden flere gode forsvars aktioner fra Rabbits sætter en prop i og da Cam Jones samtidigt får gang i scoringen er kampen pludseligt helt lige og publikum glæder sig over en god herre fight.

Perioden ender med en føring til Rabbits på 50-44.

Fjerde periode står i Earnest Ross tegn. Den nye næstved spiller, som indtil 4 periode havde været anonym, får indstillet sigte kornet og afgøre næsten alene kampen til gæsternes fordel.

Earnest scorer hele 17 point i perioden, heraf flere pressede skud som flot bliver ramt. Hatten af det for det – manden kan skyde flot udefra!

Rabbits er til trods for Earnest Ross one man show stadig med i kampen og 4 minutter før tid er stillingen helt lige 64-64.

Desværre bliver Axel Karason ramt af en lidt tynd fejl fra dommernes side, som samtidigt sender den islandske vulkan tidligt i bad. Momentum svinger til Næstveds side og de formår at få kontrol over kampen.

Perioden bliver højt scorende da Rabbits er tvunget til at fejle og sende Næstved på linien og hele affæren ender med et Rabbits nederlag på 73-77.

Ved nytår indtager Rabbits 3 pladsen i ligaen efter en godkendt første halvdel af sæsonen.

Rabbits næste kamp er torsdag den 5. Januar hvor mestrene fra Horsens IC kommer på besøg. 

Sikker sejr til HIC over SuperMen

31.12.2016

HIC tog i aften imod Stevnsgade SuperMen, og vandt sikkert med 98-73, i en kamp hvor HIC især viste klasen efter pausen.

Første periode er lige, men hele tiden med HIC i førerposition. Det er dog ikke den helt store energi fra hjemmeholdets side, og Arnel Dedic laver en tre dobbelt udskiftning, hvor Vedran Borovcanin, Oscar Jørgensen og Frederik Rungby kommer på banen. Vedran er klar fra start og scorer hurtigt 6 point.

Efter første periode er HIC oppe med 22-16.Mønsteret er lidt det samme i anden periode. HIC virker ovenpå, men trækker ikke rigtig fra, da der mangler lidt gejst. Iffe Lundberg spiller solidt, og ved pausen er han oppe på 11 point. For Stevnsgade spiller Nate Gibbs godt, og han scorer 12 point i perioden.

Ved pausen fører HIC med 44-38.

HIC starter anden halvleg med en helt anden intensitet. To dunks i de to første angreb viser vejen. Stevnsgade har det svært i det opskruede tempo og kommer hele tiden til pressede afslutninger. Myles Mack fører an i angrebet, mens der er flot forsvar over hele linjen. Efter tredje periode er HIC oppe med 68-51 og kampen virker mere eller mindre afgjort.

I fjerde periode dominerer Iffe Lundberg og Will Artino angrebsmæssigt for HIC. For Stevnsgade spiller Nate Gibbs solidt.  HIC får brugt hele bænken, og lidt usædvanligt kommer alle spillere på scoringstavlen.

Det hele ender med en HIC sejr på 98-73, hvor Stevnsgade i lange perioder af kampen spillede fornuftigt, men hvor forskellen på top og bund alligevel var tydelig til sidst.

Bakken Bears slår RandersCimbria

30.12.2016

Trods en kamp, der blev spillet på udeholdets præmisser, blev det til den ventede sejr til Bakken Bears over Randers Cimbria. Bears vandt 104-89 efter at have været i førersædet hele kampen.

Bears holder dermed nytår på ligaens andenplads med 11 sejre i 12 kampe, mens Randers Cimbria har syv sejre i 16 kampe på fjerdepladsen.

Udover Marinus Mouboes åbningsscoring til udeholdet var Bears foran hele kampen. Basketligaens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell scorede hele 13 point i første periode som Bears vandt 26-23. For Cimbria var Eric Kibi velspillende og han scorede otte point, bl.a to treere. Bears fik aldrig lagt tryk på i forsvaret, og Cimbria, der manglede Charlie Burgess, kunne sagtens følge med.

I anden periode fortsatte Cimbria det gode spil og midt i perioden fik Kibi udlignet til 37-37. Periodens bedste spiller for udeholdet var Chris Nielsen, der scorede otte point (og dermed havde 15 ved pausen), mens Akoon-Purcell scorede ni for Bears. Også Thomas Lærke var velscorende med otte point i perioden. Bears førte 51-45 ved pausen.

Tredje periode blev bjørnenes bedste. Der var periodevist godt intensitet, og det afgørende run kom ved stillingen 58-49, da Bears scorede 13 point i træk. Akoon-Purcell scorede syv point i dette run og så var han på 29 point – også den score han endte på. Også Kristjan Kitsing var god i tredje periode, hvor det blev til flere gode rebounds, og bl.a et stick back dunk.

Trods føring på 84-66 inden sidste periode, var kampen faktisk ved at blive spændende. Randers ramte hele fem treere i den første halvdel af fjerde periode – to til Nicky Nielsen og to til Casper Stage og da Patrick Nielsen kort efter scorede to point var Bearsføringen skåret til bare seks point – 93-87 med fire minutter igen af kampen. Mike Gesell, anfører Nicolai Iversen og unge David Kristensen fik dog stoppet blødningen med syv ubesvarede point og kampen sluttede med en treer af Kristensen og sejr til Bears på 104-89.

For Bears, der var uden Adama Darboe, Michel Diouf, Morten Sahlertz, Mathias Thibault, Marius Sørensen og Eric Palm, scorede Akoon-Purcell flest – det blev til 29 point, 10 rebounds samt fire assists. Thomas Lærke scorede 19 point og havde 8 assists, mens Mike Gesell noterede sig for en double-double med 14 point og 11 assists. Nicolai Iversen scorede 13 point og tog 5 rebounds.

For Randers scorede Chris Nielsen 26 point og havde 9 assists, mens Eric Kibi scorede 19 point.

Næste opgave for Bears er tirsdagens kamp i Basketball Champions League. Modstanderen er Helios Suns fra Slovenien. Næste opgave i Basketligaen er lørdag den 7. januar, hvor turen går til SISU. For Randers gælder det næste gang Stevnsgade SuperMen på hjemmebane – kampen spilles onsdag den 4. januar.

Decimeret Hørsholmhold slår SISU med hjælp fra gamle kæmper

30.12.2016

Det var to hold, der manglede vigtige brikker, der støte sammen til lokalbrag i Hørsholmhallen fredag aften.

SISU var uden træner Miguel Hoyo, som sagde op i løbet af ugen, og den nye træner, amerikanske Jim Jabir, er endnu på vej fra USA.

Hørsholm havde fuldt trænerteam, men havde kun syv spillere klar til kamp, efter skader til halvdelen af truppen. Alligevel blev det en seværdig kamp, hvor Hørsholm trak fra i anden halvleg og vandt 86-71 foran 621 tilskuere.

I løbet af ugen op til kampen, var gennemsnitsalderen i Hørsholms ligatrup hævet betragteligt. Lars Bæk og Per Hjorth vandt guld for Hørsholm i 1991 og er for længst pensioneret og træner Rafa Monclova havde svoret aldrig at tage skoene på, efter han sluttede sin professionelle karriere. Alligevel var de tre gamle kæmper at finde på gulvet i Hørsholmhallen, så holdet kunne træne 5-mod-5 spil.

Efter kampen lød der et stort tak fra Monclova:

-Vi har ikke været ti spillere til træning siden vi slog Horsens og i denne uge kunne vi kun træne fordi Lars Bæk og Per Hjorth tog skoene på igen. Der skal lyde et kæmpe tak til de to. Jeg lovede mig selv, da jeg stoppede som spiller, at jeg aldrig ville spille igen, men det løfte måtte jeg brude, for vi har brug for rytme i spillet. Det hjalp Per og Lars med og det er faktisk en af grundede til vi vinder i dag.

De skadede spillere er topscorer Mikael Vincents, der har en fibersprængning i lægmusklen, David Harder, med et lyskenproblem, Sebastian Dalsgaard med en skulder, der har været gået af led, samt Andreas Hjorth, der lider af efterveerne af en hjernerystelse. De resterende syv spillere kunne dog godt klare sig mod SISU.

Hørsholm holdt en smal føring i kampen gennem det meste af de tre første perioder og det var først sidst i tredje periode føringen kom over 5-7 point. Det var kampens klart bedste spiller, Hørsholms Marvin Dominique, der først scorede til 59-52 og siden og kort efter 61-52. SISU reducerede godt nok lige inden hornet lød for tredje periode, men nu var Hørsholm for alvor i gang.

Fra starten af fjerde periode scorede Dominique igen et par gange, på vej mod hans årsbedste på 35 point. Derefter satte Andreas Meilby to tre’ere og Asbjørn Midtgård tippede en bold i, og så var kampen mere eller mindre lukket ved scoren 72-54.

Resten af vejen kom SISU aldrig nærmere end 13 point og Hørsholm kunne  fejre nytår foran 621 tilskuere med en sejr på 86-71.

Det var Hørsholms første sejr siden de på udebane slog ligaens førerhold Horsens først i december. Siden da er det blevet til tre nederlag i Basketligaen og et i pokalturneringens semifinaler. Nederlagene har betydet, at Hørsholm er gledet ned fra en delt tredjeplads til en delt fjerdeplads. Samtidig ånder et Næstvedhold, der pludseligt har fundet melodien, alle holdene i toppen i nakken.

Hørsholm har netop Næstved på udebane straks i det nye år, 4. januar, hvorefter der spilles fire kampe mod top tre i ligaen, Horsens IC, Bakken Bears (to gange) samt Svendborg Rabbits.

David mod Goliath i Nørrebrohallen

30.12.2016

I en tæt fyldt Nørrebrohal, kunne man opleve Stevnsgade SuperMen tage kampen op mod et har de bedste hold gennem tiderne i Danmark, Bakken Bears.

Efter en start fra begge hold med mange mislykkedes forsøg og en del turnovers, var det som om, at man kunne føle i luften, at det måske var i dag at overraskelsen kom. Bakken blev ved med at brænde deres skud og SuperMen var faktisk i stand til følge med på tavlen. 1.quarter ender 12-16.

I modsætning til 1.quarter falder SuperMen lidt fra hinanden i midten af 2.quarter og Bakken kan øge føringen til trods for at de stadig har mange brændte forsøg.

2.quarter ender 8-21 og Bakken forsætter deres spil ind i 3.quarter. De er samtidig begyndt at sætte deres skud og øger fortsat føringen. 3.quarter ender 11-28.

I 4. og sidste quarter er luften sluppet op hos SuperMen og de må erkende at slaget er tabt. Begge hold har på nuværende tidspunkt accepteret udfaldet og følges stille og roligt gennem perioden som ender 23-25.

Bakken Bears vinder sikkert kampen med 90-59 og tilføjer SuperMen det 13. nederlag i ligeså mange kampe.

Topscorer blev for SuperMen blev Davie Champagnie med 13 point og for Bakken Bears scorede Devaughn Akoon-Purcell 20 point.

Foto er leveret af Robert Dines Rasch. 

Ny træner i SISU

29.12.2016

Amerikaneren Jim Jabir bliver ny herretræner for basketball klubben i Gentofte.

Kort efter at Miguel Angel Hoyo havde opsagt sin stilling – 5 mdr. ind i en 3 årig aftale, blev klubbens netværk trommet i gang og med den nye træner, har man skudt papegøjen, fået en appelsin ned i turbanen, vundet i lotteriet – perfekt timing i en stund, hvor det naturligvis var yderst kritisk, at stå uden træner.

De fleste med kendskab til college basketball i USA, vil formodentlig smile og udbryde – ”Hvordan f….. har I  fået ham til at komme her” Jim Jabir kommer fra en lang række store universitets jobs i USA, hvor han siden 1990 har været head coach for NCAA 1. divisions skolerne  Providence, Marquette og sidst Dayton. Ens for alle opgaverne var stærk rekruttering, mesterskaber, udvikling af spillere og stab og skoler, der alle blev flyttet op i top 25.

Med Jim Jabir ved roret, håber vi, at bygge videre på spillet på banen; men ligeledes at skabe endnu mere fokus på udviklingen af talenterne i klubben og deres drømme om spil i USA, samt drage nytte af Jims store erfaring med at udvikle organisationen i hverdagen.

Jabir ankommer til Sisu d. 3.januar 2017 og har skrevet kontrakt for den resterende del af 2016-17 sæsonen.