Nyheder

Bears bringer sig foran 2-0 mod Rabbits

12.04.2017

Publikum var mødt talstærkt frem til aftenens anden semifinale mellem Svendborg Rabbits og  Bakkens Bears og de blev vidne til en god fight af kaninerne i en flot kulisse, men dog stadig en udesejr til favoritterne fra Århus.

Inden kampen var der blevet talt om den imponerende dybde der er på årets Bakken mandskab. Skulle kaninerne kunne hamle op med favoritterne krævede det en flot holdindsats og bedre procenter fra distancen.

Hjemmeholdet var bestemt ikke heldige i dagene op til aftenens kamp. Først blev Cam Jones syg og dernæst kom Stefan Bonnau til skade i den næstsidste træning. Begge US spillere sad derfor ude – et hård slag for hjemmeholdet. Dog var der også positivt nyt i og med at Mathias Kelly var tilbage efter en lang skadespause.

Første periode var tæt og velspillet. Ligaens vel nok bedste spiller, Akoon-Purcell åbner ballet med nogle hurtige scoringer men kaninerne formår at hænge på og kommer også foran.

Så følger en kendelse der var til stor diskussion blandt hjemmeholdets fans. Det der ligner et hændeligt uheld resulterer i en overlagt fejl kaldt på Zaki, som derved samler sin tredje fejl op og må tage plads på bænken.

Anden periode byder igen på godt forsvar fra begge mandskaber. Hjemmeholdet vil gerne trække tempoet ud af kampen og Bakken vil gerne skrue det op. Harding Nana kæmper det bedste han kan og spiller igen en flot kamp med 23 point. John Williamson volder hjemmeholdet problemer med hans imponerende fysik og gode basketball evner.

Rabbits bliver ramt af en teknisk fejl til Porta der er svært uforstående overfor en albue fra Gesell som træffer Moten lige på kæben uden der bliver fløjtet angrebsfejl. Det fik igen hjemmepublikummet på af stolene.

Op og stå kom folk også hurtigt igen qua to rigtigt flotte sekvenser. Først er der Akoon-Purcell som flot dunker bolden i kurven. Angrebet efter svarer kaninerne dog igen da Darious Moten laver et rigtigt highligt spil med et flot alley-oop dunk. Flotte sekvenser og hatten af for begge spillere.

Kaninerne går til halvleg med en lille føring på 37-36.

Man håbede at hjemmeholdet kunne holde dampen oppe og blive ved med at kæmpe mod de ”stygge” bjørne i anden halvleg. Men hjemmeholdet begynder at vise træthedstegn midt i perioden og Bakken kommer op med 48-56 efter en 3’er af Lærke. En timeout får dog stoppet blødningen lidt men Rabbits er bagud med 10 inden fjerde periode.

I fjerde periode viser Bakken brede bænk sit værd og kaninerne kommer ikke tættere på en 70-76.

Det skal siges hjemmeholdet har stor ære af kampen og bestemt leverer en god indsats foran hjemmepublikummet som i aften var mødt frem i stor stil.

Kampen ender 85-70 til Bakken som nu har en 2-0 føring og hjemmebane i næste kamp som spilles skærtorsdag i Århus.

Kaninerne skal vinde for at fremtvinge en kamp 4. Ellers er serien slut og man skal vente på en bronzekamp.

Bakken Bears vinder kamp 1 mod Rabbits

07.04.2017

Den første DM-semifinale blev præcis som en slutspilskamp skal være. Intens, spændende, og periodevist godt spil – med flotte detaljer og dumme turnovers blandet godt sammen. Bakken Bears vandt 95-79 og fører dermed semifinalerne inden serien flytter sig til Svendborg mandag.

Første periode var med Rabbits i teten. Fynboerne bragte sig foran 8-0 inden et tilsyneladende nervøst spillende Bearshold fik scoret – en velspillende Nicolai Iversen scorede hjemmeholdets første tre point inden topscorer DeVaughn Akoon-Purcell scorede de efterfølgende fem, men samlede også to fejl op – ligesom point guard Mike Gesell. Svendborg fortsatte og nåede foran 17-8 inden Morten Sahlertz ramte en treer og på en god afslutning af især Eric Palm fik reduceret til 17-19. Svendborgs mest scorende spiller i første periode var Antonio Porta, der virkelig var kommet for at spille.

I anden periode stemplede Rabbits’ store spiller Amadou Zaki ind. Han havde afgjort overhånden i de store spilleres kamp i kampen, og var sammen med Porta årsagen til at Rabbits holdt sig inde i kampen. For Bears startede Eric Palm flot, men det lykkedes Bears at skabe et hul før Akoon-Purcell og Darboe ramte en treer. Zaki scorede de sidste to point så Bears førte 45-37 efter 20 minutter.

I tredje periode var Svendborg igen bedst. Porta tiltrak sig mere og mere opmærksomhed og han scorede 7 point i perioden, mens Harding Nana scorede seks og var virkelig farlig i anden halvleg. Rabbits vandt periode tre 22-18 og Bears førte derfor blot 63-59 inden de sidste ti minutter.

DeVaughn Akoon-Purcell, hvis kontraktforlængelse blev annonceret kort inden kampstart, havde holdt sig i baggrunden i tredje periode, men i fjerde stemplede han ind. Han scorede de første fem Bears-point, mens Nana scorede de første otte for Rabbits. John Williamson stemplede imidlertid ind og scorede syv point, da kampen knækkede. Med et and-one play gjorde han det til 83-67 med tre minutter igen. Porta nåede at score en treer inden han fejlede ud, og Rabbits kom aldrig tættere på end 10 point (89-79) inden Bears sluttede med at scorede de sidste seks point.

Akoon-Purcell scorede 20 point, men Williamson scorede 14 og Nicolai Iversen 13. Michel Diouf scorede 10 point og tog 12 rebounds. For Rabbits scorede Antonio Porta 21 point, som han supplerede med seks rebounds og tre assists. Nana Harding scorede 19 point og tog 7 rebounds.

Kamp to spilles mandag i Svendborg – og kan ses på TV2 Sport.

SISU vinder fortjent over Horsens IC

07.04.2017

HIC tog torsdag aften imod SISU i den første DM semifinale. Der var lagt op til et spændende opgør, og efter en tæt og intens kamp kunne SISU trække sig sejrsrigt ud med 93-85.

SISU var klar fra starten og især Kyle Dranginis var forrygende. Hurtigt scorede han 10 point og bragte SISU foran med 20-10. HIC fik generelt gode skud og spillede godt sammen. HIC kæmpede sig tilbage og var bagud med 2 point, men på buzzeren scorer Derrick Wilson 3 point og stillingen efter første periode var 29-24 til SISU.

SISU starten godt i anden periode. McGreww scorer efter behag og føringen kommer op på 14 point. Arnel Dedic tager timeout. Det hjælper. HIC får momentum og på få minutter er forspringet indhentet. Ved pausen er HIC foran med 48-47.

Efter pausen kommer SISU igen bedst fra start. HIC løber ikke ordentligt hjem i forsvaret og det straffer SISU. Især Derrick Wilson er i hopla. Iffe Lundberg holder HIC inde i kampen og før fjerde periode er SISU foran med 3.

Fjerde periode er lige langt hen af vejen. Med tre minutter igen er stillingen 81-81. HIC får flere muligheder for at bringe sig foran, men udnytter ikke chancerne. Det gør til gengæld Tanner Mcreww der rammer flere store skud.

SISU vinder fortjent med 93-85 og der venter HIC er stor opgave for at vende serien.

Topscorer for Horsens IC blev Will Artino med 21 point. For SISU scorede Tanner McGreww 25 point.

Bakken Bears forlænger med topscorer

07.04.2017

Bakken Bears forlænger med Basketligaens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell, der samtidig er den tredjemest scorende spiller i sæsonens Basketball Champions League. Bakken Bears har fået hjælp fra trofaste samarbejdspartnere med spillersponsor Teknicar i spidsen til at forlænge med den 23-årige forward.

Der har været bud fra andre klubber efter den atletiske spiller, der har pas i både USA og Trinidad&Tobago, men han har alligevel valgt at forlænge med Bakken Bears.

”Jeg sætter stor pris på muligheden for at komme tilbage til endnu en sæson. Bakken har været fantastisk overfor mig og som rookie har holdet og omgivelserne hjulpet mig med at blive mere moden, som spiller men også som menneske. Jeg elsker at være i Danmark – bortset fra vejret nogle gange – og min familie og jeg synes det er fantastisk at komme tilbage til anden omgang”, siger DeVaughn Akoon-Purcell.

”For os er det fantastisk, at vi har haft muligheden for at forlænge med en spiller som DeVaughn, der har præsteret både nationalt og internationalt. Bakken Bears vil gerne takke den landsdækkende værkstedskæde Teknicar for at støtte op omkring aftalen med Devaughn; Teknicar har sammen med en række øvrige virksomheder gjort det muligt for os at forlænge aftalen”, siger Sportsdirektør Michael Piloz.

Den 23-årige og 196 cm høje spiller kom til Bears i sommeren 2016 efter to år på Illinois State (14,2 point, 5,1 rebounds pr. kamp i 2015/16). Akoon-Purcell har i Basketligaen scoret 21,4 point pr. kamp, mens han tager 5,9 rebounds. I Basketball Champions League er de tilsvarende tal 17,3 point og 6,4 rebounds.

Tid til DM-Semifinaler i Basketligaen

06.04.2017

Med SISU’s udebanesejr i kamp 5 mod Hørsholm 79ers i mandags er det nu tid til at DM-semifinalerne kan begynde. Det starter i dag, torsdag den 6. april hvor alle 4 hold kommer i aktion og du kan se det første opgør mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits direkte på TV 2 PLAY kl. 18:20. Vi har taget en snak med Jens Laulund om de to semifinaleserier. 

Bakken Bears - Svendborg Rabbits

Bakken Bears (1) – Svendborg Rabbits (5)

Bakken Bears står med favoritværdigheden i et opgør mellem to klubber der har haft masser af tætte opgør mod hinanden i DM-finalerne igennem årene. Svendborg har dog haft en noget svingende og middelmådig sæson, mens Bakken Bears sluttede sæsonen stærkt af. Basketliga-kommentator, Jens Laulund, tror da også på at Bakken vinder serien forholdsvist sikkert:

”Bakken Bears kommer med en masse bredde i truppen og deres tempo og fysik vil komme til at slå Svendborgs smalle rotation. Svendborg har i slutspillet primært haft succes med at spille en line-up baseret på rutinerede spillere omkring Antonio Porta. Hvis Svendborg skal have en chance mod Bakken, så skal de have produktion fra hele bænken og det tvivler jeg på kommer til at ske. ”

Jens Laulund tror dog at de rutinerede kræfter i Svendborg kommer tæt på en sejr i en af kampene bag en toppræstation fra den rutinerede argentinske guard Antonio Porta.

Laulunds vurdering: Bakken Bears vinder serien 3-0

Horsens IC (2) – SISU (6)

SISU har været en af sæsonens positive overraskelser og har i grundspillet kunne drille Horsens IC og har også vundet et enkel indbyrdes opgør. Desværre for SISU har de mistet deres træner Jim Jabir og når Horsens I forvejen er et rigtig godt hold og værdige forsvarende mestre, bliver det op af bakke for SISU som dog til trods for træner manglen, stadig spås til at kunne slå Horsens i minimum en kamp.   

”Horsens og SISU spiller på mange måder den samme type basketball. Horsens bruger dog flere spillere og har mere dybde under kurven. Jeg tror at Horsens kommer til at vinde på deres evne til at lægge ekstra hårdt pres på SISU’s guards. Derudover vil det faktum at SISU mangler deres træner også komme til at spille ind, specielt i de situationer hvor kampenes slutfaser er tætte. ”

”Jeg tror at SISU formår at tage en enkelt kamp på hjemmebane, fordi de er et godt hold som har haft et godt tag på Horsens og hvis de rammer på deres skud som de gjorde i kamp 5 mod Hørsholm og Horsens samtidig har et udfald som de periodisk har vist i slutningen af grundspillet. ”

Laulunds vurdering: Horsens IC vinder serien 3-1

TV 2 SPORT sender kampe fra semifinalerne mandage og torsdage. Du kan altid holde dig opdateret på tv-programmet her: http://www.basketligaen.dk/da/top/TV-kampe/tv-kampe-1/

Anfører forlænger med Bjørnene

04.04.2017

Bakken Bears og holdets anfører Nicolai Iversen har forlænget aftalen, så Iversen også spiller for de forsvarende DM-sølvvindere i sæsonen 2017/18. Samtidig med at fungere som spiller, skal Nicolai Iversen også indgå i klubbens organisation.

Den 37-årige Nicolai Iversen glæder sig til at fortsætte karrieren: "Jeg er glad og stolt over at fortsætte endnu en sæson hos Bakken Bears. Basketball hos Bears er mere end bare sport, og hver dag jeg tager til træning og kamp har jeg det som Peter Pan der flyver til Ønskeøen”.

Samtidig med sin aktive spillerkarriere skal Nicolai Iversen supplere basketballspillet med at arbejde i klubbens salgsafdeling. Også det ser Iversen frem til: ”Når basketball er mere end bare sport er det en drøm at jeg kan få chancen for at udvikle Bakken Bears og være med til at gøre en forskel på mere end en front”.

Årets spiller i Basketligaen anno 2010/11 indleder torsdag DM-semifinalerne, og i den første semifinalekamp spiller han sin kamp nummer 380 for Bakken Bears. Kun fem spillere har spillet flere kampe end den 205 cm høje forward. Iversen spillede sine første kampe for Bears i 2002/03-sæsonen og fulgte – efter et udlandsophold – op med halvanden sæson fra starten af 2007 til sommeren 2008. Efter endnu en tur til udlandet og i Svendborg Rabbits drog Iversen tilbage til barndomsbyen, hvor han har spillet siden sommeren 2011.

Når sæsonen 2017/18 starter og han forhåbentlig har øget DM-medaljesamlingen til 11 stk (pt. 6 guld og 4 sølv) vil Nicolai Iversen påbegynde sin 10. sæson for Bakken Bears. Det er således en særdeles erfaren spiller Bears har forlænget aftalen med: ”Nicolais erfaring er af enorm betydning for truppen. Nicolai er et vigtigt samlingspunkt og han har prøvet alt som spiller. Udover at bidrage i forhold til sit eget spil, kan han også bibringe holdkammeraterne stor viden”, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Nicolai Iversen er den tredjemest scorende spiller i Bakken Bears’ historie. I sine 379 kampe har han scoret 4.127 point kun overgået af Søren Ege (4.160) og Chris Christoffersen (4.456).

SISU går videre til semifinalerne på Hørsholm 79ers bekostning

04.04.2017

Rammerne var der i en propfyldt Hørsholmhallen, men foran 1250 tilskuere kunne Hørsholm 79ers ikke stille noget op mod et meget velspillende SISU-hold i den afgørende femte kvartfinale. SISU trak afgørende fra i tredje periode og tog en sikker 57-81 sejr.

SISU startede kampen klart bedst, mens Hørsholm virkede nervøse og havde svært ved at få noget til at fungere fra kampens start. Baru Adjehi dominerede hele banen for SISU. Hørsholm kunne ikke skyde over ham og havde svært ved at få noget i kurven, så efter otte minutter var hjemmeholdet bagud 4-19.

Resten af første halvleg formede sig som en Hørsholm-jagt på at komme tilbage i kampen og da Marvin Dominique blev varm i anden periode begyndte der at ske noget. Amerikaneren ramte en to’er og en tre’er til 14-25 og det satte Hørsholm i gang. Det blev til et par tre’ere fra Mikael Vincents og dunks fra Andreas Meilby og Asbjørn Midtgaard og lig inden pausen kunne Marvin Dominique bringe Hørsholm indenfor ti point, 34-43.

Det blev imidlertid den sidste spænding i den kamp. Hørsholm kom ud efter pausen og lavede fejl på fejl, mens SISU fandt det gode spil frem. Otte minutter inde i tredje periode havde Hørsholm kun scoret seks point og SISU havde bragte sig afgørende foran, 41-66.

Selv om kvartfinalerne varede 12 minutter længere, var det reelt afgjort, at det er SISU, der går videre. Den endelige score blev 57-81 og SISU skal nu tage turen til Horsens på torsdag, mens Hørsholm går på sommerferie.

Afgørende brag om semifinaleplads mandag aften i Hørsholm

02.04.2017

Hørsholm 79ers og SISU har spillet en utroligt spændende serie kampe mod hinanden i Basketligaens kvartfinaler.

Tre af kampene er afgjort indenfor det sidste minut, med en enkelt, der måtte ud i fem minutters overtid. Nu skal serien endeligt afgøres mandag i en femte kamp i en på forhånd udsolgt Hørsholmhallen foran TV2 Sports kameraer.

SISU startede serien bedst, med sejre i de to første kampe, og det fik mange til at dømme Hørsholm ude. Det unge hold med det massive lokale islæt – syv af 12 spillere er vokset op i klubben og fire spillere i truppen har fædre, der har vundet DM i Hørsholm – og kun to udlændinge, havde ellers overrasket alle og spillet sig til en tredjeplads i en liga domineret af udenlandske spillere.

Spændingen i serien er imidlertid steget, efterhånden som Hørsholm først vandt kamp tre 74-73 i på hjemmebane og så måtte ud i fem minutters overtid for at vinde 82-84 på udebane i kamp fire. Det fremtvang en afgørende kamp, som er umulig at forudsige.

Træthed kan altså blive en faktor i kamp fem. Hørsholm har gennem kvartfinaleserien spillet med en bred rotation på ni spillere, der alle har bidraget i både angreb og forsvar, hvilket har holdt spillerne forholdsvist friske i et stramt program med kampe hver mandag og torsdag. SISU har derimod roteret de fire udlændinge, McGrew, Wilson, Dranginis og Adjehi rigtigt mange minutter, krydret med minutter til Touray, Hjorth, Haas og en smule tid til Viktor Lorenzen.

SISUs fire udlændinge har stået for 75% af holdets point, så for Hørsholm handler det om at finde en måde at begrænse dem på. Det er imidlertid lettere end sagt end gjort, da de alle er scoringstrusler. Hørsholm kommer derfor til at stole på holdforsvaret, som har været en styrke hele året.

Samtidig skal Hørsholm forsøge at begrænse forskellen i fejl og straffekast. SISU dømmes generelt ikke for mange fejl og i de intense slutspilskampe er denne tendens blevet forstærket. SISU har begået 51 fejl i serien mod Hørsholms 98 og det har betydet at SISU har skudt 105 straffekast i de fire kampe mod 45 til Hørsholm. Forskellen var mest udtalt i de to SISU-sejre, hvor sejrherrerne skød 24 straffekast pr. kamp mod Hørsholms 7,5, mens det tal i de to seneste Hørsholmsejre har været 28,5 og 15.

Kampen afvikles i Hørsholmhallen mandag 3. april kl. 18:20. I skrivende stund er der under 50 billetter tilbage. 

Kamp 5 mellem Hørsholm 79ers og SISU forventes udsolgt

31.03.2017

Når kamp 5 i kvartfinaleserien mellem Hørsholm 79ers og SISU spilles mandag aften i Hørsholmhallen er der stor udsigt til at Hørsholmhallen bliver proppet til sidste plads og derved kan arrangørerne melde om alt udsolgt.

79ers forventer totalt udsolgt til mandagens kvartfinale 5 (der er solgt over 500 billetter allerede). Hvis folk med DBBF-kort vil ind, skal de reservere en plads eller tilkøbe en siddeplads på 79ers.dk/billet. 79ers er ekstremt begrænset på pladser, da vi stadig ikke er helt godkendt efter ombygning.

Man kan gøre en af to ting:

  • Reserver plads på de tre langsider. Vælg de billetter, der hedder "Reserver find-din-egen-plads - for dem med billet i forvejen (79ers medlemskort/fribillet)". Det koster 3 kr. plus gebyr.
  • Tilkøb et sæde (i skrivende stund er der kun 40 sæder tilbage). Det koster 13 kr. plus gebyr og man skal vælge de billetter der hedder "Kun Sæde - for dem med billet i forvejen (79ers medlemskort/fribillet)"

Hørsholm vinder kvartfinale 4 i gigantdrama og udligner til 2-2

31.03.2017

Hørsholms fans tog i stort tal de 20 kilometer sydpå til Gentofte, hvor de i dén grad lod sig høre, da Hørsholm vandt kvartfinale 4 i et kæmpe drama. Kampen gik i fem minutters overtid, som Hørsholm trak sig sejrsrige ud af, og serien skal nu i en afgørende kamp 5 i Hørsholmhallen mandag. kampen vises direkte på TV 2 SPORT fra kl. 18:05.

SISU - Hørsholm kamp 4

Stemningen var tårnhøj i Gentoftehallen. Næsten 300 Hørsholmfans lavede en kæmpe stemning i Hørsholms ende, som spillerne virkeligt lagde mærke til. David Harder, der er en af Basketligans mest erfarne spillere, var målløs:

-Opbakningen var fuldstændig fantastisk. Jeg må sige, jeg har aldrig oplevet noget lignende på dansk jord, det har jeg ikke. Det var helt vildt.

Fansene fik også en fantastisk kamp at se. SISU startede med at komme foran tidligt, 21-10, otte minutter inde i kampen, men derfra stod var det Hørsholm, der spillede bedst, indtil midt i fjerde periode.

En Mikael Vincents i hopla og en Frederik H. Nielsen med kanonen indstillet bar Hørsholm igennem meget af en kamp, hvor SISU sendte to eller tre mand efter Hørsholms amerikanske stjerne Marvin Dominique og Jyles Smith kun spillede 18 minutter på grund af fejlproblemer.

Det var Frederik H. Nielsen, der satte Hørsholm i gang efter den svære start. Anføreren satte en tre-points scoring og da Vincents fulgte op med en tre’er og et layup, var der reduceret til 21-18. Det var starten på en rigtig flot aften for Vincents, der i alt scorede 28 point.

De to hold kæmpede om at få kontrol over kampen inden pausen. Hørsholm spillede bedst, men SISU holdt sig inde i kampen ved at tilkæmpe sig 17 straffekast i første halvleg. Heldigvis for Hørsholm satte værterne kun otte af dem, da Derrick Wilson og Baru Adjehi hver kun ramte to på henholdsvis syv og seks forsøg.

Da de to hold kom ud efter pausen ved stillingen 37-36 tilkæmpede Hørsholm sig stille og roligt overtaget. Marvin Dominique slap fro til en tre’er, Jyles Smith dunkede, anfører Nielsen satte to tre’ere indenfor 30 sekunder og da Vincents så satte endnu en tre’er, var Hørsholm foran med syv, 43-50.

Hørsholm fortsatte med at dominere og med seks minutter tilbage af kampen satte Marvin Dominique en tre-pointer til 60-73 og det så ud til at Hørsholm skulle få en komfortabel sejr, men sådan skulle det ikke gå. Alassan Touray kom til nogle akrobatiske scoringer i feltet og pludselig troede SISU og klubbens fans på det.

Adjehi, Touray og Wilson bragte SISU tættere og tættere på, mens Hørsholm blev passive i angrebet. Der blev driblet og afleveret meget, men spillet var ikke særligt målsøgende og med 1:19 igen satte SISUs Derrick Wilson en tre’er til 73-76. Nu var lydniveauet i Gentoftehallen øredøvende og det blev endnu højere, da Tanner McGrew tog en offensiv rebound og ramte et layup til 75-76 med 35 sekunder igen.

Hørsholm tog timeout og fil endeligt sat Mikael Vincents op til to point med ni sekunder igen. Bagud med tre, 75-78, skulle SISU bruge en helt, og ham fandt de i Derrick Wilson, der med fem sekunder igen satte en tre’er og udlignede til 78-78.

Hørsholm fik bolden igen, men da SISU ikke var i holdfejl, kunne de fejle Hørsholm, når bolden kom på banen, og derved spolere det angreb Hørsholm-træner Rafa Monclova ville sætte op. Det endte efter tre forsøg med en lang tre’er fra Marvin Dominique, der gil lige ved siden af.

Kort inden tiden løb ud måtte Hørsholms Jyles Smith sætte sig på bænken med fem fejl, så han ikke var til rådighed i den overtid, der nu kom. Det var da også SISU, der kom bedst fra start i de ekstra fem minutter, da Tanner McGrew satte et skud og Wilson ramte et straffekast til 81-78 et minut inde i overtiden. Den stilling holdt de næste to minutter, indtil Mikael Vincents udlignede med tre point, assisteret af David Harder.

Endnu et minut gik uden scoringer, inden Vincents med 43 sekunder igen sendte Hørsholm i front, 81-83, med et skud. Det blev noget nær det sidste Vincents gjorde i kampen, da han sekunder senere måtte fejle for at stoppe et SISU-angreb efter at have smidt bolden væk. Det var hans femte fejl og han måtte se kampens sidste sekunder fra bænken, hvilket var forfærdeligt, ifølge ham selv:

-Jeg var ved at dø, sagde topscoreren efter kampen. Alvorligt, jeg var ved at dø. Altså den fejl skulle laves og jeg vidste godt, at det var min femte fejl. De havde ret dårlig statistik på straffe hele kampen, og de skulle ikke have en scoring, men det var hårdt at se på udefra.

Vincents fejl sendte med 11 sekunder igen Tanner McGrew på straffelinjen, hvor han missede skud nummer to og bolden gik til Hørsholm. Efter en timeout endte bolden hos Frederik H. Nielsen, som SISU fejlede med to sekunder igen. Hørsholms anfører satte sikkert det første skud og missede det andet. Normalt ville tiden så have løbet ud, men bolden blev slået ud og så fik SISU chancen for at sætte et spil op, der kunne vinde kampen.

Efter en timeout fik Hørsholms Andreas Meilby imidlertid fingrene på indspils-afleveringen og Hørsholm kunne fejre sammen med de mange fans.

Med sejren udligner Hørsholm serien til 2-2 og afslutningen på en ekstremt spændende serie skal findes i Hørsholmhallen mandag 18:20, igen foran TV2 Sports rullende kameraer og en hal, der er fyldt til kapaciteten.

Statistik: http://www.fibalivestats.com/u/DBBF/591222/bs.html