Nyheder

Horsens IC besejrer Hørsholm 79ers

08.03.2017

HIC tog tirsdag aften imod Hørsholm 79ers i et topopgør, hvor nummer et tog imod nummer tre. Myles Mack var tilbage efter 4 uger skadespause.

Myles Mack blev topscorer med 22 point, og han brændte kun to skud i hele kampen. Derudover uddelte han 9 assists i en sikker HIC sejr på 96-78.

HIC var klar fra starten. Lawrence Alexander startede ud med fem hurtige point. Herefter tog Myles Mack over og ramte 3 treere. HIC virkede i kontrol og Hørsholm havde det svært. Et aggressivt HIC forsvar tvang Hørsholm til svære skud og angrebet flød. Bedste mand for Hørsholm var Marvin Dominique.

I anden periode var det i starten mere på Hørsholms præmisser. Kampen kom ned i tempo, og der var mere flow over Hørsholms angrebsspil. Frederik HN var varm og scorede ti point i perioden og pludselig var Hørsholm foran. Will Artino laver dog et godt indhop og ved pausen har HIC igen bragt sig foran. 46-40 var stillingen ved pausen.

Efter pausen bringer HIC sig foran med 10 point, men igen kæmper Hørsholm sig tilbage. Den tidligere HICer Jyles Smith spiller fremragende og volder de gule problemer. Med tre minutter igen begynder det gule tog at rulle. Der kommer gode rotationer i forsvaret, og HIC kommer pludselig ud at løbe. På buzzeren rammer Iffe Lundberg en treer og HIC fører med 69-59 efter tredje periode.

I starten af fjerde periode fortsætter HIC det gode spil. Hørsholm presser til turnovers og i den ende regner pointene i kurven. Efter få minutter er det klart at det kun er sejrens størrelse som bliver spændende.

Det hele ender med en sikker sejr til HIC på 96-78. 96 point mod ligaens ved nok bedste forsvar er fremragende. Myles Mack er bedste mand for HIC, men også Dan Trist og Will Artino var stærkt spillende. For Hørsholm var bedste mand Jyles Smith.

Topscorer for Horsens IC blev Myles Mack med 22 point. For Hørsholm 79ers scorede Jyles Smith også 22 point.

Næste opgave for HIC er i næste uge, hvor de gule skal en tur til SISU i sæsonens sidste grundspilskamp. 

Bakken Bears får ventet sejr over Stevnsgade SuperMen

08.03.2017

Bakken Bears fik den ventede sejr over Stevnsgade SuperMen (118-81) efter en kamp, der blev afgjort i anden periode, og selvom Nørrebrodrengene kæmpede godt imod, kørte Bears en sikker sejr hjem med periodevist ganske fint angrebsspil. Kampen bød på flere personlige point- og reboundrekorder.

Der var fra starten lagt op til at en Bears-kamppause på en uge skulle resultere i flittig rotation og trods et par oversiddere (Chris Christoffersen blev roteret ud af truppen og Nicolai Iversen kom – som planlagt på forhånd – ikke på banen) var bjørnene i højt tempo.

Det var ikke lige kønt hele vejen igennem, men Bears fik et par fine runs. Det første af disse var især iscenesat af en veloplagt Keane Thomann og bragte Bears fra 2-5 til 14-5. Filip Rajovic, Jesper Sandager og David Champagnie var ene om at score for udeholdet i første periode – ja, faktisk skulle man hen til kampens 20. minut før en fjerde Stevnsgadespiller scorede.

Ligatopscorer DeVaughn Akoon-Purcell startede på bænken, men kom ind i slutningen af første periode og i løbet af fem minutters spilletid havde han scoret 11 point og røg ud igen. Det samme gentog sig fra starten af tredje periode, hvor han scorede 11 på – dog på cirka syv minutter…

Bears spillede en fin anden periode, hvor bolden blev bevæget godt. Keane Thomann var fortsat en trussel, men scoringerne blev spredt godt ud mellem bjørnene. Hjemmeholdet var foran 54-36 ved halvlegspausen.

I tredje periode var der mest angreb og ikke så meget forsvar – gældende for begge hold. Perioden endte 29-29. David Kristensen ramte to treere i træk, mens James Young scorede otte af udeholdets point i perioden. Jonel Palou fik markeret sig scoringsmæssgt og satte syv af sine i alt 11 point i tredje periode.

I fjerde periode strammede Bears igen grebet, mens Stevnsgades profiler løb tør for luft. Bears fortsatte med at presse gæsterne og fik bevæget bolden godt i angrebet. Og når skuddene ikke gik i kurven, fik Bears rebounden. Perioden endte 35-16 – Eric Palm ramte tre treere i perioden og scorede 16 point i alt. For Stevnsgade var Rajovic eneste trussel i slutfasen og han scorede ni af sine 29 point i den sidste fjerdedel.

Rajovic’ 29 point er det højeste han har scoret i Basketligaen – hans hidtil højeste var 24 point fra tidligere på sæsonen, også i Vejlby-Risskov Hallen. David Champagnie scorede 16 point og tog 6 rebounds, mens spanske Jonel Palou udover 11 point tog 7 rebounds og havde 7 assists.

For Bears var Akoon-Purcell topscorer med sine 22 point på 11 minutter og 56 sekunders spilletid, mens Eric Palm scorede 16 point, ligesom Keane Thomann, der supplerede med hele 16 rebounds. Det var Thomanns højeste pointscore i Basketligaen i denne sæson og højeste antal rebounds i Basketligaen i de fire sæsoner han har tilbragt der. Unge David Kristensen scorede 14 point, også hans korte karrieres højeste tal.

Statistisk skal det noteres, at Bears virkelig dominerede reboundspillet (61-34) og det er interessant, at Bears tog flere angrebsrebounds end Stevnsgade tog forsvarsrebounds.

Stevnsgade spiller igen lørdag i Hørsholm, men slutter på 8.-pladsen uanset udfaldet af den kamp, mens Bears fortsat er to point efter HIC, der tirsdag aften slog Hørsholm. Bears har imidlertid to kampe i hånden i forhold til rivalerne.

Næste opgave for Bears er torsdag, hvor Svendborg Rabbits kommer på besøg.

Sidste hjemmekamp i grundspillet endte med sejr til Cimbria over SISU

07.03.2017

Kampen om pladserne i slutspillet spidser til, og dagens kamp var også en af de for holdene vigtige. 

Kampen starter i højt tempo med mange turnovers til følge. Efter de første to minutter fører Randers 5-0. SISU kommer naturligvis også på tavlen, men Randers holder forspringet. 12-6 efter 4 min.

Randers forsvar har det svært mod SISUs hurtige spil, men heldigvis er træfsikkerheden der i angrebet. 20-14 med 3.36 igen, og SISUs coach vil tale tingene i gennem.

De sidste minutter bytter holdene scoringer. 25-18 til hjemmeholdet.

I andet quarter er tempoet skruet i vejret og Randers har stadig problemer med SISUs hurtige angrebsspil. 32-30 efter 3.30.

Kampen er tæt, og SISU kæmper for at komme foran. Marinus begår en usportslig fejl med 5.16 igen, hvilket kun giver SISU 1 point føring på 34-33.

Efter næsten to minutters stilstand bringer SISU sig foran 34-36. De sidste minutter ændre ikke meget på SISUs forspring. Stillingen er 41-44.

Efter pausen kommer begge hold ud med fornyet energi. Casper Stage bringer Randers foran 48-47 efter små to minutters spil.

Midt i 3. q bliver Deuce Bello kaldt for sin 4. fejl og tager plads på bænken. 55-53 til Randers.

Randers får styr på spillet, og kæmper sig til en føring på 69-60 efter 3. Q. Især Sean Carter og Eric Kibi spillede nogle rigtig stærke minutter og leverede i både angreb og forsvar.

Sidste quarter starter med et hurtigt 7-0 run til SISU. Timeout Randers efter 1.05. 69-67.

Randers får stoppet blødningen og med 6.44 igen er stillingen 75-69. Timeout SISU.

SISU får endnu et run. 3 straffe efter fejl og teknisk til coach Hansen. 77-74 med 4 min igen.

Randers får - som ramt af lynet - gang indspillet. Med 2 min. igen er stillingen 83-75. Scoringspause i 1 min. SISU rammer en 3'er og fremtvinger en 8-sekunder forseelse. Timeout SISU. SISU brænder og i løbet af de efterfølgende 10 sekunder trækker Randers 3 fejl. Chris på linjen med to sikre. 85-78. 

 

Randers sejler skuden sikkert i havn, og kampen ender 89-79 (25-18, 16-25, 28-17, 20-19). 

Topscorer for Randers Cimbria blev Chris Nielsen med 24 point. Topscorer for SISU blev Tanner McGrew med 22 point og flotte 13 rebounds. 

Team FOG Næstved besejrer Stevnsgade SuperMen

06.03.2017

I en ellers pænt fyldt Nørrebrohal, var der lagt op til noget som kunne ligne en overraskelse. Team FOG Næstved gæstede Nørrebro denne lørdag eftermiddag.

Team F0G har i den sidste tid spillet lidt usammenhængende, hvilket også har givet dem en række nederlag på stribe. I modsætning til Næstved så har Stevnsgade SuperMen vist bedre og bedre spil i den senere tid, som også har givet dem sæsonens første sejr mod Randers Cimbria.

1.quarter startede meget rodet med en masse brændte chancer og meget usammenhængende forsvar i begge ender. Det lykkedes dog Næstved at få samling på tropperne først og de trækker hurtigt fra. Perioden ender 18-27 til Næstved.

I 2.quarter fortsætter Næstved med at dominere kampen og det ser ud som om, at SuperMen ikke rigtigt har fundet opskriften på at komme igennem Næstveds forsvar. 2.periode bliver også vundet af Næstved med cifferene 16-24.

I modsætning til stort set alle tidligere kampe i denne sæson for SuperMen, lykkedes det dem at vinde 3.quarter. Det virker som om SuperMenene er begyndt at tro lidt mere på det, efter at have været nede med 25 point i løbet af perioden, slutter de den med kun at være 16 efter. SuperMen vinder perioden med 18-17.

4. og sidste quarter ender med en sejr på perioden, på 19-21 til Næstved. De forlader samtidig Nørrebrohallen med en samlet sejr på 71-89. Resultatet viser ganske rigtigt den nuværende afstand på de to hold. Favoritten vandt denne dag på Nørrebro og det var ganske fortjent.

Topscorer for Stevnsgade SuperMen blev den tidligere Næstved spiller Fillip Rajovic med 21 point, tæt fulgt af Næstveds Earnest Ross med 19 point.

Fortjent sejr til Hørsholm 79ers over Svendborg Rabbits

03.03.2017

Aftenens kamp var imødeset med stor spænding fra begge holds side. Vinderen af kampen ville nemlig med overvejende sandsynlighed slutte som 3’er i ligaens grundspil.

Inden aftenens kamp havde de to hold spillet 3 øvrige kamp mod hinanden hvor Rabbits havde vundet de 2 første og Hørsholm den sidste.

I aftenens kamp måtte hjemmeholdet undvære Zaki som sad ude med karantæne pga. for mange tekniske fejl. Det skulle vise sig at blive dyrt for hjemmeholdet som godt kunne have brugt Zaki i rotationen på big man positionen.

Zaki ville kunne have bidraget kraftigt i rebound spillet, eksempelvis vandt Hørsholm rebound spillet 12-4 i første periode, så Zaki var bestemt savnet i kampen. Zakis fravær gjorde at Nana stod med meget ansvar og meget spilletid og manglede nogle gange at kunne få flere pauser end det var tilfældet i aftenens kamp.

Nana spillede dog en flot kamp med 16 point og 10 rebounds.

1. periode starter med et par gode aktioner fra kaninerne og derefter følges holdende pænt ad i store dele af perioden. Jyles Smith, som spillede en flot kamp med 17 point og 14 rebounds lavede et flot alley opp dunk og bragte Hørsholm foran. Perioden ender 16-20 til gæsterne.

2. periode har hjemmeholdet svært ved at få skuddene til at gå i kurven.  Det skal dog siges at Hørsholm også spiller en god gang forsvar hele kampen hvilket også presser kaninerne.

Hørsholm kommer op med 30-21 men kaninerne får nogle skud i ringen og kan gå til pause bagud med 29-35 efter Marvin dominique sætter en meget presset 3’er.

I anden halvleg kommer kaninerne super fra start og scorer 7 point i streg inden Hørsholm kalder timeout.

Herefter skiftes holdende til at score og spændingen er intakt inden 4. periode med en stilling på 49-50 til Hørsholm.

4. periode er skidt for hjemmeholdet som ikke kan ramme.

På hele kampen skyder man 21 procent fra 3 points linjen, hvilket ellers normalt er en af kaninernes styrke. Samtidigt scorer man kun 67% på straffe og så er det svært at vinde kampe.

Marvin Dominique spiller en god fjerde periode for Hørsholm og ender med flotte 20 point.

Kampen ender 58-67 til Hørsholm på en aften hvor ikke meget lykkedes for kaninerne og for mange af hjemmeholdets spillere ikke stempler ordentligt ind i kampen og får leveret varen.

Et ærgerligt nederlag efter to flotte sejre over Horsens og Randers som betyder at Rabbits nok ikke kan nå 3. pladsen længere og skal forsøge at holde SISU og Team Fog Næstved bag sig og sikre 4. pladsen og derved hjemmebanefordelen i kvartfinalerne. 

SISU vinder over Stevnsgade SuperMen i sløj forestilling

03.03.2017

Der var indkaldt til Københavnerbrag, da SISU torsdag aften tog imod lokalrivalerne fra Stevnsgade SuperMen. Opgøret mellem de to mandskaber plejer at være intenst, men aftenens kamp endte desværre ud i noget af en fuser.

Kampen startede som SISU havde planlagt, nemlig ved at presse bolden inside til de store drenge. Dette var dog ikke nok til at holde Stevnsgade nede, da forsvaret i den anden ende havde sine mangler. Faktisk var det udeholdet, som satte tempoet i store dele af første periode, som endte 25-23 i Stevnsgades favør.

Coach Jabir fra SISU snakkede med store bogstaver i pausen mellem første og anden periode, og det så umiddelbart til at bære frugt i anden periode. Holdet gik mere koncentreret til opgavet, og gjorde Stevnsgades arbejdsbetingelser svære. En hårdtarbejdende Davie Champagnie gjorde dog sit for at holde Stevnsgadedrømmen om sejr nummer 2 i live. Halvegsstillingen endte 46-40 til SISU.

Der var ikke meget intensitet at spore i SISU-lejren i aftenens kamp, men gode aktioner fra Adjehi Baru og Derrick Wilson gjorde at SISU fortsat havde overtaget. Den tredje periode var præget af små runs til begge sider, uden at nogen for alvor tog fat og gjorde forskellen. Inden sidste og afgørende periode var stillingen 63-57 til SISU.

Stevnsgade arbejdede kampen igennem hårdt, og en række treere i den sidste periode gjorde kampen spændende i fjerde periode. Udeholdets Jesper Sandager fandt for en stund kurven, da han hurtigt smed tre treere i som god hjælp til Davie Champagnie.

Baru og Wilson fra hjemmeholdet var dog en stor mundfuld for Stevnsgade, og det var netop de to der gjorde forskellen i dag, og SISU kunne til slut holde sin føring fra halvegen nemlig 6 point til den endelige stilling 79-73.

Der var ikke mange SISU-spillere som ramte dagen, og de fleste virkede en smule uoplagte. Dog udviste Adjehi Baru fin energi med 23 point og 14 rebounds og Derrick Wilson gjorde også fin figur med 21 point og 7 assists. For udeholdet var kampens profil Davie Champagnie med 21 point, 13 rebounds og 5 assists.

SISUs næste kamp er tirsdag d. 7. marts, når de drager til Randers. Stevnsgade spiller allerede lørdag, når de tager imod Team Fog Næstved.

Kampen om 3. pladsen i Basketligaen

01.03.2017

Svendborg Rabbits - Hørsholm 79ers, torsdag den 2. marts på TV 2 SPORT kl. 18:00

Svendborg Rabbits - Hørsholm 79ers

Torsdag den 2. marts bliver en afgørende dag for 3. pladsen i Basketligaen. Her tager Svendborg Rabbits mod Hørsholm 79ers i et brag af en kamp som kan vise sig at få afgørende betydning. Du kan se kampen direkte på TV 2 SPORT fra kl. 18:00.

Der resterer ikke mange kampe i Basketligaens grundspil, men til gengæld er der masser af kamp og spænding om placeringerne som bliver afgørende for hvem der møder hvem i slutspillet. I sidste uge mødtes de to tophold Bakken Bears og Horsens IC i to meget afgørende kampe om førstepladsen som Bakken Bears nu har det psykiske overtag til at vinde. I denne uge er det så blevet tid til at se nærmere på kampen om de næste placeringer, heriblandt 3. pladsen.

På det seneste har Svendborg Rabbits og Hørsholm 79ers fået skabt sig et afgørende forspring til SISU og Team FOG Næstved i tabellen. Det virker derfor til at kampen om 3. pladsen bliver mellem Svendborg og Hørsholm. De 2 hold ligger på en delt 3. plads med 26 point hver i stillingen. Hørsholm har dog en lille fordel i stillingen i det at de har tabt én kamp mindre end kaninerne fra Svendborg.

Hørsholm mangler 4 kampe i grundspillet og programmet er ikke specielt nemt. Der er den spændende tv-kamp på torsdag mod Svendborg Rabbits. Herefter følger en kamp mod de dobbeltforsvarende mestre fra Horsens IC og en kamp mod Bakken Bears. I mellem de 2 tophold venter der Hørsholm en kamp mod bundholdet Stevnsgade. Det er derfor meget vigtigt for Hørsholm 79ers at vinde over Svendborg i tv kampen så de kan få et lille pusterum på 2 point ned til Svendborg Rabbits.

For Svendborg Rabbits er TV-kampen ligeledes utrolig vigtig at vinde. En sejr vil kunne give kaninerne det vigtige forspring på 2 point, inden holdet skal spille ude mod Bakken Bears og slutter sæsonen af mod Stevnsgade SuperMen. Holdet er dog uden en profil i Amadou Zaki som grundet for mange tekniske fejl har fået 1 spilledags karantæne på baggrund af Basketligaens nye Code of Conduct. Holdet har dog stadig masser af profiler i truppen.

Indbyrdes opgør

Svendborg og Hørsholm har i år mødt hinanden 3 gange i Basketligaen. Her er det blevet til 2 Svendborg Rabbits sejre og 1 storsejr til Hørsholm 79ers i det seneste møde, den 11. januar. Se de indbyrdes resultater og topscorere fra kampene her:

20.10.2016: Svendborg Rabbits – Hørsholm 79ers 71 – 60 Topscorer: Cameron Jones, Svendborg: 18 pt

24.11.2016: Hørsholm 79ers – Svendborg Rabbits 67 – 74 Topscorer: Marvin Dominique, Hørsholm: 25 pt

11.01.2017: Hørsholm 79ers – Svendborg Rabbits 86 – 55 Topscorer: Mathias Bæk, Hørsholm: 17 pt

Kampens profiler

For hjemmeholdet Svendborg Rabbits bør man forvente en god præstation fra holdet nye topscorer Stefan Bonneau som er en rigtig dygtig guard spiller, til trods for hans ”lave” højde på 178 cm. Derudover vil Harding Nana og Darious Lee Moten også være værd at lægge mærke til. De 2 spillere kan hurtigt ende med en double-double i points og rebounds. Den rutinerede argentinske point guard Antonio Porta må heller aldrig glemmes. Svendborg Rabbits byder desuden også på de 2 danske landsholdsspillere Alexander Bak og Mathias Seilund.

Hørsholm 79ers byder på mange danske talenter hvor især Asbjørn Midtgaard er værd at bemærke som en solid spiller under kurven, med et stort potentiale. Holdet har også ligaens mest assisterende spiller, både i sæsonen og i ligaens historie, i Frederik Hougaard Nielsen som altid tager ansvaret på sine skuldre og fører hans tropper flot an på gulvet. Den eksplosive Jyles Smith som sidste år vandt dunkekonkurrencen under Pokalfinalerne vil også kunne byde på seværdige dunks, point og rebounds. Hørsholms Topscorer Marvin Dominique har tidligere haft gode kampe mod Svendborg og kan igen forventes at blive blandt topscorerne i kampen.

Alt i alt er der lagt op til et brag af en kamp med masser af intensitet og masser af highlights fra nogen af ligaens bedste dunkere i Darious Lee Moten, Cameron Jones og Jyles Smith.

Du kan følge kampen om 3. pladsen direkte på TV 2 SPORT, torsdag den 2. marts fra kl. 18:00. 

Frederik Hougaard Nielsen

Svendborg Rabbits spiller i karantæne

01.03.2017

I henhold til BL`s s nye tilltag fra denne sæson Code of Conduct  (COC), har Ethics & Morals Committee (EMC), idømt  Amadou Zaki 1 spilledags karantæne i henhold til retningslinjerne for reglen om fejl.

Amadou Zaki har allerede afsonet 1 spilledags karantæne for 4 tekniske fejl og er siden karantænen den 27. januar mod Stevsngade SuperMen løbet ind i yderligere 2 tekniske fejl, som i henhold til reglerne i Code of Conduct nu udløser karantæne.

Det betyder at Amadou Zaki ikke kan deltage i kampen den 2. marts mod Hørsholm 79ers.

Du kan se hele BL`s Code of Conduct her.  

Horsens IC vinder uden problemer over Randers Cimbria

01.03.2017

Horsens IC havde noget at revanchere efter søndagens præstation i Bakken.

Randers var svækket fra starten da hverken Bonell Colas eller Charlie Burgess var klædt om, mens HIC manglede Myles Mack. Det hele endte med en sikker HIC sejr på 111-91.

HIC var klar fra start. Forsvaret var aggressivt og bolden blev delt i angrebet. HIC kom hele tiden frem til gode afslutninger og Randers havde svært ved at få stops. Fra starten var HIC ”varme”. Syv mand kom på scoringstavlen i første periode, mens der blev ramt 5 treere.

Toneangivende for HIC var Iffe Lundberg og Vedran Borovcanin med 8 point. For Randers var Sean Carter mest scorende med 6 point.

Billedet fortsatte i anden periode. HIC spillede godt forsvar og Randers’ returløb var ikke godt, så HIC kom til nemme scoringer. Når HIC ikke fik lay ups var der scoringer fra distancen og unge Oscar Jørgensen kom ind om ramte to tre point scoringer i perioden. Ved pausen var HIC foran med 59-42.

Randers er et hold som hurtig kan komme point på tavlen, så sejren var ikke helt sikker endnu. Det blev den dog hurtigt i tredje periode. Randers havde ikke hvad der skulle til for at udfordre HIC og de gule trak længere og længere fra. For Randers bed Deuce Bello godt fra sig med flere gode aktioner, og også Sean Carter bød sig til. Det var dg ikke nok, og efter tredje periode var kampen afgjort, da HIC var foran med 84-60.

I fjerde periode blev der masser af spilletid til HIC’s bænk som gjorde det godt. 11 mand kom på scoringstavlen for HIC. For Randers var Deuce Bello en enmandshær. Han scorede 17 point i perioden og 32 point totalt. Det var dog ikke nok for Randers på en dag hvor HIC dominerede fra start til slut, og vandt sikkert 111-91 (32-21, 27-21, 25-18, 27-31). Bedste mand for HIC var Iffe Lundberg, men der var gode præstationer hele vejen rundt.

Topscorer for HIC blev Iffe Lundberg med 21 point. For Randers scorede Deuce Bello 32 point.

Team FOG Næstved taber hjemme til Bakken Bears

01.03.2017

Hjemmeholdet havde i høj gra dfor 2 point for at følge med Rabbits og 79ers i kampen om 3. pladsen i grundserien.

Men endnu et nederlag, det femte i træk, gør nu at Team FOG for alvor bliver presset bagfra af SISU i kampen om 5. pladsen.

Kampen fik en lige start, som var meget taktisk præget. Det var som om, at holdene lige skulle føle hinanden lidt på tænderne.

Første halvdel af perioden var scoringsmæssigt lige, men så lykkedes det for Team Fog Næstved at trække fra til en 8 pointføring. Men Bakken gav sig ikke, og holdet fik stoppet "blødningen", og Team Fog Næstveds føring blev reduceret til 6 point ved periodens slutning.

Igen en lige start på perioden, hvor forskellen på succes og fiasko var et brændt 3 pointforsøg af Team Fog Næstved og en tilsvarende 3 pointscoring af Bakken. Herefter var der dømt scoringspause et par minutter - der  var dog mange scoringsforsøg. Der kom gang i scoringen igen - stort set lige mange til hvert hold.

Bakken fik dog reduceret Team Fog Næstveds føring til 5 point ved pausen.

En hektisk og hæsblæsende start på 3. periode - dog uden scoringer. Bakken fik først hul på bylden, og så var der udlignet.

Bakkens pres over hele banen bekom ikke Team Fog Næstved godt, og holdet havde svært ved at komme til scoringsforsøg. Alligevel kom holdet dog foran mod slutningen af perioden, men et par dumme boldtab blev dyre for Team Fog Næstved og Bakken førte derfor med 3 point inden de sidste 10 minutter.

Igen en lige start på perioden men ingen scoringer de første par minutter. Men så skete det igen - Bakken fik hul på bylden og trak fra til en sikker 8 pointføring med 6:27 tilbage af kampen.

Team Fog Næstved kæmpede sig dog flot tilbage og fik udlignet Bakkens føring med 4 minutter tilbage af kampen. Igen trak Bakken fra til en 5 points føring med 1½ minut tilbage af kampen.

Denne føring blev udbygget, så kampen endte med en sikker og fortjent sejr til Bakken på 65-73, (24-18, 16-17, 12-20, 13-18).

Topscorer for Team Fog Næstved blev Philip Nolan med 20 point. For Bakken Bears scorede Devaughn Akoon-Purcell 23 point.