Nyheder

Team FOG Næstved taber hjemme til Svendborg Rabbits i kamp 1

21.03.2017

Hvad der længe lignede en sikker sejt til hjemmeholdet blev i 2. halvleg vendt til en nederlag og derved bragte Svendborg Rabbits sig foran 1-0 i kvartfinaleserien mod Team FOG Næstved.

Starten på kampen viste ikke den store nervøsitet hos de 2 hold, selv om det kneb lidt med træfsikkerheden. Midt i perioden lykkedes det imidlertid for Team Fog Næstved at få ram på kurven, og holdet trak fra til stor føring på 16 point ved periodens slutning.

En rodet start på perioden, hvor Svendborg dog virkede noget mere aggressive end i første periode. De første minutter var der ikke mange scoringer, og dem, der var, var ligelig fordelt.

Men så fik Team Fog Næstved hul på bylden og øgede sin føring til 23 point med 2 minutter tilbage af perioden. Denne føring holdt dog ikke perioden ud, men Team Fog Næstved kunne gå til pause med en føring på 21 point og det lignede en sikker sejr.

Men en basketkamp var jo 4 x 10 minutter og mon ikke at der var talt med store bogstaver i omklædningsrummet hos kaninerne i pausen.

For efter pausen startede perioden noget stille for begge hold. Der var ikke mange scoringer og efter 5 minutters spil havde begge hold kun scoret 2 gange hver.

Det fik Team Fog Næstved til at tage en time out, da holdet kun havde scoret 4 point efter 6 minutter. Det hjalp dog ikke meget - kun 10 point scorede Team Fog Næstved i hele periode, hvorimod Svendborg scorede 21 point og lugtede blod.

Team Fog Næstved startede 4. periode med at smide bolden væk. Det skulle blive symptomatisk for Team Fog Næstved, som endte med at smide sejren væk.

Svendborg var klart i teten og halede ind på Team Fog Næstveds føring. Team Fog Næstved var i store problemer og kunne ikke score. Det betød, at Svendborg med godt 1 minut tilbage af kampen bragte sig foran for første gang i kampen.

Derefter så 'Svendborg sig ikke tilbage og vandt kampen med 5 point, 72-67 efter noget af et come-back.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Morits Lanegger og Philip Nolan med hver 15 point. For Svendborg Rabbits scorede Nana Harding og Antonio Porta også 15 point hver.

Kamp 2 i kvartfinaleserien spilles på torsdag kl. 19:00 i Kaninhulen.

SISU stjæler hjemmebanefordel fra Hørsholm 79ers i kvartfinale 1

21.03.2017

Stemningen var intens i Hørsholmhallen, da SISU stjal hjemmebanefordelen fra Hørsholm med en 59-68 sejr på udebane. På banen gik spillerne til hinanden og flere gange var de helt oppe i ansigtet på hinanden, og det tændte også tilskuerne.

Allerede i første periode var SISUs Alassan Touray og Hørsholms Frederik H. Nielsen oppe at toppes og derfra var tilskuerne intenst med i kampen.

Der blev også spillet bold og her var det lige så intenst. Føringen skiftede 18 gange og indtil sidste minut var den største føring på otte point.

Hørsholm startede kampen med at være varme udefra. I kampens første 13 minutter ramte hjemmeholdet syv tre-pointere, fra fem forskellige spillere. SISU hang imidlertid på med smart spil fra især Tanner McGrew og Derrick Wilson.

Allerede fra kampens start fejlede Hørsholm mere end SISU og det sendte udeholdet til straffelinjen 13 gange inden pausen og 27 gange i alt, og det var noget, der irriterede Hørsholm-træner Rafa Monclova:

-I de næste kampe skal fejlsituationen blive bedre. Vi begår 25 fejl mod deres 11 og det er en stor forskel i en tæt kamp. De skyder 27 straffekast mod vores ni og gør det for svært i så tæt en kamp.

Anden halvleg var lige så tæt som første, men med SISU i førertrøjen for det meste. Hørsholms nøglespillere som Mikael Vincents og Frederik H. Nielsen missede ukarakteristisk nogle lette layups tæt på kurven og det så ud til at ryste hjemmeholdet lidt.

Da SISU så ramte et par tre-pointere i træk midt i perioden stod udeholdet pludseligt med en 49-42 føring – som Hørsholm karakteristisk for kampen lukkede inden de to hold gik ud til fjerde periode med SISU foran med en enkelt, 50-51.

De første fem minutter af fjerde periode skiftede føringen hver gang der blev scoret, selv om det ikke var så ofte. Med fem minutter igen bragte Marvin Dominique hjemmeholdet foran med 57-56 på en presset tre’er, men det blev den sidste Hørsholm-scoring indtil de sidste minut.

Først missede fik Andreas Meilby et par gode kig på kurven, uden bolden gik gennem rusen, så gjorde Frederik H. Nielsen og Mikael Vincents det samme og da Jyles Smith så fik sin femte fejl på en screeningsfejl – hans anden af dem i kampen – begyndte det at se svært ud, selv om SISU kun var foran med to, 57-59.

Vi skulle ind i sidste minut før kampen fandt sin afgørelse. Alassan Touray ramte en tre’er med 42 sekunder igen og da Asbjørn Midtgaard missede tæt på i næste angreb for Hørsholm, måtte hjemmeholdet begynde at fejle for at stoppe tiden. Det udnyttede SISU sikkert med seks ramte straffekast de sidste 30 sekunder og Gentofre-klubben kunne stjæle hjemmebanefordelen med en udesejr på 59-68.

Kamp 2 i bedst á 5 serien er i Gentoftehallen på torsdag 23. marts kl. 18:30.

Bears foran 1-0 mod Supermen og ny playoffsrekord

20.03.2017

Bakken Bears vandt den første kvartfinalekamp imod et Stevnsgadehold, der manglede holdets topscorer David Champagnie.

Bears afgjorde kampen i første periode der blev vundet 28-5, og derfra var det kun derudad – sejr på 117-60! Sejren var den største playoffssejr til Bears nogensinde.

Det var med Mike Gesell og Thomas Lærke i hopla at Bears tog hul på slutspillet. Thomas Lærke ramte hele fem trepointscoringer og Mike Gesell scorede otte point og så var Bears foran 23-1! Filip Rajovic var ene mand om at score i første periode – han nåede fem, mens Bears-duoen Gesell og Lærke blev suppleret af John Williamson, der scorede fem point i sit comeback.

Stevnsgade åbnede med at score de første fire point, men så scorede Bears 19 point i træk og Bears var foran 47-9! Stevnsgade kæmpede bravt og vandt også resten af anden periode, men savnet af topscorer Champagnie var for stort.

Bears gik i tredje periode på et 21-0 run og i fjerde periode sluttede Stevnsgade med at ramme trepointscoringer i holdets sidste fem angreb! Således scorede udeholdet 26 point i sidste periode.

Sejren på 57 point var den største i klubbens playoffshistorie og overgik den hidtidige rekord fra 1999 med fire point – dengang også over Stevnsgade.

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell, der satte 19 point på tavlen, mens Eric Palm scorede 16 point. For Stevnsgade scorede Rajovic 22 point.

Kamp to spilles fredag kl. 19.00 i Nørrebrohallen, mens kamp tre spilles mandag i Vejlby-Risskov Hallen.

Dommerne er klar til slutspillet

20.03.2017

Når slutspiller hertil aften skydes igang med kvartfinalerne er dommerne også klar.

De 18 BL-dommere har nemlig i lørdags den 18. marts afholdt samling i Solrød Idrætscenter, hvor man har set og diskuteret videoklip fra kampene i grundserien, talt om game management, regler og andre specielle situationer. 

BL`s dommeransvarlig Carsten Jensen, der selv har lang erfaring i BL siger "en indholdsrig samling hvor alle dommerne fik finjusteret nogle få ting og, så de alle er klar til kampene i slutspillet"

Online billetsalg til slutspillet

20.03.2017

Basketligaens slutspil starter i dag, mandag, og det fejrer vi med at offentliggøre ligaklubbernes online billetsalg på Basketligaen.dk.

Online billetsalg til Basketligaens kampe

I indeværende sæson har de fleste klubber eksperimenteret med online billetsalg via Billetto.dk. Nu hvor slutspillet går i gang, bliver billetsalget også implementeret på Basketligaen.dk. Til starten af næste sæson bliver ligaklubbernes online billetsalg fuldt implementeret.

Basketligaen har indgået en 5 årige samarbejdsaftale med Billetto.dk fra 2016-2021. Du kan købe dine billetter på klubbernes billet sider som du kan finde direkte links til fra Basketligaens kampprogram og vores nye billet-side her: http://www.basketligaen.dk/da/top/billetter-1/

Vi håber at du vil benytte dig af muligheden for at købe dine billetter til Basketliga kampe online i fremtiden.

Vi ses i hallen!

Følgende klubber benytter sig af Billetto under slutspillet 2017:

-          Horsens IC

-          Hørsholm 79ers

-          Randers Cimbria

-          Stevnsgade Supermen

-          Svendborg Rabbits

-          Team FOG Næstved

Bakken Bears benytter sig af et andet billetsystem, men vil komme med på Billetto til næste sæson.

SISU benytter ikke noget online billetsystem i denne sæson, men kommer med på Billetto til næste sæson. 

Kvartfinaletid i Basketligaen

17.03.2017

Grundspillet i Basketligaen er slut og mandag den 20. marts går Basketligaens kvartfinaler i gang! Det har været et meget spændende grundspil i år med Bakken Bears og Horsens IC som har kæmpet for 1. pladsen og 4-5 hold som har været i en tæt kamp for 3. pladsen. Vi tager et kort kig på de 4 kvartfinaleserier her.

Kvartfinaler i Basketligaen

(1) Bakken Bears – (8) Stevnsgade SuperMen

Serien mellem nr. 1 og 8. i grundspillet bør ikke kunne byde på nogen overraskelser og Bakken Bears må anses for at være storfavoritter. Topholdet Bakken Bears har vundet alle 4 indbyrdes kampe i grundspillet.

Bakken Bears (24W/4L) har haft et hårdt kampprogram grundet Champions League deltagelse, Det gjorde at der kommer skader til flere spillere i truppen bl.a. den helt store profil Michel Diouf og dennes erstatning John Williamsson. Det lignede længe at Bakken Bears ville slutte 2’er bagved Horsens IC, men Bakken Bears formåede at slutte grundspillet fantastisk af ført an af ligaens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell og nåede lige præcis at tage 1. pladsen fra de dobbeltforsvarende mestre fra Horsens IC. Michel Diouf er desuden kommet tilbage fra sin skade og med 9 sejre i de sidste 10 kampe, ligner bjørnene virkelig et hold der har fundet slutspilsformen frem.

Stevnsgade SuperMen (2W/26L) har haft en meget svær sæson og man kiggede i lang tid efter en sejr til holdet. Den 17. februar så man så endelig lyset i Nørrebrohallen da Stevnsgade Supermen slog Randers Cimbria bag nogen fantastiske præstationer af Davie Champagnie og Alonzo Brooks som hhv. havde 22 point og 19 rebounds og 28 point med 12 rebounds. Den 13. marts lykkedes det så igen Stevnsgade at vinde en kamp, denne gang mod det meget svingende Svendborg Rabbits mandskab.

Bakken Bears - Stevnsgade Supermen

(2) Horsens IC – (7) Randers Cimbria

Horsens IC har vundet alle 4 indbyrdes opgør mod Randers Cimbria og må anses som favoritter til at vinde denne kvartfinaleserie.

Horsens IC (23W/5L) Så længe ud til at have trukket det længste strå om førstepladsen I Basketligaen, men med en skade til point guarden Myles Mack kom der lidt revner i den stærke facade. Holdet var bedst indbyrdes mod Bakken Bears, men endte alligevel med et nederlag mere end ærkerivalerne fra Århus. Derfor skal de forsvarende mestre nu spille slutspil som 2. seedet. Hvilket betyder at hvis de når finalen og skal spille Mod Bakken Bears bliver det uden hjemmebanefordelen fra sidste år.

Randers Cimbria (10W/18L) så længe ud til at være med i kampen om 3. pladsen, men med en skade til Charlie Burgess kom holdet i frit fald og tabte 5 kampe i streg før de vandt en flot sejr over SISU den 7. marts 89-79. Her spillede Basketligaens mest scorende spiller gennem tiden, Chris Nielsen, en flot kamp med 24 point og 7 assists. Deuce Bello som vandt årets dunkekonkurrence har også været en meget solid profil for holdet med 19 point pr. kamp. Hvis holdet skal gøre sig bemærket mod Horsens utrolig stærke og brede trup kræver det dog at Charlie Burgess er klar og at alle Randers spillerne spiller op til deres allerbedste.

Horsens IC - Randers Cimbria Kvartfinaler

(3) Hørsholm 79ers – (6) SISU

Det her kunne godt gå hen og blive en rigtig spændende serie i kvartfinalerne. De to lokalrivaler har begge set godt ud på det seneste og har haft nogen gode indbyrdes dueller i sæsonen. Hørsholm har vundet de første tre, mens SISU sejrede med 12 point i det seneste opgør den 9. februar.

Hørsholm 79ers (15W/13L) Har spillet et flot grundspil og kan være yderst tilfredse med deres 3. plads i Basketligaen. Holdet er flot coachet af Rafa Monclova og kan specielt være stolte af deres flotte forsvar. Hørsholm 79ers er det hold i ligaen som har lukket færrest point ind pr. kamp i grundsæsonen, hvor modstanderne i snit har scoret 77 point. Forsvaret kun har tilladt modstanderne at scorer på 46,4 % af deres 2 points forsøg, hvilket er den laveste scoringsprocent mod et hold i grundspillet.

Holdets anfører Frederik H. Nielsen blev grundspillets mest assisterende spiller med 6.7 assists pr. kamp og er også den mest assisterende spiller i ligaens historie.

SISU (12W/16L) Fik I slutningen af januar en ny Træner i form af den tidligere college træner Jim Jabir. Det har skabt gode resultater for holdet fra Gentofte som har vundet 8 ud af 12 kampe med Jim Jabir som head coach. SISUs helt store spillerprofil er den amerikanske forward Tanner McGrew som blev grundspillets bedste rebounder med 10.8 rebounds pr. kamp. Hans scoringsgennemsnit har ligget på 16.2 point pr. kamp og han er dermed en af blot to spillere i ligaen der har snittet en double-double i sæsonen. Den amerikanske guard Kyle Dranginis har også gjort sig positiv bemærket i løbet af sæsonen med to flotte triple-doubles. Sidst men ikke mindst har danske Anders Haas og haft en god sæson for SISU med 15.9 point pr. kamp og som vinder af Pokalfinalernes 3-pointskonkurrence.

Hørsholm - SISU Kvartfinaler

(4) Team FOG Næstved – (5) Svendborg Rabbits

Sæsonens måske mest svingende hold mødes i hvad der godt kan gå hen og blive en interessant serie. De to mandskaber har begge vundet to kampe imod hinanden i denne sæson. Svendborg vandt de første to og Næstved de sidste to. Team FOG Næstved har dog den bedste indbyrdes score og dermed hjemmebanefordelen i serien.

Team FOG Næstved (13W/15L) startede sæsonen skidt ud, fik hentet ny kræfter ind i form af den østrigske landsholdsguard Moritz Lanegger og den amerikanske forward Earnest Ross, sammen med Cheikh Sane blev de tre spillere katalysatorer som fik holdet på rette kurs og førte til sæsonens højdepunkt, en fantastisk comeback sejr i Pokalfinalerne mod Horsens IC. Herefter begyndte det dog igen at gå den gale vej. Holdets store profil Cheikh Sane fik lavet unoder til en træning og blev gjort fri af sin kontrakt. Det har haft stor betydning for at Team FOG Næstved har sluttet sæsonen af med blot 3 sejre ud af de sidste 10 kampe.

Svendborg Rabbits (13W/15L) har været meget svingende over det meste af sæsonen og har både kunne vinde over tophold og tabe til bundhold. Klubbens sidste hold i grundspillet blev til et 1-pointsnederlag til Stevnsgade hjemme i kaninhulen. Dette betød samtidig at man smed hjemmebanefordelen til Team FOG Næstved i denne serie. Svendborg kan dog trøste sig ved at det er det eneste hold der har slået Horsens IC to gange i sæsonen. Ligesom Team FOG Næstved har kaninerne fra Svendborg sluttet sæsonen af med 3 sejre i de sidste 10 kampe. 

Team FOG Næstved - Svendborg Rabbits Kvartfinaler

Team FOG Næstved vinder over Randers Cimbria og snupper 4. pladsen

16.03.2017

Kravet til Team FOG Næstved var en sejr i dagens kamp mod Randers Cimbria hvis man ville slutte på 4. pladsen i grundserien og derved få hjemmebanefordel i kvartfinalerne.

Det startede stille og roligt fra begge holds side. Men pludselig fik Randers gang i scoringen og bragte sig foran med 7 point midt i perioden. Det fik Team Fog Næstved til at tage en time out. Det hjalp.

Team Fog Næstved halede ind på Randers' føring, og udligningen kom med 1 minut tilbage af perioden som sluttede 31-31.

En mærkelig start på 2. periode. Team Fog Næstved havde et utal af scoringsforsøg fra 3 pointland, men bolden ville ikke i kurven.

Derfor kunne Randers trække lidt fra til en 5 pointføring. Utroligt med så mange scoringsforsøg og så få scoringer af Team Fog Næstved.

Mod slutningen fik Team Fog Næstved dog ram på kurven, så holdet fik indhentet Randers' føring, så stillingen var lige, da holdene gik til pause, 49-49.

Team Fog Næstved fik en god start på 3 periode og bragte sig foran med 6 point. Men så gik holdet i stå, og Randers kom tilbage og fik udlignet Team Fog Næstveds føring, da halvdelen af perioden var spillet.

Herefter var der vekslende scoringer, inden perioden sluttede med lige mange point til begge hold.

Alle 3 perioder i kampen var indtil videre endt uafgjort!

De sidste 10 minutter udviklede sig til en meget lige kamp med få scoringer.

Midt i perioden lykkedes det dog Team Fog Næstved at trække lidt fra til en 6 pointføring. Den blev dog mindsket mod periodens slutning, men Team Fog Næstved holdt stand og vandt kampen med 4 point, 90-86.

Med sejren erobrede Team Fog Næstved 4. pladsen i grundserien og møder nu Svendborg Rabbits i kvartfinalerne.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Patrick Onwenu med 29 point. For Randers Cimbria scorede Charlie Burgess 24 point.

Hørsholm 79ers hviler udlændinge og kaptajn, men kæmpede flot mod Bakken Bears

16.03.2017

Hørsholm 79ers har i nogle uger vidst, at holdet ville ende på tredjepladsen, mens Bakken Bears onsdag aften havde en førsteplads at spille for.

Det betød at Hørsholms sparede de to amerikanske spillere samt anføreren, og det kunne man se på scoretavlen, hvor Bakken vandt 70-113, men et Hørsholmhold med to Basketligadebutanter kæmpede hårdt for sagen hele aftenen.

Andre resultater betød at Hørsholm møder SISU i kvartfinalerne, der starter på mandag.

Hørsholmtræner Rafa Monclova valgte at hvile anfører Frederik H. Nielsen og amerikanerne Jyles Smith og Marvin Dominique med henblik på det kommende slutspil. I de tre topspilleres sted var der debut til to spillere fra Hørsholms ungdomsafdeling, Marco Santos og Leonardo Carlino. Det var et bevidst valg fra trænerens side:

-Jeg er ligeglad med scoren på tavlen i dag. I dag handlede om at blive klar til slutspillet og at fejre de lokale spillere, der har ført os til tredjepladsen i ligaen i år. Det er motivation for hele klubben at se helt unge spillere få debut i Basketligaen.

Hørsholm kæmpede flot hele kampen, men var naturligvis hæmmet af manglen på tre af de allerbedste spillere. Alligevel formåede Hørsholm at hænge med langt hen i anden halvleg. Midt i tredje periode var Hørsholm bagud med ni, 61-52, og der var heftig aktivitet på Bakkens bænk. Der var dog ingen grund til nervøsitet, for nu scorede gæsterne de næste 23 point, da Hørsholm for den eneste gang i kampen mistede koncentrationen lidt.

De to hold gik ind til fjerde periode med Bakken foran 54-88 og for hjemmepublikummet handlede det nu om at se hvor mange point de to debutanter og en ekstremt velspillende Andreas Meilby kunne score. Meilby havde en fantastisk kamp og inden de afsluttende ti minutter havde han allerede scoret 17 point på kun ni skud. Den stime fortsatte i fjerde periode, hvor han blandt andet scorede en tre-points-scoring halvanden meter bag tre-points linjen. I alt ramte Meilby tre af fem tre’ere, 11 af 14 to’ere og scorede 26 point.

Efter kampen fokuserede Meilby på hvordan holdet havde kæmpet for det:

-Jeg, og de andre, gik ud for at vise, at vi skal have minutter i slutspillet. Det handlede bare om at være aggressiv på alle måder og når man er det, går bolden også lettere i.

De to debutanter, Leonardo Carlino og Marco Santos, scorede henholdsvis fem og tre point og efter kampen sagde Santos, at det var en stor oplevelse:

-At spille 15 minutter her er som at spille to hele kampe i U19-rækken. Jeg er vildt træt, men det var rigtigt fedt. Jeg er ikke typen, der bliver nervøs, men den sidste halve time inden kampen kunne jeg godt nok godt mærke det og rystede helt i kroppen, men da vi først kom i gang var det som enhver anden kamp.

Nederlaget på 70-113 betyder ikke noget for Hørsholm, der stadig ender på ligaens tredjeplads, men for Bakken sikrede sejren dem ligaens førsteplads og hjemmebanefordel hele vejen gennem slutspillet.

De andre resultater i ligaen flaskede sig sådan at der bliver lokalopgør mellem Hørsholm og SISU fra Gentofte i kvartfinalerne. De starter allerede mandag med kamp 1 på Hørsholms hjemmebane, inden SISU er værter torsdag.

Så sluttede grundserien

16.03.2017

Med dagens 3 sidste kamp er alle 112 kampe i årets grundserie spillet og helt til det sidste var der spænding om slutplaceringerne.

Hvem skulle møde hvem i kvartfinalerne som allerede starter på mandag?

Resultaterne af aftens kampe flaskede sig således at de 4 kvartfinaleserier som spilles bedst á 5 kampe spilles således:

Bakken Bears (1) - Stevnsgade SuperMen (8)

Horsens IC (2) - Randers Cimbria (7)

Hørsholm 79ers (3) - SISU (6) 

Team FOG Næstved (4) - Svendborg Rabbits (5) 

Hele programmet for alle kampene i kvartfinalerne kan du finder her på siden i løbet af i morgen fredag. 

Playoff tid i Basketligaen

Stevnsgade SuperMen slår overraskende Svendborg Rabbits

14.03.2017

Det var en ufatteligt vigtigt kamp for kaninerne i aftenens opgør.


Først og fremmest skyldte man hjemmebane publikummet en god oplevelse og en god indsats oven på de seneste 4 nederlag på hjemmebane i streg.

Dernæst havde man en gylden mulighed for at, med overvejende sandsynlighed, sikre sig en 4. plads der ville udløse hjemmebane i kvartfinale serie. Gæsterne fra Stevnsgade Supermen ville det dog naturligvis anderledes og gerne skabe deres eget momentum inden slutspillet.

Første periode går lige efter planen for kaninerne. Rabbits starter som lyn og torden og dagens fødselar, Stephan Bonneua, rammer hurtigt to gange fra 3 point skud fra distancen. Darious Moten fulgte op med et dunk til 15-4, og Amadou Zaki ekseverede Alexander Baks flotte alley-hoop-aflevering til 20-10 i sidste minut af første periode.

Anden periode er rollerne byttet rundt. Rabbits forsøger sig meget udefra og kommer slet ikke aggressivt nok til kurven. Rent faktisk skyder man kun 8 straffe i hele kampen mod Stevnsgades 22 stk.

Endvidere var procenterne fra straffe kast helt håbløse med blot 38% træfsikkerhed.

Stevnsgade vinder anden periode på en flot buzzer beater og går til halvleg med en føring på 33-31.

Det flotte fremmødte publikum, 1309 stk, sad alle med en forhåbning om at nu måtte kaninerne da komme i gang i angrebet. Forsvaret stod fornuftigt og det var ikke en katastrofe at være bagud med 2.

Men som sagt ville Supermen det anderledes og Rabbits havde ikke fundet kryptoniten til at nedkæmpe dem.

Tredje periode bliver ufatteligt lavt scorende, 13-12 til hjemmeholdet. Begge hold spiller rodet og kommer ikke til gode afslutninger. For kaninerne er uheldet ude da Stefan Bonneau fik en knæskade i 3. periode og derfor ikke spillede mere i kampen. Ikke heldigt for hjemmeholdet som også manglede Mathias Kelly og Antonio Porta på guard positionen, begge sad ude med skader.

Fjerde periode bliver en negle bider til det allersidste. Men inden dette får Rabbits dummet sig flere gange og kommer i fejl problemer samt teknisk fejl som sender Stevnsgade på linjen.

Med halvandet minut igen er Rabbits nede 59-51 og der skal et mindre mirakel til at vende tingene. Alexander Bak sætter en 3’er og scorer på et layup og pludselig er kampen tæt. Rabbits har mulighed fra straffe linjen men desværre Brænder Harding Nana, som ellers spillede en flot kamp med 15 point og 18 rebounds begge forsøg.


Kaninerne får endnu en mulighed da Stevnsgade brænder straffe efter at være blevet fejlet, Bak sender et forsøg afsted som desværre tager ringen og hopper væk på slutfløjtet. Derfor ender kaninerne skuffende med at tabe 58-59.

En skidt aften på mange måder for kaninerne, både resultat mæssigt – skadesmæssigt – og skuffelsen til det flot fremmødte publikum.

Rabbits må nu afvente sidste spillerrunde på torsdag for at få vished for hvad nummer man ender grundserien.