Nyheder

Stor sejr til Bakken Bears over Randers Cimbria

07.02.2017

Tirsdag aften tog Randers Cimbria i mod den evige plageånd - Bakken Bears.

Historisk set har Bakken haft er godt tag på Cimbria, der dog har vidt fra sig en gang eller to. Aftenens kamp var som nat og dag. Første halvleg var tæt og medlevende - anden halvleg var domineret af gæsterne.

Kampen starter i højt tempo. Det er tydeligt at begge hold har noget at kæmpe for. Begge hold spiller koncentreret i forsvaret, og det kræver meget for holdene at komme til scoring. 5-4 til hjemmeholdet efter de første 3 min.

Bakken får slået et lille hul (7-11) og Randers har et par uheldige angrebssekvenser. Med 5.46 igen vil coach Hansen tale tingene igennem.

Randers har fortsat svært ved at komme til scoringer, og Bakken fører med 10-15 efter 7 min.

Tre hurtige scoringer til Randers og hjemmeholdet er foran 16-15 med 2 min igen. Randers er foran 21-18 med 3 sekunder igen. Devaughn Akoon-Purcell vil det anderledes og sætter to point i absolut sidste sekund. 21-20 efter de første 10 minutter.

2. Q er en kopi af de første 10. Intenst spil, solide forsvar og med hjemmeholdet der halser lidt efter. Stage gør det til 26-29 efter 4 min.

Iversen med 3 og Purcell med 2 giver Bakken lidt luft og de holder føringen på 5-8 point indtil små to minutter før tid. Randers fremprovokere en 24-sekunder, og Andy James gør det til 39-41.

Bakken scorer en enkelt gang og Deuce rammer et straffe. 40-43 efter de første 20 min.

Efter pausen starter Randers med - endnu - et turnover og Iversen sætter 3. Sekvensen gentages angrebet efter hvor Adama Darboe gør det til 40-49. Timeout Randers efter 1.06.

Randers kan ikke få bolden i kurven og Bakken spiller solidt og kontrolleret og scorer på stort set alt. 40-55 efter 3 minutters spil. Timeout Randers.

Deuce dunker Randers første point efter pausen - efter næsten 4 minutters spil. Bakkenmaskinen er blevet smurt, og midt i 3. er alt på Bears' præmisser. Purcell med bl.a to 3'ere er med til at udbygge forspringet. 46-63 med 4.33 igen. Bakken udbygger forspringet og fører 51-75 efter 3. q.

De sidste 10 minutter er en tro kopi af de foregående 10. Randers har fortsat store problemer med at holde Bakken fra fadet, og skal selv kæmpe for at komme til scoringer. Tempoet er gået ned - en naturlig konsekvens af tingenes tilstand. 59-94 med 4.50 igen. Randers giver luft til starterne og de unge spillere tager over.

Resten af kampen bliver en rodet affære og Bakken cruiser sejren hjem som bliver på 66-103.

Topscorer for Randers blev Deuce Bello med 18 point og topscorer for Bakken Bears blev Devaughn Akoon-Purclell med 22 point. 

Foto er leveret af Andreas Larsen. 

Horsens IC tager pligtsejr på Nørrebro

06.02.2017

Efter en tæt kamp mod Bakken Bears tog Horsens IC til Nørrebro for at hente to point mere i lørdagens kamp mod Stevnsgade SuperMen.

Det skulle også vise sig, at de fik dem. Stevnsgade SuperMen startede ellers godt i 1.quarter med noget friskt spil. Samtidig med, at de stod godt i forsvaret. Det udmøntede sig i en føring efter 1 periode på 18-16 til Stevnsgade SuperMen, til trods for at spillet var lidt rodet.

2.quarter starter hvor 1. slap, SuperMen er godt kørende og bliver ved med at trække fra. Lidt inde i perioden er SuperMen foran med 7 point. Mod et Horsens hold som er meget stærkere. Perioden ender 18-27 til Horsens da det virker som om luften er ved at gå af ballonen hos SuperMen.

I 3.quarter har holdende fundet deres indbyrdes pladser og vinderen er reelt fundet hvilket også afspejler sig i spillet på banen. Perioden ender 15-27 til Horsens IC.

Slutningen af kampen følger samme tendens som de to midterste quarters og Horsen IC vinder også 4.quarter med 12-19. Kampen slutter 63-84 til Horsens IC, som fik den pligtsejr som de kom efter.

Topscorer fra Stevnsgade SuperMen med 17 point blev Jesper Sandager. For Horsens IC sluttede Oscar Teglgaard Jørgensen bedst med 18 point.

Horsens IC slår Bakken Bears i topkampen

03.02.2017

Torsdag aften blev der fløjtet op til topkamp i Ligaen. En kamp som begge hold virkelig ønskede at vinde.

Horsens IC skulle prøve at komme over det skuffende resultat i Pokalfinalen og Bakken Bears havde fået tid til at hvile efter de mange rejser og kampe.

Begge hold lagde lidt nervøst ud, men fik hurtigt styr på nervøsiteten. Holdene fulgtes pænt ad til stillingen 15-11 til hjemmeholdet. Herefter fik Bakken en rigtig god periode og bragte sig foran 28-19 indtil HIC med 3 straffescoringer kunne reducere til 22-28. For HIC var Lawrence Alexander mest scorende med 13 og for Bakken var det Purcell med 8.

Desværre blev Bakkens nye amerikaner John Williamsen skadet allerede i 2. minut, og han kom ikke tilbage i kampen.

I anden periode kom HIC op og fik kontakt med Bakken og holdene skiftedes til at score og en lige halvleg sluttede med resultatet 42-42. Darboe havde et positivt indhop mens hjemmeholdets Myles Mack endelig fik scoret sine første points. Spændingen i kampen var bevaret.

3. periode. HIC kom bedst fra start. Holdet bragte sig hurtigt foran 54-44. Bakken havde store problemer i angrebet. Efter mere end 8 minutter var der kun kommet yderligere 4 points på tavlen og hjemmeholdet førte 61-48.

Bakken fik pyntet lidt til 63-54 inden pausen. For HIC var Myles Mack kommet i gang med 9 points mens ingen Bakken spillere scorede mere end 3 points.

4. periode blev naturligvis spændende og intens. Bakken åd sig langsomt ind på HICs føring. Med 4 minutter til slutfløjt var der reduceret til 69-66 og mange HIC-tilskuere holdt vejret. Lørdagens afslutning var ikke helt glemt.

Tættere end 3 points kom Bakken Bears dog ikke og HIC kunne slutte med en sejr på 74-69.

Topscorer for Horsens IC blev Lawrence Alexander med 19 point. For Bakken Bears scorede Mike Gesell 15 point.

Endnu en tæt kamp mellem Svendborg Rabbits og Randers Cimbria

02.02.2017

Det var et forstærket Randers mandskab der gæstede Svendborg her til aften.

De nye spillere, Deuco Bello og Sean Carter voldte kaninerne problemer og specielt Bello gjorde ondt på hjemmeholdet i aftenens kamp.

Første quarter starter super godt for hjemmeholdet og Stefan Bonneau er brandvarm med flere flotte scoringer. 22 -10 er hjemmeholdet oppe efter en start hvor Randers Cimbria skulle finde benene inden de for alvor kom i gang.

Perioden slutter med en 10 points føring på 28-18 til Rabbits.

Anden periode starter ufatteligt skidt for hjemmeholdet. 6 hold fejl i streg til kaninerne hjælper ikke og Randers haler hurtigt ind og efter 7 min. spil er stillingen pludselig 40-36 til Rabbits.

Sean Carter bruger sin fysik flot og volder problemer under kurven for kaninerne. Deuce Bello viser at det ikke er tilfældigt han var med i dunkekonkurrencen og flere gange tester han kurvens holdbarhed med flotte dunks.

I halvlegen blev publikum overrasket da aftenens kampsponsor, Schiang Living, havde lavet en konkurrence hvor 3 flotte nye Hay stole blev uddelt til 3 heldige blandt publikum.

Tredje periode starter med Rabbits føring på 44-40. Hele perioden skiftes holdende til at bytte scoringer. Ingen af holdende kan rigtigt få stoppet modstanderen og holdende går ud fra 3. periode med en tæt score på 61-59 til Randers.

Fjerde periode er klart bedst for Randers som rammer flere flotte pressede skud hvor kaninerne har svære ved at komme til kurven og hele tiden halser efter med et par scoringer.

Rabbits har dog chancen til sidst for at udligne da de er nede med 3 point men ingen af 3 points forsøgene falder i kurven og derfor vinder Randers 80-77.

Slutningen på kampen bliver lidt skæmmet af det der kan være en alvorlig skade til hjemmeholdet Darious Lee Moten der lander forkert og kommer til skade i knæet. Omfanget af skaden er ikke kendt endnu og der krydses fingre i det sydfynske for et kort pause til Darious.

Ligaen har vel aldrig været set stærkere og både Team FOG Næstved – Hørsholm 79ers – Randers Cimbria  – Svendborg Rabbits kan alle ende mellem 3 og 6 i tabellen da afstanden mellem holdende ikke er stor. Det ligner en meget spændende afslutning på sæsonen.

Rabbits tager nu hul på et slemt program hvor næste opgave er torsdag den 9. februar mod Team FOG Næstved – dernæst den 11. mod SISU og den 14. mod Bakken Bears. 

Hørsholm 79ers slår de nykårede pokalmestre fra Team FOG Næstved

02.02.2017

Hørsholm 79ers kom godt i gang med februar med en sejr over Næstveds nykårede pokalmestre.

Hørsholm opbyggede en stor føring i anden halvleg, men Næstved formåede næsten at gentage weekendens mirakel og vende kampen, men Hørsholm holdt fast og tog en sejr på 82-77.

Nerverne sad udenpå tøjet hos tilskuerne i kampens sidste fem minutter, hvor Næstved forvandlede 73-60 til 74-72 med halvandet minut igen. Efter Patrick Onwenu havde gjort det til en to points-kamp, gik Hørsholm først til amerikanske Marvin Dominique, der missede, hvorefter Frederik H Nielsen fandt Mikael Vincents i fart mod kurven. Vincents blev fejlet og satte begge straffekast og det gav lidt ro for Hørsholm.

Med lige over et minut igen spurtede Næstveds Philip Hertz mod kurven, men fik den smidt til Frederik H. Nielsen i stedet for en medspiller, og så satte den rutinerede point guard ro på spillet. Han driblede gennem nogle screeninger og fandt til sidst en fri Marvin Domnique halvanden meter bag tre-points linjen, men det var ikke noget problem for amerikaneren, der satte skudet rent.

Med 47 sekunder igen var Hørsholm nu foran 79-72 og kampen burde være afgjort, men som Næstved viste i weekendens pokalfinale, behøver det ikke at være tilfældet. Gæsterne tog en timeout for at samle tropperne, men Deon Mitchell missede helt tæt på og i rebounden fejlede Cheikh Sane Mikael Vincents.

Vincents havde chancen for at afgøre kampen, men missede begge straffekast med 41 sekunder igen. I det efterføgende angreb fik Patrick Onwenu et godt tre-points skud for Næstved, men den gik ved siden af. Næstved kom alligevel på straffelinjen med 32 sekunder igen, da Mikael Vincents belv kaldt for sin femte fejl i reboundspillet. Cheikh Sane satte det sidste af to straffekast til 79-73 og da Hørsholm skulle spille bolden på banen, endte den i stedet hos Næstveds Deon Mitchell, der dog missede helt blank på kurven.

Mitchell fejlede Andreas Meilby med det samme og han gik til straffelinjen i den anden ende, hvor han ramte et af to skud med 30 sekunder igen. Med 21 sekunder igen reducerede Deon Mitchell til 80-75 og der var stadig tid til et mirakel. Næstved fejlede Frederik H. Nielsen på indspillet, men anføreren fejlede ikke. Nielsen satte sikkert begge straffekast og bragte Hørsholm foran med syv, 82-77.

Næstved fik igen reduceret til 82-77 med 10 sekunder tilbage af kampen og efter en timeout begik Frederik H. Nielsen angrebsfejl på indspillet. Næstveds angreb løb dog ud i sandet og Hørsholm kunne fejre en god start på februar.

I et ekstremt tæt midterfelt i Basketligaen kan sejren betyde meget for Hørsholm. Hørsholm er øjeblikkeligt bedst indbyrdes med Næstved, med to sejre og et nederlag, og ender de to hold á point ved sæsonens afslutning, vil det hold, der er bedst indbyrdes, ende højest.

Der er i øjeblikket kun fire point mellem Svendborg, der er på ligaens tredjeplads med 22 point, og Hørsholm, der er på sjettepladsen med 18. Alle sejre mod hold i midterfeltet kan derfor ende med at tælle dobbelt, når grundspillet er slut.

Hørsholm spiller næste gang på udebane mod SISU torsdag 9. februar, hvorefter det to dage senere er Randers Randers Cimbria, der gæster Hørsholmhallen. 

Foto er leveret af Markus Kluge. 

Rabbits slår SuperMen

29.01.2017

I en velbesøgt Nørrebrohal, starter Stevnsgade SuperMen bedst og formår at trække lidt fra Svendborg. Efter 6 minutter er SuperMen foran med 6 point. Svendborg får dog mere styr på spillet og henter det tabte. De går ud af perioden med en føring på 16-25.

2.quarter starter som 1. sluttede med et Svendborg som har fundet rytmen, hvorimod det virker som om luften er gået ud af SuperMen. Svendborg trækker virkelig fra og lever op til deres rolle som favoriter. De vinder perioden med 15-41 og er nu foran 31-65 ved pausen.

Efter pausen er det som om, at SuperMen har fået bedre styr på spillet og begynder langsom men sikkert at hale ind på Svendborg. Dog ikke mere end 4 point ved udgangen af perioden, som ender 30-26 til SuperMen.

4.quarter bærer præg af, at kampen reelt er afgjort og begge hold har gearet ned. SuperMen viser i perioder lidt bedre spil og Svendborg holder en sikker afstand, hvor de har alt under kontrol. 4.quarter ender 23-14 til SuperMen, men kampen slutter 84-106 til Svendborg.

Det blev til en pligtsejr til Svendborg, mens SuperMen stadig har deres første sejr til gode.

Kampens topscore for Stevnsgade SuperMen blev Jesper Sandager med 24 point. For Svendborg sluttede Cameron Jones bedst med 24 point.

Horsens IC vinder tæt kamp over SISU

25.01.2017

Det var top imod bund, da Horsens IC tirsdag aften vandt med 106-100 imod SISU, i en kamp hvor forsvaret ikke var i højsædet.

SISU er blevet stærkere og stærkere i løbet af sæsonen, og spiller pt. en virkelig god gang basket, som ikke indikerer at de skal ligge og rode rundt i bunden.

Fra starten var HIC i hopla. Både Myles Mack og Dan Trist var kommet for at spille. De scorede henholdsvis 11 og 10 point i første quarter. Mack med lynhurtige drives til kurven og flotte skud, mens Trist arbejdede solidt og tungt inside. For SISU startede Anders Haas godt ud. Efter første periode førte HIC med 31-21. Mest bemærkelsesværdigt var, at Kyle Draginis ikke havde scoret.

Det ændrede sig i anden periode. HIC lettede foden for speederen, og det udnyttede Draginis til at score 4 hurtige treere. Det var alt i alt SISUs periode, som de vandt med 36-26.

Dermed var stillingen ved pausen helt lige med de utraditionelle cifre 57-57. Som cifrene antyder var der ikke meget fokus på forsvarsspillet.

SISU kom bedst fra start i tredje periode, hvor Draginis igen spillede solidt. HIC kæmpede sig dog tilbage og fik noget intensitet i kampen. Iffe Lundberg og Myles Mack var de mest toneangivende for HIC.

I fjerde periode kom HIC foran med 10 point. SISU ville dog ikke ligge sig ned og bringer balance i regnskabet.

Til sidst holder HIC hovedet koldt, og med 15 sekunder igen afgør Lawrence Alexander kampen, da han bringer HIC foran med 106-100 (31-21, 26-36, 25-17, 24-26), som også bliver slutresultatet.

Bedste mand i kampen var Kyle Draginis som scorede 33 point på 16 skud. For Horsens IC scorede Myles Mack 31 point.

Næste kamp for Horsens IC er på lørdag, hvor det gælder pokalfinalen imod formstærke Team Fog Næstved i Forum Horsens.   

Team FOG Næstved vinder efter jævnbyrdig kamp over Randers Cimbria

25.01.2017

Torsdag aften dannede BL ramme om kampen mellem Randers Cimbria og Team FOG Næstved. En kamp hvor der skulle spilles om vigtige point til tabellen.

Kampen starter i højt tempo, og Deuce Bello tester ringen efter en flot aflevering fra Charlie. Næstved har svært ved at scorer og Charlie gør det til 9-4 efter 3 min.

Holdene spillet hurtigt og Randers er i førersædet. Er par hurtige turnovers giver Randers lidt mere luft. 17-9 med 3.54 igen.

Efter en timeout får Næstved bedre styr på spillet. De scorer på deres chancer og hjemmeholdet begynder at lave små fejl i spillet.

Næstved kommer på linjen 6 gange de sidste 1.30 (holdfejl), og Randers smider bolden væk med 26 sek. igen, hvilket Næstved udnytter. Mitchell med en 3'er til 21-22.

De næste ti minutter starter som de første. Højt tempo, flotte scoringer men også mange turnovers. Kibi bringer Randers foran igen efter 3 minutters spil. 30-27.

De næste minutter er stadig med intenst spil, og begge holds forsvar har godt fat. Næstved rammer to straffe og stillingen er 36-36 med 2.27 igen.

De sidste minutter er bytte frem og tilbage, dog med Næstved overhånd. 38-41 efter de første 2 perioder.

Starten på 3. periode følger tråden i kampen. Hurtigt spil og hårdt forsvar. Efter 4 minutter er Randers kommet på 44-45.

Deuce begår sin 4 fejl midt perioden og må tage plads på bænken.

Randers har svært ved at komme igennem næstveds forsvar og det er Næstveds egen "fortjeneste" at kampen er tæt. Mange turnovers holder hjemmeholdet inde i kampen. 46-52 med 1.42 igen.

Holdene bytter gennem slutningen og der står 51-57 efter 30 minutters spil.

De sidste 10 minutter starter lidt mere nervøst. Randers er for tætte på Næstved til, at de kan slappe af. Deuce laver nogle gode aktioner og holder hjemmeholdet inde i kampen. 56-62 efter 2.30.

Mitchell vil det anderledes og sætter 3 skarpe, Næstved steal og 2 point til Sane. 56-67. Timeout Randers.

Deuce Bello tager sagerne i egen hånd han laver et 7-3 "run", og Milan vil tale tingene i gennem. 63-79 med 5.47 igen.

Næstved formår at holde Randers nede, og med en teknisk til Chris Nielsen gør hjemmeholdet det heller ikke let for sig selv. 64-82 med 2.20 igen.

De sidste to minutter tager Næstved foden af pedalen og Randers skifter bænken ind. De gør det godt og minimerer nederlaget. Kampen slutter 73-87 (21-22, 17-19, 13-16, 22-28).

Topscorer for Randers Cimbria blev Deuce Bello med 20 point. For Team FOG Næstved scorede Deon Mitchell 22 point. 

Bakken Bears sidste kamp i CL for denne gang

24.01.2017

Onsdag den 25. januar runder Bakken Bears deres Champions League eventyr af i Ceres Arena, hvor Banvit fra Tyrkiet kommer på besøg. Banvit ligger på andenpladsen i gruppe A hvor Bakken indtager sidstepladsen. Du kan se kampen direkte på TV 2 SPORT fra kl. 19.55. 

Bakken Bears holdbillede

Det tyrkiske tophold Banvit kommer til Aarhus på en mission: Holdet kan med en sejr sikre sig kvalifikation til anden runde af Basketball Champions League-slutspillet.

For Bakken Bears handler kampen om at få sluttet eventyret i Champions League godt af. Bears har spillet 16 europæiske kampe henover 17 uger fra 4. oktober og til nu, og der kan ikke herske tvivl om at der har været tale om niveaustigning i forhold til tidligere europæiske eventyr. Det kan fx illustreres ved at kigge på Banvits resultater. Tyrkerne er på en delt tredjeplads i den tyrkiske BSL-liga, en sejr efter Euroleagueholdene Fenerbahce og Anadolu Efes og á point med Besiktas og Euroleague-mandskabet Darussafaka, der i øvrigt har den tidligere Cleveland træner David Blatt som ansvarlig. Derudover er Banvit to sejre foran endnu et Euroleague-mandskab, Galatasaray.

Topscorer for Banvit er Jordan Theodore, der snitter 19,8 point i den tyrkiske liga – kun 0,1 point fra ligaens topscorer Shannon Shorter. Theodore kom til Banvit efter i sidste sæson at have spillet hos Fraport.
I december fik Banvit tilgang af en en spændende ung spiller: Furkan Korkmaz. Han deltog i sommers i NBA draften hvor han blev draftet i første runde af NBA holdet Philadelphia 76ers. Der venter givet vist Korkmaz en stor karriere i NBA – men først skal der hår på brystet i Banvit.

For Bakken Bears forventes kampen at give debut til den amerikanske forward John Williamson, der er hentet ind til Bakken, da sidste års topscorer Michel Diouf har fået sig en alvorlig skulderskade der holder senegaleseren ude de kommende måneder.

Sidste gang Bakken Bears Mødte Banvit blev det til en tyrkisk sejr på 99-82 i en kamp hvor Bakken Bears fulgte med indtil 4. periode. Du kan se highlights fra den kamp her:

I Champions League går de fem gruppevindere og de tre bedste toere direkte videre til 1/8-finalerne. De øvrige toere, alle puljernes nummer tre og fire samt de fire bedste femmere skal spille 1/16-finaler.

Banvit ligger lige nu nummer to i puljen og kan med en sejr over Bakken Bears ikke overhales af de tjekkiske mestre, Nymburk. Banvit vil med en andenplads i gruppen være sikre på at gå videre som en af de tre bedste treere. Omvendt kan Banvit overhale AS Monaco og vinde puljen i tilfælde af sejr i Aarhus og nederlag til AS Monaco hjemme mod græske Aris.

Du kan se Bakken Bears sidste Champions League kamp i Ceres Arena eller direkte på TV 2 SPORT fra kl. 19:55

Du kan købe billetter til kampen her: https://billet.bakkenbears.com/events

Bakken Bears vinder over Hørsholm 79ers

22.01.2017

Bakken Bears uden skadede Michel Diouf, ikke-spille berettigede John Williamson og de to profiler Thomas Lærke og DeVaughn Akoon-Purcell, vandt sikkert over et Hørsholm-hold, der manglede karantæneramte David Harder og skadede Mikael Vincents.

Bears vandt alle fire perioder, tre af dem med mindst 11 overskydende point og forskellen blev nok bedst illustreret i scoringsprocenterne. Hørsholm skød 41% på toere, mens Bears skød 50%, og forskellen var endnu større på treere, hvor Bears ramte 53% og Hørsholm blot 22%.

Kampen startede ellers frisk og lige ud. Hørsholm var med i den første halvdel af perioden, men var sidste gang i front ved 14-13. Bears scorede 13 point i træk – anført af to treere fra anfører Nicolai Iversens hænder – og det run blev forlænget til et 19-4 run, hvor Bears ramte hele fem treere. Udover Iversens to, blev det til tre stk fra Morten Sahlertz.

Anden periode fortsatte hvor første var sluttet og Bakken Bears scorede de første syv point – i alt gik bjørnene således fra 13-14 til 39-18! 79ers svarede igen med et par treere og fik – trods to treere fra Eric Palm midt i perioden – bedre fat i spillet. Bears vandt perioden med to point, og føringen ved halvleg var 51-35.

Også i tredje periode var Bears bedst fra start. Ti point i træk fjernede den sidste rest af spændingen og da Bears også sluttede bedst med et 8-2 run lukkede kampen endegyldigt ned. Hjemmeholdet foran 75-48 inden sidste periode.

Selvom begge hold manglede nogle profiler og kampen reelt var afgjort, blev der kæmpet til sidste minut. Bakken Bears fortsatte den fine eftermiddag bag trepointslinjen ved at sætte fem styk i sidste periode, heraf ramte Morten Sahlertz den næstsidste et par meter bag linjen og Marius Sørensen scorede sine første Bearspoint i sin debut med blot tre sekunder igen, så Bears rundede 100 point – slutresultatet blev 102-64.

Topscorer for udeholdet blev Marvin Dominique med 15 point, mens Asbjørn Midtgaard scorede 14 som blev suppleret med 9 rebounds. Midtgaard kæmpede forbilledligt, men var oppe imod et par store og stærke spillere i Keane Thomann og Chris Christoffersen. Jyles Smith scorede 11 point, tog 6 rebounds og havde 4 assists.

For Bears scorede alle ti spillere, der var på banen. Pointene var fint fordelt – mest scorende var Eric Palm og Mike Gesell, der hver scorede 16. Gesell havde derudover 8 assists og de knap 29 minutter han havde på banen blev vundet med 41 point! Kristjan Kitsing scorede 15 point og tog 5 rebounds, mens Morten Sahlertz scorede 14. Nicolai Iversen og Keane Thomann scorede hver 10 point.

Næste opgave for 79ers er først 1. februar, når holdet tager imod Team FOG Næstved, mens Bears allerede onsdag spiller den sidste kamp i dette års Basketball Champions League, når tyrkiske Banvit kommer på besøg. Næste kamp i Basketligaen er et topopgør, når holdet drager til Forum Horsens for at møde HIC – det sker den 2. februar.