Nyheder

TV-kamp: Svendborg Rabbits - Horsens IC

08.11.2017

Torsdag den 9. november fra kl. 18:00 viser TV 2 SPORT hvad der kan gå hen og blive et spændende opgør imellem bronzevinderne fra sidste sæson: Svendborg Rabbits og sidste års finalister Horsens IC.

Kampen giver debut til Horsens nye amerikanske pointguard, Dominique Hawkins som der er store forventninger til. Han kommer fra Kentucky Wildcats, som anses som et af de bedste college-hold. Her spillede han 20 minutter pr. kamp, hvor han måtte dele minutterne med 2 spillere som blev draftet som nr. 5 og 11 i årets NBA draft. 

Du kan læse mere om Horsens nye spiller ved at klikke her

Udover Dominique Hawkins byder Horsens IC generelt på en velspillet trup der er ført an af de 2 danske landsholdsspillere: Christian Benzon og Kevin Larsen.

Kaninerne fra Svendborg har været aktive op til den nye sæson og har fået flere nye spændende spillere ind i truppen og har skiftet ud i trænerstaben.

Holdet har bl.a. hentet 3 danske profiler ind på holdet i form af: Sebastian Aaris Petersen, Jacob Enevold Jensen og Mikkel Plannthin. Det er 3 unge danskere som til trods for deres unge alder har masser af erfaring med sig. Udover de tre danske profiler har Svendborg også 2 amerikanere i startopstillingen, Michael Jarade Moore og Terrel Harris som begge bidrager stærkt i angrebet.

Horsens IC og Svendborg har mødtes én gang tidligere i sæsonen og her måtte kampen ud i overtid før Horsens IC kunne sikre sig sejren. Kevin Larsen var en dominerende faktor i kampen og han sluttede med 27 point og 10 rebounds. Horsens IC dominerede overtidsperioden og vandt kampen 91-78.

De to hold mødes også den 15. november når holdene mødes i Pokalturneringens kvartfinaler. 

Basketliga kampen vises direkte på TV 2 SPORT, torsdag den 9. november med optakt fra kl. 18:00

Kevin Larsen dunker mod Svendborg Rabbits i de holds første møde i sæsonen

Horsens IC vinder topkampen over Team FOG Næstved klart

03.11.2017

Torsdagens kamp i BL mellem Team FOG Næstved og Horsens IC lignede på forhånd et tæt topopgør i BL der kunne gå begge veje. 

For de mange fans i hallen og alle der der så med på den direkte sending fra TV2 Sport blev det dog hurtigt klart at hjemmeholdet ikke ramte dagen og derved kunne Horsens IC tage tilbage til Jylland med en storsejr på 62-87 (11-11, 17-31, 8-18, 26-27).

De første 5 minutter af kampen var dog ikke præget af de mange scoringer. 3-2 stod det til hjemmeholdet - ikke hverdagskost i en basketkamp selvom der var godt gang i skydeteltet.

Det ændrede sig dog i sidste halvdel af perioden. Holdene fulgtes ad, hvilket da også resulterede i, at stillingen var helt lige ved periodens slutning, 11-11.

I begyndelsen af 2. periode fulgtes de 2 hold ad med skiftende føringer til følge. Træfsikkerheden var nu i højsædet i begge ender af banen.

Mod slutningen af perioden kom Horsens i teten og bragte sig foran med 11 point, da der manglede 2 minutter af perioden. Føringen kom også i stand, fordi Team Fog Næstved holdt en gevaldig scoringspause, som først blev bragt til ophør med 11 sekunder til pausen.

Ved pausen førte Horsens IC med 14 point, 28-42.

Team Fog Næstved fik egentlig en god start på perioden – 5-0 efter et par minutter. Men så gik det helt galt for Team Fog Næstved, som ikke kunne komme igennem Horsens’ forsvar. Og da Horsens så at sige scorede på alt, var der ikke noget at sige til, at Horsens trak uimodståeligt fra. Men 8 point af hjemmeholdet i hele perioden er vist heller ikke noget at prale af.

Kampen så ud til at være afgjort efter 3. periode, hvor gæsterne nu er oppe med 24 point.

Kampens sidste periode blev en periode, som bare skulle overstås. Spændingen var fuldstændig gået af kampen, og selv om Team Fog Næstved fik reduceret, var der vist ingen i arenaen, som troede på, at Team Fog Næstved kunne komme tilbage i kampen. Og det kunne Team Fog Næstved heller ikke.

Horsens IC vinder med 62-87 og kommer derved alene på 1. pladsen i BL.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Troy Franklin med 17 point. For Horsens IC scorede Kevin Larsen 22 point.

Wolfpack tager første sejr i BL efter sejr over Randers Cimbria

03.11.2017

Kampen imod Randers Cimbria var ventet med spænding, skulle Wolfpack bryde den kedelige stime af nederlag og endelig få en tiltrængt sejr?

Med en del skader i bagagen var man godt nok rustet til match up mod et Randers hold der papiret er rimelig solidt.

Wolfpack kom til kampen i Ballerup Super Arena uden Andreas Høier, Casper Ishøi & Anders Skou Hansen med skader. Plus Luciano De Souza der er uden spilleberettigelse.

Det er Randers der kommer bedst fra start med fornuftigt holdspil og vanlig Randers spil med chancevillighed bag 3 pointslinien, for Wolfpack er Oliver Strøh agressiv og godt spillende. Han tegner sig for 11 point i perioden af Wolfpack`s 14 point som ender 14-18 til gæsterne.

I anden perioden fortsætter tendensen, Randers er et lille skridt foran. Specielt er J.Williams effektiv og straffer Wolfpack med sin hurtighed på fastbreak. For Wolfpack melder flere sig ind, men specielt Durrell Vinson arbejder hårdt i begge ender og har 11 point i perioden som ender 24-24.

Tredje periode er en god gang Hawaii basket, begge hold har virkelig svært ved at finde niveauet og specielt dommerens linie. Wolfpack har holdfejl efter 2,5 minut men dette til trods holder de Randers inde for rækkevidde. Der bliver løbet lidt mere og reboundet lidt mere, og specielt Edgaras Stagionis viser flotte takter så momentum vendes og perioden vindes 22-13 til 60-55 inden de sidste 10 minutter.

Sidste periode bliver en neglebidder, Wolfpack er ovenpå og ligner et hold på vej mod sejr. Man når op på en 7 points førring men som perioden skrider frem tager specielt Randers Deuce Bello godt fat og som sidste minut render ned er det pludselig kun en Wolfpack førring med et minut tilbage. Chris Nielsen ender med bolden i hænderne sidst på uret, men misser chancen og Wolfpack vinder kampen med 78-77 (14-18, 24-24, 22-13, 18-22).

Topscorer for Wolfpack blev Oliver Strøh og Durrell Vinson med henholdsvis 25 & 26 point. For Randers Cimbria scorede Kyndahl Hill og Jerrell Williams begge 18 point.

Hørsholm 79ers vinder over Stevnsgade SuperMen på Nørrebro

01.11.2017

Det ville ikke have været en stor overraskelse hvis gæsterne fra Hørsholm 79ers havde kontrolleret kampen mod Stevnsgade SuperMen fra start til slut.

Hørsholm er et af ligaens tophold og vandt første kamp mellem holdene med hele 52 points og besejrede sidste søndag selve Bakken Bears på udebane. Modsat har hjemmeholdet ikke vundet endnu, og er ovenikøbet ramt af skader og mangel af inside spillere.

Men heldigvis for hjemmeholdets tilskuere skulle kampen udvikle sig på en anden måde en måske forventet. Stevnsgade startede bedst og førte efter fire minutter med 10-4. To minutter senere havde gæsterne dog fået overtaget. Stilling efter første periode var 25-28. Og selvom Hørsholm derefter kiggede sig ikke tilbage, var kampen spændende ind i sidste periode.

Hørsholm førte med ni points til halvleg og med otte minutter tilbage var føringen stadig ni-point, 64-73. Men Hørsholm var stærkest i slutfasen og scorede 24 points mod kun 9 fra Stevnsgade. Resultatet blev dermed en udesejr på 24 points, 73-97.

Stevnsgade viste god gejst hele kampen og fik mange åbne skud de første tre perioder. Men derefter gik angrebet i stå, bolden blev slået for meget i gulvet og der blev lavet for mange tekniske fejl. Holdet spillede dog helt over tydeligt bedre nu end de har gjort de sidste tre kampe.

Den store udfordring blev, som forventet, forsvaret under kurven. Hørsholms Matt Bonds var for stærk for Stevnsgades forsvar. Han var kampens bedste spiller og scorede 29 points. Måske burde Stevnsgade have brugt flere kræfter på at stoppe Bonds, for 1 mod 1 var han ikke til at stoppe.

Den anden store amerikaner, Connor Beranek, var også svær at håndtere, han scorede 15 points. Frederik Nielsen scorede 17 og ramte på 5 ud af 6 3-points skud. Hørsholm kontrollerede måske ikke hele kampen, men de fik vist sin styrke i slutningen og tog en vigtig sejr med hjem.

Hørsholm vandt rebound-kampen og lavede færre turnovers og fik dermed flere skud end hjemmeholdet, hele 78 mod 54. Men Stevnsgades spillere udnyttede sine skud rigtig godt denne gang og ramte på 69% af deres 2-point skud, hvor procenten var på 54% hos gæsterne.

Mike Flowers blev topscorer, han ramte på 7 ud af 10 skud og scorede 18 points. Mathias Seilund scorede 16 points og tog 7 rebounds. Sebastian Filirup scorede 13. Stevnsgades guards, Frederic Filsoof, Boris Vukicevic og Salman Khan havde bedre styr på bolden end i første kamp hvor der blev lavet mange turnovers mod Hørsholm pres-forsvar.

Tilskuerne var tilfredse med hjemmeholdet, der viste gejst og fremskridt. Forhåbentlig fortsætter trenden i næste kamp som bliver spillet søndag den 19. november i Nørrebrohallen mod Wolfpack. 

79ers vinder over Bakken Bears på udebane

28.10.2017

Hørsholm 79ers fortsatte deres fine sæsonstart med en sejr i Aarhus, da Bakken Bears blev slået 89-81.

Bears var ellers foran ved halvlegspausen, men nordsjællænderne var klart bedst i kampens anden halvdel. Matt Bonds scorede hele 20 point i anden halvleg og sluttede i alt på 34 point.

Bears startede ellers frisk ud og var foran 4-0 og senere 12-5, men Ty Sabin og Matt Bonds var første periodes bedste spillere og Hørsholm slog fint tilbage. De scorede hhv 8 og 7 point, mens Bears havde spredt scoringerne bedre ud – hele fem spillere havde sat 4 point på tavlen til Bearsføring på 24-21.

I anden periode fortsatte de to amerikanske Hørsholmspillere, og de blev suppleret af Nikolaj Bank, der scorede syv point i perioden. For Bears kom Doug Wiggins i gang med syv point. De to fulgtes ad i de første otte minutter af anden periode inden Bears sluttede bedst og holdet førte følgelig 48-43 ved pausen.

Tredje periode var domineret af ustoppelige Bonds og Sabin, der samlet scorede 23 ud af 25 Hørsholm-point. Udover at Bears havde virkelig svært ved at stoppe de to Hørsholmprofiler, var der også problemer i angrebsenden, hvor der blot blev sat 19 point i kurven.

Føringerne skiftede i det meste af perioden, men i starten af fjerde periode scorede udeholdet ni point i træk til føring på 77-69. Matt Bonds førte stadig an i scoringerne, suppleret af Asbjørn Nerlov.

Bears’ angrebsspil var præget af enkeltmandspræstationer og missede skud, mens Hørsholm effektivt tog sig af reboundsene. Bears fik ikke lukket hullet, og Hørsholm førte hele perioden med mellem fem og ni point.

Mest scorende for Hørsholm var Matt Bonds (34 point), mens Ty Sabin scorede 26. For Bears scorede DeVaughn Akoon-Purcell, Tony Bishop og Jaye Crockett hver 12 point.

Med sejren fastholder Hørsholm tredjepladsen med otte point efter seks kampe, mens Bears er på femtepladsen med fire point efter tre kampe.

Næste opgave for Hørsholm er tirsdag, hvor holdet gæster Stevnsgade, mens Bears spiller igen i Basketligaen den 19. november, når Randers Cimbria kommer på besøg.

Følg Basketligaen på TV 2 SPORT i november

25.10.2017

I november måned starter TV 2 SPORT årets dækning af Basketligaen. Der bliver sendt tv kampe direkte fra ligaen torsdag den 2. 9. og 16. november. Vi håber at alle vil støtte op om dansk basket på TV og se med, når vores yndlingssport bliver vist på tv. 

Team FOG Næstved – Horsens IC 2. november
TV 2 SPORT er med direkte torsdag den 2. november når pokalmestrene fra Team FOG Næstved tager imod pokalfinalisterne og DM-finalisterne fra Horsens IC. Det bliver noget af et åbningsbrag på TV skærmene når 2 af ligaens absolutte tophold møder hinanden i sæsonens første TV kamp.

De to hold har allerede mødt hinanden en gang i den unge Basketliga sæson og her lykkedes det Horsens IC at revanchere sidste års 1 points nederlag i Pokalfinalerne, med en sejr på 77-61.

I kampen var det de to nyindkøbte danskere: Kevin Larsen og Christian Benzon som førte an for Horsens IC med hhv. 19 og 15 point. Landsholdsspillerne har fået en god start i Horsens og specielt Kevin Larsen har imponeret på det seneste med flere stærke præstationer.

Hos Team FOG Næstved er det specielt den tilbagevendende guard, Troy Franklin som har været toneangivende. Han har haft et fantastisk comeback til Basketligaen og havde en fremragende start hvor han efter de første 3 kampe snittede 24.3 point pr. kamp bl.a. ved at skyde 50 % bag treeren.

Kampen vises direkte på TV 2 SPORT, torsdag den 2. november med optakt fra kl. 18:00 

Svendborg Rabbits – Horsens IC 9. november

Den næste Tv kamp i november bliver endnu en spændende kamp med Horsens IC i en af hovedrollerne. Denne gang er det sidste års bronzevindere Svendborg Rabbits som får besøg af ”de gule”. Kaninerne fra Svendborg har været aktive op til den nye sæson og har fået flere nye spændende spillere ind i truppen og har skiftet ud i trænerstaben.

Holdet har bl.a. hentet 3 danske profiler ind på holdet i form af: Sebastian Aaris Petersen, Jacob Enevold Jensen og Mikkel Plannthin. Det er 3 unge danskere som til trods for deres unge alder har masser af erfaring med sig. Udover de tre danske profiler har Svendborg også 2 amerikanere i startopstillingen, Michael Jarade Moore og Terrel Harris som begge bidrager stærkt i angrebet.
Horsens IC og Svendborg har mødtes en gang tidligere i sæsonen og her måtte kampen ud i overtid før Horsens IC kunne sikre sig sejren. Kevin Larsen var en dominerende faktor i kampen og han sluttede med 27 point og 10 rebounds. Horsens IC dominerede overtidsperioden og vandt kampen 91-78.

Kampen vises direkte på TV 2 SPORT, torsdag den 9. november med optakt fra kl. 18:00

Wolfpack – Hørsholm 79ers, 16. november
Torsdag den 16. november er det så sidste chance for at se dansk basket på tv indtil pokalfinalerne i slutningen af januar. I novembers sidste tv kamp fra Basketligaen er det oprykkerne fra Wolfpack der tager imod Hørsholm 79ers i slaget om københavnsområdet.

Oprykkerne fra Wolfpack har haft en hård start i ligaen, men er på det seneste kommet meget bedre med og tabte bl.a. kun med 7 point mod topholdet Horsens IC.

Hørsholm 79ers har et rigtig spændende hold i år, anført af nyindkøbte forward Matt Bonds og guard Ty Sabin som begge er blandt ligaens mest scorende og mest effektive spillere. Hørsholm har desuden stadig deres point guard og anfører Frederik H Nielsen på holdet, samt den rutinerede guard Mikael Vincents. Udover disse spillere består holdet af en masse spændende unge danske talenter.

Det ser desuden ud til at både Wolfpack og Hørholm 79ers har gode chancer for at kvalificere sig til Pokalturneringens semifinaler, så måske kan en af kampens deltager ende i Pokalfinalen, i slutningen af januar?

Kampen vises direkte på TV 2 SPORT, torsdag den 16. november med optakt fra kl. 18:00

Dansk basket på tv i resten af sæsonen 2017-18

Efter Basketliga kampene i november måned, sender TV 2 SPORT igen dansk basket når der afholdes Pokalfinaler, lørdag den 27. januar for damer og herrer.

Herefter bliver der vist herrelandskamp mellem Danmark og Albanien på TV 2 SPORT, torsdag den 22. februar. Det er Danmarks første hjemmebanekamp i prækvalen til EM 2021, kampen bliver spillet i Arena Næstved.
Derudover er TV 2 SPORT med når slutspillet i Basketligaen går i gang.

Danmarks Basketball Forbund og Basketligaen håber at alle der er interesseret i dansk basketball ser med når der bliver vist dansk basket på tv og vi opfordrer jer alle til at hjælpe os med at få så mange som overhovedet muligt til at se med, når vores yndlingssport bliver vist på TV.

To sikre point til kaninerne

27.10.2017

Torsdagens kamp skulle byde på to sikre point til hjemmeholdet som igen havde besøg af Wolfpack. Publikum blev ikke skuffet og der var aldrig rigtigt tvivl om resultatet.

Kampen starter lige og de to hold følges ad de første 6 minutter. Faktisk fører Wolfpack 17-16 inden coach Luca vælger at kalde timeout.

Spillerne får læst lektien og bedt om at få strammet op i forsvaret med det samme. Timeout hjælper og kaninerne får lukket godt ned for Wolfpack og går på et 17-1 run og ender med at føre efter første periode 30-18.

Anden periode bliver der skiftet meget ud for hjemmeholdet og alle spillere bidgraver positivt.

Mike Moore, som spillede en super kamp med 21 point – 9 rebounds – 8 assist,  leverer et kæmpe dunk som skaber jubel blandt publikum. Rutine fornægter sig ikke og kaptajnen, Claus Magaard, sætter en flot 3’er på slutfløjtet af første halvleg til føring på 50-35. Publikum er tilfredse og man sidder med fornemmelsen af at Rabbits kører denne kamp hjem sikkert.

I anden halvleg fortsætter det koncentrede forsvarspil fra hjemmeholdet og man har success med at kontrollere Wolfpacks dygtige spiller, Durrell Vinson som igen i aften kæmpede hårdt under kurven. Det lykkedes at holde Durrell på kun 13 point i aftenens kamp. For udeholdet leverer Edgaras Stanionis en god kamp og får scoret 18 point og nappet 7 rebounds også.

Jacob Enevold Jensen spiller en god kamp og influerer mange skud i forsvaret og griber 6 rebounds samtidigt med han får lagt 10 point i kurven. Terrel Harris, som scorer 17 point i aftenens kamp, nyder godt af flere frispilninger fra netop Jacob Enevold i 3 periode og kaninerne udbygger føringen til 75-52 inden sidste periode.    

Dejligt var det også at se at flere af de unge kaniner får godt med spilletid og værdifuld erfaring at bygge videre på.

4. periode kører på ”cruise control” for hjemmeholdet og man kører en sikker sejr på 95-69 hjem mod Wolfpack.

Næste kamp for Rabbits er den 9. November i en live TV kamp på TV2 Sport mod Horsens IC.

Ugen efter den 15/11 venter så årets vigtigste kamp, kvart finale i pokal turneringen, igen mod Horsens IC, men denne gang på udebane. 

Horsens IC vinder komfortabelt over Stevnsgade SuperMen

27.10.2017

I et flot besøgt Forum Horsens var det top imod bund, da Stevnsgade kom på besøg.

I kampen var der klasseforskel og HIC vandt med 35 point i en kamp, hvor der aldrig var spænding om udfaldet. Stevnsgade skal dog have stor ros for at kæmpe hele vejen igennem.

HIC startede fro første gang i mange år med en ren dansk line up, og de var klar fra start. Der skulle tages revanche efter den noget sløje kamp imod Copenhagen Wolfpack.

Forsvaret var aggressivt og Stevnsgade havde svært ved at komme til gode skud. I den anden ende regnede pointene i kurven. Kevin Larsen dominerede inside, mens Oscar Jørgensen var varm fra distancen.

Det aggressive forsvar resulterede også i mange steals, som gav lette lay ups. Her førte Aladdin Barakeh op. For Stevnsgade var farligste spiller Mathias Seilund. Efter første periode var stillingen 35-14 til HIC.

Billedet fortsatte i anden periode. Dog var HIC ikke helt så skarpe. Oscar Jørgensen fortsatte, men også Christian Lindberg og Frederik Rungby gjorde det godt. For Stevnsgade blev Mohamed Osman varm. Han scorede 20 point i kampen. Ved pausen var stillingen 59-30, og alt spænding var for længst forduftet.

I anden halvleg var billedet det samme. Stevnsgade kom i perioder en lille smule bedre med, men det var mest fordi HIC ikke trykkeren på speederen. Stevnsgade skød godt udefra og, og det gjorde at de ikke blev kørt helt over.

Det hele ender med en sikker HIC sejr på 109-74. Bedste mand for HIC var unge Oscar Jørgensen med 22 point, mens Kevin Larsen scorede 20 point og tog 8 rebounds på 14 minutter. For Stevnsgade var bedste mand Mathias Seilund.

Næste kamp for HIC er først kommende torsdag, hvor det gælder en svær udekamp imod Team FOG Næstved Næstved.

Team FOG Næstved vinder over Randers Cimbria

26.10.2017

Randers Cimbria tog torsdag aften i mod Team FOG Næstved. En på papiret spændende kamp, hvor begge hold før sæsonen har meldt sig i kampen om minimum top 4.

Gæsterne starter i højt tempo, hvilket volder Randers en den problemer. Udover det hurtige spil, har gæsterne også den fysiske fordel med flere store og høje spillere. Næstved henter mange lette point under kurven, hvor Randers skal slide mere for at komme til scoringerne. Det er værd at bemærke at Randers sidste 9 point i første quarter var på straffe.

Randers får kontakt i starten af 2. quarter og herefter er der scoringskrig. Stort set alt fra begge hold går i kurven. For Randers har Kyndahl Hill scoret 14 efter de første 15 min, og for Næstved er der Washington der fører an med 13 point.

Randers får bedre fat under kurven i forsvarer - men Næstved svarer igen ved at trække spillet ud bag 3’eren. Det giver Team FOG lidt luft. Randers hænger på, men efter en meningsudveksling med dommeren får Coach Olsen en teknisk fejl hvilket i sagens natur ikke hjælper.

Franklin, Washington og co straffer Randers og scorer fra 3-pointsland efter behag og strækker føringen til 7 point kort før tid. Næstved fører 56-63 ved pausen

Efter pausen fortsætter hjemmeholdets udfordringer - både i forsvar og angreb. Løsningen ligger ikke lige for - hårdt arbejde er vist den eneste vej ud. Næstved + 13 efter 24 min. Resten af 3. quarter kæmper Randers bravt, men Franklin, Rauka og Washington har fuld kontrol. Næstved + 16 inden de sidste 10 minutter.

Randers forsøgte med alle midler at komme tilbage i kampen, men Næstved var en for stor mundfuld. Randers kæmpede i perioder, men i dag fungerede især forsvaret ikke for hjemmeholdet. Der er meget at arbejde på endnu - og sæsonen er heldigvis stadig ung.

Team FOG Næstved kan drage hjem til Sydsjælland med en sejr på 99-116 (26-32, 30-31, 18-27, 25-26).

Topscorer for Randers Cimbria blev Charlie Burgess med 21 point (7 ass). For Team FOG Næstved blev Conner Washington topscorer med 25 point (9 ass) og Ziggy Riauka med 24 point (8 reb).

Foto er leveret af Andreas Larsen / Mediekammeret.dk

Følg Bakken Bears Europe Cup kamp på Livestream

25.10.2017

Onsdag den 25. oktober kl. 18:30 Spiller Bakken Bears deres første hjemmebanekamp ved årets FIBA Europe Cup. Kampen er mod de forsvarende portugisiske mestre SL Benfica. Du kan følge kampen på livestream eller i Vejlby-Risskov hallen.

Benfica har vundet 26 mesterskaber, 25 pokaltitler og 14 Super Cup-titler i den hjemlige andedam. Holdet er lige nu indehaver af alle tre hjemlige titler!

På den internationale scene har Benfica – ligesom Bears i øvrigt – deltaget on/off de seneste år. SL Benfica har deltaget i FIBA Europe Cup de seneste fire sæsoner og formåede i 2016/17 for første gang at knibe sig videre til andet gruppespil.

Bakken Bears tabte åbningskampen på udebane mod gruppens favoritter fra Avtodor Saratov (73-76), og kan især notere sig at holdet vandt reboundkampen eftertrykkeligt. Desværre for de danske mestre var scoringsprocenterne ikke gode nok, og det skal der rettes op på, hvis Bears skal nærme sig sejren mod Benfica.

Bakken Bears – SL Benfica spilles onsdag kl. 18.30 –  Du kan se kampen i Vejlby-Risskov Hallen eller på live stream.

Link til Livestream → Bakken Bears - SL Benfica Livestream