Nyheder

To points til Stevnsgade Supermen der besejrer Randers Cimbria

18.02.2017

I en Nørrebrohal, som bar præg af vinterferie, hentede Stevnsgade SuperMen sin første sejr i sæsonen da Randers Cimbria blev besejret med 106-92.

1.quarter starter lidt rodet og begge hold spiller lidt nervøst, men det virker som om der er en ekstra tænding hos SuperMen i dag.

De første 3 minutter ender 9-9 og kampen er stadig meget åben, Randers Cimbria vil det dog anderledes og begynder at trække fra. Perioden ender 20-31 til Randers Cimbria og det lille hjemmepublikum sidder tilbage med en fornemmelse af, at det bliver det 22. nederlag i streg til SuperMen.

I 2.quarter er Randers Cimbria stadig spilstyrende, men SuperMen hænger dog på og får faktisk hentet 6 af de 11 points som de var bagud efter 1.quarter.

Randers er stadig foran ved periodens udgang til trods for at SuperMen vinder den 25-19. Randers Cimbria kan gå til pausen med en føring på 45-50, med en Chris Nielsen som er ved at skyde sig varm.

I 3.quarter følges holdene ad, men det er SuperMen der slipper bedst ud af perioden. Fra at have bagud med 5 points kan de rent faktisk slutte perioden med en føring på 6 points. De vinder perioden med 28-17 og det har lykkedes SuperMen, at stå så godt i forsvaret, så Randers bliver holdt under 20 point i både 2. og 3.quarter. Det skyldes især en rigtig godt spillende Davie Champangie som tager hele 19 rebounds i kampen.

I starten af 4.quarter begynder hjemmepublikum at kunne fornemme overraskelsen komme og de liver op på lægterne. Den tænding som SuperMen begyndte kampen med kommer mere og mere frem hen mod slutningen af opgøret.

De frustrerede Randers spillere begynder også at se mere og mere fortvivlede ud. SuperMen vinder også 4.quarter med 33-25 og jubelscenerne begynder at udspille sig i Nørrebrohallen, som om SuperMen har vundet mesterskabet.

Kampens topscorer blev Chris Nielsen fra Randers Cimbria med 32 points, tæt fulgt af Alonzo Brooks med 28 points fra SuperMen.

Tredje gang blev lykkens gang for SISU der slår Horsens IC

17.02.2017

SISU har i mange år haft problemer med at slå de helt store hold i ligaen, som Svendborg Rabbits, Bakken Bears , Team FOG Næstved og Horsens IC.

Kun enkelte gange har drengene fra Gentofte snuppet point i de mange svære kampe. Dog kunne SISU endnu en gang vise at de bestemt ikke er færdige med at udvikle sig, da de torsdag tog imod de dobbelte mestre fra Horsens IC.

Første periode starter som lyn og torden for begge hold, og det ligner med det samme en kamp med ekstremt højt tempo. Desværre for Horsens IC kunne de endnu engang se en af deres stjernespillere gå til tælling, da Will Artino lander på en SISU-fod og dermed måtte udgå.

Denne skade efterlod Horsens en smule tyndt besat på insidepladserne, hvor SISU var stærkt besat med trekløveren Adjehi Baru, Tanner McGrew og Asger Hjorth. Hele første periode igennem skiftedes de to hold med at føre, hvor især Iffe Lundberg gjorde sig positivt bemærket, med et konstant pres på SISU-forsvaret. Perioden ender 29-28 i Horsens favør, og der var lagt op til en højintens kamp.

Anden periode var umiddelbart ikke meget anderledes end første, bortset fra at procenterne fra de to hold faldt en smule. Kroaten Marin Mornar gjorde sig fint bemærket for Horsens i Artinos fravær, hvor han især serverede et par ekstreme dunks, til stor glæde for Horsensbænken.

For SISU var Tanner McGrew en evig trussel især på angrebsrebounden, hvor han hele kampen igennem var afgørende for hjemmeholdet. Også Den stærke guard Derrick Wilson var en vigtig faktor i første halveg, hvor han konstant skabte muligheder for sine holdkammerater med sine stærke drives til kurven. Holdene kunne efter endnu en begivenhedsrig periode gå til halveg helt lige 54-54.

Med den store svækkelse grundet den tidlige skade, var Horsens ikke helt i stand til at holde sig ude af fejlproblemer. Konstant tog Adjehi Baru og Tanner McGrew stærke rebounds og trak dertil også mange fejl inde i feltet.

Til Horsens fordel var det dog ikke et SISU-mandskab som viste sig at være prængende fra straffelinjen. Spændingen fortsatte fuldstændig uafbrudt også igennem tredje periode, og stillingen var dermed fortsat tæt, dog med en lille overhånd til Horsens ved scoren 73-68.

Scoren bølgede frem og tilbage, og der var ingen af holdene der for alvor kunne få det afgørende momentum, som der ofte kræves for at vinde de tætte kampe.

Horsens havde enkelte gange perioder med vigtige treere fra Lawrence Alexander og Vedran Borovcanin, som begge også drev gæk med SISU-forsvaret. Med storspil fra de to stærke insidespillere McGrew og Baru, var det dog svært for Horsens at holde SISU på afstand.

I slutfasen scorer Alassan Touray en vigtig treer til stillingen 85-83, som skulle vise sig at være afgørende. Resten af perioden bruger Horsens på at fejle og se SISU udbygge scoringen på straffe. Da de sidste treerforsøg fra Horsens-lejren ikke havde den ønskede præcision, kunne SISU så småt hive den flotte sejr hjem med cifrene 91-86.

For hjemmeholdet kan det ikke være nogen hemmelighed at Tanner McGrew bør nævnes som kampens spiller med sine 20 point og 18 rebounds. Dog bør også Adjehi Baru nævnes for sin flotte indsats i begge ender, hvor han sluttede med 17 point og 12 rebounds.

For Horsens IC kunne især Daniel Trist vise sine solide evner med 23 point. Derudover var Iffe Lundberg tæt på den første ikke-SISU triple-double med 12 point, 12 rebounds og 9 assists, så en meget flot kamp af ham også.

Horsens IC næste opgør er med Svendborg Rabbits den 21. februar, hvor SISU allerede søndag skal på en svær opgave, når de tager til Aarhus og møder Bakken Bears.

Team FOG Næstved gav Bakken Bears kamp til stregen

16.02.2017

Flere end 1500 tilskuer blev torsdag aften vidende til en spændende kamp i Arena Næstved mellem Team FOG Næstved og Bakken Bears.

Kampen bølgede frem og tilbage og blev først afgjort i slutminutterne da hjemmeholdet løb tør for point og held. Derved kunne gæsterne tage tilbage til Aarhus med en sejr på 83-78.

Team Fog Næstved fik en ualmindelig god start på kampen. 10-0 efter 3½ minut. Det er vist ikke hverdagskost for Bakken ikke scorer i 3½ minut.

Da holdet så scorede 2 3'ere, var man sikker på, at nu kom Bakken. Team Fog Næstved svarede dog godt igen, inden Bakken mod slutningen af perioden fik udlignet Team Fog Næstveds føring så perioden endte 19-19.

Team Fog Næstved startede 2. periode med bolden, men smed den meget hurtigt væk med en scoring til Bakken til følge.

Bakken praktiserede et meget aggressivt forsvar og et meget højt tempo, hvilket ikke bekom Team Fog Næstved vel. Men holdet kæmpede flot for ikke at blive sat af.

Det lykkedes fint - oven i købet så godt, at Team Fog Næstved gik til pausen med en føring på 4 point, 41-37.

Efter den store pause kom Bakken bedst fra start og bragte sig hurtigt foran. Team Fog Næstved fik dog også gang i scoringen, og holdene fulgtes ad, til der manglede ca. 4 minutter af perioden.

Team Fog Næstved var i problemer og kunne ikke få spillet til at køre. Det var derfor forholdsvis nemt for Bakken at trække fra til en 10 pointsføring.

Team Fog Næstved blev dog ved med at kæmpe, så holdet kun var bagud med 3 point inden sidste periode.

Bakken kom også i 4. periode bedst fra start. Begge hold spillede i højt tempo, hvilket vel tærede på ressourcerne. Og ressourcer havde Bakken flest af qua en bredere bænk end Team Fog Næstved.

Team Fog Næstved kæmpede dog det bedste holdet kunne, men kunne mod slutningen ikkke holde fast og derfor vandt Bakken Bears kampen.

Men en fremragende kamp var det mellem 2 gode hold, som Bakken vandt med 5 point.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Earnest Ross med 22 point. For Bakken Bears scorede Devaughn Akoon-Purcell 29 point.

Hørsholm 79ers går på delt 3. plads i BL med sejr over Stevnsgade Supermen

15.02.2017

Vi skulle ind i anden halvleg før Hørsholm kunne trække fra bundholdet Stevnsgade, der kæmpede godt, men da først Hørsholm trykkede på speederen, gjorde de det eftertrykkeligt.

De to hold gik til pause med Hørsholm foran 43-41 og inden tredje periode var slut, var forspringet oppe på 20. Med en sejr på 79-65 rykker Hørsholm på en delt tredjeplads.

Det var i forsvaret Hørsholm vendte kampen. Især Andreas Meilby kom ind og fik fingrene på mange løse bolde og rebounds, imens Jyles Smith blokerede tre skud i starten af tredje periode.

Samtidig med at Stevnsgade kun scorede 11 point i tredje periode, begyndte Hørsholms angreb at fungere, da Jyles Smith scorede 10 point de første fire minutter af anden halvleg. Da Frederik H. Nielsen så føjede ikke mindre end fire tre’ere til i tredje periode, løb Hørsholm fra gøsterne og kunne gå ind til fjerde periode med et afgørende forspring på 61-42.

Hørsholms dominans fortsatte ind i fjerde periode, hvor hjemmeholdet om foran 73-47 på en tre-pointer fra Mikael Vincents, inden koncentrationen dykkede lidt og Stevnsgade gjorde det til en respektabel score ved at vinde de sidste fem minutter 18-6.

Efter kampen fokuserede Hørsholms træner Rafa Monclova på at kampen ikke var så let som Stevnsgades 21 nederlag og nul sejre kunne antyde:

-De her kampe er ekstremt svære at spille. Alle forventer, at man skal slå et hold uden sejre med 40, men sådan er realiteterne ikke. Hvis man har set det her hold, Stevnsgade, i de seneste kampe, så har de været ekstremt tæt på at slå Bakken Bears og Næstved. Det er et farligt hold at spille mod.

I forhold til spillet på banen var træneren også tilfreds, om end mere med anden halvleg end første:

-I første halvleg spiller vi faktisk godt forsvar, men vi kontrollerer ikke rebounden og så får de lige 11 angrebsrebounds. Det får vi talt om i pausen, og forskellen på de to halvlege er, at de kun får to angrebsrebounds i anden halvleg. Det er jeg meget tilfreds med.

Hørsholm var uden Marvin Dominique det meste af kampen, idet han på fysioterapeutens råd sad ude med en muskelskade. Ifølge Rafa Monclova forlangte han dog at komme ind og hjælpe holdet efter halvlegspausen og han fik ni minutter i anden halvleg, hvor han gav god energi til holdet.

Med sejren rykker Hørsholm på en delt tredjeplads i Basketligaen, sammen med Team FOG Næstved og Svendborg Rabbits, alle med 22 point. På grund af indbyrdes kampe er Svendborg forrest af de tre, mens Næstved er efter Hørsholm på femtepladsen.

Hørsholm spiller næste gang mod netop Næstved, onsdag 22. februar i Hørsholmhallen.

Foto er leveret af Daniel Jensen. 

Svendborg Rabbits taber hjemme til Bakken Bears

15.02.2017

Nederlag til kaninerne men fremgang at spore I spillet.

I det klassiske opgør mellem kaninerne og bjørnene trak gæsterne fra Århus sig sejrsrigt ud af aftenens opgør.

Kampens resultat endte 85-97 til gæsterne efter en kamp hvor begge hold var bedst i to af kampens fire perioder.

Inden kampen starter var der velfortjente applaus til både Antonio Porta som spillede kamp nr. 100 i BL. Axel Karason som i dag sad ude med en skade havde rundet 200 kampe.

Modstanderne havde også to jubilarer med, Adama Darboe spillede kamp nr. 250 og Morten Sahlertz rundende flotte 300 kampe. Tillykke til alle 4 spillere med de flotte milepæle.

I første periode starter med en 3-2 føring til Rabbits efter en flot 3 points scoring af Alexander Bak.

Derefter gik det helt galt for hjemmeholdet som pludselig måtte se sig selv have gravet et meget dybt hul og være bagud 3-21 efter specielt Akoon-Purcell kom flyvende ud af start hullerne og scorede 14 på kampens første 5 minutter.

Blødningen bliver stoppet og hjemmeholdet kæmper sig bedre med og er bagud 21-33 efter første periode.

Darious Moten var tilbage efter skadespause og var med sin energi og gode forsvarspil en væsentligt faktor i comebacket kaninerne forsøgte at få gang i.

2 periode bar præg af god gejst og fight for hjemmeholdet og faktisk vinder Rabbits perioden med 26-21. Publikum gik til halvleg med et hjemmehold der kun var nede med 47-54. Så ikke en umulig opgave.

Som sagt havde hvert hold to perioder de dominerede i kampen. Og 3 periode tilhørte klart Bakken Bears som bare var overlegne i denne periode. Det lykkedes kun kaninerne at score 9 point i hele perioden og derved fik man gravet et ordentligt hul igen.

Bagud 56-80 efter 3 periode hvilket var en ærgerlig udvikling på kampen.

Fjerde periode tilhører hjemmeholdet hvor der er flere gode aktioner og vigtigt af alt, vilje hos Rabbits mandskabet.

Det lykkedes flere gange at spille godt forsvar og stresse modstanderen. Med 2 minutter tilbage var man kun bagud med 9 point. Som nævnt ender kampen dog med en Bakken sejr på 97-85.

Det vigtige for hjemmeholdet er at tage den gejst og vilje med til næste opgør som er mod Horsens IC. I modsætning til sidste kamp kunne spillerne se sig selv i øjnene og vide de havde kæmpet godt for tingene i dagens kamp.

Bliver Rabbits ved med at kæmpe og fighte og samtidigt får gang i forsvaret skal vi nok snart få vendt bøtten og få en sejr.  

Topkamp på tv i vinterferien

14.02.2017

Team FOG Næstved - Bakken Bears torsdag den 16. februar på TV 2 SPORT fra kl. 18:00

Team FOG Næstved gør sig klar til kamp

Torsdag den 16. februar er der topopgør fra Basketligaen på TV 2 SPORT. De nykårede Pokalmestre fra Team FOG Næstved tager hjemme imod sidste års Pokalmestre fra Bakken Bears. I deres seneste møde var det bjørnene fra Århus som vandt en tæt kampe 78-76. Så der er lagt op til en intens kamp hvor hjemmeholdet kæmper for at distancere sig selv fra den tætte stilling i midten af tabellen, hvor kun 4 point adskiller nr. 3 og nr. 7. 

Team FOG Næstved kom efter en hård start på sæsonen tilbage fra mørket og erobrede Pokaltitlen med et fantastisk comeback i det sidste minut. Nu er der desværre drama på ny i Næstved. I fredags blev man nødsaget til at annullere kontrakten med en af holdets største profiler, Cheikh Sane. Ifølge oplysninger fra holdet var Sane involveret i en fysisk batalje under en træning og der har man taget konsekvensen og fyret spilleren efter et klart brud på klubbens værdisæt.

Holdet indtager i øjeblikket en 3. plads i Basketligaen, men der er stor kamp om placeringerne i stillingen i år. Team FOG Næstved har nemlig blot 4 point fra deres 3. plads ned til 7. pladsen og derfor er hver en sejr ekstra vigtig for holdet for at få en så god placering som muligt inden slutspillet. Hvordan holdet klarer sig uden Cheikh Sane under kurven er ikke til at sige, men der er dog andre profiler på holdet der kan steppe op.

Moritz Lanegger og Earnest Ross som kom til klubben under sæsonen har vist sig at være rigtig gode indkøb som begge levere flot spil. De 2 spillere var alt afgørende i Pokalfinalen, hvor specielt Lanegger havde en afgørende rolle til sidst i kampen. Derudover skal man heller ikke glemme Deon Javon Mitchell som kan eksploderer og scorer masser af point.

I holdets første kamp uden Cheikh Sane blev det til et 11 points nederlag til et Horsens IC mandskab som manglede profilen Myles Mack. Det er svært at konkludere noget ud fra den kamp, men måske vi som tilskuere og Næstved selv bliver klogere efter mødet med Bakken Bears torsdag.

Bakken Bears er vanen tro at finde i toppen af Basketligaen sammen med Horsens IC, som Bakken endnu ikke har slået i denne sæson. Holdet er kommet igennem Champions League og kan nu fokusere fuldt ud på Basketligaen resten af sæsonen. Det har dog kostet en del energi for klubben som bl.a. har måtte se profilen Michel Diouf gå ned med en alvorlig skulderskade. Til at erstatte Diouf hentede man amerikanske John Williamson ind, men han nåede desværre kun at spille 90 sekunder i Basketligaen før han også måtte gå ud med en skade.

Til trods for skaderne har Bakken Bears dog stadig en bred trup med masser af profiler. Den største af dem er selvfølgelig ligaens topscorer Devaughn Akoon-Purcell som snitter 20.8 point pr. kamp. Derudover råder holdet over en stærk point guard i Mike Gesell og landsholdsprofilen Adama Darboe.

Team FOG Næstved har mest at spille for i kampen grundet den utrolig tætte kamp for 3. pladsen i ligaen, hvor alle de resterende kampe tæller.

Hvem der vinder tv-kampen kan du finde ud af torsdag den 16. februar fra kl. 18:00 på TV 2 SPORT.

Horsens IC vinder sikkert over Team FOG Næstved

13.02.2017

Horsens IC tog søndag eftermiddag imod Team Fog Næstved. De gule jagtede revanche efter nederlaget i pokalfinalen for godt to uger siden.

HIC stillede op uden skadede Myles Mack, mens Næstved var uden Cheick Sane, som er blevet smidt ud af truppen.

HIC og i særdeleshed Will Artino var klar fra kampens start. Artino udnyttede den plads som Sane efterlod under kurven og dominerede fra kampens start. Han scorede 8 point i første periode. Generelt stor der HIC på det hele og Næstved havde det svært.

Efter første periode var HIC foran med 26-16.

Billedet fortsatte i anden periode. HIC i førerrollen og Will Artino som mest scorende spiller. Mod slutningen af perioden kommer Næstved lidt mere med, men så laver HIC et run og Vedran Borovcanin rammer en treer til pausestillingen 53-37.

Tredje periode forløber nøjagtig som de to foregående. HIC dominans med en forrygende Will Artino. For Næstved volder Earnest Ross lidt problemer.

I fjerde periode er Næstved tæt på at få en ordentlig snitter. HIC kommer foran med 27 og gør det onde ved Næstved.

HIC slipper dog speederen lidt, og hele bænken kommer på banen. For Næstved pynter Deon Mitchell og han scorer 12 point i fjerde periode.

Alt i alt ender det med en sikker sejr til HIC på 96-85 (26-16, 27-21, 24-21, 21-27).

Topscorer for Horsens IC blev Will Artino med 25 point. For Team FOG Næstved scorede Deon Mitchell 23 point.

Næste kamp for HIC er på torsdag, hvor der venter en vanskelig udekamp imod formstærke SISU. 

Stor sejr til SISU hos Svendborg Rabbits

12.02.2017

Opgøret mellem Svendborg Rabbits og SISU var frygtet en smule hos hjemmeholdet på grund af afbud fra Harding Nana og Daroius Moten.

Første periode startede bedst for Hjemmeholdet som 8-5 efter fire minutter, men så begyndte SISU at udnytte at hjemmeholdets manglende størrelse og bragte sig på 18-8, blandt andet på grund af udeholdet bedste spiller, Kyle Dranginis, som lavede 3 treere. Alexander Bak lavede 9 point for Hjemmeholdet. Første periode endte 15-26.

I anden periode trak udeholdet yderligere fra med scoringer fra 7 forskellige spillere, og kun 2 treere fra Claus Maegaard holdt modet lidt oppe hos hjemmepublikum. Ved halvleg var stillingen 30-48 I tredje periode byttede holdene point det meste af tiden, men 11 point fra SISUs Tanner Mcgrew gjorde at stillingen før sidste periode var 49-71. Amedou Zaki lavede 6 for Rabbits.

Sidste periode startede med er 9-3 run til SISU, og resten af perioden blev der bygget point. Kyle Dranginis lavede yderligere 3 treere, den sidste blev der klappet fra hjemmepublikum. han endte med 8 treere, alle SiSUs tre pointscoringer.

For hjemmeholdet kom Mathias Seilund igang og scorede alle sine 9 point i denne periode. Gennem hele kampen led hjemmeholdet med den manglende størrelse og lidt manglende kampgejst.

SISU vinder kampen md hele 68-94 ( 15-24, 19-20, 15-26, 19-24).

Bedste mand for Rabbits var Alexander Bak, og for SISU selvfølgelig Kyle Dranginis, som er en af de absolut bedste spillere i Ligaen.

Ventet sejr til Bakken Bears over Stevnsgade SuperMen

12.02.2017

Bakken Bears fik den ventede sejr over Stevnsgade SuperMen, men det holdt meget hårdt og kampen blev først afgjort i det sidste minut, som Bears vandt 7-0.

Kampen endte 90-81 og dermed fik Bears sin 15. sejr i 18 kampe, mens Stevnsgade endnu ikke har prøvet at vinde.

Stevnsgade startede klart bedst og bragte sig foran 13-6, men et par udskiftninger senere var Bears foran med 15-13. Den store profil i første periode var udeholdets Jesper Sandager, der satte fem trepointscoringer i første periode. Desværre for udeholdet scorede han blot to point i resten af kampen.

Stevnsgade startede også anden halvleg bedst. Udeholdet bragte sig foran 34-23 mod et Bearshold, der slet ikke dækkede op. Omvendt var Stevnsgade utrolig velskydende i kampens første 15 minutter. Bjørnene fik dog samlet op og især Eric Palm fik trådt et skridt op og han sluttede perioden med otte af hjemmeholdets sidste ti point. Stevnsgade foran 42-40 ved halvlegspausen.

Stevnsgade – nu anført af Filip Rajovic og Jens Erik Nielsen – var foran indtil 50-49, men herefter var Bears foran. Fra 56-55 scorede hjemmeholdet seks point i træk og i starten af fjerde periode gik Bears på et 10-2 run. Ved 72-59 var det svært at forestille sig at kampen ikke var afgjort – men Stevnsgade kæmpede forbilledeligt og kom tæt på.

Bears holdt den tociffrede føring til 77-66, men så begyndte Filip Rajovic for alvor at score. Et layup og to trepointscoringer skabte spænding og da Jonel Palou reducerede til 83-81 var spændingen fuldt tilbage. Desværre for Stevnsgade fulgte et par turnovers, mens Bearsspillerne fik udnyttede deres chancer, og dermed blev spændingen i kampen punkteret.

Mest scorende for Stevnsgade var Filip Rajovic (24 point på 10 skud), mens David Champagnie scorede 18, som han supplerede med 16 rebounds. For Bears scorede Eric Palm 20 point – foruden 8 assists – mens Thomas Lærke satte 15, som han supplerede med 10 rebounds og 7 assists. Ligaens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell scorede 14 point og tog 8 rebounds.

Stevnsgade spiller næste gang på onsdag ude mod Hørsholm 79ers, mens Bears har to udebanekampe i den kommende uge – mod Svendborg Rabbits tirsdag og Team FOG Næstved torsdag.

Hørsholm vinder skridt i den tætte midte i Basketligaen

11.02.2017

På en eftermiddag, hvor Basketligaens midte blev endnu tættere, tog Hørsholm 79ers et skridt opad i stillingen med en 83-66 sejr over Randers.

Da SISU samtidig besejrede Svendborg, rykker Hørsholm op på femtepladsen, kun to point efter Næstved på tredjepladsen og to point foran Randers på syvendepladsen.

Hørsholms Andreas Meilby blev symbolet på en genrejsning efter Hørsholms nederlag til SISU torsdag. Den 24-årige forward kæmpede en tand mere end normalt, kastede sig efter løse bolde, tog lidt flere rebounds og ikke mindst ramte han fire af otte tre’ere og scorede 22 point som topscorer.

-Når man rebounder og kæmper og spiller forsvar og har god energi, sagde Meilby, så kommer man mere ind i en bedre rytme og som skytte er det bare vigtigt at have rytme, og det har jeg måske ikke haft. Nu håber jeg bare på at beholde den rytme og fortsætte med at hjælpe mit hold.

Hørsholm startede med godt spil, men få scoringer. Selv de helt lette skud gik ved siden af og Randers tog en 5-10 føring efter seks minutter. De næste ti minutter satte imidlertid kampen helt å hovedet. Hørsholms forsvar blev aggressivt og Randers gik i stå. Samtidig Ramte Emil Hjorth, David Harder, Mikael Vincents og Meilby tre’ere og så blev det til 32 point til Hørsholm mens Randers kun formåede 11 og Hørsholm tog en 28-21 føring.

Det var en føring, som Hørsholm aldrig afgav, og kun udbyggede op mod halvlegen. De to hold gik ind til anden halvleg med Hørsholm foran 47-36 efter Hørsholm ramte fire tre-pointere i de sidste tre minutter af første halvleg.

Det spillede også ind, at Randers manglede deres to topscorere, Chris Nielsen og Charlie Burgess, der var ude med henholdsvis sygdom og en skulderskade. Randers formåede ikke at finde de 30 point, de to normalt scorer, selv om den nye spiller, Deuce Bello, gjorde et godt forsøg. I kampens sidste syv minutter scorede han 13 point, men da var det for sent.

Hørsholm gik ind i fjerde periode foran 68-46, efter Andreas Meilby scorede tredje periodes sidste fem point. Han scorede også Hørsholms første syv point i fjerde periode og med syv minutter igen var Hørsholm foran 75-49 og kampen var afgjort.

Med sejren på 83-66 overhalede Hørsholm Randers i tabellen og overtog femtepladsen, i den mest lige liga i mange år. Der er kun fire point mellem Næstved på tredjepladsen og Randers på syvendepladsen og i midterfeltet kan alt ske.