Nyheder

Ulvene måtte strække våben for bjørnene

06.01.2018

Lørdag eftermiddag i Herlevhallen var der genforeningsmøde mellem Wolfpack Basketball og Bakken Bears.

Første kamp onsdag var endt med et Wolfpack nederlag i Aarhus på 81-111, hvor holdet kun stillede med 8 mand. I dag var Edgaras Stanionis tilbage på holdet. Så der var lagt op til at ulvene i det mindste kunne indfri coach Thomas Quaades målsætning om, at reducere et evt. nederlag til 20 point.

Til kampen var Bakken Bears igen i stærkeste opstilling og Wolfpack Basketball uden sine U 19 spillere, mens Andreas Høier havde taget plads på bænken. Kampen ender med et større nederlag til et godt kæmpende Wolfpack hold på 74-112.

Kampen blev generelt spillet i et hæsblæsende tempo, da begge hold gerne ville løbe stærk. Mens Bakken Bears også dominerede på deres fysik, hvilket bl.a. første til flere spektakulære dunk kampen igennem, og på høj træfsikkerhed fra tre points linjen.

Første periode starter godt med 4-0 til Wolfpack og det var så sidste gang ulvende var foran. Perioden var hurtigt præget af mange lette turnovers hos Wolfpack Basketball, grundet det høje tempo samt fuldbanepres fra Bakkens side. Da første periode rinder ud, er det med stillingen dobbelt op 14-28 til Bakken Bears.

Anden periode starter med hurtige, men med brændte skud fra Bakken side. Wolfpack konverterer igen et angreb til turover, og ender på i alt 24 af slagsen for kampen. Thomas Lærke kommer på tavlen med sit første dunk. Han er generelt meget aktiv i kampen og bliver Bakkens topscorer med 21 point.

I den anden ende er det nu Durell Vinson der er ved at finde hullerne i Bakken forsvaret, i en generelt god kamp fra hans side. Efter 2 minutter af perioden og reducering af Durell Vinson 16-32 til Bakken Bears. Wolfpack skifter ud. På banen igen Edgaras Stanionis og Anders Schou. Bakken spiller tungt med Chris Christoffersen på banen og fortsætter med at ramme fra distancen. I den anden ende vil de samme skud bare ikke i, i samme grad og Wolfpack slutter kampen af med at ramme små 16 % af skudende fra trepoints linjen, 4 stk. ialt. Tydelig misforståelse i Wolfpack forsvaret giver frit dunk til Tony Bishop og føringen øges. Edgaras Stanionis er ene mand i ulveflokken til at levere point.

Efter 4 minutter er det 20-41 og Bakken dominerer på de fleste parametrer. Bakken skifter ud. På banen kommer veteranen Nikolai Iversen og Doug Wiggins. De fortsætter dominansen og øger træfsikkerheden fra distancen, hvor Bakken ender med at sætte 14 tre point scoringer. Bakken slutter af i helbanepres hvilket Wolfpack slutter perioden af med at finde hullerne i.

Stillingen ved halvleg er 35-57 til Bakken Bears og træner Thomas Quaades målsætninger er stadig indenfor rækkevidde.

Tredje periode starter symptomatisk med en Bakken treer og 2 point af Durell Vinson Herefter ser vi kampens flotteste detalje på et Bakken steal hvor Doug Wiggins kan alley loope, sammen med Adama Darboe, bolden i kurven i et dunk. Wolfpack mister teten lidt og bolden for tit.

Efter 3 minutter er Wolfpack bagud med 37-66 og Bakken maskinen er oppe i fulde omdrejninger.  Wolfpack fanges gang på gang i Bakkens forsvar, hvilket fører til turnover. Thomas Quaade ønsker time out. Efter en voldsom start sænkes farten en anelse og Oliver Strøh og Edgaras Stanionis kan reducere til 45-68 på tre point med 4.50 igen af perioden.

Med 3 min tilbage af perioden 45-73 til Bakken. Wolfpack har det svært i Bakkens helbanepres hvilket fører til mange turnover. Bakken er dog ikke længere så effektive i den anden ende så Oliver Strøh kan dunke to point i kurven til 47-75. 2 min tilbage. Slutningen af perioden er generelt præget af at aftalerne falder lidt fra hinanden og at tilfældigheden råder. Perioden sluttes af med et skydetelt fra Bakkens side, uden den store effektivitet. Stillingen til fjerde periode er 52-85.

Sidste periode starter forrygende for Wolfpack, selvom kampen reelt er afgjort. Wolfpack viser at intet er opgivet og der er hurtige reduceringer af Edgaras Stanionis og Karolis Vaskys. Efter 2 minutter er stillingen 61-89. Durell Vinson fejles og kan reducere yderligere til 62-89. Det var det tætteste Wolfpack skulle komme på Bakken Bears. Thomas Lærke starter igen et skydetelt og indenfor 4 minutter sætter Bakken 4 trepointscoringer. Stillingen er 66-100 til Bakken Bears.

De sidste 3 minutter af kampen skiftes de 2 hold til at komme til scoringer og kampen rinder ud med en klar dominans og sejr til Bakken Bears på 74-112.

Wolfpack Basketball kan dog tage det med, at de aldrig helt lagde sig ned. Mest scorende for Wolfpack Basketball var igen Durell Vinson med 22 point og 17 rebounds. Edgaras Stanionis havde 18 point. Mens Oliver Strøh igen var stabil med 15 point og 8 rebounds.

Hos Bakkens Bears kom alle 12 spillere på tavlen. Særligt markerede hjemvendte Thomas Lærke sig med 21 point. Darko Jukic havde 15. 12 til Tony Bishop og 11 til Jeffrey Crocket.

Næste gang de to hold mødes, er i pokalfinalen den 27. januar i Forum Horsens  

Horsens IC vinder over Team FOG Næstved

06.01.2018

Horsens IC tog fredag aften imod Team FOG Næstved, i en kamp hvor HIC fra start var amputeret. De gule manglede Derrick Wilson, Shannon Hale, Esben Reinholt og Christian Benzon. Næstved var uden den nye mand JJ Mann, samt Ray Sanders der var sent hjem.

Fra starten var Lawrence Alexander klar. Han scorede hurtigt syv point og bragte HIC i front Rabbits. For Næstved startede Troy Franklin godt ud. Første periode var meget rodet og præget af turnovers. Første periode endte med en HIC føring på 21-20.

HIC blev hurtigt yderligere svækket, da Kevin Larsen hurtig begik to fejl og måtte sidde på bænken det meste af første halvleg.

Anden periode fortsatte med at være lige og ingen af holdene kunne trække fra. Reggie Agbeko kom ind fra HIC bænken, mens Philip Hertz var god for gæsterne. Ved pausen var Næstved foran med 40-39.

Det så ud som om at Kevin Larsen havde opsparet noget energi og vrede der skulle ud, efter at have siddet så meget på bænken i første halvleg. I tredje periode var Larsen ustyrlig. Han scorede 17 point på 8 minutter, og det var både 3 point skud, postbevægelser og dunk. Næstved havde svært ved at stå imod det, og Næstveds angrebsspil flød ikke. Efter tredje periode var HIC foran med 65-58.

HIC fortsatte det gode spil i 4 periode, og med otte minutter igen blev det endnu sværere for Næstved, da Franklin blev sendt tidligt i bad med sin anden tekniske fejl. Herfra kørte HIC sejren forholdsvis sikkert i land som endte på 86-73 (21-20, 18-20, 26-18, 21-15).

For Næstved var bedste mand uden tvivl Philip Hertz, mens det for HIC især var opløftende at Aladdin Barakeh, Oscar Jørgenesn og Christian Lindberg leverede solide præstationer som viser, at de er klar når der bliver kaldt på dem.

Næste kamp for Horwna IC er den 21. januar i en topkamp ude imod Bakken Bears.

Randers Cimbria udklasserede Svendborg Rabbits i nytårsopgør

04.01.2018

Sæsonens første opgør mellem Randers Cimbria og Svendborg Rabbits var ligeledes første kamp i det nye år for begge hold.

Kampen var yderst vigtig for begge mandskaber i bestræbelserne på at holde fast i top 4/5.

Kampen starter i højt tempo, hvilket giver en lidt rodet start. Holdene følges til 4-6, hvorefter Randers får hældt 5 ubesvarede point i kurven. 11-6 efter 5 minutters spil, Svendborg timeout.

Svendborg får styr på spillet efter deres timeout og kampen svinger +/- 1 point. Randers henter 5 hurtige point i løbet af de sidste 12 sekunder. Chris Nielsen med 2 straffe, steal og and1 af Devon Thomas gør det til 22-17 efter de første 10 min.

Randers kommer bedst ud til 2. q. Fornuftigt forsvar og angreb giver lidt mere luft til Rabbits. 29-21 efter 3,5 min. Randers udbygger føringen gennem den midterste det af quarteret, og Chris gør det til 39-25 med 4 min. igen. Charlie stjæler bolden ved indbounce, og Åris begår en usportslig fejl —> 41-25 til hjemmeholdet.

Svendborg sætter en godt slutspurt ind, og henter lidt i de sidste minutter, 52-38 efter 2. q.

Efter halvlegen kommer Randers ud intet helt andet gear end Rabbits. Hårdt, solidt forsvar og præcise angreb er hård kost for gæsterne. Efter 4 min af 3. er Randers foran med 67-40, Svendborg tager timeout.

Efter timeouten er der lidt stillingskrig. Svendborg får sat en prop i, men kan ikke gøre meget ved stillingen. Brændte skud på stribe. Randers får igen fundet vejen til netmaskerne, og får udbygget føringen mod slutningen af 3. q. Mouboe på buzzeren gør det til 82-48 inden de sidste 10 min.

Sidste quarter spiller Randers bænken i første halvdel. De gør god figur, og afleverer kampen ca. halvvejs foran. 94-63. Herefter spiller starterne den sidste del af kampen. De sidste 5 minutter er uden betydning for kampens udfald. Kampen ender med en storsejr på 109-76 til hjemmeholdet.

Alle mand for Cimbria kom på tavlen i en kamp hvor nederlaget til Horsens før nytår for alvor blev vasket væk.

Topscorer for Randers Cimbria blev Deuce Bello med 25 point. For Svendborg Rabbits scorede Terrell Herris 20 point.

Foto: Andreas Larsen / Mediekammeret.dk

Sikker sejr til Bakken Bears over Wolfpack

04.01.2018

Efter en kamp afgjort efter fem minutters spil, fik Bakken Bears en sejr på 111-81 over Wolfpack.

Bears rykkede med sejren op på en delt tredjeplads med Team Fog Næstved, der endda har spillet tre kampe flere end Bears. Bears og Wolfpack mødes igen på lørdag i Herlevhallen.

Bakken Bears stillede op uden Doug Wiggins og DeVaughn Akoon-Purcell, mens Wolfpack manglede Edgaras Stanionis og Luciano de Souza – de mangler kom Bears bedst ud af det med. Efter fem minutters spil førte Bakken Bears 20-2. Durell Vinson, der også blev kampens topscorer, var mest scorende i første periode med sine 10 point, mens Keane Thomann scorede otte for hjemmeholdet.

Bakken Bears førte 31-17 ved pausen og angrebet fik et nøk mere for begge hold i anden periode. Karolis Vaskys scorede otte point i anden periode for udeholdet, mens hele 11 Bearsspillere havde scoret ved halvlegspausen, hvor bjørnene førte 64-39.

I anden halvleg gik kadencen ned hos alle andre end Durell Vinson, der scorede 20 point på 20 minutter efter pausen, mens Bearspointene blev spredt fint ud. Indsatsen bar dog præg af at kampen var afgjort.

Sejren endte på 111-81 og Bears har nu syv sejre i ni kampe, mens Wolfpack bliver på syvendepladsen med to sejre i 12 kampe.

Mest scorende for Bears var Keane Thomann, der scorede 18 point på under 14 minutters spilletid, mens Tony Bishop scorede 16, som han supplerede med ni rebounds. Nicolai Iversen scorede 14 point på bare fire skud fra gulvet (4 for 4 på treeren foruden et par straffekast). For Wolfpack scorede Durell Vinson 36 point og han tog også 11 rebounds.

Sikker sejr til Bakken Bears over Svendborg Rabbits

30.12.2017

Bakken Bears fik revanche efter nederlaget mod Team FOG Næstved, da det blev til en overbevisende sejr på 96-69 over Svendborg Rabbits.

Efter en lige første periode fik Bears slået hul, og bjørnene fik hevet sejren hjem efter en kamp, hvor ingen af hjemmeholdets spillere var på banen mere end 25 minutter.

I første periode var Jaye Crockett bedste mand for hjemmeholdet og han fik taget nogle gode rebounds og samtidig scoret syv point. For Rabbits scorede Terrel Harris seks point i en periode, hvor ingen af holdene på noget tidspunkt førte med mere end fire point.

Det blev der til gengæld ændret på i anden periode. Efter Rabbits scorede de første to point, gik Bears på et 14-2 run, og fik dermed en føring på ti point. Michel Diouf, der stillede op efter nogle dage med sygdom, fik godt fire minutter på banen og nåede her at score seks point, og Bears nåede foran med hele 18 point inden Sebastian Åris sluttede anden periode på imponerende vis med en scoring fra et sted bag kurven.

Tredje periode startede Darko Jukic og Tony Bishop med at score inden der i resten af perioden nærmest blot blev udvekslet scoringer.

I fjerde periode justerede Bears i forsvaret, og det kunne Svendborg slet ikke løse. Bakken Bears scorede 18 ubesvarede point (i alt et 20-0 run inkl. de sidste to point i fjerde periode) og var kampen ikke afgjort inden, blev den det her med føring på 90-52. Rabbits svarede igen med tre treere i træk, heraf to af Claus Magaard. Resten af kampen blev en rodet affære uden det store drama og Terrel Harris sluttede med fire ubesvarede point.

Harris blev topscorer med 18 point, mens Nana Harding scorede 17 og supplerede med 14 rebounds. For Bears scorede Jaye Crockett 19 point, og han tog også ni rebounds. Tilbagevendte Thomas Lærke tilføjede 14 point.

Med sejren rykkede Bears op på fjerdepladsen i Basketligaen med seks sejre i otte opgør, mens Rabbits blev på sjettepladsen med fem sejre i 12 forsøg. Næste opgave for de to hold er for Bears' vedkommende onsdagens hjemmekamp mod Wolfpack, mens Rabbits torsdag spiller ude mod Randers Cimbria.

Team FOG Næstved vinder hjemme over Bakken Bears

29.12.2017

Årets sidste kamp i Næstved stod mellem Team Fog Næstved og Bakken Bears. En kamp, hvor Team Fog Næstved absolut ikke var favorit.

Team Fog Næstved kom dog godt fra start, men Bakken er Bakken, og midt i perioden trak holdet fra. Men så var det Team Fog Næstveds tur til at have momentum – et 9-0 run ændrede stillingen fra 12–16 til 21–16 med 3 minutter tilbage af perioden.

Resten af perioden skiftede holdene til at score, således at Team Fog Næstved ved periodens slutning førte med 6 point.

2. periode startede meget lige, men i løbet af meget kort tid lykkedes det for Bakken at komme helt tilbage pointmæssigt – godt hjulpet af et par dumme Team Fog Næstved-fejl.

Hjemmeholdet fik dog samlet sig og holdt trit med Bakken scoringsmæssigt resten af perioden, således at Team Fog Næstved kunne gå til pausen med en føring på 5 point, 49-44 og en spændende 2. halvleg var i vente for de mere end 1500 tilskuer som var på plads i Arena Næstved.

Team Fog Næstved fik en god start på 3. periode, men i løbet af kort tid fik Bakken indhentet Team Fog Næstveds føring og endda bragt sig foran. Men Team Fog Næstved kom tilbage og bragte sig igen foran for en kort stund, idet det lykkedes for Bakken at få udlignet inden sidste periode.

69 – 69 inden sidste periode og kampen var stadigvæk helt åben.

Team Fog Næstved fik en god start med at score de første 4 point inden for det første minut. Derefter var der ellers dømt scoringspause i nogle minutter. Spændingen i kampen var på højdepunktet, og der var en øredøvende larm i arena Næstved.

Begge hold leverede en superfight uden lige, så det var en fornøjelse at overvære kampen. At holde Bakken nede på 3 point i næsten 8 minutter er vist ikke hverdagskost i dansk basket og Team FOG Næstved vinder 4. periode med 18-13 og derved kampen med 87-82.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Kazembe Abif med 16 point og for Bakken Bears scorede Doug Wiggins 20 point.

Horsens IC vandt årets sidste kamp i Nørrebrohallen

02.01.2018

Det var top mod bund da Horsens gæstede Nørrebrohallen den 30. december. Horsens havde ved kampstart kun tabt en enkelt gang, mens Stevnsgade stadig ledede efter sæsonens første sejr.

Men den blev ikke hentet mod topholdet, selvom forskellen mellem holdene på banen ikke var så stor som man måske kunne forvente.

Som ofte før startede hjemmeholdet ganske godt. Philip Rajovic var brandvarm og scorede 13 points i første periode. Stillingen efter 11 minutter var 26-27 og Stevnsgade kunne godt følge med topholdet. Men så kom en ret dårlig periode hvor Stevnsgades spillere lavede hele otte turnovers på ni minutter. Det betød, at Horsens kom til mange nemme scoringer og byggede op en føring på 14 points.

Halvlegsstilling var 43-57. Kampen blev faktisk afgjort i anden periode, da holdene efter pausen spillede en forholdsvis lige anden halvleg som endte 36-37. Slutresultat blev dermed en udesejr på 15 points, 79-94.

Udover Philip der scorede 25 points, imponerede Boris Vukicevic for hjemmeholdet med 17 points, 7 assists og 6 rebounds. 5 ud af 9 på 3-eren. Mathias Seilund var ikke helt så varm udefra, ramte kun én ud af seks 3-ere, men endte med en double-double, 13 points og 10 rebounds. Stefan Jevrig spillede også en fornuftig kamp, scorede bl.a. 12 points. Stevnsgade spillede med god intensitet og reboundede godt, men de havde svært ved at dække Horsens inside spillere, og lavede som sagt for mange kostbare turnovers.

Horsens scorede hele 52 points ”in the paint”. Kevin Larsen scorede 23 points og ramte 10 af 14 skud, 71%. Vedran Borovcanin scorede 12 points, lige som Oscar Jørgensen som ramte fire 3-ere på kun fem skud. Horsens er et godt hold med god bredde og god balance på holdet, de kan godt spille up-tempo basketball, men også halvbane bold hvor bolden bliver tålmodigt spillet under kurvene.

Horsens IC tager imod Team FOG Næstved fredag den 5. januar og Stevnsgade SuperMen starter ligeledes året med en kamp mod Team FOG Næstved, dog i Næstved onsdag den 10. januar.  

Horsens IC slår Randers Cimbria sikkert

29.12.2017

I en godt fyldt Forum Horsens tog Horsens IC mod Randers Cimbria, i en kamp som forventes at blive svær for hjemmeholdet, da Randers har skabt et hold med masser af kvalitet og mange profiler. Det endte dog med en sikker HIC sejr på 102-76.

HIC kom dog buldrende fra start. Især Kevin Larsen boltrede sig. Randers havde ingen svar på ham i starten, og der var to point eller fejl, hver gang han rørte bolden. I det hele taget var HIC meget veloplagte, og Randers havde det svært. Efter første periode var HIC foran med 34-16, og Kevin Larsen scorede 20 point i de første ti minutter.

I anden periode kom Randers bedre med. Charlie Burgess var i spillehumør og voldte HIC problemer: Reggie Agbeko kom ind for bænken og straffede Randers inside. Momentum var dog skiftet og Randers gjorde det godt. Ved pausen var HIC foran med 59-50. En halvleg hvor der blev dømt et hav af fejl til begge hold.

Hvad Arnel Dedic sagde i pausen er ikke til at sige, men det var et HIC hold med ild i øjnene. Forsvaret var agressivt og angrebsspillet var noget af det bedste der er set i denne sæson. Vedran Borovcanin spillede fantastisk og Lawrence Alexander meldte sig ind i kampen. Randers blev mere og mere modløse og gik mere eller mindre i opløsning. HIC vandt perioden med 33-7 og førte med 35 point inden sidste periode.

I denne periode blev der masser af tid til bænkene, og intensiteten forsvandt fra kampen. Randers pyntede lidt på resultatet, men det endte med en stensikker HIC sejr på 102-76.

Bedste mand for HIC var Kevin Larsen (28 point) og Vedran Borovcanin (25 point), mens mest fremtrædende for Randers var Charlie Burgess (23 point).

Rabbits vinder over SuperMen

28.12.2017

Selv om Stevnsgade SuperMen endnu ikke havde vundet en kamp i Basketligaen og selv om Svendborg Rabbits var favorit så spillede Nørrebrodrengene bedst i store dele af matchen.

Kaninerne kom bedst fra start med masser af momentum, desværre med Jakob Enevold ude med en skade i op til 8 uger, men med debut til den nye italiener Simone Lucarelli efter tre træningspas.

Rabbits gik efter 5 minutter fra 15-7 til 29-7 og sluttede elendigt af i 1. periode med manglende forsvar og 0-8 til slut på perioden 31-15. Michael Moore med 15 points bedste kanin.

Stevnsgade der efter de godt 1300 fremmødtes mening, allerede var nede i sækken overgav sig ikke. Samtidig holdt kaninerne op med at dække forsvar og den kombination var ikke god for hjemmeholdet.

Supermen svarede flot igen og spillede en rigtig god 2. periode. Et run på 7-16 efter 6 minutter og Rabbits kun foran med 10, 40-30. Det fik Supermen reduceret til -9 inden pausen, 50-41 med tre straffekast til hjemmeholdets Mikkel Plannthin der alle sikkert blev omsat. Men momentum tog Stevnsgade med ud i omklædningsrummet. Rabbits havde ikke flow i spillet og alt for mange turnovers, ligesom 1. periodes topscorer Michael Moore kun leverede et enkelt point i perioden. Pausestilling 50-41.

Efter pausen var det spændende om kaninerne igen kunne komme på rette spor og følge op på den flotte 1. periode eller om der skulle komme alvorlig spænding i kampen. Det sidste blev i den grad tilfældet.

Filip Rajovic, 10 points i perioden, og den tidligere kanin Mathias Seilund,  gik effektivt til stålet og om der har været proteiner i juleanden skal være usagt men de to var nærmest ustoppelige i 3. periode, i hvert fald for kaninerne der ikke var vilde med at dække op.

Tobias Tita der tidligere har været voldsomt slået ud af skader kom ind og gjorde en rigtig fin figur og sluttede perioden godt af for sit mandskab med 7 points på 2 minutter. Rent scoringsmæssigt blev perioden dårligere for Rabbits end 2. Kaninerne foran med 2 inden de sidste 10 minutter og intet afgjort.

Sidste periode blev en sand neglebidder indtil der var 1 minut og 25 sekunder tilbage af kampen. Indtil da var der skiftende stillinger dog med Rabbits som førende indtil der resterede 4 minutter, hvor Stevnsgade kom foran for første gang i kampen 82-83. Så gik kaninerne over til zoneforsvar og det bragte Stevnsgade ud af balance. Samtidig var der måske ved at være udsolgt hos Rajovic og Seilund. I hvert fald vandt hjemmeholdet de sidste 3 minutter 14-4 og dermed også kampen 96-87. Michael Moore vågnede igen op og blev kampens bedste spiller med 28 points, 11 rebounds, 4 blocks og 9 points i perioden. For Stevnsgade sluttede Filip Rajovic også på 28 points.

Svendborg Rabbits møder Bakken Bears i smilets by på lørdag og Stevnsgade Supermen har næste kamp samme dag hjemme i Nørrebrohallen mod Horsens IC.

Endnu en ny spiller til Svendborg Rabbits

19.12.2017

Det er med stor glæde, at Svendborg Rabbits kan præsentere endnu en julegave til fans og sponsorer efter at man mandag præsenterede den italienske spiller Simone Lucarelli.

Set i lyset af at den skade som Jacob Enevold Jensen pådrog sig i sidste kamp, desværre har vist sig at være mere omfangsrig end først forventet, har Rabbits valgt at forstærke holdet med mere fysik.

Rabbits har derfor indgået aftale for resten af sæsonen, med 22 årige US spiller, Demonte Flannigan. Demonte er 203 cm høj og vejer godt 112 kg. Han er en meget stærk, fysisk og atletisk power forward. Han kan spille alle de 3 ”store” positioner på banen og vil indgå i rotationen på disse positioner.

Der er ingen tvivl om at en af Demontes helt store forcer er, spillet under kurven i begge ender af banen, hvor han er en dygtig rebounder. Samtidigt er han en fornuftigt skytte, med et godt touch på bolden hvorfor han også er i stand til at angribe kurven udtaler Troels Mortensen fra Svendborg Rabbits.

Demonte startede denne sæson i England hvor han spillede for London Lions i BBL ligaen. Her var han bla. holdets mest reboundene og mest scorende spiller med 6,5 reb. og 14,6 point pr. kamp. Demonte og London Lions kunne dog ikke blive helt enige om forholdene og derfor valgt parterne, ganske fredeligt, at gå hver til sit.

Inden turen gik til England spillede Demonte 4 år på college for Cleveland State University i NCAA 1. Det sidste år havde han et snit på: 11.2 point, 5.3 reb pr kamp. Derudover har Demonte været en del af det amerikanske u16 landshold og deltaget i ved U18 verdensmestreskab i FIBA´s 3x3 turnering (street basketball) for USA.

DeMonte havde flere spændende kontrakt tilbud liggende, blandt andet fra den stærke finske liga og Portugal, men valget faldt på Sydfyn, da både Demonto og hans agent mente at Rabbits havde et godt set up, og et sted hvor Demonte kan udvikle sig endnu endnu mere inden de større ligaer kalder.

Rabbits forventer at Demontes spilletilladelse er på plads i midten af januar måned.