Nyheder

Kamp 5 mellem Hørsholm 79ers og SISU forventes udsolgt

31.03.2017

Når kamp 5 i kvartfinaleserien mellem Hørsholm 79ers og SISU spilles mandag aften i Hørsholmhallen er der stor udsigt til at Hørsholmhallen bliver proppet til sidste plads og derved kan arrangørerne melde om alt udsolgt.

79ers forventer totalt udsolgt til mandagens kvartfinale 5 (der er solgt over 500 billetter allerede). Hvis folk med DBBF-kort vil ind, skal de reservere en plads eller tilkøbe en siddeplads på 79ers.dk/billet. 79ers er ekstremt begrænset på pladser, da vi stadig ikke er helt godkendt efter ombygning.

Man kan gøre en af to ting:

  • Reserver plads på de tre langsider. Vælg de billetter, der hedder "Reserver find-din-egen-plads - for dem med billet i forvejen (79ers medlemskort/fribillet)". Det koster 3 kr. plus gebyr.
  • Tilkøb et sæde (i skrivende stund er der kun 40 sæder tilbage). Det koster 13 kr. plus gebyr og man skal vælge de billetter der hedder "Kun Sæde - for dem med billet i forvejen (79ers medlemskort/fribillet)"

Hørsholm vinder kvartfinale 4 i gigantdrama og udligner til 2-2

31.03.2017

Hørsholms fans tog i stort tal de 20 kilometer sydpå til Gentofte, hvor de i dén grad lod sig høre, da Hørsholm vandt kvartfinale 4 i et kæmpe drama. Kampen gik i fem minutters overtid, som Hørsholm trak sig sejrsrige ud af, og serien skal nu i en afgørende kamp 5 i Hørsholmhallen mandag. kampen vises direkte på TV 2 SPORT fra kl. 18:05.

SISU - Hørsholm kamp 4

Stemningen var tårnhøj i Gentoftehallen. Næsten 300 Hørsholmfans lavede en kæmpe stemning i Hørsholms ende, som spillerne virkeligt lagde mærke til. David Harder, der er en af Basketligans mest erfarne spillere, var målløs:

-Opbakningen var fuldstændig fantastisk. Jeg må sige, jeg har aldrig oplevet noget lignende på dansk jord, det har jeg ikke. Det var helt vildt.

Fansene fik også en fantastisk kamp at se. SISU startede med at komme foran tidligt, 21-10, otte minutter inde i kampen, men derfra stod var det Hørsholm, der spillede bedst, indtil midt i fjerde periode.

En Mikael Vincents i hopla og en Frederik H. Nielsen med kanonen indstillet bar Hørsholm igennem meget af en kamp, hvor SISU sendte to eller tre mand efter Hørsholms amerikanske stjerne Marvin Dominique og Jyles Smith kun spillede 18 minutter på grund af fejlproblemer.

Det var Frederik H. Nielsen, der satte Hørsholm i gang efter den svære start. Anføreren satte en tre-points scoring og da Vincents fulgte op med en tre’er og et layup, var der reduceret til 21-18. Det var starten på en rigtig flot aften for Vincents, der i alt scorede 28 point.

De to hold kæmpede om at få kontrol over kampen inden pausen. Hørsholm spillede bedst, men SISU holdt sig inde i kampen ved at tilkæmpe sig 17 straffekast i første halvleg. Heldigvis for Hørsholm satte værterne kun otte af dem, da Derrick Wilson og Baru Adjehi hver kun ramte to på henholdsvis syv og seks forsøg.

Da de to hold kom ud efter pausen ved stillingen 37-36 tilkæmpede Hørsholm sig stille og roligt overtaget. Marvin Dominique slap fro til en tre’er, Jyles Smith dunkede, anfører Nielsen satte to tre’ere indenfor 30 sekunder og da Vincents så satte endnu en tre’er, var Hørsholm foran med syv, 43-50.

Hørsholm fortsatte med at dominere og med seks minutter tilbage af kampen satte Marvin Dominique en tre-pointer til 60-73 og det så ud til at Hørsholm skulle få en komfortabel sejr, men sådan skulle det ikke gå. Alassan Touray kom til nogle akrobatiske scoringer i feltet og pludselig troede SISU og klubbens fans på det.

Adjehi, Touray og Wilson bragte SISU tættere og tættere på, mens Hørsholm blev passive i angrebet. Der blev driblet og afleveret meget, men spillet var ikke særligt målsøgende og med 1:19 igen satte SISUs Derrick Wilson en tre’er til 73-76. Nu var lydniveauet i Gentoftehallen øredøvende og det blev endnu højere, da Tanner McGrew tog en offensiv rebound og ramte et layup til 75-76 med 35 sekunder igen.

Hørsholm tog timeout og fil endeligt sat Mikael Vincents op til to point med ni sekunder igen. Bagud med tre, 75-78, skulle SISU bruge en helt, og ham fandt de i Derrick Wilson, der med fem sekunder igen satte en tre’er og udlignede til 78-78.

Hørsholm fik bolden igen, men da SISU ikke var i holdfejl, kunne de fejle Hørsholm, når bolden kom på banen, og derved spolere det angreb Hørsholm-træner Rafa Monclova ville sætte op. Det endte efter tre forsøg med en lang tre’er fra Marvin Dominique, der gil lige ved siden af.

Kort inden tiden løb ud måtte Hørsholms Jyles Smith sætte sig på bænken med fem fejl, så han ikke var til rådighed i den overtid, der nu kom. Det var da også SISU, der kom bedst fra start i de ekstra fem minutter, da Tanner McGrew satte et skud og Wilson ramte et straffekast til 81-78 et minut inde i overtiden. Den stilling holdt de næste to minutter, indtil Mikael Vincents udlignede med tre point, assisteret af David Harder.

Endnu et minut gik uden scoringer, inden Vincents med 43 sekunder igen sendte Hørsholm i front, 81-83, med et skud. Det blev noget nær det sidste Vincents gjorde i kampen, da han sekunder senere måtte fejle for at stoppe et SISU-angreb efter at have smidt bolden væk. Det var hans femte fejl og han måtte se kampens sidste sekunder fra bænken, hvilket var forfærdeligt, ifølge ham selv:

-Jeg var ved at dø, sagde topscoreren efter kampen. Alvorligt, jeg var ved at dø. Altså den fejl skulle laves og jeg vidste godt, at det var min femte fejl. De havde ret dårlig statistik på straffe hele kampen, og de skulle ikke have en scoring, men det var hårdt at se på udefra.

Vincents fejl sendte med 11 sekunder igen Tanner McGrew på straffelinjen, hvor han missede skud nummer to og bolden gik til Hørsholm. Efter en timeout endte bolden hos Frederik H. Nielsen, som SISU fejlede med to sekunder igen. Hørsholms anfører satte sikkert det første skud og missede det andet. Normalt ville tiden så have løbet ud, men bolden blev slået ud og så fik SISU chancen for at sætte et spil op, der kunne vinde kampen.

Efter en timeout fik Hørsholms Andreas Meilby imidlertid fingrene på indspils-afleveringen og Hørsholm kunne fejre sammen med de mange fans.

Med sejren udligner Hørsholm serien til 2-2 og afslutningen på en ekstremt spændende serie skal findes i Hørsholmhallen mandag 18:20, igen foran TV2 Sports rullende kameraer og en hal, der er fyldt til kapaciteten.

Statistik: http://www.fibalivestats.com/u/DBBF/591222/bs.html

Hørsholm skal forsøge at fremtvinge kvartfinale fem mod SISU

30.03.2017

Foran TV2’s rullende kameraer i Gentoftehallen torsdag aften, skal Hørsholm 79ers forsøge at forblive i live i Basketligaens sidste kvartfinaleserie. Værterne fra SISU er foran 2-1 i kampe og skal blot bruge en enkelt sejr for at gå i semifinalerne, men Hørsholm vandt den seneste kamp og skal nu forsøge at stjæle en på udebane. 

SISU - Hørsholm Kvartfinaler kamp 4

Kvartfinaleseriens to kampe i Hørsholmhallen var ekstremt tætte helt til sidste minut, mens den ene kamp i Gentofte var en sikker SISU-sejr. Hørsholm skal derfor finde noget ekstra frem i kampen mod SISU for at fremtvinge en femte og afgørende kamp i Hørsholm mandag 3. april. Det mener Hørsholmtræner Rafa Monclova også:

-Det er naturligvis sæsonens vigtigste kamp for os. SISU er et rigtigt godt hold og vi ved, de vil være forberedte på kampen. Det kommer til at blive ekstremt svært, og vi behøver den mentalitet og de ambitioner, vi viste i kamp to. Og så har vi brug for tilskuernes støtte, så vi håber rigtigt mange vil tage turen og støtte os.

Hørsholm kom ud lidt mere aggressive i sejren i kamp tre, som endte med en sejr på 74-73, end i de to foregående kampe. Hørsholm vandt reboundkampen og for første gang i serien skød Hørsholm over ti straffekast. Det blev til 12 ramte af 14 forsøg fra linjen, mens SISU ramte 19 af 24.

Straffekast og fejl har været afgørende i serien og det har været en stor omvæltning fra grundspillet.

Hørsholm var i grundspillet det hold, som modstanderne lavede næst flest fejl på, med fejl på 24,9% af de gange Hørsholm havde bolden. I kvartfinalerne er det tal faldet helt ned til 15,6%. SISU var godt nok det hold, der i grundspillet fejlede mindst, men her lavede de alligevel fejl på 22,6% af de gange, modstanderne havde bolden.

Ser man i den anden ende, lavede Hørsholm i grundspillet fejl 26% af de gange, modstanderne havde bolden. I kvartfinalerne er det tal steget helt op til 31,2% af de gange, SISU har bolden. I grundspillet blev SISU fejlet 24,8% af gangene, de havde bolden.

I grundspillet skød Hørsholm 18 straffekast pr. kamp, mens SISU skød 19. I kvartfinalerne har SISU klart størst succes med at komme til straffekastlinjen, med 24 forsøg pr. kamp mens Hørsholm kun er kommet frem til 9 forsøg pr. kamp.

Hørsholm skal i kamp fire derfor fortsætte med at være aggressive i rebound- og angrebsspillet og håbe på at forskellen i antal straffekast formindskes ved det.

Kamp fire spilles torsdag 30. marts kl. 18:30 i Gentoftehallen. Du kan se kampen direkte på TV 2 PLAY. På TV 2 SPORT kan du se en genudsendelse af kampen kl. 08:40 fredag den 31. marts. 

Keane Thomann forlænger med Bakken Bears

29.03.2017

Den amerikanske center Keane Thomann har forlænget sin aftale med Bakken Bears, så han også spiller i klubben i sæsonen 2017/18. Thomann spiller i den kommende sæson på lige fod med danske spillere.

Keane Thomann er glad for den fornyede aftale: ”Det er dejligt at vide, at jeg vil være en del af denne fantastiske organisation næste sæson. Jeg er parat til at gøre mit bedste for denne klub, så vi kan fortsætte Bakken Bears historisk gode resultater. Jeg glæder mig til næste år, men der er stadig masser af arbejde at gøre i denne sæson”.

Også hos Bakken Bears er der selvsagt glæde over forlængelsen: ”Keane er en rigtig dygtig spiller og et meget værdsat medlem af spillertruppen. Derfor har det haft høj prioritet at beholde Keane til næste sæson”, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Thomann har til sommer været fem sammenhængende år i Danmark, hvorfor han ikke længere tæller i udlændingekvoten.

Keane Thomann kom til Danmark i sommeren 2012 efter afslutningen på et succesfyldt college-ophold hos Missouri Southern State University, og han blev kåret som den bedste spiller i hele sin conference i den afsluttende college-sæson. Thomann spillede to sæsoner for Horsens IC inden det blev en sæson i den næstbedste række i BMI. Thomann kom til Danmark i sommeren 2015 og er i gang med sin anden sæson hos Bakken Bears.

Se et interview med Keane Thomann her

Horsens IC indløser billet til semifinalerne efter sejr over Randers Cimbria

29.03.2017

Skulle Randers Cimbria forlænge sæsonen krævede det en sejr mod Horsens IC i tirsdagens kamp 3 i kvartfinaleserien.

Randers kom til Horsens med det måske sidste skud i bøssen. Et fokuseret og godt kæmpende hold, der ville gøre alt for at forlænge sæsonen. Et HIC hold, der efter 2 klare sejre, ikke havde den samme tænding. For mange sløsede bolde og et forsvar, der ikke levede op til det, man normalt ser.

1. periode. HIC startede bedst og kom foran 10-7. Men med et 12-0 run bragte Randers sig foran. Men HIC fik sig stabiliseret og kunne gå til pausen med 21-21.

For HIC stod Frederik Rungby stærkest i billedet, mens Charlie Burgess var den mest fremtrædende for udeholdet.

2. periode.Det blev en periode, hvor holdene skiftedes til at score. Igen en meget lige periode, hvor Dan Trist scorede 8 points for hjemmeholdet, mens Chris Nielsen nu meldte sig ind i kampen med 10 points. Pausestilling 46-44 til Randers.

3. periode. En periode hvor Randers virkelig trådte i karakter, mens hjemmeholdet halsede bagefter. Man begyndte at ane, at det blev en kamp, hvor Randers kunne tvinge serien ud i flere opgør. Randers bragte sig foran med 11 points og HIC syntes rådvilde og handlingslammede. For Randers var det igen Charlie Burgess der gik forrest - denne periode med 10 points. Randers foran 70-60 inden de sidste 10 minutter.

4. periode. HIC fik starter godt og fik hurtigt reduceret til minus 5. Det virkede som om, at holdet endelig indså, at et nederlag truede. Midt i perioden fik HIC  kontakt. Det 2 hold fulgtes ad og det endte med en gyserafslutning. Med blot 6 sekunder tilbage bringer HIC sig for 88-87 og da Randers ikke scorer på det sidste angreb, bliver dette også resultatet af kampen.

HIC løser dermed billet til semifinalerne med en 3-0 over Randers. I semifinalen venter enten SISU eller Hørsholm 79ers.

Topscorere for HIC: Iffe Lundberg med 22 og Dan Trist med 18 point.

Topscorere for Randers Cimbria: Charlie Burgess 28 og Chris Nielsen 23 point

Hørsholm 79ers vinder kvartfinale 3 med mindst mulig margin over SISU

28.03.2017

Ingen af holdene var foran med mere end otte point og spændingen og stemningen blandt de 800 tilskuere var enorm, helt hen til afslutningen i sidste minut, da SISU gæstede Hørsholm i Basketligaens kvartfinale tre.

Kampen blev ikke afgjort før Hørsholms Jyles Smith iskoldt satte to straffekast med 8,4 sekunder igen til slutstillingen 74-73 og SISU missede på hornet.

Hørsholms Jyles Smith havde en stor hånd med i sejren, med 19 point og 10 rebounds og han sagde efter kampen, at det bare handlede om at kæmpe, fordi Hørsholm nede 2-0 havde ryggen mod muren og var tvunget til at vinde:

-Det handlede bare om at kæmpe. Det kunne hve været vores sidste kamp, så det var bare med at komme med alting og det gjorde vi så. Det var en fantastisk atmosfære at spille i. I aften var publikun faktisk en stor grund til at vi vandt. De involverede sig virkeligt i kampen og fik os gjort helt klar til at spille.

Publikum så en kamp, der bølgede frem og tilbage. Hørsholm kom bedst fra start, med fire tre-pointere de første otte minutter, hvilket gav en 18-10 føring. Det var især vigtigt at anfører Frederik H. Nielsen kom i gang med to tre’ere efter han ikke scorede i kamp to. Det betød, SISU måtte komme tættere på ham og så fik han plads til at kreere for andre.

SISU lagde sig ikke ned og kom stærkt tilbage med en scoringsstime på 16-2 indtil midten af anden periode, hvilket bragte gæsterne foran med fire, 22-26. Det blev starten på en lang periode på 30 minutter, hvor SISU var foran. Hørsholm kom flere gange indenfor et point, men hver gang svarede en af SISUs stærke udenlandske trio Derrick Wilson, Kyle Dranginis eller Baru Adjehi igen.

Vi skulle helt hen i kampens sidste 10 sekunder inden Hørsholm kom på lige igen. SISUs Victor Lorenzen scorede et layup til 70-73 på et layup med 54 sekunder igen, men missede det ekstra straffekast. Hørsholm tog timeout og gav efterfølgende bolden til Marvin Dominique i posten. Han blev dobbelt teamet og Tanner McGrew fejlede ham og på grund af holdfejl fik Dominique to straffekast, som han sikkert satte til 72-73.

SISU spillede nu 24-sekunders-uret helt ned og fandt en helt fri Anders Haas, der missede med 24 sekunder igen. Hørsholm satte disciplineret et angreb op og fandt Jyles Smith i posten, hvor han blev fejlet af Victor Lorenzen, der skubbede med hele kroppen i forsøget på at holde Smith fra at score.

Med 8,4 sekunder igen satte Smith begge straffekast og hele hallen forventede en SISU-timeout, men den kom aldrig. SISU valgte at give Derrick Wilson bolden og han driblede sig til et skud 1-mod-1 med Frederik H. Nielsen, men det kom ikke i nørheden af at gå i og Hørsholm vandt 74-73, hvilket fik fansene til at storme banen.

Med sejren reducerede Hørsholm til 1-2 i kvartfinaleserien, hvor næste kamp spilles torsdag 30. marts i Gentoftehallen. Det er endnu en vind-eller-forsvind-kamp for Hørsholm, mens SISU kan sikre sig en plads i semifinalerne med en sejr.

Foto er leveret af Markus Kluge.

Team FOG Næstved ude efter nederlag til Svendborg Rabbits

28.03.2017

Bagud 2-0 i kvartfinaleserien var Team FOG Næstved pisket til at vinde over kaninerne fra Sydfyn for at holde liv i serien.

Et nederlag og sæsonen ville være slut.

Team Fog Næstved kom OK fra start i 1. periode og havde en føring på 8 point, da halvdelen af perioden var spillet. Men det var jo set før, at Team Fog Næstved havde formøblet en føring. Og bedst som det gik godt for Team Fog Næstved, kom Svendborg tilbage i perioden og bragte sig foran ved periodens slutning.

Team Fog Næstved var indhentet tidligere end de 2 første kampe i kvartfinaleserien.

Svendborg scorede først i 2. periode, men derefter kom Team Fog Næstved i gang og bragte sig foran med 5 point. Men det var en stakket frist. Svendborg kom flot tilbage i kampen, og holdet rundbarberede Team Fog Næstved i midten af perioden. Svendborg bragte sig foran med 6 point, og den føring blev udbygget til 7 point ved periodens slutning.

Nu var det for alvor oppad bakke for hjemmholdet.

Team Fog Næstved fik en god start på 3. periode og halede ind på Svendborgs føring. Skulle det lykkes at få kontakt og skabe håb om en 4. kamp. Det skulle det desværre ikke. Svendborg trak igen fra til en komfortabel føring mod et mere og mere modløst Team Fog Næstved-hold, som så ud til, at man bare ønskede, at sæsonen var slut.

Svendborg udbyggede sin føring til 9 point ved periodens slutning og nu lignede gæsterne klart et semifinalehold.

Så var det sidste udkald for Team Fog Næstved der gik ind til 4. periode og man kom også bedst fra start. Men igen - Svendborg var på dagen, som i de øvrige kampe klart bedre end Team Fog Næstved.

Pludselig fik Team Fog Næstved dog momentum og under øredøvende jubel blev Svendborgs føring reduceret til 2 point. Men så sænkede Antonio Porta så en dyb dyb 3'er, og så var ballet forbi for Team Fog Næstved. Føringen blev mod slutningen af kampen udbygget til en sejr på 6 point, 91-97 (25-26, 19-25, 23-25, 24-21).

3-0 i kampe til Svendborg og tillykke med semifinalepladsen.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Patrick Onwenu med 21 point. For Svendborg Rabbits scorede Nana Harding 27 point.

 

Bakken Bears klar til semifinalerne

27.03.2017

Bakken Bears og Stevnsgade SuperMen mødtes til deres 100. indbyrdes opgør og hvis der er noget, der har præget de indbyrdes opgør gennem tiden, så er det at der har været mange blowouts – begge veje.

I disse år er Bears oven på og Stevnsgade fik et stort nederlag med hjem samtidig med at Bears blev klar til DM-semifinalerne for 21. sæson i træk.

Det lignede ellers ikke nogen stor sejr i første periode. Bears førte kun med 26-20 i en periode, hvor intensiteten ikke var på niveau med de øvrige kvartfinalekampes. Der blev delvist samlet op i kampens anden fjerdedel uden det talstærke publikum blev forkælet med alt for mange lækkerier. Bears førte 50-31 ved pausen.

I tredje periode fortsatte mønsteret med et Bearshold i teten og et Stevnsgadehold, der kæmpede fint, men ikke havde ressourcerne til at hente ind på Bears. I slutningen af perioden fik Bears dog sat lidt tempo på spillet anført bl.a af en velskydende Keane Thomann, der scorede ni point i perioden. Bears førte 83-50 inden de sidste ti minutter.

I fjerde periode fik bjørnene sat lidt fart på og holdet skruede op for lækkerierne. Et alley-oop dunk af DeVaughn Akoon-Purcell og en assist med ryggen til fra Eric Palm til et dunk af Kristjan Kitsing var nogle af højdepunkterne i hvad der endte med at blive en Bears-opvisning og sejr på 114-65.

Mest scorende for Stevnsgade var Jesper Sandager (17 p) og Filip Rajovic (15 p). Rasmus Espersen spillede en fin kamp med 11 point og 7 rebounds. For Bears scorede Eric Palm 18 p. Michel Diouf scorede 15 point og tog 11 rebounds, mens Devaughn Akoon-Purcell scorede 14 point og tog 10 rebounds. Alle 12 Bearsspillere scorede.

Stevnsgades sæson er slut, mens Bears fortsætter med DM-semifinalerne om ti dage, når Svendborg Rabbits kommer på besøg. Første kamp spilles torsdag den 6. april. Svendborg Rabbits vandt lidt overraskende 3-0 i deres kvartfinaleserie mod Team FOG Næstved.

Team FOG Næstved med ryggen mod muren

27.03.2017

Mandag den 27. marts gælder det en potentielt afgørende kamp 3 i kvartfinaleserien mellem Team FOG Næstved og Svendborg Rabbits. Hjemmeholdet fra Næstved har i de 2 første kampe smidt store forspring ved halvlegen og tabt til kaninerne fra Svendborg. I kamp 3 på hjemmebanen skal Team FOG Næstved hive en sejr hjem, ellers er sæsonen slut. Du kan følge kampen på TV 2 SPORT fra kl. 18:00

I den sidste kamp i grundspillet tabte Svendborg Rabbits til Stevnsgade og det hele så en smule sort ud for kaninerne fra sydfyn. Team FOG Næstved vandt holdets sidste kamp mod Randers og overtog dermed hjemmebanefordelen fra netop Svendborg Rabbits i denne kvartfinaleserie, hvilket normalt er en god ting.

Kamp 1 i kvartfinaleserien startede da også med et veloplagt hjemmehold som dominerede første halvleg og bragte sig i front 45 – 24 ved halvlegspausen. Hvad der lignede en sikker sejr blev dog vendt til kaos, da Svendborg Rabbits kom stærkt tilbage i specielt 4. periode og endte med en fantastisk comeback sejr på 67-72.

Anden kamp i serien blev spillet torsdag den 23. marts og igen var det Team FOG Næstved der kom bedst fra start og tog en stor føring med til pausen. Denne gang hed stillingen ved pausen 27-43 til Næstved. Svendborg Rabbits fik lidt bedre styr på spillet i tredje periode og dominerede fjerde periode, hvor kaninerne scorede hele 35 point. Dermed blev det til deja-vu for Team FOG Næstved, en stor halvlegsføring blev smidt overbord og Svendborg vandt en ny flot comeback-sejr.

I TV kampen mandag den 27. marts, har de forsvarende pokalmestre fra Næstved altså bestemt ryggen mod muren og skal have en sejr, ellers vinder Svendborg serien 3-0 og er klar til semifinalerne.

Du kan se hvilken skæbne der følger de 2 klubber på TV 2 SPORT fra kl. 18:00, mandag den 27. marts.

Kamp 1: Team FOG Næstved 67:72 Svendborg Rabbits

Topscorer: M. Lanegger, P. Nolan, N. Harding og A. Porta med 15 point hver.

Kamp 2: Svendborg Rabbits 85:80 Team FOG Næstved

Topscorer: Stefan Bonneau med 22 point. 

Team FOG Næstved - Svendborg Rabbits kvartfinaler kamp 3 på TV 2 SPORT

Bakken Bears er for stærke for Stevnsgade SuperMen

25.03.2017

Bakken Bears er for stærke for Stevnsgade SuperMen i øjeblikket, til trods for bedre spil hos SuperMen i den sidste halvdel af sæsonen.

Der er forhåbninger i luften, i Nørrebrohallen, denne fredag aften. Det starter dog ikke som de mange fremmødte tilskuere havde håbet. SuperMen bliver sat til dørs af et Bakken hold, som er kommet, til København, for at hente en sejr så deres kvartfinale-serie kan blive så kort som mulig. Bakken bringer sig hurtigt foran og det hjælper ikke at SuperMen ikke kan ramme kurven. 1.quarter ender med en føring på 19 point til Bakken.

2.quarter starter lige så dårligt for SuperMen, som 1. sluttede. Bakken bliver ved med at presse og øge deres forspring, især ligaens nok bedste spiller Devaughn Akoon-Purcel er medvirkende til at SuperMen ikke kan få det til at hænge sammen. SuperMen er dog begyndt at få gang i pointene og laver 19 i perioden. Holdene kan gå til pause med stillingen 32-66.

I 3.quarter skal SuperMen indhent noget af det tabt hvis det ventende nederlag ikke skal bliver af samme størrelse som det de fik i mandag, i Århus. SuperMen får samlet op og strammet til, hvilket også betyder at de vinder perioden med 21-18.

Bakken Bears vælger i 4.quarter, at skrue op for tempoet igen og vise de fremmødte hvem der er det bedste hold denne fredag på Nørrebro. De vinder perioden 19-34 og kan tage fra København velvidende at de slev kan afgøre serien på mandag i Århus.

Kampens stjerne denne aften bliver SuperMens Jesper Sandager med hele 30 point. Bakkens topscorer bliver Kristjan Kitsing med 17 point.

Det ser nu meget svært ud for SuperMen inde det næste og måske sidste opgør, på mandag, mod Bakken Bears i Aarhus.