Nyheder

Masser af point i Bears - BKA

07.03.2020

David Efianayi noterede sig for Bears’ sæsonhøjeste med 36 point, og det grundlagde lørdagens sejr på 113-91 over BK Amager.

Takket være en Næstved-sejr over Randers Cimbria fik Bears udbygget føringen i toppen af Basketligaen, så bjørnene endegyldigt kan sikre sig førstepladsen i den kommende uges to kampe mod Horsens IC.

Til kampen, der blev spillet i Aabyhallen, var Bakken Bears uden profilerne Tylor Ongwae, Nimrod Hilliard, Darko Jukic, Ryan Evans og Michel Diouf, og det betød der var plads til debut til Gustav Rønneholt, der fik et par minutter på banen. At en stor del af den normale rygrad manglede var dog ikke til at se fra starten af kampen, hvor Bears bragte sig foran 6-0, og var det ikke for et par Amager-angrebsrebounds som Magnus Bjørnaa fik point ud af, havde Bears afgjort kampen meget tidligt. Sådan blev det ikke – trods Efianayis 8 og Lærkes 7 point i første periode var Bears blot foran med et enkelt point (26-25) efter ti minutter.

I anden periode ramte Bears fire treere på de første knap fem minutter, og det gav et hul på 10 point imod et velspillende Amagerhold. For udeholdet var især amerikanske Xavier Williams en svær størrelse at håndtere for Bears, ligesom Andreas Høier ramte flere fine skud. Bears førte 50-42 ved pausen.

Bears skruede yderligere op for intensiteten fra starten på tredje periode. Igen blev der ramte fire treere fra starten af en periode – på knapt fire minutter. Bears nåede foran 75-53, og selvom Amager ramte en stribe straffekast i slutningen af tredje periode indstillede begge hold sig på at kampen var afgjort. For Bears var Jonathan Galloway periodens store spiller med ni point, mens Williams fortsatte sin dominans for udeholdet. Han scorede syv point i tredje periode.

Fjerde periode, der startede med stillingen 81-65, var meget lige. Et fint indhop af debutant Rønneholt samt Anton Harbo og Magnus Møllgaard gjorde at Bears vandt perioden 32-26, og dermed kampen med 22 overskydende point. David Efianayi scorede hele 14 point i sidste quarter og blev skiftet ud efter at have scoret 36 point på bare 18 skud! Han supplerede sin eminente kamp med 6 assists, 4 steals og ingen turnovers. Efianayis 36 point er det næsthøjeste en spiller har præsteret i Basketligaen i denne sæson. Jonathan Galloway scorede 21 point og tog 12 rebounds, mens Chris Ortiz og Thomas Lærke scorede hhv. 14 og 13 point.

For udeholdet scorede Xavier Williams 23 point, mens Jonathan Klussmann og Aske Boelt-Petersen scorede 11 point.

Bakken Bears kan nu rette fokus på onsdagens kvartfinalekamp i FIBA Europe Cup i Minsk og de efterfølgende to kampe mod Horsens IC (fredag hjemme og søndag ude). For Amagers vedkommende gælder det lørdag en hjemmekamp mod EBAA – en kamp, der markerer sidste chance for BK Amagers drømme om en slutspilsplads.

Copenhagen Basketball holder fast i drømmen om slutspillet

07.03.2020

Det lå i kortene, at kampen imellem Copenhagen Basketball og BMS Herlev Wolfpack skulle blive en dramatisk affære. Dramatikken begyndte dog allerede 4 timer før kampstart, hvor det fortsat var usikker og der måtte være tilskuere til kampen. Det måtte der heldigvis, og det var godt, da kampen var yderst spændende og seværdig.

Copenhagen Basketball kæmpede for sin kun 3. sæsonsejr og en plads i slutspillet, mens Wolfpack bokser med Værløse Blue Hawks om, at vinde PRO B. Så begge hold havde meget på spil.

Viktor Lorenzen, Javion Blake, Andreas Meilby, AJ Sumbry og Mathias Peter Seilund startede for Wolfpack og Copenhagen Startede med Igor Bakic, Stefan Jevric, Filip Rajovic, Patrick Burke og Nebojsa Mitrovic.  Wolfpack spiller uden Chanan Safir Colman, der er ude med et brækket håndrodsknogle og Copenhagen måtte undvære David Jovanovic og Martin Øvre.

Wolfpack lægger stærkest ud. Viktor Lorenzen er farlig og får scoret vigtige points. Copenhagen hænger i. 1. quarter blev lige så tæt som vi havde forventet. 18-19 til gæsterne. Alonzo Brooks må desværre gå ud med en skade i læggen.

2. quarter starter i samme tempo, men efter få minutter virker hjemmeholdet lidt ude af balance. Tempoet falder og der anes lidt frustration imellem spillerne. Wolfpack, anført af holdets to amerikanere Javion Blake og AJ Sumbry spiller fortsat intenst og tidligere Copenhagenspiller Mathias Seilund er utrolig aktiv. Wolfpack vinder 2. quarter 21-27. Stillingen er 39-46 ved halvleg.

3. quarter starter i samme gear, men pludseligt vågner Copenhagen op. Filip Rajovic tænder af og går i 100% angrebsmode, Stefan Jevric spiller forsvar som en drøm, og Patrick Burke viser, at han er en af ligaens bedste allround spillere. Også Copenhagen unge dobbeltlicens-spillere fra SISU, Hannibal Salomon og David Christophersen viser gode takter. Det var Davids debut og han gjorde det godt. Copenhagen vinder 3 quarter 28-23. Stillingen er 67-69 inden 4. quarter.

Copenhagen presser yderligere på i 4. quarter. Filip er brandvarm, og der spilles flot bold. Wolfpack fornemmer truslen og forsøger at stoppe blødningen, men da holdet er kommet i holdfejl, skaber det problemer, og de sender Copenhagen på linjen hele 34 gange og der scores på 25 forsøg. Copenhagen kommer op på en føring på 16 points, men Wolfpack kæmper fortsat. Mathias seilund og Javion Blake er varme fra 3'eren og AJ Sumbry er stærk under kurven. Men Copenhagens 5 starter er ikke til at stoppe. Hele 87 points får de produceret. Kampen er spændende indtil sidste minut, men Copenhagen får en længe ventet sejr på 102-95.

Filip Rajovic bliver topscore med 33 points og Javion Blake følger lige efter med 29. Patrick Burke laver 25 points, 10 rebounds og 3 assists. Virkelig flot kamp. Stefan Jevric spiller måske årets flotteste forsvar og scorer samtidig 15 points.

Mathias Seilund har flotte 26 points og 9 rebounds og viser sig som en magtfaktor. AJ Sumbry napper 11 rebounds.

Alt i alt en yderst seværdig kamp, hvor begge holds startere tager over og viser hvordan også en kamp i PRO B kan være super spændende og seværdig. 

BL-kampe afvikles som planlagt

07.03.2020

Til trods for at BL tidligere på dagen meldte ud at man på grund af Coronavirus forventede at de kommende kampe i BL ville blive afviklet uden tilskuer, har BL i samråd med DBBF og DIF besluttet at kampene ud fra den nuværende situation alligevel kan spilles med tilskuere, dog skal de retningslinjer som DIF har anbefalet følges.

Dette betyder at til den enkelte kamp skal arrangøren være opmærksom på følgende:

  • At alle kampe begrænses til under 1000, alt inklusive.
  • At holde igen med håndtryk, knus og kram i forbindelse med kampe.
  • At udsende eller opsætte informationsmateriale om, at man fraråder deltagelse af personer, der har symptomer på luftvejsinfektion samt om forholdsregler (håndhygiejne, hosteetikette og adfærd).
  • At sikre udstrakt tilgængelighed til håndsprit eller vådservietter.
  • At placere stole med større afstand end normalt og sikre, at deltagerne forlader arrangementet under mere kontrollerede forhold end normalt.
  • At holde øje med, om der findes personer med udtalt hoste og nysen med henblik på at overveje, om de pågældende bør deltage i arrangementet.
  • At tage kontakt til myndighederne på Sundhedsstyrelsens døgnbemandede hotline om coronavirus (+45 70 20 02 33), hvis man har behov for rådgivning.

BL er i løbende dialog med DBBF, DIF og relevante myndigheder og vil løbende følge situationen tæt. Og skulle der ske en forværring af situation kan det betyde at kampe må aflyses eller afvikles uden tilskuer.

Du kan læse nyheden fra DBBF her og DIF`s pressemeddelelse her.


BL-kampe og Coronavirus

06.03.2020

I forbindelse med regeringens anbefaling i forhold til arrangementer, der samler over 1000 mennesker, har Basketligaen været i tæt dialog med DBBF og DIF om hvordan det påvirkerne kampene i BL.

BL og DBBF arbejder på en samlet udmelding som forventes udsendt senere i dag og det forventes, at man følger de samme tiltag som både Dansk Håndbold Forbund og Dansk Ishockey Union har taget og det vil sige at kampene spilles uden tilskuer men situationen vil løbende blive evalueret.

HIC vinder over Rabbits efter omkamp

06.03.2020

Svendborg Rabbits havde i deres seneste 2 kampe spillet lige op med topholdene Bakken Bears og Randers Cimbria, og det sad stadig i HIC, at de var bagud med 31 point i deres seneste kamp mod Svendborg Rabbits. At HIC så dengang lavede et monster comeback og alligevel vandt over kaninerne, var sikkert ikke det, der stod først i hovederne på HIC -spillerne.

Hjemmeholdet startede da også utroligt usikkert, og der skulle da også gå 4 minutter af 1. periode, før HIC kom på tavlen. Men da førte Svendborg allerede 7-0. Men takket være et 9-0 run i slutningen af perioden, kom HIC tilbage og vandt denne periode med 24-19.

HIC fortsatte det fornuftige spil i 2. periode, hvor især den store Brandon Gilbeck trådte i karakter i såvel angreb som forsvar. Kampene bølgede frem og tilbage. Alle ved, at Svendborg Rabbits er godt skydende udefra, hvilket de også beviste i 2. periode, hvor HIC måtte kæmpe mere for deres point, men det lykkedes alligevel hjemmeholdet også at vinde denne periode med 18-15, så stillingen var en rimelig komfortabel føring til HIC på 42-34 ved halvleg.

HIC så ud til at have styr på det, men det var slet ikke tilfældet for i løbet af de første 5 minutter af 3. periode havde Svendborg Rabbits hentet hjemmeholdet. Jacob Enevold var her og der  og allevegne og havde da også scoret 11 point, da 3. periode var overstået og spændingen var intakt 62-62, da der blev fløjtet ind til 4. periode.

Endnu engang kom HIC skidt fra start, hvorimod kaninerne fortsat skød flot udefra, så i hele sidste periode, halsede HIC bagefter kaninerne. At hjemmeholdet så ovenikøbet tillod sig at brænde 7 straffekast i denne periode, så virkede det som om HIC slet ikke ønskede at vinde kampen! Svendborg Rabbits førte med 4 point, da der resterede 4 minutter tilbage af kampen. Og selv om hjemmeholdet fortsatte med at brænde straffekast, så blev holdet ikke slået ud, men kæmpede forbilledligt, hvor især Otis Livingston II var utrættelig. Han scorede hjemmeholdets sidste 3 point, men da han også brændte et straffekast, endte kampen 76-76, så spillerne måtte ud i en ekstra periode.

Her havde HIC så åbenbart fået luften og troen på, at det ville kunne lykkedes at besejre kaninerne. HIC trak hurtigt fra og førte med 6 point halvvejs inde i ekstra perioden. Svendborg Rabbits gav dog ikke op, men kørte hurtigere på end tidligere i kampen. Alt andet lige burde det have været nok, men da HIC scorede, når Svendborg havde scoret, så endte denne periode 17-10 til hjemmeholdet, hvilket førte os frem til slutresultatet  93-86 til HIC.

Det var en særdeles spændende og tæt kamp hele vejen igennem. Topscorer for Svendborg Rabbits blev Mick Kabongo med 15 point, mens hjemmeholdets topscorer blev Otis Livingston II med 21 point. HIC ligger fortsat i hælene på Randers Cimbria, mens Svendborg ikke trak fra Team Fog Næstved.

TFN vinder komfortabelt over BK Amager

04.03.2020

Team FOG Næstved skulle vinde for at hænge på Svendborg Rabbits i kampen om 4. pladsen i PRO A og gæsterne fra BK Amager skulle vinde for at hænge på EBAA i kampen om den sidste slutspilsplads i PRO B.

Hjemmeholdet indfriede dog forvetningerne og vandt kampen med 94-71 (26-21, 21-11, 25-17, 22-22).

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, som bragte Team FOG Næstved foran, men så gik holdet i stå scoringsmæssigt. Amager kom derefter tilbage i kampen og fik udlignet Team FOG Næstveds føring. Det vækkede Team FOG Næstved, som igen bragte sig sikkert foran. Amager slap dog ikke taget og hang hele tiden på, og med 2 minutter tilbage af perioden bragte Amager sig foran for første gang – og sidste skulle det vise sig. Føringen varede dog ikke længe, og Team FOG Næstved førte ved periodens slutning med 5 point.

En lige start og ikke så mange scoringer prægede 2. periodes start. Da halvdelen af perioden var spillet, var stillingen i perioden 11-6 i Team FOG Næstveds favør.

Det ændrede sig dog i anden halvdel af perioden, og der kom mere gang i scoringerne – specielt fra Team FOG Næstveds side. Holdet øgede derfor sin føring, som ved pausen var på 15 point.

Team FOG Næstved kom bedst fra start efter den store pause og øgede sin føring. Men så gik der kludderbold i den et par minutter, indtil Team FOG Næstved fik gang i scoringen igen. Det betød, at Team FOG Næstved øgede sin føring. Det så ud til, at Team FOG Næstved ville vinde en forventet sikker og komfortabel sejr. Inden sidste periode førte Team FOG Næstved med 23 point.

BK Amager kom først på tavlen, men Team FOG Næstved fulgte hurtigt efter, og så var der ellers gang i scoringerne. Der blev byttet point til den helt store guldmedalje i den første halvdel af perioden. I dette virvar lykkedes det for Amager at få reduceret Team FOG Næstveds føring. Det var blevet noget ukoncentreret fra Team FOG Næstveds side. Det blev der dog rettet op på mod slutningen af kampen, så Team FOG Næstved vandt en sikker sejr på 23 point, 94-71.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Rob Marberry med 17 point. For BK Amager blev Oscar Quackenbush med 20 point.

Randers vinder tæt og intenst opgør over Svendborg

01.03.2020

Efter en pause på 14 dage skulle Randers Cimbria igen i gang med kamp i Basketligaen. Denne gang varr det en hjemmekamp mod Svendborg Rabbits, hvor Randers med en sejr kunne fastholde sit greb i 2. pladsen i ligaen.

Svendborg vinder tip-off, men Randers stjæler bolden og dunker bolden i kurven i den anden ende. Svendborg svare hurtigt igen men en 3 point scoring. Begge hold ligger et højt og intenst tempo fra start af og efter 4 minutter er stillingen 10-7. Det høje tempo fortsætter, men Randers får skabet et lille momentum og udbygger deres forspring til 19-10 med 2 minutter tilbage af 1. periode. Svendborg får stoppet Randers, og kæmpet sig tilbage. 1. periode slutter 22-17.

I 2.  periode fortsætter intensiteten fra 1., men det er kun Svendborg der rigtigt kan får skabt et fodfæste her i 2. periode, og efter 3 minutter er stillingen 27-25. Tempoet får et ekstra nøk op og Svendborg har grebet sig godt fat på Randers, men Randers lavet er et steal og layup til stillingen 38-35 med 3,5 minutter igen, hvor Svendborg tager timeout. Efter timeouten er der ikke mange ændringer og perioden slutter 42-43.

I 3. periode skal begge hold lige fundet formen igen, før der igen er et meget højt tempo på spillet, dog er der ikke rigtigt nogle af holdene det lykkes med at bilden i kurven og stillingen er 48-52 med 5 minutter igen. Begge hold skruer lidt op for hårdheden under kurven, men Randers får kæmpet sig tilbage i kampen til stillingen 58-56 med 2 minutter igen, hvor Myck kabongo får tildelt en teknisk fejl for flopping. Perioden slutter 60-62.

4 periode starter lige som 3., hvor vi skal et godt stykke ind i perioden, før der kommer gang i spillet for begge hold, men der er ikke nogle der får skabet et momentum og efter 4 minutter er stillingen 66-72, hvor Randers tager timeout. Randers får lavet et par hurtige ubesvaret spil, og bringer sig foran igen med stillingen 77-76 med 2,5 minut igen. Randers laver en hurtig 3 point scoring til stillingen 83-78 med 1,5 minut igen tager Svendborg timeout. Randers fortsætter med at holde Svendborg bag sig og vinder kampen 88-82.

T
opscorer for Randers Cimbria blev Corey Silverstrøm med 29 point. For Svendborg Rabbits blev det Brandon Norfleet med 24 point. 

Topkamp i Herlevhallen

29.02.2020

Fredag aften blev der dannet en flot ramme for Basketligakampen i Herlev Hallen, hvor Bakken Bears havde kørt de tunge skyts frem og havde taget alle profiler i brug for at få revanche for nederlaget inden jul.

473 feststemte tilskuere trodsede X-Factor og Vintervejret for støtte de lokale helte frem, her skal specielt nævne Hillerød´s Herrehold i Basketball der virkelig gav den gas og fra Skolesamarbejdet med Skoveng Skolen dukkede der hele 80 skoleelever op til Basketball.

Bakken Bears har budget for sig når det kommer til Dansk Basketball, fultidsprofessionnelle spillere der tæller 6 elite udlændinge plus 3 danske landsholdsspillere.

I dagens kamp er det dog BMS Herlev Wolfpack, nummer 1 i Pro B ligger sig ikke bare ned og bed fra sig fra kampstart og kommer hurtigt foran 9-2 og med yderligere skarphed kunne førringen godt have været større. Men efter 5 minutters spil bliver Bakken Bears brandende varme bag 3 pointslinien og ender med at lave hele 51 point bag linien i kampen.

Head Coach Pascal Colman bruger kampen til at give de unge spillere erfaring, unge Andreas Mortensen kommer ind og viser at han er en mand for fremtiden med modent angrebsspil tør han udfordre og skabe chancer for andre. Også Marc Sylvest viser flotte momenter i begge ender af gulvet sammen med Andreas Meilby.

Dog skal det siges at hver gang Wolfack bygger lidt momentum, så slår Bjørnene tilbage udbygger førringen. Efter en fornuftig 3 periode, sætter Bears trumf på i 4. periode og kan tage en sejr hjem på hele 66-121.

Topscorer for BMS Herlev Wolfpack blev AJ Sumbry 16, Javion Blake 16, Andreas Meilby  med 12 point. For Bakken Bears scorede David Efiany 19, Ryan Evan 17, Christopher Cortiz 18 point.

Næste hjemmekamp er 18. Marts kl. 19:00 i Herlev Hallen mod Værløse Blue Hawks.

Smal sejr i rodet affære

26.02.2020

Bakken Bears var tilbage i stærkeste opstilling efter landsholdspausen. Desværre var det svært at få øje på, da spillet haltede over hele linjen. Til gengæld var gæsterne fra Svendborg Rabbits på nogenlunde samme niveau, så bjørnene hev til sidst en snæver sejr i land på 87-83.

For en sjælden gangs skyld gik tip-off’et modstanderens vej, og Rabbits udnyttede muligheden til at hoppe foran med to point fra start. Faktisk kom gæsterne også foran med seks point ved stillingen 4-10, men takket være rebounds fra Tylor Ongwae og 3’ere fra Ryan Evans og Thomas Lærke holdt Bears sig inde i kampen. Og netop Evans stod for udligningen til 14-14, hvorefter Lærke skød bjørnene foran for første gang: 16-14. Kort inden periodens afslutning ramte Morten Sahlertz også en 3’er, men Svendborg svarede hurtigt igen, og første periode sluttede 22-22.

I anden periode fortsatte det sløsede spil fra begge parter. Hverken defensivt eller offensivt var præstationerne prangende, men Bears kom dog hurtigt foran 24-22 ved Chris Ortiz. Michel Diouf ramte et par 3’ere, og Evans skød en enkelt 3’er i nettet, så hjemmeholdet begyndte efterhånden at trække fra. Perioden endte med en jysk føring på 47-39.

Tredje periode var straks bedre for Bakken. Evans diskede op med lækkerier under kurven til 59-44, og Darko Jukic dunkede sig til kampens største føring på 61-44. Et par smukke alley-oops blev det også til. Først serverede Evans bolden for Ortiz, der køligt sørgede for 63-48. Herpå fulgte tre fynske 2’ere, men så kom kampens detalje og bjørnenes andet alley-oop: Kaptajn Sahlertz kastede en perfekt pasning afsted op imod kurven og Ongwae, der slam dunkede sig til en føring på 65-54. Pointforskellen endte dog på cirka det samme som forrige periode: 68-61.

Spændingen meldte pludselig sin ankomst i fjerde periode. Jukic lagde ud med en 3’er til 71-63, men så begyndte det alvor at knibe for aarhusianerne. Kaninerne kom foran 72-73 ved holdets mest træfsikre skytte Durell Vinson, og på en enkelt straffescoring øgede gæsterne efterfølgende føringen. Bears skød sig dog tilbage efter en usportslig fejl af Brandon Norfleet, der gav Lærke muligheden på straffe. Han sænkede to, og de danske mestre var nu foran 76-74. Med en Evans-scoring til 78-74 syntes Bears tilbage på sporet. Men Rabbits ville det anderledes, og de kom endnu en gang foran: 78-79. Bakken blev på ny reddet af en usportslig fejl. Denne gang begået af topscorer Vinson, der samtidig blev fouled out. Det viste sig at være det afgørende moment, og hjemmeholdet kunne endelig udbygge føringen en smule. Først med et dunk af Diouf og siden med en 2’er af Lærke: 85-80. Et hurtigt fynsk modsvar på 3 point sendte imidlertid en chokbølge gennem Vejlby-Risskov Hallen. Katastrofen blev nok engang afværget, og Norfleet måtte som den anden svendborgensiske spiller forlade banen med fem fejl på kontoen. Bears formåede herefter at øge føringen, og den uskønne kamp endte 87-83.

Kampens topscorer blev med 18 point Ryan Evans, der som én af få bjørne leverede en solid præstation på vanligt niveau. Durell Vinson fulgte lige efter med 17 point, mens Michel Diouf endte på 16. De to høstede ligeledes rebound-titlerne, dog i omvendt rækkefølge: Diouf på 10 og Vinson på 9. Brandon Norfleet tog assistkronen med 6 af slagsen, og en usædvanligt ufokuseret Nimrod Hilliard fik trods alt sneget sig op på 5.

Bakken Bears konsoliderer dermed førstepladsen i Basketligaen med 36 point for 21 kampe. På de næste pladser følger Randers Cimbria med 34 og Horsens IC med 32. Aftenens modstander Svendborg Rabbits ligger yderligere ti point efter som nummer fire med 22 point.

Bakken Bears havde muligvis tankerne et andet sted under kampen, hvilket kan forklare den noget vakkelvorne indsats. Om en uge spiller de nemlig kvartfinale ved FIBA Europe Cup mod Tsmoki Minsk. Det europæiske brag finder sted hjemme i Vejlby-Risskov Hallen den 4. marts kl. 18.30.

Inden da tager bjørnene dog en tur til København, hvor de allerede fredag møder BMS Herlev Wolfpack i Basketligaen.

Horsens IC tilbage på sporet

26.02.2020

Efter 3 nederlag på stribe, så både tilskuerne og hjemmeholdet frem til aftenens kamp mod EBAA. Nogle få frygtede, at det kunne fortsætte med det usikre spil som HIC i det meste af 2020 havde præsteret, men dette blev ingenlunde tilfældet.

HIC lagde ud som lyn og torden og var i den grad opsatte på at vise, at nu var bunden nået, og nu skulle der ske nyt. Og i løbet af 1. periode, som hjemmeholdet vandt med 23-8, viste hjemmeholdet glimtvis deres store repertoire. Spillet, såvel i angreb som forsvar, flød let og elegant. Aggressivt pres-spil i forsvar og hurtige fastbreak.

Så man frygtede helt for EBAA, hvad ville holdet dog blive udsat for i resten af kampen. Men det havde man nu ikke grund til. Det unge og talentfulde Århus-mandskab havde ikke tænkt sig at give op, samtidig med, at HIC åbenbart havde besluttet, at den resterende del af kampen, skulle bruges til at afprøve nyt i forsvar som angreb, hvorfor 2. periode blev mere tæt, dog med resultatet 27-23 til HIC.

Så da 2. halvleg startede, førte hjemmeholdet komfortabelt 50-31. Her fortsatte HIC med hurtigt angrebsspil ført an af især Roberto Gallinat, men der blev skiftet meget ud hos hjemmeholdet, så spilletiden hovedsageligt blev ligeligt fordelt blandt 10 af hjemmeholdets spillere, hvilket naturligvis også medførte, at hjemmeholdets score ligeledes blev fordelt mellem mange spillere.

HIC vandt 3. periode med 27-15, så der var ikke meget spænding tilbage i kampen. HIC trådte ikke så meget på speederen i sidste periode, men koncentrerede sig mere om skuddene og forsvars spillet, men vandt alligevel også denne periode med 18-11, så slutresultatet blev den forventede sejr til HIC på 95-57.

Hos EBAA var det især Nadir Alston, der trådte i karakter. Han blev da også holdets topscorer med 17 point, mens det hos hjemmeholdet især var Roberto Gallinat og Vedran Borovcanin, man bemærkede. Begge scorede da også 17 point, og Vedran blev af sponsorklubben da også udpeget til kampens HIC-spiller.