Nyheder

Stevnsgades Supermen vinder sæsonens første kamp over Wolfpack

07.02.2018

Der var lagt op til en spændende kamp i bunden af Basketligaen i Nørrebrohallen da hjemmeholdet og Wolfpack mødtes for tredje og sidste gang denne sæson. Wolfpack havde vundet de to første kampe, men kun med henholdsvis fire og tre points forskel.

Kampen startede meget jævnbyrdigt. Når stillingen var 13-13 fik Tobias Tita Christensen lavet fem points i træk og ændrede stillingen til 18-13. Durrel Vinson og Karolis Vaskys svarede dog prompt for gæsterne. Stevnsgade førte efter første periode med 2 points, 20-18. Tobias Tita fik slag på hovedet i anden periode og spillede ikke mere derefter. Vi håber dog ikke, det er alvorligt.

I anden periode formåede Stevnsgade at bygge op en føring på otte point, 36-28, ikke mindst på grund af en storspillende Mike Flowers der var stærk i begge ender af banen. Han tog i alt 17 rebounds og scorede 17 points, hvoraf 10 blev lavet i anden periode. Hos Wolfpack var Edgaras Stanionis nærmest en enmandshær, konstant trussel, både fra distancen, men også med gode, aggressive drives til kurven.

Halvlegsstillingen var 43-35, men det tog gæsterne fra Wolfpak kun fem minutter at nå føringen. Et skud fra Anders Skou Hansen ændrede stillingen til 45-46 og de næste minutter bølgede kampen frem og tilbage. Med tre minutter igen førte hjemmeholdet 63-61 og det føltes som alt kunne ske. Men lige der viste Stevnsgade god gejst og basketball, Stefan Jevric tog et stort angrebsrebound og lagde bolden i kurven til 65-61, Boris Vukicevic ramte en stor 3-er til 70-61 og Mathias Seilund spillede glimrende forsvar. Kampen blev afgjort på to velspillende minutter og endte med en hjemmesejr på 76-70. Sæsonens første sejr var i hus.

Kampen blev præget af masser af fight og god kampgejst, men dårlige skudprocenter. Wolfpack var 5 ud af 26 på 3-eren, 19%, og deraf var skytten Edgaras 3 ud af 12. Hjemmeholdet ramte endnu værre fra distancen, kun 5 ud af 30, 17%. De ellers så godt skydende Filip Rajovic og Mathias Seilund var tilsammen med kun 1 ud af 12. 2-er procentene var bedre hos Stevnsgade, på 50%, mens Wolfpack kun ramte på 34% af deres 2 point skud.


Men selvom skuderne ikke ville i, så manglede der intet af intensitet af begge hold. Stevnsgade brugte nogle gange lidt for meget tid for at sætte angrebet i gang, hvad gjorde at de blev presset til dårlige skud. På den anden side af banen så manglede Edgaras mere hjælp ved scoringen, han lavede næsten halvdelen af holdets points, mens Stevnsgade havde hele fem spillere i ”double figures”.

Topscorer hos Stevnsgade blev Mike med 17 (og 17 rebounds), Stefan 15 (14 rebounds og 6 assists), Boris 11, Filip 12 (og 7 assists) og Mathias 11. Hos Wolfpack scorede Edgaras 34 (og tog 12 rebounds), Durell 14 (og 18 rebounds) og Anders 13. 

Horsens IC vinder over Svendborg Rabbits i TV-kampen

02.02.2018

Torsdagens kamp i Forum Horsens mellem Horsens IC og Svendborg Rabbits blev overværet af sæsonrekord - 1688 tilskuere. De blev vidne til en spændende og lige match og der blev vist god basket til alle dem der fulgte med hjemme foran TV`et, da TV2 Sport sendte kampen live.

HICs coach Arnel Dedic var af personlige grunde ikke  tilstede, hvorfor Ignacio Munoz fik sæsondebut som headcoach.

Først periode startede meget jævnbyrdigt. Således var Svendborg i front efter 8 minutter 17-15. Men et 9-0 run af hjemmeholdet bragte resultatet 24-17 efter første periode. For HIC var Kevin Larsen mest scorende med 9 points mens Michael Moore scorede 5 for Svendborg.

I anden periode kom Svendborg godt med igen og kunneudligne HICs føring.  De to hold fulgtes pænt ad. Ingen af holdene var på noget tidspunkt foran med mere end 4 p.  For HIC scorede Lawrence Alexander 8 mens Sebastian Aaris scorede 8 for Svendborg.

Svendborg præsterede ialt 8 stk 3-p scoringer i første halvleg.

Tredje periode blev en tro kopi af de tidligere perioder. Ingen af holdene kunne bringe sig afgørende foran. Der blev udvekslet føringer. Svendborg bragte sig foran 59-55. Men hjemmeholdet fik igen styr på scoringerne og via et 11-0 run kunne HIC gå til den korte pause foran 68-63. Lawrence Alexander fortsatte en gode stime og blev igen noteret for 8 points, mens Harding Nana satte 10 for udeholdet.

I fjerde periode bragte HIC sig hurtigt foran med 13 point. Selv om Svendborg kæmpede godt for endnu en gang at komme op, lykkedes det aldrig og HIC kunne sætte en 90-81 sejr ind på kontoen.

Topscorer for HIC blev Kevin Larsen med 24 point. For Svendborg Rabbits scorede Demonte Flannigan 17 point.

Randers Cimbria sejr i vigtig kamp 79ers

01.02.2018

Torsdag aften lagde Arena Randers igen gulv til BL-opgør. Denne aften var gæsterne fra Hørsholm 79’ers - en af modstanderne om pladserne i midterfeltet. Endnu vigtigere for hjemmeholdet, var der revanche til gode fra opgøret midt i januar.

Kampen starter i højt tempo, og det er tydeligt, at begge hold har fokus på forsvaret. Lange angreb fra begge hold, og høj koncentration i forsvaret. Hørsholm har lidt bedere hit rate i angrebet, og fører 7-12 efter små 5 minutter. Timeout Randers.

Efter timeouten får Randers justeret taktikken, og henter stille og roligt gæsternes forspring. En goaltendingkendelse bringer hjemmeholdet foran 21-19 med 2 minutter igen.

Med par dumme aktioner i de sidste minutter giver Randers gæsterne let spil, og det udnytter de til fulde. De quarter ender 23-26.

2. q starter rodet. Det er tydeligt at der er meget på spil. Begge hold forsøger at få overtaget. Kampen er fysisk, og efter 3.15 har Hørsholm begået 6 fejl. 32-33.

Tempoet er skruet i vejret, og kampen bølger. Begge hold har i korte glimt hver deres “optur”, men det skifter nærmest fra angreb til angreb. 40-40 med 4.30 igen. Timeout Hørsholm.

Randers får lidt bedere fat i de sidste minutter, selvom det ikke er uden kamp. 52-49 ved halvlegen.

Efter pausen er det gæsterne der kommer bedst ud. Randers brænder, smider bolde væk og laver fejl i et væk. Selvom Randers stadig fører 52-50 har coach Olsen set nok - timeout Randers efter 2.30. Der skulle næsten gå 4 minutter før hjemmeholdet fik første point i 3. Q. Heldigvis var Hørsholm langt fra skarpe i angrebet. 53-56.

Randers’ Casper stage får med et par solides aktioner lidt energi ind i kampen. Randers bringer sig foran 60-58 med 3.02 igen - Stage 3 point. Gæsterne henter det tabte og fører 63-64 inden sidste quarter.

Sidste quarter starter som 3. - rodet og ustruktureret. Kampen vælger frem og tilbage, og holdene skiftes til at være foran. Devon Thomas med 5 point i streg til 76-70 med 5.30 igen.

Randers virker til at have fundet den rette vej ud af Hørsholms pres. 81-74 med 3.10 igen. Randers fik knækket Hørsholm med føringen på 5 point, og spiller klart bedst i de sidste minutter og vinder kampen med 97-81.

Topscorer for Randers blev Richard Thomas med 24 point. For Hørsholm 79’ers blev det Matt Bonds med 28 point og 10 rebs. 

Foto: Andreas Larsen / Mediekammeret.dk

5 BL-kampe flyttes

01.02.2018

Som følge af Bakken Bears enorme succes i FIBA Europe-Cup hvor holdet efter sejren onsdag aften over Mornar Bar med 76-87 efter omkamp, er holdet nemlig 100% sikker på at gå videre til 1/8-dels finalerne selvom der mangler 1 runde i grupperspillet.

Og da terminerne for 1/8-dels finalerne er den 7. og 14 marts har det været nødvendigt at rykke runde på hele 5 kampe i BL.

Svendborg Rabbits – Bakken Bears flyttes fra 8. marts til den 28. februar kl. 19:00

Svendborg Rabbits – Randers Cimbria flyttes fra den 17. februar til den 8. marts kl. 18:20

Randers Cimbria – Stevnsgade SuperMen flyttes fra den 8. marts til den 1. marts kl. 18:30

Team FOG Næstved – Bakken Bears flyttes fra den 15. marts til den 16. marts kl. 19:00

Bakken Bears – Randers Cimbria flyttes fra den 12. marts til den ? (dato, klokkeslæt og spillested ikke fastlagt endnu)

Hvem Bakken Bears modstander bliver i 1/8-dels finalerne bliver fundet ved lodtrækning umiddelbart efter at den sidste kamp i gruppespillet er afviklet den 7. februar 2018.

TV-kamp torsdag den 1. februar: Horsens IC - Svendborg Rabbits

30.01.2018

Torsdag den 1. februar blænder TV 2 SPORT igen op for dansk basket, når Basketliga kampen mellem ligaens nr. 1 Horsens IC og Svendborg Rabbits bliver vist direkte fra kl. 18:00.

Horsens IC ligger på en klar førsteplads i Basketligaen hvor de har vundet 15 ud af 16 kampe. For tiden har de vundet 13 kampe i træk inkl. En sejr over Pokalvinderne fra Bakken Bears. Så det er altså Basketligaens varmeste hold der kan ses på TV 2 SPORT torsdag aften. Horsens sejrsrække startede med en overtidssejr over netop Svenborg Rabbits i Forum Horsens tilbage i oktober måned.

Holdet er ført an af danske Kevin Larsen som er den helt store dominerende faktor på holdet. Han er således den spiller i Horsens truppen som scorer flest point (21.9 pr. kamp) griber flest rebounds (6,8 pr. kamp) og laver flest assists (3,1 pr. kamp). I Basketligaen generelt er Kevin Larsen den næstmest scorende spiller og han har i de seneste 12 kampe scoret over 20 point i hver kamp.

Kevin Larsen er dog langt fra alt hvad Horsens IC kan byde ind med, de har også en velspillende Vedran Borovcanin og Lawrence Alexander i truppen, samt et ungt talent i Oscar Jørgensen som er yderst skarpt skydende fra 3’eren. Han vandt Pokalfinalernes 3 Pointkonkurrence og skyder 50 % for sæsonen i Basketligaen. Sidst men ikke mindst har Horsens også fået to nye amerikanere ind i truppen, Shannon Hale og Derrick Wilson.

Derrick Wilson viste i holdets seneste kamp mod Hørsholm 79ers at han kan blive en rigtig vigtig spiller for holdet. I kampen mod Hørsholm scorede han 17 point, tog 11 rebounds og lavede 7 assist. I den kamp supplerede Shannon Hale med 19 point og 6 rebounds. Så det virker til at Horsens IC har ramt rigtigt med købet af de to nye amerikanske spillere.

I Svendborg lejren har sæsonen indtil videre ikke gået som håbet. Holdet mistede i december måned Jacob Enevold Jensen til en skade og den 30. december måtte holdets topscorer Michael Jarade Moore også ryge ud med en skade. Det er to profiler som Svendborg Rabbits savner og holdet har tabt deres seneste tre kampe. Præstationerne i løbet af sæsonen har også været meget svingende og holdet ligger p.t. på en lettere skuffende 6. plads i Basketligaen med 5 sejre og 9 nederlag.

Der er dog lidt lys at se i holdets seneste kampe til trods for 3 nederlag på stribe. Efter at have tabt med hele 33 point mod Randers på udebane, spillede kaninerne langt bedre i returopgøret hjemme i kaninhulen. Her blev det en tæt kamp som blev tabt 74-81 mod et stærkt spillende Randers mandskab. I kampen var det specielt den nyindkøbte forward Demonte Flannigan som spillede en stærk 2. kamp for sit nye hold. Han leverede en solid double-double med 17 point og 13 rebounds i den tætte kamp. Sammen med Harding Nana skal Demonte Flannigan forsøge at matche op med Horsens Kevin Larsen som spiller rigtig flot basket for tiden.

I Svendborg har man også de to danske profiler Sebastian Åris og Mikkel Plannthin i startopstillingen, de to spillere sørger både for at sætte point på tavlen ved selv at score, men bestemt også ved at sætte deres holdkammerater op til gode scoringsmuligheder. Sebastian Åris er holdets mest assisterende spiller med 4,1 assist pr. kamp (6. bedst i ligaen) og Mikkel Plannthin snitter 3,2 assist pr. kamp hvilket er 10. bedst i ligaen.

Om kaninerne fra Svendborg kan sætte en stopper for Horsens’ imponerende 13 sejre i træk, kan du blive klogere på, når TV 2 SPORT sender kampen live torsdag den 1. februar fra kl. 18:00.  

Du kan købe billetter til kampen her, hvis du hellere vil se kampen live i Forum Horsens. 

TV kamp torsdag den 1. februar Horsens IC - Svendborg Rabbits

Ulvene slår SuperMen i københavnerderby

25.01.2018

Onsdag aften var der højdramatisk opgør i Herlevhallen. Wolfpack Basketball skulle forsøge at få sin tredje sejr i Basketligaen og en god forberedelse til lørdagens pokalfinale over Stevnsgade SuperMen.

Det lykkedes ulvene at vinde et højdramatisk københavnerderby med 94-91 til de mange fremmødtes store tilfredshed.

Wolfpack Basketball bragte sig hurtigt foran i kampen. Men Stevnsgades landsholdsgarde i Filip Rajovic og Mathias Seillund var en konstant trussel og holdt SuperMen indenfor 5 point i hele første halvleg, der ender 48-43.

Efter pausen viser Wolfpack holdet, at de seneste ugers træning har båret frugt. De spiller med aggressivt angrebsspil der giver frie lay-ups og gode setplays der også giver høj scoringsprocent fra distancen

Efter to minutter af 4 periode har Wolfpack sit største forspring i kampen på 80-64. De sidste minutter er dog præget af nervøsitet og Wolfpack forfalder til heroisk fight og hurtige beslutninger. Stevnsgades enmandshær, Filip Rajovic holder med flere gode drives og tre pointsscoringer Stevnsgade inde i kampen og de kommer hele tiden tætter på. Med 1 minut tilbage af kampen udligner selv samme Filip Rajovic til 88-88 og kampen er nu højdramatisk. Wolfpacks Michael Martin sætter en presset scoring på sin egen rebound og heldet er med Wolfpack i de næste forsvarsaktioner og kampen slutter med at Durell Vinson sætter 2 straffekast til 94-91.

Kampen viste at Wolfpack, når det gælder, har mange spillere der kan levere på afgørende tidspunkter. Kampen var en sejr for holdet da hele 5 spillere scorer 12 point eller mere. Vi så Michael Martin, Anders Schou og Oliver Strøh alle med deres bedste præstation i sæsonen. Særligt Schou og Martin satte flere vigtige scoringer kampen igennem. Mens Olive Strøh også viste sig frem med en heroisk forsvarsindsats.

Topscore i kampen for Wolfpack var Durell Vinson med 19 point og 20 rebounds. Anders Schou Hansen havde 18 point. For SuperMen var det Filip Rajovic med 32 point mens Mathias Seillund havde 21.

Afgørende for kampen var bl.a. reboundspillet som Wolfpack vinder med 46-35.

Yderligere scorer for Wolfpack Basketball var Oliver Strøh, Michael Martin med 16 point. Edgaras Stanionis havde 10 og George Berling med 8. For Stevnsgade SuperMen var det Mike Flovers og Boris Vukicevic med 13 og Stefan Jervic med 10 point.

Næste gang ulven skal i aktion er så i pokalfinalen i Forum Horsens, hvor modstanderen er Bakken Bears. Det er tip off på kl 17:30 og der er fortsat ledige billetter til bussen.

Hørsholm 79ers gik ned mod Horsens IC

25.01.2018

Efter en flot start på sæsonen er Hørsholm 79ers gået helt i stå de sidste to kampe.

Onsdag aften var det Horsens IC, der stod for en større afklapsning af hjemmeholdet i Hørsholmhallen, da gæsterne fra Jylland foran 576 tilskuere vandt 66-97 i en kamp, hvor Hørsholm ellers viste gode takter fra starten.

Hørsholm var foran 22-21 efter 12 minutter, efter to tre-points-scoringer fra Ty Sabin og en hver fra Sebastian Dalsgaard, Frederik H. Nielsen og Matt Bonds. Det er imidleertid ikke for ingenting Horsens er nummer et i Basketligaen og de skruede da også gevaldigt op for forsvarsindsatsen og vandt de tre næste minutter 3-15 og gik i front 25-36.

Det var for tredje gang i denne sæson den danske landsholdsspiller Kevin Larsen, der gav Hørsholm kæmpe problemer. Den 207 centimeter høje og 118 kilo tunge forward scorede 25 point og tog ni rebounds og hjemmeholdet fandt aldrig en måde at stoppe ham på.

Fra midten af anden periode fandt Hørsholm aldrig melodien offensivt. Nordsjællænderne havde det svært med Horsens’ højde og smed rigtigt mange bolde i hænderne på en forsvarsspiller i stedet for over dem. Det betød, at Horsens langsomt byggede på forspringet, fra 35-47 ved pausen til 39-57 midt i tredje periode og 55-76 efter tredje periode.

I de sidste ti minutter tog Hørsholmtræner Rafa Monclova konsekvensen og sendte alle fem startende spillere på bænken, mens en flok hårdt kæmpende reserver kom på banen. Der blev ikke rettet op på skudprocenterne, hvor Hørsholm kun ramte 32 procent gennem kampen, men intensitetsniveauet fik en tak op, med unge Martin Poulsen som katalysator.

Horsens endte med at vinde 66-97 og konsoliderede sig dermed på førstepladsen, hor der nu er 12 point ned til trioen Hørsholm, Næstved og Bakken Bears på en delt andenplads. 

Horsens IC slår Bakken Bears på udebane

21.01.2018

Det blev en afklapsning af hjemmeholdet, da Bakken Bears søndag tog imod Horsens IC.

Topholdet fra Horsens vandt 87-72 over et Bakken Bears-hold, der manglede tre skadede spillere, og ud over det leverede en kamp noget under vanligt niveau. HIC spillede en fin kamp og skød flotte procenter, og udeholdet afgjorde kampen i tredje periode.

Bakken Bears, der manglede Jukic, Crockett og Bishop, startede fint og med Michel Diouf som driver fik hjemmeholdet hurtigt en føring på 6-2. Herefter tog HIC fuldstændigt over og gik på et 14-2 run. Kevin Larsen, der startede på bænken scorede seks point i det run, og han viste sig som en kandidat til titlen som ligaens mest værdifulde spiller. HIC var foran 21-13 efter første periode.

I anden periode var HIC flere gange foran med mere end 10 point. Vedran Borovcanin scorede 10 point, mens DeVaughn Akoon-Purcell scorede ti point i perioden. Bears får skåret HIC-føringen til 36-43 ved pausen.

I tredje periode scorede DeVaughn Akoon-Purcell hjemmeholdets første ni point, og Bears får skåret HIC-føringen til 43-45 og senere 45-49. HIC ramte herefter seks treere i periodens sidste fem minutter – en af Lawrence Alexander, to af Vedran Borovcanin og tre af Kevin Larsen. HIC førte 70-47 efter tredje periode.

I fjerde periode blev der udvekslet scoringen inden Bears sluttede kampen med at gå på et 12-2 run. Horsens IC vandt sikkert 87-72.

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell (21 point), mens Adama Darboe scorede 13 point. For HIC scorede Kevin Larsen og Vedran Borovcanin hver 21 point, mens Lawrence Alexander scorede 15 point. Kevin Larsen supplerede sine 21 point med 8 rebounds og 7 assists.

Begge hold spiller igen onsdag. Næste kamp for Bears er FIBA Europe Cup-kampen mod Tsmoki Minsk, mens HIC spiller på udebane imod Hørsholm 79ers.

Team FOG Næstved besejrer Hørsholm 79ers

19.01.2018

Vigtige point var på spil for både Team FOG Næstved og Hørsholm 79ers i torsdagens opgør i BL.

Hjemmeholdet skulle vinde for at holde sig tæt på gæsterne i den samlet stilling, men 79ers kunne bruge de 2 point til at lægge afstand til netop TFN.

Team Fog Næstved kom godt fra start og fik en lille føring. Den fik Hørsholm dog hurtigt indhentet.

Derefter skiftedes holdene til at score med deraf skiftende føringer. Inden slutningen af perioden lykkedes det god for Team Fog Næstved at bringe sig foran med 3 point.

En periode med god basket af begge hold slutter 21-18 til hjemmeholdet.

Hørsholm startede 2. periode bedst og bragte sig foran – også fordi Team Fog Næstved havde nogle afslutningsproblemer.

Midt i perioden vendte kampen til Team Fog Næstveds fordel – nu var det Hørsholm, som havde problemer med at score.

Derimod havde Team Fog Næstved fået gang i scoringen, og holdet trak fra til en 17 pointføring med godt 1 minut tilbage af perioden. Denne føring holdt til pausen som var på 17 point i hjemmeholdets favør.

3. periode startede med et hæsblæsende minut, hvor det for begge hold var ud over stepperne uden den store omtanke i spillet.

De første 3 minutter af perioden blev der ikke scoret, men så fik Hørsholm hul på bylden og scorede 5 point i streg.

Hørsholm sneg sig langsomt, men sikkert ind på Team Fog Næstved, som inden sidste periode kun førte med 10 point, selvom holdet kun scorede 7 point i perioden.

En spændende 4. periode var i vente – kunne Team Fog Næstved holde sin føring, eller ville Hørsholm komme helt tilbage og vinde kampen?

Vekslende scoringer prægede periodens første 6 minutter, hvilket betød, at Team Fog Næstved holdt sin føring, som var på 10 point ved periodens start.

Men så fik Team Fog Næstved momentum, og holdet trak de sidste 4 minutter fra til en sikker, overraskende men fortjent sejr som endte på 85-67.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Conner Washington med 18 point. For Hørsholm 79ers scorede Matt Bonds 22 point.

Tie Breaker til Randers Cimbria mod Svendborg Rabbits

18.01.2018

Måske var det kampen om 5–6. pladsen der var på spil i Svendborg onsdag aften i skarp konkurrence med håndboldkampen mellem Danmark og Spanien.

Dette til trods havde godt 600 fundet vej til tribunerne i HK Midt Arena i Svendborg.

Faktum var, at Randers var mest effektive og mindst skadesramt, kaninerne uden Jakob Enevold og Michale Moore, samtidig viste kaninernes nyeste indkøb, Flannigan Demonte stor styrke og kampens bedste spiller.

Randers trak sig helt fortjent ud af matchen med en sejr på 74-81, efter perioderne 14-16, 15-20, 28-18 og 17-28.

Flannigan startede Rabbits op med sin første optræden på hjemmebanen med de første to points og kaninerne førte an stort set hele 1. periode men da Rabbits havde muligheden for at bringe sig foran med 8, stoppede holdet med at spille sammen og faldt fra hinanden til slut og Randers med en rigtig god afslutning på perioden. Kaninerne kunne havde gjort det til 16-8 men i stedet smed hjemmeholdet bolden væk og Randers satte sig hårdt på kampen i de sidste 4 minutter.

Chris Nielsen, Svendborgs onde ånd gennem efterhånden mange år i ligaen, bedste mand for sit mandskab i 1. periode.

Flannigan viste at han godt kunne rydde op under kurven og at han også tidligere har spillet center, gode rebounds og points, netop det kaninerne har brug for nu hvor de to største sidder ude med skader. Nana også medvirkende og sammen med Rasmus Christensen var de tre ene om at score for hjemmeholdet i 2. periode.

Hos Randers var det nu Kyndahl Hill der havde taget over fra Chris Nielsen og Randers viste meget flot angrebsspil samt godt sammenspil. Deres nye træner Erik Olson der også var et muligt emne for kaninerne inden sæsonstart, har vist god taktisk og spillemæssig forståelse hos Kronjyderne.

Randers helt fortjent til pause med +7, 29-36.

Hjemmeholdet kom klart bedst ud efter pausen. Selv om Randers fortsatte føringen slog Rabbits igen og bevarede troen. Mathias Kelly fik endnu en på næsen der øjeblikkelig brød ud i blod og dagens kanin måtte søge bænken med måske endnu engang en brækket næse.

Dermonte Flannigan viste endnu engang sin store værdi for kaninerne, et rigtigt godt køb, med 9 points i perioden og flere gode rebounds. Randers havde ellers skabt sig et forspring men Rabbits lavede et run på 10-0 og sluttede også bedst, stillingen inden de sidste 10 minutter 57-53 i hjemmeholdets favør.

Rabbits kom også bedst ud til sidste periode med 2 fra Terrel Haris men så tog Randers fat igen. Hurtigt spil og mange flotte angrebsaktioner og et run retur, 0-10 og Randers var igen foran, 59-63. Momentum lå hos Kronjyderne og selv om hjemmeholdet kom tæt på blev det aldrig spændende i HK Midt Arena. Kaninerne manglede saft og kraft og hastighed. Randers vandt helt fortjent kampen efter samme periodecifre som i 3., blot omvendt.

Måske betyder det, at Rabbits slutter som nr. 6 og derved skal møde nr. 3 i slutspillet. Intet er dog afgjort men en indikation var dagens opgør dog alligevel.

Kan Rabbits stille med fuldt hold og skadesfri ser mulighederne måske alligevel lysere ud. Faktum er dog, at Randers spillede bedste og fortjent kan drage mod Kronjylland med endnu 2 points i kurven.

For Rabbits scorede Flannigan Demonte 17 og hentede 13 rebounds, også 17 til Hrding Nana og til Terrel Harris.

For Randers scorede Hill Kyndahl 25, Charlie Burgess 16 og Deuce Bello 15.