Nyheder

Team FOG Næstved slår Værløse BBK efter stærk 1. periode

17.10.2018

Hvis man gik og håbede på et tæt opgør mellem Team FOG Næstved og Værløse BBK blev man hurtigt skuffet. Efter 1. periode førte hjemmeholdet nemlig med 20 point og kampen syntes allerede afgjort.

Team Fog Næstved scorede de 4 første point i kampen, men Værløse svarede hurtigt igen ved at komme foran. Det ville Team Fog Næstved dog ikke have siddende på sig. Holdet skruede op for et i forvejen højt tempo. Det medførte, at Team Fog Næstved trak uimodståeligt fra, så holdet ved periodens slutning var foran med 34-14 efter de første 10 minutter.

Efter en lige start på perioden 2-2 efter små 3 minutter – fik Team Fog Næstved gang i scoringen. Det gjorde Værløse også, men ikke så meget som Team Fog Næstved. Det betød, at Team Fog Næstved trak yderligere fra, så holdet kunne gå til pausen med en føring på 26 point.

Team Fog Næstved kom klart bedst fra start i 3. periode og øgede sin føring. Derefter kom der lidt stilstand i scoringen fra Team FOG Næstveds side. Heldigvis for Team FOG Næstved havde Værløse heller ikke held med sine scoringsforsøg, så Team FOG Næstved kunne fastholde sin sikre føring.

Men perioden udviklede sig til en rodet forestilling, hvilket antallet af scoringer også viste 18 til hjemmeholdet og 14 til gæsterne.

Inden sidste periode havde Team Fog Næstved dog udbygget sin føring til 30 point.

Den rodede forestilling fortsatte i starten af 4. Periode 4-4 efter 4 minutter. Herefter kom der lidt gang i scoringen, men rodet var det stadig.

Team Fog Næstved fik dog udbygget sin føring, så kampen endte med en sikker sejr – en sejr, som aldrig var i fare. Slutresultatet bliver 97-61.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Jordan Matthews med 18 point. For Værløse BBK scorede Richard Granberry 26 point.

Cimbria vinder sikkert over Stevnsgade Copenhagen

17.10.2018

I irsdagens kamp i Nørreborhallen tog Stevnsgade Copenhagen mod Randers Cimbria der må siges at være favoritter til dagens kamp idet Stevnsgade stadigvæk harsæsonens første sejr til gode.

Det er givet på forhånd at Stevnsgade får det svært under kurven. Speciel Stanford Brown fra Randers vil være en faktor hjemmeholdet får svært ved at stoppe under kurven.

Stevnsgade Copenhagen starter småt og satser på tempo og fuld bane pres. Randers kommer lidt rodet ind i kampen. Stevnsgade Copenhagen bringer sig foran 9-5 efter 3 minutter spil. Randers svarer konsekvent igen og bringer sig foran midt i perioden. 12-20 efter stillingen efter 7 minutter. Perioden slutter 16-27 til gæsterne.

Stevnsgade Copenhagen kommer bedst fra start i 2. periode og efter 3 minutter er stillingen 20-29. Randers skruer op for tempoet og øger til 22-35 midvejs i perioden. Dee Franklin er  involveret i mange plays i denne periode og er rigtig stærkt spillende.

Ved pausen er Randers Cimbria for med 29-44.

Randers Brantley Bynum starter 3. periode med et flot dunk og Boris Vukicevic svarer igen med 5 point. Randers bringer sig komfortabelt foran med 34-55 efter blot 3 minutter og kampen synes afgjort.

Standford Brown med et flot and1 dunk. Begge hold viser til tider flot spil. Randers er gået lidt på autopilot i slutningen af perioden og er komfortabelt foran med 50-73 inden de sidste 10 minutter.

I 4. periode bliver det hurtigt tydeligt, at begge hold har accepteret udfaldet og der bliver spillet mere bredt. Chris Nielsen får sine første minutter på banen og gør det som sædvanligt godt. Stevnsgade Copenhagen mangler overblik og tålmodighed. Stevnsgade Copenhagen vinder dog perioden med 7 point men der er Randers der viser sin  klasse og slutter kampen med et par flotte dunk. Sejren bliver på 71-88.

Topscorer for Stevnsgade Copenhagen blev Boris Vukicevic med 17 point. For Randers Cimbria scorede Dee Franklin 29 point.

EBAA vinder første ligakamp i akademiets historie

16.10.2018

Søndagens kamp mellem EBAA og Stevnsgade Copenhagen kunne give et fingerpeg om hvem der kunne være bejler til at vinde PRO B og derved få en nemmere modstander når slutspillet begynder senere på sæsonen.

For kampen havde EBBA tabt sine 3 første kampe i BL mens gæsterne fra Nørrebro heller ikke havde smagt sejrens sødme endnu efter 2 nederlag alle til PRO A mandskaber.

EBAA kommer ud til kampen lidt passivt og nervøst. Stevnsgade kommer til gode afslutninger, og rebounder godt gennem hele 1. halvleg og gæsterne kan gå til pause med en føring på 37-36.

Fra starten af 3. periode er det EBAA der kommer stærkest ud, og får oparbejdet et forspring på 9 point, som Stevnsgade dog får hentet på en god afslutning af 3. periode. Inden de sidste afgørene 10 minutter er EBBA foran 56-53.

I 4. periode får EBAA lukket af i forsvaret, og Stevnsgade holdes ned på 11 point i denne periode. De mange stops fører til nemmere scoringer i den anden ende, og EBAA trækker sejren i hus med cifrene 78-64.

For EBAA scorede David Kristensen 29, Keane Thomann 12 og Marius Sørensen 10 point. For Stevnsgade Copenhagen scorede Mile Nedic 14, Boris Vukicevic 12 og Stefan Jevric 10 point.

Næste hjemmekamp for EBAA er 26. oktober kl 20.30 hvor Værløse BBK kommer på besøg. Værløse tabte ders kamp søndag med Bakken Bears der vandt med 90-78.

Bakken Bears vinder over Værløse BBK i underholdende kamp

15.10.2018

Der var god energi blandt de ca. 500 fremmødte tilskuere i dagens opgør mellem nyoprykkerne fra Værløse BBK og de forsvarende mestre Bakken Bears.

De unge Værløse-spillere kom uimponeret ind i kampen, og med 7 føringsskift i 1. periode, dannede Søndersøhallen rammen om en tempofyldt og jævnbyrdig kamp.

I 2. periode trækker Bakken langsomt fra, og kan gå til halvlegspausen foran 31-40.

Fra starten af 2. halvleg virker Bakken Bears mere koncentrerede end hjemholdet, men Værløse når at justere ind og kæmper sig hurtigt tilbage i kampen - i en 3. periode der ender med skiftende scoringer og et Bakken hold fortsat i front ved indgangen til 4. periode ved stillingen 63-50.

Halvegs igennem 4. periode kommer Bakken til deres største føring 85-65, men herefter tog fanden ved Værløse som igansætter et 10-0 run og presser Bakken til en time-out med få minutter tilbage af kampen. Værløse kommer det ikke tættere, og kampen slutter 78-90 til gæsterne fra Bakken.

Kampens topscorer blev Richard Granberry fra Værløse, der med 23 point gjorde sit for at holde Værløse inde i kampen. For Bakken Bears var mest scorende spiller Ryan Evans med 17 point.

Bakken Bears besejrer Randes Cimbria

12.10.2018

Aftenens kamp i Vejlby-Risskov Hallen mellem Bakken Bears og Randers Cimbria begyndte med højt tempo.

Udeholdet fra Randers åbnede med en flot forsvarsaktion, hvor man fik fremtvunget et steal. Det var dog det aarhusianske hjemmehold, der fik bolden gennem kurven først. Amerikanske Ryan Evans satte to point på tavlen. Randers svarede dog igen i den anden ende med en lang treer. Cimbria fra dog ikke ene om at stå godt i forsvaret. Bakken Bears’ Tylor Ongwae ville også lege med, og han lavede et flot steal, der førte til en dunk i den anden ende til stor begejstring for hjemmeholdets fremmødte tilskuere.

Det lignede herefter et lille overtag til Bakken Bears, hvor amerikanske Tobin Carberry blev fejlet på en treer og scorede på alle tre efterfølgende straffekast. Dette gav på daværende tidspunkt en føring på 13-8 til hjemmeholdet, hvor amerikaneren havde sørget for syv af dem.

Men bedst som det så ud til at gå Bears’ vej, så smed hjemmeholdet flere bolde væk i angrebet. Randers udnyttede uskarpheden fra værterne. De arbejdede sig still og roligt ind i kampen, og med blot ét minut tilbage kom Randers foran for første gang i kampen til stillingen 20-21. Bakken Bears’ rutinerede Adama Darboe lukkede første periode af med en treer, og Bears førte nu pludselig med 23-22 ved slutningen på første periode.

En periode med flot spil fra begge mandskaber, der skiftedes til at tage føringen flere gange.

Bakken Bears åbnede anden periode bedst med fire ubesvarede point, men det var alligevel hjemmeholdets head coach Steffen Wich, der tog kampens første timeout. På Bears-bænken var man ikke tilfreds med rebound-arbejdet, hvor Randers fik fat i det hele. Dette virkede til at sætte noget i gang hos hans spillere, eftersom de fik fat i flere rebounds med scoringer til følge.

Dette fik Randers’ head coach Jimmy Moore til at tage timeout, men lige lidt hjalp det for gæsterne. Bakken Bears dominerede resten af perioden. Randers havde svært ved at følge op på deres gode første periode, og bjørnene kunne på til pause med en føring på 59-32.

Tredje periode fortsatte med samme billede, hvor Bears var solide og effektive i begge ender af banen. Angrebsspillet var gået fuldstændig i stå for Randers, hvor man brændte alt for mange chancer. De havde det også svært med hjemmeholdets defensiv, der var gode til at lægge pres og stresse kronjyderne, hvilket frustrerede dem.

Chris Nielsen var bedste mand for Randers, og han scorede mange flotte point. Dette var dog ikke nok, når man generelt brændte for mange chancer og ikke kunne dæmme op for Bakken Bears’ offensiv. Aarhusianerne virkede ikke til at skue til scoringstavlen undervejs, og de bankede derudaf. Tredje periode sluttede med cifrene 83-47.

Fjerde og sidste periode var lidt en flad fornemmelse, hvor man sad med indtrykket af, at kampen reelt var afgjort for mange minutter siden. Udeholdet fra Randers skal dog roses for at spille en flot periode. De spillede for at slutte godt af trods det ventede nederlag, og de formåede at vinde fjerde periode med 26-27. Dette var dog ikke nok til at ændre på, at der var klasseforskel i Aarhus torsdag aften.  

Slutresultatet blev 109-74 (23-22, 36-10, 24-15, 26-27).

Rabbits slår Værløse BBK

11.10.2018

Værløse BBK bed fra sig i kaninhulen onsdag aften, der var godt besøgt, godt 1000 havde fundet vej til gratisbasket, og selv om et pro A hold med sejre i de to første opgør ude, mødte et pro B hold der havde tabt den første kamp mod Ulvene, så viste Værløse kompromiløs basket og gik uimponeret til opgaven.

Rabbits vandt to perioder, 1. og 3. hhv. 23-13 og 21-16. Værløse vandt 3. 23-26 og holdene spillede uafgjort i 4., 18-18. Dermed samlet sejr til Rabbits, 85-73, i en præmiereforestilling på hjemmebane  der ikke vil blive husket pga. godt spil fra hjemmeholdet.

Det er dog positivt, at komme ud med sejr nr. 3, selv i en dårligt spillet kamp. Hjemmepublikummet vil dog nok kræve lidt mere koncentration og beslutsomhed i næste opgør.

Rabbits startede op som lyn og torden og det var helt tydeligt, at Jacob Enevold Jensen skulle have bolden i feltet. Han spillede en fremragende 1. periode og scorede de første 7 points til kaninerne tæt på kurven. Hos Værløse var dagens spiller så afgjort Richard Granberry der nærmest gjorde hvad der passede ham og når det passede ham. Værløse fik hurtigt lukket hullet efter 1. periode med 10 points i træk. Granberry havde såmænd 25 points ved halvtid.

Rabbits var faldet ned i et hul rent forsvarsmæssigt og de meget lovende takter fra 1. periode var væk. Der var rigtig mange boldtab og dårlige beslutninger fra hjemmeholdet og Værløse fortsatte og lod være med at gøre det mere svært end nødvendigt.

Pausestilling 46-39. Hos kaninerne var det værd at bemærke Jerimiah Ingram der i glimt viste hvilken fantastisk spiller han er. Ham skal Rabbits nok gøre noget særligt for at få lov at beholde.

Udeholdet og stadig anført af Granberry fortsatte efter pausen og 4 points var det tætteste de kom på udligning. Nu bragte cheftræner Varga igen Peter Møller på banen og det var en klog beslutning. Den tidligere Værløsespiller viste, at han er blandt de absolut bedste danske spillere i ligaen.

Møller var en enmandshær i 2. halvleg og når det kneb afgjorde han angrebene enten fra trepointsland eller med et flot angreb på kurven. På 20 minutter scorede Møller 17 points og var medvirkende faktor til, at Rabbits kunne trække sig ud som vinder af opgøret.

Nicolai Hvidbjerg fik også værdifulde minutter i 4. periode og gjorde det ligeledes fornuftigt.

Dagens spiller Richard Granberry blev topscorer med i alt 33 points på 33 minutter. Hos hjemmeholdet scorede Peter Møller 17, Zach Charles 15, Jakob Enevold Jensen 14 og Jerimiah Ingram 13.

Værløse spiller igen den 14. oktober hjemme mod Bakken Bears og kaninerne igen ude den 21. oktober mod Værløse igen.

EBAA gjorde god modstand mod storebror

09.10.2018

Mandagens kamp i Vejlby-Risskov Hallen mellem Bakken Bears og EBAA åbnede lidt anderledes end normalt ved holdpræsentationerne, hvor det unge udehold fra EBAA fik en tilsvarende god modtagelse som Bakken Bears af de fremmødte tilskuere.

Udeholdet havde blandt andet dobbeltlicensspilleren David Kristensen og de tidligere Bakken Bears-spillere Keane Thomann og Marius Sørensen i startopstillingen. Det var dog allerede inden kampen tydeligt at se, at begge mandskaber var opsatte på at vinde kampen. EBAA ville for alt i verden gerne drille favoritterne, og Bears ville gerne godt fra land i sæsonen med en sejr i første kamp.

Kampens indledning bar dog en smule præg af, at begge mandskaber ville det for meget. Der blev åbnet med ukoncentrerede turnovers og fejlafleveringer i begge ender af banen. Bears udnyttede dog fysikken i første periodes åbning med flere rebounds, og det første blandt andet til kampens første point med en treer fra hjemmeholdets Tylor Ongwae. Kampen var fortsat rodet efterfølgende, men det virkede ikke til at påvirke Ongwae, der slap gennem udeholdets forsvar og leverede et spektakulært dunk til stillingen 5-0 i Bears’ favør.

Svær indledning for unge EBAA, der havde vanskeligt ved at penetrere hjemmeholdets forsvar og matche det fysiske udlæg. David Kristensen sørgede for gæsternes første to point. Udeholdet havde som sagt svært ved at matche op med Bears-spillernes fysik, og det var særligt hjemmeholdets Ryan Evans, der vakte problemer. Amerikaneren spillede en flot begyndelse på kampen, hvor han blandt andet blev fejlet på en scoring og gjorde det til tre point med en straffekastscoring. 10-2 til Bears efter de indledende minutter.

EBAA kom lidt bedre med i kampen mod første periodes slutning, hvor de satte sig bedre igennem rent fysisk. Det første til flere point i angrebet, hvor man begyndte at ramme et par treere, og pludselig var EBAA på vej tilbage med stillingen 19-12. Dette fik dog Bears til at skrue op for tempoet, hvor Tylor Ongwae scorede sin anden treer efterfulgt af Morten Sahlertz’ første treer. Thomas Lærke lukkede perioden med et baglæns dunk. Første periode sluttede 28-16 til Bears.

Anden periode begyndte godt for Bakken Bears, der åbnede med en treer fra amerikanske Hayden Dalton i første angreb. De danske mestre åbnede perioden klart bedst, hvor holdet kom til mange flere frie skud end udeholdet. EBAA kæmpede meget for at komme til de helt frie skud, og når de kom til en afslutning, så var det en presset en af slagsen grundet godt forsvarsspil.

Bears kunne dog ikke helt følge den gode åbning til dørs, og mange af de efterfølgende angreb resulterede i unødvendige turnovers. Holdet virkede dog stadig til at være i kontrol. Hver gang EBAA fik sat nogle angreb sammen og kom på pointtavlen, så skruede Bears op for tempoet og forøgede forspringet igen.

Anden periode var enorm tempofyldt, hvor angrebene sjældent gik skuduret ud. Det var tydeligt, at Bears gerne ville løbe med gæsterne fra EBAA, men de fulgte godt trit i anden periode trods pointforskellen. Det var tydeligt at mærke, at gæsterne ikke ville lægge sig ned uden kamp. De havde dog fortsat store problemer med at dæmme op for stærke Ryan Evans, der nærmest scorede point efter behag med en flot treer og et efterfølgende and-one-spil til tre point.

Hjemmeholdets anden amerikaner Tobin Carberry ville også lege med, og han sørgede for seks ubesvarede point til Bears. Dette virkede dog ikke til at behage udeholdets Marius Sørensen, der var brandvarm i anden periode. Danskeren satte blandt andet en flot treer og scorede flere gange ved at udfordre mand mod mand, hvilket bragte ham op på 11 point alene i anden periode på daværende tidspunkt.

Hjemmeholdets Tylor Ongwae var dog ligeledes brandvarm, og han satte endnu en treer mod slutningen af anden periode. Kenyaneren stoppede dog ikke der. Han satte endnu en treer inden pausen, og han var dermed fire for fire bag trepointslinjen. Ryan Evans sluttede perioden med 20 point i alt til en pausestilling på 64-39 i Bears’ favør.

EBAA åbnede tredje periode ganske glimrende med to hurtige scoringer en flot treer af Simon Bjørnebo. Udeholdet var klart bedst i indledningsfasen efter pausen. Bears smed alt for mange bolde væk. Angrebsspillet var enormt ukoncentreret. Perioden var en betydeligt langsommere end de to foregående, og der blev brændt enormt mange skud fra begge mandskaber. Effektiviteten og tempoet kunne ikke leve op til første halvleg af kampen.

Bears begyndte dog at komme en smule i gang med en flot fadeaway af Ryan Evans til to point. Han fortsatte, hvor han slap. Det var tydeligt, at Bears gameplan stadig var den samme, hvor de spillede med hurtige igangsætninger og eksplosive løb. Det lykkedes blandt andet med et hurtigt kontraangreb og en frispilning af hjemmeholdets trepointsspecialist Morten Sahlertz, der scorede sikkert.

Det unge ugehold fra EBAA kæmpede dog bravt for at følge med det høje tempo, og det lykkedes dem faktisk at mindske forspringet en smule og dermed vinde tredje periode med tre point til stillingen 85-63.

Man sad i første periode med en fornemmelse af, at de danske mestre bogstaveligt ville løbe fra unge EBAA, men som tiden gik i begyndelsen af fjerde periode, så hang EBAA stadig i med hård fighter-vilje. Forspringet var stadig med plus tyve point, men det blev det også ved i første halvdel af fjerde og sidste periode.

Det skulle dog alligevel vise sig at blive en hård sidste periode for EBAA-holdet, der pludselig virkede til at have ramt muren. Bears kom til lette scoringer, mens EBAA skulle kæmpe enormt hårdt for at komme til afslutninger, som endte med at blive brændt. Hjemmeholdet var inde i en god periode, og offensiven funklede mere og mere i takt med de manglende kræfter fra udeholdet.

Bears’ forspring var nu oppe på 30 point. Morten Sahlertz og Tylor Ongwae lukkede kampen med en treer hver. Bakken Bears ender dermed at vinde ganske overbevisende i sin første kamp i Basketligaen med 119-83 over EBAA, hvor Ryan Evans og Tylor Ongwae blev de mest scorende spillere med henholdsvis 24 og 21 point.

Horsens IC vinder sikkert over Stevnsgade Copenhagen

08.10.2018

HIC spillede søndag eftermiddag sin første hjemmekamp i sæsonen, hvor modstanderen var Stevnsgade Copenhagen. HIC var storfavoritter og der var heller ikke den store spænding i kampen.

Fra start var Lasse Elbæk en stor mundfuld fro Stevnsgade. Elbæk havde en højdefordel og den udnyttede han. Elbæk scorede 11 point i første periode. Stevnsgade bed godt fra sig i starten, og især Stefan Jevric var godt spillende med 8 point. Efter første periode førte HIC med 26-20.

I anden periode var det to af HIC’s nye spillere der stemplede ind. Brandon Tabb og Stefan Savic spillede godt og voldte Stevnsgade problemer. For Stevnsgade var Stefan Jevric stadig den mest iøjnefaldende. Ved pausen var HIC foran med 56-39.

HIC havde været lidt falde i første halvleg, men kom ud med god energi i 3 periode. Forsvaret stressede Stevnsgade og det blev til lette scoringer i den anden ende. Elbæk dominerede fortsat inside og det samme var gældende for Darryl Tucker. Efter tredje periode var kampen afgjort da HIC var foran med 86-52.

I fjerde periode gik gassen lidt af ballonen, og Stevnsgade kom bedre med i kampen. Der var masser af minutter til bænken, og HIC gav debut til en af sine egne talenter, Marius Rasmussen.

Slutresultatet blev 06-70 (26-20, 30-19, 30-13, 20-18).

Bedste mand for HIC var Lasse Elbæk med 21 point, men der var også gode takter af Brandon Tabb, Darryl Tucker og Stefan Savic. For Stevnsgade var bedste mand Stefan Jevric der scorede 24 point.  

Wolfpack vinder lokalopgøret over Værløse BBK

07.10.2018

På en lørdag eftermiddag, hvor efteråret viste sig fra en lidt sommerlig side, mødte de to lokale forstadshold, Wolfpack & Værløse BBK i de intime rammer i Super Arenaen i Ballerup.

470 tilskuer havde fundet vej til hallen og begge hold var opsatte på at trække sejren med sig hjem. Det kunne ses ved at kampen startede i for højt tempo, med hele 15 turnovers til følge alene i 1. periode, hvoraf de 9 var til hjemmeholdet. Værløse BBK startede egentlig bedst med bevægeligt angrebsspil og god rotation, men ramte for få skud, 5 af 16 i første periode, mens Wolfpacks spil var mere individuelt og særligt Deionte Simmons tiltrak sig bolden, hvor Værløse måtte ty til mange fejl på ham under kurven. Efter første periode havde han skud 8 straffekast og udnytte de 5. Wolfpack sætter den 1. trepointsscoring efter 4 minutter til 8-5 og trækker fra Værløse på godt individuelt spil til periodestillingen 28-15 efter 10 minutter.

I 2. periode kommer Værløses amerikanske spiller Richard Cranberry bedre igang og har et par scoringer. Han har hidtil været holdt godt nede af Wolfpack store spillere. Austin Waddoups sætter Wolfpacks trejde 3 pointscoring og har gode cuts mod kurven. Morten Bülow spiller godt som erstatning for Deionte Simmons, og Oliver Strøh har gode beslutninger i angrebet. Wolfpack dominerede i både forsvar, på skud og rebounds, mens Værløse fortsatte med at skyde for dårligt og smide bolden i hænderne på Wolfpacks gaards. Hjemmeholdet udbygger føringen til 21 point og en 52-31 føring ved pausen.

I 2. halvleg fortsatte hjemmeholdet hvor de slap. Deionte Simmons, Morten Bülow, samt Austin Waddoups var toneangivende. Værløse fortsatte deres turnoverrate men Richard Cranberry, Victor Hjort og Asbjørn Nerlov, prøver fælles at holde Værløse inde i kampen. Wolfpacks forspring udbygges sikkert til en 69-43 føring med 3 minutter tilbage af tredje periode. Mens Værløses fans langsomt havde opgivet håbet, og tingene så sortest ud, lykkedes det dog udeholdet at reducere en smule til sidst, da flere af Wolfpacks startere blev holdt på bænken. trejde periode slutter med en føring til Wolfpack på 74-55.

Hvis tilskuerne troede at den kamp var i protokollerne med en klar Wolfpack sejr, kunne de godt tro om igen. Værløse kom ud til kampens sidste periode med fornyet energi, og begyndte nu pludselig at sætte skuddene i kurven. Det betød et hurtigt 1-9 run til dem, før Wolfpacks træner fik taget time-out. Det lykkedes faktisk Værløse at reducere Wolfpacks føring helt ned til 6 point og ulvene virkede for første gang i kampen en smule rådvilde. Med 25 sekunder tilbage af kampen var Værløse nu kun 6 point bagud og kunne i teorien godt nå en sejr. Ulvene samlede sig dog og kampen slutter med en 9 pointssejr til Wolfpack og Værløse med resultatet 95-86.

Topscorer i kampen blev Deionte Simmons med 21 point og 11 rebounds. Derefter var det Austin Waddoups med 19 point og en scoringsprocent på skud på 75. Der var 13 til Oliver Strøh, 11 point til Morten Bülow og 10 til Mathias Seilund.

For udeholdet havde Richard Cranberry 20 point og 8 rebound. Næste kamp for Wolfpack bliver i Herlev Hallen lørdag den 20. oktober hvor Team FOG Næstved kommer på besøg i hovedstaden.

Rabbits slår overraskende Team FOG Næstved

03.10.2018

Årets første hjemmekamp for Team FOG Næstved var med Pro A rivalerne fra Svendborg Rabbits.

Første halvdel af perioden var meget lige i en kamp med højt tempo lige fra start.

Da halvdelen af perioden var spillet, trak Team Fog Næstved fra til en 5 pointføring, hvorfor Svendborg tog en time-out. Det virkede, for holdet scorede 10 point i træk til en føring på 5 point.

Så var det Team Fog Næstveds tur til at tage en time-out. Det hjalp. Svendborg blev hentet, og Team Fog Næstved bragte sig endda foran med 1 point, inden perioden sluttede med en føring på til hjemmeholdet på 26-22.

Det var 2 gode hold, som kom lige fra start i 2. periode, men efter 4 minutter trak Team Fog Næstved fra til en 7 pointføring. Denne føring holdt sig, selv om Svendborg hang godt på.

Modslutningen af perioden trak Team Fog Næstved yderligere fra til en 11 pointføring, men denne føring var dog skrumpet ved periodens slutning til 8 point, 56-48.

Svendborg kom bedst fra start efter den store pause og halede ind på Team Fog Næstved, så holdet efter 4 minutter kun var bagud med 3 point.

Team Fog Næstved svarede igen og bragte sig igen foran med 8 point. Team Fog Næstved kunne dog ikke holde føringen, og kampen var igen helt lige. Det kørte ikke rigtigt for Team Fog Næstved, som dog førte med 2 point inden sidste periode. Spændingen var intakt inden 4. periode.

Svendborg kom bedst fra start og bragte sig foran. Team Fog Næstved virkede frustreret over, at det ikke gik holdets vej, og holdet havde store problemer at komme til scoring.

3 scoringer fra straffelinjen bragte dog Team Fog Næstved tættere på Svendborg, også fordi holdet havde held til at holde Svendborg fra scoringer.

Svendborg fik dog gang i scoringerne igen og førte med 1 point med godt 1 minut tilbage af kampen. Team Fog Næstved havde mulighederne til sidst for at vende kampen til sin fordel, men det lykkedes ikke. I stedet udbyggede Svendborg sin føring, så holdet vandt den tempofyldte kamp med 5 point 89-94.

Topscorer for Team Fog Næstved blev P.J. Thompson med 20 point. For Svendborg Rabbits scorede Jeremiah Ingram 32 point.