Nyheder

Team FOG Næstved fik sin 4. sejr i træk

28.10.2018

Alt andet end en sejr til Team FOG Næstved i dagens kamp mod EBAA ville være en overraskelse. Hjemmeholdet indfriede dog også forventninger og tog den ventet.

Det var ikke rigtig fra starten af 1. periode fra Team Fog Næstveds side. I hvert fald var det EBAA, som var i teten, og holdet førte også stort set gennem hele perioden. Mod slutningen af perioden fik Team Fog Næstved dog indhentet EBAA’s forspring, så stillingen var lige inden 2. periode.

Team Fog Næstved fik en bedre start på denne periode, men alligevel var der en lidt stor spildprocent i første del af perioden. Midt i perioden blev det bedre scoringsmæssigt, og Team Fog Næstved trak fra til en 8 pointføring. Denne føring blev løbende udbygget gennem resten af perioden, så Team Fog Næstved kunne gå til pausen med en føring på 14 point, 49-35.

Team Fog Næstved fik igen en god start på 3. periode efter den store pause – endda en ualmindelig god start, hvor føringen blev udbygget. Da halvdelen af perioden var spillet, førte Team Fog Næstved med 33 point, og man kunne med nogen rimelighed mene, at spændingen i kampen var forduftet – også selv om Team Fog Næstved efterfølgende tog sig en scoringspause på et par minutter.

Det lykkedes derfor for EBAA ar reducere Team Fog Næstveds føring til 29 point inden de sidste 10 minutter.

EBAA scorede først, men Team Fog Næstved svarede hurtigt igen. Derefter gik der et par minutter med rod i begge ender af banen. Begge hold fik dog styr på spillet igen, hvilket også gav scoringer i begge ender. Mod slutningen af perioden gav Team Fog Næstved spilletid til holdets unge talenter. Og ikke nok med, at de fik spilletid, de scorede også til stor jubel for medspillere og tilskuere. Alle Team Fog Næstveds spillere kom således på scoringslisten.

Team Fog Næstved vandt en sikker og fortjent sejr med 30 point. Slutcifrene blev på 101-71.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Greg logins og PJ Thompson med hver 17 point. Bedste mand for EBAA var Tobias Reinholt og Simon Bjørnebo med hver 16 point.

Bakken Bears fik forventet sejr over Stevnsgade Copenhagen

28.10.2018

Kampen begyndte med højt tempo fra begge mandskaber. Bakken Bears bragte sig hurtigt foran med flere point i opgørets indledning, men Stevnsgade fulgte hurtigt trop med flere scoringer i træk. Københavnerne bragte sig da også foran 7-6 i Vejlby-Risskov Hallen efter tre minutters spil af første periode. Hjemmeholdet bragte sig efterfølgende foran med 10-7 efter en scoring af Chris Christoffersen. Den høje center havde stået for seks af holdets første ti point.

Stevnsgade gjorde god figur den resterende del af perioden, men hver gang udeholdet kom tæt på udligne, så skruede de danske mestre bare op for tempoet. Der var dog langt noget, der var afgjort. Første periode sluttede med en spinkel føring til hjemmeholdet fra Bakken Bears på 24-17 over Stevnsgade Supermen.

Anden periode begyndte med samme lighedstegn som første periode. Begge mandskaber kom godt ud og fik point på tavlen. Københavnerne stod dog indledningsvist for de fleste scoringer, og Bakken Bears’ forspring var pludseligt reduceret til to point til stillingen 31-29 efter tre minutter spillet.

De aarhusianske værter sløsede meget i angrebsspillet, hvor man smed for mange bolde væk, fik fat i for lidt rebounds og brændte for mange skud. Det lukrerede Stevnsgade på, og de var blot bagud med et enkelt point efter fem minutters spil i anden periode. I løbet af det efterfølgende minut blev Stevnsgade fejlet på en scoring, og med et succesfuldt straffekast var københavnerne pludselig foran til stor forundring for hjemmepublikummet i Vejlby-Risskov Hallen. Dette medførte et par enkelte tilråb fra tilskuerne, og det virkede også til at trænge ind hos spillerne, der gav den lidt ekstra gas inden pausen. De to hold gik til pause med stillingen 49-40 i Bears’ favør.

Begge mandskaber kom til scoringer i tredje periodes indledning, men forspringet forblev det samme efter de første par minutter. Efter fem minutters spil trak hjemmeholdet fra Bakken Bears dog en smule fra, og de havde med stillingen 67-53 kampens største føring. De danske mestre virkede til at have fundet den rytme, som hjemmepublikummet havde kaldt på. Tredje periode havde været skidt for de ellers hårdt kæmpende Stevnsgade Supermen. Tempoet var skruet gevaldigt op fra hjemmeholdets side, og de begyndte så småt at leve op til favoritværdigheden. De to hold sluttede tredje periode med stillingen 78-57.

Fjerde og sidste periode begyndte med Bakken Bears som det dominerende hold. Stevnsgade Supermen gjorde, hvad de kunne for at bringe sig tættere på i kampen, men hjemmeholdet var for effektive i angrebsspillet. Stevnsgade Supermen skal roses for at spille sig fuldt ud til trods for, at kampen reelt var afgjort ved indgangen til perioden. Københavnerne virkede fast besluttet på at gøre god figur mod de danske mestre fra Bakken Bears, men de måtte desværre erkende, at man mødte overmagten i søndagens opgør. Kampen slutter med en sejr på 102-78 til Bakken Bears over Stevnsgade Supermen.

Kampens mest scorende spillere:

Boris Vukicevic, Stevnsgade Copenhagen, 21 points
Tobin Carberry, Bakken Bears, 16 points
Tylor Ongwae, Bakken Bears, 16 points

Team FOG Næstved vinder drama over Horsens IC

27.10.2018

Marginalerne gik ikke HIC’s vej, da de torsdag tog imod Team FOG Næstved i Forum Horsens.

Gæsterne vandt med 92-90 efter en tre point scoring 8 sekunder før slutfløjt. Charles Callison havde chancen for at vinde kampen for HIC men det sidste skud blev brændt.

Før kampen var der et følelsesladet farvel til den tidligere HIC anfører Christian Lindberg, som stillede skoene på hylden efter sidste sæson. Og HIC var igen uden head coach Arnel Dedic som sad ude med blindtarmsbetændelse.

I første halvleg var især HIC’s forsvar meget svagt. Næstved spillede sig igen og igen til gode chance, og især fra distancen var de varme. Jordan Matthews og Philip Hertz straffede HIC med mange scoringer. For HIC var duoen Brandon Tabb og Charles Callison. Callison der viste sine atletiske evner med et monster dunk. Kampen var lige i store dele af første halvleg, men i de sidste minutter trak Næstved fra og førte med 57-45 ved pausen.

HIC kom ud med en helt anden energi i tredje periode. Forsvaret stod stærkt og det gave fast breaks i den anden ende. Efter at havde scoret 57 point i første halvleg blev Næstved holdt på 13 point i tredje periode, og med en føring til HIC på 75-70 var kampen vendt på hovedet.

I fjerde periode var HIC tæt på at trække fra, men PJ Thompson satte flere lange treere og bragte Næstved tilbage i kampen. HIC var foran med 1 med 20 sekunder igen, men brændte to straffe. Thompson ramte endnu en treer og Næstved kunne rejse til Sjælland med to point.

Topscorer for HIC blev Brandon Tabb med 27 point. For TFN blev det Jordan Matthews med 29 point.

Randers Cimbria vinder over Wolfpack

27.10.2018

Efter en sejr over Stevnsgade Copenhagen havde Randers Cimbria, en spillepause på 10 dage indtil i dag, hvor de tog imod Wolfpack.

Wolfpack vinder tipoff og veksler boldbesiddelse til kampens første 2 point. Cimbria formår ikke, at få spillet til at virke for dem, og det udnytter Wolfpack til fulde og efter 4 minutter er stillingen 6-15 til Wolfpack.

Randers begynder at får forsvarsspillet til at virke og med Chris Nielsen Cimbria med et par velplacerede 3 pointscoringer, er Cimbria tilbage i kampen og med 2 minutter tilbage er stillingen 23-21. Perioden slutter 27-24.

Cimbria fortsætter de gode takter i 2. periode og stillingen er 37-29 efter3 minutter.

Wolfpack får taget tempoet ud af kampen og Randers har svært ved at finde kurven. Wolfpack får reduceret til 42-38 med 4 minutter igen. Wolfpack får udlignet til halvleg til stillingen 48-48.

Begge hold har svært ved at finde det gode spil her i starten af 3. periode og efter 3 minutter tager Wolfpack timeout til stillingen er 56-50.

Randers begynder at finde de gode takter fra 1. periode, men Wolfpack formår at følge med hjemme holdet og med 3 minutter igen er stillingen 68-62. Chris Nielsen får tildelt en teknisk fejl ved slutningen af perioden, som gør at Wolfpack reducere endnu engang, og perioden slutter 72-72.

Cimbria formår at trække lidt fra Wolfpack i starten af 4. periode og efter 4 minutter er stillingen 82-76, hvor Randers Cimbria også tager timeout.

Med 4 minutter igen laver Chris Nielsen en usportsligfejl, som resultere i diskvalisering og Chris er ude af resten af kampen. Wolfpack udnytter situationen og reducere stillingen til 84-82.

Cimbria får sat tempoet op i de sidste minutter af kampen og Wolfpack formår ikke at kunne følge med. Kampen slutter med stillingen 98-91.

Kampens mest scorende spiller for Randers Cimbria er Brantley Bynum med 25 point og Chris Nielsen med 23 point.

For Copenhagen Wolfpack er det Dieonte Simmons med 27 point

Nye profiler stjæler billedet

25.10.2018

Som altid betyder en ny sæson i Basketligaen også nye profiler på de danske halgulve. Det er naturligvis ikke nogen undtagelse i år, hvor flere er klassens nye drenge er kommet godt fra start.

Det bedste billede af en spillers præstationer finder man ikke nødvendigvis på topscorerlisten. Derimod giver den såkaldte effektivitets-statistik et bedre indblik i, hvordan profilerne har klaret sig.

Grundlaget for effektivitets-statistikken er en lang matematisk formel, der tager højde for både point, assists, rebounds, turnovers, missede skud og så videre.

Der er naturligvis også spillere, som ikke nødvendigvis gør sig bemærket i statistikkerne, men som gør de små og måske endnu vigtigere ting. Det kan man ikke nødvendigvis læse ud af effektiviteten. Der er med andre ord - som ved det meste - svagheder, selvom det giver et fint indblik.

Indtil videre har holdene været i aktion mellem tre og fem gange i Basketligaen, og dermed er de første tegn da også til, hvem der kommer til at dominere på listen.

Team FOG Næstved gjorde i sommer et scoop, da de hentede Jordan Mathews til Sydsjælland, og indtil videre har han da også vist sig fint frem i Team FOG-trøjen. Han topper nemlig effektivitets-listen med en score på 24,75 som først og fremmest skyldes et snit på 22.5 point, 3.0 steals samt rigtig fornuftige procenter fra gulvet. I den negative kategori trækker straffekastprocenten imidlertid i den anden retning.

Nummer to på listen og lige i hælene på Jordan Mathews er den nye Randers-mand, Brantley Bynum som har en effektivitet på 24,25.

21,8 point per kamp trækker i den rigtige retning, og med solide 7,3 rebounds per kamp er grundlaget der for at ligge med i toppen. Igen er straffeprocenten lige i underkanten og med 1 turnover mere per kamp end Jordan Mathews er det noget af det, der lige netop koster en plads helt i top. Alt i alt har Cimbria-profilen dog imponeret stort i sæsonindledningen.

På tredjepladsen følger Værløses altoverskyggende profil, Richard Granberry. Han er “the man” i Søndersøhallen i denne sæson, og hans effektivitet er 21,60.

Faktisk er han med sine 25,2 point pr. kamp topscorer i ligaen. Til gengæld er bolden også en del mere i Værløse-profilens hænder, og det betyder, at han sender rigtig mange skud af sted. De bliver ikke omsat ligeså effektivt som hos Mathews og Bynum, og blandt andet derfor må han tage til takke med en tredjeplads på listen på dette tidlige stadie i sæsonen.

Nummer fire er Bakken Bears nye guard-profil, Tobin Carberry med en effektivitet på 19,75. Med 15 point per kamp er han langt fra topscorerværdigheden. Til gengæld er han utrolig effektiv med sine afslutninger, og da han samtidig både plukker rebounds ned, laver assists og trækker en del fejl, får han plads som nummer fire indtil nu, selvom han på topscorerlisten faktisk “kun” er nummer 12.

Det første velkendte - og samtidig danske - navn finder vi på femtepladsen hos Horsens IC’s nyudnævnte anfører, Frederik Rungby. Pt. har han en effektivitet på 19.

Det går igen, at han med 15 point per kamp ikke er i top på det parameter, men til gengæld har han omsat 92,3% af sine 2 point-skud. Det er effektivitet, så det basker, og det er blandt hovedårsagerne til, at han er at finde i top 5.

Lige netop Frederik Rungby kan du opleve i aften, når han og Horsens IC tørner sammen med Team FOG Næstved og nummer 1 på listen, Jordan Mathews.

Kampen kan ses direkte på Fanseat med kampstart kl. 18.45.

Et medlemsskab koster ca. 60 kroner måneden, og det giver adgang til 110 kampe fra Basketligaen og masser af andre kampe i Europa. Tilmed vises Bakken Bears kampe fra FIBA Europe Cup også på platformen - ligesom landskampe og pokalfinalen også er inkluderet i prisen.

En periode var nok for kaninerne

25.10.2018

Stevnsgade Copenhagen mødte op i Svendborg uden sejr i de første 4 kampe og for kaninerne var det lige omvendt.

Rabbits havde kun brug for en periode for at afgøre kampen og det var 1., hvor kaninerne kom godt ud af starthullerne og vandt 24-4. Resten af kampen blev tabt 57-58 og dermed endnu en sejr til kaninerne der nu er 5-0. Det er mange sæsoner siden der er sket for holdet fra Sydfyn. Periodecifrene i de øvrige tre perioder: 17-22, 25-15 og 15-21. Kampens resultat dermed 81-62.

Svendborg havde afbud til kampstart fra Brandon Norfleet der nu var næste spiller i rækken af sygemeldte med influenza. Nicolaj Hvidberg Andersen er rejst hjem pga. personlige overvejelser og Claus Magaard var heller ikke til rådighed. Dermed 9 spillere til rådighed ligesom i sidste kamp ude mod Værløse. Kaninerne gik frisk til stålet fra kampstart og spillede hurtigt og meget koncentreret i begge ender af banen. En hurtig føring på 16-4, 9 points fra Mikkel Plannthin og suverænt spil af hele holdet der virkelig viste flot holdspil.

Perioden igennem holdt hjemmeholdet Stevnsgade fra kurven og sejren blev egentlig sikret allerede efter de første 10 minutter der sluttede 24-4.

Hjemmeholdets energiniveau faldt drastisk og det sammen gjorde evnen eller viljen til at spille forsvar for resten af kampen blev tabt. Stevnsgade gik til stålet og spillede både med muskler og med kløgt og vandt suverænt 2. periode. Halvlegsstilling 41-26.

Fra 2. halvlegs start kom Rabbits igen i gear og hurtigt var kaninerne foran med 26. To trepointsscoringer af Mathias Kelly i træk og stillingen 60-34. Så måtte den kamp da være overstået. Hjemmepublikummet husker måske tilbage til to meget pinlige forestillinger af Rabbits netop mod Stevnsgade i sidste sæson så allerede midtvejs i 3. så denne kamp ud til at være overstået. Rabbits til pause inden de sidste 10 minutter foran 66-41.

Hjemmeholdet var af den opfattelse at kampen var slut inden den reelt var. Ingen points til kaninerne udover den treer Sebastian Åris satte efter 4 minutter men de var så de eneste points Svendborg scorede på 8 minutter. Endnu en sovepude i forsvaret for Stevnsgade fortsatte hvor det så mest håbløst ud. Først et run på 0-10, dernæst et på 0-9, stillingen 69-60 med tre minutter igen. Åris og Mikkel Plannthin var de eneste der scorede for hjemmeholdet i sidste periode. 10 til Sebastian og 5 til Plannthin. Kampen sluttede med den forventede vinder men Stevnsgade skal roses for aldrig at give op.

Der venter nu hjemmeholdet en pause på 10 dage inden EBBA byder indenfor og for Stevnsgade står næste opgave i form af Bakken Bears på søndag i Århus.

Mest scorende for Rabbits blev Sebastian Åris med 20, Mikkel Plannthin 19 og Jacob Enevold 14. For Stevnsgade scorede Stefan Jeuric 15, Boris Vukicevic 13 og Igor Bakic 10.

Bakken Bears vinder stort over Horsens IC

21.10.2018

Første styreprøve i sæsonen mellem Bakken Bears og Horsens IC kan knusende sejr til hjemmeholdet.

Kampen begyndte i højt tempo, og Bakken Bears kom bedst fra start. Hjemmeholdets Ryan Evans satte en treer på første angreb, og efterfølgende scorede Tobin Carberry to point og blev fejlet. Han scorede på straffekastet og gjorde det til et trepointsspil. Aarhusianernes Tylor Ongwae var næste mand i køen til at score for hjemmeholdet. Kenyaneren satte en flot treer fra hjørnet, og de danske mestre førte med 9-0 efter blot halvandet minut. Udeholdet fra Horsens svarede dog hurtigt igen til trods for den dårlige start.

Vicemestrene scorede efterfølgende seks ubesvarede point og var straks tilbage i kampen. De følgende minutter stod også i Horsens’ tegn, og de bragte stillingen op på 13-13 efter fem minutter. De næste to minutter i kampen forløb mere stille og roligt, men føringen var dog skiftet til 18-19 i Horsens’ favør. Deres første føring i kampen.

Det var kendetegnende for første periode, at det var en meget fysisk præget kamp. Begge mandskaber ville for alt i verden ikke tabe i denne nyklassiker. Første periode sluttede af med lidt dramatik, da Bears havde sidste angreb. Thomas Lærke modtog bolden i hjørnet og blev fejlet, så han røg ud i banden. Det gav tre straffekast, og han scorede på dem alle tre. Dette gav en stilling efter første periode på 28-23 til hjemmeholdet fra Bakken Bears.

Anden periode begyndte lige så hæsblæsende som den første. Det var tydeligt at se, at det var to mandskaber, der havde indledt sæsonen med tre sejre i tre mulige. Bears førte 40-33 efter fem minutter inde i perioden, men kampen var meget lige. Man sad med følelsen af, at føringen kunne skifte på hvilket som helst tidspunkt.

En rigtig topkamp i Basketligaen. Med tre minutter tilbage af anden periode trak hjemmeholdet fra Bakken Bears dog en smule fra. Horsens havde på dette tidspunkt større problemer med at få scoret end Bakken Bears. Dette gav hjemmeholdet kampen største føring på 46-34. Horsens kæmpede bravt, men de var uheldige med at ramme kanten af kurven i stedet for midten. Perioden sluttede med aarhusianerne som det bedste hold, og pausestillingen var 51-37.

Tredje periode begyndte med fuldt skrald. Begge mandskaber virkede genopladet efter pausen, og de gav sig fuldt ud i alle dueller. Man kom ikke sovende til en rebound. Begge trupper ville uden tvivl komme hjem med ømme led og blå mærker. Hjemmeholdet fra Bears førte med 62-52 efter fire minutter inde i perioden, men Horsens virkede til at have fundet vejen til kurven. Kampen levede i den grad på dette tidspunkt.

Men bedst som Horsens kæmpede sig tilbage, så vandt Bakken Bears de efterfølgende to minutter med 8-2, og forspringet var nu på 16 point til stillingen 70-54 med lidt over tre minutter tilbage af perioden. Den resterende del af tredje periode var forsat med Bakken Bears som det mest scorende hold. De sidste minutter blev vundet blev vundet med 11-5 til Bakken Bears og dermed en samlet stilling på 81-59 til at slutte perioden på.

Fjerde og sidste periode åbnede med flere scoringer til begge hold. Det var dog desværre for Horsens IC stadig Bakken Bears, der stod for de fleste point i kampen. Hjemmeholdet formåede at holde foden på gassen gennem hele kampen, og det virkede til at gøre udslaget til dagens kamp. Aarhusianerne havde hele syv spillere med over ti point i kampen mod Horsens’ fire spillere med over ti point. Det blev helt klart afgørende for kampens udfald, at hjemmeholdet havde flere spillere i rotation, der gjorde en mærkbar forskel på banen.

Sæsonens første rivaliseringsopgør mellem de to hold slutter med en sejr til Bakken Bears på 101-78.

Horsens IC’s mest scorende spiller blev Charles Callison med 18 point.

Bakken Bears havde Ryan Evans, Tobin Carberry og Ryan Martin som mest scorende med 15 point hver.

Wolfpack taber til Team Fog Næstved i jævn efterårskamp

21.10.2018

Lørdag eftermiddag i Herlevhallen tog Wolfpack atter imod et Pro A hold da ænderne fra Team FOG Næstved var mødt op for at vise deres format.

Kampen var generelt præget af jævnt spil uden de større lyspunkter og man foran ledes til at tro, at begge hold havde ønsket efterårsferie af deres respektive arbejdsgivere.

Ulvene havde revanche til gode, da en pre-season kamp mod netop Næstved var blevet tabt med 37 point i Arena Næstved. En kamp der viste, at Næstved er en bejler til medaljerne også i år. Wolfpack havde til dagen skiftet lidt ud i startopstillingen. Ind var gledet Austin Waddoups og Andreas Meilby.

Holdene fulgtes pænt ad i starten af kampen til stillingen 11-12 midt i første periode. Har sætter Næstved en lang fri trepointsscoring og trækker fra for første gang. Næstved dominerer igen på større træfsikkerhed samt mange angrebsrebounds, som fører til både 2. og 3. gangs forsøg der ligges i kurven.

Wolfpack savner tålmodighed i angrebsspillet hvor der generelt afsluttes lidt for hurtigt. Første periode slutter med en føring til udeholdet på 18-30 Udeholdets Filip Rajovic fik en god start med tre trepointsscornger og 12 point. Mens ulvenes scoringer var jævnt placeret. Danijel Marsenic og Aleksandar Nedic får flere minutter end i tidligere kampe og gør det fornuftigt.

I anden periode fortsætter Næstved med at trække fra uden imponerende spil. De dominerer fysisk og drager stor fordel af deres fysiske styrke. Igen er det på 2. og 3. gangs rebounds og på scoringsforsøg hvor Wolfpack må fejle så Næstved kommer til straffelinjen.

I den anden ende ses mere tålmodigt spil men fortsat for mange afslutninger der er en mod en. Et spil som Wolfpack er klart undermatchet i. Ulvenes motion spil fungerer i perioder egentlig fornuftigt, men brydes for ofte af en individuel afslutning hvor spilleren alt for ofte ikke er sat ordentlig op.

Midtvejs i 2. periode er stillingen 26 – 39 til Næstved. Herfra reducerer ulvene, ændernes forspring en smule. Gode beslutninger fører til et par fastbreaks og Næstved er nu kun foran med 9 point 32-41. Det skulle dog vise sig at der var tale om et kortvarigt run, da ulvene med en turnover, en overlagt fejl og et brændt lay-up gør det svært for sig selv. Samtidig vinder Næstved stort set alle kampe under kurven i ulvenes forsvarsende og de kan derfor gå til halvleg med en føring på 35-50 Næstveds Filip Rajovic har 15 point ved pausen.

Ved anden halvleg start virkede det som om ulvene havde besluttet sig for at jage de højere flyvende ænder i kollektiv flok. De kom generelt ud med mere energi og hurtigt spil. Efter 5 minutter var Næstved foran med 10 point og ulvene havde mere beslutsomhed.

Igen blev det dog afløst af fysisk dominans fra Næstveds side i både forsvar og angreb og de løb sig igen i front med 53-69 med 2 minutter tilbage af tredje periode. Ulvene samler sig en smule i de sidste 2 minutter og vinder tredje periode med 26-23 og stillingen til fjerde periode er 61-73 til Næstved.

I den sidste periode er der ikke meget andet at berette end, at Næstved kører sejren hjem og at Herlevhallens scorebord igen var med til at trække kampen ud, da det for anden kamp i træk besluttede sig for at strejke.

For Næstved var det tydeligt at Filip Rajovic nu er ved at finde sig tilpas i Næstvedlejren igen, da han bliver dagens mest stabile spiller med 21 point. Jordan Matthews viser igen sit format med 22 point.

Hos ulvene er det Jesper Moberg Sandager og Andreas Meilby der har en god anden halvleg. Topscorer er igen Deionte Simmons med 18 point, mens Jesper Sandager har 14. Andreas Meilby med den double-double med 13 points og 13 rebounds William Aspelund med 11 point. Kampen tabes på rebounds med 28-48 og Næstved har hele 21 angrebsrebounds mod Wolfpacks 9.

Næste gang ulvene skal i kamp er næste lørdag den 27. oktober i Arena Randers, hvor Randers Cimbria tager imod.

Basketligaen er godt i gang

17.10.2018

Der er kommet godt gang i sæsonen, hvor alle hold - pånær Wolfpack - står noteret for minimum tre kampe.

I toppen er det ikke overraskende at både Bakken Bears og Horsens IC har lagt fra land med tre sejre i ligeså mange kampe.

Den statistik er de dog ikke ene om. De sydfynske kaniner fra Svendborg Rabbits har efter nogle magre år fået godt gang i sæsonen under den nye head coach Lukas Varga. De står også som ubesejrede i tre kampe. Mest bemærkelsesværdig var deres imponerende sejr på udebane mod altid ambitiøse Team FOG Næstved, der ellers har vundet sikkert i deres andre opgør.

Et første varsel om, at kaninerne ligner nogle på rette spor.

Generelt er billedet indtil nu, at Pro A-holdene bestående af Bakken Bears, Horsens IF, Svendborg Rabbits, Team FOG Næstved og Randers cimbria holder serv, når de er i kamp mod Pro B-mandskaberne.

Men det betyder ikke, at de lidt mindre klubber ikke kan bide fra sig. Oprykkerne fra Værløse BBK har leveret flotte præstationer mod både Bakken Bears og Svendborg Rabbits, inden Team FOG Næstved dog senest tirsdag aften serverede en snitter.

Også aarhusianske EBAA er sluppet fra deres kampe mod de store hold med skindet på næsen. Tilmed bød deres første kamp mod et andet Pro B-hold på en overbevisende sejr mod Stevnsgade Copenhagen.

Et Stevnsgade-hold, som mangler størrelse under kurven og som i øjeblikket giver modstanderne al mulig grund til at søge inside. Deres opgave er dog heller ikke blevet nemmere af, at Tobias Tita allerede i sæsonens første kamp måtte udgå med en alvorlig skade.

Wolfpack er med sine to kampe indtil nu lidt sværere at blive kloge på. De tabte stort til Svendborg Rabbits, men formåede at besejre Værløse BBK i den anden kamp.

I preseason hev de tilmed en imponerende triumf over Horsens IC hjem, så de har vist, at de kan ramme et højt niveau. Det får de mulighed for at vise i weekenden, hvor Team FOG Næstved kommer på besøg i Herlevhallen.

Samtidig byder weekenden også på den første direkte styrkeprøve mellem de to hold, der har domineret ligaen sammen de seneste fire år. To danske mesterskaber har de vundet hver i perioden. Det er naturligvis Bakken Bears, der hjemme i Vejlby Risskov Hallen tager imod Horsens IC i et spændende opgør, der kan give et hint om, hvordan styrkeforholdet i toppen er i denne sæson.

Husk, at du kan opleve Basketligaen direkte på Fanseat

I weekenden kan du se: 

Bakken Bears - Horsens IC
Værløse BBK - Svendborg Rabbits
Wolfpack - Team FOG Næstved

Et medlemsskab koster ca. 60 kroner måneden, og det giver adgang til 110 kampe fra Basketligaen og masser af andre kampe i Europa. Tilmed vises Bakken Bears kampe fra FIBA Europe Cup også på platformen. Deres kampagne starter onsdag aften hjemme mod Steaua Bucuresti fra Rumænien.

Se Bakken Bears kampe i FIBA Europe Cup på Fanseat

16.10.2018

Når Bakken Bears onsdag aften starter sit europæiske eventyr på hjemmebane mod Steaua Bucuresti i FIBA Europe Cup er Fanseat med direkte fra sidelinjen.

Fanseat viser nemlig alle Bakkens 6 kampe i gruppespillet som spilles efter følgende program:

  • 17. oktober 18:30 - Bakken Bears vs Steaua Bucuresti (Romania)
  • 24 oktober 18:00 - Cherkaski Mavpy (Ukraine) vs Bakken Bears
  • 31 oktober 18:30 - Bakken Bears vs Z Mobile Prishtina (Kosovo)
  • 7. november 18:00 - Steaua Bucuresti (Romania) vs Bakken Bears
  • 14. november 18:30 - Bakken Bears vs Cherkaski Mavpy (Ukraine)
  • 20. november 19:00 - Z Mobile Prishtina (Kosovo) vs Bakken Bears

Har du ikke allerede tegnet dit Fanseat abonnement kan du gøre det ved at klikke her