Nyheder

Highlights: Team FOG Næstved - Horsens IC - 28/02-19

03.03.2019

Man kan godt se slutspillet nærmer sig. Torsdagens kamp mellem Næstved og Horsens blev en yderst velspillet affære, med godt forsvar og god intensitet.

EBAA - BMS Herlev Wolfpack tip-off udsat

01.03.2019

BMS Herlev Wolfpack er på vej til Vejlby Risskov Idrætscenter for at møde EBAA i dagens kamp i BL men holdet et blevet fanget i massive kødannelser på Fyn som følge af et trafikuheld.

I skrivende stund vides det ikke hvornår Wolfpack er fremme, men kampen spilles under alle omstændigheder i løbet af i aften.

Kampen havde tip-off kl. 19:00 men klokken kan godt blive nær 20:00 før kampen sættet i gang.

Du kan følge live stats fra kampen ved at klikke her.

TFN taber vigtig kamp til Horsens IC

01.03.2019

Med få runder tilbage i grundserien spidser det til om pladserne 2-4 mellem Svendborg Rabbits, Team FOG Næstved og Randers Cimbria.

Det var derfor en vigtig kamp for TFN da Horsens IC kom på besøg i Arena Næstved torsdag aften. En sejr kunne bringe holdet tæt på 3. pladsen, mens et nederlag kunne være nyt ilt til Randers Cimbria på 5. pladsen.

Team Fog Næstved fik en fantastisk start på kampen og kom foran 10-0 efter knap 4 minutters spil. Horsens tog time out. Det hjalp – Horsens scorede sine 2 første point og virkede mere aggressive i forsvarsspillet. Samtidig fik Horsens gang i scoringen fra 3 pointland, hvilket betød, at Horsens reducerede Team Fog Næstveds føring til kun 2 point med knap 2 minutter tilbage af perioden. Det, som startede godt for Team Fog Næstved, endte med et mindre mareridt, da perioden endte uafgjort 17-17, og Team Fog Næstved ikke scorede i de sidste 5 minutter af perioden.

Starten på 2. periode var en hidsig fight mellem 2 gode hold, men det virkede som om, at Horsens var en tand stærkere end Team Fog Næstved. Team Fog Næstved havde utrolig svært ved at bryde igennem Horsens’ forsvar. Der var kamp om hver en bold. Om spillet var optimalt var så som så, men fighten kunne der ikke klages over. Mod slutningen af perioden trak Team Fog Næstved fra til en 6 pointføring, som dog blev reduceret til 5 ved pausen 39-34. En spændende 2. halvleg var i vente.

Perioden startede med skiftende scoringer, men da der var spillet et par minutter, havde Horsens hentet Team Fog Næstveds føring. Til tider spillede Team Fog Næstved hurtigt – nogle gange for hurtigt, hvilket betød, at bolden blev smidt væk. Horsens kom lettere til scoringer - Team Fog Næstved havde igen svært ved at bryde igennem Horsens forsvar.

Horsens førte med 3 point inden sidste periode – spændingen var intakt.

Team Fog Næstved fik igen en fantastisk start på perioden. 7-0 i løbet af et par minutter, og Team Fog Næstved var igen ovenpå. Horsens tog time out. Det hjalp ikke i første om gang, men pludselig gik Team Fog Næstved i stå, og Horsens kom igen foran, da halvdelen af perioden var spillet. Horsens holdt føringen resten af perioden og vandt således den spændende kamp med 6 point 76-70 og sikrede sig nok med sejren 2. pladsen i grundspillet.

Topscorer for Team Fog Næstved Jordan Mathews med 21 point. For Horsens IC blev Charles Callison bedste mand med 25 point.

Bears besejrer Rabbits

01.03.2019

Dagens kamp i Vejlby-Risskov Hallen mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits åbnede meget jævnbyrdigt med høj intensitet fra begge mandskaber.

Det var dog det aarhusianske hjemmehold, der var skarpest i afslutningerne. Opgørets indledning åbnede med en smal føring til de regerende danske mestre på 8-2 efter tre minutters spil af første periode. Dette skyldtes ikke udelukkende højere scoringsprocent fra Bakken Bears’ side, men årsagen skulle også findes i rebound-spillet, hvor ”Bjørnene” fik fat i det hele.

Udeholdet Svendborg Rabbits fik dog hurtigt tygget sig ud af problemerne med flere effektive angrebsserier. ”Kaninerne” scorede 9 point i træk og bragte sig pludseligt foran i opgøret halvvejs inde i første periode. Aarhusianerne foretog dog hurtigt nogle mindre justeringer, hvilket bragte dem helt tilbage i kampen til stillingen 13-13 med to minutter tilbage af perioden. Det var også vinderne af dette års grundspil fra Bakken Bears, der sluttede perioden bedst af. Første periode sluttede derfor med stillingen 19-16 til det aarhusianske hjemmehold.

Anden periode åbnede knapt så effektiv under kurven fra de to mandskaber. De indledende minutter bar præg af mange brændte afslutninger fra begge hold. Dette fik begge hold til at foretage flere trepointsforsøg, og det lykkedes de med. Hjemmeholdet Adama Darboe satte to i træk, og udeholdets Mikkel Plannthin var klart bedste mand for fynboerne. Danskeren stod noteret for 11 point indtil videre og var kampens topscorer. Bakken Bears havde dog flest spillere inde i en god rytme, og det øgede forspringet for hjemmeholdet, så stilling var oppe på 33-24 med fem minutter til pause.

Svendborg Rabbits kom bedre med mod slutningen af perioden, men det var fortsat det aarhusianske hjemmehold i førersædet. De to hold kunne derfor gå til pause med stillingen 43-33.

Tredje periode åbnede meget jævnbyrdigt. Begge mandskaber kom lige god ud efter pausen, og efter tre minutter spillet var der fortsat status quo med en tipointsforskel til Bakken Bears. Stillingen var derfor 50-40. De efterfølgende minutter forløb meget rodet for det aarhusianske hjemmehold med flere turnovers og brændte skud. Svendborgs Mikkel Plannthin forsatte med at være udeholdets bedste mand med flere flotte treere. Rabbits-spilleren stod på dette tidspunkt noteret for 21 point, og det formindskede Bakken Bears’ forspring.

Fynboerne var nu blot bagud med 8 point lidt over halvvejs inde i tredje periode. De regerende danske mestre gav dog svar på tiltale og øgede tempoet gevaldigt mod periodens udløb. Den gode stime bragte hjemmeholdet foran med 69-52 inden fjerde periode.

Fjerde og sidste periode åbnede med Svendborg Rabbits som det mest effektive hold. Den perfekte start for udeholdet, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at bringe sig tilbage i opgøret. Fynboerne reducerede i indledningen forspringet til fra 17 til 9 point godt halvvejs inde i perioden.

Det tegnede sig derfor til at flot Svendborg-comeback og dermed en spændende afgørelse på dagen kamp. Det skulle desværre for udeholdet vise sig ikke at være nok. Bakken Bears fandt - som så mange gang før - det fornødne tempo mod slutningen af kampen til at løbe fra sin modstander. Kampen endte med en komfortabel sejr til hjemmeholdet på 97-78.

Svendborg Rabbits Mikkel Plannthin blev kampens mest scorende spiller med 21 point. Bakken Bears' mest scorende blev Michel Diouf med 19 point.

foto er leveret af  ”Tom Andreasen – Fotografi”.

Bakken Bears slår Wolfpack igen

26.02.2019

Dagens hjemmehold fra Bakken Bears åbnede kampen mod Wolfpack som det bedste hold. Det var de regerende danske mestre fra det nordlige Aarhus, der kom mest fysisk og aggressivt ud. ”Bjørnene” tog en lynhurtig føring i Vejlby-Risskov Hallen på 14-7 efter syv minutters spil.

Wolfpack havde det vanskeligt i begyndelsen af kampen med at matche det høje tempo, og forsøget på at spille hurtigt kostede mange turnovers i de indledende minutter. Det skal naturligvis med i ligningen, at det sjællandske udehold blev ramt af en uheldig skade til Deitonte Simmons på centerpositionen under opvarmningen. Den 205 centimeter høje amerikaner er holdets topscorer i indeværende sæson med 20,3 point per kamp. Simmons fravær var også til at mærke, eftersom Bakken Bears fik fat i langt de fleste rebounds i begge ender af banen. Særligt aarhusianernes Ryan Evans gjorde det vanskeligt for Wolfpack med sin stærke fysik. Evans havde scoret 11 point i første periode, der endte med stillingen 25-18.

Anden periodes begyndelse blev åbnet bedst af hjemmeholdet fra Bakken Bears, der fortsat satte tempo og bragte sig yderligere foran i kampen. Udeholdet var inde i sin hidtil sværeste periode i kampen, hvor det tog sjællænderne hele syv minutter af sænke den første scoring, mens hjemmeholdet havde scoret 18 point.

Bakken Bears forspring var helt oppe på 48-23 med to minutter tilbage inden pausen. Det lignede herfra et kæmpe bjerg, der skulle bestiges for Wolfpack, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at komme tilbage i kampen mod forhåndsfavoritterne fra Aarhus. De to hold kunne gå til pause med stillingen 54-28.

De to mandskaber kom ikke synderligt overbevisende ud efter pausen. Spillet var rodet fra begge holds side med flere turnovers og misbrugte chancer. Det var dog fortsat hjemmeholdet fra Bakken Bears i fuld kontrol. Aarhusianerne havde halvvejs inde i tredje periode scoret 19 point mod udeholdet fra Wolfpacks 9 point, hvilket stille og roligt forøgede forspringet yderligere, så stillingen var hele 72-39.

Gæsternes Austin Waddoups gjorde dog god figur for det hårdt kæmpende Wolfpack-hold med 16 point indtil videre i kampen som holdets klare topscorer. Dette var dog ikke nok for Wolfpack, der måtte gå ind til fjerde og sidste periode med stillingen 86-47.

Fjerde og sidste periode begyndte meget jævnbyrdigt på pointtavlen mellem de to mandskaber. Gæsterne fra Wolfpack formåede at sætte nogle flotte scoringer efter individuelle aktioner fra blandt andet Agah Kizilkaya, der stod noteret for 8 point på dette tidspunkt i kampen. Wolfpack førte faktisk fjerde periode med 17-16 efter seks minutter, da intensiteten og koncentrationen forsvandt en smule fra Bakken Bears’ side. Wolfpack havde stor ære af en flot periode, hvor de isoleret set vandt perioden med 25-23.

Sejren var dog aldrig reelt i fare for Bakken Bears, der vandt dagens kamp med 111-72.

De to holds mest scorende spillere blev Ryan Evans for Bakken Bears med 20 point og Wolfpacks Austin Waddoups med 25 point.

Wolfpack taber til Bakken Bears

24.02.2019

Fredag aften skal bruges i Herlev Hallen, 205 tilskuere skulle i hallen for at se basket i landets bedste basketball række her til aften.

Det var ingen hvem som helst Wolfpack skulle møde, Bakken Bears kom på besøg og skulle forsøge teste Wolfpack flotte form med 4 sejre i de seneste 5 kampe. Bakken Bears er ingen hvem som helst, de må betegnes at være de bedste hold i dansk basket historie med konkurrence af BMS legendariske 80´er hold.

BMS Herlev Wolfpack kommer godt fra start og viser det flotte holdspil som de har vist på det seneste. Her af kvittere Mathias Seilund for flotte afleveringer og har 7 point i perioden. Bakken Bears har svært ved at få gode skud, men dette kompensere de flot for med mange offensive rebounds som konverteres scoringer 18-25.

Wolfpack kommer endnu engang flot ud af starthullerne efter timeout, og kommer på 23-25, men efter 3 minutters spil for Bears rigtig flot gang i deres running game. Bears amerikanske spiller Hayden Dalton & Ryan Evans får eksekveret flotte angreb og i de næste 7 minutters spil er Bears ovenpå og vinder perioden 24-41.

Det er ikke til at se på Wolfpack at de er bagud med +20 point, der bliver spillet friskt fra start efter pausen hvor af Kaptajn Meilby tager flot fat i begge ender rebounds og flotte 3 pointsscoringer. Men som i de foregående perioder får Bakken pres til lidt flere mistede bolde og tager lige det flere rebounds som gør at Wolfpack ikke kan hente det forsømte. For Bears skal nævnes David Kristensen for flotte takter i begge ender af gulvet.

Anden halvleg giver debut til Andreas Edholm Mortensen fra BMS Herlev´s ungdomsrækker, han kommer ind i selskab med Agah Kizilkaya, Morten Duvander Bulow, Jonas Jessen og Aleksander Nedic. De unge drenge går til stålet imod de professionelle fra Bakken Bears der dog trækker. 4 periode bør bla. huskes for et virkelig flot put back-dunk af Deionte Simmons. Kampen slutter 80-124 til Bears.

Topscorer Wolfpack Deionte Simmons 24, Mathias Seilund 18, Andreas Meilby 14.

Topscorer Bears Hayden Dalton 23, Tobin Carberry 20, Ryan Evans 20.

Fotokredit til FNSportsfoto

Highlights: Team FOG Næstved - Randers Cimbria - 16/02-19

17.02.2019

Team FOG Næstved tog en sikker sejr over Randers Cimbria lørdag eftermiddag.

Tæt kamp i Nørrebrohallen

17.02.2019

Sidste lørdag i vinterferien og ca. 300 tilskuere havde besluttet at bruge et par timer i Nørrebrohallen med at se Stevnsgade Copenhagen Basketball spille imod BMS Herlev Wolfpack.

God intensitet fra starten af kampen af begge hold. Stevnsgade Copenhagen Basketball har efter knap 4 min. scoret 3 3’ere. Igor Bakic står for to af dem. Wolfpacks Mathias Seilund svarer igen. 11-13 efter 5 min. Stevnsgade Copenhagen Basketball dækker zone. Stefan Jevric med 3 fejl allerede efter 6 min. Det samme gælder for Wolfpacks Jonas Gisli. Der bliver roteret godt på begge hold. Næsten alle spillere har været på banen. 22-28 efter 1. quarter.

2 quarter starter i samme intensitet. Der bliver byttet point. Ingen af holdende imponerer i forsvaret. Der bliver løbet og Mohamad Osman dunker, men meget symptomatisk, scorer Mathias Seilund umiddelbart efter i den anden ende.

Osman er varm. 2 3’ere i træk. Stillingen er 36-41 efter 6 min. Wolfpack er effektive i angrebet. Danijel Marsenic kommer ind for Stevnsgade Copenhagen Basketball og gør god figur. Stevnsgade Copenhagen Basketball bringer sig foran 50-45 efter 9 min. Wolfpack dominerer fortsat under kurven. 52-47 ved halvleg.

Wolfpack kommer bedst fra start. 55-55 efter 3 min. Deionte Simmons er stærk under kurven. Trækker fejl og scorer. Stevnsgade Copenhagen Basketball kan ikke komme til afslutninger. Alassan Touray stepper op. 6 hurtige points. 66-66 efter 7 min. Der bliver spillet hårdt i begge ender. Stefan Jevric får sin 5. fejl. 73-72 efter 3. quarter.

Sidste quarter starter nervøst. Stevnsgade Copenhagen Basketball får hul på bylden. 80-76 efter 4 min. Wolfpack spiller klogt og smider bolden ind til Simmons. Han er dominerende og svær at stoppe. Mejlby med vigtig 3’er. 80-82 efter 5 min.

Hektiske sidste minuttet. Teknisk fejl til Stevnsgades bænk. Seilund dunker Wolfpack foran 89-92 med 1.17 tilbage. Tæt. Meget tæt. And1 til Alassan Touray med 30 sek. tilbage. 96-95. Simmons med vigtig angrebsrebound. 95-97 med 11.7 igen på skuduret. Alassan holder bolden - venter til der er 4-5 sek. tilbage og skyder en 3er. Men brænderog derved vinder BMS Herlev Wolfpack kampen med 97-95.

Team FOG hænger på i toppen af BL

16.02.2019

Kigger på i tabellen i BL er det meget tæt mellem Horsens IC på 2. pladsen og Randers Cimbria på 4. pladsen. Midt mellem disse 2 pladser befinder Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved sig.

Så der var vigtige point på spil i dagens kamp i Arena Næstved hvor Randers Cimbria var på besøg. Taberen af opgøret kunne godt ligne det hold som vil slutte på 4. pladsen i grundspillet.

Team Fog Næstved fik en god start på kampen med et 8-0 run, inden Randers kom på tavlen. Om man kan sige, at holdene herefter byttede point, er måske så meget sagt, men forskellen på de 2 hold forblev på 8 point, indtil slutningen af perioden som endte 34-17 til hjemmeholdet.

Randers kom bedst fra start i 2.  periode, Team Fog Næstved lavede mange fejl, og Randers kom for let til scoring. Derved halede Randers ind på Team Fog Næstveds føring, så den med 2:42 tilbage af perioden kun var på 8 point.

Team Fog Næstved fik dog stoppet Randers, og det lykkedes for holdet at udbygge føringen til 13 point ved pausen.

Efter en lige start på perioden trak Team Fog Næstved fra til en 17 pointføring efter godt 3 minutter af perioden. Randers tog time out, hvilket hjalp Randers tilbage på sporet, men kun for en kort bemærkning.

Team Fog Næstveds føring kom igen op på 17 point, og den blev senere udbygget til 19 point inden de sidste 10 minutter.

Men en hæsblæsende periode med godt spil og højt tempo fra begge hold.

Bedst som man troede, at Team Fog Næstved var trukket endegyldigt fra, vågnede Randers op til dåd og reducerede Team Fog Næstved føring. Med knap 5 minutter tilbage af kampen var føringen skrumpet til 13 point.

Men så var det også slut - Team Fog Næstved trak igen fra, og denne gang lykkedes det ikke for Randers at komme tilbage.

Team Fog Næstved vandt en sikker og fortjent sejr på 113-91 efter at have vundet 4. periode med 29-26.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Kentwan Smith med 24 point. For Randers Cimbria scorede Brantley Bynum 28 point.

Foto er leveret af Kongsgaard foto.