Nyheder

Tabt på gulvet!

01.10.2012

Randers er tilbage i basketligaen! Siden sidst har de fået nyt navn, ganske vidst; men det er samme sted de spiller og på mange områder, samme måde der spilles på.

Svendborg Rabbits har modsat Randers lagt i toppen af dansk basketball de seneste 2 år. Derfor overaskede det måske fynboerne lidt, at det ikke bare var lige til, at spille Rabbits bold, på Randers’ hjemmebane!

1 Qtr. Kampen startede med 3 point af Claus Magaard. Svendborg viste stor rutine i angrebsspillet, og spillede meget sikkert, mens Randers med vild energi, forsvarede kurven.

Frem mod denne sæson har Svendborg forstærket sig med Gregory Wahington, og efter 3 minutters spil, viste han hvorfor han er hentet til det fynske, med et rent blok på Mike Nielsen. Mike Nielsen spillede ellers en rigtig god 1. periode. 5 point blev det til af den unge anfører.

Med 3 minutter tilbage af peridoen, fejlede pasningsspillet imellem Rutherford, Mariengaard og Washington, i flere situationer, hvilket medførte at Randers kunne spille basketball på deres måde, altså hurtigt og lavt, og ellers helt ind til kurven.

2 Qtr: Anden periode blev tæt,  rigtig tæt, og det virkede som om Svendborg var overasket over tempoet, det unge Randers hold satte. Indtil midten af perioden, var det Svendborg der var forrest point mæssigt. Men midt i perioden tog Randers over, og udfordrede Svendborg for alvor.

For både spillere og fans, ville det måske være en god idé, at gå en tur ind og kigge i reglerne for ligaen. Der er kommet nye! Og den nye nul- tolerence regel, i forbindelse med brok, er en regel, der lige skal registreres hos folk. Kampens to dommere forvaltede dog deres job godt, og sikrede en god linje og en fair kamp.

Begge hold spillede godt i 1 halvleg, men det var Randers der trak fra til sidst, og sikrede stillingen 47-44.

3 QTR: Det var Randers der lagde bedst ud efter pausen. Efter 3 minutters spil, var stillingen 52-49. Martin Mariegaard forsøgte at lukke hullet ved at sætte 3 point, men Damian Ocena svarede tilbage efter 10 sek. med 3 point.

Randers mistede sit overblik midt i perioden, hvorefter Svendborg begyndte at rykke ind på dem, og bringe sig selv i førring. Med 41. sek. igen var stillingen 66-74 til Svendborg. Men den stiling var ikke god nok, for Casper Stage, som udgangspunkt for 4. periode, hvilket sikkert har været motivationen bag hans buzzerbeater, til stillingen 69-74, der lukkede 3. periode.

4 QTR: Randers havde en utrolig start på 4. periode. 2. 3’ere af Mike Nielsen, og 2 point af Damian Ocena, bragte Randers på stillingen 91-85. Hvilket udløste en fantastisk stemning i Randers Arena, skabt af de trofaste Randersfans, på de gule sæder.

Midt i 4. periode virkede det dog som om Randers gik i stå, og igen overtog Svendborg styringen af kampen.

Med 1 min. igen var stillingen 91-94, og Mikkel Planthin kom på straffelinjen for Svendborg. 2 point blev sat, hvilket bragte Randers i en svær situation, da de kun var levnet med 12 sek. til at vende kampen, mod et velspillende og godt kordineret Svendborg mandskab!

Det lykkes ikke for hverken Damian Ocena eller Mike Nielsen, at sætte 3 point i kurven,  hvilket gav sejren til Svendborg Rabbits, med cifrene 93-96 (22-21, 25-23, 22-30, 24-22).

Randers smed kampen på gulvet, i fjerde periode, med spillede med, igennem hele kampen. De pressede pokalmestrene fra 2012, hvilket giver gode udsigter for fremtiden, hvad angår basketball i Kronjylland.

Topscorer Randers Cimbria: Damian Ocena 28, Casper Stage 13, Mike Nielsen 13, Mads Vahl 10

Topscorer Svendborg Rabbits: Adama Darboe 24,  Donald Rutherford 21, Kristoffer Gertz 11

Man of the match: Damian Ocena, Randers Cimbria

Skribent: Simon Ravn (Skal angives)

BC Aarhus vinder i Fire Arena

01.10.2012

Lidt overraskende vinder BC Aarhus over Hørsholm 79ers i lørdagens kamp.

1.periode: Kampen starter en smule rodet, hvor de to hold skal føle hinanden an. Rasmus Stolbjerg starter godt for hjemmeholdet og laver 6 point i først periode. BC Aarhus bedste mand var igen i dag Randy Dezouvre, som gjorde det godt i begge ender. Han var også toneangivende fra kampens start, og udeholdet førte 14-17 efter 1. periode.

2.periode: Udeholdet fortsætter med at være et skridt foran Hørsholm, og især Randy Dezouvre og Hristo Petkov er toneangivende. Petkov gør det svært for Hørsholms store spillere. For hjemmeholdet kommer Casper Hesseldal og Atila Kovac lidt i gang, men Hørsholm scorer blot 9 point i perioden. BC Aarhus vinder 2. periode med 9-16 og går dermed til pausen med en føring på 23-33.

3. periode: Hørsholm 79ers får talt nogle ting igennem, og kommer rigtig godt ud til 2.halvleg. De laver hurtigt et 7-0 run, som tvinger Aarhus til at tage en time-out, og de får stoppet blødningen. De scorer derefter 4 point i træk, og får sig igen et komfortabelt forspring. Det er fortsat Hristo Petkov og Randy Lezouvre for udeholdet, som går forrest, men hjemmeholdet holder stand ved hjælp af Casper Hesseldal og Atila Kovac. Begge hold svinger en del, og i løbet af 3. periode kommer der meget mere action i kampen. Hørsholm 79ers vinder 3. periode med 23-20, hvilket giver BC Aarhus et syv points forspring inden 4. periode.

4. periode: Kampen skal nu afgøres, og det blev spændende. Casper Hesseldal starter 4. periode med 7 point, og med kun til 2 point af BC Aarhus, er kampen hurtigt fuldstændig tæt ved 53-55. De to hold scorede derefter begge en gang hver og ved stillingen 55-57, bliver der brændt mange skud og løbet op og ned af banen. Der er også en del turnovers, og det virker som en meget vigtig periode af afgørelsen. Stillingskrigen bliver afbrudt af en 3’er af Rasmus Søby fra BC Aarhus, som giver udeholdet en 55-60 føring med 4,5 min. igen. Hjemmeholdet svarer igen og scorer to gange i træk ved Atila Kovac og Bojan Marinkovic og med 3,5 minutter igen er det en smal 59-60 føring til udeholdet. Randy Dezouvre scorer derefter et vigtigt hop-skud og bringer udeholdet foran med tre point.

BC Aarhus kender deres besøgstid og med under 3 minutter igen, får de et 6-0 run og kommer op med 59-66. 79ers giver ikke op, og kæmper sig tilbage i kampen, og med en meget tvivlsom turnover af BC Aarhus på midten af banen, har 79ers chancen for at udligne. Desværre brænder de en enkel 3’ere, men tilkæmper sig endnu en chance på en ny turnover af BC Aarhus. Desværre for hjemmeholdet løber den sidste mulighed ud i sandet, og med et enkelt scorede straffe til sidst, vinder BC Aarhus kampen med 63-67.

Topscorere for BC Aarhus blev Randy Dezouvre med 23 point+11 rebounds og Hristo Petkov med 17 point.
Topscorere for 79ers blev Casper Hesseldal med 25+12 rebounds og Atila Kovac med 18+5 assists.

Team Fog Næstved vinder i Forum Horsens

30.09.2012

I en vel besøgt Forum Horsens tog HIC i eftermiddags imod bronze vinderne fra Næstved som vinder kampen med 85-94 (22-24, 21-21, 16-26, 26-23).

Kampen startede i højt tempo og med en del turnovers. Darko Jukic var brænd varm og lavede 7 point på fem minutter. For Næstved startede Joe Benjamin stærkt og blev fejlet flere gange. HIC pressede fuldbane og stressede gæsterne, mens Næstved på den anden side udnyttede deres fysiske fordel. HIC trak fra til 20-12 men Næstved svarede godt igen og førte efter første periode 24-22.

Anden periode startede lige, men stille og roligt får HIC overtaget. Aggressivt forsvar stresser Næstved og HIC kommer til flere lette point. HIC kommer  foran med 40-32 og det er især Skyler Bowlin der styrer spillet for HIC med steals, assists og point. Bowlin får sin anden fejl og sætter sig på bænken. Det udnytter Næstved og ved pausen er Næstved foran med 45-43.

I tredje periode følges holdene ad til 50-50. Herefter laver Næstved et run på 8-0 på blandt andet en treeer fra Stian Mjøs, som stille og roligt melder sig ind i kampen. Mjøs laver yderligere 5 hurtige point og pludselig er Næstved oppe med 14 point i en ellers lige kamp.

I fjerde periode kæmper HIC med aggressivt forsvar og fantastisk spil af Skyler Bowlin. Bowlin er ustoppelig og rammer i perioden på 4 treere. Darko Jukic melder sig også tilbage i kampen med flere gode aktoner, men der bliver aldrig rigtig spænding om resultatet. Næstved vinder med 94-85.

Bedste mand fra Næstved er Caleb Walker men også Joe Benjamin spiller en god kamp. Fra HIC er bedste spiller uden tvivl Skyler Bowlin, men også Darko Jukic spiller godt. Derudover skal Frederik Rungby nævnes. Rungby har spillet solidt i de første kamp, og han har vist at han kan spille med på højeste niveau.

Næste kamp for HIC er tv kampen på torsdag hvor modstanderen er Værløse BBK.

Topscorer HIC: Skyler Bowlin 28
Topscorer Team Fog Næstved: Caleb Walker 20

MOM Skyler Bowlin, Horsens IC 28 point og 8 assists

Bakken vinder over SISU med en stærk 2. halvleg

30.09.2012

Bears løber SISU over ende.

Efter at SISU i forsæsonen har slået sidste års nr. 2 (Svendborg Rabbits) i en træningsturnering og startet med at slå sidste års nr. 3 (Team Fog Næstved) i den første turneringskamp, var der nu lagt op til en virkelig test af sæsonens niveau: hvordan ville kampen mod den danske mester forløbe?

Ved halvleg stod det lige: 33–33. Første periode tilhørte Bakken, der kom bedst fra start og vandt perioden 19–14, mens anden periode gik præcis den modsatte vej. Flot kæmpet tilbage af hjemmeholdet, der i starten af anden periode var bagud 18–26.

I anden halvleg startede Bakken igen bedst, men denne gang kunne SISU ikke svar tilbage. Tredje periode blev tabt 14–21 og fjerde 14–24. Kampen gled desværre stille og for roligt helt over til at foregå på Bakkens præmisser. SISU kunne ikke styre Chad Tomko og Orane Chin, og SISUs angreb blev svagere.

SISU’s trepointprocent var klart bedre end Bakkens, mens topointprocenten var markant dårligere. Spillerne var muligvis intimideret af Bakkens hurtighed og fysiske styrke, og så slap kræfterne op.

SISUs Head Coach, Almir Zeco, udtaler efter kampen: ”Hvor er det ærgerligt efter en fin første halvleg, hvor vi får kæmpet hele vejen, at vi så i anden halvleg virker, som om vi ikke rigtigt tør tage de muligheder, som trods alt er der. Vi skulle måske nok tabe en kamp, men under ingen omstændigheder med 17 point. Det skal gøres bedre!”

Bakken Bears vinder kampen med 61–78 (14–19, 19–14, 14–21, 14–24).

Topscorere for SISU: Mickey Dennis med 17 point og Damon Smith med 16 point
Topscorere for Bakken: Chad Tomko med 21 point og Orane Chin med 20 point

Man of the match: Chad Tomko 21 point, +24 point i ± regnskabet og en effektivitet på 17

TFN vinder dk4 kampen

29.09.2012

I en godt pakket Næstved hal foran 938 tilskuere vandt Team FOG Næstved sikkert. Sejren blev grundlagt i de to første perioder efter godt spil af hjemmeholdet.

1. periode: Hjemmeholdet kommer godt ud fra start med en helt anden energi end den forrige mod Sisu, men Hørsholm er bestemt med. Holdene følges ligeligt ad starten selvom Næstved virker til at have meget mere momentum i sit spil. Det er i indledningen især Næstved to guards der er med til at sætte tempo i spillet og som med nogle gode skud for skabt et momentum i den sidste halvdel af 1. periode.

2. periode fortsætter i samme spor med Næstved i aggressivt angrebsspil. Perioden byder på et par fantastiske dunks af Caleb Walker. Mod halvlegen er det som at Næstved mister lidt af aggressiviteten. Næstved er foran ved pausen med 40-25.

3. periode har ikke den samme intensitet som i 1. og 2. periode og Næstved giver slip på håndtaget og koncentrationen. Hørsholm spiller med en række meget unge spillere og kæmper rigtigt for det. Opgøret er meget lige uden at være rigtig spændende.

4. Samme spil som i 3. periode. Næstved brænder dog rigtigt meget, især Mads Bloch smider mange nemme point væk. Kampen lakker mod enden uden at der kommer spænding ind i kampen. Team FOG Næstved får sæsonen to første point efter en forholdsvis nem kamp. Sejren bliver på 66-52 (23-14, 17-9, 14-13, 12-16)

Topscorer Team Fog Næstved: Caleb Walker 17 point
Topscorer Hørsholm 79ers: Atila Kovac 21 point

Kampens spiller: Alex Murphy, Team Fog Næstved

Horsens IC slår Cimbria

28.09.2012

I en meget vel besøgt Forum Horsens tog HIC i aften imod oprykkerne fra Randers. HIC vandt den underholdende kamp 100-90.

HIC starter nervøst med et par turnovers og Darko Jukic må sætte sig på bænken med 2 fejl efter3 min. Heldigvis er Randers heller ikke stået ud af spillerbussen endnu og stillingen er 4-5 efter 4 min spil. Randers begynder at ramme skud og er pludselig foran 4-14.

HIC kommer med et hurtigt comeback. Der er hul i rusen nu og der bliver ramt 3 ere og dishet af til store Keane Thomann inside. Stillingen efter 1. Periode er 23-23. Thomann ser stærk ud for Horsens mens Damain Ocana fra Randers rammer gode skud.

2 periode har også en rodet start med en del turnovers fra begge mandskaber. Skyler  Bowlin er begyndt at bide fra sig med gode afleveringer, solidt forsvar og point på tavlen. Damain Ocana bliver ved med at dominere i angrebet med flotte scoringer  på angrebsrebonds og drives til ringen.

HiIC spiller aggressivt forsvar og er derfor stadig med i kampen. Stillingen er 28-32 med 5 min spillet af 2. Periode.

HIC vælger at skyde mange hopskud i denne periode af kampen, men brænder desværre en frie skud. Randers er stadig foran. Nu 34-38 med 2.22 tilbage af perioden.  Stillingen efter 2. Periode er 45-46.

HIC kommer aggressivt ud af omklædningsrummet, men formår ikke at putte bolden i kurven.  Friedrich rammer endelig en befriende 3'er og stillingen er helt lige 51-51 efter 4 min spilletid i 3. Periode. Tempoet har fået et nyk opad og det profiterer HIC af, 58-55 til HIC og Randers timeout.  Darko Jukic får dunket på en flot assist fra Bowlin, lige i ansigtet på Patrick Nielsen. Der er virkeligt godt tempo nu og HIC bringer sig foran 67-61 ved Darko Jukic. 79-70 inden de sidste 10 minutter.

HIC fortsætter i højt tempo med gode drives, og får lette point i starten af 4 periode. Jukic og Bowlin styrer slagets gang ogLucas Varga rammer nu også fra 3 pointsland. HIC er foran 88-76 med 6.30 igen.  Timeout Randers. Varga og Thomann fortsætter med at putte point i kurven efter time outen.  92-81 HIC med. 4.42 igen.  Daniel Friedrich fortsætter også med at score point. Han har rundet 20 point.  Arnel Dedic sætter den unge garde på banen med 1.29 igen. HIC er foran 98-86 og kampen er afgjort. HIC vinder fortjent efter hård fight 100-90 (23-23, 22-23, 34-24, 21-20).

Dagens bedste HIC’er er uden tvivl Skyler Bowlin der laver en tribbel double med 23 point, 12 assists og 11 steals. For Randers er bedste mand.

Topscorer: HIC Skyler Bowlin 23
Topscorer: Randers Cimbria af 2010 Damian Ocana 22

Kampens spiller: Skyler Bowlin 23 point, 12 assists, 11 steals

Bakken Bears slår Aalborg Vikings

27.09.2012

Bakken Bears fik gang i kurvene i Vejlby-Risskov Hallen og scorede hele 108 point i ligakampen mod Aalborg Vikings, der svarede igen med at score 87.

Kampen startede med et hjemmehold der blæste ud over stepperne. En time out fra Vikings fik dog bremset toget, og vikingerne kom flot tilbage. Faktisk så flot at de var foran 23-19 efter de første ti minutter. Aalborgs store mand, Ryan Willen, var holdets mest scorende i første periode med ni point, mens en meget tændt Chris Christoffersen scorede otte hurtige point for Bears.

Aalborg førte et stykke ind i anden periode og Bakken Bears havde svært ved at få spillet til at flyde. Kun Nicolai Iversen fortsatte det flotte spil indtil Chad Tomko ud af ingenting satte tre trepointscoringer. Bears nåede dog efter en god afslutning foran 51-42 ved pausen. Jamaicanske Orane Chin fik smidt et alley-oop dunk i kurven - hans eneste scoring i første halvleg.

I tredje periode truede Bears flere gange med at afgøre kampen, men Aalborg hang på og var bagud 76-67 inden sidste periode. Chad Tomko fortsatte og satte syv point på tavlen i periode, mens Rob Delaney vågnede op for gæsterne. Ni point blev det til fra hans hænder i perioden. Tredje quarter sluttede med en buzzer beater fra egen halvdel fra Aalborgs Rune Lauridsen, der i kampen scorede flotte 14 point.

Kampens sidste fjerdedel startede tæt, og Aalborg nåede ned på kun at være bagud 80-75 inden Chad Tomko - og nu også Orane Chin - igen smed point på tavlen. Chin nåede at score 12 point i sidste periode, mens Tomko scorede syv, hvilket gjorde ham til topscorer med 23 point. Jens Jensen, der spillede sin Bearskamp nr. 477 torsdag aften satte i alt 14 point på tavlen og var bestemt en afgørende faktor.

Selvom Vikings kæmpede det bedste de kunne, slap kræfterne op og Bears kunne bl.a. takket være Chris Christoffersens eneste to point i anden halvleg runde 100 point, og dermed udløse Skov & Stubbs Club 100, hvilket gav gaver til såvel publikum som Chris Christoffersen.

Bakken Bears fik til sidst givet debut til unge Kristoffer Løwenstein.

Topscorer for Vikings blev Ryan Willen og Mads Kofod Rasmussen, der hver scorede 22 point. For Bears scorede Chad Tomko 23, mens Nicolai Iversen supplerede med 16 point. I alt syv spillere scorede ni point eller flere.

Med nederlaget er Aalborg Vikings stadig uden point og næste opgave er en udekamp i Svendborg. For bjørnene er det omvendt tilfældet, idet holdet nu har to sejre i lige så mange kampe. Næste opgave er også en svær udekamp - søndag imod ligeledes ubesejrede SiSU.

Managerspillet er åbent!

27.09.2012

Sidste år dystede over 1500 hold om titlen som årets manager og nu er der igen mulighed for at bevise hvem der ved mest om spillerne i basketligaen.

Spillet starter 1. oktober, men man kan oprette et hold i løbet af hele sæsonen. Pointene bliver dog lagt sammen, så hvis du vil vinde hele sæsonen, så sørg for at få registreret dit hold hurtigst muligt.

Tilmeld dit hold gratis her: http://www.canaldigitalligaen.dk/da/top/manager/

God fornøjelse!

SISU skarpest på dagen

27.09.2012

Lad det være sagt fra starten: Værløse så ikke skarpe ud i sæsonens første kamp, hvor man tog imod Sisu, som er kommet anderledes positivt ind i sæsonen.

Om det var premiere nerver fra det unge hjemmehold vides ikke, men Værløse var reelt aldrig i nærheden af sejren i onsdagens lokalbrag imod Sisu, som blev tabt 54-76.

Værløse havde i sidste øjeblik fået licens til holdets ene amerikaner Richard Delk, imens den anden amerikaner fortsat sidder ude med en skade. På papiret var Værløse således mindre end SISU, men på trods heraf var det ikke reboundkampen der afgjorde slaget.

I første periode stod der næsten SISU på hele. Værløse kommer ikke i gang hverken offensivt eller defensivt, og imens spiller SISU's amerikanske trekløver med Mickey Dennis, Damon Smith og Zach Moritz sig varme. Perioden ender 9-24 i SISU's favør, og så var der ellers nok at tage om i periodepausen for det unge Værløsehold.

I starten af anden periode ser mønstret fra første periode ud til at fortsætte, men via blandt andet god fight under kurven lykkes det Værløse at kæmpe sig tilbage i kampen. Derfra følges holdene til halvleg 28-46.

Efter halvlegen kommer Værløse ud med mest energi, og får minimeret SISU's forspring til 11 i midten af perioden. Værløse taber dog momentum igen med 4 brændte straffe i træk og i stedet kan SISU sætte point på tavlen og slutte perioden oppe med 14 point, 44-58.

I starten af sidste periode får Værløse hentet lidt ind på SISU, men kommer dog aldrig tættere end 10 point. Spændende bliver det aldrig da Værløse ikke scorer de sidste 6 minutter af kampen og derfor ender SISU med at score 12 ubesvarede point til slutresultatet 54-76.

Topscorer for Værløse: Richard Delk med 20 point
Topscorer for SISU: Damon Smith med 19 point

Kampens spiller: Mickey Dennis (17 point, 6 reb, 5 ass)

Med resultatet indtager SISU den øjeblikkelige førsteplads i ligaen med 2 klare sejre, hvorimod Værløse må set sig henvist til en øjeblikkelig sidsteplads på grund af dårligere målscore blandt holdene der endnu ikke har fået point på tavlen endnu.

Et nederlag med lyspunkter

26.09.2012

Det var kamp nr. 2 for både BC Aarhus og Svendborg Rabbits. Begge hold havde sejre med fra deres første opgør, men det var Svendborg Rabbits, der kunne sætte yderligere 2 point på kontoen med en sejr på 78-65 (18-20, 18-11, 22-20, 19-14).

Som i den første kamp for BC Aarhus lagde hjemmeholdet stærkt ud. Trekløveret Rasmus Søby, Kevin McShane og Randy Dezouvre viste fra starten af gode takter. Svendborg Rabbits havde det svært mod et stærkt spillende hjemmehold og efter et par minutter havde hjemmeholdet opbygget en føring på 10-4. Svendborg Rabbits fik dog svaret igen og kombination Gregory Washington og Donald Rutherford fungerede godt. Det var hjemmeholdet der var i spidsen med 20-18 efter 1. periode.

Arnar Jonsson blev skadet i 1. periode og prøvede at komme tilbage i 2. periode, men det fungerede ikke. Det var et dyrt tab for hjemmeholdet, da guard nr. 2, Anton Elsner, ligeledes var ude med en skade. Det blev så op til unge Karl Baare og Rasmus Søby at løfte opgaven som guards. En stor opgave. Svendborg Rabbits formåede at udnytte tabet på guard pladsen ved at lægge et hårdt pres. Lige så langsomt fik Svendborg Rabbits skabt sig et overtag og efter 2. periode var det udeholdet Svendborg Rabbits, der var i spidsen med 37-31.

Hjemmeholdet lagde sig dog ikke ned. Svendborg Rabbits var hele tiden foran og særligt Adama Darbo viste et køligt overblik og godt spil. BC Aarhus viste stor moral og et højt energiniveau med Jakob Wang og Kevin McShane i spidsen. Med under 1 minut tilbage af 3. periode blev Svendborgs forspring reduceret til 3 point, 51-54. Mikkel Planthin fik skabt afstand igen med en 3'er og Svendborg Rabbits kunne bringe sig spidsen med 59-51 inden 4. periode.

BC Aarhus kæmpede det bedste de havde lært i 4. periode, men det var svært. I de afgørende situationer smed hjemmeholdet bolden væk og de blev straffet prompte i den anden ende. Spillerne fra BC Aarhus begyndte at blive trætte og Svendborg Rabbits var ovenpå. Til sidst træk Svendborg Rabbits fra og kampen endte med en sejr til Svendborg Rabbits på 78-65.

Topscorer fra BC Aarhus blev Kevin McShane med 21 point. Han havde endnu en fin allround kamp. Gregory Washington blev topscorer for Svendborg Rabbits med 24 point. Han spillede en rigtig flot kamp i forsvar og angreb. Han bliver uden tvivl en profil i ligaen.

Hjemmeholdet var hårdt ramt på tilskuerrækkerne, da der på samme tid og på samme sted blev spillet pokalkamp mellem AGF og Aarhus Fremad og der var Badmintonkamp i hallen ved siden af. Lidt over 150 tilskuere havde fundet frem til kampen. Det må der rettes op på til næste kamp i NRGI Park, Stadionhallen mod Team Fog Næstved.