Nyheder

Milan Bjegovic klar til dagens kamp

19.12.2012

Med mindre end 24 timer til kampen mod Bakken Bears har Vikings fået gode nyheder. Milan Bjegovic, den 211 cm høje serbiske center, der hidtil har afventet sin arbejdstilladelse har her til aften fået den fra Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering.

Vikings coach Mads Olesen fik beskeden efter aftentræningen: “Aalborg Basketball Klubs formand Ann Raunsbæk kom hjem fra arbejde og der var arbejdstilladelsen i posten. Det giver os selvfølgelig meget bedre muligheder for at matche op med Bakkens center Chris Christoffersen”.

Bjegovic er en erfaren spiller på 30 år, som har brugt en stor del af sin karriere i den bedste serbiske liga. Han er 211 cm høj og vejer 110 kg. Han er en ægte center med sin absolutte styrke tæt på kurven. På banen han vil kunne tilføre offensive muligheder, samt være en fremtrædende skikkelse i forsvaret.

Head Coach Mads Olesen udtalte i forbindelse med kontraktens underskrivelse, at Bjegovic er lige hvad Aalborg Vikings har manglet: ”Vi har i længere tid ledt efter en stor mand, som kan hjælpe os i forsvaret og give os de ekstra muligheder i vores angreb, der kan skabe kampene langt mere på vores præmisser. Milan er en dygtig center med en masse erfaring fra en af de hårdeste ligaer i Europa og hans færdigheder på banen, kan være med til at tippe de tætte kampe til vores fordel.”

Horsens IC vandt klart

19.12.2012

BC Aarhus håbede uden tvivl på at gå på juleferie med en sejr, men Horsens slukkede hurtigt det håb. Horsens spillede overbevisende og der var ikke tvivl om sejren. En fortjent sejr til Horsens på 89-72.

Allerede fra første fløjt viste Darko Jukic, hvorfor han bliver nævnt i kampen om årets MVP. Darko Jukic satte ved første boldberøring en 3’er og der var meget mere fra hans hånd. BC Aarhus fik svaret igen med en 3’er af Arnar Jonsson, men det var generelt svært for BC Aarhus at følge med det hurtige spil og det hårde forsvar fra Horsens side.

Trioen Skyler Bowlin, Keane Thormann og Darko Jukic var i spillehumør og BC Aarhus havde ikke noget modsvar. Hristo Petkov gjorde en god figur i 1. periode og Anton Elsner kom stærkt fra bænken. Det betød også, at BC Aarhus holdt stand og Horsens var oppe med 23-22 efter 1. periode. Kampen var endnu tæt.

I 2. periode begyndte Horsens at trække lidt fra. Horsens spillede solidt både i forsvar og i angreb, mens BC Aarhus måtte holde sig i kampen med gode enkeltmandspræstationer. Ronny Lajer havde igen en god kamp og Charles Funches havde ind i mellem nogle gode aktioner. Horsens var dog hele tiden et skridt foran og leverede gode gennemspillede angreb, som BC Aarhus ikke kunne stoppe. 38-48 ved halvleg.

I 3. periode skulle det være for hjemmeholdet, BC Aarhus. Horsens IC fik dog hurtigt slukket håbet og bragt sig yderligere i spidsen. BC Aarhus forsøgte sig med et zone forsvar, men det nyttede ikke meget mod et effektiv Horsens angreb. Igen viste Darko Jukic format og han blev fulgt op af andre gode præstationer fra Horsens bænken. Horsens sad solidt på kampen og energien forlod stille og roligt BC Aarhus. Anton Elsner pyntede lidt på resultatet til sidst i 3. periode, men Horsens var klart i front med 72-54 inden starten på 4. periode.

I 4. periode var der ikke mange ændringer. Horsens sad sikkert på kampen. Et lille run til BC Aarhus blev hurtigt modsvaret af scoringer fra Horsens. Der var ikke meget at stille op for hjemmeholdet og derfor var det også fuldt fortjent, at Horsens vandt kampen. BC Aarhus måtte nøjes med lyspunkter i gode præstationer fra Anton Elsner og Hristo Petkov.

Topscorer for BC Aarhus blev Hristo Petkov med 16 point, mens Darko Jukic scorede 27 point.

Optakt Vikings - Bears

18.12.2012

Det så ud til at Aalborg Vikings’ kamp mod Bakken Bears i Aalborg skulle være en forholdsvis udramatisk affære, udover at det kan se ud til, der ingen udlændinge er på banen.

Mandag middag ændrede Bakken Bears dog den situation idet de fyrede head coach Phil Dejworek efter bjørnene havde vist svaghedstegn de sidste uger. Ny træner er Steffen Wich, den mest vindede træner i Bears’ historie.

Fokus vil nu være om Wich kan få bjørnene til at brøle igen. Helt siden starten af 90’erne har århusianeren trådt til, når klubben har haft brug for ham. Det var under Wich at klubben, dengang som Skovbakken Basketball, vandt det første mesterskab, og under ham, de udviklede sig til det måske bedste kollektiv i dansk basketballs historie. 

Vikings head coach Mads Olesen kender Wich indgående:

“Steffen var underviser på min Diplomtræneruddannelse midt i 90’erne på Aalborg Sportshøjskole, og i den forbindelse fik vi et førstehåndsindtryk af hvordan han er som træner. Det var det år, Skovbakken vandt deres første mesterskab, og det er faktisk meget sjovt at sidste gang vi var på en bane sammen som trænere var i den sidste finalekamp i 1997, da vi trænerstuderende fik lov at sidde på bænken i Aarhus Stadionhal. Vi har selvfølgelig begge udviklet os meget siden da, men jeg er helt sikker på at det bliver et topmotiveret Bakkenhold, vi får at se i Aalborg onsdag”.

Det er stadig to vingeskudte hold, der mødes i Aalborg Stadionhal, hvor der kan blive den første kamp i ligaen i årevis helt uden udenlandske spillere på banen. Normalt har de to klubber to amerikanske spillere hver, samt europæiske spillere til at komplementere dem, men onsdag er en helt speciel situation, da ingen udlændinge i skrivende stund er med. 

Aalborg har måttet sende de to amerikanere Rob Delaney og Ryan Willen hjem med alvorlige skader, og det samme er sket for Bakkens Orane Chin. Samtidig er Bakkens point guard Chad Tomko blevet fyret på gråt papir for at nægte at spille i en pokalkamp, og deres store tysker Mike Dejworek er samtidig ude med en skade. Begge klubber er klar med afløsere for amerikanerne, men på grund af regler om licenser og krav om arbejdstilladelse, er de endnu ikke spilleberettigede. 

Vikings har dog et es i ærmet i den 211 cm store serber Milan Bjegovic, der afventer arbejdstilladelse. Vikings træner Mads Olesen håber Bjegovic kan spille, men er ikke fortrøstningsfuld:

”Selv om det vil være sjovt at spille en historisk kamp med kun danske spillere, håber vi naturligvis meget at Milan kan spille. Han har været spilleberettiget under forbundets regler siden 5. december, så vi afventer kun Styrelsen for Fastholdelse og Rekrutterings afgørelse omkring arbejdstilladelse. Vi ansøgte om arbejdstilladelse d. 21. november, hvor Bjegovic også afgav fingeraftryk på den danske ambassade i Beograd. Styrelsen har et 30 dages behandlingsmål, så det er lige op over. Vi håber selvfølgelig det bedste, da han vil være en stor forstærkning”.

Det er især Bakken Bears’ store profil Chris Christoffersen som Bjegovic er udset til at kunne konkurrere med. Bjegovic matcher næsten Christoffersens 218 cm. Christoffersen har i flere år været en af ligaens bedste danske spillere og  og er dominerende under kurven. Han har i år snittet 10,5 point per kamp for Bakken og er lige nu den anden mest scorende for bjørnene, når man fraregner de manglende amerikanere. 

Samtidig vil Bjegovic også være en hjælp til at stoppe Bakkens topscorer og anden store mand, Nicolai Iversen. Landsholdsspilleren har i denne sæson gjort sig til topscorer for sit hold med 15,7 point per kamp.

Vikingerne skal derfor op mod et af ligaens mest erfarne hold og det unge mandskab fra Aalborg skal have en god dag for at kunne hamle op med Bakken Bears. 

Coach Olesen er dog ikke klar til at smide håndklædet i ringen, selv om Bjegovic ikke spiller:

”Vi har nogle dygtige unge danske spillere, selv om de måske er lidt undervurderede. I den seneste hjemmekamp mod Horsens IC, der jo ligger delt nummer to i ligaen, vandt vi faktisk den del af kampen, hvor vi ikke spillede med danskere med 10 point, mens vi tabte med 23 resten af kampen. Det viser jo, at vi har en flok spillere, der spiller deres chance, og især spiller godt sammen og spiller hårdt, selv om de på papiret er overmatchede”.

Dejworek færdig hos Bakken Bears

17.12.2012

Bakken Bears og klubbens head coach gennem de seneste 2½ år, Phil Dejworek, er blevet enige om, at deres veje skilles med øjeblikkelig virkning.

De forsvarende mestre har dermed en ny head coach til årets sidste kamp onsdag mod Aalborg Vikings.

Bakken Bears har i den seneste halvanden måned haft et usædvanligt lavt bundniveau og lukket for mange point ind. Det vurderes at være en direkte følge af holdets træningsniveau, der ikke at har været højt nok - især som følge af en for smal trup.

Bakken Bears har i denne sæson som udgangspunkt haft en trup på bare 13 spillere, og har i løbet af sæsonen sagt farvel til flere spillere som følge af skader og disciplinære udfordringer, og det har sat sit præg på truppen. Truppen vil blive suppleret med to amerikanske spillere, hvoraf Charlie Parker allerede er på kontrakt og afventer sin opholdstilladelse, inden længe, men der er behov for yderligere supplering af truppen.

"Phil Dejworek har gjort det fantastisk i sine første sæsoner i klubben og kom med en ny energi, da han startede i august 2010. Han har bl.a. erfaring som spiller og træner fra Finland, Tyskland og Sverige, men har en coaching filosofi med færre spillere i rotation end det Bakken Bears tror på", siger sportsdirektør Michael Piloz. "Phil har en stor trænerkarriere foran sig og vil være et varmt navn til en klub på højt niveau, men vi føler, at vi har behov for at komme tilbage til rødderne. Vi føler os låst fast i en situation, hvor vi ikke kan få en trup af en bredde, der gør, at vi tror, vi kan vinde det danske mesterskab" fortsætter direktøren.

Phil Dejworek var head coach i 106 kampe, og af disse blev 95 vundet. Phil Dejworek har planer om at fortsætte sit trænerarbejde i en anden topklub: "Jeg er den mest vindende træner i klubbens historie i forhold til sejrsprocent, og Bakken Bears har været en fantastisk erfaring for mig. Det har kun været en fornøjelse at arbejde for klubben".

Positionen som head coach overtages i resten af indeværende sæson af den tidligere mestertræner Steffen Wich, der er klubbens mest rutinerede og mest vindende træner nogensinde målt på antallet af titler. Assistant coach Mathias Bach og technical coach Jakob Freil fortsætter i deres funktioner sammen med den nye head coach.

Steffen Wich glæder sig til opgaven: "Da klubben spurgte om jeg ville hjælpe med at tage opgaven, sagde jeg - efter en forespørgsel på hjemmefronten - straks ja. Jeg glæder mig meget til at arbejde med en talentfuld trup."

3 på stribe for Randers Cimbria

15.12.2012

Randers Cimbria skulle lørdag eftermiddag, bygge videre på en god stime med sejre over både Bakken Bears og SISU, da de hjemme tog imod Hørsholm 79'ers.

1. Qtr. Randers Cimbria vinder tip of og starter, som sædvanligt, fristes man til at sige, med et alley-up dunk til Bonell Colas. Udskiftningsbænken er allerede i brug hos 79'ers efter lidt under 2 minutter. Kovac sætter en 2'er på 24 sekunders uret og gør det til 8-6.

Robert Fields udligner til 12-12 efter et steal fra Zarko Jukic og efter det kan Kovac gøre det til 12-14. På trods af lige, at være blevet skiftet ud, må Damian Ocena gå på banen igen, da Casper Stage bløder lidt fra kinden efter en nær kamp. Chris Nielsen bliver sendt på linjen, grundet hold fejl og kan udligne for Randers til 16-16. Chris Nielsen er også manden, der igen kan bringe Randers foran med 2, 18-16.

Første periode slutter helt tæt 20-20.

2. Qtr. Patrick Nielsen starter perioden ud med at sætte en to'er, men ligeså gør 79'ers  og det fortsætter med at være helt lige. Randers forsøger at finde en fri skytte bag 3'eren, men bolden ender dog ved Patrick Nielsen der må nøjes med en lang to'er. Casper Stage er blevet lappet sammen igen og kommer på banen i stedet for Patrick Nielsen.

Artila Kovac står for kampens første 3'er halvvejs igennem anden periode til stillingen 33-29, og Casper Hesseldal kan på en tre'er bringe 79'ers foran med en 35-36. Miguel Ortega brænder på grummeste vis men Bonell Colas retter op på det, med et dejligt dunk.

Robert Fields viser, at man ikke behøves at være stor for at dunke, da han tager sagen i egen hånd efter at havde lavet et steel fra Chris Nielsen.

Hørsholm kan gå til pause med et 4 points forspring stillingen er 41-45.

3. Qtr. Det starter ud med to point til Hørsholm signeret af Bojan Marinkovic, mens Miguel Ortega åbner scoringen for hjemmeholdet. Nummer 12 fra Hørsholm sætter en i denne kamp sjælden 3'er til stillingen 45-51. Hørsholm har tydeligvis fået mest ud af pausen og forsætte med at holde deres forspring.

Miguel Ortega lægger en to'er i kurven og bringer derpå 79'ers forspring ned på 8, stilling 50-58. Chris Nielsen kan efter et langt Randers angreb gøre det til 56-58 og på det efterfølgende angreb, gør selv samme Chris Nielsen det til 58-58 på to straffe, med blot 10 sekunder tilbage af perioden.

Hørsholms 79'ers får ikke udnyttet de sidste sekunder så perioden slutter helt lige 58-58.

4. Qtr. 2 point signeret af Bonell Colas bringer Randers i front i starten af sidste periode. Randers er kommet stærkt ud til 4. periode og Coach Bogdan Karaivic er tydeligvis ikke tilfreds og kalder en hurtig time out.

Randers Cimbria fører 62-58 efter kun 1 minut og 11 sekunders spil. Christan Bendtsen drejer rundt faker og sætter sikkert 2 point 64-58. Hørsholm 79'ers Coach for en teknisk for at brokke sig og Chris Nielsen er kynisk på pletten og udbygger Cimbrias føring med yderligere to 68-61.

Robert Fields udligner til 68-68 hvorefter Cimbria's træner Morten Hansen er hurtig til at tage en time out.

Det er dog Atila Kovac der første scorer, efter time outen og bringer 79'ers foran, men Damian Ocana svarer igen med en tre'er og bringer atter Randers foran med en og den tætte kamp kan fortsætte med at skifte føring.

Med lige under et minut igen bliver Miguel Ortega fejlet og efterfølgende brokker Atila Kovac sig for meget og får en teknisk. Randers får dog ikke udnyttet situation optimalt og det står 81-78. Hørsholm scorer to og gør det til 81-80 Bonell Colas formår dog, at sætter en to'er og bringer Randers foran med 3 83-80 med 13.1 sekund tilbage. Kampen slutter med stillingen på 85-80, til Randers der tager deres 3. sejr i træk.

Topscorer for Randers Cimbria blev Bonell Colas med 25 point og for 79ers scorede Atila Kovac 19 point.

Referat skrevet af Svante Brink 

HIC vinder over Team Fog

15.12.2012

Topkampen mellem Team Fog Næstved og Horsens IC blev vundet af gæsterne.

1. periode 24 – 28: På trods af en meget hurtig føring til Team Fog Næstved (3 sekunder spillet) var det Horsens, som efter et par minutter bragte sig foran, og efter flot spil havde store føringer i løbet af perioden.

Det lykkedes dog for Team Fog Næstved at hænge på, så holdet kun var bagud med 4 point efter 1. periode.

2. periode 37 – 49: Meget intens start på perioden – dog uden scoringer af nogen af holdene de første par minutter. Men herefter var Horsens, som på dagen viste sig at være et meget stærkt hold, som trak uimodståeligt fra.

Intet fungerede for Team Fog Næstved, som brændte masser af muligheder. Horsens vandt de første 5 minutter med 14 – 2 og bragte sig foran med 16 point.

Ved pausen var denne føring dog skrumpet til 12 point.

3. periode 49 – 66: Perioden startede fint for Team Fog Næstved, men det var kort. Horsens’ aggressive forsvar kunne Team Fog Næstved ikke nedkæmpe, og i perioder var det direkte pinligt at overvære, at Team Fog Næstved ”hverken kunne gribe eller kaste”.

Horsens trak fra til en sikker føring på 17 point inden sidste periode.

4. periode 67 – 79: Også i denne periode scorede Team Fog Næstved først, men holdet var aldrig i nærheden af at nå op til Horsens, som oven i købet udbyggede sin føring til 20 point i løbet af perioden. Lige meget hvad Team Fog Næstved forsøgte gik det ikke holdets vej.

Først mod slutningen af perioden, hvor det hele var afgjort, kom Team Fog Næstved lidt bedre med, så det på papiret blev et beskedens nederlag på 12 point.

Topscorer for Team Fog Næstved Alex Murphy og Joe Benjamin med hver 14 point. For Horsens IC scorede Darko Jukic 24 point.

Horsens IC vinder på cruise-control

14.12.2012

HIC vandt til aften en forholdsvis sikker sejr over Værløse med 89-77 (27-21, 24-24, 19-15, 19-17).

De gule førte fra start til slut og der var aldrig rigtig spænding om resultatet. HIC kom stærkt ud fra starten af, og det så ud som om Værløse skulle køres over.

Keane Thomann dominerede i angrebet og blev fodret med bolden i de rigtige positioner. 10 point til Thomann efter første periode. Hos Værløse var Justin Baker en enmandshær. Han scorede 14 point i første periode. Baker holdte Værløse inde i kampen om som quarteret skred frem faldt energien stille og roligt ud af HIC spillerne.

I anden periode var det stadig som om, at der manglede lidt gejst og energi. Værløse spillede frisk til og ramte 4 treere indenfor meget kort tid. Stillingen var lige, men mod slutningen af perioden trak HIC igen lidt fra og førte ved pausen med 51-45. Darko Jukic scorede 9 point i perioden og havde 15 point ved pausen. For Værløse meldte Delk sig ind i kampen og scorede 8 point i perioden.

Fra starten af tredje periode kom HIC med aggressivitet i forsvaret. Værløse havde svært ved at komme til afslutninger og HIC kom foran med ca. 12 point. Thomann og Jukic fortsatte med at putte point på tavlen, mens Skyler Bowlin spillede en forholdsvis anonym kamp, men den lille amerikaner fordelte spillet godt. Efter tredje periode var HIC oppe med 10 point.

I fjerde periode føltes det som om at HIC gjorde det der skulle til for at vinde og ikke mere. Kampen blev aldrig rigtig spændende. Thomann dominerede inside, mens 6 spillere fra Værløse kom på tavlen i fjerde periode.

Alt i alt en kamp hvor det virkede til at HIC havde styr på tingene fra start til slut. Keane Thomann kom virkelig i gang igen efter et par, efter Thomanns standarder, svage kampe, mens Darko Jukic bliver ved med at imponere. Hans statline i dagens kamp var 23 point, 13 rebounds, 5 assists og blocks. For Værløse spillede Justin Baker solidt med 25 point, mens Richard Delk scorede 15 point.

Næste kamp for HIC er på lørdag hvor Næstved byder op til en forhåbentlig spændende kamp.

Topscorer: HIC Keane Thomann 29 point
Topscorer: Værløse Justin Baker 25 point

MOM  Darko Jukic 23 point, 9 assists

Rabbits vinder topopgøret

14.12.2012

En fyldt Vejlby-Risskov Hal lagde gulv til topkampen mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits.

Begge hold stillede i alternative formationer, eftersom Bears havde sendt Chad Tomko hjem og dermed stillede uden udenlandske spillere, mens Rabbits stillede op uden skadede Mikkel Plannthin og Donald Rutherford.

Første periode startede ganske lige. Svendborg fik godt gang i Greg Washington, mens det var Nicolai Iversen, der leverede for hjemmeholdet. De to hold fulgtes ad til 11-11 hvorefter Svendborg tog et lille hop inden periodepausen - 18-20 til Rabbits.

I starten af anden periode fulgtes holdene igen ad. Nicolai Iversen scorede de første otte point for sit hold og fik med fem point i træk reduceret til 26-27. De næste otte point var til gengæld fynske - ligeligt fordelt mellem Claus Magaard og Rasmus Christensen. Nicolai Iversen scorede yderligere et point - bjørnenes sidste i en periode, hvor han var ene om at score for hjemmeholdet, mens Rabbits bare fortsatte, og havde en føring på 38-27 ved pausen.

I tredje perioden fortsatte Bakken Bears nedgravningen i det hul holdet var på vej ned i inden pausen. Adama Darboe startede fremragende ud, mens Bears slet ikke fik flow og tempo i angrebsspillet. Rabbits nåede holdets største føring ved 60-39 (27. minut), hvorefter Bakken Bears pludselig fik både fat i forsvaret og flow i angrebet.
Jens Jensen sluttede tredje periode med en trepointscoringen og efter en scoring af banens eneste udlænding, Greg Washington, gentog Jensen bedriften. Chris Christoffersen lagde to point i, hvorefter Frederik Hougaard Nielsen satte to treere - pludselig var der kontakt (61-64, 35. minut) efter at Bears havde spillet godt i bare otte minutter.

Rabbits opgav imidlertid ikke chancen for sejr og Bears glemte igen aftalerne. Alligevel fik Nicolai Iversen sat to point på tavlen fra straffelinien til udligning 65-65 inden Claus Magaard stod fri - og det betød tre point, der gav udeholdet momentum. Rabbits nåede foran 77-72 trods tre brændte straffekast i slutfasen inden Andreas Jakobsen kastede en treer i kurven til reducering 75-77. Bears var nødt til at fejle og Adama Darboe afgjorde en intens kamp med to straffekastscoringer.

Afgørende for kampen var bl.a at Rabbits fik god produktion fra holdets rollespillere. Således kombinerede Martin Mariegaard, Kristoffer Gertz, Niels Degn-Andersen og Rasmus Christensen for 27 point - og de fire var 10 for 10 på topointskud.

Nicolai Iversen var hjemmeholdets mest scorende spiller med 22 point - samme pointtal som Greg Washington sluttede med for udeholdet.

Team Fog Næstved fortsætter den gode stime

13.12.2012

Efter sejren over Svendborg Rabbits i sidste uge, fortsatte TFN de gode takter og det resulterede i en forholdvis sikker sejr over BC Aarhus på 80-62.

Med sejren knækkede stillingen i BL over i 2 og TFN kan nu koncentrere sig om at kigge opad i tabellen.

1. periode 21 – 16: Team Fog Næstved startede perioden fint, men det lykkedes ikke at score, da Charles Funches viste meget flot forsvarsspil.

Efter det første minut udviklede perioden sig lidt op og ned. Team Fog Næstved trak fra, men BC Aarhus kom tilbage og midt i perioden var Aarhus-holdet kun bagud med 2 point.

Men efter periodevis godt spil lykkedes det Team Fog Næstved at bringe sig foran med 5 ved periodens slutning.

2. periode 40 – 34: Efter 2 minutter af perioden havde BC Aarhus næsten indhentet Team Fog Næstved’s føring, men 3’er af Nerijus Brasas kom Team Fog Næstved tilbage på sporet. Og holdet øgede føringen til 8 point med 5 minutter tilbage af perioden.

Men BC Aarhus kæmpede sig igen tilbage. Et fantastisk tilbageløb med efterfølgende blok af Mads Bloch var medvirkende til, at Team Fog Næstved kunne gå til pause med en føring på 6 point.

3. periode 63 – 49: Team Fog Næstved fik en god start på perioden og trak fra til en føring på 14 point midt i perioden. Denne føring holdt sig perioden, men mest på grund af manglende koncentration af Team Fog Næstved-spillerne.

Ind imellem viste holdet flot spil, men der var også en del skidt.

4. periode 80 – 62: BC Aarhus startede perioden godt, men Team Fog Næstved svarede godt igen, indtil hodlet valgte at holde en scoringspause på et par minutter. Heldigvis for Team Fog Næstved scorede BC Aarhus kun 4 point i de samme par minutter.

Derefter øgede Team Fog Næstved støt og roligt føringen til en samlet sejr på 18 point.

Topscorer for
Team Fog Næstved Alex Murphy med 20 point
BC Aarhus Charles Funches med 15 point.