Nyheder

TFN slukker ilden i Fire Arena

11.11.2012

Lørdag eftermiddag var der for anden gang i år, lagt op til rivalopgør mellem Næstved og Hørsholm. Det første opgør i denne sæson, var lidt af en fuser, så forventningerne var høje.

Kampen startede meget lige, hvor Hørsholm kom frem til mange gode og nemme afslutninger. Pointene var spredt godt ud for hjemmeholdet. Rob Fields havde 5 hurtige point i transition, Zarko Jukic fandt hullerne i gæsternes forsvar og Kovac og Butler fandt de åbne spots. Næstved var også godt scorende i angrebet, men her var det hovedsagligt to personer som stod for scoringerne. Caleb Walker og tidligere Hørsholmspiller, Joe Benjamin. Især Joe var virkelig produktiv, som også viser sin atletiske evne med et spektakulært dunk i trafik.

1.periode slutter med en 23-21 føring til hjemmeholdet.

2.periode er lige så jævnbyrdig som den første. Dog kommer scoringerne ikke lige så nemt for gæsterne, og hjemmeholdet kommer hurtigt foran med 32-25. Næstved beder om Time-out, og det var en god ide. De laver derefter et 0-7 run og udligner til 32-32. De to hold følges derefter ad, men det anes dog, at Næstved har et lille overtag. Især pga. et par af Hørsholmspillerne samler for mange fejl op. Caleb Walker er stadig stærkt spillende og især på straffelinjen er han godt skydende. Næstved spiller solidt og kommer fortjent foran med 46-53 ved halvleg.

3. periode starter med et 4-0 run af hjemmeholdet, og det ligner et hurtigt lille comeback, men Brasas og Joe Benjamin vil de anderledes. Ved hjælp af 3’ere og angrebsrebounds, giver de Næstved et forspring på 6 point. Hørsholm prøver hele perioden at komme helt op på gæsterne, men de når ikke tættere end 3 point. Rasmus Stolbjerg scorer til 60-63, men Næstved svarer endnu engang igen med en 3’ere, som stopper blødningen. Derefter går det stærkt og Næstved bringer sig foran med 60-71.

Næstved udbygger lidt mere inden sidste periode og fører 64-77 efter 3. periode.

4. periode bliver aldrig jævnbyrdig. Næstved spiller solidt og sikkert, og Hørsholm virker trætte og som om de har givet op. Næstved hiver sejren sikkert hjem, på rigtig godt og solidt spil. Især Joe Benjamin og Caleb Walker var meget stærkt spillende, men Brasas viste også godt angrebsspil.

For hjemmeholdet bliver Brenton Butler topscorer med 18 point og for Næstved var det Caleb Walker med 27.

Kaninerne fortsat ubesejret

11.11.2012

Også i kamp nr. 11 kunne Svendborg Rabbits trække sig sejrrigt ud og der er nu lagt op til en vaskeægte gyser mod Team Fog Næstved i pokalkvartfinalen på onsdag i Næstved.

Svendborg vandt en spændingsforladt kamp forholdsvis sikkert over Ålborg Vikings med 9 points efter at kaninerne havde været foran med 25. Perioderne blev 24-18, 33-22, 19-15 og sidste periode sluttede 17-29 !.

Kaninerne startede ud som lyn og torden som holdet har gjort i de sidste mange kampe. Hurtigt var Svendborg foran 12-3 men Ålborg fik reddet stormen af og kom godt efter den effektfulde start fra Svendborg. Det var Adama Darboe der scorede og serverede lækre afleveringer til sine holdkammerater og sammen med Claus Magaard på to trepointsskud ud af tre forsøg og Mikkel Plannthin og Greg Washington for kaninerne. For Ålborg var det Søren Sørensen og Ryan Willen, Willen fra trepointsland.
Ålborg slutter bedst med fire straffekast ud af 10 i perioden.

Kaninerne bevarede momentum i 2. periode og lukker op for gassen og især Adama Darboe stepper op for kaninerne med 12 points i perioden, heraf to treerer. Claus Magaard fortsætter også fra trepointsland med 4 i 1. halvleg ud af 5 forsøg. Greg Washington er også sikker på kurven og har et par gode postmoves, noget man ellers ikke ser så tit fra den lange mand. Vikingerne har sin bedste mand i en spiller der sad ude i mandags da Ålborg var på besøg i kaninhulen i pokalturneringen, nemlig Mads Kofod. Han scorede 10 points i 1. halvleg og var sammen med den tidligere kanin Rune Lauridsen og Ryan Willen med til at mindske afstanden mellem de to mandskaber, et regnskab som kaninerne førte med +17 ved halvtid, 57-40.

Straks fra 3. periodes start rykkede Svendborg igen og kom foran med 20 der blev vekslet med føring på 23 ved stillingen 73-50. Kampen syntes afgjort og da Niels Degn sætter periodens sidste scoring er kaninerne foran med 21 inden sidste periode. Kampen var afgjort.

4. periode blev noget underlig at følge for de kun 300 fremmødte i Svendborg Idrætscenter. Ålborg kom pludselig ud med meget mere energi og kaninerne havde sådan set indstillet sig på, at de sidste 10 minutter bare skulle gå så godt som muligt. Med to trepoinsscoringer fra Jeppe Kristiansen der dog blev udlignet af Darboe og fulgt op af yderligere 2 fra selvsamme var stillingen status quo men så skete der et eller andet hos vikingerne. Nordjyderne tog et run på 6-17 og nu var stillingen altså pludselig forandret fra en meget sikker sejr til en markant trussel fra vikingerne. De lugtede blod og en timeout skulle lige gøre Ålborg helt klar til de sidste 2 minutter, hvor kaninernes føring var reduceret til nu kun 10 points. Mikkel Plannthin kom igen på banen og fik bragt ro på gemytterne og selv om Ålborg slutter med at score 4 points, heraf de sidste to, hvor Rob Deleaney lige mente, at han skulle afslutte selv om kaninerne slet ikke bevægede sig da de mente at kampen var slut, vandt Svendborg dog en sikker sejr.

For kaninerne scorede dagens bedste spiller Adama Darboe 24 points, havde 8 assiste og 4 steals samt to blocks. 19 points fra Greg Washington og 9 rebounds samt 2 blocks, 15 fra Donald Rutherford og 7 rebounds, 14 fra Claus Magaard, 13 fra Mikkel Plannthin og 6 assists. Kristoffer Gertz scorede 4, Niels Degn 3 og et enkelt til anfører Martin Mariegaard.

For vikingerne fra Ålborg scorede Ryan Willen 19, 14 til Mads Kofod, 12 til Jeppe Kristiansen, 10 til Rune Lauridsen, Søren Sørensen 9 og 8 til Niels Koch.

Forløsning for Vikings

09.11.2012

Aalborg Vikings kan for første gang i sæsonen gå fra banen som vinder med en sejr på hjemmebane over BC Aarhus.

Det blev en yderst nervøs affære i Aalborg Stadionhal, hvor alle følelserne fik frit spil i løbet af kampen.  Head Coach Mads Olesen for Aalborg Vikings forklarer kort om grunden til kampens udfald:

”For første gang vinder vi reboundkampen og det afgør kampen. Samtidig ser vi noget af den mentale styrke, der kendetegnede holdet sidste år. Vi kommer bagud, men forsvarsstop for forsvarsstop får vi stoppet BC Aarhus, og så kommer pointene også langsomt. Det er forhåbentligt starten på at vi igen bliver et hold, der kæmper os til hvert eneste point vi får”.

1209 tilskuere overværede en første periode, som bød på 14 point fra begge hold. De fem startere fra Aalborg Vikings gik til stålet og var tændte fra start. De har ofte spillet kampe, hvor modstanderen er kommet foran i første periode og derved skulle spille sig op for at skaffe en sejr. Der skulle også gå indtil det sjette minut ved stillingen 7-11, før Vikings formåede at komme rigtigt i gang mod BC Aarhus. For første gang i sæsonen vandt Vikings reboundkampen i en periode med 10-6 og der skulle ske meget mere på den konto i kampen. Der blev også budt velkommen tilbage til en veteran for Aalborg Vikings i form af den 203 cm høje Christian Rom, som fik en vigtig rolle under kurven for vikingerne.

I anden periode kom de nordjyske vikinger bedst fra start. Efter kun et minuts spil førte Vikings 22-16 med en stærkt spillende Søren Sørensen, som på dette tidspunkt i kampen havde scoret 10 point. Derefter vendte spillet og med stor hjælp fra Rasmus Søby med 8 point i anden periode, kom BC Aarhus tilbage i kampen. Aalborg Vikings kom tilbage igen efter fem minutters spil i anden periode og specielt forsvaret begyndte at stoppe BC Aarhus’s angreb. Derfor måtte holdene gå til pausen 28-29.

Efter pausen blev spillet rodet og BC Aarhus fik mest ud af det dårlige spil på banen. Der blev mange nærkampe i begge ender af banen og BC Aarhus er på dette tidspunkt foran med 30-41. Gæsternes Hristo Petkov havde 11 point i tredje periode og var en af grundene til BC Aarhus gode start i perioden. På dette tidspunkt tog Aalborg Vikings en timeout, hvor Head Coach Mads Olesen forklarede sine spillere klart, hvad der skulle til for en sejr. Dette giver anledning til et 9 points run for Aalborg Vikings, der over hele banen pressede og kæmpede for at komme tilbage i kampen.

Inden sidste periode var Vikings kun bagud med to point ved stillingen 41-43. I fjerde periode tog vikingerne over og anvendte et af klubbens absolutte styrker i sidste sæson – forsvaret! Gang på gang formåede Aalborg Vikings at stoppe BC Aarhus fra at score og de fik fat i et utal af rebounds med hele 11 rebounds mod BC Aarhus’s seks rebounds. Aalborg Vikings vandt derfor perioden 21-11 og resultatet blev derfor 64-54 til Aalborg vikings.

Topscorer for Aalborg Vikings og kampens Vikings blev Ryan Willen med 20 point.

Topscorer for BC Aarhus blev Hristo Petkov med 19 point.

 

Værløse BBK bed fra sig mod Kaninerne

09.11.2012

Danmarks p.t. bedste basketball-hold Svendborg Rabbits, kom onsdag på besøg hos ligaens næstsidste hold Værløse.
Kampen, der sluttede med en 82 – 75 sejr til Svendborg, lignede umiddelbart en overkommelig opgave for de fynske kaniner. Men vejen til de to point, skulle blive hårdere og tættere end forventet.

Kampen startede uden de store overraskelser. Med hurtig og aggressivt angrebsspil, førte Svendborgs to topscorere Donald Rutherford og Adama Darboe fynboerne til en sikker 22 – 13 føring efter første quarter. 

Men langsomt og sikkert fik Værløse arbejdet sig ind i kampen. Skiftet skete, da David Nørby Knudsen sendte Værløse foran med 33 – 32 - kampens første Værløse-føring. Det kan nok være, at det fik vækket den lidt november-døsige Søndersøhal. Da holdene gik til velfortjent halvtidspause, var det med stillingen 37 – 40 til Svendborg. En åben kamp, hvor alt kunne ske.

At Værløse har stor ære af kampen, skyldes ikke mindst den attitude og fightervilje man kom ind til tredje quarter med. Med 20 point blev Nicolas Christensen ikke alene Værløses topscorer, han var også med sit aggressive spil en af de bærende kræfter i at holde Værløse inde i kampen. Perioden endte 24 – 24, og dermed var en Værløsesejr, som vel ville have været sæsonens største sensation, stadig indenfor rækkevidde. 

Men én ting forhindrede det. Eller rettere én spiller. Svendborgs Donald Rutherford. Med 32 point var han den afgørende forskel på de to hold.

På trods af, at de to hold fulgtes ad stort set hele vejen til sidste fløjt, endte det alligevel – som forventet og som sædvanlig – med en Svendborgsejr. 82 – 75 blev det.

Topscorere hos Værløse blev Nicolas Christensen med 20 point og Justin Baker med 18.
Topscorere hos Svendborg blev Donald Rutherford med 32 point og Adama Darboe med 15.

Skadet nederlag

08.11.2012

Randers spillede en utrolig god kamp. Ligeindtil Mike Nielsen måtte udgå fra kampen med en skade, og Bonell Colas også måtte en tur i gulvet, og Horsens fik mulighed for at tage kontrol i en kamp, hvor de i sidste ende også tog sejren med hjem fra Kronjylland.

1. Qtr:  Første scoring i kampen kom fra Bonell Colas, med et af sine karakteristiske alley-up dunks, kort efterfulgt af en af sine sjældnere 3’ere, igen efterfulgt af 2  helt almindelige point, til stillingen 7-3.

Randers viste tempo fra starten af kampen, mens Horsens havde svært ved at få bolden igennem ringen. Efter 3 minutters spil begyndte Horsens dog, at vise tænder, og efter 2 gange 2 point af Darko Jukic var Horsens i front med 11-9.

Midt i periden meldte Casper Stage sig ind i kampen med 2 point, til stillingen 16-15.

Chris Nielsen fik debut for Randers med 2.44 tilbage af perioden, hvor han var på banen sammen med 2 af sine 3 brødre.

Med 2 straffekast bragte Keane Thormann, stillingen til 22-19, mens Randers stadig styrede tempoet i kampen. Horsens havde ellers svært ved at score på straffe i perioden, og statistikken på linjen var kun på 22,2%.

Et dunk fra Bonell Colas, samt 2 point til Miguel Ortega, bragte Randers op på 28 point, mens Horsens sluttede perioden med 22.

2 Qtr:  Lukas Varga fra Horsens IC, åbnede 2. periode med 3 point, til tillingen 28-25. Miguel satte efter 2 min. spil sin første 3’er i kampen. Kort efter bragte Patrick Nielsen stillingen til 32-29 på straffekast.

Daniel Friedrich minimerede med 3 point, Randers’ forspring, men kunne kun se til, da Damian Ocana skød 2 point i kurven på straffekast, til stillingen 40-32.

Efter en uheldig situation i et fastbreakspil, gik Mike Nielsen i gulvet med en skade. Randers bevarede dog presset på Horsens, der stadig forsøgte, at kæmpe sig op på siden af kronjyderne.

Første halvleg sluttede med 1 point på straffe fra Frederik Rungby, til stillingen 43-40.

3. Qtr: Første scoring i 2. halvleg kom fra Darko Jukic der med 2 straffekast gjorde stiliingen til 43-42. Randers kom ud til kampen ud efter pausen uden samme skarphed, som ellers havde præget de to første perioder. Mike Nielsen var stadig på bænken, hvilket resulterede i spilletid til Chris Nielsen, der i sin første kamp for Randers, måtte være med til, at trække det tunge læs.

Eftr 3 min. spil var det Darko Jukic tur til, at vride om på forden, og kort efter gik Bonell Colas også i gulvet og måtte også modtage hjælp fra fysioterapeut.

Damian Ocana bragte med 3 point stillingen til 55-47. Randers formåede, at holde stand trods mangelen på 2 af de vigtiste spillere, mens Darko Jukic kom på banen for Horsens igen.

Med 30 sek. tilbage af perioden dunkede Darko Jukic 2 point i kurven til stillingen 65-59, hvilket også var stillingen efter periodens afslutning.

4. Qtr: Første scoring i 4. periode kom fra Keane Thormann der lagde 2 point i kurven. Skylar Bowlin smed kort efter 3 point i kurven til stillingen 65-64.

Randers smed det meste væk i starten af perioden, men efter 2.5 min. spil kunne Damian Ocana ligge 2 point i kurven, til stillingen 68-71.

Et powerblok fra Bonell Colas mod Keane Thurman og 3 point til Damian Ocana bragte stillingen til 71-71, og kort efter kunne Chris Nielsen bringe førringen tilbage til Randers Cimbria ved, at ligge 2 point i kurven.

Frederik Rungby fejlede ud med 5 min. tilbage af kampen, hvorefter Damian Ocana kunne udbygge Randers’ førring med 1 point, sat på straffekast. Bonell Colas som var kommet tilbage på banen, haltede meget i sit løb, men hans spil haltede på ingen måde. Med 2 point på straffe bragte han stillingen til 77-74 med 4 min. igen.

Edgaras Kvedaravicius var en af Horsens nøglespillere i 4. periode, hvor han med 2.30 igen, smed 3 point i kurven til stillingen 77-80. Randers var under pres de sidste minutter, men kæmpede for overlevelse i kampen. Edgaras Kvedaravicius gjorde dog det onde ved Randers, med 1.06 min. igen af perioden, da han satte 3 point, til stillingen 81-87.

Chris Nielsen svarede dog hurtigt igen med 3 point, kort efterfulgt af 2 point af Christian Bendtsen, hvilket bragte stillingen til 86-87.

Skylar Bowlin blev fejlt med 17 sek. igen og satte derefter 2 point på straffe til stillingen 86-89 (28-22, 15-18, 22-20, 21-29), til gæsterne fra Horsens

Horsens vandt trods stort press fra Randers Cimbria, der på ingen måde kan afskrives i denne sæson. De måtte se sig slået med 3 point, point som måske havde været inkasseret, hvis anfører Mike Nielsen havde haft mulighed for, at deltage i onsdagskampen i Randers Arena.
Randers Cimbria af 2010 mod Horsens IC.

Man of The Match: Damian Ocana 29

Randers Cimbria: Damian Ocana 29, Bonell Colas 21, Chris Nielsen 11, Miguel Ortega 10.

Horsens IC:  Skylar Bowlin 26, Darko Jukic 21, Keane Thormann 8.

Skribent: Simon Ravn

Managerspillet - Oktober vinderen er fundet

06.11.2012

I onsdag blev de 2 sidste kampe for oktober måned spillet i årets BasketLiga. Kampene gav sejre til Team Fog Næstved over Vikings, samt 79ers der i et drama slog Randers Cimbria.

De 2 kampe var også samtidigt sidste chance for at få point til sit managerhold i oktober måned.

Flere end 750 hold er nu med i årets turnering, der alle kæmper slutte enten som månedsvinder eller som den totale vinder for hele sæsonen.

Månedsvinderen for oktober måned er nu fundet. Vinderen blev Jakob Christophersen der med sit hold xcse tjente 1255 point,  var lige nok til holde basketoraklet Thomas Bilde bag sig. Thomas fik på 2. pladsen 1225 point.

BasketLigaen ønsker tillykke med titlen til Jakob. Den "ultimative t-shirt" samt et adgangskort gældende til alle kampe i BasketLigaen i denne sæson er på vej med posten. 

Har du ikke allerede fået oprettet dit hold, kan du nå det endnu. Klik blot her for at komme i gang.

Optakt til Vikings - BC Aarhus

05.11.2012

1500 til Basket – forsøg på tilskuerrekorden i Aalborg Stadionhal, når BC Aarhus kommer til byen denne torsdag.
 
Aalborg Vikings tager imod BC Aarhus med DK4 bag kameraet, hvilket bliver vikingernes anden TV-kamp på hjemmebane i denne sæson. Det var selv samme konstellation, der blev til sidste års bedste TV-kamp, hvor Aalborg Stadionhal summede ved hjælp af 1237 tilskuere, der bragte intensiteten, atmosfæren og spændingen op på et uset niveau. Det har fået Aalborg Vikings til at råbe op til et nyt rekordforsøg med hele 1500 tilskuere og derfor kaldt kampen ”1500 til Basket”.

Inden torsdagens kamp, skal de nordjyske vikinger til pokalbrag i Svendborg, hvor Basketligaens eneste ubesejrede hold venter – Svendborg Rabbits.

Inden begge kampe står Aalborg Vikings uden sejre i deres første ni kampe i sæsonen og der har været flere kampe, hvor vikingerne har været tættere på at vinde end at tabe. Alligevel har heldet og dygtigheden i de vigtigste situationer svigtet og derfor ligger Vikings sidst i dette års Basketligaen.

Specielt har de nordjyske vikinger haft store problemer uden en stor center, som sidste år var i form af Sami Eleraky. Det har givet færre rebounds til et hold, som virkelig har taget bolden til kurven i denne sæson. Vikings har været et af de hold, som har fået flest straffekast i deres kampe, kun overgået af sidste runders overmand, Team FOG Næstved. Tilgengæld har deres procent fra 2’eren været under niveau og hvis de gæve vikinger skal frem, skal deres angreb få flere af de nemme point inde omkring feltet.

Head Coach Mads Olesen mener helt klart, at successen til vikingernes fremtidige første sejr ligger i at være sikre i deres angreb på kurven:

”Vi har i denne sæson fået sindssygt mange free throws og det har vi stilet efter. Tilgengæld har vi måtte se mange af vores skud tæt på kurven lige akkurat misse og ikke give os to lette point med mulighed for et mere. Drengene skal nok komme efter det og der er ingen der arbejder hårdere for holdet end disse gutter.”

Mads Kofod Rasmussen blev desværre skadet i kampen mod Team FOG Næstved og Rob Delaney måtte efter kampen sidde over til træning også grundet en skade. De er derfor ude mod Svendborg Rabbits og stærkt tvivlsomme til torsdagens opgør mod BC Aarhus.

Torsdagens modstander BC Aarhus har haft en god sæsonstart med fire sejre og 5 nederlag. Det taget i betragtning har de dog valgt at afslutte samarbejdet med Kevin McShane, som var med mod Aalborg Vikings i deres sæsonpremiere. Alligevel har de formået at hive sejre hjem mod mange af deres direkte modstandere i bunden af Basketligaen og det har givet dem et midterplacering på nuværende tidspunkt i sæsonen.

Indtil videre har BC Aarhus formået at holde deres modstandere fra fadet i deres kampe og det vil de også forsøge at gøre mod Aalborg Vikings. Derudover har de en af ligaens mest afleverende points guards i form af Arnar Jonsson, som i top tre over assist per kamp. De kommer med et hurtigt angreb, som fra forsvar til angreb er et af ligaens hurtigste. 

Der bliver derfor lagt op til en intens kamp mellem Aalborg Vikings og BC Aarhus, hvor vikingerne kan se en mulighed for at få revanche fra sæsonpremieren og BC Aarhus kan bygge videre på deres gode start på sæsonen.

Endnu en sejr til Randers

03.11.2012

Det kunne have set kønnere ud, da Randers Cimbria lørdag eftermiddag mødte Værløse BBK. Oprykkerne lå før kampen foran Værløse i tabellen, og derfor var udeholdet opsat på at få point med hjem!

1 Qtr: Første scoring i kampen kom fra Damian Ocana, der lod 3 point falde igennem netmaskerne efter 1 min. spil. Første point til Værløse kom med 5.55 tilbage af perioden, til stillingen 9-2.

Det var Randers der styrede kampen i første periode, hvor Værløse havde svært ved at holde på Bonell Colas, og ellers bevæge bolden rundt på banen.

Richard Delk, der var bedste spiller for Værløse i perioden, og han dunkede med 30 sek. igen af perioden, 2 point i kurven for Værløse, til stillingen 30-18, hvilket også blev resultatet af 1 periode.

2. Qtr: Første scoring i 2. periode kom fra Værløses David Knudsen, hvilke var hans første point i kampen.

Det virkede dog som om at Randers gik lidt i stå, først i perioden, og Værløse fik lov til, at styre tempoet i kampen. Det både i forsvar og angreb.

Miguel Ortega og Bonell Colas vågnede dog op midt i perioden, og da Randers fik alle angrebrebounds, havde de naturligt en ekstra chance i hvert angreb.

Med 4.33 min. tilbage af halvlegen var stillingen 44-29, og Thomas Silfen mente det var på tiden at få talt tingene igennem, i en timeout.

Værløse havde hurtigt efter et turnover, der resulterede i et alley-up dunk til Bonell Colas, med assist fra Miguel Ortega. Christian Bendtsen ville også være med i Randers’ pointhøst, og bragte med 2 point, stillingen til 48-29.

Med 20 sek. tilbage af perioden, vandrede Bonell Colas igennem Værløses forsvar og lagde 2 point i kurven. Kort efter havde Martin Hansen et steal, der blev sendt videre til Mike Nielsen, der uopdækket smed 3 point i kurven.

Første halvleg endte 57-36.

3. Qtr: Richard Delk åbnede 3 periode for Værløse med 3 point, hvorefter Rasmus Nørgaard lagde 2 point i kurven, til stillingen 57-41.

Randers kom utrolig sløvt fra start i 2. halvleg, og først efter 1.5 min. kom der point i kurven.  De to hold spillede mere lige i perioden, end tidligere i kampen, desværre var spillet præget af rigtig mange fejl, både spilmæssigt og statistisk.

Værløse dominerede sidste del af 3. periode, og med 1.5 tilbage, lade Richard Delk sit 22. point i kurven til stillingen 68-58, som lukkede perioden.

4. Qtr: Sebastian Gram som er vendt tilbage til Randers, åbnede godt op i 4  periode,  med 4 point efter 1.5 minuts spil til stillingen 74-61.

Efter 3 min. spil lagde Jacob Enevold sit 7. point i kurven, og sørgede for at Værløse fik lidt point ført i protokollen. Richard Delk var også en af de ledende spillere for Værløse, og lagde med 5 min. tilbage, 2 point i kurven, til stillingen: 79-65.

Justin Baker fejlede ud med 1.44 min. tilbage af kampen, hvilket sendte Damian Ocana på straffelinjen hvor han scorede 1 point, til stillingen 88-78. Mike Nielsen kom kort efter på straffelinjen, hvor også han kun fik 1 point ud af situationen.

Det sidste minut af kampen var stort set rent straffekasttræning for Randers, mens Værløse ikke rigtig kunne få point igennem netmaskerne.

Sidste scoring kom dog fra Værløses Peter Møller, der uopdækket fik lov til at skyde 2 point i kurven til afsluttende stilling på 95-80 (30-18, 27-18, 11-22, 27-22).

Det var ikke nogen køn affære hvad angår basketball i Randers Arena, men kampen blev dog spillet, og havde også gode øjeblikke! Randers fik point igen, hvilket sikrer dem en udemærket midterplacering frem mod næste kamp. Værløse ligge fortsat under nedrykningsstregen, og får i den grad brug for point i næste kamp mod Svendborg Rabbits, for at holde sig til at i kampen, i midten af tabellen.

Man of The Match: Damian Ocana 24 point.

Randers Cimbria: Damian Ocana 24, Bonell Colas 23, Miguel Ortega 12, Mike Nielsen 11.

Værløse BBK: Richard Delk 26, Justin Baker 14, Axel Karason 8, Rasmus Nørgaard 8.

Referant Simon Ravn - Dansk Basketinfo