Nyheder

Se Værløse BBK - SISU gratis

11.02.2013

På onsdag spiller Værløse BBK - mod SISU i det Københavns lokalopgør.

Som et tiltag for at få så mange tilskuer i Farum Arena har Værløse BBK sat billetprisen til kr. 0,- Det vil sige at der er gratis entre.

Så tag i Farum Arena på onsdag og se dansk topbasket på højeste plan og værd med til at sætte nye standarder for tilskuerantal til Basketligaen i København.

Stadium All Star 2013 - Vest vinder 139-125

11.02.2013

Søndag eftermiddag lagde Aalborg Stadionhal gulv til Stadium All Star 2013. For 10. gang skulle de bedste spillere fra Vest og Øst vise hvad de kunne – og det blev en stor basket dag i det Nordjyske.

Fra tidlig morgen og resten af dagen var der gang i den. Flere end 30 unge spillere havde valgt at tilbringe hele formiddagen på Stadium All Star Camp, hvor hele Vest-holdet øste ud af deres erfaringer og fif på Campen.  Alle de kommende BL-Spillere fik en uforglemmelig basket oplevelse og et minde for lavet. Alle Camp deltagerne hyggede sig og især autografskrivningen bagefter må have gjort ondt i armene på Vest-holdet. Camp deltagerne og mange andre som have indfundet sig i hallen, måtte stå i kø for at få fat de eftertragtede spillers autografer.

Efter Campen var der indledende runder i både 3-point og dunkekurrencen. I 3-points konkurrencen gik Chris Nielsen (Randers Cimbria), Skyler Bowlin (Horsen IC), Claus Maagaard (Svendborg Rabbits) og Adama Darboe (Svendborg Rabbits) videre til finalen, hvor Claus Maagaard var publikums favorit efter 21 point i den indledende runde. Men Skyler Bowlin ville det anderledes og vandt Stadium 3-point Shootout med 19 point i finalen.

Dunkekonkurrencen startede lidt tamt med da deltagerne gik ind i runde 2 kom der for alvor gang i løjerne. Hjemmebane favoritten fra Aalborg Vikings, Anthony Jones fik folk op ad stolene, men også Zarko Jukic (79ers) var flyvende og viste sine evner. Sidste mand udover Anthony og Zarko der kom med i finalen var Damon Smith fra SISU. I finalen viste sig Anthony Jones stærkest og det udløste ”full pull” fra de 5 dommere da han fløj henover Aalborg Vikings maskot og hamrede bolden i kurven. Publikum var ellevilde og Anthony Jones kunne fortjent lade sig hylde som vinder af Stadium Dunk Contest 2013.

Selve All Star kampen nåede ikke helt op til tidligere års niveau, men blev alligevel en ganske underholdende kamp hvor begge hold nærmest på skift dunkede bolden i kurven. Øst startede bedst med Gregory Washington (Svendborg Rabbits) med var fra 3-points land og lignede specielt i 1. periode et hold der var klar til at gå hele vejen. Men Vest kom stærkt tilbage med slutningen af perioden hvor specielt Bonell Colas (Randers Cimbria) var stærkt spillende. Vest vinder 1. periode med 32-28.

I 2. periode skifter de 2 hold til at bytte point og coachene for de 2 hold, forsøgte livligt at skifte ud på holdene i håb om at det kunne knække modstanderne. Men kampen var stadigvæk tæt og forsvar var vist ikke noget som man havde snakket meget om inden kampen. 1. fejl i kampen kom også først i perioden 5. minut. Vest vinder 2. periode med 40-30 og var nu 14 point foran inden de sidste 2 x 10 minutter.

Efter pausen hvor en dansegruppe fra Frederikshavn nok en gang havde givet den maks. gas på gulvet, fortsatte kampen som den så ud før pausen. Mange lækre dunks, hurtigt spil om ad banen, hurtige afslutninger og næsten intet forsvar. Vest holdet holdt Øst stangen, selvom de taber perioden med 34-35.

4. og sidste periode plejer altid at være noget specielt i en All Star kamp, fordi der plejer at blive gået til makronerne i forsvaret. Dette skete ikke i denne kamp og de 2 hold bytter fortsat point. Det virkede som om at Vest-holdet var en anelse stærkere og det var kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Øst gjorde hvad de kunne, men Vest vinder perioden 33-32 og samlet 139-125. Specielt Chris Nielsen (Randers Cimbria) var varm i denne periode og sænkede nogle rigtig dybe 3´ere. Det sidste skud med 0,5 sekund igen blev sendt i kurven via pladen, kun en meters penge fra midterlinjen.

Efter kampen kunne de tilstedeværende journalister kåre Bonell Colas (Randers Cimbrai) som FESTINA MVP ved Stadium All Star 2013. Bonell blev også kampen topscorer med 30 point.

Aalborg Basketball Klub som stod for Stadium All Star 2013 skal have stor ros for at skabt et arrangement som virkelig var All Star værdigt. 572 tilskuer havde indfundet sig i Aalborg Stadionhal og mange af dem vil med garanti komme tilbage næste gang der bydes på basketball i det Nordjyske.

Pointen i kampen fordelte sig således: Vest: #4 Luiz Guzman 11, #5 Skyler Bowlin 10, #6 Chris Nielsen 28, #7 Miguel Ortega 2, #8 Charles Parker 9, #9 Nicolai Iversen 9, #10 Marwell Waithe 17, #11 Darko Jukic 17, #12 Jakob Wang 2, #13 Bonell Colas 30, Milan Bjegovic 0, og #15 Keane Thomann 8 point

Øst: #4 Adama Darboe 3, #5 Claus Maagaard 11, #6 Caleb Walker DNP, #7 Brenton Butler 5, #8 Atila Kovac 15, #9 Richard Delk DNP, #10 Justin Baker 5, #11 Joe Benjamin 21, #Zarko Jukic 23, #13 Gregory Washington 25, #14 Damon Smith 11 og #15 Donald Rutherford 6 point

Dommere: Carsten Vestermark Jensen og Henrik Juhl

Stadium All Star 2013 - Søndag går det løs

09.02.2013

Søndag kl 13:00 åbnes dørene kl. 13:00 i Aalborg Stadion og så går det løs med Stadium All Star 2013.

Først er der indledende runder i både 3-points og dunkekonkurrencen inden selve All Star kampen går i gang omkring kl. 15:00, hvor nogle af de allerbedste spillere fra BL vil vise hvad de kan.

I pausen mellem 2. og 3 perioden bliver vinderen af 3-points og dunkekonkurrencen fundet.

Så alle opfordres til at møde op i Aalborg Stadionhal og få en på "basketopleveren".

Prisen for en billet til hele dagen er bare kr. 50,- og du kan indtil søndag kl. 12:00 købe din billet elektronisk. Klik blot her og du er sikret en siddeplads.

Der er også muligt blot at møde op i Aalborg Stadionhal, hvor du kan købe din billet i døren.

Alle tilskuere vil ved indgangen få udleveret et gratis kampprogram. Programmet gælder samtidigt som lodseddel om en masse lækre præmier. Du har i løbet af dagen chancen for at vinde, adgangskort til Basketligaen for sæsonen 2013/14, bolde med spillernes autografer, spilletrøjen fra de 2 hold og en masse andre lækre præmier.

VEL MØDT - søndag i Aalborg Stadionhal 

Stadium All Star 2013 - 2 udskiftninger på Vest-holdet

08.02.2013

2 spillere fra Vest-holdet har på grund af skadet været nødsaget til at trække sig fra Stadium All Star 2013.

Både Mikkel Plannthin, Svendborg Rabbits og Damian Ocana, Randers Cimbria skader har vist sig af være mere alvorlige end først antaget. Begge spillere har derfor i samråd med de respektive klubbers lægestab været nødsaget til at melde fra til arrangementet i Aalborg Stadionhal på søndag.

De 2 trænere for Vest-holdet Arnel Dedic, Horsens IC og Morten V. Hansen, Randers Cimbria har i stedet for udtaget Claus Maagaard, Svendborg Rabbits og Marvell Waithe, Bakken Bears.

Har du ikke allerede købt din billet, kan du nå det endnu. Klik blot her for at få fat i den. Prisen er kun kr. 50,- pr. person.

Værløse BBK vinder dk4 kampen

08.02.2013

I aften tog Aalborg Vikings imod Værløse BBK og kampen endte 73-88 til gæsterne fra Værløse.

Kampen blev præget af en første halvleg, hvor Værløse satte 9 ud af 12 tre pointsskud og en anden halvleg, hvor Vikingerne kæmpede i forsvaret, men kunne ikke omsætte det til point i den anden ende af banen.

I første periode kom Vikings ud med en god energi og spillede i deres tempo, hvilket forstyrrede Værløses start på kampen.  Ved stillingen 15-10 havde Vikings overtaget i første periode, men Værløse formåede at finde rytmen efter 4 minutters spil. Ført an af deres to amerikanske spillere kæmpede Værløse sig tilbage i perioden og resultatet efter første periode blev 22-31.

I anden periode fik Vikings bedre fat i kampen, hvor Søren Hansen scorede de første 5 points i anden periode, inden Værløse igen kom på tavlen. Gæsterne svarede igen med 7 points i streg mod Vikings og resten af perioden bølger frem og tilbage mellem de to hold.

Resultatet til halvlegen blev 40-55.

Tredje periode blev der kæmpet i forsvaret fra Vikingernes side. Adskillige gange blev Værløses angreb stoppet, men deres effektive amerikanere formåede igen at holde Værløse inde i kampen. Perioden bliver tabt knebent 14-15 med et mere aggressivt forsvar fra Vikings.


Den sidste periode blev en rodet affære, hvor holdene skiftes til at gå i angreb, men skuddene ramte ikke hos nogen af holdene.  Vikings spillede igen forsvar og fik holdt Værløses offensive spil til et minimum og vinder sidste periode 19-18. Det var dog for sent at vinde kampen for Vikings. Gæsterne vandt Værløse 73-88.

Head coach Mads Olesen var ikke tilfreds efter aftenens kamp: ”Det var en kamp, som skulle vindes. I min optik var dette en kamp, hvor vi gik to skridt frem og desværre tre skridt tilbage. Fremadrettet har vi tre hjemmekampe nu, hvor vi bliver nødt til at spille bedre end vi gjorde her til aften.”

De bedste spillere for Vikings var: Anthony Jones:  11 points, 9 rebounds, 6 assists. Søren Sørensen:  18 points, 6 rebounds, 1 assist.

De bedste spillere for Værløse BBK var: Justin Baker: 24 points, 11 rebounds, 1 assist. Richard Delk: 23 points, 4 rebounds, 1 asisst.

Stadium All Star 2013 - Udskiftning på Øst-holdet

07.02.2013

Sidst på eftermiddagen er der indløbet afbud til Stadium All Star 2013 fra Team Fog Næstved´s, Caleb Walker som ikke er i stand til at spille efter et kraftigt slag på hoften i TFN`s kamp onsdag aften mod Randers Cimbria.

I stedet for Caleb Walker har coach-duoen bag Øst-holdet, Craig Pedersen og Thomas Silfen udtaget Brenton Butler fra Hørsholm 79ers.

Brenton Butler bliver den 3. 79ers spiller på Øst-holdet idet både Zarko Jukic og Atila Kovac allerede er at finde på holdkortet.

Stadium All Star 2013 spilles på søndag i Aalborg Stadionhal. Har du ikke allerede købt din billet, kan du nå det endnu. Klik blot her for at få fat i den. Prisen er kun kr. 50,- pr. person. 

Bears tromler over SISU til sidst

08.02.2013

Bredde kontra en smal bænk afgjorde kampen.

SISU kæmpede hårdt her til aften, og langt hen i kampen holdt de nogenlunde stand, men savnet af Mike Flowers, Mathias Glahn og Philip Bo Jørgensen gjorde, at kræfterne slap op for nøglespillerne til trods for en god indsats fra Rokas Garlauskas, Oskar Bonde og Ugis Promolds.

Imens kunne Bakken Bears sende kolonner af friske kanoner ind i kampen hvert tredje minut, som kørte SISU træt både i forsvaret og i angrebet. SISUs konstant faldende score i de fire perioder fortæller deres egen tydelige historie: 23, 18, 15 og 12.

SISU startede bedst i første periode. Bakken prøvede at holde alle andre end Zach Moritz under kontrol. Han stod derfor åben flere gange og Mikael Vincents Nielsen og Mickey Dennis var gode til at aflevere til ham til lay-ups. Zach scorede SISUs første 11 point til 11–7, men så justerede Bakken forsvaret og friske kræfter kom til.

Bakken kom foran 15–20 – så blev det 23–23 – hvorefter Andreas Jakobsen scorede et and-one lay-up på buzzeren til 23–26.

I anden periode begyndte SISUs angreb at halte og Bakken accelererede til 27–36. SISU holdt afstanden til 37–46, men scorede så to gange i de sidste 9,9 sekunder til halvlegsresultatet 41–46.

Trods de 15 minutters pause var SISU stadig langsomme og virkede trætte i tredje periode, og fejlproblemerne blev intensiveret for Damon Smith og David Harder. Alligevel holdt SISU sig inden for rimelig afstand ved 54–61, men perioden endte 56–67.

Så var vi nået til fjerde periode, hvor SISU tidligere har haft problemer med at holde skansen mod Bakken, og i dag var ingen undtagelse. Især Marvell Waithe var varm og Bakken kørte et 14–1 run til 81–57.

SISU kaldte time-out, men opnåede kun at stabilisere blødningen: slutresultatet blev 93–68.

Nu skal SISU forberede sig til den københavnske storkamp mod Værløse, der vises på Kanal Sport på onsdag. En sejr hér er meget vigtig i SISUs bestræbelser på at sikre sig fjerdepladsen. For Bakken Bears vedkommende vil de komme tættere på at sikre sig andenpladsen, hvis de kan slå Randers Cimbria i deres næste kamp.

Top performers: SISU: Mikael Vincents Nielsen 17 point, 5 rebounds, 8 assists; Zach Moritz 16 point, 4 rebounds, 3 assists; David Harder 9 point, 1 rebound, 4 assists.

Bakken Bears: Marvell Waithe 18 point, 9 rebounds, 1 assist; Charles Parker 11 point, 5 rebounds, 2 assists; Chris Christoffersen 9 point, 11 rebounds; Frederik Hougaard Nielsen 10 point, 6 assists.

Har du købt din billet?

06.02.2013

På søndag den 10. februar er der dømt Stadium All Star 2013.

Aalborg Stadionhal er klar til at tage imod nogle af de bedste spillere fra Basketligaen og arrangørerne lover at gøre alt til at Stadium All Star 2013 bliver et af sæsones high-lights.

Holdene er forlængst udtaget, dunkerne er på plads og skarpskytterne der skal kæmpe om titlen i Stadium 3-point shootout.

Har du ikke sikret dig din billet endnu, kan du stadigvæk nå det. Billetsalget til Stadium All Star 2013 er i fuld gang. Du skal blot klikke her, så er du sikret dig din billet. Billetprisen er beskedne kr. 50,- pr. person.

Alle tilskuere vil ved indgangen få udleveret et gratis kampprogram. Programmet gælder samtidigt som lodseddel om en masse lækre præmier. Du har i løbet af dagen chancen for at vinde, adgangskort til Basketligaen for sæsonen 2013/14, bolde med spillernes autografer, spilletrøjen fra de 2 hold og en masse andre lækre præmier.

Men husk du kan først få fingre i disse præmier når du har købt din billet.

Forud for Stadium All Star 2013 afholdes der også en camp for årgang U10, U12 og U14. Her vil hele Vest-holdet med Bonell Colas i spidsen være trænere, så tøv ikke med at tilmelde dig. Det koster kun kr. 250,- pr. person, og udover flere timer i selskab med Vest-holdet, får du også en billet til Stadium All Star 2013, en All Star T-shirt, frokost og spillernes autografer. Du køber din billet til campen her.