Nyheder

Køb billet til Stadium All Star 2013

11.12.2012

Billetsalget til Stadium All Star 2013 er skudt i gang.

Billetprisen er bare kr. 50,- for mange timers underholdning i selskab med de bedste spillere i DK.

Klik for at købe din billet. Samme sted kan du også købe din billet hvis du ønsker at deltage i Stadium All Star Camp 2013 (se mere i menupunktet under All Star)

Nytårsfyrværkeri i Søndersøhallen

07.01.2013

Forventningerne til spændingen i dagens kamp var stor efter 2 x overtid sidst de to hold mødtes i Søndersøhallen, lige inden julepausen.

Lad os slå det fast: Det blev ikke en spændende kamp i dag, og Værløse vinder en komfortabel sejr.

BC Aarhus starter som en raket der farer mod eftermiddags himlen i Værløse. BC Aarhus leverer flere hurtige knaldperler i de første minutter af kampen, og bringer sig foran 5-0. Herefter står der Værløse på resten af kampen. Richard Delk sender det ene stjerneskud af sted efter det andet, og har virkelig fået gang i 3 pointskuddene i denne kamp (scorer 6 ud af 11 skud).

BC Aarhus fighter flot anført af Ronny Laier, der kæmper efter hver en løs bold. Værløses store bomberør Justin Baker, fortsatte de gode taker fra før jul (41 points mod Næstved) og lavede et kanonslags agtigt dunk i 1 quater, der sluttede 32-22 til hjemmeholdet.

BC Aarhus spiller deres første kamp med deres nye træner Pete Hoffmann og det ser lidt ud som om at det ikke er hele playbooken, der er blevet gennemarbejdet  endnu. Det skal naturligvis nævnes at Charles Funches ikke var med for Århusianerne, da han sad ude med en skade. Værløse spiller zone det meste af kampen og Rasmus Søby får da også sat nogle flotte frie trepointscoringer ved baseline (4 ud af 10).

For hjemmeholdet fik Jacob Enevold Jensen lavet en flot double double og havde desuden 3 flotte blocks. Dagens kamp blev også en debut til Kristian Norsgaard Rieper-Holm, der fik lov at boltre sig i de sidste 10 min.

Værløse vinder kampen 95 – 69 efter en overbevisende indsats, hvor der aldrig var tvivl om udfaldet. 2 meget vigtige point for Værløse, der kæmper med mandsmod for at komme op over stregen.

Stillinger undervejs: 32-22 efter 1. periode, 53-38 efter 2. periode, 76-54 efter 3. periode og 95-69 efter 4. periode.

Kampens spiller og topscorer for hjemmeholdet var Richard Delk med 29 point, 8 reb. 7 ass.

For BC Aarhus havde Hristo Petkov 16 point og 9 rebounds.

Har du husket at stemme?

07.01.2013

Næsten 1000 fans har allerede afgivet sine stemmer i afstemningen om hvem der skal med på de 2 All Star hold.

Har du ikke stemt endnu kan du fortsat nå det. Afstemningen slutter på torsdag den 10. januar kl. 23:59 og på begge hold er der forsat spænding om hvilke spillere der bliver valgt ind.

Du finder afstemningsboksen nederst på forsiden. Udfyld blot dit navn + mailadressen og sæt x ud for de 2 x 5 spillere som du vil se til All Star 2013.

Fra næste uge af præsentationen af de 2 hold begynde her på siden.

Næsten 1000 fans har allerede afgivet sine stemmer i afstemningen om hvem der skal med på de 2 All Star hold.

Har du ikke stemt endnu kan du fortsat nå det. Afstemningen slutter på torsdag den 10. januar kl. 23:59 og på begge hold er der forsat spænding om hvilke spillere der bliver valgt ind.

Du finder afstemningsboksen nederst på forsiden. Udfyld blot dit navn + mailadressen og sæt x ud for de 2 x 5 spillere som du vil se til All Star 2013.

Fra næste uge af præsentationen af de 2 hold begynde her på siden.

4. Quarter-sejr til Bears over SISU

06.01.2013

Selvom SISU var foran i en stor del af kampen, kunne Bakken Bears tage en sikker sejr på 20 point over SISU i en kamp, hvor SISU blev trætte til sidst.

Søren Ege gjorde comeback og gjorde det blændende med 10 scorede point.

Et rent dansk Bakken Bears-hold startede kampen bedst. Bjørnene kunne bringe sig foran 10-4 inden der kom en længere scoringspause til hjemmeholdet. Den benyttede SISU til at bringe sig foran 16-13 og senere 22-15 ved periodepausen. Zach Moritz scorede SISUs første 10 point og 12 point i alt i første periode. Moritz sluttede kampen som sit holds topscorer med 20 point.

SISU fortsatte bedst ind i anden periode. Udeholdet nåede foran hele 30-19 inden den gamle garde måtte tage over for hjemmeholdet. Søren Ege gjorde comeback og kom straks på scoringstavlen, og Jens Jensen supplerede med fem hurtige point - og så var hjemmeholdet foran 31-30. SISU - anført af Mikael Vincents og Mickey Dennis - sluttede bedst af, og Gentoftedrengene førte 38-36 ved pausen.

Selvom SISU også førte efter en meget lige tredje periode, hvor Bears nåede foran 50-45 inden udeholdet scorede ni point i træk, var der begyndende tegn på træthed hos SISU, der savnede Mike Flowers og Philip Bo Jørgensen i kampen.

Bakken Bears blev ved med at køre på, og fik roteret ni mand i det meste af kampen. Trætheden var så udtalt at Mickey Dennis lavede en - for ham meget ukarakteristisk - airball - på et frit trepointskud inden han bad om udskiftning.

I fjerde periode var der kun et hold på banen. Søren Ege og Chris Christoffersen dominerede totalt inside og en meget træt Zach Moritz kunne ikke stille meget op. De to store drenge scorede hhv. 6 og 7 point i sidste periode, mens kampens topscorer Nicolai Iversen supplerede med de fem sidste af hans i alt 20 point. 31-10 vandt Bears sidste periode, og dermed kampen 85-65.

Bakken Bears fastholder med sejren andenpladsen i ligaen, bare to point efter Svendborg - men også to point foran Horsens IC, som er modstanderen i torsdagens tv-kamp i Forum Horsens.

SISU bliver med nederlaget på fjerdepladsen i ligaen med 20 point efter 17 kampe - a point med Næstved på femtepladsen.

Sensationel sejr til 79ers

06.01.2013

Hørsholm 79ers fik en forrygende start på det nye år, da de lørdag eftermiddag besejrede ligatopholdet Svendborg Rabbits med 80-79 i Fire Arena.

Det var to mandskaber i stærkeste opstilling, der stillede op i Fire Arena, og på papiret var der lagt op til en favoritsejr til gæsterne fra Sydfyn. 79ers havde dog andre planer, og de viste tænder fra kampstart med meget solidt forsvar.

De to hold fulgtes ad i første halvleg, der sluttede med en føring til Hørsholm på 42-38.

Efter pausen tændte 79ers for alvor flammen i Fire Arena, da de efter godt fire minutters spil af tredje periode bragte sig foran 51-42. En føring de udbyggede til 71-58 inden starten på kampens afgørende 10 minutter.

I fjerde periode vågnede kaninerne op igen, og fynboerne kunne i kampens 34. minut efter et run på 2-14 reducere 79ers føring til blot et enkelt point, 73-72.

79ers gav dog aldrig slip på føringen, selvom Atila Kovacs ved stillingen 79-76 med under 30 sekunder igen brændte tre ud af fire straffekast.

Med syv sekunder igen sænkede kaninernes Mikkel Plannthin en treer til stillingen 80-79, hvorefter Rabbits straks fejlede Brenton Butler, som med bare et sekund igen brændte begge sine straffekast. Tiden løb dog ud, og Hørsholm kunne sensationelt række armene i vejret og juble over en meget vigtig sejr over ligaens tophold.

Med sejren over Rabbits fik 79ers den bedst tænkelige optakt til næste weekends pokalfinalebrag mod Bakken Bears i Forum Horsens.

Sejren betyder, at Hørsholm nu er rykket op på samme pointantal (10) som BC Aarhus og samtidig fik de skabt et lille hul ned til Værløse.

79ers havde hele fem mand med mere end 10 point: Rob Fields 18, Casper Hesseldal 12, Bojan Marinkovic 12, Atila Kovacs 12, Brenton Butler 11 point.

For Rabbits scorede Donald Rutherford 28, Adama Darboe 19 og Mikkel Plannthin 17 point.

BC Aarhus skifter træner

29.12.2012

BC Aarhus har brugt julepausen til at skifte ud i trænerstaben.

Både headcoach Arnar Gudjonsson og assisterende coach Allan Foss er fortid i klubben. Ny mand der skal sikre at BC Aarhus kommer i slutspillet bliver den tidligere Liga-spiller Peter Hoffman, som netop er blevet fritstillet efter i en periode at have været træner for Herre-landsholdet.

Trænerskiftet sker med omgående virkning og første kamp for Peter Hoffman bliver kampen den 6. januar hvor BC Aarhus spiller på udebane mod Værløse BBK.

God jul og godt nytår

20.12.2012

Basketligaen ønsker alle spillere, coaches, dommere, tilskuer og fans en Glædelig Jul & og Godt Nytår.

Vi takker for den store interesse der er for BL og ser frem til et spændende BASKET-ÅR 2013.

Stem til Stadium All Star 2013

10.12.2012

Så er afstemningen igang. Du kan nu være med til at bestemme hvilke spillere der skal deltage i

Stadium All Star 2013

som afvikles søndag den 10. febraur 2013 i Aalborg Stadionhal.

Hvert hold i BL har nu nomineret sine 5 spillere som jer fans kan har mulighed for at stemme ind. De 7 spillere på Vest- og Øst-holdet som opnår flest stemmere deltager i All Star kampen. Herefter blive der valgt yderligere 5 spillere til hvert hold.

Sådan stemmer du (se stemmeboks på forsiden)!

Vælg 5 spillere på henholdsvis Vest- og Øst-holdet.
Udfyld dit navn + efternavn + mailadresse og klik på vote.

Så har du afgivet dine stemmer.

Sidste change for at stemme (man kan kun stemme 1 gang) er torsdag den 10. januar 2013.

Dansk Baskeinfo - Nyt nummer på gaden

20.12.2012

December 2012 hæftet har netop set dagens lys.

Du finder bladet ved at klikke her.