Nyheder

Den helt rigtige vinder mellem Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved

23.03.2018

Team Fog Næstved står med alle muligheder for at spille sig i semifinalen på mandag når Svendborg Rabbits gæster Sydsjælland, for ovenpå endnu en meget stabil kamp af Næstved, vandt Sydsjællænderne også kvartfinale nr. 2 i Svendborg.

Næstveds bundniveau var klasser højere end kaninernes der nok må se sig selv som holdet med ryggen mod muren. Kravet er simpelt, de næste tre kampe skal vindes, hvis målsætningen for sæsonen skal indfries, en semifinaleplads. Den var langt væk i HK Midt Arena i Svendborg torsdag aften for Næstved kom næsten som vanligt, godt ud og var tydeligt igen bedre forberedt end kaninerne.

Næstved var også betydeligt bedre skydende for inden der kunne siges 5 minutter var Næstved foran med 7-14, helt fortjent. Igen lignede Svendborg Rabbits hovedløse høns der dog havde chancerne for at hænge på men træfsikkerheden manglede og igen viste rigtig mange turnovers kaninernes svagheder. Helt fortjent vinder Næstved 1. periode 11-24.

Rabbits var i dag igen uden Harding Nana der især i sidste sæsons kvartfinaler virkelig viste klassen. Ham kunne Svendborg godt have brugt igen i dag. Demonte Flannigan var tydeligvis også skadet og havde meget svært ved, at bevæge sig især sidelæns. Han fik kun ganske få minutter på banen i dagens kamp. Til gengæld viste Mads Kofoed at han godt kan spille en god kamp, han havde ikke en eneste misser i sine 22 minutter. Meget flot af den tidligere Ålborgspiller.

Kaninernes tidligere topscorer Michael Moore var igen en skygge af sig selv, netop i slutspillet forventes der meget mere men desværre var det kun Terrel Harris der virkelig viste vilje blandt Svendborgs US spillere. Det var ikke nok, heller ikke i dag og Næstved var stabiliteten selv med sikre afslutninger og to rigtig gode store mænd i Abif og Ziggy Riauka. Næstved helt fortjent til pause foran 30-38, kaninerne var dog stadig med i kampen også henset til det blowout de var ude for i kamp 1.

Selv om Team Fog var uden Chris Gabriel, karantæne, og Conner Washington, skade, fungerede holdspillet klart bedre end hos hjemmeholdet. 3. periode blev jævnbyrdig og der blev vist periodevis godt basket fra begge mandskaber. Svendborg havde minimeret deres turnovers og fik spillet sig frem til gode afslutninger med Terrel Harris og Mikkel Plannthin som de bedste. Mathias Kelly arbejde godt på Troy Franklin og det var tydeligt at Franklin var irriteret over at blive dækket hårdt op. Det måtte vist ende i et eller andet var fornemmelsen. Stillingen skiftede og efter 6 minutter kom kaninerne for første gang i kampen foran,  45-44. Stemningen var god blandt de godt 1000 fremmødte.

Næstved strammede op og scorede 20 points på 4 minutter og så vandt de også 3. 24-26, stillingen inden de sidste 10 minutter 54-64, det så sort ud for hjemmeholdet.

Rasmus Christensen kom på banen og gjorde en flot figur på Troy Franklin. Det irriterede Franklin så meget at han, da Rasmus Christensen havde forladt banen og overladt Franklin til Kelly, sparkede Franklin ud efter Kelly og ramte tydeligt også. De så dommerne men helt uforståeligt blev det kun til en almindelig personlig fejl. Et forsætligt spark mod en modspiller. Det var der ikke mange af de godt 1000 fremmødte der forstod. Nå Franklin blev på banen og Næstved kørte kampen hjem uden problemer. Sidste periode blev også vundet, 13-18 og kampen med 67-82.

Det ser ikke godt ud for Rabbits der i den grad har ryggen mod muren på mandag i Næstved. Dagens kamp kan meget vel havde været den sidste hjemmekamp i denne sæson for kaninerne der må i gang med et eller andet til næste sæson.

For hjemmeholdet spillede Terrel Harris en god kamp igen, i dag med 18 points og 5 assists. 13 til Mikkel Plannthin, 12 hver til Mads Kofoed og til Jacob Enevold.

Hos Næstved scorede deres bedste i dag Kazembe Abif 19 og Ziggy Riauka 17 og hentede 12 rebounds, 15 til Troy Franklin der også havde 10 assists og 8 rebounds. 12 til Devin Daly.

Kamp 3 i serien spilles mandag i Arena Næstved med tip-off kl. 18:15. Kampen vises direkte på TV2 Sport.

Randers Cimbria udligner til 1-1 mod Hørsholm 79ers

22.03.2018

Efter den første DM-kvartfinale, hvor Hørsholm 79ers vandt efter en rigtig spændende kamp, lagde Arena Randers i aftes gulv til endnu et kamp 2 i kvartfinaleserien, der spilles bedst af 5. Og det blev tale om en hård og tæt fight.

Kampen starter mildt sagt katastrofalt for hjemmeholdet. 3 fejl på 57 sekunder, og Hørsholm med et 7-0 run. Randers får dog hurtigt gang i maskinen og Deuce scorer en 3’er til 8-10, Devon til 10-10 og 13-10.

Herfra er kampen mere jævn, og begge forsvar kæmper som besatte. 17-16 med 2.29 igen. Hørsholm får det sidste ord i første periode med en scoring i sidste sekund. 19-22 efter de første 10 minutter.

Andet q. har lige så meget nerve som anden halvdel af første. Kampe er hård og kræver meget i begge ender. Hørsholm holder forspringet på 2-4 point i de første små 4 min.

Med 3 min. igen bliver der kaldt en usportslig på Connor Beranek, og umiddelbart i forlængelse heraf brokker han sig så meget, at dommerne kalder en teknisk fejl. Dette resulteret i, at Connor Beranek diskvalificeres. Randers henter i samme periode Hørsholm. 39-39 med to minutter igen.

Randers får lidt medvind de sidste minutter, og stillingen er 46-43 efter de 2 første perioder.

Efter pausen har Randers stadig momentum, 6-0 i de første 2 minutter. Hørsholm kæmper for at komme tilbage i kampen, og får langsom bragt sig tættere på Randers. 56-51 med 4.28 igen. Der er høj tænding, både på banen og de to bænke. Dommerne er i den grad kommet på arbejde.

Med 1.18 igen er stillingen 64-57, timeout Hørsholm. Begge hold får hver 2 point i kurven. 66-59 efter 3.q.

Som de første 30 minutter, starter 4. q i højt tempo. Begge hold er trukket ud fra feltet, og skudene regner fra alle kanter. Med 6.35 får Randers forspringet op på 10 point efter flere gode aktioner i forsvaret. De næste to minutter følger holdene hinanden, 79-70 med 4.49 igen. Randers tager timeout.

Randers holder koncentrationen i resten af kampen, og vinder fortjent efter et hårdt opgør 94-80 og udligner dermed til 1-1.

Topscorer for Randers Cimbria blev Chris Nielsen og Kyndahl Hill med hver 27 point. Topscorer for Hørsholm 79'ers blev Matt Bonds med 23 point.

Kamp 3 i serien spilles på mandag den 26. februar kl. 18:30 i Hørsholmhallen.

Horsens IC vinder sikkert over Stevnsgade SuperMen i kamp 1

20.03.2018

Årets slutspil blev mandag aften skudt i gang i Forum Horsens. Horsens IC tog imod Stevnsgade SuperMen, og var fra start store favoritter. De gule levede op til favoritværdigheden og vandt med 97-69.

HIC kom lidt sløvt ud fra starten og kunne ikke få spilet til at fungere. Kevin Larsen var dog en stor mundfuld på Stevnsgade og han dominerede inside. Stevnsgade spillede sin chance, og fra starten var de godt skydende. Første periode var meget lige men HIC kunne gå til pause foran med 21-16.

I anden periode var billedet lidt det samme. HIC var foran, men det var Stevnsgade der havde mest ære af kampen. Vedran Borovcanin kom ind og gav lidt energi, og Kevin Larsen fortsatte med at dominere. For Stevnsgade scorede 6 forskellige spillere i perioden. Ved pausen var HIC foran med 45-34.

Arnel Dedic må have givet de gule en opsang i pausen for der var noget mere energi i HIC mandskabet i tredje periode. Stevnsgade havde det svært i det opskruede tempo. Det var igen Vedran Borovcanin og Kevin Larsen der førte an, men Frederik Rungby gik også forrest, Boris Vukecevic scorede 8 point for Stevnsgade, Efter tredje periode var HIC foran med 20 point og kampen var afgjort.

I fjerde periode kørte HIC sejren sikkert hjem, men Stevnsgade lagde sig aldrig ned og blev ved med at kæmpe. Det hele ender med en HIC sejr på 97-69.

Kamp 2 i bedst á 5 serien spilles på fredag i Nørrebrohallen hvor der er tip-off kl. 19:00.   

Team FOG Næstved åbner kvartfinaleserien mod Svendborg Rabbits med sejr

20.03.2018

Første kamp i kvartfinaleserien blev sat i gang i forventning om en spændende kamp. Og spænding var der i første del af perioden, men så trak Team Fog Næstved støt og roligt fra til en sikker føring ved periodens slutning.

Undervejs var der blevet disket op med godt spil og spektakulære scoringer under øredøvende larm fra publikum på lægterne.

Team Fog Næstved kom godt fra start i 2. periode, og i løbet af kort tid var føringen udbygget. Det så godt ud for Team Fog Næstved – og det blev det ved med. Spillet var i topklasse, og det så ikke ud til, at Svendborg havde dagen, hvor holdet kunne byde Team Fog Næstved trods.

Team Fog Næstved førte med 25 point ved pausen, og det så ud til, at den kamp var afgjort.

I 3. periode var det Svendborg, der kom bedst fra start, og ikke mindst takket være Mikkel Plannthin, som virkelig viste klassen, halede Svendborg ind på Team Fog Næstved. Team Fog Næstveds røring blev mindre og mindre til stor glæde for Svendborgs fans.

Team Fog Næstveds føring inden sidste periode var reduceret til 19 point.

En spændende 4. periode var i vente.

Team Fog Næstved kom i problemer fra periodens start, da det ikke lykkedes for holdet sat ramme kurven. Derfor kom Svendborg nærmere og nærmere, og med godt 3 minutter tilbage af kampen var føringen skrumpet til 14 point.

Spændingen var intakt, og det blev den ved med at være resten af kampen. Det lykkedes for Team Fog Næstved at ride stormen af, men stor ros til Svendborg, som på trods af at være bagud med 25 point ved pausen stadig spillede sin chance.
Team FOg Næstved vinder kampen med 93-78 (23-14, 35-19, 21-27, 14-18) og bringer sig forian 1-0 i bedst á 5 serien.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Kazembe Abif med 22 point. For Svendborg Rabbits scorede Mikkel Plannthin 29 point.

Kamp 2 i serien spilles på torsdag den 22. marts 2018 kl. 19:00 i HK Midt Arena i Svendborg.

Hørsholm 79ers vinder i endnu en thriller over Randers Cimbria

19.03.2018

I en kamp med fire tekniske fejl og masser af fight blev det i sidste ende gode præstationer med bolden, der gjorde forskellen, da Hørsholm 79ers tog første stik i kvartfinaleserien mod Randers Cimbria. En velspillende Tosin Mehinti, med fem dunks og 24 point, førte an i løjerne i en ekstremt underholdende kamp.

Hørsholm kom bedst fra start med otte hurtige point fra Matt Bonds, der hjalp med at sende hjemmeholdet i front 14-4 og derefter trådte Tosin Mehinti i karakter. Den 208 centimeter høje center smed tre dunks i kurven inden for to minutter og det sidste sendte hallens 800 tilskuere i ekstase – og Mehinti fejrede også selv så meget, at dommerne kvitterede med en teknisk fejl.

Efter kampen sagde Mehinti med et grin:

-Det var min første tekniske fejl nogensinde, i hele min karriere. Jeg synes ikke, jeg provokerede, men det tager vi med.

Aspurgt om hans 24 point, der er profkarrierens bedste, fokuserede han i stedet på den energi, han og holdet kom ud med:

-Vi skulle jo være aggressive, for vi ved Randers spiller fysisk, så det må vi matche. Det er sådan de spiller og det er bare en del af gamet og så må vi bare kontrollere de ting, vi kan og rebounde og spille forsvar. Så kom pointene bare til mig.

Hørsholm fortsatte pragtspillet det meste af første halvleg og var midt i anden periode foran med 45-28, men så svarede Randers – som de har for vane – igen. Tosin Mehinti måtte gå til bænken med tre fejl og det hav plads til Randers’ Deuce Bello, der scorede 18 af Randers’ 21 resterende point inden pausen og det var nok til at Randers krøb tæt på inden pausen og kun var bagud 56-48.

Udeholdets gode spil fortsatte efter pausen, hvor de scorede halvlegens første 10 point efter sløset spil af Hørsholm, der smed nogle bolde væk. Devon Thomas sendte Randers i front 56-48 inden Hørsholm igen fandt melodien med en scoring fra Matt bonds og en tre’er fra Sebastian Dalsgaard. Kort efter fulgte Ty Sabin op med fem hurtige point og da Tosin Mehinti blev sendt på banen, kvitterede han også med seks point og Hørsholm var nu i front 73-64.

Det satte følelserne i kog hos Randers, der i løbet af kampen trak tekniske fejl til både coach Erik Olsen og to spillere. Randers er imidlertid et hold, der lever på følelserne og det gav også ekstra kampgejst, som holde brugte til at tække på 76-76 inden fjerde periode.

Fjerde periode tilhørte til gengæld Hørsholm, selv om det tog lidt tid at komme i gang. I periodens første seks minutter scorede Randers kun en enkelt gang, ved Devon Thomas, mens Tosin Mehinti og Matt Bonds fortsatte med at hælde point i for Hørsholm.

Unge Martin Poulsen spillede i denne periode en afgørende rolle med sit forsvar, idet han fik fingrene på nogle bolde og fik slået dem løs, hvilket var en stor del af grunden til Randers’ problemer med at score. Da han og Frederik Hougaard Nielsen så satte tre-pointere til 92-79 med tre minutter igen, så kampen afgjort ud.

Det eneste, der virkede til at kunne redde Randers, var en pointeksplotion fra ligaens topscorer gennem tiden, Chris Nielsen, der har vundet mange kampe i de sidste minutter. Denne aften udeblev magien dog, på trods af at han fik løbet sig fri flere gange. Det tætteste Randers kom, var da Jerrell Williams scorede til 94-84 med lige over et minut igen, men Matt Bonds satte ro på med point nummer 28 og 29 på aftenen og Hørsholm endte med at vinde 99-86.

De to hold mødes i kamp to i Randers torsdag, inden kamp tre spilles i Hørsholm mandag 26. marts. Der spilles først til tre sejre, så serien kam potentielt gå i fem kampe. Vinderen møder vinderen af serien mellem Horsens IC og Stevnsgade SuperMen, hvor Horsens i den første kamp levede op til favoritværdigheden med en sejr på 97-69.

Sikker Bearssejr i kvartfinale 1

18.03.2018

Bakken Bears bragte sig foran 1-0 i kvartfinaleserien imod Wolfpack efter en overbevisende sejr på 103-68.

Bears satte tonen for kampen i anden og tredje periode og så gjorde det mindre, at festen fusede lidt ud i fjerde periode.

Første periode var relativt lige. Bears slog et lille hul til 29-21, men Niki Tamjidi sluttede perioden med at score fire point. Durell Vinson var mest scorende i første periode, hvor han satte 11 point på tavlen.

Fra starten af anden periode fik Bears steppet op forsvarsmæssigt, og Wolfpack blev holdt på seks point i de første fem minutter af perioden. Da Bears samtidig ikke havde problemer med at score, var forspring hurtigt oppe på 48-31. Selvom Wolfpack – især Vinson – kom bedre med scoringsmæssigt, udbyggede Bears føringen til at være på 65-44 ved halvlegspausen.

Statistisk set var Bears’ første halvleg unik. Bjørnene skød 19/20 fra toere i første halvleg og 8/16 fra treere!

I tredje periode fortsatte det store tryk imod Wolfpack, og Bears vandt periode 28-12 efter bl.a. at have scoret alle de 10 straffekast holdet skød. Perioden startede med et 13-2 Bears-run og bjørnene sluttede med at gå 11-2.

I fjerde periode startede Wolfpack med at score de første otte point og Bears scorede ikke de første fire minutter. Selvom Adama Darboe og Nicolai Iversen fik gang i scoringen, blev det kun til 10 point til Bears imod 12 til Wolfpack, men det forhindrede ikke indtrykket af en ganske overbevisende sejr.

Alle 12 Bearsspillere spillede mindst 10 minutter, men ingen fik over 20 minutter på gulvet. Det sidste er vigtigt med næste opgave – tirsdagens FIBA Europe Cup-kamp mod Le Portel – in mente.

DeVaughn Akoon-Purcell blev mest scorende for hjemmeholdet med 21 point, mens Tony Bishop (foruden 9 rebounds) og Jaye Crockett hver scorede 14. For Wolfpack scorede Durell Vinson 32 point og han tog 9 rebounds.

Kvartfinale to spilles i Herlevhallen på fredag kl. 19.00, mens den tredje og måske sidste kamp i serien spilles i Vejlby-Risskov Hallen torsdag den 29. marts kl. 16.00.

Team FOG Næstved vinder grundspillets sidste kamp over Bakken Bears

16.03.2018

Efter Bakken Bears Europa-cup sejr i onsdags var det en afbudsramt der havde taget turen til Næstved, hvor Team FOG Næstved ventede i sæsonens sidste kamp i grundspillet.

Bakken sparede naturligvis en række nøglespillere inden deres kvartfinale mod Wolfpack på søndag og den meget vigtige Europa-cup kamp på onsdag.

Så det der lignede et top-bragi BL fusede hurtigt ud, hertil var hjemmeholdet for stærkt.

Begge hold virkede tændte fra starten, men det var Team Fog Næstved, som havde held med sine scoringsforsøg. Ikke mindst fra distancen var Team Fog Næstved stærke, hvorimod Bakken – trods mange muligheder – ikke havde samme held og træfsikkerhed.
Allerede en klar føring til hjemmeholdet på 29-14 efter de første 10minutter.

De første minutter af 2. periode var noget rod fra begge holds side og med få scoringer. Men så fik Team Fog Næstved hul på bylden og øgede sin føring til 32 point med 2 minutter tilbage af perioden.

Denne føring holdt stort set perioden ud, så Team Fog Næstved kunne gå til pausen med en føring på 30 point.

Inden 3. Periode var spændingen vel mest om, hvorvidt Team Fog Næstved kunne holde koncentrationen og/eller om Bakken kunne indhente noget af Team Fog Næstveds føring.

Om det var mangel på koncentration skal være usagt, men 8-7 efter halvdelen af perioden kunne godt tyde på faldende intensitet. Det lykkedes dog for Bakken at vinde perioden med 5 point, så Team Fog Næstveds føring var reduceret til 25 point inden sidste periode.

Første halvdel af perioden var fuldstændig uden intensitet. Det var som om tiden bare skulle gå. Mod slutningen vågnede begge hold dog op, og der kom gang i scoringerne, men Team Fog Næstveds sejr kom aldrig i fare, selv om Bakken også vandt sidste periode.
Team FOG Næstved vinder sikkert med 88-66 og nu venter kvartfinaleserien mod Svendborg Rabbits.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Troy Frankloin med 23 point. For Bakken Bears scorede Chris Christoffersen 16 point.

Wolfpack taber til grundspillets vinder Horsens IC.

15.03.2018

Onsdag aften i Herlevhallen tog Wolfpack Basketball mod ligaførende fra Horsens IC.

Kampen var grundspillets sidste, og Horsens havde en førstplads i Basketligaen at forsvare, hvilket også kunne ses på deres startende 5 spillere som var Shannon Hale, Kevin Ricky Larsen, Frederik Rungby, Vedran Borovcanin og Derrick Wilson. Hos ulvene var der genvalg til alle spillere fra kampen mod Næstved, eneste ændring var, at Oliver Strøh grundet en mindre skade, var gledet ud af holdet og Aleksander Nedic var tilbage på holdet og i starting lineup.

For uden ham var det som vanligt Durell Vinson, Michael Martin. George Kofi Berling og Morten Bülow der var startende spiller for Wolpack Basketball. På bænken har Thomas Quaade taget sig en velfortjent ferie og Adrian Moss er coach med Claus Strøh ved sin side.

Durell Vinson vinder kampens tipoff, og George Kofi Berling har den første scoring. Horsens eksekverer efterfølgende ekstremt effektivt og kan på sikrer skud og dominans under kurven bringe sig i front med 8-18 efter 4 minutter spil. Store Kevin Ricky Larsen er svær at holde under kurven og kommer let til straffelinien, da han fejles.

Horsens starter i 2-3 zone, hvilket egentlig giver god plads til Wolfpacks skytter. Træfsikkerheden er dog ikke det højeste i starten men efter 6 minutter sætter George Kofi Berling den første 3 pointscoring til 11-20. Den udligner Shannon Hale dog lige så hurtigt til 11-23. Derrick Wilson er aggressiv for HIC og svær at holde. Han dominere de næste par minutter med hurtige raids.

I den anden ende er det Wolfpacks skytter der kommer fri og Aleksandar Nedic fejles på skuddet af Shannon Hale. Med 8 minutter spillet er stillingen 17-27 til HIC. Perioden slutter som den starter. Horsens søger til Kevin Ricky Larsen mens det er Durell Vinson der slutter godt af med 4 point for Wolfpack.

Stillingen var 21-33 efter første periode. Topscorer for hjemmeholdet var George Kofi Berling med 9 og Aleksander Nedic med 6. For HIC er det Frederik Rungby med 9 og Kevin Ricky Larsen med 8.

I anden periode sætter begge hold farten lidt op. Wolfpack kan reducere på gode scoringer af Durell Vinson og Morten Bülow. I den anden ende er det stadig Kevin Ricky Larsen der kommer for tæt på kurven og han må igen fejles. Han bringer HIC foran med 27-36 efter 2 minutter. Durell Vinson dominere med gode cuts mod kurven og får lagt gode scoringer i.

Med 4 minutter igen er HIC kun foran med 7 point og Wolfpack er godt med i kampen. 41-46 til udeholdet. Durell Vinson har nu 13 point i kampen. Wolfpack har efterfølgende svært ved at komme hurtigt tilbage i forsvaret og det straffer HIC prompte med 2 3 pointscoringer af Shannon Hale og Derrick Wilson. HIC er foran med 41-52 med 3 minutter tilbage af perioden.

Tredje periode starter med en fri 3 point scoring af Durell Vinson. HIC øger tempoet og særligt Frederik Rungby viser at han er kommet for at spille. Sammen med Shannon Hale er han hård ved ulvene i de næste minutter og udbygger HIC forspring til 51-75 med 6 minutter tilbage af perioden.

HIC er fortsat i helbanepres hvilket giver nogle svære angreb for Wolfpack, da de relativt hurtigt må afslutte når de er kommet op i angrebet. Wolfpack sætter de unge spiller på banen og giver dem gode og vigtige minutter. Danijel Marsenic sætter 3 point og HIC begynder at løbe hurtigt. Med 3 minutter tilbage af perioden er HIC i front med 61-84.

Wolfpack giver debut til Jonas Jessen fra U19 holdet og der er nu 5 spillere fra U19 holdet der har været på banen. Durell Vinson slutter perioden af med god kamp under kurven og HIC bringer sig lidt yderligere foran med 65-91.

For Wolfpack er det Durell Vinson med 23, George Kofi Berling med 11 og Morten Bülow er nu oppe på 10 point. HIC har Kevin Ricky Larsen med 22 og Derek Wilson med 18 point.

I fjerde periode har Jonas Jessen sine første 2 point for Wolfpack. Der bliver spillet mere tilfældigt men det forhindre ikke George Kofi Berling i at lave sit 14 point i kampen, hans højeste scorer i år. Michael Martin viser aggressivitet og stjæler 2 bolde og fejles med 2 straffeskud til følge. Han når også 10 point. Efterfølgende er det Jonas Jessen der igen kan ligge point i kurven hans fjerde.

Med 6 minutter tilbage rammer Reggie Agbeko 100 for HIC og stillingen er 78-100 til HIC. Næste scoring fra Wolfpack er fra endnu en U19 spiller da Marcus Sampson sætter 3 point. Horsens spiller også bredt og giver debut til Bakir Serdaravic. Oscar Jørgensen er også på banen og sætter 5 point hans første fra baseline.

Spillet flyder fortsat lidt tilfældigt men ingen holder sig tilbage fra scoringsforsøg. Wolfpack reducerer HIC føring en smule og med 1 min tilbage af kampen er stillingen 86-109 til de gule fra Jylland. Kampen rinder ud og anfører Niki Tamjidi kan sætte ulvenes sidste 2 point på tavlen. Kampen slutter med den forventede Horsens sejr på 22 point 88-110.

For Wolfpack Basketball have Durell Vinson endnu en double-double med 25 point og 11 rebound. George Kofi Berling havde næstflest med 14 point, Michael Martin havde 11 og der var flotte 10 point til Morten Bülow. For HIC havde Kevin Ricky Larsen 22 og Lawrance Alexander og Derrick Wilson delte 18 point, mens der var 14 til Shannon Hale.

Af nøgletal skal nævnes at Wolfpack vinder kampen om rebound med hele 44-30. Desværre var scoringsprocenterne for lave i dag til en sejr da holdet kun sætter 41% af sine skud mod HIC 57% Wolfpack spiller i kampen med hele 5 spillere på bare 19 år, hvilket må være et stort kadeu til ungdomsarbejdet i BMS/Wolfpack Basketball.

Nu venter så en kvartfinaleserie mod Bakken Bears i de kommende uger, og vi ser frem til at byde jer indenfor i Herlevhallen til den.

Et 8-0 run afgør Svendborg Rabbits mod Stevnsgade SuperMen

15.03.2018

Med tre minutter tilbage i en ret intens og jævnbyrdig kamp udligner Mike Flowers til 74 – 74. Terrel Harris brænder et 3 points skud for gæsterne og kort derefter brænder Mathias Seilund et kort hopskud. Men så ændres kampen ret hurtigt meget afgørende til Svendborgs fordel. Først rammer Sebastian Åris på et 3 point skud fra hjørnet og ændrer stillingen til 74 – 77.

Efter en skud fra Filip Rajovic bliver der dømt fejl på Mathias Seilund mod Sebastian Åris. Det var uheldigt for Seilund og hjemmeholdet, da der slet ikke var meget berøring. På grund af holdfejl får Sebastian to straffekast og scorer to points. 74 – 79. Stadigvæk knap to minutter tilbage og tid nok for hjemmeholdet til at udligne.

Men så sker der ting og sager på Stevnsgades bænk. James Young, som sidder på bænken, siger åbenbart noget til kampens dommer, Morten Thomsen, som han ikke skulle have sagt, for han bliver diskvalificeret, med det samme.

Ovenikøbet bliver der dømt teknisk fejl på Stevnsgades bænk. Det ender med at Mikkel Plannthin scorer på et straffekast og efterfølgende scorer Mathias Kelly på et 2 points skud. Stillingen er nu 74 – 82 og kampen reelt forbi. Det sidste halve minut scorer Stevnsgade syv mod gæsternes fire points. Resultatet blev dermed 81 – 86.

Kampen var ellers lige og spændende fra start til slut og god underholdning. Ni gange skiftede føringen og ti gange var stillingen lige. Hos gæsterne var Michael Moore aktiv med 21 points og 11 rebounds. Matthias Kelly spillede en god kamp, scorede 17 points. Mikkel Plannthin og Terrel Harris var også solide, scorede henholdsvis 12 og 11 points. Sebastian Åris var vigtig i slutfasen hvor han scorede fem kampafgørende points i træk.

Hos hjemmeholdet var Filip Rajovic tilbage efter en lille skadespause. Filip scorede 28 points og spillede en fin kamp, var rigtig aggressiv i angrebet. Mike Flowers havde en double-double med 18 points og 12 rebounds. Mathias Seilund spillede også en god kamp, ikke mindst i forsvaret, han scorede 13. Stefan Jevric var uheldig med et par skud tæt på kurven, men spillede ellers fint, scorede bl.a. 8 points.


Nu er der ikke flere kampe i grundspillet. Slutspillet starter på mandag d. 19. maj hvor Stevnsgade SuperMen spiller i Horsens og Svendborg Rabbits møder Team FOG Næstved.

Sådan spilles kvartfinalerne

12.03.2018

3 kampe mangler der at blive spillet i grundserien før kvartfinalerne og den endelig kamp om DM-guldet begynder hvor det er vind eller forsvind.

Med udgangspunkt i den nuværende stilling er kvartfinalerne som spilles bedst á 5 kampe blevet lagt. Og programmet ser således ud:

Horsens IC* - Stevnsgade SuperMen
#1 19-03-18 kl. 18:30 Forum Horsens
#2 23-03-18 kl. 19:00 Nørrebrohallen
#3 26-03-18 kl. 18:30 Forum Horsens
#4 30-03-18 kl. 19:00 Nørrebrohallen (evt.)
#5 02-04-18 kl. 18:30 Forum Horsens (evt.)

Bakken Bears* - Wolfpack
#1 18-03-18 kl. 14:00 Vejlby Risskov IC
#2 23-03-18 kl. 19:00 Herlevhallen
#3 29-03-18 kl. 00:00 Vejlby Risskov IC
#4 31-03-18 kl. 15:00 Herlevhallen (evt.)
#5 02-04-18 kl. 18:30 Vejlby Risskov IC (evt.)

Team FOG Næstved - Svendborg Rabbits
#1 19-03-18 kl. 19:00 Arena Næstved
#2 22-03-18 kl. 19:00 HK Midt Arena
#3 26-03-18 kl. 18:15 Arena Næstved
#4 29-03-18 kl. 19:00 HK Midt Arena (evt.)
#5 02-04-18 kl. 18:15 Arena Næstved (evt.)

Hørsholm 79ers - Randers Cimbria
#1 19-03-18 kl. 18:30 Hørsholmhallen
#2 22-03-18 kl. 18:30 Arena Randers
#3 26-03-18 kl. 18:30 Hørsholmhallen
#4 29-03-18 kl. 18:30 Arena Randers (evt.)
#5 02-04-18 kl. 18:30 Hørsholmhallen (evt.)

Du kan se det komplette kvartfinaleprogram i datoorden ved at klikke her.

TV2 Sport sender fra og med 3. kvartfinale og helt frem til DM-vinderen er fundet. 

*Skulle Horsens IC tabes onsdagens kamp mod Wolfpack og Bakken Bears samtidigt vinde fredagens kamp over Team FOG Næstved vil de 2 hold bytte plads i den endelige stilling i grundserien. Og så vil Horsens IC skulle spille mod Wolfpack i kvartfinaleserien og Bakken Bears skal kæmpe mod Stevnsgade SuperMen.