Nyheder

Har du købt din billet?

06.02.2013

På søndag den 10. februar er der dømt Stadium All Star 2013.

Aalborg Stadionhal er klar til at tage imod nogle af de bedste spillere fra Basketligaen og arrangørerne lover at gøre alt til at Stadium All Star 2013 bliver et af sæsones high-lights.

Holdene er forlængst udtaget, dunkerne er på plads og skarpskytterne der skal kæmpe om titlen i Stadium 3-point shootout.

Har du ikke sikret dig din billet endnu, kan du stadigvæk nå det. Billetsalget til Stadium All Star 2013 er i fuld gang. Du skal blot klikke her, så er du sikret dig din billet. Billetprisen er beskedne kr. 50,- pr. person.

Alle tilskuere vil ved indgangen få udleveret et gratis kampprogram. Programmet gælder samtidigt som lodseddel om en masse lækre præmier. Du har i løbet af dagen chancen for at vinde, adgangskort til Basketligaen for sæsonen 2013/14, bolde med spillernes autografer, spilletrøjen fra de 2 hold og en masse andre lækre præmier.

Men husk du kan først få fingre i disse præmier når du har købt din billet.

Forud for Stadium All Star 2013 afholdes der også en camp for årgang U10, U12 og U14. Her vil hele Vest-holdet med Bonell Colas i spidsen være trænere, så tøv ikke med at tilmelde dig. Det koster kun kr. 250,- pr. person, og udover flere timer i selskab med Vest-holdet, får du også en billet til Stadium All Star 2013, en All Star T-shirt, frokost og spillernes autografer. Du køber din billet til campen her.

Optakt til Vikings - Værløse BBK

06.02.2013

Når hele Danmarks basketballkanal DK4 lægger vejen forbi Aalborg Stadionhal torsdag aften, bliver det sandsynligvis en tæt og spændende affære, der udgør denne uges tv-kamp i basketligaen.

Aalborg Vikings har nemlig tradition for tætte opgør mod konkurrenterne i bundstriden fra Værløse BBK. Det blev således til et snævert nederlag på bare seks point, sidst Værløse gæstede Aalborg i oktober.

Publikum kan regne med at se Vikingerne komme på banen i den helt rigtige plyndringsstemning, da det ikke kun er revanche, der er på spil. Aalborg Vikings står nemlig til at skulle i nedrykningsspillet mod BC Aarhus, når den regulære sæson er overstået. Og det hold, der slutter bedst af de to, får den hjemmebanefordel, der kan vise sig at blive særdeles afgørende.

For at overhale BC Aarhus skal Vikings hente mindst fire sejre i årets sidste kampe, så det første stik skal gerne tages mod Værløse.

Selv med et toptændt Vikingsmandskab, skal man dog passe på med at regne Værløse for en nem modstander, blot fordi de ligger i den tunge ende af tabellen. Sjællænderne har et spændende hold med gode amerikanere, en islandsk landsholdsspiller, der er blandt ligaens bedste reboundere, og mange unge danskere, her iblandt den blot 18-årige Peter Møller, der regnes for et af de største danske talenter på point guard-positionen.

Værløse har i den seneste tid vist, hvad de kan ved bl.a. at slå Randers Cimbria med hele 21 point. Det skal dog siges, at Randers var uden deres absolut stærkeste spiller, Bonell Colas, der ellers snitter imponerende 24,7 point for kronjyderne og dermed er ligaens mest scorende spiller.

Vikings har haft et tæt program på denne side af nytår, hvor tilgangen af de to nye amerikanere, Anthony Jones og Luis Guzman, og den serbiske kæmpe Milan Bjegovic har givet holdet et løft. Det er således blevet til flotte præstationer mod ligaens tophold med bl.a. et lille nederlag mod Rabbits i sidste hjemmebanekamp og et 1-pointsnederlag mod Horsens IC på udebane, men altså ingen sejr – endnu!.

Det er i skrivende stund endnu uvist, om Luis Guzmans muskelskade vil holde ham udenfor. Han har i hele hans ophold i Aalborg døjet med en fiberskade i højre lår, men han har vist klare fremskridt på det sidste.

Coach Olesen siger om “Guz”:

“Jeg ser ham som den brik, der kommer til at binde os sammen som hold. De glimt vi har set af ham, viser at han er vanvittigt god til at sætte sine holdkammerater op, og til at gøre dem til bedre angrebsspillere. Samtidig er han en leder, der fokuserer på at vinde fremfor individuelle præstationer”.

Alt tyder på, at begge hold er inde i gode perioder, og at der derfor traditionen tro venter endnu et tæt opgør mellem rivalerne. Værløse BBK stiller så vidt vides med en skadesfri trup, mens det for Vikingernes vedkommende altså er mere usikkert med Luis Guzman.

TFN vinder kampen om kampen om 5. pladsen

07.02.2013

Der var på forhånd lagt op til en spændende kamp, da Randers Cimbria og Team FOG Næstved skulle mødes til aften.

Kampen var vigtig fordi Team Fog Næstved kunne med en sejr skabe luft omkring 5. pladsen i tabellen.

1. periode: Kampen startede meget lige. Team FOG Næstved var aggressive i deres spil. Holdene fulgtes tæt ad gennem 1. periode. Mads Bloch startede på Bonell Colas og ydede en god forsvarsindsats, hvor han holdt ham væk fra kurven. Mads Bloch og Caleb Walker fik dog begge hurtigt to fejl og Geof Kotila måtte skifte dem ud.

Efter 5 minutter var Team FOG Næstved foran 10-8. Perioden endte dog 19-17 til Team FOG Næstved, men Randers Cimbria blev ved at være med da de var godt skydende fra distancen.

2. periode Randers Cimbria kom bedst ud til 2. periode. Chris Nielsen og Bonell Colas fik sat lidt mere skub i offensiven, mens Team FOG Næstved i de første 2 til 3 minutter havde lidt mindre agressivitet. Ind fra bænken kom Casper Stage og scorede 11 point på kun 4 minutter, heriblandt 3 trepointscoringer. Randers bragte sig her foran med 31-22.

Team FOG Næstved levered dog særdeles spektakulær underholdning i form af tre dunks i træk. Først dunkede Quinton Doggett næsten fra straffe og bagefter lavere han to alley opps i træk. Det fik publikum op af stolene.

På trods af dette var Randers foran ved halvleg med 46-42.

3. periode Perioden var meget lige hele vejen igennem. Kendetegnende var at Team FOG Næstved var bedst på alle statistikker bortset fra scoringsprocenter. Her skød Randers Cimbria rigtigt godt fra gulvet.

Team FOG Næstved var dog suveræne i reboundspillet. Stillingen efter 3. periode var 60-54 til Randers Cimbria.

4. periode Perioden blev uhyggeligt spændende. Der var en del lækre dunks fra Team FOG Næstved, men Randers blev ved med at score og være lidt foran. Randers Cimbria forsøgte at kontrollere tempoet og komme ned i et lavere tempo, mens Team FOG Næstved prøvede at presse det i vejret. Denne taktik virkede udmærket.

Med ca. 5 minutter igen måtte Bonell Colas have en pause. Det udnyttede Team FOG Næstved til at komme foran mod Randers med et 10-0 run til stillingen 71-68. Det var herefter tæt igen og Bonell Colas kom på banen igen, men nu havde Team FOG Næstved fået et lille forspring. Kort før tid måtte Bonell Colas igen ud, men Randers Cimbria kæmpede videre. Team FOG Næstved var foran af to omgange, men begge gange scorede Randers Cimbria 3 point. Først ved at Mads Bloch lavede en meget dum fejl, der sendte casper Stage på straffelinjen, hvor han scorede 3 stk. i træk. Derefter var Team FOG Næstved igen foran med 3 point, men som ventet scorede Chris – jeg gør det lige igen – Nielsen endnu en 3 point scoring od udlignede til 77-77 med 20 sekunder igen. Alex Murphy holdt tiden og lavede noget samspil med Caleb Walker som angreb kurven og afleverede bolden ud til Alex Murphy, der med 3 sekunder tilbage satte den afgørende scoring til slutresultatet 80-77 (19-17, 23-29, 12-14, 26-17)  til Team FOG Næstved.

Topscorer: Team FOG Næstved, Caleb Walker 18 point og Randers Cimbria, Bonell Colas 22 point

Rabbits slår BC Aarhus

07.02.2013

Svendborg Rabbits sikrede sig sejr nr. 21 i ligaen i denne sæson da BC Aarhus blev sendt hjem til smilets by med et nederlag på 86-67 efter perioderne 24-21, 21-19, 13-13 og 28-14.

Det blev således til favoritsejren og der var aldrig spænding om resultatet. Adama Darboe bemærkede sig med en triple-double, 10 rebounds, 10 assists og 24 points.

Straks fra kampstart blev konceptet fra de sidste par kampe fulgt til punkt og prikke for kaninerne. Der var god fart på spillet og den frie mand blev hele tiden fundet enten under kurven eller bag trepointslinjen eller helt fri i feltet. Hurtigt kom kaninerne foran 9-3 men så kom BC Aarhus også med i kampen.

Det var især Randy Dezouvre og Charles Funches der stod for lysglimtene i fravær af cheftræner Peter Hoffmann. De 13 af BC's 21 points kom fra de to amerikanere. For kaninerne var der 7 spillere om at dele holdets 24 points i 1. periode. 

Fra 2. periodes start tog BC et run på 2-10 og så var kampen helt lige igen. Rasmus Søby med en af sine velkendte trepointsskud, bue på,  bragte BC foran med 5 og så tog Adama Darboe tingene i egen hånd. Der blev strøet ud med gode afleveringer til medspillerne ligesom Darboe viste vejen med 11 points i perioden godt fulgt op med 8 fra Donald Rutherford.

For BC var det stadig de to amerikanere der fortsatte med at putte points i kaninernes kurv. Svendborg vinder også 2. periode med et buzzerdunk fra Donald Rutherford der medførte store protester fra den vikarierende cheftræner for Aarhus, Michael Niebling, fordi han mente, at dunket kom efter slutsignalet. Dagens tre dommere var uenige og kaninerne foran med 5 ved pausen. 

3. periode blev ligesom delt op i to. I første halvdel scorede Svendborg 13 points mod 4 til BC og i 2. halvdel scorede BC 9 mod 0. Der havde bredt sig en mat stemning i hallen, hvor der i dag var 714 tilskuere, et trods alt flot fremmøde på en kold hverdagsaften.

Spændingen i kampen var dog trods alt til stede, Svendborg var "kun" foran med 5 inden de sidste 10 effektive minutter og i teorien kunne alt jo ske.  

Et run på 14-4 i de første par minutter af sidste periode fik BC til at se om muligt endnu mere opgivende ud. Spillerne kom ikke med hjem på kaninernes fast-breaks og Svendborg havde mange steals kampen igennem ligesom skudklokken flere gange var helt i bund. Turnover statistikken var heller ikke gavmild mod BC Aarhus, der flere gange smed bolden uprovokeret ud over side- eller baglinjen. Kaninerne kom op med +15 og slutter også kampen bedst med endnu et run, 12-2. Niels Degn smider den sidste treer gennem nettet til slutresultat på + 19 for Svendborg Rabbits og den 21. sejr i hus.  

Udover den altdominerende spiller for Svendborg Rabbits, Adama Darboe, som nævnt i indledningen, scorede Donald Rutherford 20 og hentede 13 rebounds, 12 hver til Greg Washington og Mikkel Plannthin, 10 til Niels Degn, 5 til Claus Magaard og 3 til Kristoffer Gertz. Desuden 15 for 15 på straffekast til kaninerne.

 For BC Aarhus scorede Charles Funches 26 points og hentede 9 rebounds, Randy Dezouvre scorede 25 og 8 rebounds, 5 til Rasmus Søby, 3 til Karl Baare og 2 hver til Jakob Wang, Anton Elsner, Ronny Laier og Gudni Valentinusson.

Dunkerne er klar til Stadium All Star 2013

04.02.2013

De sidste boardingpas er netop blevet udskrevet, så de 7 deltager i dunkekonkurrencen ved Stadium All Star 2013 er klar til at blive airborne.

Deltagerne har sat sig til rette med Darko Jukic, forsvarende dunk-champ fra Hørsholm 79ers ved roret og er nu klar til at komme op i de højere luftlag, for at lande i Aalborg Stadionhal på søndag den 10. februar omkring kl. 13:00 hvor hele arrangementet omkring Stadium All Star 2013 starter.

De 7deltagere i Stadium All Star 2013 dunke-konkurrencen er:

 

 1. Anthony Jones, Aalborg Vikings
 2. Donald Rutherford, Svendborg Rabbits
 3. Damon Smith, SISU
 4. Zarko Jukic, Hørsholm 79ers
 5. Gregory Washington, Svendborg Rabbits
 6. Caleb Walker, Team Fog Næstved
 7. Bonell Colas, Randers Cimbria

  Har du ikke allerede sikret dig billet til Stadium All Star 2013 kan du nå det endnu. Billetprisen er bare kr. 50,- pr. person. Klik her for at købe din billet.

79ers banker Vikings

03.02.2013

Med en sejr på 112-73 levede Hørsholm´s herrer i den grad op til favoritværdigheden, da de lørdag den 2. februar tog imod de nordjyske vikinger fra Aalborg.

Det var egentlig gæsterne der kom bedst fra land anført af store og tunge Milan Bjegovic. som gav 79ers lidt problemer under kurven i kampens første fase. Nordjyderne førte 4-7, men Hørsholm kom hurtigt igen og kom foran 9-7. Herfra så 79ers sig aldrig tilbage, og holdet gik til periodepause med en føring på 25-17.

I anden periode øgede hjemmeholdet forspringet støt og roligt. 79ers fik scoret på både fastbreaks, treere og inside-plays samtidig med, at de gjorde det meget svært for Aalborg at komme til scoringer. Især Rob Fields havde en fase i anden periode, hvor han var rygende varm og scorede efter behag.

Ved halvlegsstillingen 60-32 var kampen mere eller mindre afgjort, da de to hold gik til pause.

Anden halvleg blev pointmæssigt en mere lige affære. 79ers satte den på cruise control, mens vikingerne kæmpede for at bevare æren og begrænse nederlaget. Tredje periode endte 24-21 til 79ers.

I kampens sidste 10 minutter så publikum et Hørsholm-hold, der endnu ikke var færdige med at uddele øretæver. I denne fase var det blandt andet de unge Hørsholmspillere, der fik mulighed for at vise deres evner. Det gjorde de forrygende, og Hørsholm endte med at vinder perioden med 28-20 og dermed kampen med 112-73.

For Hørsholm betyder sejren, at de nu har 18 point og kun er to point efter Randers Cimbria på sjettepladsen. Netop de to mandskaber krydser klinger den 13. februar i Randers.

For Hørsholm 79ers scorede Atila Kovac 20, Brenton Butler 16, Alexander Bak 15, Bojan Marinkovic 14, Rob Fields 10, Zarko Jukic 8, Anders Skou 8, Rasmus Stolbjerg 8, Casper Hesseldal 6, Kristoffer Arvedsen 5 og Kristoffer vange 2 point.

For Aalborg Vikings scorede Anthony Jones 18, Mads Koefoed 15, Søren Sørensen 15, Milan Bjegovic 11, Rune Lauridsen, Benjamin Sørensen 4 og Niels Andreasen 4 point.

Firestarter for 79ers blev Kristoffer Arvedsen, mens Søren Sørensen blev Firestarter for Aalborg.

3-points skytterne til Stadium All Star 2013

01.02.2013

Kan en Norsk håndboldspiller skyde 3`ere eller kan en lokal Nordjysk skarpskytte?

Dette kan du få svar på hvis du møder op til Stadium All Star 2013, søndag den 10. februar i Aalborg Stadionhal, når nogle af de bedste skytter i Basketligaen sætter hinanden i stævne, om hvem der er bedst fra 3-points land.

Et stærk felt er blevet samlet og hvem af de 10 "jægere" der løber med sejren er nærmest umulig at forudse - men en ting er helt sikkert. Det kommer til at regne med 3-points scoringen både i den indledende runder som finder sted før selve All Star kampen og i pausen 2. og 3. periode hvor det hele skal afgøres i finalen.

De 10 deltagere i Stadium All Star 2013 3-point shootout er:

 

 1. Andreas Jakobsen, Bakken Bears
 2. Skyler Bowlin, Horsens IC 
 3. Chris Nielsen, Randers Cimbria
 4. Damian Ocana, Randers Cimbria
 5. Claus Magard, Svendborg Rabbits
 6. Atila Kovac, Hørsholm 79ers
 7. Mickey Dennis, SISU
 8. Kristian Kjelling, Aalborg Håndbold
 9. Den Nordjyske Champion 
 10. Adama Darboe, Svendborg Rabbits

  Har du ikke allerede sikret dig billet til Stadium All Star 2013 kan du nå det endnu. Billetprisen er bare kr. 50,- pr. person. Klik her for at købe din billet.

SISU vinder en tæt kamp over BC Aarhus

01.02.2013

Fastholder fjerdepladsen hen mod afslutningen af grundspillet SISU skulle vinde denne kamp i dag.

Hørsholm 79ers og Værløse har hjulpet SISU ved at besejre henholdsvis Team FOG Næstved og Randers Cimbria i denne uge, men SISU skulle også selv gøre sit for at forsvare fjerdepladsen og udbygge forspringet til de to forfølgere. Men BC Aarhus var tændte og gode i dag, og især Charles Funches og Randy Dezouvre supplerede hinanden godt på banen – så godt, at det først var i det sidste kampminut, at SISU kunne være sikker på sejren.

SISU startede bedst med point fra især David Harder og Mickey Dennis, men BC Aarhus kom godt tilbage med scoringer fra Charles Funches og Randy Dezouvre. 24–24 efter første periode.

I anden periode fortsatte Mickey Dennis og Mikael Vincents Nielsen med gode ting i angrebet, mens Randy Dezouvre var varm udefra. BC Aarhus nåede op på en fem-points føring, 44–39, inden SISU fik udlignet til 46–46 ved pausen.

Tredje periode var også tæt, men SISU fik stille og roligt arbejdet sig foran og førte til sidst med 72–67 med bl.a. 11 point fra Mikael Vincents Nielsen.

Fem hurtige point i fjerde periode, og så førte SISU med 10, 77–67. Resten af perioden tilhørte Mickey Dennis og BC Aarhus nåede kun op til minus 5 point men kom ikke tættere på. Med Værløses samtidige sejr over Randers, er Randers nu blevet midlertidigt stoppet i deres jagt på femte- eller fjerdepladsen, og Team FOG Næstved er også faldet bagud i denne uge. Derfor skal SISU nu bare vinde 2 ud af de resterende 5 kampe i grundspillet (kampene mod Værløse og Aalborg er de mest oplagte kandidater) for at tvinge Randers eller Næstved til at vinde alle deres resterende kampe, hvis de gerne vil overhale SISU, og begge hold vil ikke kunne gøre det, da de møder hinanden i én af disse sidste grundspilskampe.

BC Aarhus, til gengæld, har ikke vundet siden den 21. november og skal nok til at begynde at indstille sig på at spille om at undgå nedrykning mod Aalborg Vikings. Og Hørsholm 79ers og Værløse på 7.- og 8.-pladsen virker tændte p.t. og bliver svære at nå i tabellen for BC Aarhus.

SISU tager imod Bakken på næste torsdag, mens BC Aarhus rejser til Svendborg på onsdag.

Kampens spillere: SISU: Mickey Dennis 25 point, 8 rebounds, 8 assists, 2 steals; Mikael Vincents Nielsen 27 point, 3 rebounds, 8 assists, 4/7 fra trepointsland; Zach Moritz double-double 15 point, 10 rebounds, 2 assists; David Harder 8 point, 5 rebounds, 2 assists.

BC Aarhus: Charles Funches 24 point, 5 rebounds, 4 steals, 2 assists; Randy Dezouvre  double-double 19 point, 10 rebounds, 8 assists; Anton Elsner 7 point, 5 rebounds, 7 assists; Jakob Wang 10 point, 2 rebounds, 2 assists.

Værløse BBK slår Randers Cimbria

01.02.2013

Randers vandt 4. periode – men det var også det eneste opløftende i kampen mellem Randers Cimbria og Værløse BBK i Søndersøhallen her til aften. Værløse sejrede i kampen 97-76.

Det var et Værløse-hold med en ellers nedadgående formkurve der tog mod Randers Cimbria. I en kamp hvor Randers stillede op uden den normalt stærkt spillende Bonell Colas, der tit har været den afgørende faktor for det ellers velspillende Randers hold.

Publikum fik til tider god underholdning i kampen – men spændende blev det aldrig. Dertil virkede Værløse for velspillende og set udefra virkede det som om at Randers Cimbria opgav at vinde kampen allerede efter 2. periode.

Det startede eller med stor intensitet fra begge hold som fulgtes ad indtil Værløse - anført af den altid hårdt kæmpende Axel Karason - rykkede fra Randers – hvor kun Miguel Ortega og Chris Nielsen lyste op spillemæssigt. 1. periode blev vundet af Værløse med 29-21. Axel Karason endte i øvrigt som ”Mr. Rebound” for Værløse med 16 rebounds.

2. periode startede godt og spændingen var stadig til stede i kampen da bolden blev sat i spil– men Værløse tog hurtigt afstand til Randers via hurtigt kombinationsspil og en overlegenhed i reboundspillet. 2. periode sluttede med 53-34 i Værløses favør.

I 3. periode hvor især Peter Møller fra Værløse viste gode eksempler på sit talent – trak Værløse yderligere fra. Det virkede mere som at Randers brugte sine kræfter på at kommentere dommerkendelser både fra sidelinien og fra banen – end på at prøve at besejre Værløse. Det kostede Randers to tekniske fejl – og et forspring til Værløse på 81-50. Så frustrationerne på Randers-holdet var til at tage at føle på – da kampen gik ind i sin 4. periode.

Den komfortable føring gav Værløse mulighed for at få afprøvet hele bænken på banen – og intensiteten fra holdets side sænkedes langsomt. Man kørte lange angreb i Værløsespillet – mens Randers i den anden ende prøvede at forcere spillet med hurtige afslutninger. Men løbet var kørt – og Randers måtte rejse tilbage fra Sjælland med et 97-76 nederlag.

En rebound statistik på 52 – 28 til Værløse er nok en retvisende indikator på styrkeforholdet i denne kamp.

Chris Nielsen fra Randers blev den store point-sluger fra Randers med 28 points– efterfulgt af Casper Stage Jørgensen med 15 points.

Fra Værløse blev det Peter Møller med 25 der løb med de fleste points og Axel Karason med 18 points.

Randers på 6.pladsen har nu kun 4 points ned til Hørsholm på syvendepladsen – mens Værløse konsoliderede sin 8. plads og har nu kun 2 points op til Hørsholm der dog har spillet en kamp mindre.

Næste kamp for Værløse er d. 7 februar mod ligaens bundprop fra Aalborg Vikings i Aalborg.

Bakken Bears vinder dk4 kampen

31.01.2013

Bakken Bears vandt den vigtige kamp om andenpladsen over Horsens IC efter en seværdig omgang basketball.

Bears vandt 98-79 i en kamp, der først blev afgjort midt i fjerde periode.

Horsens IC startede bedst. HIC fik spillet bolden helt tæt på kurven, og især Darko Jukic havde bjørnene svært ved at stoppe. HIC kom foran 7-0, men Bears trak tilbage selvom Horsens IC fortsat kom til lette scoringer. Charlie Parker, der spillede sin bedste kamp for Bakken Bears, udlignede til 15-15 og Henrik Falsvig bragte øjeblikket efter Bears foran. Første periode sluttede med en spinkel føring til hjemmeholdet (21-19).

I anden periode trak Bears fra uden dog at sætte Horsens IC helt af. Bears fik Marvell Waithe i gang og han scorede sit holds sidste seks point i anden periode og scorede i alt 12 point i sin debut. Bearsføring 48-38 ved pausen efter en periode, hvor Skyler Bowlin og Darko Jukic var udeholdets bedste.

Efter halvlegspausen kom Charlie Parker og Chris Christoffersen rigtig godt fra start. Desværre for hjemmeholdet havde de svært ved at lukke ned for Keane Thomann og HIC fik reduceret til 52-56. Jens Jensen spillede i sin 501. kamp for Bakken Bears virkelig godt og var indblandet i en meget vigtig episode, hvor han blev fejlet i et trepointforsøg, efterfulgt af en teknisk fejl til Horsens IC. Bears scorede på fire af de fem straffekast til føring 62-52. Samtidig blev Darko Jukic bænket med fire fejl.

Horsens IC fik reduceret med to treere i periodens sidste minut til stillingen 62-66. I fjerde periode så HIC rigtig trætte ud. Bears kunne tage et 10-0 run til føring på 80-65 - afsluttet af en trepointscoring af en af hjemmeholdets bedste, Charlie Parker.

I kampens sidste minutter blev der udvekslet scoringer uden at Horsens IC kunne true en sikker hjemmesejr.

Topscorer for hjemmeholdet var Charlie Parker (16 point, 7 assists) og Chris Christoffersen (16 point, 8 rebounds på 19 minutters spilletid). For Horsens IC scorede Darko Jukic 17 point, mens Skyler Bowlin (15 point, 9 assists) og Keane Thomann (15 point, 9 rebounds) fulgte efter.

Bakken Bears er med sejren tilbage på andenpladsen i ligaen med 34 point for 22 kampe. HIC har samme pointtal, dog efter 23 spillede kampe. Samtidig er Bakken Bears nu bedst indbyrdes efter to sejre i de tre opgør imod Horsens IC.