Nyheder

Viking taber knebent til Cimbria

18.01.2013

Første kamp i foråret for Aalborg Vikings blev til en spændingsfyldt affære imod gæsterne fra Randers Cimbria.

Det var en velgørehendsarrangement, som startede kampen, med en indsamling til Familienetværket. Indsamlingen gik til soldater, der er blevet skadet under international udsendelse og deres pårørende. DK4 dækkede kampen og kampen blev blæst i gang kl. 19.15 i Aalborg Stadionhal.

I første periode kom Randers stærkt for start og efter 4-3 får de et run på 14-6, hvorefter Vikings head coach Mads Olesen tog en timeout. Det fik gang i Vikings, der kæmper sig tilbage i første periode, som ender 23-26.

Randers kom stærkt skydende ud til anden periode og efter de første 4 minutter, havde Randers scoret 12 point mod Vikings 4 point. Vikings forsvaret kæmpede med at nå skytterne fra Randers og derfor kom begge hold til pausen med stillingen 39-55.

Der skulle ske en reaktion fra Vikings i anden halvleg og efter Bonell Colas sad ude i store dele af 3. periode, kom Anthony Jones til sin ret. To fabelagtige dunk og et alley oop dunk, fik tilskuerne i Aalborg Stadionhal til at råbe af begejstring. Vikingerne kæmpede sig også tilbage i kampen. Specielt forsvaret begyndte at skabe problemer for Randers angrebsspil og det gav Vikingerne mulighederne for at vende kampen i 4. periode med en føring på 14 point til Randers.

Stillingen ved starten af 4. periode var 66-80 til Randers og man kunne for alvor mærke, at Vikinger skruede bissen på. Forsvaret formåede gang på gang at holde Randers for at få etablerede scoringer og kun enkelte fastbreak scoringer holdte Randers inde i kampen. Randers Cimbria head coach Morten Hansen måtte derfor tage en timeout, hvor Chris Nielsen fra Randers får en teknisk for at sparke bolden ud af banen.

I sidste ende formår Randers med sikre skud, at holde sig foran Vikings og vinder kampen 85-100.

De to bedste spillere fra hvert sit hold blev Vikings Anthony Jones og Randers Bo Colas.

Kampens topscorer; Anthony Jones: 20 points, 7 rebounds, 5 assists fra Vikings og Bo Colass:  24 points, 15 rebounds, 4 assists fra Cimbria

SISU vinder en barnburner over Team FOG Næstved med 79–76

18.01.2013

Tager føringen mod Næstved i kampen om fjerdepladsen.

SISU har nu vundet alle tre grundspilskampe over Næstved. I slutspillet spiller nummer nr. 4 mod nr. 5 i kvartfinalen, og holdet på fjerdepladsen har hjemmebanefordel. Hvis det bliver Næstved, som SISU kommer til at møde i slutspillet, burde SISU derfor have en lille mental fordel over for dem nu.

Dagens kamp var, ligesom sidste søndags kamp mod Værløse, en barnburner, men med det omvendte resultat. Spillet bølgede frem og tilbage gennem hele kampen, men SISU startede bedst med fart i angreb og forsvar og kom hurtigt foran 10–0, 13–2 og 23–9 med tre 3’ere fra David Harder (13 point i alt i første periode). Zach Moritz tilføjede 8 point i første periode, og SISU vandt perioden 32–14.

Så gik SISUs angreb og forsvar i stå i anden periode, Alex Murphy og Caleb Walker kom i gang og Team FOG fik flere and-ones. Sidst i perioden var SISUs føring reduceret til blot 5 point, og Næstved var tilbage i kampen; 44–39.

Team FOG kom bedst ud i tredje periode og udlignede på point fra Caleb Walker og Nerijus Brasas. Derefter et 21–7 run, og så var Team FOG oppe med 9, 51–60. David Harders satte så sit fjerde trepointsskud, og yderligere en 3’er fra Mikael Vincents Nielsen bragte SISU tilbage til 57–60. En lang 3’er fra Damon Smith og en teknisk fejl og 2 point på straffekast, og så var SISU kun nede med et point, 64–65, da tredje periode blev fløjtet af.

Fjerde periode blev tæt hele vejen. Holdene byttede point til 72–72, men så fik Mikael Vincents Nielsen en and-one til 75–72, og SISU stoppede Team FOGs angreb. Men Næstved kom tilbage til 76–76 med 2:02 tilbage. Ingen af holdene kunne score, men så blev Mickey Dennis fejlet med 0:50 tilbage og scorede på det ene straffekast. Team FOG fik bolden, men så begik Nerijus Brasas en angrebsfejl. Bolden til SISU med 44 sekunder tilbage. På et lay-up scorer Zach Moritz til 79–76 med 21 sekunder tilbage.  Team FOG har bolden i endnu en nervepirrende afslutning. SISU spiller hårdt forsvar og Næstved har svært ved at komme til skud. Til sidst sender Caleb Walker en 3’er af sted fra downtown, som ruller rundt et par gange, hopper ud af kurven, hvorefter SISU kan tippe den langt væk, mens slutsignalet lyder. Slutresultat: 79–76.

Nu er der blot 8 kampe tilbage i grundspillet, og SISU har taget et vigtigt skridt mod en endelig placering på fjerdepladsen, men meget kan ske endnu. På lørdag skal SISU tage det næste skridt i kampen mod Hørsholm 79ers, hvor de skal søge at revanchere pokalnederlaget. I den efterfølgende kamp skal SISU derefter prøve at forhindre, at Randers kan komme tættere på at overtage enten fjerde- eller femtepladsen.

Imens prøver Team FOG kræfter med Bakken Bears og Svendborg Rabbits i deres næste to kampe i januar, men det betyder altså, at Team FOG møder deres sværeste modstandere først, mens SISU først møder dem senere (7. og 28. februar).

Scorere:
SISU: David Harder 19 point, 3 rebounds, 4/5 i trepointskud; Damon Smith 18 point, 7 rebounds, 2 assists; Mikael Vincents Nielsen 15 point, 5 rebounds, 5 assists; Zach Moritz 14 point, 7 rebounds, 3 steals; Mickey Dennis 13 point, 8 assists, 3 rebounds og 5 steals.

Team FOG Næstved: Caleb Walker 20 point, 3 rebounds, 3 assists; Quinton Doggett 14 point, 10 rebounds, Alex Murphy 10 point, 6 rebounds, 6 assists, 3 steals.

Bears vinder lokalopgøret mod BC Aarhus

17.01.2013

Bakken Bears hev en smal 74-65-sejr hjem i et ikke-kønt spillet lokalopgør imod BC Aarhus.

Nicolai Iversen var bedste spiller i kampen med 23 point og 14 rebounds.

Bears havde forventet en svær kamp efter holdet søndag blev pokalmestre - således har de seneste tre ligakampe umiddelbart efter en pokaltriumf resulteret i nederlag. BC Aarhus var tændt fra start og virkede indstillede på mindst at matche gæsterne fysisk.

BC Aarhus kom bedst fra start. Udeholdet kom hurtigt foran 10-4 inden Morten Sahlertz scorede to treere i træk. Pokalfighter Sahlertz scorede 10 af bjørnenes første 12 point, men scorede derefter ikke yderligere i kampen (symptomatisk for kampen scorede kun Iversen flere point for hjemmeholdet).

Bears vandt første periode 19-18.

I anden periode fik Bears gang i Chris Christoffersen, der kun havde spillet halvandet minut i første periode inden han måtte forlade banen med to fejl. Christoffersen scorede hurtigt fire point inden han måtte lade sig skifte ud med tre fejl i bogen.

BC Aarhus mistede midt i anden periode Hristo Petkov, der tilsyneladende kom slemt til skade. For BC Aarhus havde Charles Funches en hovedrolle i anden periode, hvor han scorede 10 point.

Bears førte knebent ved pausen - 34-32.

Fra tredje periodes start så det ud til at Bears fik knækket gæsterne. Føring på 47-39 efter godt arbejde af bl.a. Nicolai Iversen - men syv udeholdspoint i træk bragte regnskabet tæt på balance - Bears-føring på 50-48 inden de sidste ti minutter.

Bears havde en frygtelig aften fra distancen. Udover Sahlertz to hurtige treere skød holdet 4 for 18 ude fra, og kombineret med 16 turnovers gjorde det at det var svært at trække fra. Måske forskellen i den sidste ende alligevel bestod i at BC Aarhus skød endnu ringere udefra og havde seks turnovers mere.

Bears trak i fjerde periode fra, og nåede foran 67-58 inden BC Aarhus igen truede med et comeback. BC Aarhus nåede i slutfasen dog aldrig tættere på end at være bagud med fem point, og til sidst kunne Nicolai Iversen og Jens Jensen løbe point i kurven til sejr på 74-65.

Bakken Bears holder med sejren fat i andenpladsen, mens BC Aarhus med nederlaget stadig er næstsidst i ligaen.

Mest scorende for BC Aarhus var Randy Dezouvre (19 point) og Charles Funches (15 point).

Horsens IC fik Værløse BBK ned på jorden igen

16.01.2013

Efter sidste uges neglebidende sidste-sekunds gyserafslutning mod SISU, var det såmænd helt rart at kunne hvile nerverne til dagens Værløse-opgør mod ligaens nummer tre Horsens IC i Søndersøhallen.

Kampen endte med en komfortabel 20 points sejr til Horsens med 95-75.

Set gennem brillerne fra en Værløse-fan, var et af aftenens højdepunkter klart, at hele bænken fik spilletid. Og hvis sandheden skal frem, så gav det faktisk energi i slutminutterne, at Victor Hjorth og Christian Dissing pludselig var at finde på banen. Ikke at det gav spænding om resultatet – slet ikke. Men alligevel.

Det startede ellers godt. I en kontant spillet kamp sluttede første quarter 21-21 efter en 8-0 Horsens føring. I anden quarter fik Horsens dog for alvor skudt sig varme. Ikke mindst på tre-pointerne var jyderne overlegne med 14 stykker fordelt over hele kampen. Og så havde de i kampens to topscorere Darko Jukic og Skyler Bowlin, en duo der udgjorde en konstant og velskydende trussel – og en afgørende forskel.

Da holdene gik til midtvejspause, var Horsens rykket til en 49-35 føring. Men på trods af at viljen til at ændre på det, var klart til stede hos Værløse i 3. quarter, var Værløse aldrig i stand til at bringe spænding om resultatet ind i kampen.

I fjerde quarter gav Horsens, ligesom Værløse, spilletid til de yderste pladser på bænken. Alligevel sluttede perioden med en otte point Horsens sejr, og dermed en samlet sejr 20 points sejr til Horsens med 95-75.

Kampens topscorere blev fra Horsens Skyler Bowlin med 27 point og 8 assists, samt Darko Jukic med 25 point og 2 assists. Fra Værløse blev det Axel Karason med 20 point og Richard Delk med 19 point.

Optakt Vikings - Cimbria

15.01.2013

Aalborg Vikings har valgt at gøre hjemmekampen i Basketligaen torsdag den 17. januar, der vises live på DK4, til en velgørenhedskamp til fordel for soldater og pårørende, der er berørt af skader eller dødsfald i forbindelse med internationale udsendelse.

Baggrunden for arrangementet er et ønske om at støtte en gruppe mennesker, der i forbindelse med Danmarks internationale opgaver er kommet i klemme, forklarer Vikings head coach Mads Olesen:

”Jeg arbejdede i mange år i England, hvor der er meget større tradition for at støtte velgørenhed end i Danmark. Imens jeg boede derovre opstod velgørenhedsorganisationen Help for Heroes, der støtter soldater, der er blevet såret i international udsendelse, fordi de engelske soldater brug for meget mere hjælp end den offentlige kan tilbyde. Sådan er det også i Danmark, og dermed opstod ønsket om at finde en organisation som hjælper nogle mennesker, der virkeligt har brug for det. ”

Det blev til et samarbejde med Familienetværket, der er den organisation der står bag den velkendte ”gule sløjfe”, og som hjælper nuværende og tidligere udsendte soldater og deres pårørende. Mere specifikt går pengene til kontoen for skadede soldater, der blandt andet støtter sports aktiviteter  indkøb af hjælpemidler samt andre formål, der kan gøre soldaternes og de pårørendes liv lettere.

Udover at der er indsamling til fordel for skadede soldater, kommer nuværende soldater og veteraner med familie og pårørende gratis ind til kampen, forklarer Olesen:

”Udover at vi står for indsamlingen, er gratis adgang til den gruppe vores måde at kunne bidrage til en spændende og underholdende gratis aktivitet en aften. De skal blot medbringe militært eller veteran ID, eller, hvis de er pårørende, en flyer sendt ud af Familienetværket. For alle andre har vi sat prisen ned til 20 kroner for voksne og en ti’er for børn, og ud af det giver vi 80% til indsamlingen. Vi har selvfølgelig sat prisen ned i forventning om at den almindelige tilskuer så vil give et større bidrag til indsamlingen i sidste ende.”

Kampen er mellem Aalborg Vikings og Randers Cimbria, og den er nærmest en ny begyndelse for Vikings. Efter at de amerikanske spillere Rob Delaney og Ryan Willen måtte drage hjem med langtidsskader, er det to nye importspillere, med store kvaliteter, der får debut mod Randers siger Olesen:

”Hvor Rob og især Ryan var rigtigt dygtige spillere, spillede de alligevel på et universitet i USA, der måske ligger nummer 150 af 280, mens de to nye, Anthony Jones og Luis Guzman har spillet i top 15.”

Luis Guzman er en point guard på 191 cm, som spillede universitets basket på Temple University, hvor han spillede over 30 minutter pr. kamp i sin sidste sæson i 2009/10. Siden har han spillet professionel basket i Slovakiet og Den Dominikanske Republik.

Anthony Jones på 208 cm kommer med et måske endnu bedre CV, idet hans Baylor University Bears i to af de sidste tre år har nået kvartfinalerne, hvor de begge gange er blevet slået knebent af de senere mestre.

Stadium All Star 2013 - Trænerne er på plads

14.01.2013

Søndag den 10. februar afvikles årets All Star kamp i Aalborg Stadionhal.

Trænerne og de 24 spillere for de 2 hold er nu udtaget og præsentationen af aktørerne til Stadium All Star 2013 kan ny begynde.

Øst-Holdet skal i år ledes af Craig Petersen fra Svendborg Rabbits. Craig var i All Star 2012 coach på Vest-holdet der med en sejr over Øst-holdet bragte sig foran 5-4 i det samlet regnskab.

Ved sin side i Aalborg Stadionhal kommer Værløse BBk´s headcoach, Thomas Silfen.

Vest-holdet får en debutant i All Star sammenhæng som coach. På bænken, fra et af årets helt store overraskelser i BL, kommer fra Horsens IC, Arnel Dedic.

På stolen ved siden af, kommer Morten V. Hansen fra Randers Cimbria til at sidde.

I løbet af de næste par uger vil de 24 spillere + deltagerne til Stadium Dunke + 3-pointskonkurrence blive præsenteret her på siden.

Mangler du at købe din billet til Stadium All Star 2013, kan du nå det endnu. Billetsalget er i fuld gang og for bare kr. 50,- billigere kan det næste ikke gøres - kan du se nogle af de bedste spillere i DK i aktion. Klik her for at købe din billet.

3PO clinic for BL-dommerne

14.01.2013

I forbindelse med Pokalfinalerne for herrer og damer i Danmarks Basketball Forbund, afholdte Basketligaen & DBBF en dommerclinic for landets bedste dommere.

BL har i denne sæson delvist anvendt 3 dommere på kampene ift. hidtil 2, når grundspillet er afviklet i indeværende sæson, vil der i BL kun blive anvendt 3 dommere på kampene. For at løfte de danske ligadommeres niveau havde man besøg af FIBA-instructor og tidligere FIBA-dommer Roger Schwarz, Tyskland.

Roger Schwarz og dommerne brugte formiddagen nede i en hallen for at gennemgå placeringer, vinkler, kommunikation under spil mm.

Efter frokost var der videoklip fra forskellige Europamesterskaber for ungdom, hvor Roger Schwarz dissekerede situationer omkring dommerne, deres håndtering og placering af forskellige spil-situationer.

De 3 dommere i herrefinalen, fik specielt udbytte, da de fik feedback på kampen efterfølgende om placeringer, kald mm.

BL-dommerne fik stort udbytte af dagen og skal nu videreføre denne viden til kampene i basketligaen i resten af sæsonen.

I dagene inden pokalfinalen er de bedste dommere blevet testet på deres fysik og teoretiske viden.

Horsens IC vinder drama

11.01.2013

I i en yderst velbesøgt Forum Horsens vandt HIC torsdag aften topopgøret mod rivalerne fra Bakken Bears.

Efter en intens og medrivende forestilling kunne HIC trække sig sejrsrigt ud af kampen med 79-78.

Dagens bedste spiller var uden tvivl Darko Jukic og han var brandvarm fra starten. På fire minutter havde Darko ramt tre 3ere og bragt HIC på 13-7.

De gule fortsatte dominansen og bragte sig på 26-16. Bakken sluttede dog perioden af med et 7-0 run og efter første periode var stillingen 26-23 til HIC.

I anden periode var det Bakken der tog teten og selvom Jukic blev ved med at imponere trak Bakken fra. Ved halvlegen var de foran med 48-41. For Bakken var bedste mand Nikolai Iversen der hele kampen igennem voldte HIC store problemer.

Efter pausen kom HIC klart bedst ud. Efter 3 minutter var forspringet reduceret til 1 point blandt andet på 7 point af Jukic. Resten af perioden var forholdsvis tæt, men hele tiden med Bakken en smule foran. For HIC gjorde Nikola Stankovic comeback og han gjorde en god figur med 5 point og fem rebounds.

Efter tredje periode var Bakken oppe med 62-59.

Fjerde periode blev en meget lige affære hvor momentumet bølgede frem og tilbage. Med fem minutter igen rammer Lukas Varga to hurtige 3ere og bringer HIC foran med 72-66. Man skal dog aldrig sælge skindet før bjørnen er skudt og 1 minut og 27 sekunder senere er Bakken pludselig foran med 1 point.

Med 40 sekunder igen rammer en ellers anonym Skyler Bowlin en meget lang treer som bringer HIC foran med 77-75 og Forum Horsens koger. Nikolai Iversen bliver fejlet i det efterfølgende angreb, men rammer kun det ene straffe. Herefter rammer Bowlin to straffe og HIC ender med at vinde med 79-78 (26-23, 15-25, 18-14, 20-16) da Bakken ikke får deres sidste skud af sted.

HIC vinder en underholdende kamp der kunne gå begge veje, og hvor især Darko Jukic lyste op. Bakken spillede med en velkendte Wich stil, hvor der var fuldbanepres i hele kampen og mange rotationer, mens HIC primært brugte 7 mand. Dermed har begge hold 28 point på en delt anden plads.

Næste opgave for HIC er på onsdag hvor de møder Værløse som har fået en fremragende start på 2013. Det bliver uden tvivl en svær opgave for HIC.

Topscorer HIC: Darko Jukic 33,

Topscorer Bakken: Nikolaj Iversen 19

MOM  Darko Jukic 33 point, 9 rebounds,

En alley-oop buzzer-beater med 0,5 sekunder tilbage

11.01.2013

SISU og Værløse spillede en fuldstændig vanvittig kamp torsdag aften, som endte med de samme cifre som Horsens IC mod Bakken, men hér med udeholdet som vinder.

Det startede fremragende for SISU, som kom foran 9–5 udelukkende på point fra Damon Smith, som i alt lavede 12 point i første periode. SISU førte 26–16 og Værløse havde problemer med sammenhæng i angrebet.

Men i anden periode vågnede Værløse op, SISU blev lidt langsommere, og kampen blev tættere – 43–37 ved pausen.

I pausen hædrede SISU sine ungdomshold, som fik 2 guldmedaljer og 4 sølvmedaljer med hjem fra Lundaspelen, der blev spillet mellem den 2. og  5. januar.

I tredje periode kom Værløses Justin Baker rigtigt i gang og scorede 11 point, mens David Harder, Mickey Dennis og Mikael Vincents Nielsen holdt SISU foran og godt med i kampen. Det stod 65–59 efter tredje periode.

I fjerde periode holdt SISU en snæver føring i hele perioden men havde problemer med netop Justin Baker.

Det stod 75–71 med 1:07 tilbage, men så scorede Justin Baker og Richard Delk 4 point med 0:56 og 0:28 tilbage uden, at SISU kunne svare igen, og så stod det 75–75.

Time-out og SISU-bold med 28 sekunder igen. Mickey Dennis scorer på et lay-up med 9,6 sekunder tilbage til 77–75. Time-out. Justin Baker scorer på et skud tæt på kurven til 77–77 med 1,9 sekunder tilbage.

Endnu et time-out og SISU bold. Damon Smith får bolden med 1,9 sekunder tilbage, faker et par gange og skyder/afleverer og bliver fejlet med Værløse i holdfejl, mens tiden løber ud, men dommerne konfererer i lang tid og beslutter, at der alligevel er et halvt sekund tilbage, da fejlen blev begået.

Efter en time-out brænder Damon Smith det første straffekast, men rammer det andet. Time-out til Værløse og Værløse bold på midten med 0,5 sekunder tilbage. Peter Møller kaster en fantastisk lang aflevering til Justin Baker, som i luften lægger den i med et alley-oop. Værløse vinder 78–79.

Nu er Værløse i gang med en stime og har erobret 8.-pladsen fra BC Aarhus, mens SISU lige præcis fastholder 4.-pladsen, men kun fordi Team FOG Næstved har tabt flere kampe på det seneste. SISUs kamp på torsdag mod netop Team FOG Næstved bliver derfor et meget vigtig opgør om 4.-pladsen, mens Værløse skal se om stimen kan fortsætte i deres kamp mod formstærke Horsens IC.

Topcorer i kampen blev:

SISU: Damon Smith 23 point, 5 rebounds, 5 assists; Mickey Dennis 16 point, 3 rebounds og 2 assists; Mikael Vincents Nielsen 13 point, 3 rebounds og 7 assists.

Værløse: Justin Baker 27 point, 11 rebounds, 2 assists; Alex Karason 18 point, 9 rebounds, 3 assists; Richard Delk 17 point, 7 rebounds, 3 assists.

Kronjysk dominans

10.01.2013

Onsdag aften tog Randers Cimbria hjemme imod Team Fog Næstved, i en kamp hvor Næstved stod for de fede detaljer, mens Randers tog sejren. 

1 Qtr: Efter et rodet tip off var det Næstved der fik fat på bolden, de blev dog lukket ned i første angreb af Chris Nielsen. Alex Murphy stod for kampens første to point scoret på et fast break, mens det var Bonell Colas der for første gang bragte Rander på tavlen.

Med en smuk assist bag om ryggen fra Damian Ocena lagde Casper Stage sikkert bolden i kurven til 4-5. På det følgende angreb bragte Bonell Colas for første gang Cimbria foran med et enkelt point, en føring der dog kun holdt indtil næste Næstveds angreb.

Efter et højt pres fik Randers opbygget et lille forspring, på 5 point. Caleb Walker bragte med et dunk balance i regnskabet til 19-19 med et minut tilbage af perioden. Første periode var meget tæt og sluttede med en to- points føring til Randers på 21-19.

2. Qtr: Bonell Colas åbnede scoring i 2. periode, mens det var Joe Benjamin der sørgerede for Næstveds første point. Julian McFarlane gik efter en hel fri 3’er, men bolden havnede på ingen måde i nærheden af kurven.

Halvejs gennem perioden havde Randers igen trukket en smule fra.

Geoff Kotila var ikke tilfreds med hvad han så og kaldte til time-out, to gange, kort efter hinanden. Chris Nielsen gjorde det til 42-29 efter et flot ”dive” ind under kurven.
Caleb Walker viste man ikke behøver være stor for at spille under kurven, da han kraft fuldt dunkede bolden i kurven. Det ændrede dog ikke meget på stillingen, hvor Randers var foran med 13 point. Randers Cimbria kunne derved gå til pausen foran 49-36.

3. Qtr: Damian Ocena åbnede perioden for Randers i 3. perioden, mens det var Joe Benjamin der nok en gang, førte an for Næstved.

Angrebene bølgede frem og tilbage, men Randers trak dog stille og roligt mere og mere fra udeholdet. Miguel Ortega bragte med to point Randers Cimbria foran, med 20 point, og Damian Ocena øgede derefter føringen yderligere med 3 point, til stilling 69-46.

3. periode sluttede med stillingen 79-57.

4. Qtr: Med to straffekast åbnede Marco Rønholt kampen for Næstved.  Miguel Ortega var manden der først scorede for Randers.

Randers blev ved med, at udnytte deres chancer, mens Næstved skulle bruge væsentlige flere angreb på, at score deres point, der for det meste blev sat fra straffekast linjen.

Helt fri gav Bonell Colas publikum lidt at se på, med et 180- dunk og to point på tavlen. 

Kampen endte med en 20 point sejr til Randers Cimbria på: 96-76 (21-19, 28-17, 30-21, 17-19).

Randers fik med sejren over Næstved, deres 4. sejr i træk.  Derved haler de ind på Næstved, der stadig ligger foran Kronjyderne i tabellen.

Topscorer for Randers Cimbria: Bonell Colas (20) Damian Ocena (19) Chris Nielsen (15)

Topscorer for Team Fog Næstved:  Caleb Walker (21) Quinton Dugget (16) Joseph Benjamin (14)

Man of The Match: Bonell Colas, Randers Cimbria

Skribent: Svante Brink