Nyheder

500 3-pointer til Chris Nielsen

17.01.2014

Da Chris Nielsen, Randers Cimbria kort før afslutningen af 3. periode i torsdagens kamp mod Værløse BBK, satte sin 3. 3-pointer i kampen, var der samtidigt tale om et slags jubilæum.

Scoringen var Chris Nielsen`s 3-pointer nr. 500 i Basketligaens historie.

Senere i kampen satte Chris endnu en 3-pointer så rekorden nu hedder 501. De 501 scoringer er kommet i løbet af 285 kampe og Chris har brugt 1430 forsøg.

Nr. 2 på listen over flest 3-point i Basketligaen er Andrea Jakobsen, Bakken Bears med 433 3-point scoringer.

Ungdommens aften I Værløse

17.01.2014

Nogle blandt de 216 tilskuere i aftenens kamp i Søndersøhallen kunne have tænkt at Værløse havde tabt allerede inden kampen startede.

Værløse tre amerikanske spillere var alle fraværende p.g.a. skader og sygdom. Så det var en meget ungt Værløsehold der gik på banen med Randers Cimbria, der gæstede Søndersøhallen som rækkens nr. 2 efter Svendborg Rabbits, og som slog Hørsholm 79ers på eget græs i lørdagens kamp.

Men det var et Værløsehold der gik frisk til sagen og kæmpede for deres chance. 1. quarter blev en jævnbyrdig affære. Begge hold holdt et lavt tempo med nogle relativt lave scoringsprocenter. Perioden endte 16-13 i gæsternes favør.

Randers startede 2 quarter i et helt andet tempo. Fuld fart frem og anført af den meget stærkt spillende Chris Nielsen og en ekstremt stærkt skydende Rasmus Søby der næsten skød 3’re i efter behag – rykkede Randers fra Værløse.

Tempoet var bare en to-tre trin højere end Værløse unge spillere kunne være med til i 2. periode. Værløses spil faldt fra hinanden og ofte blev angrebene afsluttet med hurtige dårlige skud fra distancen.

Eneste lyspunkter på Værløses hold var Victor Hjorth der spillede sin måske hidtil bedste kamp i denne sæson og så selvfølge den – som altid – hårdt fightende islænding Axel Karason.

Perioden endte 33-13 til gæsterne og 1. halvleg endte med en føring på 49-26 til Randers.

I 3. periode virkede som om gæsterne slappede lidt af og der blev sågar plads til lidt opvisningsbasket med flotte detaljer over og under kurven. Igen var det Randers Chris Nielsen som imponerede.  Perioden sluttede 26-24 til Randers- der gik ud af perioden med en solid 25 points føring.

I fjerde periode synes kampen reelt afgjort selvom Værløse prøvede at skabe momentum ved at lægge et højt pres på Randers. Værløses Peter Møller og ikke mindst Adam Holm-Weber leverede spil af høj kvalitet i 4. periode - men Randers var bare det stærkeste hold og kunne forlade Søndersøhallen med en fortjent 94-68 sejr.

Dog en mere end godkendt indsats af det meget unge hold fra Værløse.

Topscorere fra Randers Cimbria blev Chris Nielsen med 29 points, Rasmus Søby 19 points og Bonell Colas med 18 points.

For Værløse BBK scorede Peter Møller 21 points og Pabe Ba 19 points.

Team FOG Næstved slår Bakken Bears

17.01.2014

Nok ikke mange havde regnet med en Team FOG Næstved sejr over Bakken Bears i torsdagens dk4 kamp.

Men et Bears hold uden nogle af profilerne, krydret med en lang hjemrejse fra Rusland, var lige et den chance som hjemmeholdet havde brug for.

Og til de 891 tilskuers store glæde, så greb hjemmeholdet chancen og vandt kampen.

1. periode: 20 – 17

Team Fog Næstved fik en god start på perioden med en føring på 7- 0 efter 1½ minut.

Begge hold var igennem hele perioden meget koncentrere og viste meget flot spil. Bakken praktiserede et meget aggressivt forsvar, som voldte Team Fog Næstved store kvaler. Langsom men sikkert blev Team Fog Næstved’s føring indhentet, men det lykkedes dog Team Fog Næstved at vinde perioden.

2. periode: 35 -34

Perioden startede meget hektisk – måske også for hektisk. Det lykkedes i hvert fald ikke for nogen af holdene at ramme kurven i væsentlig grad de første 3 minutter.

Derefter kom der lidt gang i scoringen, uden at det dog blev en meget pointrig periode.

3. periode: 56 – 56

Team Fog Næstved fik en god start på perioden, og det lykkedes for holdet at trække lidt fra, men ikke så meget, at Bakken Bears blev hægtet af. Tværtimod lykkedes det Bakken Bears at inhente føringen og endda bringe sig foran.

Team Fog Næstved svarede dog godt igen og kom tilbage i kampen, så stillingen var helt lige inden sidste periode.

4. periode: 70 – 61

Bakken Bears fik en god start på på perioden og trak fra til en 5-pointføring. Men så fik den tidligere Team Fog Næstved-spiller Okolie Quincy 5 fejl.

Om det blev udslagsgivende er jo ikke til at vide, men i hvert fald kom Team Fog Næstved tilbage. Efter en mindre scoringspause lykkedes det Team Fog Næstved at trække fra til en sensationel og fortjent sejr på 70-61.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Alex Murphy med 21 point. Det samme antal scorede Kenny Barker for Bakken Bears.

79ers sejrer i egen hule

16.01.2014

Det blev lige så intenst som ventet, da Hørsholm 79ers herrer tog imod Horsens IC onsdag aften i Fire Arena.

Foran godt 300 tilskuere trak nordsjællænderne det længste strå med en sejr på 86-79 efter periodecifrene 21-21, 23-18, 18-22 og 24-18.

Til dagens kamp måtte Hørsholms headcoach, Nemanja Jovanovic, se bort fra Atila Kovac og Bojan Marinkovic. Krydret med en manglende spilletilladelse til amerikanske Demetrius Philips kunne hjemmeholdet således mønstre ni mand til opgøret, mens Horsens IC stillede op i vanlig opstilling. 

I kampens første 10 minutter så de to hold hinanden lidt an og skiftedes mere eller mindre til at score. Periodens højdepunkt var da 79ers` Zarko Jukic på en spektakulær aflevering fra Frederik H. N. dunkede bolden i kurven.

Hjemmeholdets amerikanske islæt, Brenton Butler, startede anden periode med seks hurtige point, og tilsat to point fra Daniel Mortensen bragte 79ers sig foran 29-21. Hørsholm holdt fast i afstanden til Horsens indtil stillingen 37-28, men gæsternes Skyler Bowlin og Vedran Borovcanin sørgede for en pausestilling på 44-39 til 79ers.

Efter pausen tog Hørsholm igen teten anført af en velspillende Brenton Butler, og de bragte sig foran 53-44. Den føring holdt de fast i til stillingen 60-52, hvorefter gæsternes Skyler Bowlin med en treer igangsatte et Horsenstogt på ni point i træk. Hørsholm kom dog ud af perioden med det psykologiske overtag, idet Anders Schou på periodens slutsignal puttede to point i kurven til en Hørsholmføring på 62-61.

I fjerde periode kom Hørsholm foran 75-66 på en sjælden treer fra Zarko Jukic, og efterfølgende fik Horsens en teknisk fejl, der udløste to straffekast til 79ers. Brenton Butler var sikker og gjorde det til 77-66 med fire minutter igen. Horsens forsøgte at komme tilbage i kampen, men Hørsholm formåede at holde fast i føringen og kunne strække armene i vejret med en sejr på 86-79.

Sejren til Hørsholm brød en ubehagelig stime på tre nederlag i træk i 2014, og samtidig gav den to rare point, hvilket betyder, at holdet med 16 point nu er tilbage på fjerdepladsen. For Horsens betød nederlaget et brud på en stime på fem sejre i træk. De gule har samme antal point som Hørsholm og indtager en plads som nummer fem.

For Hørsholm 79ers scorede Brenton Butler 30, Daniel Mortensen 15, Anders Schou 14, Frederik Nielsen 12, Zarko Jukic 9, Dalibor Micic 4 og Zikander Nielsen 2 point.

Hos Horsens IC scorede Skyler Bowlin 25, Vedran Borovcanin  23, Jonas Zohore 20,  Matiss Zakne 5, Frederik Rungby 4 og Daniel Friedrich 2 point.

Dårlig forpremiere for kaninerne til pokalfinalen

16.01.2014

Svendborg Rabbits kom sløve ud til opgøret mod Ålborg Vikings og det blev straffet.

Det bedste hold på dagen vandt og det blev Ålborg. En fortjent sejr med cifrene 99-110 og en flok glade vikinger kunne drage retur mod det nordlige Danmark med endnu 2 points i kurven. Perioderne 17-25, 34-35, 26-26 og 22-24.

Da kampen blev tippet i gang var kaninerne IKKE til stede i hallen. Der blev spillet umanerligt dårligt af hjemmeholdet og der var nærmest stille som i graven iblandt de godt 500 tilskuere. Ålborg derimod blæste frem over banen og de saltstøtter de strøg forbi var forstenede kaniner.
Ålborg foran 0-8 og 2-12 inden kaninerne bare vågnede en smule op og fik pyntet en smule på perioden.

Der måtte komme en reaktion fra kaninerne og det gjorde der også. Spillet fik et gear mere op men forsvaret var stadig ikke eksisterende. Det blev naturligvis heller ikke lettere af, at Will Paul meget hurtigt fik sin 3. personlige fejl, det samme som Antonio Porta.

Derved forblev forsvaret stadig ikke eksisterende og det er meget længe siden der er scoret 69 points i en periode i en basketligakamp. Kaninerne kom op på 36-37 på gode point fra Damian Ocana og fra Niels Degn men faldt så igen ned i et gevaldigt hul, måske var pokalfinalen tættere på spillerne end indrømmet.

Ihvertfald lavede Ålborg så lige 13 points i træk og var foran med 12 og det var især Joe Burton og Joel Haywood men også Mads Kofod spillede en godkendt kamp. Ålborg var mange procent bedre end kaninerne og selv om Johnell Smith gjorde alt hvad han kunne var det i dag ikke nok. 13 points fra Damian Ocanan i perioden var ikke nok til at stække Vikingerne der bare var bedre i dag.

Efter pausen fortsatte Ålborg med at imponere. Kaninerne var stadig under niveau rent energimæssigt og med garanti var tankerne allerede fløjet til Horsens og der stod søndag malet i ansigterne på kaninerne.

Der blev givet debut til U-18 spilleren, den store og stærke center Marinus Mouboe der gjorde et fornuftigt indhop og Will Paul kom på banen igen midtvejs i 3. periode. Kaninerne kom tættere og tættere på ikke mindst takket være 10 points fra Johnell Smith der sammen med Damian Ocana rent offensivt, var de stærkeste kort hos hjemmeholdet i dag.

Lige lidt hjalp det for Ålborg var stadig, med Joey Haywood og Joe Burton meget stabile både i forsvar og i angreb. Selv om Svendborg slutter perioden bedst er hjemeholdet stadig bagud med 9 inden de sidste 10 minutter.

Johnell Smith måtte slås hårdt for point i dag og Joey Haywood var nærmest ustyrlig i angrebet så her måtte både Smith og Porta skiftes på den lille lynhurtige amerikaner. Johnell Smith næsten ene mand i Svendborgs angreb sørgede for med 14 points i perioden for, at kaninerne kom helt op, 91-92 med 4 minutter igen. Så tog Vikingerne lige et run igen, 0-7 og skabte fornødent afstand og en treer fra Mads Kofod med 2 minutter igen, afgjorde kampen til Ålborgs fordel.

Hjemvendte Niels Koch Andreasen gjorde sit til at kampen tippede over med 10 points i sidste periode for Ålborg men det var i dag det bedste hold der fortjent vandt kampen.

Svendborg havde måske tankerne i Horsens men det blev staffet af Ålborg Vikings og sådan har det været gennem hele sæsonen fordi Basketligaen er blevet mere jævnbyrdig. Hvis man møder op med tankerne udenfor banen så taber man uanset hvilket mandskab man møder.

For hjemmeholdet blev bedste spiller igen Johnell Smith der i dag scorede 28 points, 5 assists og 9 steals, 61 % fra gulvet og 100 % på straffe, 26 til Damian Ocana, 16 til Will Paul, 9 til Claus Magaard og til Antonio Porta, 7 til Niels Degn og 4 til Mads Bloch.

For Ålborg Vikings var de to amerikanere klart holdets bedste med hver 31 points, Joe Burton havde desuden 12 rebounds og 7 assists og Joey Haywood en scoringsprocent på 61 %... Mads Kofod havde 18 points og Niels Koch 13.

Mickey Dennis tager rekorden

15.01.2014

Da SISU i søndags slog Randers Cimbria i en neglebider blev der i løbet af kampen sat ny scoringsrekord  iBasketligaen.

Men sine 2 først point i starten af kampen blev SISU`s Mickey Dennis samtidig den mest scorende spiller i BL igennem tiderne.

Mickey Dennis har nu i sine 227 kampe i BL scoret ikke mere end 4184 point og overgår derved Peter Johansen, der indtil søndagens kampe i Kildeskovshallen var den mest scorende med 4160 point.

Du kan se flere rekorder i BL ved at klikke her.

79ers skudt i sænk af Værløse BBK

13.01.2014

Med ikke mindre end 45 point alene på 3-points scoringer vandt Værløse fortjent over Hørsholm 79ers med 87-78 efter periodecifrene 14-30, 31-12, 14-26, 19-19.

Hørsholm 79ers fik den værst tænkelige start på hjemmekampen mod Værløse. Intet fungerede for hjemmeholdet, og da de første 10 minutter var spillet, så stod der 14-30 på tavlen i Fire Arena i Hørsholm Hallen, og gæsterne viste allerede fra starten af kampen deres store træfsikkerhed på 3-points-scoringerne, hvor der i de første 10 minutter blev sat ikke mindre end fem fuldtræffere.

I anden periode vendte kampen til gengæld helt om. Nu var det Hørsholm 79ers der havde fuld kontrol over kampen. Hørsholm 79ers spillede med stor sikkerhed i angrebet, og i forsvaret blev der lukket flot af. Hørsholm 79ers vandt periode med hele 31-12, og førte dermed kampen med 45-42 efter første halvleg.

Efter pausen gik hjemmeholdet endnu engang helt i stå. Værløse kørte hjemmeholdet helt over ende, og endnu engang sendte de den ene lange scoring i kurven efter den anden, og inden sidste periode var gæsterne tilbage i front med 68-59.

I sidste periode havde Værløse ingen problemer med at køre sejren i hus. I kampens slutfase sendte hjemmeholdets bedste spiller, Atila Kovac, tre flotte 3-pointsscoringer i kurven, men kampen var tabt, og Værløse vandt fortjent kampen med 87-78.

Scoringer for Hørsholm 79ers: Atila Kovac 26, Zarko Jukic 18, Daniel Mortensen 12, Brenton Butler 9, Anders Skou 5, Daliborg Micic 4, Frederik Hougaard Nielsen 2 og Sikander Nielsen 2.

Scoringer for Værløse: Peter Møller 18, Axel Karason 17, Marc Fabricius 13, Jordan Clarke 13, Troy Brewer 10, David Nørby Knudsen 8, Pape Ba 4 og Adam Holm-Weber 4

SISU vinder over Randers Cimbria i overtid

12.01.2014

Storsejr forvandles næsten til nederlag mod tophold

SISU dominerede fuldstændig i de to første perioder, begyndte at tabe terræn i tredje og endte så på 91–91 i ordinær tid, men hårdt arbejde i 5. periode førte alligevel til en 106–103 sejr over topholdet fra Jylland, som lige har vundet over Bakken Bears.

SISU kom ud med orkanstyrke og blæste Rander Cimbria ud af banen både i angrebet og i forsvaret. Joe Benjamin (9 point) og Chris Matagrano (7 point) førte an i angrebet i første periode, og alle hjalp til i forsvaret. SISU førte 31–12 efter 10 min.

I anden periode kom Randers bedre med efter 9 point fra Charlie Burgess og 9 point fra Adrian Casas, men SISU svarede igen med 8 point fra August Haas og 6 point fra Joe Benjamin og vandt perioden 28–25, hvorved pausestillingen var flotte 59–37 i SISUs favør. I første halvleg holdt SISU Bo Colas nede på kun 3 rebounds (10 i anden halvleg) og de vandt den indbyrdes reboundkamp med samlet 21–15.

Men Randers havde ikke tænkt sig at tabe i dag og kom ud med fuldt pres efter pausen. SISUs 22-points føring skrumpede langsomt ind. Charlie Burgess scorede 14 point i 3. periode, men 3/4 henne i kampen førte SISU stadig ”komfortabelt” med 82–65.

Og så gik SISU i stå i fjerde periode; Randers lavede et 17–2 run til 84–82, og kampen var igen helt åben, især efter at Mikael Vincents Nielsen fik sin femte fejl og måtte forlade banen. Men så kom August Haas ind og leverede varen de sidste 4 minutter, ligesom han havde gjort tidligere i kampen. SISU førte med 2 til 4 point hele vejen igennem de sidste 4 minutter men formåede ikke at lukke kampen. Det gav Bonell Colas mulighed for at udligne med 0,4 sekunder igen på et rebound dunk, 91–91.

I de ekstra 5 minutter kom SISU foran på et 3-points skud fra hjørnet fra Joe Benjamin, og formåede derefter at bevare føringen resten af tiden. To 3’ere fra Mickey Dennis og August Haas forseglede sejren, som blev lidt mindre til sidst via en buzzer-beater 3’er fra Charlie Burgess.

SISUs head coach Almir Zeco: ”Vi ville rigtig gerne vinde i dag. Det var en meget vigtig sejr for os, efter at vi vandt overbevisende mod Værløse og var meget tæt på mod Bakken og Svendborg. Randers er et rigtig godt hold, og de udnyttede alle vores svagheder, da vi gik i stå i fjerde periode. Jeg er ikke helt tilfreds med vores spil til sidst, men det spår alligevel godt for de næste kampe. Jeg er meget glad for, at vi vandt i dag.”

SISU er nu nået op på en delt femteplads med Hørsholm 79ers på kamppoint, men da SISU vandt den første indbyrdes kamp, er de derfor foran i tabellen. Randers er på andenpladsen på kamppoint, men de har tabt flere kampe end Bakken. Randers gæster Værløse på torsdag, og SISU er vært for Team FOG Næstved i endnu et spændende opgør tirsdag den 21. januar.

Topscorere:

SISU: Mickey Dennis 25 point, 8 rebounds, 8 assists og 5/9 på 3-pointskud; Joe Benjamin 29 point, 10 rebounds (double-double); Chris Matagrano 19 point, 9 rebounds, 5 assist; August Haas 14 point (3 3’ere på 5 skud), 2 assists; Mikael Vincents Nielsen 10 point, 2 rebounds, 4 assists.

Randers Cimbria: Charlie Burgess 32 point, 10 rebounds (double-double), 6 assists; Bo Colas 24 point, 13 rebounds (double-double), 2 assists; Adrian Casas 16 point, 6 rebounds; Chris Nielsen 15 point, 3 rebounds, 2 assists.

Horsens IC besejrer Vikings i Aalborg

12.01.2014

 Enhver basketballkamp har to halvlege, og det blev understreget søndag eftermiddag i Aalborg, da Aalborg Vikings og Horsens IC spillede i Basketligaen.

På en god 2. halvleg formåede Horsens at udbygge deres sejrsstime til seks kampe og tage fjerdepladsen i ligaen, mens Vikings fortsat er på ottendepladsen.

På trods af en skade der holdt de seneste kampes store oplevelse, Jeppe Kristiansen, ude, spillede Vikings en rigtigt god 1. halvleg. en god Vikings kollektiv skabte kæmpe problemer i Horsens' forsvar. Fra starten af anden periode begynde hjemmeholdet langsomt at opbygge et forspring, da man fik point fra Joe Burton og Joey Haywood samt ikke mindst hele tre 3-points scoringer fra Kasper Serritslew.

Med hjemmepublikummet i ryggen vandt Vikings anden periode 33-20, og kunne g til pause med en 50-38 føring.

Fra starten af tredje periode var det dog tydeligt at Horsens forsøgte at sætte tempoet et gear op, som de har gjort gennem de sidste fem kampe, hvor de blandt andet har slået topholdene Bakken Bears og Svendborg Rabbits. Med stjerneguarden Skyler Bowlin i indpiskerrollen begyndte Horsens' forsvar at gøre det svært for Aalborg. Horsens høje tempo i forsvaret gjorde det svært for Vikings at komme tæt på kurven og holdet begyndte at smide bolden væk.

Med de lette scoringer fra Vikings' turnovers begyndte Horsens at komme tilbage i kampen. Efter tre minutter var Vikings stadig foran med ti, 54-44, men så scorede Horsens 11 point i træk. En scoring fra Frederik Rungby, fem point af Jonas Zohore og fire fra Vedran Borovcanin gjorde kampen helt lige med fire minutter igen af perioden.

På trods af en enkelt scoring fra hjemmeholdets Lasse Kristiansen var Horsensmaskinen nu i gang, og Skyler Bowlin kunne med tre point som tiden løb ud bringe gæsterne foran 58-67.

Fra starten af fjerde periode forsøgte Joey Haywood næsten ene mand at bringe Vikings tilbage i kampen. Det blev til ti point på 85 sekunder fra ligaens topscorer, men holdet kunne opretholde momentum. Fra 68-69 bragte Horsens scoren på 68-80 med fem minutter igen, til dels fordi Vikings begyndte at få fejlproblemer til både Mads Kofod og Kasper Serritslew.

Resten af kampen formede sig som en desperat men forgæves jagt fra Vikings' side. Man satte et helbanepres op, men når Horsens spillede sig igennem gav det lette scoringer, og et slutresultat på 86-103.

Kampens spiller var Horsens' Skyler Bowlin med 29 effektive point. Han ramte fem af otte 3-pointsskud og alle sine seks straffekast.

For Vikings var Joey Haywood bedst. Han havde 26 point.

Vikings forventer at indkalde til et pressemøde denne uge dels omkring ændringer i truppen og dels omkring nogle nye spændende initiativer på publikums- og sponsorfronten.

Storsejr til Rabbits over Falcon

11.01.2014

Kunne kaninerne rejse sig ovenpå en noget mager indsats i torsdagens tv kamp mod HIC og tage stikket hjem mod den nye dreng i klassen, Falcon, der stillede med et helt nyt hold lørdag eftermiddag i Svendborg Idrætscenter?

Det kunne hjemmeholdet og vandt en meget sikker sejr, 92-65, efter perioderne 14-16, 29-15, 21-16 og 28-18.

Kaninerne var lidt rustne fra kampstart og Falcon kom med masser af energi og træfsikkerhed og kom hurtigt foran. Der skulle gå næsten 4 minutter inden Claus Magaard brød trætheden ovenpå kampen i Horsens men så fulgte Will Paul op med to fra trepointsland og Damian Ocana med endnu en fra distancen. Samtidig tabte Falcon momentum men kom dog flot igen med stor energi og en godt spillende stor ny mand i Basketligaen, Robert Thurmann med 4 points tæt på kurven og en treer fra Nicolas Christensen.

Der manglede energi hos kaninerne og tempo men det var begge faktorer der så småt kom ind i spillet i 2. periode. Johnell Smith trådte for hvem ved hvilken gang ind og overtog taktstokken i angrebet med 10 points og så kom Rasmus Christensen ind og spillede hastighed ind i kaninernes opspil. Niels Degn Andersen havde fantastiske 4 minutter med tre trepointsscoringer og spillet begyndte at flyde for hjemmeholdet.

Falcon var tydeligvis uden sammenspil men med et helt nyt hold tager det tid. Christian Thomsen viste dog igen høj klasse og ramte stort set på alt han skød på og den ellers så store trussel Alexander Bak der sidst Falcon gæstede kaninhulen var udslagsgivende, var i dag ikke eksisterende i 1. halvleg. Iffe Lundberg var også kun en skygge af sig selv i dag og med kun 10 minutter kunne det tyde på en skade på den stærke landsholdsspiller.

Kaninerne kunne gå til pausen foran med 12, 43-31 og havde momentum.

Efter pausen fortsatte Svendborg Rabbits det gode spil og der kom mere og mere flow og rytme ind og så blev der taget markant flere rebounds i begge ender af banen. Johnell Smith stjal gang på gang bolden og de "lette" points var en stor gevinst for hjemmeholdet i dag. 12 points fra Johnell Smith i perioden. Falcon så ud til at slippe grebet og gejsten og momentum lå klart hos hjemmeholdet. Føringen inden de sidste 10 minutter var således øget til 17 for hjemmeholdet. Kampen synes afgjort.

Kaninerne fortsatte i de sidste 10 minutter og var således foran med 30, 85-55 inden hele bænken blev skiftet ind for hjemmeholdet. Falcon fik kun points fra Alexander Bak og Christian Thomsen, de to delte til gengæld hele sidste periode rent scoringsmæssigt med 11 til Thomsen og 7 til Bak men det var slet ikke nok til at vinde. Kaninerne kørte på og vandt helt fortjent med + 27.

Kampens bedste spiller Johnell Smith scorede 29 points, 5 steals og 7 assists, Damian Ocana scorede 17, Will Paul 16, Claus Magaard 9, Niels Degn 9.

For Falcon var bedste spiller Christian Thomsen med 23, 13 points til Alexander Bak, 8 til Thurmann og 7 til Jonas Bro.