Nyheder

Rabbits slår Team FOG Næstved sikkert

22.11.2018

Det bedste hold vandt dagens topkamp mellem Svendborg Rabbits og Team Fog Næstved, men det var især Mikkel Plannthin og P. J Thomson der var fremtrædende for hver deres mandskaber. Mikkel Plannthin med 7/8 på treeren i 1. halvleg og P.J med 5/7 på hele kampen og topscorer samlet med 28 points.

Rabbits vandt fortjent kampen 84-75, efter perioderne 21-17, 28-19, 18-20 og 17-19.

Hjemmeholdet kom ud med enorm energi og gejst og det var så voldsomt man næsten kunne mærke det helt ude på de bagerste rækker af de knap 900 fremmødte i HK Midt Arena. Hjemmeholdet kom også bedst fra land med 8-0 og det blev også 10-4 og 13-9. Plannthin med tre treerer på lige så mange forsøg på 5 minutter. Team Fog spillede ikke kun godt men også med musklerne og egentlig utroligt, at der kun blev fløjtet 3 fejl i 1. periode, 1 til hjemmeholdet og 2 til Næstved for der blev brugt godt med kræfter især under kurvene.

Kaninerne fortsatte med det gode spil i 2. periode. Holdet viste formidabelt spil selv når Næstved lagde allermest pres og især i forsvaret stod kaninerne godt og solidt. Enouma Ebinum, blot kaldet E, fik debut på sin hjemmebane og i Danmark og viste, at han forstærker hjemmeholdet ganske godt med godt forsvarsspil men også gode bevægelser i angrebet. Mikkel Plannthin fortsatte sin træfsikkerhed og efter 6  minutter af 2. periode var han såmænd på 7/7 fra trepointsland.

Hjemmeholdet fik hele HK Midt Arena til at koge, 43-29. Team Fog havde fundet ud af, at det i aften kunne betale sig at holde øje med hjemmeholdets anfører for han blev bare ved og ved ligesom det flotte angrebsspil også smittede af i forsvaret. Pausestilling 49-36 og den bedste halvleg af kaninerne  i de sidste to sæsoner.

Det værste man kan gøre i Basketligaen er at afskrive Team Fog for er der et hold der kan score rigtig mange points meget hurtigt er det Næstved. Det skyldes ikke mindst profilerne P. J, David Onuorah og Filip Rajovic men også den tidligere kanin Alexander Bak spillede en god kamp. Landsholdsspiller Philip Hertz var rent scoringsmæssigt lidt under niveau i dag.

Næstved fik hurtigt sat 5 points men kaninerne svarede igen med 8-0, og kampens største føring 57-41. Svendborgs to US spillere Zach Charles og Jerimiah Ingram havde  været helt anonyme rent scoringsmæssigt i 1. halvleg men trådte op i kampens 3. periode, hvor de to delte scoringer.

Stillingen inden sidste periode 67-56 men ingen i hallen sad stille på sæderne for absolut intet var afgjort.

Kaninerne kom og var aldrig bagud i dagens kamp. Høj høj moral og en fight ud over noget der ikke er set i kaninhulen i meget lang tid fik de mange fremmødte op af stolesæderne. Team Fog spillede nu endnu mere med musklerne og det var et efterhånden træt hjemmehold der havde holdt højt tempo og pres gennem hele kampen der nu måtte geare lidt ned. Klogt med +16 at køre lidt ned i tempo, hvilket naturligvis betød, at Næstved kom tættere på. Det kom også dumme beslutninger fra Rabbits nu hvor trætheden begyndte at melde sig men sejren var aldrig i fare og den blev kørt sikkert hjem selv om Team Fog havde muligheden men de mange straffekast blev ikke omsat i de sidste to minutter. 7 brændte i sidste perioder af 13 mulige. Måske havde trætheden også indfundet sig i sydsjællænderne der ikke havde roteret så meget som hjemmeholdet.

Rabbits fortjent ud af kampen med hvad man godt kan kalde en sikker sejr.

Måske kostede det hos Team Fog at spille aggresivt. Det gik i hvert fald ud over Chris Gabriel der måtte forlade banen med noget der lignede en skade midt i 3. periode. I Team Fog’s næste kamp er topscorer Jordan Mathews igen til rådighed og kampen er den 5. december ude mod Bakken Bears, efter landsholdspausen.

Det sejrende hjemmehold spiller igen den 6. december, hvor modstanderen er Horsens IC i Forum Horsens.

Foto er leveret af "Tom Andreasen – Fotografi”

Wolfpack sejrer over Stevnsgade Copenhagen

21.11.2018

Efter et nederlag over Horsens IC skulle BMS Herlev Wolfpack rejse sig mod Stevnsgade Copenhagen i Ballerup Super Arena.

Men optakten har langt fra været god, Wolfpack har været hårdt ramt af skader til Jonas Jessen, Jonas Andersson, Mathias Seilund, Agah Kizilkaya & Jesper Sandager. Sidstnævnte blev dog klar til dagens kamp. For Stevnsgade havde man fået Mile Nedic tilbage fra skade.

Wolfpack starter kampen med rigtig flot angrebsspil anført af Andreas Meilby der var varm bag 3 pointslinien, for Stevnsgade er Victor Lorentzen som gør lidt af det hele. Wolfpack har mange mistede bolde over vanligt niveau og det gør at Stevnsgade kan hænge på resten af perioden til 29-23 i Wolfpack favør.

2. Periode starter hvor 1. periode slutter, lidt for mildt forsvar og for mange mistede bolde holder Stevnsgade inde i kampen. For Stevnsgade er det Stefan Jevric der gør det godt, mens BMS Herlev Wolfpack er mere baseret med holdet i fokus, dog har Stevnsgade problemer med at stoppe Deionte Simmons i feltet & Austin Waddoups ude bag linien 21-23 (50-45).

Om det var sidste uges nederlag til Horsens IC vides ikke, men Wolfpack kommer sent ud fra halvlegen og Stevnsgade lignede et hold der var begyndt at lugte sæsonens første sejr. Austin Waddoups holder dog Stevnsgade i snor med nogle store spil ude bag linien, mens Stevnsgade virkelig kæmper i reboundsspillet. Perioden slutter 17-22 (59-57).

I sidste periode steppede Wolfpack op da det gjaldt og viste at de bør have et gear mere og med et run de sidste 4 minutter ender kampen 95-83 (28-16).

Topscorer for Wolfpack blev Deionte Simmons 25, Austin Waddoups 22 og Andreas Meilby 16 point. For Stevnsgade scorede Victor Lorentzen 23 point.

Games of the week #47

21.11.2018

For en kort bemærkning skifter Game of the Week i denne uge navn til Games of the Week. Med to store kampe på plakaten er det svært at udvælge én, og derfor bliver begge omtalt i denne omgang. 

Festen starter onsdag aften i Svendborg, hvor Rabbits tager imod Team FOG Næstved. Hjemmeholdet kommer ind til kampen med en frisk 20 points-sejr over et amputeret Randers-mandskab, der var uden både den fortsat skadede Charlie Burgess og karantæneramte Chris Nielsen.

Til gengæld var Svendborg også selv uden Brandon Norfleet og deres nye big man Enouma Ebinum. Ebinum afventer stadig sin spillertilladelse, så det er tvivlsomt, om han kommer i aktion i Kaninhulen. Tiden må også vise, om Norfleet er blevet sin rygskade kvit efter fire kampe på sidelinjen.


I det modsatte ringhjørne møder Næstved op med et nederlag fra Forum Horsens mod Horsens IC. Igen leverede de to medaljekandidater en medrivende og tæt affære, men i denne omgang var det Arnel Dedics tropper, der trak det længste strå.

Svendborg og Næstved har allerede krydset klinger en gang i sæsonen. Det var i anden spillerunde, hvor kaninerne fra Sydfyn kunne rejse hjem fra Arena Næstved med en sejr på 5 point.

Ved den lejlighed var Jeremiah Ingram flyvende og leverede 32 point for svendborgenserne. PJ Thompson og Jordan Mathews lå tæt på hinanden med 23 og 21 point i Næstved-lejren, men det makkerskab kommer ikke i spil i denne omgang, da Jordan Mathews afsoner sin anden karantænedag for episoden med Chris Nielsen.

Derfor skal det blive interessant at se, hvilket af de to hold, der bedst kan undvære profilerne, hvis det altså også bliver tilfældet for Svendborg.

Alt i alt venter der en spændende dyst, som naturligvis kan opleves direkte på www.fanseat.com

Spoler vi tiden frem til fredag er der igen topbasket på menuen. Helt præcist et møde mellem de seneste fire års DM-finalister i form af Bakken Bears og Horsens IC. En vaskeægte klassiker i dansk basket får skrevet sit andet kapitel i sæsonen, og for anden gang er det i Vejlby Risskov Hallen, at dysten skal afgøres.

Det første indbyrdes møde endte i en sand nedsabling leveret af Bakken Bears. Efter første Periode fik Horsens ikke et ben til jorden, og aarhusianerne endte med at notere sig en stensikker sejr på 23 point.

Siden da er der sket ændringer i HIC-truppen, hvor den tidligere Næstved-profil Cheikh Sane er stødt til truppen, og der er lagt op til, at han kan få sin debut under kurven mod klubbens største rivaler.

Men han får nok at se til, for bjørnene har været i en klasse for sig selv indtil nu. Som nævnt i tidligere optakter er der nærmest uendelige strenge at spille på for Steffen Wich og co. og med sådan et instrument til rådighed, skal HIC-spillerne levere på absolut topniveau for at følge med.

Igen skal det dog tages i betragtning, at Bakken direkte kommer fra et opgør i Kosovo onsdag aften i FIBA Europe Cup. Godt nok er Bears allerede videre i turneringen og kan dermed dosere spilletiden, men alt andet lige vil en lang rejse aldrig være en fordel. Mod Svendborg for et par uger siden, var den helt samme opskrift imidlertid ikke nogen hindring for bjørnene, som vandt overbevisende ved den lejlighed med 30 point.

Opgøret kan naturligvis også opleves på www.fanseat.com

Bakken i overbevisende sejr over Stevnsgade

17.11.2018

Der var godt humør og god stemning i Nørrebrohallen fredag aften da de forventningsfulde tilskuere ventede på ligaens tophold fra Bakken Bears. De århusianske mestre var lige ved at misse kampstarten pga hovedstadens trafik en sen fredag aften, men heldigvis dukkede de op og efter en kort opvarmning var de klar til dagens udfordring.

Den sene ankomst så ikke ud til at betyde noget for Bakkens spillere. De virkede fokuserede fra start og selvom Stevnsgade matchede deres intensitet og fokus, kom de relativt tidligt komfortabelt foran primært grundet stor træfsikkerhed bag 3-points linjen. Efter 1. periode var Bakken foran 28-12 efter at have ramt syv 3'ere mod kun én for Stevnsgade.

Som så ofte før blev Stevnsgade ikke modløse på trods af at være bagud, og de begyndte tidligt i 2. periode at nærme sig Bakken. Føringen var nede på 8 point inden Bakken forsatte tendensen fra 1. periode og de kunne gå til pausen foran 60-29.

I 2. halvleg var det tydeligt at dette var en kamp mellem et hold i toppen og et hold i bunden. Der var klasseforskel i mange af spillets facetter og udover træfsikkerheden på skud, var Bakkens timing og præcision ved afleveringer meget overbevisende. Stevnsgade var gode til at få spillet sig frem til chancer tæt på kurven, og fik derfor også scoret en fin mængde point i kampen. Alligevel var der langt op til de totale point for Bakken, som bl.a bag 20 af 41 fra 3-pointslinjen, kunne mønstre mere end dobbelt så mange point til et slut resultat på 118-57.

Topscorer fra Stevnsgade var Stefan Jevric med 24 point mens Ryan Martin førte an for Bakken Bears med 23 points.

Basketligaen og Spalding forlænger samarbejdet

16.11.2018

Der skal også fremover spilles med basketbolde fra Spalding i landets bedste basketball-række.

Det ligger fast, efter Basketligaen og Spalding har valgt at forlænge aftalen for de kommende 4 sæsoner, så Spaldings rolle som officiel kampboldsponsor nu løber indtil sommeren 2023.

Ved udløbet af den kommende kontraktperiode har Basketligaen og Spalding været partnere i mere end 10 sæsoner.

Torben Pedersen er eneforhandler af Spalding i Danmark og står dermed bag aftalen på dansk jord.

- Til foråret er det 125 år siden, at Spalding begyndte at producere basketbolde, og langvarige relationer kan vi godt lide, siger han og uddyber.

- På Spaldings vegne er vi meget stolte af og glade for at arbejde med de mest professionelle basketspillere i Danmark. Vi er glade for den feedback, vi får fra professionelle, for de tester vores produkt. Det er vigtigt, når du vil have et godt brand, at der er tilfredshed hele vejen rundt. Og så er aftalen med til at synliggøre vores navn og derigennem skabe efterspørgsel, siger Torben Pedersen.

Også hos Basketligaen vækker den nye kontrakt glæde.

- Vi er rigtig glade for, at vi også i de kommende sæsoner spiller med bolde fra Spalding. At vi forlænger med Spalding er et udtryk for, at vi værdsætter samarbejdet meget højt. Det er et seriøst firma med et absolut topprodukt. I NBA og Euroleague er Spalding også boldsponsor, og det er naturligvis et massivt kvalitetsstempel, siger formand for Basketligaen, Lennart Jensen.

Udover selve boldsponsoratet indebærer aftalen også træningsudstyr til holdene og beklædning til Basketligaens ansatte.

Spalding har også samarbejdsaftaler med flere af de danske topklubber, som dermed optræder i spilletøj fra det store amerikanske firma. Det gælder både Bakken Bears, Horsens IC, Team FOG Næstved, Svendborg Rabbits og Randers Cimbria.

Horsens IC fik revanche med Team FOG Næstved

16.11.2018

HIC og Næstved mødte hinanden for anden gang indenfor kort tid i Forum Horsens. Næstved var til dagens kamp uden Jordan Mathews, mens HIC måtte undvære Aladin Barrakeh.

Næstved kom bedst fra start og bragte sig foran med 16-8 for HIC kaldte timeout. HIC gik til small ball, og det ændrede kampen og HIC bragte sig foran med 8 point. Næstved kæmpede sig tilbage og var ved pausen foran med 42-40. Philip Hertz og Alexander Bak var mest toneangivende for Næstved, mens Tucker havde domineret for HIC.

I anden halvleg kom Næstved bedst ud. Alexander Bak fortsatte det gode spil og også PJ Thomson var godt spillende. For HIC stemplede Charles Callison ind med flere gode spil. På buzzeren smed Callison 3 point i kurven og HIC var foran med 4 point inden de sidste 10 minutter.

Fjerde periode blev lige hele vejen. Det var som om at HIC havde en lille overhånd, men med to minutter igen bragte PJ Thomson Næstved foran med 2 point. Lasse Elbæk svarede igen med 3 point og HIC var foran med 1.

Næstveds spil blev lidt individuelt, mens HIC havde marginalerne på sin side. Med 25 sekunder igen brænder HIC sit forsøg. Darryl Tucker samlet rebounden op og bringer HIC foran med 4 point. Det kan Næstved ikke indhente og HIC skyder sejren hjem fra straffelinjen som ende med at blive på 80-75 (20-19, 20-23, 20-14, 20-19).

Topscorer: HIC Charles Callison og Frederik Rungby med hver 19 point. For Team FOG Næstved Alexander Bak med 17 point.

Svendborg slår svækket Randershold

14.11.2018

Onsdag aften lagde Arena Randers gulv til Basketligaopgøret mellem Randers Cimbria og Svendborg Rabbits. Gæsterne har haft en solid start på sæsonen, hvorimod Randers har mødt en del udfordringer.

Randers spiller uden Charlie Burgess (skade) og Chris Nielsen (karantæne), hvilket uden tvivl hæmmer hjemmeholdet.

Første q starter med 4 ubesvarede point til Svendborg. Randers spiller egentlig fint angrebsspil, men bolden vil ikke i. Randers overvinder den list hektiske start, og stillingen er 9-9 efter godt 4 minutter. Svendborg presser Randers hårdt, men kronjyderne holder stand. 17-17 med 2.20 igen. De sidste minutter af første q, bølger kampen frem og tilbage med skiftende føringer. Randers trækker det længste strå og fører 24-23 efter de første 10 minutter.

Randers kommer ikke rigtig i gang efter den korte pause. To turnovers og brændte skud vinder ikke kampe...Svendborg udnytter situationen og vinder de første små to minutter 6-0.

Randers er helt på hælene. Svendborg lukker ned i forsvaret, og med 6.24 igen er stillingen 26-38. Timeout Randers. Randers kommer stærk ud af timeouten, og laver 4 hurtige. Svendborg tager timeout. 5.41 igen. Kampen bølger frem og tilbage, men stadig med Svendborg oppe med 8-10 point.

Intensiteten er høj i begge ender. Svendborg har overtaget og fører 43-52 efter første halvleg.

Efter pausen er tempoet gået en anelse ned. Randers får henter lidt af kabinernes forspring, men en flok skydegale spillere får hurtigt spoleret festen. Halvvejs i 3. q er Svendborg atter foran med 9.

Randers forsøger at sætte tempoet højt, men trods anstrengelserne er det stadig gæsterne der har overhånden, hvor Møller, Aaris og Ingram er toneangivende bag 3’eren. Svendborg fører 59-73 inden sidste q.

Randers åbner med 2 hurtige, men Svendborg svarer igen 2*3. Stan Brown med angrebsteknik og en efterfølgende teknisk fejl giver Svendborg en føring på 61-81 efter kun 2.30.

Midt i 4. q er set tydeligt, at Randers har indset nederlaget. Det giver tid til nogle af bænkspillerne, og en mere flydende kamp for hjemmeholdet. Svendborg benytter også lejligheden til at give den tidligere Randersspiller “Moose” et par minutter.

Svendborg vinder kampen 76-96.

Kampens topscorer for Randers blev Brantley Bynum med 20 point. For Svendborg Rabbits scorede Svendborg J. Ingram 22 point

Game of the Week: Horsens IC - Team FOG Næstved

14.11.2018

Der er revanche på tapetet for Horsens IC, når de gule hjemme i Forum Horsens tager i mod Team FOG Næstved torsdag aften.

Og det bliver med hjemmeholdet i favoritrollen, da Næstveds altoverskyggende profil, Jordan Mathews, må se fra tribunen. Han er løbet ind i to dages karantæne efter sammenstødet med Randers Cimbrias Chris Nielsen i den seneste runde.

Men holdet fra Sydsjælland skal ikke undervurderes af Arnel Dedics HIC-tropper. For selv da Jordan Mathews blev smidt tidligt ud mod Randers, løftede resten af truppen i flok, og dermed kunne Chris Gillets hold alligevel notere sig for en fin sejr.

Næstved er overordnet set kommet fint fra start i denne sæson. Nederlaget hjemme mod Svendborg irriterer på de kanter, mens det var mere ventet, at der også skulle komme et nederlag mod Bakken Bears.

Men ellers har Næstved trukket sig sejrrigt ud af de øvrige seks kampe, og den største skalp fandt netop sted i Forum Horsens for blot tre uger siden.

Her var det P.J. Thompson, der med en treer fem sekunder før tid endte med at sikre den flotte triumf.

Charles Callison fra HIC havde chancen for at få sejren til at skifte hænder i sidste sekund, men hans skud hoppede ikke i kurven, og dermed kunne Næstved-drengene bryde ud i jubel.

Ved den lejlighed så man, at der er dygtige scorere på begge mandskaber.

I Horsens-lejren var shooting guarden Bradon Tabb varm, og han noterede sig i alt for 29 point. Det antal matchede Jordan Mathews, men den amerikanske stjerne kan altså ikke hjælpe sit hold denne gang.

Så der bliver nok at se til for sydsjællænderne, der også kunne notere sig, at den anden amerikanske Horsens-guard, Charles Callison, rundede 25 point.

I det hele taget har meget været bygge op om guards hos begge hold, mens de store folk i højere grad må indtage birollerne.

Men det kan være, at Næstved må se mere inside i fraværet af Mathews. Det får vi svar på torsdag aften, når der er kampstart kl. 18.45.

Faktum er, at både Horsens IC og Team FOG Næstved kommer ind til kampen med friske sejre i erindringen. Næstved slog som bekendt Randers med 103-90, mens HIC udraderede BMS Herlev Wolfpack med hele 124-76 på udebane.

Kampen mellen Horsens IC og Næstved kan naturligvis opleves direkte på www.fanseat.com

EBAA tager sejren i intens kamp mod Stevnsgade Copenhagen

11.11.2018

Lørdagens opgør i Pro B mellem Stevnsgade Copenhagen og EBAA blev en tæt affære.

Begge hold startede nervøst, men EBAA fik alligevel et par nemme scoringer og kom hurtigt foran 8-0. En timeout efter blot 2:30, fik Stevnsgade på banen med fornyet fokus og aggresivitet. Langsomt kom de på scoringstavlen, men forsvaret var stadig ikke helt på plads, så selvom kampen virkede jævnbyrdig kom EBAA alligevel foran 24-9 med 3:30 tilbage. Endlige fik Stevnsgade styr på deres forsvar og angrebet begyndte at flyde med mere bevægelse og bedre afleveringer. Det gav pote, og en 3'er af Stefan Jevric i sidste sekund endte et 14-2 run, og EBAA's føring efter 1. periode var kun 26-23.

Fra starten af 2. periode var intensiteten tydeligt højere, og generelt blev der spillet bedre forsvar og der kom knap så mange scoringer. Selvom ingen af holdene havde det spillemæssige overtag, lykkedes det alligevel EBAA at komme foran med 10 med 5 minutter igen, 37-27. Stevnsgade tog endnu en timeout, og ligesom i 1. periode så det ud til at hjælpe. EBAA viste dog rigtig god tålmodighed formåede at holde stand. De gik til pausen med en føring på 44-35.

Første halvleg var præget af dominans inside af EBAA, med bl.a 7 angrebsrebounds og en total rebound føring på 22-13. Stefan Jevric havde spille bedst for Stevnsgade med 11pts, 2reb og 4ass. De to dominerende inside spillere for EBAA, David Kristensen og Tobias Reinholt, havde tilsammen 23pts og 12reb.

Begge hold er kommet skidt fra start i Basketligaen, men ved starten af 3. periode var det helt tydeligt at se at begge hold øjnede en chance for en sejr. Der blev spillet med høj energi og hårdt forsvar, og begge hold var allerede i hold fejl med 6 minutter igen hvor EBAA førte 51-43.

Endelige fandt Stevnsgade den inspiration de behøvede i form at stærkt lederskab fra Stefan Jevric. Han var allevegne i begge ender af banen og Stevnsgade spillede sig tilbage i kampen. Med 2:55 måtte EBAA tage en timeout efter føringen var blevet reduceret til 56-55. Stefan Jevric havde allerede på dette tidspunkt 23pts, 6reb og 6ass. Efter timeouten var der lidt stilstand, og EBAA kunne gå til bænken efter 3. periode med en snæver føring på 60-58.

I Nørrebrohallen var publikum så småt begyndt at komme i gear nu hvor en sejr var inde for rækkevidde. 4. periode startede derfor med en utrolig god stemning i hallen, som dog hurtigt dampede lidt af da EBAA allerede efter 2:30 min af 4. periode var foran 70-61. Selv efter en Stevnsgade timeout kan tendensen ikke ændres, og gennem et meget velorganiseret og tålmodigt spil, øger EBAA føringen til 78-64 med blot 5 minutter igen. Resten af kampen var præget af dominans under kurven af EBAA og Stevnsgade kom aldrig tæt på igen.

EBAA tager fortjent sejren 92-79. Topscorer fra Stevnsgade var Stefan Jevric med 30 points men David Kristensen førte an for EBAA med 20 points.

Foto leveret at Robert Dines Rasch.

Lektion af Horsens IC

11.11.2018

Lørdagens kamp i Herlev Hallen stod imod Basketligaens nummer 4 Horsens IC & nummer 6 BMS Herlev Wolfpack, der kom med to friske sejre i erindringen over Randers Cimbria & Værløse BBK. De to hold havde mødtes inden sæsonstart hvor af BMS Herlev Wolfpack havde taget en overraskende sejr hjem, så det var et hjemmehold der vejede morgenluft.

Begge hold stillede med 9 spillere til kamp, BMS Herlev uden de 3 skadede spiller Mathias Seilund, Jonas Giese & Jonas Jessen.

Horsens IC havde der Head Coach Arnel Dedic med igen, om det var Head Coach´ens retur vides ikke. Men Horsens IC kommer ud til kamp og viser den kæmpe styrkeforskel der ligger i at spille Pro A & Pro B, med et hidsigt forsvar og en stor sikkerhed i angrebet specielt fra Horsens IC´s Charles Collison & Brandon Tabb der slutter med 18 & 23 point i kampen. Første periode ender 13-32 med et Wolfpack hold der har svært ved at finde fodfæste.

I anden periode får holdet samlet sig, anført af en hårdt kæmpende Andreas Meilby & Morten Bulow men ikke mere end at Horsens IC kan holde snor i BMS Herlev Wolfpack, specielt med en skarpt spillende Vedran Borovcanin der ender som kampens topcscorer med 23 point. 2 Periode ender 23-28.

Det er et hjemmehold uden meget lyst til forsvar der kommer ud i anden halvleg og et aggressivt Horsens IC hold der forcere mange uvante turnovers for Wolfpack og specielt i fastbreak finder den rigtige mand hver gang. 3 periode slutter 13-34 og stilling 49-94 inden de sidste 10 minutter.

Sidste periode bliver en slagveksling i scoringer hvor ingen af holdene vil visere vilje til at dække forsvar og at få lukket ned de nemme scoringer ned. Oscar Jørgensen skal her nævnes for en flot angrebsmæssig indsats med 16 point. Sidste periode ender 27-30 & kampens slutresultat  bliver 76-124.

For BMS Herlev Wolfpack scorer Morten Bulow 14 og Andreas Meilby 13 point. For Horsens IC scorer både Brandon Tabb og Vedran Borovcanin hver 23 point.

Næste BMS Herlev Wolfpack kamp er 20 November i Ballerup Super Arena mod Stevnsgade Copenhagen.