Nyheder

All Star 2014 - De sidste 3 spillere til Vest-holdet er på plads

29.01.2014

De 2 coahces for Vest-holdet ved All Star 2014 har nu sat navne på de sidste 3 spillere på deres hold.

Tidligere på ugen blev de først 9 spillere udtaget og da der var indløbet afbud fra de udtagne Bakken Bears spillere, måtte de 2 coachen lige i tænkeboksen inden de kunne beslutte sig.

Det har de gjort nu og de sidste 3 spillere til Vest-Holdet blev:

 

 • Frederik Rungby, Horsen IC
 • Mads K. Rasmussen, Aalborg Vikings
 • Troy Gottselig, Randes Cimbria

Du kan se hele Vest-holdet ved at klikke her.

Har du ikke allerede købt din billet til kampen kan du nå det endnu. For bare kr. 50,- se de bedste basketball spillere i DK i aktion.

Udover en hæsblæsende kamp mellem Øst og Vest holdet vil man kunne opleve både 3-points og dunkekonkurrence. 

Før kampen er der indledende runder og i pausen i All Star kampen afgøres det hele.

For at købe din billet skal du klikke her.

Team FOG Næstved fortsætter det gode spil

28.01.2014

For bare et par uger siden var Team Fog Næstveds spille ikke noget man råbte hurra for, men efter trænerskiftet har Bogdan Karaicic virkeligt sat skik på holdet.

Det fik næsten 900 tilskuer at se i mandagens kamp mod pokalvinderne fra Svendborg Rabbits.

1. periode 20 – 15: Svendborg startede perioden i et meget højt tempo, men det lykkedes for Team Fog Næstved at følge med – ja det lykkedes endda for Team Fog Næstved at bringe sig foran med 10 point efter et par meget gode minutter.

Team Fog Næstved spillede forrygende, men så var det som om, at Svendborg fattede alvoren  og fik halet ind på Team Fog Næstveds føring.

2. periode 46 – 23: Team Fog Næstved havde en nervøs start på perioden, men det fik holdet hurtigt rystet af sig og efter forrygende spil udbyggede Team Fog Næstved føringen til 46 – 23 ved periodens slutning. Det var næsten for godt til at være sandt, men Team Fog Næstved kunne det hele – godt anført af Mathias Bak Christensen (14 point i kampen), som spillede en rigtig god kamp.

3. periode 65 – 47: Det må have været med bange anelser, at Team Fog Næstved så frem til de 2 sidste perioder set i lyset af Svendborgs 2. halvleg i pokalfinalen mod Bakken Bears.

Og det startede da heller ikke optimalt for Team Fog Næstved, som tog hasarderede chancer og smed flere bolde væk.

Tempoet var skruet op fra Svendborgs side. Men det lykkedes for Team Fog Næstved at holde stand, så føringen stort set forblev intakt.

4. periode 85 -70: Svendborg startede perioden med et gevaldigt pres, som betød, at Team Fog Næstveds føring skrumpede.

Men Team Fog Næstved holdt stand, selv om man også i denne periode sad med hjertet oppe i halsen. Så en overraskende, men fortjent sejr til Team Fog Næstved på 85-70 (20-15, 26-8, 19-22, 20-25).

Topscorer i kampen blev for Team FOG Næstved Morrgan Sabia med 18 point. For Svendborg Rabbits scorede Jonell Smith 25 point.

All Star 2014 - Vest-holdet næsten på plads

27.01.2014

Efter at Øst-holdet til All Star 2014 blev præsenteret tidligere på ugen er turen nu kommet til Vest-holdet.

Vest-holdet (bestående af klubberne, Horsens IC, Aalborg Vikings, Svendborg Rabbits, Randers Cimbria og Bakken Bears) har nu 9 af sine 12 spillere klar, til begivenheden der finder sted den 8. februar i Svendborg Idrætscenter 


7 spillere er valgt gennem den afstemning der var her på siden i december/januar og de sidste 5 spillere er udtaget/bliver udtaget af holdets 2 coaches, Morten V. Hansen, Randers Cimbria og Craig Pedersen, Svendborg Rabbits.

De 9 spillere der foreløbigt er udtaget til Vest-holdet er:

 • Joey Haywood, Aalborg Vikings
 • Skyler Bowlin, Horsens IC
 • Chris Nielsen, Randers Cimbria
 • Johnell Smith, Svendborg Rabbits
 • Vedran Borovcanin, Horsens IC
 • Charlie Burgees, Randers Cimbria
 • Will Paul, Svendborg Rabbits
 • Bonell Colas, Randers Cimbria
 • Joe Burton, Aalborg Vikings

De sidste 3 spillere til Vest-holdet vil blive offentliggjort snarest.

På grund af Bakken Bears deltagelse i Euro-Cup og et meget sammenpresset kampprogram i foråret har BL godkendt at der ikke deltager spillere fra Bakken Bears.

Klik her for at se fotos af hele Vest-holdet. Og klik her for at se hele Øst-holdet.

Har du ikke allerede købt din billet til kampen kan du nå det endnu. For bare kr. 50,- se de bedste basketball spillere i DK i aktion.

Udover en hæsblæsende kamp mellem Øst og Vest holdet vil man kunne opleve både 3-points og dunkekonkurrence. 

Før kampen er der indledende runder og i pausen i All Star kampen afgøres det hele.

For at købe din billet skal du klikke her

Horsens IC vandt point orgie

26.01.2014

I en kamp hvor der i første halvleg ikke var fokus på forsvaret vandt HIC i dag med 103-89 over Værløse BBK.

Der var blafren i netmaskerne fra kampens start. Aksel Karason ramte to treere i Værløses to første angreb, mens Skyler Bowlin og Vedran Borovcanin ramte treere for HIC.

Dette var begyndelsen til et usædvanligt scoringrigt quarter. Efter der første ti minutter førte Værløse med 35-30 og havde ramt ikke mindre end 7 treere. Dette skyldes flot og effektiv spil fra Værløse, men også sløset forsvar fra HIC.

Bedste mand for HIC var Vedran Borovcanin der scorede 16 pointi perioden. For Værløse havde David Knudsen 13 point.

I anden periode kom der lidt mere styr på forsvarsspillet fra begge sider. Det var dog det meste af tiden med Værløse i førersædet, og især Peter Møller viste høj klasse.

For HIC trådte Skyler Bowlin i karakter og scorede 9 point i perioden. Ved pausen var stillingen helt lige 56-56. Værløse havde skudt imponerende 10 for 15 fra treeren i første halvleg.

I anden halvleg kom HIC med stor energi. Værløse modstod dog presset, hvor Peter Møller igen storspillede. Aksel Karason fortsatte med at ramme udefra og kampen var helt lige. Vedran Borovcanin var nærmest en enmandshær for HIC og scorede 13 ud af 21 point i perioden.

I fjerde periode trykkede HIC lidt hårdere på speederen og flere gange var Værløse ved at knække, da de var nede med 10 point, men de kæmpede sig tilbage, og først med ca. 3 minutter igen var kampen afgjort.

Horsens IC vinder til slut med 103-89 (30-35, 26-21, 21-17, 26-16).

Der skal lyde stor ros til det unge Værløse mandskab, hvor Peter Møller og David Knudsen spillede fremragende. For HIC var den helt store profil Vedran Borovcanin der scorede efter behag, men også Skyler Bowlin spillede godt. Emmanuel Mbe fik sin debut, og på de 7 minutter han spillede tog han 2 angrebsrebounds og viste sit potentiale i forsvaret. 

Næste kamp for HIC er på torsdag, hvor topholdet Randers Cimbria venter. 

Topscorer HIC: Vedran Borovcanin 33,
Topscorrer Værløse BBB: Peter Møller 28

Hørsholm bukkede under for bjørnene

26.01.2014

Det blev til et nederlag på 71-85 (23-28, 12-15, 20-22, 16-20) til 79ers herrer, da de lørdag eftermiddag havde besøg af en flok sejrshungrende bjørne fra Bakken Bears.

Til dagens kamp kunne 79ers præsentere en ny spiller i holdopstillingen, idet amerikanske Demetrius Philips havde fået sin spilletilladelse. Med Philips spilleklar kunne Hørsholm mønstre lidt mere størrelse under kurven, og det var der brug i kampen mod de store bjørne.

Bears kom ind til kampen med fem friske nederlag i bagagen, og fra kampens start kunne man se, at Århusianerne havde noget de skulle bevise. Gæsterne kom generelt lidt lettere til scoringerne og efter tre minutter var de foran 4-12. 79ers kæmpede dog bravt, og begyndte efterhånden at ramme på deres skud, hvilket betød, at stillingen efter de første 10 minutter var 23-28 til Bears.

Efter en pointfyldt første periode, blev andet quarter en lavtscorende affære. Bears kom bedst fra start med først et dunk af Brandon Penn og dernæst et af Okolie Quincy.

79ers kom til mange scoringschancer, men procenterne var ikke lige på værternes side. Et zoneforsvar i slutningen af perioden bragte Hørsholm fra 28-38 til 35-40. Gæsternes helt store pointsluger, Brandon Penn, sluttede dog perioden af med en giftig trepointscoring til halvlegsstillingen 35-43.  

Efter pausen var det atter med bjørnebanden i førersædet, og de kunne efter godt fem minutters spil bringe sig foran 41-56. Det lignede et afgørende nådestød, men Hørsholms Atila Kovac havde andre planer. Med to treere i træk samt et lay up bragte han lidt håb tilbage på Hørsholmbænken. Håbet smittede af på de godt 300 tilskuere, der kvitterede med høje bifald og livlige tilråb. Bakken lod sig dog ikke påvirke, og holdt fast i en føring på 55-65 ved indgangen til fjerde periode.

Det lykkedes aldrig 79ers at komme tættere på end 10 point, og da hjemmeholdet samtidig måtte se Brenton Butler humpe fra banen efter en voldsom usportslig fejl begået af gæsternes Nicolai Iversen, kunne Bakken Bears hive en sikker sejr hjem på 71-85.

Trods nederlaget var der flere lyspunkter at spore på 79ers-holdet. Især unge Anders Schou spillede en næsten fejlfri kamp, og tilsat en godt skydende Atila Kovac samt en hæderlig debut til Demetrius Philips ligner Hørsholm stadig et hold, der kan blande sig i kampen om slutspilspladserne i den bedre halvdel.

For 79ers scorede Atila Kovac 19, Zarko Jukic 14, Anders Schou 11, Demetrius Philips 10, Brenton Butler 9, Daniel Mortensen 5, Frederik Hougaard 3 point.

Hos gæsterne fra Bakken Bears scorede Brandon Penn 27, Nicolai Iversen 20, Kenneth Barker 15, Chris Christoffersen 7, Thomas Lærke 6, Okolie Quincy 4, Mortens Sahlertz 2, Christian Lindbergh 2 og Sebastian Aaris 2 point.

Kampens to Firestartere blev Atila kovac fra Hørsholm 79ers og Brandon Penn fra Bakken Bears.

Ligaens førerhold slår Aalborg Vikings i sidste minut

26.01.2014

 Med et minut var Aalborg Vikings i gang med at fuldføre den anden sensation på 10 dage.

I forrige uge slog Aalborg Basketligaens daværende førerhold Svendborg Rabbits på udebane, og lørdag var det nye førerhold Randers Cimbria ved at lide nederlag i Aalborg.

Med 57 sekunder igen af kampen bragte Vikings sig foran 93-91, og fik bolden igen efter en usportslig fejl til Randers. Med alle chancer for at lukke kampen, fik Vikings imidlertid smidt bolden væk, og efter et flot gennemspillet angreb fik Randers' Mike Nielsen sat tre point i kurven med 24 sekunder igen.

Vikings gik så efter et skud til ligaens topscorer Joey Haywood, men en dum misforståelse førte til endnu en turnover. Haywood stod med bolden i mere end fem sekunder, mens han lod tiden tælle ned, hvilket er ulovligt, og Randers fik bolden igen. Haywood forklarede efter kampen, at i Nordamerika tæller dommeren med hænderne foran kroppen, mens det ikke er tilfældet i Europa.

Vikings fejlede nu Chris Nielsen, der fra straffelinjen bragte Randers foran 93-96. Vikings tog en timeout, og på indspillet forsøger man at finde Joey Haywood. Haywood ramler sammen med Randers' Chris Nielsen, som falder, og får revet Haywood med ned. I faldet mister Haywood bolden, og Randers får den igen.

Igen fejler Vikings, og da Chris Nielsen rammer et af to straffekast er kampen lukket, og Randers Cimbria slipper afsted med en sejr på 93-97 (30-31, 20-25, 20-21, 22-21).

For Vikings scorede Joey Haywood 27 point mens Bonell Colas satte 30 point på tavlen for gæsterne.

All Star 2014 - Øst-holdet er på plads

24.01.2014

Lørdag den 8. februar afvikles årets All Star kamp i Svendborg Idrætscenter.

Øst-holdet (bestående af klubberne, SISU, Værløse BBK, Hørsholm 79ers, Team FOG Næstved og Falcon) har nu sit hold klar.

7 spillere er valgt gennem den afstemning der var her på siden i december/januar og de sidste 5 spillere er udtaget af holdets 2 coaches, Nemanja Jovanovic (Hørsholm 79ers) og Bogdan Karaicic (Team FOG Næstved). 

De 12 spillere der skal tage sejren med hjem til Øst er:

 • Frederik H. Nielsen, Hørsholm 79ers
 • Gabriel Iffe Lundberg, Falcon
 • Mickey Dennis, SISU
 • Brenton Butler, Hørsholm 79ers
 • Peter Møller, Værløse BBK
 • Mikael Vincents Nielsen, SISU
 • Jordan Clarke, Værløse BBK
 • Joe Benjamin, SISU
 • Morgan Sabia, Team FOG Næstved
 • Zarko Jukic, Hørsholm 79ers
 • Alexander Bak, Falcon 
 • Liam Potter, Team FOG Næstved

Klik her for at se fotos af hele Øst-holdet.

Har du ikke allerede købt din billet til kampen kan du nå det endnu. For bare kr. 50,- se de bedste basketball spillere i DK i aktion.

Udover en hæsblæsende kamp mellem Øst og Vest holdet vil man kunne opleve både 3-points og dunkekonkurrence. 

Før kampen er der indledende runder og i pausen i All Star kampen afgøres det hele.

For at købe din billet skal du klikke her

Cimbrias protest afvist

22.01.2014

I forbindelse med kampen den 12. januar i Kildeskovshallen mellem SISU og Randers Cimbria nedlagde Cimbria protest over en fejlagtig rettelse af en scoring i 1. minut i omkampen.

SISU havde scoret en 3-pointer som blev noteret som en 2-point scoring. Dette blev senere i omkampen rettet og Cimbria valgte herefter at nedlægge protest.

DBBF`s Disciplinærudvalg har nu behandlet protesten og har afvist denne, således at kampens resultat på 106-103 til SISU står ved magt.

Du kan læse hele afgørelsen her.

Team FOG Næstved vinder en tæt kamp mod SISU

22.01.2014

Trepointsscoringerne blev afgørende i tirsdagens opgør i Kildeskovshallen.

Før dagens opgør blev Mickey Dennis hyldet, da han i sidste kamp overgik Peter Johansens totale pointrekord i Basket Ligaen.

Han modtog en signeret Spalding bold og en anden gave, og det var også meget passende, at det var Team FOG Næstved, der var dagens modstander, da Mickey har tilbragt stort set lige så meget tid på Sydsjælland (4 sæsoner), som han har i SISU.

Også Joe Benjamin er tidligere Næstved-spiller, og netop Mickey og Joe gik amok i første periode med 9 point hver, mens Chris Matagrano scorede 6. For Næstved gik Morgan Sabia lige til sagen og scorede tre 3’ere i første periode, mens Luciano de Souza leverede 7 point og Liam Potter 5. De første 10 minutter var tætte og spillet hurtigt med mange scoringer, og perioden endte 29–27 til hjemmeholdet.

Anden periode var lige så tæt. Marius Kasiulevicius kom i gang med 7 point og Alex Murphy bidrog med 6. Chris Matagrano var stærk under kurven og fik 8 point i perioden. Den sluttede 50–48, og alt var stadig åbent i kampen.

Tredje periode var også meget lige i starten, og holdene fulgtes ad til 57–57, men så begyndte Næstved at skabe lidt afstand for første gang i kampen, og perioden endte 62–68. SISU havde problemer med at få bolden gennem netmaskerne og scorede kun 12 point i perioden.

Fjerde periode blev ikke meget bedre for SISU til trods for, at Mikael Vincents Nielsen scorede i alt 15 point i de sidste 10 minutter. Næstved kom op på en 11-points føring, 68–79, og kampen syntes tæt på afgjort. SISU gav dog ikke op og fik næsten kontakt ved 90–92 men tiden var dog for knap, og Næstved kørte sejren hjem med straffekast til sidst.

SISU scorede 32% fra 3 point-land og Næstved 50%, hvilket er meget mere, end Næstved plejer (normalt er de på 27% i snit). Faktisk har Næstved i netop sine to kampe mod SISU haft den højeste 3-points scoringsprocent i denne sæson.

Næstved, SISU og Aalborg deler nu pointmæssigt 6.- til 8.-pladsen på 14 point, men Næstved er, grundet deres to sejre, bedre end SISU indbyrdes, hvis de slutter på samme pointantal, når grundspillet er ovre. Team FOG er vært for Svendborg næste onsdag, mens SISU tager cyklen til Frederiksberg for at møde Falcon/BFX på torsdag.

Topscorere: SISU: Mikael Vincents Nielsen 21 point, 1 rebound, 6 assists; Chris Matagrano 20 point, 7 rebounds, 2 assists; Joe Benjamin 20 point, 9 rebounds, 2 assists; Mickey Dennis 17 point, 5 rebound, 3 assists.

Topscorere: Team FOG Næstved: Morgan Sabia 21 point (4/5 på 3-point), 10 rebounds (double-double), 1 assist; Marius Kasiulevicius 17 point, 1 rebound, 4 assists; Alex Murphy 14 point, 2 rebounds, 7 assists; Luciano de Souza 14 point, 4 rebounds, 2 assists; Liam Potter 12 point, 5 rebounds, 1 assist.

Trænerne til All Star 2014 er på plads

20.01.2014

Lørdag den 8. februar løbet årets All Star arrangement af stablen i Svendborg Idrætscenter.

Træerne for de 2 hold er nu udtaget og ser ud som følger:

VEST-holdet
Morten V. Hansen, Randers Cimbria og Craig Pedersen, Svendborg Rabbits

ØST-holdet
Nemanja Jovanovic, Hørsholm 79ers og Bogdan Karaicic, Team FOG Næstved

I løbet af de kommende uge vil vi præsentere spillerne der skal være med til at skabe en festlig basketball dag i Svendborg Idrætscenter.

Har du ikke allerede sikret dig din billet, kan du nå det endnu. Du skal bare klikke her, indbetale kr. 50,- og så har du sikret dig adgang til arrangementet.

Du kan også købe billet til clincien som ligger om formiddagen forud for selve All Star kampen. Her vil VEST-holdets spillere og trænere undervise dig i deres færdigheder.