Nyheder

Cimbria slår Rabbits i topopgøret

03.02.2014

Randers Cimbria fik søndag eftermiddag den bedst tænkelige genoprejsning efter torsdagens triste nederlag. En sejr over rivalerne fra Svendborg blev nemlig en realitet efter en velspillet og imponerende holdindsats mod en af de helt store aktører i dansk basket, Svendborg Rabbits.

Adrian Casas var tilbage blandt starterne hos Cimbria og han gengældte tilliden med flot spil i både angreb og forsvar, blandt andet med to vigtige 3. pointers i første periode. Jonell Smith fra Svendborg Rabbits var igen i en liga for sig og Cimbria havde svært ved at stoppe ham. Med to minutter tilbage af 1. periode var stillingen 18-11 inden Smith scorede 8 points i træk for kaninerne. Det var dog ikke nok for Svendborg, for velspillende Chris Nielsen og Mike Nielsen satte begge 3. pointers og Cimbria kunne gå ind til 2. periode med en 26-19 føring.

Første periode bød også på 3 hurtige fejl til Troy Gottselig, der måtte se hele 2. periode fra bænken, mens Casper Stage og Patrick Nielsen overtog og gjorde det flot.

2. periode fortsatte i samme dur som 1. periode. Cimbria spillede stabilt og holdt Rabbits fra at komme afgørende ind i kampen til midt i perioden, bl.a. via 5 points fra Charlie Burgess. Således var Cimbria foran med 34-25 midt i perioden inden Jonell Smith scorede 6 af sine 14 points i perioden og bragte Rabbits på 34-31.

Derfra gik det slag i slag frem mod halvlegspausen. Bonell Colas var effektiv som altid og scorede sammen med Chris Nielsen og Adrian Casas 14 point og selv om Will Paul satte en 3. pointer sidst i perioden, så var det Cimbria der kunne gå til pausen med en 48-43 føring. Perioden blev vundet 22-24 af Svendborg.

3. periode viste at Cimbria havde fået bedre fat i Jonell Smith. Chris Nielsen leverede fantastisk forsvar på pointguarden og han havde kun 4 point i perioden som Cimbria vandt 26-17 og stillingen var 74-60 inden sidste periode.

Rabbits kom klart bedst ud til sidste periode. Will Paul og Jonell Smith scorede hurtigt inden Bonell Colas pyntede lidt på det til 76-64 to minutter inde i perioden. Derefter viste Claus Magaard, som Cimbria indtil da havde haft godt styr på, hvorfor han er så farlig. To 3. pointere i træk fra hans hånd og stillingen var 76-70 inden Charlie Burgess satte 3 af sine 19 points i kampen efterfulgt af scoringer af Bonell Colas og Chris Nielsen til stillingen 83-71 med 4 minutter tilbage af kampen. Inden da havde Christian Bendtsen været på banen og leveret en flot stykke rutineret forsvars arbejde, mens Bonell Colas fik et hvil.

Med 4 minutter tilbage af kampen, fulgtes holdene ad. Troy Gottselig satte to af sine 12 points for Randers efterfulgt af 3. point fra tidligere Randers spiller Damian Ocana. Chris Nielsen satte 3 af sine 20 points efterfulgt af endnu 2 point til Will Paul. Stillingen var således 91-78 med 3 minutter igen af perioden.

Det var tydeligt at Rabbits skulle finde points fra andre en Jonell Smith, men det skete ikke og selv om Rabbits i sidste minut havde endnu en 3. pointer af Ocana, så holdt Cimbria et højt niveau og lavede få spilmæssige fejl, samtidig med at de kom til scoringschancer i hvert angreb. Så med 5 point til sidst i kampen af Cimbria, så kunne kronjyderne trække sig ud af kampen med en 96-87 sejr over fynboerne.

Dermed bevarer Randers Cimbria deres førsteplads i Basketligaen og Svendborg Rabbits må se sig overhalet på anden pladsen af Bakken Bears. Med sejren er Randers Cimbria sikker på en top 4 placering i grundspillet.

For Randers Cimbria havde Bonell Colas 27 points og 21 rebounds! Chris Nielsen havde 20 points og 10 assists, Charlie Burgess havde 19 points, Troy Gottselig 12 points, Adrian Casas 11 points og 6 rebounds, Mike Nielsen havde 4 points og Casper Stage 3.

For Svendborg Rabbits havde Jonell Smith imponerende 39 points, Will Paul 17, Damian Ocana 15, Claus Magaard 6, Antonio Porta 4, Mads Bloch 4, Tommy Tomsic 2.

SISU slår Horsens IC

03.02.2014

De gule fra Horsens IC kom til Gentofte som svage favoritter i dagens opgør efter en lang række flotte sejre i de seneste kampe over alle i top-3; Randers Cimbria, Svendborg Rabbits og Bakken Bears.

SISU har også spillet flot basket på det seneste, men resultaterne har været lidt mere blandede med sejr over Randers men også et skuffende nederlag til Falcon i midtugen.

Horsens havde medbragt ca. 10 glade, optimistiske og højtråbende fans, og i alt 115 tilskuere havde fundet vej til Kildeskovshallen til det, der skulle vise sig at blive en uhyre seværdig kamp.

Horsens startede opgøret bedst, kom hurtigt på 2-8, og SISU-fansene begyndte allerede at sidde med en dårlig fornemmelse i kroppen, men spillerne ville det heldigvis anderledes, og en stærkt spillende Chris Matagrano og Mikael Vincents Nielsen holder SISU inde i kampen.

Sidst i perioden ved stillingen 27-23 sætter Mickey Dennis en helt utrolig 3’er fra midten helt ude i højre side, og hjemmeholdet kan gå fra en tempofyldt 1. periode med en snæver føring på 30-27.

I 2. periode starter SISU bedst ud og bringer sig foran med små 10 point. Igen er det Mikael Vincents, der fører taktstokken og med hurtige gennembrud dirker han Horsens’ forsvar op gang på gang. Det virker som om, at Horsens synes, at de har styr på sagerne - velvidende at de sikkert kan lave endnu et super comeback ligesom mod Randers i midtugen. SISU vinder således perioden med 10 point, 30-20 og er foran med 13 ved pausen, 60-47. Og endnu en gang slutter SISU perioden af med en utrolig 3’er - denne gang ved Søren Olsen.

Igen i 3. periode starter SISU bedst og bringer sig op med 19 point. Horsens holder sig inde i kampen via en utroligt godt skydende Vedran Borovcanin, der scorer 8 point i perioden, heraf to 3’ere. SISU taber dog pusten lidt i slutningen af perioden, og Horsens arbejder sig ind i kampen igen. Især Keane Thomann skaber problemer i SISUs forsvar. Perioden slutter uafgjort, 22-22, så SISU holder sin føring med i alt 82-69.

I 4. periode går Horsens’ point guard Skyler Bowlin amok. Han sætter 4 3’ere og er med til at bringe Horsens meget tæt på sejren, men i de afgørende øjeblikke er heldet med SISU og Horsens laver nogle fatale turnovers. Derfor kan SISU og Mickey Dennis med sine 10 point i sidste periode trække sig sejrrigt ud af en til tider meget flot spillet kamp. Slutresultat: 103-94 (30-27, 30-20, 22-22, 21-25).

Man må bare sige, at Basket Ligaen udvikler sig mere og mere uforudsigeligt i år til glæde for alle fans af god basketball. Falcon fortsatte i en af weekendens andre kampe fremgangen med sejr over Hørsholm, mens Randers slog Svendborg. Alt i alt lægger det op til et meget spændende slutspil.

Topscorere for SISU: Chris Matagrano 23, Mikael Vincents 20 og Mickey Dennis 17 point

Topscorer for Horsens IC: Skyler Bowlin 29 og Vedran Borovcanin med 26 point.

Kampens spiller: Chris Matagrano, SISU.

Bemærk at stats mangle for de sidste minutter af kampen. Dette vil blive rettet i løbet af mandagen.

Falcon fortsætter sejrsstimen

02.02.2014

Første Basketligakamp i Skovlunde hallen siden 2002, og det var en sydende  hal der ventede begge holds spillere til aftenens kamp.

Kunne BMS/Falcon fortsætte de gode takter fra torsdagens sejr ov SISU eller ville Hørsholm 79ers bremse dette.

BMS/Falcon med Christian Thomsen tilbage i truppen og stadig med Iffe Lundberg ude. Mens 79ers kun havde 9 mand klar til kamp, ved blandt andet Brenton Buttler og Attila Kovac ude med mindre skader.

Det er et udehold der kommer flyvende ud af starthullerne på den larmende ude bane. Specielt Daniel Mortensen der havde en storkamp, har 10 point i de første 5 minutter. Fra BMS/Falcon ligger Robert Thurman stærkt ud med et dunk efter et minut og har generelt en rigtig flot kamp på dagen. Et stort skydende 79ers hold kan gå til pause 31-14.

BMS/Falcon ligner et hold der virkelig har brugt pausen godt, og ligger godt fra land med en tre´er af Nicolas Christen og Andreas Meilby og vinder de første 7 minutter af perioden 15-2, igen på gode indspil til Robert eller penetrationer hvor guardsne er gode til at dishe af under kurven. 79ers Anders Schou stopper blødningen og holder 79ers i teten inden halvlegen 18-7 (32-38).

Umiddelbart en stilling begge hold kan være tilfredse, da det tideligt så sort ud for hjemmeholdet. Mens 79ers specielt burde være tilfreds med deres angrebsspil.

Taylor når ikke og komme på tavlen i første halvleg og det var tydeligt noget der prægede hans spil.

Så da han i første angreb sætter en tre´er, er det tydeligt at han får løsnet op. BMS/Falcon får virkelig sat sig på spillet fra starten efter halvleg og de første 5 minutter vindes 12-2 med 9 point fra Darby. Unge Daniel Mortensen bliver dog ved med at gøre det onde og har 3 3ere i træk og holder 79ers inde i kampen 21-13 (53-51).

Daniel Mortensens fantastiske spil fortsætter i fjerde periode imens Andreas Meilby og Robert Thurman gør det godt inside under kurven, hvor BMS/Falcon virkelig har fået fat. Frederik HN og Jonas Bro arbejder hårdt på hinanden hele kampen, og bør begge få en masse kredit for det store flid på dagens. Kampen svinder frem og tilbage med en boldbesiddelses forskel i margin. Men ingen af holdene viser tegn på nerver. BMS/Falcon har dog heldet med store hustle plays underkurven tvinger de sig i teten i slutminutterne.

Men 79ers straffer BMS/Falcon hårde forsvar og tvinger straffe frem i man boldsiddelser og æder stille og roligt der momentum tilbage i kampen. Med to sekunder tilbage af kampen har BMS/Falcon bolden i siden og på indspillet får Christian Thomsen bolden som sætter den uden tøven til trods for at dette var hans første scoring i kampen til sejr på 72-70 (19-19).

For Falcon scorede:
Robert Thurman 28 pts, 15 reb Taylor Darby 18 pts, 4 reb og Andreas Meilby 11 pts, 3 reb

For Hørsholm 79ers scorede:
Daniel Mortensen 23 pts, 5 reb, og Anders Skou Hansen 16 point

Falcon vinder det Københavnske lokalopgør

31.01.2014

Hjemmeholdet gav debut i aftens kamp til Darby Tayler i lokalopgøret mod SISU og det viste sig at være en god ide.

BMS Falcon stillede op med en formation, der viste holdets stærke bredde. Der var var afbud fra Iffe Lundberg, Christian Thomsen og Aske Thorsteinsson, men til gengæld var Yaw Gyamfi og Andreas Meilbye klar igen efter skadespauser. 

Hjemmeholdet lagde stærkt fra land. 12-3 efter 4 minutter og føringen blev øget til 20-10 i 7. minut. Men en klog time-out fra Sisu fik ændret på de forhold og pludselig var Sisu med et 13-2 run foran 23-22 minutter. Jonas Bro sørgede dog for føring til hjemmeholdet på 24-23.

Anden quarter startede med at BMS Falcon øgede til 29-23, men så lavede Sisu igen et godt run, 15-0, og så var Sisu pludselig foran 38-29. Perioden slutter med en buzzer-beater til Darby Taylor, 41-36 til Sisu. Hjemmeholdets sammenspil havde ikke set helt så godt ud i denne periode.

Tredie quarter var i hjemmeholdets favør, omend kun 24-18, så BMS Falcon var beskedent foran da kampen gik ind til fjerde quarter, 60-59. Og nu begyndte BMS Falcons større bredde begyndte at gøre sig gældende, kombineret med en intens forsvarsindsats, hvor Niki Thamjidi og Andreas Meilbye gik forrest. 

Fjerde quarter startede med et par scoringer ved Darby Taylor og Robert Thurman, 64-59. Derfra førte hjemmeholdet resten af kampen. Der kom spænding på til sidst, hvor Sisu nåede på 75-78, før det sluttede med BMS Falcon sejr på 80-75.

Sisu blev som altid anført af altid farlige og dygtige Mickey Dennis (24 pts). Det er altid en fornøjelse at se Mickeys evne til at være her, der og allevegne, kamp efter kamp. Joe Benjamin blev noteret for 18 og Michael Vincents for 14 pts.

Hos BMS Falcon kommer man ikke uden om Darby Taylor. Flot debut med 28 points og double digits med 15 rebounds. Også Robert Thurman var i double med 14 pts og 12 rebounds. Jonas Bro scorede næst flest med 15 pts.

Coach Rade Vojnovic havde alle spillere med i rotationen. Dejligt at se Yaw Gyamfi og Andreas Meilbye tilbage efter skader. To særlige situationer skal nævnes til sidst: Andreas Meilbyes stille, men meget intense jubel efter hans 3-pointer til 71-65. En scoring der betød noget. Og endelig Niki's ihærdige forsvarsspil og hustler-style. Det kan ikke ses af statistikken, men virkningen af den ihærdighed ift holdet er kolossal.

Bears slår Team FOG Næstved

31.01.2014

Der stod revance i øjnene på spillerne hos Bakken Bears forud for kampen mod Næstved – der modsat lugtede blod med baggrund i to overraskende sejre over Bakken Bears og Svendborg de seneste to uger….. så scenen var sat !!!

Bakken startede flot og bragte sig foran planmæssigt – men et par lidt pudsige skridtkendelser + en usportslig fejl kostede i den anden ende, hvorved Næstved kom tilbage i kampen. Kun en buzzer-lay-up af Andreas Jacobsen betød en Bakken-føring efter 10 minutter på 21-18.

Anden periode var ”underlig” – endnu en teknisk fejl og en lidt rodet affære med en til tider lidt ”anstrengt” stemning på banen med flere frustrerede spillere i begge lejre. Quincy Okolie var højtflyvende og havde igennem hele kampen en række fantastiske blocks. Bakken Bears var svingende og manglede den nødvendig koncentration i forsvaret. Chris stemplede dog ind i angrebet og ikke mindst Andreas gjorde en forskel og scorede fornemt tre gange i træk. Men Næstved spillede med konstant, hvilket resulterede i en halvlegsstilling på 41-42.

Man må regne med, at der i pausen blev talt med store bogstaver fra coachteamet hos hjemmeholdet. Og efter nogle minutter med skiftende scoringer fik Bakken Bears endelig fat i det kloge spil anført af erfarne Søren Ege, der blandt andet fra straffelinjen var usvigelig sikker med 8 scoringer i streg. Bakken Bears pressede Team Fog Næstved højt på banen og stjal ganske mange sekunder i opspillet – og efter 3. periode førte BB med 67-58.

I 4. periode er det fortsat lidt med op- og nedture (egentlig for begge teams) – og samtidig  fortsatte Quincy Okolie med at dominere under kurv (med intet mindre end 8 blocks i kampen). Desuden havde han på det helt rigtige tidspunkt et monster-dunk – og sidst i perioden ville også Nicolaj Iversen vise, at han trods de nu 34 år, stadig mestrer et dunk i hovedet på modstanderne. Til sidst rinder tiden ud og en periodevis lidt ond kamp finder sin helt rigtige vinder. Bakken Bears slutter kampen som vinder med cifrene 77-68.

Til trods for, at hverken Thomas Lærke og Brandon Penn er nævnt i referatet – ja så bidrog de bestemt også til sejren med henholdsvis 15 og 12 point. For udeholdet var det Aljosa Ceranic og Liam Potter, der var bedst scorende – begge med 14 point.

Næste hjemmekamp er nu på mandag den 3. februar, hvor Bakken Bears møder Falcon kl. 19.00 i Vejlby Risskov Hallen

Horsens IC vinder overraskende efter comeback i fjerde periode

30.01.2014

Både Randers Cimbria og Horsens IC havde inden dagens kamp kun lidt et enkelt nederlag i deres seneste fem kampe. Dog sætter Randers’ placering som nummer et i ligaen alligevel dem i favoritsædet inden aftenens kamp. Modstanderen var ligaens nummer fire, Horsens IC.

Sidste gang de to hold mødte hinanden, blev kampen uhyggelig tæt, og Randers Cimbria trak en udebanesejr hjem på 82-83.

Derfor var der lagt op til en yderst spændende og velspillet basketballkamp. I de tre første perioder lignede det en sikker Randers-sejr, men fjerde periode ændrede alt. Med meget hjælp fra de medrejsende, gul-klædte fans lavede Horsens et comeback, der resulterede i en overraskende sejr på 86-90.

Selvom de var hjulpet godt på vej af deres medrejsende fans, kunne Horsens IC ikke hamle op med Randers Cimbria i første periode.

Randers startede med at erobre bolden, hvorefter Charlie Burgess kunne score kampens første 3 point. Derefter var det hjemmebanedebutanten Troy Gottselig der kunne lægge bolden i kurven. Derefter var der nogle urolige minutter fra begge hold, dog blev Randers ved med at dominere, og de kunne gå fra banen med en føring på 26 – 16. Både Troy Gottselig og Charlie Burgess scorede 9 point i første periode, og var dermed hovedårsagen til Randers’ 10-måls føring. 

Horsens åbnede anden periode med en scoring, hvorefter Charlie Burgess endnu en gang scorede 3 point. Derefter lavede begge hold fejl, men Horsens brød den uheldige stime med en scoring til 29-22. Så begyndte tingene at gå Horsens vej, og grundet en del Randers fejl kunne de score til 33-31. Bonell Colas dækker godt op og stjæler bolden, hvorefter han selv dunker den i kurven. Casper Stage scorer også, men Horsens svarer hurtigt igen med en scoring til stillingen 37-36.

Dette får Randers Cimbria til at tage en time-out, som skulle vise sig at gøre underværker. Randers Cimbria scorede efterfølgende syv point i streg, og Chris scorede til 44-36. Så var det Horsens’ tur til at tage en time-out, den blev dog langt fra lige så effektiv, og stillingen ved pausen var 50-40. Igen i anden periode var Charlie Burgess topscorer med 8 point i perioden. 

I starten af tredje periode slog Troy Gottselig for alvor sit navn fast, med et par hurtige scoringer. Begge hold laver stadig dumme fejl, dog formåede Randers stadig at holde niveauet langt det meste af tiden, og derfor kunne de langsomt udvide deres føring. Den hidtil største Randersføring var ved stillingen 73-49. Horsens hentede dog en smule ind, og spillerne kunne gå fra banen med stillingen 77-58. Selvom Frederik Rungby og Jonas Zohore fra Horsens begge nåede op på 14 point i alt i løbet af tredje periode, må de se sig overtrumfet af Troy Gottselig og Charlie Burgess som nåede op på henholdsvis 17 og 24 point i løbet af perioden. Chris Nielsen brillerede også i tredje periode med 13 point, og 16 point i alt. 

I fjerde periode gik det langsomt ned af bakke for hjemmeholdet. Efterhånden som Horsens kom tættere og tættere på, begyndte Randers at lave flere og flere fejl, og dette resulterede i, at det der før havde lignet en sikker sejr, nu lige pludselig ikke engang lignede en sejr. Horsens kunne med cirka 3 minutter tilbage udligne til stillingen 81-81. Derefter gik absolut ingenting Randers’ vej, bolden ville bare ikke i kurven, og Horsens bragte sig foran 81-86. Derefter reducerede Chris Nielsen til 83-86, men med endnu en Horsens scoring så det meget svært ud for hjemmeholdet. Charlie Burgess scorede 2 point, og der er endnu en gang time-out.

Stillingen var 86-88, og der resterede 52 sekunder af kampen. Efter timeouten sender Chris Nielsen bolden af sted mod kurven, men bolden rammer ikke i, og Horsens sikrer sig en sejr på 86-90. 

Randers taber udelukkende kampen i fjerde periode. En ellers forholdsvis velspillet kamp, blev ødelagt af en periode, hvor Randers kun formåede at score 9 point, hvilket jo på ingen måder er tilfredsstillende. 

Topscorere: 
Randers Cimbria: Charlie Burgess 27 Chris Nielsen 22 og Troy Gottselig 17 point. 

Horsens IC: Jonas Zohore, 21 point, Skyler Bowlin 18, Frederik Rungby og Keane Thomann hver 14 point. 

All Star 2014 - De sidste 3 spillere til Vest-holdet er på plads

29.01.2014

De 2 coahces for Vest-holdet ved All Star 2014 har nu sat navne på de sidste 3 spillere på deres hold.

Tidligere på ugen blev de først 9 spillere udtaget og da der var indløbet afbud fra de udtagne Bakken Bears spillere, måtte de 2 coachen lige i tænkeboksen inden de kunne beslutte sig.

Det har de gjort nu og de sidste 3 spillere til Vest-Holdet blev:

 

 • Frederik Rungby, Horsen IC
 • Mads K. Rasmussen, Aalborg Vikings
 • Troy Gottselig, Randes Cimbria

Du kan se hele Vest-holdet ved at klikke her.

Har du ikke allerede købt din billet til kampen kan du nå det endnu. For bare kr. 50,- se de bedste basketball spillere i DK i aktion.

Udover en hæsblæsende kamp mellem Øst og Vest holdet vil man kunne opleve både 3-points og dunkekonkurrence. 

Før kampen er der indledende runder og i pausen i All Star kampen afgøres det hele.

For at købe din billet skal du klikke her.

Team FOG Næstved fortsætter det gode spil

28.01.2014

For bare et par uger siden var Team Fog Næstveds spille ikke noget man råbte hurra for, men efter trænerskiftet har Bogdan Karaicic virkeligt sat skik på holdet.

Det fik næsten 900 tilskuer at se i mandagens kamp mod pokalvinderne fra Svendborg Rabbits.

1. periode 20 – 15: Svendborg startede perioden i et meget højt tempo, men det lykkedes for Team Fog Næstved at følge med – ja det lykkedes endda for Team Fog Næstved at bringe sig foran med 10 point efter et par meget gode minutter.

Team Fog Næstved spillede forrygende, men så var det som om, at Svendborg fattede alvoren  og fik halet ind på Team Fog Næstveds føring.

2. periode 46 – 23: Team Fog Næstved havde en nervøs start på perioden, men det fik holdet hurtigt rystet af sig og efter forrygende spil udbyggede Team Fog Næstved føringen til 46 – 23 ved periodens slutning. Det var næsten for godt til at være sandt, men Team Fog Næstved kunne det hele – godt anført af Mathias Bak Christensen (14 point i kampen), som spillede en rigtig god kamp.

3. periode 65 – 47: Det må have været med bange anelser, at Team Fog Næstved så frem til de 2 sidste perioder set i lyset af Svendborgs 2. halvleg i pokalfinalen mod Bakken Bears.

Og det startede da heller ikke optimalt for Team Fog Næstved, som tog hasarderede chancer og smed flere bolde væk.

Tempoet var skruet op fra Svendborgs side. Men det lykkedes for Team Fog Næstved at holde stand, så føringen stort set forblev intakt.

4. periode 85 -70: Svendborg startede perioden med et gevaldigt pres, som betød, at Team Fog Næstveds føring skrumpede.

Men Team Fog Næstved holdt stand, selv om man også i denne periode sad med hjertet oppe i halsen. Så en overraskende, men fortjent sejr til Team Fog Næstved på 85-70 (20-15, 26-8, 19-22, 20-25).

Topscorer i kampen blev for Team FOG Næstved Morrgan Sabia med 18 point. For Svendborg Rabbits scorede Jonell Smith 25 point.

All Star 2014 - Vest-holdet næsten på plads

27.01.2014

Efter at Øst-holdet til All Star 2014 blev præsenteret tidligere på ugen er turen nu kommet til Vest-holdet.

Vest-holdet (bestående af klubberne, Horsens IC, Aalborg Vikings, Svendborg Rabbits, Randers Cimbria og Bakken Bears) har nu 9 af sine 12 spillere klar, til begivenheden der finder sted den 8. februar i Svendborg Idrætscenter 


7 spillere er valgt gennem den afstemning der var her på siden i december/januar og de sidste 5 spillere er udtaget/bliver udtaget af holdets 2 coaches, Morten V. Hansen, Randers Cimbria og Craig Pedersen, Svendborg Rabbits.

De 9 spillere der foreløbigt er udtaget til Vest-holdet er:

 • Joey Haywood, Aalborg Vikings
 • Skyler Bowlin, Horsens IC
 • Chris Nielsen, Randers Cimbria
 • Johnell Smith, Svendborg Rabbits
 • Vedran Borovcanin, Horsens IC
 • Charlie Burgees, Randers Cimbria
 • Will Paul, Svendborg Rabbits
 • Bonell Colas, Randers Cimbria
 • Joe Burton, Aalborg Vikings

De sidste 3 spillere til Vest-holdet vil blive offentliggjort snarest.

På grund af Bakken Bears deltagelse i Euro-Cup og et meget sammenpresset kampprogram i foråret har BL godkendt at der ikke deltager spillere fra Bakken Bears.

Klik her for at se fotos af hele Vest-holdet. Og klik her for at se hele Øst-holdet.

Har du ikke allerede købt din billet til kampen kan du nå det endnu. For bare kr. 50,- se de bedste basketball spillere i DK i aktion.

Udover en hæsblæsende kamp mellem Øst og Vest holdet vil man kunne opleve både 3-points og dunkekonkurrence. 

Før kampen er der indledende runder og i pausen i All Star kampen afgøres det hele.

For at købe din billet skal du klikke her

Horsens IC vandt point orgie

26.01.2014

I en kamp hvor der i første halvleg ikke var fokus på forsvaret vandt HIC i dag med 103-89 over Værløse BBK.

Der var blafren i netmaskerne fra kampens start. Aksel Karason ramte to treere i Værløses to første angreb, mens Skyler Bowlin og Vedran Borovcanin ramte treere for HIC.

Dette var begyndelsen til et usædvanligt scoringrigt quarter. Efter der første ti minutter førte Værløse med 35-30 og havde ramt ikke mindre end 7 treere. Dette skyldes flot og effektiv spil fra Værløse, men også sløset forsvar fra HIC.

Bedste mand for HIC var Vedran Borovcanin der scorede 16 pointi perioden. For Værløse havde David Knudsen 13 point.

I anden periode kom der lidt mere styr på forsvarsspillet fra begge sider. Det var dog det meste af tiden med Værløse i førersædet, og især Peter Møller viste høj klasse.

For HIC trådte Skyler Bowlin i karakter og scorede 9 point i perioden. Ved pausen var stillingen helt lige 56-56. Værløse havde skudt imponerende 10 for 15 fra treeren i første halvleg.

I anden halvleg kom HIC med stor energi. Værløse modstod dog presset, hvor Peter Møller igen storspillede. Aksel Karason fortsatte med at ramme udefra og kampen var helt lige. Vedran Borovcanin var nærmest en enmandshær for HIC og scorede 13 ud af 21 point i perioden.

I fjerde periode trykkede HIC lidt hårdere på speederen og flere gange var Værløse ved at knække, da de var nede med 10 point, men de kæmpede sig tilbage, og først med ca. 3 minutter igen var kampen afgjort.

Horsens IC vinder til slut med 103-89 (30-35, 26-21, 21-17, 26-16).

Der skal lyde stor ros til det unge Værløse mandskab, hvor Peter Møller og David Knudsen spillede fremragende. For HIC var den helt store profil Vedran Borovcanin der scorede efter behag, men også Skyler Bowlin spillede godt. Emmanuel Mbe fik sin debut, og på de 7 minutter han spillede tog han 2 angrebsrebounds og viste sit potentiale i forsvaret. 

Næste kamp for HIC er på torsdag, hvor topholdet Randers Cimbria venter. 

Topscorer HIC: Vedran Borovcanin 33,
Topscorrer Værløse BBB: Peter Møller 28