Nyheder

Årets unge spiller kåret

31.03.2014

I forbindelse med den 4. kvartfinale i Næstvedhallen mellem Team FOG Næstved og Horsens IC blev årets unge spiller i Basketligaen kåret.

Alle spillere der har spillet mindst 7 kampe i løbet af sæsonen og er født 3. maj 1993 deltager i afstemningen, hvor der er 12 spillere fra hver af de 10 klubber der har stemt. Hver af de 12 spillere skal afgive henholdsvis 5,3 og 1 point til 3 spillere og man kan ikke stemme på spillere fra egen klub.

2 spiller lå længe side om side og da alle stemmerne var talt op var der kun ganske få stemmers forskel og Daniel Mortensen, Hørsholm 79ers måtte se, at titlen som årets unge spiller i BL i sæsonen 2013/14, blev Peter Møller var Værløse BBK.

Peter har i denne sæson spiller 28 kampe for Værløse BBK, der netop har tabt nedrykningsserien mod Falcon. Peter har snittet 15,2 points, 3,5 rebounds og 2,9 assists pr. kamp i sæsonen og har trods sin unge alder været en af nøglespillerne for Værløse BBK.

Peter er den første Værløse spiller som løber med titlen og overtager den fra Frederik Rungby, Horsens IC der løb med titlen i sidste sæson. Tidligere er også Philip Hertz og Jonathan Gilling begge fra Hørsholm 79ers og Mathias Seilund, BK Amager blevet kåret som årets unge spiller.

Top-5 i afstemningen (antal stemmer i parantes) hvor der totalt blev afgivet 1080 stemmer blev således:

 

  1. Peter Møller, Værløse BBK (276)
  2. Daniel Mortensen, Hørsholm 79ers (256)
  3. Gabriel Iffe Lundberg, Falcon (168)
  4. Sebastian Åris Petersen, Bakken Bears (95)
  5.  David Knudsen, Værløse BBK (66)

Et stort tillykke skal lyde til Peter Møller fra hele Basket-Danmark.

BFX vinder nedrykningsspillet

30.03.2014

Den tredje kamp i nedrykningsspillet mellem BFX og Værløse skulle vise sige at blive den sidste, da BFX vandt en spændende kamp, 77-76 på egen hjemmebane og derved lukkede serien med 3-0.

Første periode skulle vise sig at blive meget ulig de seneste tre gange de to hold mødte hinanden. Det var BFX der havde gejsten og de kom ud med mest energi. Denne gang fik de gang i treeren, og havde allerede scoret tre stykker ved stillingen, 11-5. De holder en lignende føring perioden igennem og vinder første periode, 26-18.

I anden periode vågner Værløse op og kommer flere gange til kurven og får lette scoringer. De kæmper sig samtidig til en masse angrebs-rebounds, hvor det er tydeligt at se at de ikke havde tænkt sig at give op, selv med ryggen mod muren. Værløse vinder perioden og kan gå til halvleg med en føring på 40-41.

Tredje periode startede katastrofalt for BFX med uinspireret spil, og dårlig energi på banen. Værløse har momentum og kommer hurtigt foran 46-40. Der skal en timeout til at få gang i hjemmeholdet, og de begynder at få bedre styr på deres spil. Perioden ender 17-20 i Værløses favør og kan starte fjerde periode med en føring på 57-61.

Fjerde periode var noget af en gyser, der skulle gå ned til det sidste skud. BFX starter perioden med at indhente Værløses forspring og derfra fulgtes de to hold hele vejen ned til sidste sekund. BFX fik et vigtigt forsvarsstop nede med et point med otte sekunder tilbage, hvor Taylor Darby sniger sig helt fri af forsvaret og kan dunke kampens to sidste point i kurven. Værløse havde mulighed for at score med fire sekunder tilbage, men brænder et frit skud i sidste sekund.

BFX forbliver med sejren i Basketligaen, mens Værløse BBK må ud af BL medmindre at der ikke er nogen af de 2 finalehold fra 1. Division (Stevsngade BBK og Lemvig Basket) der ønsker at rykke op.

De 2 hold fra 1. Division skal senest 1. april have oplyst DBBF om man ønsker oprykning eller ej.

Topscorer i dagens kamp blev for BFX Christan Thomsen og Jeffrey Taylor der begge scorede 26 point. For Værløse BBK scorede Peter Møller 27 point.


Almir Zeco forsætter i SISU

30.03.2014

Er klar til sin fjerde sæson i klubben som Head Coach for Gentofte klubben.

Almir Zeco vil også i næste sæson stå i spidsen for SISUs Basket Liga-mandskab, hvor han vil udfylde det andet år i sin nuværende 2-årige kontrakt. Gentofteklubben har efter tre sæsoner med stabilitet i resultaterne i ligaen været meget tilfreds med træneren, og håbet er, at herreholdet i den kommende sæson kan nå et endnu bedre resultat end den sjetteplads i grundspillet, som de endte på i denne omgang.

Almir Zeco er oprindeligt uddannet tandlæge fra Sarajevo i Bosnien, hvor han bl.a. spillede 1. og 2. division hos Sarajevo og Vogosca fra 1995 til 2001. Han startede som SISUs assistentræner i 2010/2011. I sine foreløbig tre sæsoner som head coach har han ført SISU til henholdsvis en femteplads, en fjerdeplads og en sjetteplads i ligaen. Han blev også udnævnt til assisterende landstræner for det danske landshold i 2013.

“Da jeg kom til SISU, besluttede vi både at opbygge et slagkraftigt hold og samtidig hjælpe nogle af de unge, talentfulde SISU-spillere frem. Vi har plads til forbedringer, og jeg håber, at vi kan vise det i fremtiden. Det vigtigste for os nu er at holde på de fleste af spillerne og prøve at udvikle og fastholde vores stilling i dansk basketball. Det er altid svært at opbygge holdet og opnå gode resultater samtidigt. Men vores unge spillere har fået meget tid på banen, og det viser, at vi har fundet en måde at gøre begge dele på. Vi har en god gruppe spillere, og de kæmper alle for SISU. Jeg synes ikke, at jeg endnu har fuldendt mit arbejde i klubben og kunne ikke forestille mig at træne et andet hold lige nu. Jeg er meget glad og stolt over at blive her i SISU”, udtaler Almir Zeco.

David Breuer, General Manager for SISUs Basket Liga-hold: ”Almir har vist, at han kan opnå gode resultater, samtidig med at truppen fastholdes og udvikles. Der er et godt sammenhold blandt spillerne, og de har spillet rigtig gode kampe mod de stærke hold i ligaen, som har langt flere ressourcer end SISU. Samtidig er de unge spillere blevet modnet. Vi er glade for at have sådan en kapacitet til rådighed i SISU Basketball og ser frem til at fortsætte samarbejdet med Almir i endnu en sæson.”

I indeværende sæson blev SISU igen i år bremset i kvartfinalerne af Randers Cimbria, som vandt serien med 3–0, men hvis holdet kan bibeholde sin stamme af efterhånden rutinerede og sammenspillede danske og udenlandske spillere – og få de langtidsskadede tilbage til september – burde holdet under Almir Zecos ledelse kunne nå endnu højere op i basket-hierarkiet.

Randes Cimbria videre til semifinalerne

28.03.2014

Et Randers Cimbria hold, der endelig var uden skader og sygdom, spillede sig torsdag aften videre til semifinalerne.

Det gjorde de med en 92-73 sejr over SISU i Arena Randers.

Randers Cimbria virkede klar fra starten og selv om SISU som altid leverede en flot indsats, så var det Cimbria der sad på kampen fra start til slut. Flere gange havde Randers gode steals som gav nemme points efter fastbreaks og i det hele taget virkede Cimbria klar på give publikum en underholdende kamp.

Efter 1. periode var stillingen 29-20 til Cimbria og SISU så ud til at kunne presse Randers efter at Cimbria kun fik scoret 3 point på fire minutter. Men igen satte Cimbria tempoet i vejret og imponerende spil af blandt andet Charlie Burgess og Mike Nielsen gav Randers en føring på 47-34 ved halvlegspausen.

3. periode viste flot og effektivt spil af Cimbria der hele tiden havde SISU på hælene. Hurtigt spil med mange afleveringer og flere mand i gang gav et godt indtryk af hvordan Randers kan spille når de har fokus hele vejen igennem.

Stillingen var således 71-54 inden sidste periode.

Sidste periode fortsatte som 3. periode. Mange spillere blev roteret af begge hold men Randers Cimbria fik mest ud af sine.

Stor ros til SISU for at blive ved med at spille for sagen og hele tiden kæmpe deres chance.

Med sejren er Randers klar til seminfinalen hvor vinderen af Svendborg Rabbits og Hørsholm 79ers venter. I den serie er Rabbits foran 2-1.

Randers Cimbria: Bonell Colas 19, Charlie Burgess 17, Mike Nielsen 13, Troy Gottselig 11, Chris Nielsen 10, Casper Stage 8, Reno Silars 5, Adrian Casas 5, Jakob Wang 2, Patrick Nielsen 2

For SISU havde Joe Benjamin 20 points, Chris Matagrano 14 og Mickey Dennis 12 points. 

2-1 til kaninerne over 79ers

28.03.2014

Kaninerne viste, at de trods et et-pointsnederlag i mandags i den 2. kvartfinale nu var helt klar og vandt i overbevisende stil over 79'ers med +21, 97-76 efter perioderne 25-16, 24-27, 24-17 og 24-16, meget enslydende cifre og udtryk for høj koncentration og fokus fra kaninerne.

Dagens bedste kanin blev igen Johnell Smith med 22 points, 9 rebounds, 8 assists og 2 steals.

Kampen startede med hjemmeholdet som toneangivende og især var Damian Ocana endnu engang klar fra start med 8 points. Det var højt tempo fra begge mandskaber og 79'ers fortsatte deres meget aggressive spil, især i forsvaret, hvor de gjorde det svært for både Antonio Porta og Johnell Smith der begge blev dækket tæt op af dels Zarko Jukic og Frederik HN. Det blev gået til makronerne og spillet med musklerne ganske som et slutspil skal være. Hørsholm kom hurtigt efter kaninerne rent scoringsmæssigt med fornuftige ting fra især Brenton Butler men også Zarko Jukic viste flotte takter. Kaninerne trak lidt fra sidst på perioden med Will Paul som skarpretter med 7 points stort set i træk, heraf en treer der blev fulgt op fra Antonio Porta med to mere af slagsen inden Rasmus Christensen med et sandt arbejdsraseri sluttede perioden for kaninerne, der var foran med 9.

Hørshom lagde sig ikke ned og det har kendetegnet mandskabet igennem hele sæsonen. Der er ingen der giver op, måske et udslag af træner Nemanja Jovanovic' måde at coache sit mandskab på. Ihvertfald spiller holdet bundsolidt og der bliver så sandelig ikke givet ved bagdøren. Der bliver spillet hårdt gennem hele kampen og det var også udslagsgivende i 2. periode, hvor 79'ers kom stærkt tilbage.
Johnell Smith og Rasmus Christensen sørgede for points til kaninerne men Brenton Butler og Zarko Jukic svarede igen rent offensivt ligesom især Frederik HN var drivkraften defensivt. Et lille run midt i perioden til drengen fra whiskeybæltet bragte kampen helt lige men det kostede sved på 79'ers konto og kaninerne tog teeten sidst i perioden med et run i den anden lejr, 11-3 og pauseføring til hjemmeholdet 49-43.

Chefcoach Jovanovic havde fået flere advarsler af dommertrioen og det måtte resultere i en eller anden form for sanktion, måske senere i kampen men også et udtryk for, at linjen hos dommerne frustrerede spillerne. 

Hjemmeholdet var klart bedst sidste gang de to hold mødte hinanden i Svendborg Idrætscenter, især i 3. periode, hvor kampen reelt blev afgjort. Med en føring på 6 ved pausen og en sejr på 7 i 3. periode, var det måske også for meget op ad bakke for 79'ers. Faktum er, at såvel Johnell Smith og Will Paul tilsammen scorede 18 af de 24 points kaninerne skrabede sammen i 3. periode, faktisk kun "afbrudt" af to trepoinsscoringer dels fra kaptajn Magaard og fra Damian Ocana. Hos 79'ers var den store pointssluger og holdets bedste i dag så afgjort Brenton Butler med 9 points i perioden og ialt 29 points inden de sidste 10 effektive minutter. Hørsholm sluttede perioden med en buzzer fra Butler, men spørgsmålet var om bolden var i kurven inden slutsignalet for den sidste pause? Dommerne lod scoringen tælle.

Straks fra sidste periodes start cementerede kaninerne sejren og det var et run på 13-3. Medvirkende og måske frustration fra cheftræner Jovanovic, udløste den ventede tekniske fejl. Måske var det et forsøg på, at ruske op i sit efterhånden trætte mandskab, der blev trukket hårde minutter på starterne, men lige lidt hjalp det. Kaninerne nu foran med 20 og det var nok et udslag af, at Frederik HN måtte en tur på bænken med et slag på munden der fik blodet til at sprøjte. Ihvertfald var den lille kaptajn ude i nogle minutter og det var for alvor her kaninerne slog sømmene i kisten hos 79'ers. Der var ikke længere tvivl om udfaldet og hele Svendborgs bænk kom på banen.
Kampen var afgjort før tid og resten var rent kosmetik og den kosmetik viste Zarko Jukic at han mestrede med flere flotte dunk af den atletiske spiller.

Sejren blev på +21 og kørt hjem i overbevisende stil af hjemmeholdet men også som i kamp nr. 1, en hårdt tilkæmpet sejr.

Intet er endnu afgjort for på mandag hvor kamp 4 venter i Fire Arena, hvor alt kan ske.

For hjemmeholdet blev udover dagens spiller pointsfordelingen således: Will Paul 22, Antonio Porta 19 6 rebounds og 4 assists samt 4 steals, 15 til Claus Magaard (5/5 på treeren), 13 til Damian Ocana.

For 79'ers scorede Brenton Butler 29 og havde 4 steals, 17 til Atila Kovac, 16 til Zarko Jukic samt 5 assists.

Team FOG Næstved vinder tæt kamp over Horsens IC

28.03.2014

I en meget intens og tæt kamp vandt Næstved til aften med 77-71 (20-12, 16-23, 18-21, 17-21) over Horsens IC og er dermed blot en sejr fra semifinalen.

I første periode var det HIC der havde momentum. Næstved havde meget svært ved at komme til fornuftige afslutninger og blev presset til svære afslutninger. For HIC fortsatte Vedran Borovcanin det gode spil og scorede 8 point i perioden. For Næstved var det De Souza som holdte dem inde i kampen, ligeledes med 8 point. Efter første periode var HIC foran med 20-12.

I anden periode begyndte intensiteten fra HIC spillerne at falde og langsomt spillede Næstved sig ind i kampen. Morgan Sabia meldte sig ind i kampen og scorede 9 point i perioden. Næstved fik momentum på deres side og ved pausen var stillingen 36-35 i HIC favør.

Denne stilling blev lavet om i første angreb af anden halvleg hvor Næstved ramte en dyb treer. Denne periode var meget lige. Næstved havde svært ved at styre Keane Thomann som spillede sin vel nok bedste periode i sæsonen, og den store amerikaner havde 12 point i perioden. For Næstved fortsætter De Souza med ar score.

Fjerde periode er lige hele vejen igennem. Næstved oppe med to point, lige, HIC oppe med to point. Kampen kunne vippe til begge sider. Med godt et minut igen er Næstved oppe med 2 point og en helt fri De Souza sænker en treer. HIC prøver at kæmpe sig tilbage med desperate skud, men kampen er afgjort.

Næstved viser god moral og stærk spil, mens HIC skal spille godt i 40 minutter hvis de skal gøre sig forhåbninger om en 5 kamp. Næstved dominerer rebound spillet på afgørende tidspunkter og det bliver udslagsgivende for holdet.

Kamp 4 er på mandag i Næstved hvor HIC har kniven for struben. Kravet er sejr hvis ikke sæsonen skal ende.

Topscorer for Horsens IC blev Keane Thomann med 17 point, mens Luciano De Souza satte 23 point for Team FOG Næstved.

Bakken Bears klar til semifinalerne

27.03.2014

Det er 18. sæson i træk Bakken Bears kvalificerer sig blandt landets bedste fire hold.

Det blev en kendsgerning efter en 98-78-sejr til bjørnene i det tredje kvartfinaleopgør mod Aalborg Vikings. Dermed har Bears vundet de nødvendige tre opgør imod nordjyderne.

Første periode var helt lige. Bears bragte sig foran 8-2 og senere 15-10, inden Aalborg scorede seks point i træk - bl.a. på et af kampens to selvmål! - og var dermed tilbage i kampen. De første ti minutter sluttede 22-22. Udeholdets Hillary Haley var ustoppelig (11 point i første periode).

Bears ramte et par treere i starten af anden periode, og fik slået et lille hul. Bears bragte sig foran 35-28 efter et dunk af Chris Christoffersen. Igen formåede Aalborg at komme stærkt tilbage efter seks point af Hillary Haley og to af Joe Burton - 37-36 til Bears. Bakken Bears svarede igen med ti point i streg, hvilket dannede basis for en halvlegsføring på 53-42.

Bears havde godt fat i ligatopscorer Joey Haywood, der blot scorede to point i første halvleg (ni point i alt). Hillary Haley tog i stedet over for Vikings, og han scorede 19 af sine 31 point i første halvleg.

Bears startede anden halvleg med et 9-3 run, og så var hjemmeholdet pludselig foran 62-45. Selvom Aalborg scorede ni point i træk var kampen aldrig rigtig tæt. Bears førte 69-56 ved indgangen til sidste periode.

Brandon Penn startede fjerde periode med at score fem point af sine i alt 24, og selvom Joe Burton og resten af Aalborgholdet kæmpede imod, var det uundgåeligt at Bears ville tage sejren. Unge Sebastian Åris, der startede på banen for første gang, satte sin fjerde trepointscoring - på fire forsøg - inden han fejlede ud, og endnu yngre Jakob Ravn nåede ind og sætte Bakken Bears' sidste scoring - også en treer.

Bakken Bears er med denne tredje sejr i semifinalerne, og møder vinderen af Horsens IC- Team FOG Næstved. TFN vandt torsdag aften kamp 3, og fører nu 2-1. Sjællænderne kan afgøre serien på mandag i Næstvedhallen.

Den første semifinalekamp spilles mandag den 7. april og her har Bakken Bears hjemmebane uanset hvem modstanderen bliver.

79ers fightede sig til sejr

26.03.2014

Efter et nederlag på 67-84 i den første kamp var Hørsholm 79ers mere eller mindre tvunget til en sejr i den anden kvartfinale for at holde liv i drømmen om en semifinale. Og drømmen lever i Hørsholm efter en hjemmesejr på 85-84 over Svendborg Rabbits.

Der var tæt pakket i Fire Arena, da dommertrioen gav bolden op til kvartfinalebraget mellem 79ers og Rabbits. Gæsterne fra Svendborg kom bedst fra start og bragte sig foran med 2-6, men bakket op af et medlevende hjemmepublikum kom værterne på 20-10 efter syv minutters spil. Zarko Jukic viste gode takter og unge Sikander Nielsen kom ind fra bænken og leverede solidt forsvar, rebounds og en trepointscoring.

Ved stillingen 27-22 til Hørsholm blev spillet sat i gang til anden periode. Set med Hørsholmbriller var det en famlende periodestart, idet Demetrius Philips ikke lige havde fået tørret hænderne for sved, da han skulle gribe en aflevering fra Frederik H. N. Niels Degn takkede for gaven og sænkede en treer. I løbet af perioden fik Rabbitsprofilerne, Will Paul og Antonio Porta, spillet sig varme, og de to var stærkt medvirkende til, at Svendborg kom foran 42-45 efter otte minutters spil af perioden. 79ers sluttede dog perioden bedst og via en scoring af Demetrius Philips i det sidste sekund, gik de til pause foran med 46-45.

Tredje quarter var i den første kvartfinale en skæbnesvanger fase for 79ers, der tabte perioden med 28-13. Mandag aften viste nordsjællænderne, at de havde lært lektien. De vandt tredje periode med 26-24, og var således foran med 72-69, da de to mandskaber tog fat på de afgørende 10 minutter.

79ers startede fjerde periode bedst, og efter tre et halvt minut var de foran med 78-73. Kaninernes Antonio Porta gik forrest, da Rabbits lavede et run på 11-0 i løbet af tre minutter, så de med tre minutter igen kom foran med 78-84. Det lignede en knock out til 79ers, men fem point i træk af Frederik H. N. tændte for alvor ilden i Fire Arena, og med ét minut igen viste scoretavlen 83-84. Denne stilling holdt indtil 10 sekunder før tid, hvor Hørsholm´s Atila Kovac sænkede en lang toer til 85-84. Rabbits fik en afslutning helt tæt på kurven, men Claus Magaard blev blokket af Demetrius Philips, så Sikander Nielsen i stedet kunne hive en livsvigtig rebound ned. Han sendte bolden op ad banen i håb om, at tiden ville løbe ud, men med 0,3 sekunder igen hoppede bolden ud af banen. Dette gav Rabbits en sidste chance, som Damian Ocana dog ikke havde held med.

Med sejren forlængede 79ers kvartfinaleserien, og pustet nyt liv i semifinaledrømmen. De to mandskaber krydser klinger allerede torsdag i Svendborg, når der er tip off til den tredje kvartfinale. Serien spilles bedst af fem kampe.

For 79ers scorede Brenton Butler 22, Zarko Jukic 14, Frederik Hougaard Nielsen 12, Atila Kovac 12, Daniel Mortensen 8, Demetrius Philips 6, Sikander Nielsen 6, Anders Skou 5 point.

For Rabbits scorede Will Paul 24, Antonio Porta 24, Damian Ocana 12, Johnell Smith 10, Claus Magaard 7 og Mads Bloch 2 point.

Fire starter for 79ers blev Sikander Nielsen med seks point (to treere) og fem rebounds.

For Rabbits gik Firestarter-titlen til Antonio Porta, der scorede 24 point og tog seks rebounds. 

Randers Cimbria vinder over SISU på stærk første periode

25.03.2014

Med sejren tager Randers en 2–0 føring i kvartfinaleserien.

Den anden kvartfinale i Kildeskovshallen startede med, at det ene hold dominerede, og det var ikke SISU. SISU vandt så samlet de sidste tre perioder men kom aldrig tættere på end 8 point.

Efter 4 minutter førte Randers med 12–3 på fast breaks og 3’ere, og SISU havde 7 turnovers i det tidsrum. Time-out SISU. Men SISUs blødning fortsatte overfor en brandvarm Chris Nielsen og spredte point fra andre Randers spillere, og perioden endte 13–32. Joe Benjamin lavede de 10 point ud af SISUs 13 i første periode.

I anden periode steppede SISU op i forsvaret, men angrebet haltede efter, så Randers kunne fastholde føringen. I første halvleg var Randers 8 for 10 på 3 point, mens SISU blot var 1 for 10. Charlie Burgess scorede 8 point i perioden.

SISU kom aggressivt ud i tredje periode og spillede godt angreb og rimeligt forsvar. Chris Matagrano and Mickey Dennis scorede 17 af SISUs 26 point i perioden, og SISU nåede inden for 8 point af Randers føring. 3. periode endte 54–63.

I fjerde periode steppede Randers op – SISU lavede flere turnovers – og Randers endte med at vinde 67–84.

SISU havde 25 turnovers i kampen, og angrebet virkede rodet.

SISU har nu ryggen mod muren og skal vinde tre kampe i træk for at nå semifinalerne, mens Randers har matchbold i hver eneste kamp fremover. Den 3. kvartfinale spilles på torsdag i Randers.

Topscorere:
SISU: Joe Benjamin 22 point, 5 rebounds; Mickey Dennis 15 point, 3 rebounds, 7 assists; Chris Matagrano 13 point, 8 rebounds, 1 assist; August Haas 10 point, 1 rebound, 2 assists.

Randers: Chris Nielsen 29 point, 6 rebounds, 2 assists; Charlie Burgess 23 point, 8 rebounds, 4 assists; Bonell Colas 12 point, 8 rebounds, 4 assists.

Horsens IC udligner til 1-1

24.03.2014

Efter at Team FOG Næstved havde vundet kamp 1 i Forum Horsens, kunne hjemmeholdet med en sejr i aftens kamp i Næstvedhallen, tage er stort skridt mod semifinalerne.

Men Horsens IC ville det anderledes, og på et rigtig god 2. halvleg kunne de tage en let stor sejt med hjem til Jylland.

Første periode 12 – 21: Uha for en start for Team Fog Næstved. Horsens diskede op med flot basket i både angreb og forsvar og ikke mindst Horsens’ Vedran Borovcanin var stærkt spillende og skydende i periodens start.

Og da Team Fog Næstved ikke havde samme dygtighed, var det en forholdsvis smal sag for Horsens at trække fra til en sikker føring ved periodens afslutning.

Anden periode 32 – 37: Team Fog Næstved fik en god start på perioden ved at sænke2 3’ere. Men Horsens kom hurtigt tilbage på sporet og bragte sig igen komfortabelt foran.

Team Fog Næstved kom godt igen og midt i perioden var det helt lige mellem de 2 hold. Desværre for Team Fog Næstved fik Horsens samlet sig sammen og bragt sig foran med 5 point ved pausen.

Tredie periode 45 – 71:

Horsens trak fra fra starten af perioden til en føring på 12 point efter 2 minutter. Team Fog Næstved tog en time out, men duen effekt. Tværtimod øgede Horsens føringen, så det på det nærmeste lignede en ydmygelse af Team Fog Næstved.

Selv om Team Fog Næstved igen tog en time out, havde det ingen effekt. HIC spillede nærmest hjemmeholdet ud af banen og tidligt i perioden var gæsterne på vej med en sikker sejr.

Fjerde periode 68 – 87: 
Team Fog Næstved startede med at sænke en 3’er, og det var så det. Team Fog Næstved halede i løbet af perioden lidt ind på Horsens’ sikre føring, men der blev aldrig spænding om resultatet. Dertil var Horsens på dagen et klart bedre hold.

Så uha for en start blev også uha for en slutning. Gæsterne vinder kampen med 87-68 (21-12, 16-20, 34-14, 16-23).

Nu er der dømt kamp 3 på torsdag i Forum Horsens og lige nu synes Horsens IC at have de bedste kort på hændrene i spillet om en semifinaleplads.

Topscorer for Team Fog Næstved Liam Potter med 17 point og for Horsens IC Vedran Borovcanin med 23 point.