Nyheder

Tæt kamp i Nørrebrohallen

23.12.2018

Sidste kamp før julepausen og Stevnsgade Copenhagen var opsat på at få sæsonens første sejr da EBAA gæstede Nørrebrohallen. Og indtil de sidste 7-8 minutter så det også meget lovende ud for hjemmeholdet.

Begge hold spillede fra starten intenst og med god energi. Det var seværdig basketball som de cirka 300 tilskuere var vidne til i Nørrebrohallen.

EBAA har gode kræfter på holdet. Specielt Marius Sørensen var her, der og alle vegne med 6 assists, 6 rebounds og 8 pts. Simon Niedhardt blev topscorer for EBAA med 19 pt. David Kristensen var som sædvanlig en magtfaktor man ikke kan ignorere. 

For Stevnsgade Copenhagen Basketball var Stefan Jevric igen involveret i næsten alt. 23 pts og dermed kampens topscorer. Boris Vukicevic skød 4/6 fra 3’eren og havde 6 flotte assists. Generel god holdindsats, men i de afgørende minutter svigter psyken og troen på sejr.

En tæt kamp hele vejen igennem ender med en sejr til ABAA på 78-83 (17-22, 27-22, 15-19, 19-20).

Stevnsgade ser nu frem til at få Jeremy Wilsons licens klar og mon så ikke at der sker gode ting når den amerikanske forward er klar til kamp.

Næste kamp for Stevnsgade Copenhagen er den 29. december hvor brandvarme Horsens IC gæster Nørrebrohallen. EBAA spiller sin næste kamp den 30. december hvor holdet får besøg af ligeså brandvarme Randers Cimbria.

Randers Cimbria vinder juleopgør TFN

19.12.2018

Efter have tildelt Bakken Bears sæsonens første nederlag, tog Randers Cimbria mod Team FOG Næstved i holdets sidste kamp inden jul.

Randers får en sløv start på kampen, men formår at genfinde de gode takter fra de tidligere kampe, men det samme gør Næstved også, efter 4 minutter er stillingen 7-9 til Næstved.

Næstved kommer hurtigt i fejlproblemer og det bliver afspejlet i deres spil og Randers formår at udbytte situationen og bringer sig foran med stillingen 21-14 med 2 minutter igen.

Perioden slutter med en føring til Randers 23-19.

Næstved kommer stærkt ud fra pause og Randers formår ikke, at få spillet til at virke, og Næstved bringer sig foran til stillingen 25-23 med 6 minutter igen.

Randers kæmper en kamp for, at holde trit med gæsterne fra Næstved, men formår at få spillet til at virke og med 2 stk. 3 pointscoringer i streg, bringer Randers sig foran til stillingen 44-39 med 2 minutter igen, hvor Næstved tager timeout.

Næstved slutter med en tipin-scoring til stillingen 46-42 til Randers ved pausen.

I halvlejen har Randers fået finpudset spillet og Næstved har ikke meget at byde ind med. Randers udvider føringen til 56-44 efter tre og et halvt minut, hvor Næstved tager timeout.

Efter timeouten kommer Næstved stærkt fra start, men Randers formår at holde Næstved på afstand, imens stiger intensiteten i kampe for hver scoring.  Perioden slutter 72-62 til Randers.

Det hårde spil fra 3. periode fortsætter, men Næstved lader ikke temperamentet stikke helt af for dem, og de formår, ikke at lade Randers stikke helt af. Efter 5 minutter er stillingen 81-70.

Op til kampens sidste 2 minutter har Næstved fået reduceret til 83-77, hvor Randers tager timeout. Efter timeouten kan Randers ikke få spillet til at virke og med 13 sekunder igen er stillingen 84-81, hvor Næstved tager timeout. Næstved opsætter et 3 point play som mislykkes og Randers ender med at vinde kampen med 85-81.

Topscorer for Randers Cimbria blev Chris Nielsen med 28 point. For Team FOG Næstved blev det Anton Shoutvin med 24 point i sin debut kamp.

Game of the Week: Randers Cimbria – Team FOG Næstved

19.12.2018

Der venter en gentagelse af sæsonens hidtil måske mest omtalte kamp, når Randers Cimbria og Team FOG Næstved onsdag aften mødes i Kronjylland.

Resultatet af det første opgør – 103-90 – var ikke det mest interessante ved den lejlighed. Det var derimod de ting, som udfoldede sig undervejs i kampen.

Jordan Mathews følte sig tilsyneladende provokeret af Chris Nielsen i første halvleg, og han endte med at sende et slag i hovedet på Randers-anføreren. Det kom til at koste amerikaneren to spilledages karantæne. Chris Nielsen røg også i karantæne i forbindelse med opgøret. Det skyldtes dog ikke føromtalte situation, men derimod at Randers-anføreren ragede to usportslige fejl til sig undervejs.

Nu mødes de to hold så igen, men det er to klubber, der har foretaget væsentlige ændringer siden. I Randers er Stanford Brown røget på porten, mens Devon Thomas er kommet tilbage. Det gensyn har været lykkeligt indtil nu. I sine første tre kampe tilbage i klubben har Cimbria taget tre sejre. Mest imponerende naturligvis triumfen mod Bakken Bears.

Ting og sager er der også sket på Sydsjælland. Chris Gabriel er for anden gang blev vist døren af klubben, og med sig ud tog han samtidig Greg Logins, som ikke fik overbevist den sportslige ledelse om, at han var den rette mand at satse på.

Ind er i stedet kommet israelske Anton Shoutvin, som har sine papirer i orden og dermed ser ud til at få debut i aften.

Den anden nye mand er amerikanske Jordan Session. Han var faktisk spilleberettiget allerede i den seneste kamp mod Stevnsgade, men i den sidste træning op til kampen, kom han til skade med sin ankel. Hans chance for at komme i kamp i aften er derfor ikke fuldstændig sikker.

Uanset hvad er der masser af profiler at holde øje med, og endnu engang kan man nok forvente at se det primære ansvar på skuldrene af PJ Thompson og Jordan Mathews i Næstved-lejren. Førstnævnte var topscorer med 24 point, da de to klubber mødtes i november. Og så bliver det naturligvis også interessant at se de nye folk, hvis de altså begge kommer i aktion.

For Randers Cimbria var Dee Franklin topscorer med 22 point dengang, og udover ham vil kronjyderne med garanti lægge meget af ansvaret på Devon Thomas, Chris Nielsen og manden i front af efficiency-listen i ligaen, Brantley Bynum.

Opgøret mellem de to Pro A-hold kan naturligvis opleves direkte på www.fanseat.com

Kampstart er kl. 18.30

Horsens IC vinder sikkert over EBAA

17.12.2018

Med HIC’s storsejr midt i sidste uge i Svendborg, kunne man godt frygte det værste for EBAA.

Og efter 1. Q blev denne frygt  ikke mindre. HIC kom aggressivt ud og scorede 16 point før EBAA kom på tavlen. Især Lasse Elbæk var rygende varm og scorede 14 point i dette quarter, heraf 2 3-points scoringer. Men også Darryl Tucker brillerede med såvel et flot dunk som en imponerende scoring på en Alley Oop. Stillingen efter 1. quarter var således 27-6 til HIC.

De fleste tilskuere havde nok lidt ondt af EBAA, der var blevet udsat for så ugæstfri behandling af hjemmeholdet. Men EBAA havde ingenlunde givet op, snarere tværtimod. Med godt og aggressivt forsvarsspil kom EBAA mere end ind i kampen. Liam Sørensen spillede forrygende og scorede 8 points i 2. quarter, og dette gode spil fra EBAA blev da også belønnet, således holdet vandt 2. quarter med 25-22, så stillingen ved halvleg var 49-31 til HIC.

I pausen måtte Arnel Dedic have talt med store bogstaver for hjemmeholdet, der kom ud med en helt anden attitude og fulgte op på 1. quarters gode spil. Anført af Brandon Tabb, der scorede på 3 3-points skud og en Darryl Tucker, der fortsatte sit imponerende ”dunke-show”, vandt HIC 3. quarter med 24-13, så stillingen var 73-44, da holdene gik ind til 4. quarter.

Her fandt EBAA tilbage til sit gode forsvarsspil i 2. quarter, hvilket i den grad pressede hjemmeholdet. Og da så EBAA scorede 4 gange på 3-points skud, blev det en meget lige afsluttende quarter, som HIC kun vandt med 2 oints, så slutresultatet blev en sejr til HIC på 95-64 over EBAA.

Topscorer for HIC blev Lasse Elbæk med 22 points og Brandon Tabb med 20 points. Topscorer for EBAA blev Liam Sørensen med 13 points og Keane Thomann med 11. points.

Klar sejr til Bakken Bears over Værløse BBK

16.12.2018

Dagens opgør mellem Bakken Bears og Værløse BK åbnede forventeligt med de regerende danske mestre som det bedste hold.

Det var derimod overraskende, at sjællandske gæster slet ikke var kommet på tavlen efter fire minutters spil.

Aarhusianerne virkede allerede til begyndelsen opsatte på at revanchere sidste rundes nederlag til Randers Cimbria, og det resulterede i en overbevisende føring på hele 16-0 efter fire minutter af første periode. Særligt hjemmeholdets lokale dreng i skikkelse af Sylvester Berg imponerede indledningsvist med flere flotte aktioner. Hjemmeholdet fra Bakken Bears sluttede også bedst af mod slutningen af perioden, og en føring på 29-6 efter første periode var de hårde fakta for Værløse. Udeholdet kunne ikke finde løsningerne i angrebet mod et meget disciplineret Bears-forsvar. Seks point på en periode er ganske enkelt ikke nok, hvis man vil udfordre et mandskab af Bakken Bears’ kaliber.

Værløse startede anden periode meget bedre. Gæsterne havde på blot tre minutter scoret flere point end i hele første periode til sammen. Realiteterne var dog, at hjemmeholdet fra Bakken Bears fortsatte ufortrødent. Det var ikke med samme antal point fra aarhusianernes side, men det var det samme høje tempo og intensitet i begge ender ad banen. De danske mestre fandt alle de rigtige løsninger i angrebet, og det var ganske enkelt for vanskeligt fra gæsterne fra Værløse at dække op.

Danske Sylvester Berg fortsatte også med at imponere for ”Bjørnene” som holdets topscorer i første halvleg med 14 point. Susie-Heede Andersens mandskab spillede alt i alt en fornuftig anden periode, hvor man rent faktisk fik scoret et næsten tilsvarende antal point som de aarhusianske værter.

En dårlig første periode og problemer i forsvaret i anden periode gjorde det dog vanskeligt for Værløse at lukke forspringet, som Bakken Bears havde skabt. De to hold kunne derfor gå til pause med en føring til hjemmeholdet på 56-32.

Tredje periodes åbning stod i samme fortegn som første og anden periode med hjemmeholdet fra Bakken Bears som det bedste hold. Pausen var en god mulighed for Værløse til at få talt forsvarsproblemerne igennem, men gæsterne virkede ikke til at have fundet løsningen. Hjemmeholdet var flyvende og spillede med stort overskud og fantasi til flotte scoringer til stor fornøjelse for hjemmepublikummet i Vejlby-Risskov Hallen.

Aarhusianerne havde vundet de første fem minutter af tredje periode med 15-8. Den samlede stilling var derfor 73-40 til Bakken Bears. Værløses amerikaner Austin Pope gjorde dog sit for at holde gæsterne inde i kampen. Han var konstant en trussel for Bakken Bears-forsvaret med sin hurtighed på den første dribling, og han stod også noteret som holdet topscorer med 14 point i kampen. Tredje periode sluttede 86-49 til Bakken Bears.

Fjerde periode var væsentlig bedre fra Værløses side. Holdet formåede meget bedre at følge trop med Bakken Bears på antallet af point scorede i perioden. Kampen var dog reelt afgjort med det kæmpe store forspring. Det sjællandske mandskab virkede dog opsatte på at gøre god figur i den resterende del af kampen, og det kunne ses ud fra scoren af fjerde periode alene. Her var den indbyrdes score helt lige med 18 point til hvert hold. Værløse spillede en flot fjerde og sidste periode, hvor man på scoretavlen fik lige så mange point som Bakken Bears med 27 point i perioden. Det var dog ikke nok til at ændre på kampens udfald, og de aarhusianske mestre sikrede sig dermed en sejr på 113-74 over Værløse.

De to holds mest scorende spillere blev Sylvester Berg med 22 point for Bakken Bears og Austin Pope med 19 point for Værløse BK.

Rabbits vinder over Wolfpack

16.12.2018

2018’s sidste kamp for begge mandskaber blev en spændende kamp. Rabbits havde i den grad brug for lidt selvtillid ovenpå to meget dårlige kampe mod Horsens IC. Wolfpack fordi de kom til Sydfyn med to nederlag i træk.

Kaninerne var uden Jeremiah Ingram der sad ude med en forstrækning i låret samt stadig uden Brandon Norfleet der kun har spillet 4 kampe for kaninerne. Wolfpack uden den tidligere kanin Mathias Seilund der har hjernerystelse og efterveerne heraf.

Dermed var der lagt op til en helt lige kamp og det blev den også. Rabbits kunne til slut og pga. en stærk sidste periode trække sig ud som vinder, 90-76, men overbevisende var det så afgjort ikke. Periodecifrene 29-23, 17-19, 14-16 og 30-18.

Kampens topscorer og bedste spiller Deionte Simmons fra Wolfpack der på 23 minutter scorede 26 points.

Hjemmeholdet startede bedst og kom hurtigt foran 7-2 men gik så i stå og Wolfpack kom ind i kampen, 13-12 efter 6 minutter. Rabbits glemte helt at spille forsvar og forfaldt til at nyde scoringerne, hvor holdet faktisk skulle have løbet hjem. Wolfpack var gode til at se at de kunne vade lige ned gennem kaninernes forsvar og det gjorde de næsten efter behag. Kaptajn Plannthin med tre treere i træk og Mathias Kelly med to og så var Rabbits pludselig oppe med 7, 27-20. Wolfpack fik standset lidt af blødningen inden 1. pause.

Sebastian Åris med 6 points i træk på 1 1/2 minut bragte Rabbits foran med 11 men så gik hjemmeholdet igen helt i stå. Det opfattede Wolfpack’s US spiller Simmons hurtigt og han scorede 10 points næsten i træk. Forsvaret hos kaninerne var hullet som en si og fejlproblemer hos Jacob Enevold og dermed bænket, gav plads under kurven. Stillingen ved pausen +7 til Rabbits men i perioder meget dårligt spil hos hjemmeholdet.

Det var dårligt forsvar og mange turnovers samt ikke gennemtænkte beslutninger. Wolfpack spillede med det de havde og det betød hurtige afleveringer og hele tiden fik den frie mand bolden. Godt tænkt af trænerteamet.

Således var intet afgjort til 2. halvlegs start. En 3. periode der blev vundet af Wolfpack fordi Rabbits stadig var mere end gavmilde i forsvaret. Samtidig fungerede angrebet slet ikke og det kom til alt for mange enkeltmandspræstationer, driblinger og karambolage med skudklokken. Sebastian Åris scorede 10 points i perioden men det var også det eneste lyspunkt og det var således kun 2 points der skilte holdene inden de sidste 10 minutter.

Den første sejr til et PRO B hold over et PRO A hold var således skræmmende tæt på og det var ikke sundhedstegn til et i forvejen såret kaninmandskab.

Hvad end Lukas Varga have sagt til sine spillere i pausen mellem 3. og 4. skal være usagt men det virkede. Selv om Wolfpack kom på uafgjort med periodens første scoring så slog hjemmeholdet igen med 10 ubesvarede points, en treer fra Jacob Enevold og endnu en fra Åris og så kom Peter Møller i gang. Han scorede 10 points i perioden og spillede solidt ligesom han var god til at finde sine holdkammerater med gode assists. Mikkel Plannthin sluttede også kampen flot af med 10 points i sidste periode.

Lidt oprejsning for hjemmeholdet der nu går på en tre ugers pause, tid til at rejse holdet igen.

Næste kamp den 3. januar er hjemme mod Danmarks bedste mandskab, Bakken Bears. Wolfpack spiller den 2. januar 2019 mod Værløse BBK.

TFN slår Stevnsgade Copenhagen sikkert

13.12.2018

Onsdagens kamp i Arena Næstved lignede på forhånd en sikker sejr til Team FOG Næstved mod Stevnsgade Copenhagen selvom holdet har sagt farvel til 2 spillere og goddag til 2 nye.

Hjemmeholdets 2 nye spillere kom ikke i kamp. Jordan Session blev skadet i holdets sidste træning, og Anton Shoutvins papirer var ikke faldet på plads inden aftenens kamp.

Stevnsgade der var uden Stefan Jevric (karantæne) kom først på tavlen. Team Fog Næstved kunne ikke score. Det betød, at Stevnsgade spillede sig til en 9-0 føring efter godt 3 minutter, hvor det så lykkedes for Team Fog Næstved at score sine første point.

Men så gik det også stærkt. Nu var det Stevnsgade, som ikke kunne score, og da halvdelen af perioden var spillet, kom Team Fog Næstved foran. Føringen blev støt og roligt udbygget til 21 – 14.

Team Fog Næstved fik en god start på 2. periode, men pludselig fik Stevnsgade en opblussen – så meget, at holdet ved godt spil fik indhentet Team Fog Næstveds føring, da halvdelen af perioden var spillet. En uventet drejning på kampen.

Team Fog Næstved fik stoppet nedturen, og der var en scoringspause i nogle minutter, inden Team Fog Næstved satte en 3’er. Stevnsgade svarede igen, så Team Fog Næstved kunne gå til pausen med en spinkel føring på 4 point.

Mærkelig start på 3. periode. Der var ikke særlig godt spil og få scoringer. Da halvdelen af perioden var spillet, var det dog lykkedes for Team Fog Næstved at bringe sig foran med 13 point.

Denne føring blev dog stort set indhentet, inden Team Fog Næstved sluttede perioden med en 3’er, så holdet inden sidste periode førte med 7 point.

Stevnsgade havde lugtet blod i 3. periode, og da der var spillet 3 minutter af sidste periode, havde holdet reduceret Team Fog Næstveds føring til bare 2 point. Man fik lidt bange anelser på Team Fog Næstveds vegne.

Holdet fik dog samlet sig sammen og fik skabt lidt luft til Stevnsgade, og da halvdelen af perioden var spillet, førte Team Fog Næstved med 12 point. Denne føring blev udbygget gennem resten af perioden, så det endte med en sikker og vel også fortjent sejr til Team Fog Næstved med 19 point, 84-65.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Kenneth Smith med 24 point. For Stevnsgade Copenhagen scorede Viktor Lorenzen 25 point.

Sandhedens time for kaninerne

13.12.2018

Efter en ordentlig snitter i Horsens for under en uge siden var modstanden kendt for kaninerne, da de to hold mødtes for  2. gang onsdag aften foran knap 1000 i HK Midt Arena.

Det blev til endnu et stort nederlag for hjemmeholdet der må sande, at kvaliteten ikke rækker til en topplacering for når holdene hedder PRO A så er modstanden så stor at Rabbits ikke kan få spillet til at glide. Samtidig slår kaninernes største profiler ikke til når det virkelig gælder og så koster det på bundlinjen.

HIC spillede som forventet, godt og solidt, vinder overbevisende i en kamp der aldrig var spændende 64-106, efter perioderne 12-28, 25-22, 14-31 og 13-25.

Hjemmeholdet bragte sig foran men inden de kunne sige 6 minutter havde HIC lavet om på den stilling, 6-13 og var aldrig bagud igen. Rabbits kom ikke til gode afslutninger, der blev driblet alt for meget og al tempo i spillet lå hos modstanderen der klogt og hele tiden fandt den frie mand. Det blev 8-20 og 12-28 inden perioden var slut.

HIC fortsatte det gode og solide spil og gik fra 21-30 til 21-45 på tre minutter. Kampen var afgjort inden halvleg. Så lavede hjemmeholdet et run på 14-0 men alligevel var HIC bedst og sluttede 1. halvleg 37-50.

Bagud  med 13 var ingen umulighed for kaninerne men Darryl Tucker ville det anderledes. Han startede 2. halvleg op med at score 12 points og så stod der 41-71 på tavlen. Da rejste de første sig og forlod hallen.

HIC kørte solidt videre, flot holdspil og formidabelt forsvar, kaninerne havde heller ikke i dag kvalitet til at bide skeer med HIC og må sande, at det hedder en 3. 4. eller sågar en 5. plads, hvis ikke man vælger at møblere rundt, og være heldig dermed.

Inden de sidste 10 minutter var det +30 til HIC, 51-81.

13 ved pausen var ingen umulighed, efter 3. var det så minus 30! men troen og gejsten var ikke til stede hos Rabbits, dertil var overmagten for stor. HIC fortsatte og kørte en helt udramatisk sejr til østjylland, den blev bare +42.

Der er nu efter kamp på lørdag for hjemmeholdet mod et PRO B mandskab i form af Wolfpack, der ikke bare ligger sig fladt ned, en pause på godt tre uger. Samtidig en mulighed for hjemmeholdet til at kigge indad og finde ud af, hvorledes resten af sæsonen skal formes.

HIC virker som en seriøs kandidat til Bakken Bears mesterskabskurs. De møder EBAA søndag. For kaninerne venter der et stort stykke arbejde frem mod 2. halvdel af sæsonen. Dels skal selvtilliden genopbygges efter to alvorlige nederlag men holdet skal også finde sig selv forhåbentlig med tre gode US spillere.

For hjemmeholdet var bedste mand i dag endnu engang Jeremiah Ingram. Han scorede 20, nytilkomne Enouma Ebinum scorede 11.

For HIC var Darryl Tucker dagens topscorer med 28, Brandon Tabb havde 19, 17 til Vedran Borovcanin, 11 til Charles Callison.

Game of the Week: BMS Herlev Wolfpack - Randers Cimbria

12.12.2018

Der venter en travl aften for holdene i Basketligaen. 7 ud af 9 mandskaber er i aktion. Bakken Bears spiller europæisk hjemme mod ZZ Leiden fra Holland. Svendborg Rabbits jagter hurtig revanche i Kaninhulen mod Horsens IC, som også var modstanderen for mindre end en uge siden, og Team FOG Næstved tager hjemme imod bundproppen Stevnsgade.

Ugens kamp, vi har valgt, er dog opgøret mellem BMS Herlev Wolfpack og Randers Cimbria.

Det er anden gang, de to hold støder sammen i sæsonen. Det første opgør var en tæt affære, som var helt lige før fjerde periode, inden kronjyderne tog sejren med syv point til slut.

Der er løbet meget vand i åen siden da. Ved den lejlighed havde Randers’ Stanford Brown en solid double-double med 15 point og 13 rebounds, men nu har han måske trukket det korteste strå i Cimbrias amerikaner-kabale.

Der er kun plads til tre, og i øjeblikket er der fire, siden Devon Thomas’ comeback. Mod Værløse var Dee Franklin ikke med, men senest i den flotte sejr mod Bakken Bears var det Stan Brown, der måtte sidde over.

Randers Cimbria har dog ikke meldt ud, hvad der kommer til at ske på sigt, men aftenens kamp mod Wolfpack kan med stor sandsynlighed give fine indikationer.

Netop Randers-sejren over Bakken Bears, der kom som en overraskelse for mange, viser, at Wolfpack i aften kan få hænderne fulde.

Senest løb københavnerne ind i et nederlag mod oprykkerne fra EBAA, og man skal ikke mere end et par runder tilbage for at finde en kæmpe snitter mod Horsens IC.

Der er ellers masser af spændende navne i Wolfpack-truppen. Deionte Simmons har hele vejen været en profil og snitter 18,8 point og 6,9 rebounds. Også Oliver Strøh har gang i en imponerende sæson, hvor han leverer 14,3 point, 4,4 rebounds og rigtig flotte 6,4 assists pr. kamp.

Og når man taler om flotte stats, er det bestemt også værd at bemærke, at Andreas Meilby har lagt et lag eller to på sit rebound-spil. Hele 7,9 af slagsen plukker han ned. Det gør ham til holdets bedste rebounder, og suppleret med næsten 10 point betyder det også, at Cimbria er nødt til at holde et vågent øje med ham.

Kigger man den anden vej skal Wolfpack til gengæld også stå tidligt op for at matche for Randers-profilerne, som virkelig ved, hvor kurven hænger.

Devon Thomas har fået et fremragende comeback til Basketligaen, og han har puttet 23 point på tavlen i snit i sine to første opgaver, mens det også er blevet til 6,0 assists pr. kamp.

Brantley Bynum er et andet særdeles positivt bekendtskab. 20,1 point og 6,7 rebounds betyder, at han faktisk indtager førstepladsen på Basketligaens effiency-liste.

Og så kommer man selvfølgelig ikke uden om den bundrutinerede Borgmester af Randers, Chris Nielsen. Han spiller sin kamp nummer 427 i Basketligaen i aften, men på trods af at være rundet 33 år, er der stadig masser af liv i ham. 14,5 point bidrager han således med for kronjyderne.

Med en sejr til Randers vil de fortsat holde trit med Team FOG Næstved i bunden af Pro A, mens Wolfpack kan lægge sig op á point med EBAA i toppen af Pro B, hvis det bliver til københavnsk triumf.

Hvem, der trækker sig sejrrigt ud af opgøret, får vi svar på kl. 19.00.

Og der er rig mulighed for at blive Basketball-forkælet denne onsdag. Alle aftenens kampe kan nemlig ses direkte på Fanseat.

18:15 Bakken Bears - ZZ Leiden (FIBA Europe Cup)
https://www.fanseat.com/event/19789

19:00 Team FOG Næstved - Stevnsgade Copenhagen Basketball
https://www.fanseat.com/event/19746

19:00 Wolfpack Basketball - Randers Cimbria
https://www.fanseat.com/event/19747

19:00 Svendborg Rabbits - Official - Horsens IC - Basketball
https://www.fanseat.com/event/19748

Værløse trækker det længste strå i tæt kamp mod Stevnsgade Copenhagen

10.12.2018

Søndag tog Stevnsgade Copenhagen mod Værløse BBK til bundopgør i Basketligaen.

Det var 2 hold der stod godt til hinanden, så tilskuerne i Nørrebrohallen var vidne til en tæt og seværdig basketballkamp.

1. halvleg var meget lige hvor føringen skiftede hele 8 gange. Begge hold havde store problemer fra straffelinjen, med en samlet procent på 42%, og mens Stevnsgade var bedst på skud var Værløse bedst under kurven. Ingen af holdene kunne etablere en afgørende føring, og efter en relativt lavtscorende kamp, førte Værløse ved pausen med blot 36-32.

Efter pausen forsatte kampen i samme høje gear. Værløse begyndte langsomt at få overtaget og efter August Pope's scoring med godt 2 minutter tilbage af 3. periode kunne Værløse nyde kampens største føring på 8 point. Den unge Daniel Marsenic fik herefter sin debut for Stevnsgade og efter blot 6 sekunder på banen, kom han på tavlen for sin nye klub med 2 sikre straffekast. Det virkede som om at Stevnsgade fik momentum herefter og bag intenst forsvarsspil og sikre 2-point skud kunne de udligne kampen 51-51 med 9 minutter igen.

I midten af 4. periode var der stilstand bl.a pga flere minutter uden scoringer. En 3'er af Mikkel Hauge med 4 minutter igen blev afsættet til den afgørende slutspurt fra Værløse. Selvom Stevnsgade blev ved med at presse på til sidste fløjt kunne de ikke komme tilbage i kampen, og måtte se sig slået på hjemmebane 67-60.

Topscorer fra Værløse var Richard Granberry med 18 point og fra Stevnsgade var det Viktor Lorenzen der førte an med 16 points.