Nyheder

BK Amager taber hjemme til TFN

02.11.2019

Efter 4 nederlag ud af 4 mulige, og bevidstheden om at man skulle møde et PRO A hold, var det ikke ligefrem optimisme, der prægede Amagers trup i onsdagens kamp mod Team FOG Næstved.

Alligevel gik man frisk til sagen og efter et minuts tid sænkede anfører Christian Bülow en klokkeren svusjende treer.
Dette skulle imidlertid vise sig at blive Amagers eneste føring i kampen. Niki Novovic og Christian Terrel scorede hver 8 points for Næstved, mens Jonathan Klussmann med 6 og Louis Timms og Rob Fields med hver 4 points haltede efter. Gæsterne vinder 1. periode med 19-28.

I 2. periode overtog Næstveds Evan Fitzner førertrøjen med 12 points mens Amagers topscorer hed Aske med 3 points. TFN var klar foran med pausen med 27-59.

3. periode begyndte med et massivt pres fra Næstved. Både scoringsmæssigt og i reboundspillet var Næstved fuldstændig overlegne og på stats nøjagtigt dobbelt så gode som Amager. TFN var nærmest på criuse control og vinder perioden med 14-28 og var foram ned 46 point inden de sidste 10 minutter.

Måske slappede TFNlidt af i fjerde periode for denne var mere lige end de tre foregående. BKA kom mere med i kampen og tabte perioden med 5 point. Men det rokker i ved at TFN kunne drage hjem til Sydsjællend med en stensikker sejr på 61-112.

TFN var i alle spillets faser Amager overlegne, men det tjener Amagers herre til ros at de blev ved med at spille og kæmpe, hvilket 20 points i 4. periode også beviser.

Topscorer for BKA blev Rob Fields med 16 point. For TFN scorede Christian Terrel 23 point.

Wolfpack tæt på sensation mod Horsens IC

31.10.2019

BMS Herlev Wolfpack mødte onsdag aften det professionelle tophold fra Horsens IC. Horsens IC er et af de bedste hold i Basketligaen igennem de sidste 10 år. Så opkomlingene fra Wolfpack skulle på en stor prøve i Herlev Hallen. Det var dog ikke til at se at toppen af Pro B mødte toppen af Pro A og budgetterne i de to klubber er milevidt fra hinanden.

Wolfpack bider fra sig fra start og specielt Javion Blake volder Horsens IC forsvaret problemer, med 3´ere og hurtige scoringer driver han Wolfpack op i gear sammen med Chanan Colman. Vel assisteret af AJ Sumbry sidder Wolfpack på det meste i første periode, dog med en velspillende Vedran Borovcanin der holder HIC inde i kampen. 1. periode ender 24-15 til Wolfpack.

I anden periode bliver der givet og taget af begge hold, specielt de store folk spiller igennem under kurven hvor af AJ Sumbry får sat et par kæmpe højdepunkter ind. For HIC er Roberto Gallinat en evig trussel og kommer flot til kurven med vigtige scoringer til HIC. Perioden ender lige og Wolfpack kan således gå til pausen 47-38.

HIC kommer som skudt ud efter pausen, der bliver lagt et massivt tryk inside hvor amerikanske Brad Gilbeck får sat flotte dunk ind, AJ Sumbry lykkes dog at trække fejl i den anden ende som får lukket ned får Gilbeck i slutningen af kampen. AJ Sumbry viser i denne perioder virkelig store højdepunkter som holder HIC på afstand og Wolfpack kan gå til 4. periode foran 2 point.

I 4 periode kommer Wolfpack ud og får lavet et solidt run der giver en føring på 6-7 point. Stiller og roligt kommer HIC dog tættere og tættere på. Da Brad Gilbeck fejles ud og Wolfpack er foran med 5 point med få sekunder tilbage ligner det en sejr. Men Horsens IC laver nogle flotte spil og tager sejren i de døende sekunder med 85-88.

Stor tak til det fremmødte publikum på en kold onsdag aften, 273 tilskuere fik sig en på opleveren og vi glæder os til at se jer alle til Basketligakamp allerede på Onsdag i Ballerup Super Arena når Copenhagen Basketball kommer på besøg.

Topscorer for BMS Herlev Wolfpack blev AJ Sumbry med 22, Javion Blake 21 og Chanan Colman 13 point.

For Horsens IC scorede  Roberto Gallinat 21 point, Vedran Borovcanin 19 og Stefan Savic 13.

Randers tager fra Nørrebro med en komfortabel sejr på 110-81

31.10.2019

Tirsdag aften var der besøg i Nørrebrohallen fra Randers Cimbria, der har startet sæsonen stærkt. De var da også klare favoritter til at tage deres fjerde sejr i træk.

I første halvleg var det ikke til at se at dette var et opgør mellem Pro A og Pro B. Holdene var jævnbyrdige og træfsikre, og største føring var kun på 9 point. Særligt Brantley Bynum fra Randers med 18 point i halvlegen var i højt gear kun overskygget af Patrick Burke fra Copenhagen med 22 point. Efter 2. periode havde Randers kun en smal føring på 54-49.

I 2. halvleg kom der dog hurtigt fart på Randers. Josh Fortune scorede 10 hurtige point og allerede 4 minutter inde i 3. periode var føringen steget til 14 point 70-56. Copenhagen kæmpede bravt foran en næsten fyldt Nørrebrohal, men som kampen skred frem var det tydeligt at Randers på dagen var et niveau højere end Copenhagen. Deres angreb var præget at ekstrem tålmodighed, der sikrede gode afslutninger i hvert angreb, hvilket tydelig kan ses på kampen stats hvor de kun havde 6 turnovers og ramte 60% af deres skud (50% fra 3'er).

Kampen endte med en sejr til Randers Cimbria på 110-81 (22-27, 27-27, 15-27, 17-29).

For Copenhagen sluttede Patrick Burke med 32 pts og 11 reb efterfulgt af Filip Rajovic med 20 pts. Fra Randers havde Josh Fortune 27 point og Brantley Bynum 22 points. Veteranen Chris Nielsen spillede også en stor kamp med 18 pts og 8 assists.

Horsens IC fortsat ubesejret efter sejr over Copenhagen Basketball

27.10.2019

Søndag eftermiddag bød igen på basketball i Forum Horsens. Denne gang var det Pro B mandskabet fra Copenhagen Basketball.

Nogle havde måske vurderet, at det burde have været en let sag for hjemmeholdet, men det blev ingenlunde tilfældet. Godt nok vandt HIC en komfortabel sejr, men holdet måtte bestemt slide hårdt i det stort set hele kampen, for først i sidste quarter lykkedes det HIC for alvor at trække fra dagens modstander Copenhagen. Og grunden til dette kan kun tilskrives Copenhagens Basketballs enorme kampgejst og vilje. De var bestemt ikke kommet til Horsens for at lægge sig fladt ned.

Kampen startede i vanlig stil for hjemmeholdet med et højt og aggressivt presspil, for ligesom at vise modstanderne, hvem der bestemte i Forum Horsens. HIC trak da også fra i starten, men takket være et stærkt og godt skydende udehold, der blandet andet sænkede 5 treere i dette quarter, og derved holdt sig inde i kampen, så stillingen ved starten af 2. quarter, var kun 29 – 21 til hjemmeholdet.

I 2. quarter fortsatte HIC det aggressive forsvarspil,  der blev krydret med hurtige opspil, så hjemmeholdet fortsatte med at trække fra. HIC fik også lidt gang i deres treere, men Copenhagen Basketball, var også godt skydende i dette quarter. Hos HIC faldt især en af holdets stjerne, Roberto Gallinat i øjnene, da han havde scoret 19 point i 1. halvleg. Hos Copenhagen Basketball var det især Igor Bakic man lagde meget mærke til, og han havde da også scoret 14 af udeholdets point i 1. halvleg.

HIC vandt også 2. quarter, denne gang med 24 – 17, så da kampen blev genoptaget efter halvlegspausen, var stillingen 53 – 38 til HIC.

De fleste sad nok og ventede på, at HIC for alvor ville trække fra i 3. quarter, men Copenhagen Basketball ville det bestemt anderledes. HIC var bestemt ikke godt skydende i denne kamp, så de måtte ofte slide sig til 2 point-scoringer, mens udeholdet fortsatte med at være godt skydende og scorede på 3 treere i dette quarter, så stik imod de flestes forventninger, så vandt Copenhagen Basketball 3. quarter med 24-23!

Om det var det, der vækkede hjemmeholdet, vides ikke, men i hvert fald startede HIC som lyn og torden i 4. og sidste quarter. Holdet lavede et 15-0 run på de første 3 minutter, og så var det ligesom linjen var lagt. HIC havde nu fået det forventede forspring oparbejdet, og resten af kampen, byttede holdene stort set points. Copenhagen Basketball havde åbenbart brugt alle deres treere i de første 3. quarter, for de scorede slet ingen treere i sidste quarter, modsat hjemmeholdet, der nettede 2 gange på treere.

Slutresultatet blev en sejr til HIC på 107 – 75 over Copenhagen Basketball, der bestemt havde meget stor ære af denne kamp. Topscorer for gæsterne blev Filip Rajovic og Igor Bakic begge med 22 point. Hos HIC var det endnu engang holdets 2 stjernefrø, Roberto Gallinat  og Otis Livingston II, der trådte lysende frem. Roberto med 30 point og Otis med 24 point. Men det var også værd at bemærke, at holdets anfører, Frederik Rungby leverede en enorm forsvarspræstation.

Randers Cimbria vinder topkampen mod TFN

27.10.2019

Randers Cimbria tog lørdag eftermiddag imod gæsterne fra Team FOG Næstved. Kampen var også revanche fra sidste års bronzekamp. Siden da har begge hold har skiftet en del uden i spillertrupperne. En mustwin for begge hold, som har ønsker om at vinde metal i denne sæson.

Kampen starter i meget højt tempo, dog uden nogle af holdene kan få bolden i kurven. Gæsterne er første hold på tavlen efter et straffekast af Javier Marin. Randers får gang i sit spil og især Josh Fortune får trukket en del fejl og halvvejs inde i preioden er de foran med 12-5.

Det volder TFN problemer at spilles Randers fuldbanepres, og de kommer sjældent frem til gode afslutninger. De får dog mod slutningen af perioden bedre styr på angrebet og får reduceret lidt til 17-13, men de kan ikke helt følge med et storspillende Randersangreb. En 3-point scoring på buzzeren af TFN`s Uchechi Ofoegbu gør at 1. perioden ender 23-23.

Anden periode starter ligesom første i højt tempo fra begge hold, dog denne gang er det Næstved, som har overhånden. 5 point i streg gør at de bringer sig foran 23-28 kort inde i perioden, og ved stillingen 26-34 senere i perioden har Jimmy Moore set nok vælger at tage time-out for Randers.

Randers kommer godt ud af timeouten og får med 2 x 3-point hurtig føling med gæsterne igen. Dette tvinger nu TFN at tage en timeout ved stillingen 37-36 til Randers. I resten af perioden følges de 2 hold af og TFN kan gå til pausen med en føring på 48-49.

3. periode starter som resten af kampen i højt tempo med hurtige aflevering og masser af afslutninger, både gode og mindre gode. Randers for scoret flest på i indledningen af perioden og bringer sig foran med  53-49 og sidenhen 57-52. Især Rasmus Bach er stærkt spillende i 3. perioden hvor han scorer 10 point.

TFN får dog mod slutningen bedre styr på spillet og intet er afgjort efter 3. periode som ender 23-19. 

4. periode starter noget rodet og TFN får hurtigt indhentet Cimbrias føring og bringer sig foran med 71-72 da Christian Terrel sætter 2 straffekast.

Mange turnovers og brændt skud resultere ikke i at nogle af holdene fpr afgørende momentum. Med 6 minutter tilbage af perioden er det hele lige, 76-76. Kampen bølger frem og tilbage da Chris Nielsen med en dyb 3`er med bringer Cimbra foran med 83-80 kunne det ligne en afgørelse på kampen. Da Jonathan Jeanne efterfølgende leverer en moinsterblok og 2 point af Corey Silverstrøm tager gæsterne timeout med lige under 2 minutter og bagud 85-80.

TFN kan dog ikke levere et comeback og Randers Cimbria vinder kampen med 88-84 (23-23, 25-26, 23-19, 17-16).

Brently Bynum bliver topscorer fra Randers Cimbria med 19 point og Jonathan Jeanne med en imponerende statsline med 14 point, 14 rebounds, og 5 blocks.

Topscorer fra Team FOG Næstved blev Uchechi Ofoegbu med 25 point og 8 rebounds. Christian Terrel leverede også en fin indsats med 20 point.

Suveræne Bakken Bears vinder stort over Rabbits

26.10.2019

Bakken Bears behøvede kun en halvleg for at afgøre fredagens opgør i Svendborg, for efter de første 20 minutter var stillingen 32-50 og det var kun et spørgsmål om, hvor meget Bakken ville vinde med.

Første periode viste Bakken Bears hvilket klassemandskab de er. Der var total kontrol og selv om hjemmeholdet kunne udligne ved 11-11 ved halvtid i perioden, så skruede bjørnene bare bissen på og scorede 15 points i træk herefter. Da Thomas Lærke kom på banen til slut i perioden satte han lige fra bænken, to trepointsskud og forinden havde Chris Ortiz vist høj høj klasse, 13-26 sluttede perioden. Hjemmeholdet kunne intet stille op.

Bakken og især Thomas Lærke fortsatte med træfsikkerheden, 15-40 midt i 2. og kampen allerede afgjort. Timeout fra Lukas Varga og kaninerne scorede herefter 11 points i træk, Vinson de 8 og en enkelt treer fra kaninernes topscorer i dag, Oscar Jørgensen. Thomas Lærke med 4/4 fra trepointsland på 7 minutter.

Efter pausen fortsatte gæsterne med at imponere de ca. 800 fremmødte. 3-15 gik Bakken på og det betød +30 ved halvtid i 3…. Uha Svendborg, var det et totalt kollaps der var på vej?

Oscar Jørgensen forsøgte at holde trit og scorede en treer og så var det som om kaninerne der indtil nu havde haft elendige scoringsprocenter endelig kunne finde vej til kurven. Svendborg kom ned med minus 20 inden Bakken Bears igen strammede skruen og førte med 30 inden de sidste 10 minutter.

Det blev også +35 til Bakken inden Svendborg der trods alt kunne bevare fokus, og undgik det totale kollaps, kom op og ”kun” tabte med 29, 73-102.

Selv om Rabbits havde haft Jacob Enevold med, der sad ude med en nyopereret hånd og forventes klar omkring jul, havde det ikke gjort den store forskel mod Danmarks stærkeste mandskab.

Dagens topscorer og kampens bedste spiller, Bakken Bears’ David Efianay scorede 24, Chris Ortiz 18, det samme som Thomas Lærke, hvilket Lærke kun brugte 15 minutter til.

For hjemmeholdet blev topscorer Oscar Jørgensen med 16 4/8 fra den lange distance, 14 points og 14 rebounds til mr. Double Double, Durell Vinson, 13 til Mikkel Plannthin.

Bakken Bears spiller Eurocup onsdag hjemme i Århus og Svendborg Rabbits har næste kamp på torsdag i Værløse.

Foto er leveret af Tom Andreasen.

TFN vinder stort over Copenhagen Basketball

24.10.2019

Pro B holdet fra Copenhagen Basketball var onsdag aften på besøg hos Team FOG Næstved der havde brug for 2 point for at hænge på i toppen af Pro A.

Og de 2 point fik hjemmeholdet efter en stor sejr over københavnerne på 103-64 (32-24, 17-13, 26-12, 28-15).

1. periode startede med frisk spil fra begge hold. Spillet var godt for begge sider og der blev hældt mange point i kurvene. Men på 1 minut i midten af perioden trak Team Fog Næstved fra til en 9 pointføring. Copenhagen tog en time out, og det lykkedes holdet at reducere Team Fog Næstveds føring til 4 point. Mod slutningen af perioden blev føringen dog udbygget igen, og perioden sluttede med en føring til Team Fog Næstved på 8 point.

Team Fog Næstved fortsatte med koncentrerede spil i 2. periode, som holdet havde praktiseret i første periode. Det bevirkede, at holdet øgede sin føring. Men der blev ikke scoret så meget som i første periode – 12-3 til Team Fog Næstved lød scoren da der var spillet 6 minutter af perioden.

Da perioden lakkede mod enden blev der åbnet for scoringerne fra begge hold, hvilket betød, at Team Fog Næstved førte med 12 point, 49-37, da holdene kunne gå til pause.

Begge hold fortsatte, som de sluttede anden periode – fuld fart frem. Det lykkedes dog bedst for Team Fog Næstved at få bolden i kurven, og holdet øgende støt og roligt sin føring gennem hele perioden. Det så ud til, at Team Fog Næstved var på vej mod en sikker sejr. Hjemmeholdet var foran med 26 point inden de sidste 10 minutter.

I 4. periode kom Team Fog Næstved kom bedst fra start og blev ved med øge sin føring, så efter 3 minutter af perioden førte Team Fog Næstved med hele 35 point.

Spændingen var gået af kampen, med Copenhagen blev dog ved med at kæmpe, men holdet var oppe mod overmagten. Men lige lidt hjalp det - Team Fog Næstved var klart det bedste hold denne aften i Næstved og endte med at vinde med 39 oerskydende point.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Uchechi Ofoegbu med 22 point. Uchechi skød 9 for 10 fra gulvet og brændte således kun 1 skud i kampen (det sidste).

Copenhagen Basketball topscorer blev Patrick Burke med 18 point

Bjørnene æder EBAA

18.10.2019

Lillebror fra EBAA virkede allerede fra kampens begyndelse opsatte på at drille storebror fra Bakken Bears på deres fælles hjemmebane fredag aften.

Flere flotte aktioner fra de unge spillere bragte stillingen på helt lige ved stillingen 4-4 efter de første par minutter af kampens begyndelse.

Storebror fra Bakken Bears spillede meget på fysikken mod det unge mandskab omkring kurven, og det sørgede også for kampens første føring til 8-4. Herefter kæmpede EBAA dog med for alvor at følge med det høje tempo fra de regerende danske mestre. Disse minutter blev kostbare for farmerholdet, der kom bagud med ti point til stillingen 18-8 med fire minutter tilbage af første periode.

Det var dog alligevel EBAA-mandskabet, der stod for første periodes højeste bifald fra de fremmødte tilskuere i Vejlby-Risskov Hallen med en fremragende aflevering bag om ryggen fra Liam Churchill til en helt fri Nadir Alston, der dunkede spektakulært under kurven. Bakken Bears kom dog ikke i problemer i første periode, og derfor var stillingen også 23-16 efter de første ti minutter.

EBAA lod sig dog ikke imponere af Bakken Bears’ fysiske og dominerende spil, og de kæmpede bravt videre i anden periodes indledning. Her var det det unge mandskab, som isoleret for perioden havde scoret flest point med tolv mod ni. Det virkede derfor ikke umuligt for lillebror at stikke en kæp i hjulet for Bears’ imponerende sæsonstart med lutter sejre.

Men som så mange gang før, når modstandere æder sig ind på Bakken Bears, så øger de blot tempoet. Fredag aften var heller ingen undtagelse. Med tre minutter tilbage inden pausen, havde de danske mestre bragt sig foran med femten point til stillingen 45-30.

Man skal dog ikke sælge skinnet, før Bjørnen er skudt, men det lignede unægteligt, at det ville blive en vanskelig opgave for EBAA at komme tilbage i anden halvleg.

Anden periode sluttede med stillingen 53-32. EBAA’s Jonas Schaarup gjorde dog fremragende figur for det unge hold som kampens topscorer indtil videre med tolv point.

Tredje periode åbnede noget langsomt og kaotisk fra begge hold, der misbrugte mange muligheder. Det var dog alligevel Bakken Bears, der skulle bruge færrest muligheder for at få scoret, og de fik stille og roligt gang i spillet efter pausen.

Efter tre minutter havde de bragt sig yderligere foran med 62-32 mod EBAA-holdet, der fortsat manglede at score. Den pointmæssige tørke for EBAA blev også dyr for det talentfulde hold, der med fire minutter tilbage af tredje periode kunne kigge op på pointtavlen og se en komfortabel Bakken Bears-føring på hele 74-38.

Bears vandt perioden med sammenlagt 36-10, og derfor lød stillingen på 89-42 op til fjerde og sidste periode.

De danske mestre fortsatte ufortrødent det høje tempo og spillede i den grad med musklerne i fjerde periodes indledende minutter. Her scorede ”Bjørnene” elleve point i træk og trak yderligere fra. En svær aften for EBAA i Vejlby-Risskov Hallen.

Hjemmeholdet fra Bakken Bears nåede dermed over de 100 point tidligt i sidste periode, og holdets store bredde kom ligeledes til udtryk med otte spillere med over ti point på tavlen. Alt i alt en svær aften for et hårdt kæmpende EBAA-mandskab, der taber fredagens kamp med 121-48 til Bakken Bears.

Kampens mest scorende spillere blev Ryan Evans fra Bakken Bears med 16 point og og Jonas Schaarup fra EBAA også med 16 point.

Team FOG Næstved vinder efter god 2. halvleg

18.10.2019

Torsdag aften havde Team FOG Næstved besøg af Værløse Blue Hawks og for hjemmeholdet var der debut til både Malte Gamborg Larsen og Christian Terrel.

Det blev en rodet start fra begge sider. Gæsterne fra Værløse var mere træfsikre i forhold til hjemmeholdet og trak fra i starten af kampen, men Team Fog Næstved fik samlet sig og halede ind på Værløses føring så det midtvejs i perioden var helt lige. Værløse fik dog trukket fra igen så stillingen efter 1. periode var 25-19 til gæsterne.

Der gik ikke lang tid af 2. periode før TFN havde indhentet Værløses føring efter at gæsterne ikke fik scoret i de første 4 minutter af perioden. I det hele taget var første halvdel af perioden noget scoringsfattig (7-5 til Team Fog Næstved).

De få scoringer fortsatte i anden halvdel af perioden, som sluttede 16-10 til Team Fog Næstved. Holdene kunne gå til pausen helt lige med stillingen 35-35.

TFN fik en fin start på 3. periode med 5-0 efter 2 minutter. Det virkede, som om Team Fog Næstved havde fået greb om kampen, og holdet havde bragt sig foran med 6 point, midvejs i perioden. Denne føring blev udbygget til 10 point med lige under 3 minutter tilbage af perioden. Værløse var dog ikke slået endnu da holdet blev ved med at kæmpe for at komme tilbage i kampen.

Fra starten af 4. periode udbyggede TFN sin føring og det viste sig tidligt i perioden, hvem der ville vinde kampen. TFN`s føring var oppe på 20 point halvvejs i perioden og denne føring holdt kampen ud, så det blev en sikker og fortjent sejr til TFN. 

Slutresultatet blev 98-76 efter periodecifrene 19-25, 16-10, 32-22 og 31-19.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Carlos Mateo med 27 point. For Værløse Blue Hawks scorede Asbjørn Nerlov 15 point.

Du kan se stats fra kampen ved at klikke her.

Horsens IC vinder sikkert over Rabbits

18.10.2019

Efter tre sikre sejre imod Pro B hold tog Horsens IC torsdag aften imod Pro A holdet Svendborg Rabbits. Forum Horsens var godt fyldt op, og der var en god stemning.

Starten af kampen er meget rodet fra begge hold. Der er god energi i begge ender af banen, men det offensive spil er præget af få afleveringer og hurtige afslutninger. Otis Livingston svinger taktstokken for HIC og har flere gode aktioner. For Svendborg starter Sebastian Åris stærkt, men også tilbagevendte Durell Vinson er solid.

I anden periode stempler Peter Møller ind i kampen. Møller scorer 11 point på fire minutter og bringer Svendborg foran med 10 og timeout HIC. Roberto Galinat kommer flyvende ud fra timeouten og scorer 7 point på 40 sekunder. Det er dog Svendborg der er i teten. Med en 3er på buzzeren sørger Otis Livingston dog for, at HIC kun er bagud med 34-38 ved pausen.

I pausen var der lidt bekymrede miner i HIC lejren. Dette blev dog ændret fra 3. periodes start. HIC holdet kommer ud med en helt anden indstilling. Forsvaret er oppe i tempo og igen og igen har Svendborg svært ved at komme til gode afslutninger. Når de kommer til kurven var Brandon Gilbeck et monster og han blokerede 6 skud i kampen og var hele tiden en forstyrrelse i Svendborgs angrebsspil.

I angrebet var Roberto Galinat flyvende og han scorede 13 point i tredje periode. Perioden blev vundet med 24-10 og så var HIC foran med 10 point inden de sidste 10 minutter.

Billedet fortsatte i fjerde periode og HIC trækker sikkert fra. Med fire minutter igen er HIC foran med over 20 og bænken på de to hold kommer på banen. Det hele ender med en sikker sejr på 19 point, 78-59 (16-17, 18-21, 24-10, 20-11) efter en helt lige første halvleg.

T
opscorer for Horsens IC blev Roberto Galinat med 26 point. For Svendborg Rabbits scorede Peter Møller 15 point.

Næste kamp for HIC er den 27 oktober, hvor Copenhagen Basketball kommer på besøg.