Nyheder

Sikker sejr til Bakken Bears

17.10.2014

I et velbesøgt Forum Horsens vandt Bakken Bears i dag med 93-77 (16-19, 22-17, 23-29, 16-28) i en kamp hvor der ikke var meget flot spil, men til gengæld var der fart over feltet.

I første periode havde begge hold svært ved at score. For HIC skulle der gå ca. 4 minutter før første scoring kom på tavlen. Det var Skyler Bowlin der ramte de første 2 point fra Horsens efter han kom ind fra bænken.

Baye Keita fik hurtigt to fejl, og det var noget Chris Christoffersen kunne lide. Den store bornholmer dominerede under kurven og scorede 6 point. Perioden sluttede med et lille run fra Bakken og de var foran med 19-16 efter første periode.

HIC havde også store problemer med at score i anden periode, især skuddene udefra ville ikke gå i. Bakken Bears dominerede, men på straffekast og Bakken turnovers holdt HIC sig inde i kampen. Mod slutningen af perioden laver HIC et run og er trods dårligt spil foran med 38-36 ved pausen efter en buzzer beater af Marquis Addison. Mest scorende for HIC var Skyler Bowlin med 10 point, mens Chris Christoffersen scorede 12 for Bakken.

Efter pausen kommer HIC ud som lyn og torden og bringer sig foran med 45-38. Bears tager time out og kommer hurtigt på et 8-0 run. Holdene følges ad det meste af perioden, dog med Bakken i førersædet. Efter tredje periode var stillingen 65-61. For Bakken scorede Iversen og Zohore begge 8 point i perioden, mens Gospic lavede 8 fra HIC.

I sidste periode følger HIC med til 73-69, hvorefter Bakken laver et run og bringer sig afgørende foran. De sidste minutter er kampen afgjort, og Bakken kører sejren sikker hjem.

HIC var hårdt ramt af, at Baye Keita var i fejlproblemer og kun spillede 11 minutter. Det resulterede i, at Bears vandt rebound statistikken med 48-32. Samtidig ramte Marquis Addison og Vedran Borovcanin ikke deres sædvanlige høje niveau. Bedste for HIC var Skyler Bowlin med 17 point, mens Emmanuel Mbe spillede sin vel nok bedste kamp i HIC trøjen med 12 point.

For Bakken var der gode præstationer af Kaido Saks og Chris Christoffersen, men især Sebastian Åris spillede godt, og det gjorde at tabet af en skadet Thomas Lærke ikke blev så mærkbart.

Næste kamp for HIC er på mandag, hvor de gule skal en tur til Næstved.

Topscorer HIC: Skyler Bowlin 17 point
Topscorer Bakken Bears Kaido Saks 18 point

Forløsning i Kildeskovshallen – SISU slår Værløse BBK med 7 point

17.10.2014

Begge hold gik ind til dagens opgør med 2 nederlag i bagagen fra sæsonens to første kampe, og en sejr i dag var derfor uhyre vigtig for både selvtilliden og for håbet om at nå med blandt de 8 bedste, når grundspillet er slut i det tidlige forår.

Hjemmeholdet startede bedst og førte med 4–0, før Værløse kom i gang, men det blev så også gjort med manér, da deres amerikanske stjerne Drew Maynard scorede 7 point i træk til 6–7. Udeholdet udbyggede føringen yderligere til 6–10, før SISU igen kom på tavlen. Men så vendte det igen med et 8–0 run fra SISU, hvor de bl.a. lagde et godt og hårdt pres på bolden på Værløses egen banehalvdel – 14–10 til SISU.am

Kampen bølger lidt frem og tilbage, og SISU fører med 19–16 få sekunder før 1. periode er slut, men så laver de fejl på et 3-pointsskud lige før 24-sekunders uret løber ned, og Drew Maynard sætter 3 sikre straffe til stillingen 19–19. På den igen i 2. periode.

SISU bevarer det aggressive pres på bolden, når Værløse bringer bolden op, og det fører gennem kampen til en del turn-overs. Darryl Partin er den dominerende spiller for hjemmeholdet, og han scorer 13 point i 1. halvleg, mens Drew Maynard sørger for 14 point til Værløse. SISUs anden amerikaner, Daryl McCoy byder også ind i 2. periode med et monsterdunk til 31–29. SISU bevarer teten til sidst og holder en snæver 38–34 føring ved halvleg.

Efter pausen kommer hjemmeholdet ud som lyn og torden; Darryl Partin sætter en hurtig 3’er efterfulgt af en solid 2’er fra McCoy og lidt senere spadserer Frederik Rungby gennem midten af Værløses forsvar og lægger et lay-up i til en føring på 45– 36. SISU når op på en 11-points føring ved 49–38 og ser komfortable ud men går så fuldstændig i stå, spiller meget usikkert og tillader Værløse at lave et 12–0 run. Derfor er holdene igen lige langt ved afslutningen af den 3. periode; 52–52.

Værløses Emil Henningsen sender en flot 3’er i kurven fra det ene hjørne og bringer udeholdet foran med 52–55 i starten af fjerde, men så viser SISUs unge pointguard, August Haas, sit format og dribler ned gennem midten til et flot lay-up. Rungby bruger derefter 2 rebounds på igen at bringe SISU foran, men Værløse slår igen og på trods af et flot Mikael Vincents Nielsen steal med efterfølgende fast break-scoring, kan Drew Maynard sætte en 3’er til udligning, 60–60.

Men så begynder det for alvor at gå SISUs vej efter et Værløse time out: Mikael Vincents sætter en 2’er – Værløse laver en angrebsfejl – Jonas Giese Anderson sætter en 3’er – hvorefter Mikael Vincents igen stjæler bolden og giver den til Darryl Partin, der kan lægge yderligere 2 point i til en 67–60 føring.

Værløses utrættelige Drew Maynard kæmper sig til en and-1 men får ikke scoret på bonuskastet. Så stjæler Værløse bolden i SISUs næste angreb, men Mickael Vincents stjæler bolden tilbage ud af hænderne på Drew Maynard lige efter og sætter Darryl Partin op til et forløsende dunk; 69–62.

Værløse kæmper sig tilbage og udnytter, at SISU ikke kan lave et langt angreb eller forsvarsrebounde ordentligt og pludselig er de kun 3 point efter, men så træder kampens spiller, Darryl Partin, igen i karakter og driver uimodståeligt mod kurven. Han lægger to point i og får et bonuskast, som dog misses. Stillingen er 71–66 med 40 sekunder igen.

Da Værløse efterfølgende igen lader sig stresse af SISUs helbanepres og smider bolden ud over egen sidelinje, er kampen i realiteten afgjort. Mikael Vincents Nielsen kan sætte de sidste 2 point på tavlen fra straffelinjen til resultatet 73–66.

Nu kan SISU gå ind til de næste svære kampe mod Bakkens Bears, Copenhagen Wolfpack, Horsens IC og Randers Cimbria med mere tro på tingene, mens Værløse skal søge at få sæsonens første sejr allerede på mandag mod Hørsholm 79’ers, der også er uden sejr i de første 3 kampe efter gårsdagens snævre nederlag ude mod Svendborg Rabbits.

Hollandsk spiller til Svendborg Rabbits

16.10.2014

Svendborg Rabbits har skrevet en 1-årig aftale med den 23 årige Hollænder, Chaed Wellian.

Chaed kan spille begge forward positioner og måler 202 cm og vejer ind på 103 KG.

Chaed er en meget atletisk og hurtig spiller med et rigtigt godt skud fra distancen. Endvidere er han dygtig i forsvaret og en habil rebounder.

De sidste to år har han spillet for Tennese State University i USA.

Chaed har været til prøvetræning i starten af denne uge og har overbevist Rabbits at han var den sidste brik, der manglede i puslespillet.

Den Flyvende Hollænder forventes at få debut i Rabbits trøjen den 29. oktober med Værløse BBK.

Endnu en gyser i kaninhulen

16.10.2014

Det var med hiv og sving at kaninerne kunne hive sejr nr. 2 af lige så mange mulige hjem på hjemmbanen i Svendborg Idrætscenter onsdag aften.

Hørsholm 79'ers blev lige nøjagtig så svær en modstander som forventet men til slut slog kaninkollektivet til og sejrede efter at have været bagud hele 2. halvleg. Sejren blev på +4, 83-79, efter perioderne 19-19, 24-21, 16-23 og 24-16. 

Dagens bedste kanin igen Will Paul med 25 p og 9 rebounds. For 79'ers var en fremragende spiller Derek Semenas med 27 point.

Johnell Smith var tilbage som starter for Svendborg Rabbits men meget hurtigt blev det klart for de godt 800 fremmødte, at Johnell ikke var klar efter sin skade. Det blev kun til samlet 10 minutter for troldmanden og derefter resten af tiden på bænken tæt op af lægestaben.

Andre måtte tage over og igen skal Mathias Kelly fremhæves for en meget flot indsats. Bolden blev med stor sikkerhed ført op på modstanderens banehalvdel og afleveringerne sad lige hvor de skulle.

79'ers var dog klart det bedste hold i 1. periodes start. Gang på gang viste de hurtige folk hos 79'ers at de ikke havde tænkt sig at se på i kaninhulen også selv om en af holdets bedste, Daniel Mortensen sad ude med en fodskade. Hørsholm var pågående og hurtig fremme på banen og det var især den amerikanske shooting guard Derek Semenas der viste høj høj klasse godt bistået af en velspillende Frederik HN og Rob Fields. Hørsholm hurtigt foran med 9-17 inden Damian Ocana med to trepointsskud sammen med Antonio Porta og Will Paul reducerede til pause efter de første 10 minutter. Hørsholms spil hang meget bedre sammen end hjemmeholdets og kaninerne havde mere end svært ved, at komme til sine points.

Semenas fortsatte i 2. periode og fik hurtigt bragt afstand igen men også Atila Kovac fandt kurven. Hjemmeholdet skulle i dag være glade for især Damian Ocana der arbejdede stenhårdt både i forsvar men så sandelig også i angrebet. Han fik sammen med Antonio Porta gang i en spanske syge, især hvis 79'ers var patienten. Det blev sikkert omsat fra Portas hånd på straffelinjen og fra trepointsland fra Ocanas. 10 points fra Ocana og 8 fra Porta holdt kaninerne i føring ved pausen, 43-40. Et run på 11-3 i de døende minutter af 1.halvleg gjorde lige, at Rabbits kunne gå ud til pausen med lidt mere momentum.

Kaninerne kom slatne ud til 2. halvleg. Det straffede 79'ers straks med hurtigt og pågående spil og så var Semenas stadig i særklasse, især fra distancen. Tre stk. fra trepointsland, hvoraf et par var meget pressede men sikkert omsat af den hurtige spiller. Hos hjemmeholdet gjorde Ivo Höger en fin figur under kurven med flere scoringer men det var ikke nok og Hørsholm klart bedst i 3. periode, fortjent foran med 4 inden de sidste 10 minutter.

Der skulle andre boller på suppen hvis kampen skulle vendes igen fra hjemmeholdet side. Tre stk. fra trepointsland, en fra Will Paul og to fra Damian Ocana samt to sikre straffe fra Höger og så var kampen vendt over i hjemmeholdets favør. 79'ers giver aldrig op og heller ikke i dag. 9 hurtige points og momentum var igen i whiskeybæltet. Hørsholm foran med 5 med 5 minutter igen. Spillet flød ikke for Rabbits.

Will Paul trådte for hvem ved hvilken gang igen i karakter med 6 points og et 11-2 run i de sidste 3 minutter blev dyrt for gæsterne. Mathias Kelly med en treer fra hjørnet lige efter han havde brændt en fra nøjagtig samme possition vendte kampen og Porta med endnu to sikre fra straffelinjen efter 79'ers havde forsøgt at stoppe tiden ved at fejle.

Rabbits vinder endnu en neglebidder og de eksperter der havde forudsagt, at ligaen ville knække over i to har indtil nu taget fejl. Samtlige tre kampe Rabbits har været deltagere i, har været helt ubeskriveligt spændende. Lad os håbe det fortsætter.

Kaninerne har i Johnell Smith fået skadesproblemer tidligt i sæsonen men det bliver spændende at se, hvad nyindkøbte Chaed Wellian der er hollandsk statsborger men som har spillet i USA i de sidste 4 år, kan bringe til holdet. Chaed er 204 cm og en meget stærk spiller med et fantastisk skud. Han tiltræder kanintruppen i næste uge.

For Rabbits blev udover topscorer Will Paul, scoren fordelt således: Damian Ocana 22, Antonio Porta 17, 12 assists og 11/11 på straffe, 14 til Ivo Höger, 3 til Kelly og 2 til Mouboe.

For 79'ers scorede dagens bedste Derek Semenas 27, 19 til Rob Fields, 9 til Kovac og 8 til Frederik H N.

Kaninernes næste kamp er fredg aften på udebane i pokalturneringen, hvor Stevnsgade Basketball tager imod i Nørrebrohallen.

Spændende test i vente på torsdag i Randers

14.10.2014

På torsdag den 16. oktober Kl.19.00 tager Randers Cimbria PRO imod Aalborg Vikings.

Begge hold spiller deres 3. kamp i denne sæson og mens Cimbria sidste torsdag måtte se sig besejret af Bears, efter to gange omkamp, og vandt i lørdags mod 79ers, så har Vikings haft to klare nederlag til henholdsvis Horsens IC med 75-84 og Copenhagen Wolfpack med 69-95. Selvsamme Wolfpack møder Cimbria på udebane på lørdag.

Cimbria kæmper fortsat med flere skader. Mike Nielsen og Casper Stage arbejder på at komme tilbage fra deres knæskader og i skrivende stund er der stadig usikkerhed mht. Chanan Colman, efter at han i Bears kampen fik en skade i skulderen. Cimbria skal samtidig have langt bedre styr på forsvaret end i de to tidligere kampe og sidst men ikke mindst, så afventes det stadig om Dragan Petronic får det sidste papirarbejde på plads og må spille i torsdagens kamp.

På den positive side, så har to af Cimbrias guards, i form af Charlie Burgess og Chris Nielsen, leveret et højt niveau i de to sidste kampe. Chris Nielsen snitter pt. 15 points og Charlie Burgess 25 points og ikke mindst Chris Nielsens 3-point skud sidst i lørdagens kamp mod Hørsholm 79ers har vakt beundring. Over 4.500 har set klippet på vores Facebook side, mens TV2 Sporten nok har haft endnu flere inde at se hans ”skud”.

For Aalborg Vikings snitter Nicholas Nathaniel Okorie 26,5 points, og må siges at være en stor trussel mod et hvilket som helst hold. Samtidig har den tidligere Bakken Bears spiller, Mike Dejworek, vist sit værd og snitter 16,5 points og 6,5 points. De to spillere skal lukkes ned og holdes fra at komme til afslutninger. Lykkes det, så vil presset være på resten af Aalborg mandskabet og Cimbria må uanset hvad påtage sig favorit værdigheden mod et Vikings hold der nok mangler lidt bredde i forhold til Randers Cimbria PRO.

Vel mødt til kamp i Basketligaen på torsdag i Arena Randers, hal 3. Billetter til kampen kan købes hos Safeticket .

Team FOG hang på og vinder over SISU

14.10.2014

I en meget stemningsfuld kulisse nåede Team FOG Næstved i løbet af 3. periode op på en 25-point stor føring, og det lignede længe, at de kunne vinde komfortabelt, men SISU kom stærkt tilbage i 4. periode. De nåede dog aldrig tættere end 5 point, og Næstved kunne hale sejren hjem.

Kampen startede i højt tempo, og SISU fik de første point inden Team FOG endelig kom på tavlen. Frederik Rungby var hér, der og alle vegne og scorede 11 point i første periode, mens Næstveds Luciano de Souza kom ind fra bænken og lavede 8 point. Næstved førte 23–19 efter de første 10 minutter.

I anden periode gik SISUs angreb og forsvar i stå, og Team FOG fandt vejen til kurven. Det blev 12–4 til Næstved, inden SISU kom tilbage i gear, så Næstved førte med 9 point ved pausen.

Efter pausen fortsatte SISUs nedtur i endnu højere grad, og med 1 minut tilbage af 3. periode var SISU nede med 25 point, 47–72.

Men så kom SISUs comeback. Mikael Vincents Nielsen og Darryl Partin førte an i et run, der fik SISU tilbage i kampen med 9 ubesvarede point til stillingen 63–74. Med 4 minutter tilbage af kampen var SISU blot bagud med 7 point, og så begyndte stillingskrigen med fejl og straffekast. Men på trods af stor spænding holdt Team FOG Næstved stand og endte med at vinde 88–82.

Seks spillere fejlede ud i slutningen af kampen, og der blev fløjtet i alt 58 fejl.

SISU er vært for Værløse BBK på torsdag, mens Team FOG Næstved spiller hjemme mod Horsens IC på næste mandag, den 20. oktober.

Topscorere i dagens kamp blev:

SISU: Darryl Partin 22 point, 4 rebounds, 2 assists, 3 steals; Frederik Rungby 17 point, 4 rebounds, 3 assists, 3 steals; David Harder 15 point, 5 rebounds, 1 assists, 2 steals; Mikael Vincents Nielsen 10 point, 5 rebounds, 2 assists, 3 steals.

Team FOG Næstved: Luciano de Souza 21 point, 8 rebounds, 1 assist, 2 steals; Milan Stanojevic 19 point, 3 rebounds, 3 assists, 2 steals; Alexander Bak 13 point, 2 rebounds, 3 assists; Philip Hertz 10 point, 2 rebounds, 2 assists.

Vikings taber sæsonpræmiere

13.10.2014

Det lykkedes ikke Vikingerne at hive en sejr hjem i sæsonens første hjemmekamp, hvor Copenhagen Wolfpack var på besøg.

Der var gensyn med den tidligere Viking-profil Ryan White, da KanalSport og Copenhagen Wolfpack besøgte Aalborg Vikings i Stadionhallen.

I første periode trak Copenhagen Wolfpack hurtigt fra og fik udbygget en solid 10-points føring. Særligt Ryan White gjorde sig flot bemærket med flere flotte afleveringer og kreative scoringer. For Vikings var det Nick Okorie og Mike Dejworek, der havde nemmest ved at finde netmaskerne. 18-24 endte 1. periode.

I anden periode trak Copenhagen Wolfpack for alvor fra. Den tidligere Viking Christian Thomsen ramte en dyb 3’er og fik også hevet et par angrebsrebounds i land. Vikingerne havde også svært ved at stoppe Jyles Smith, men omvendt gav Mike Dejworek fortsat Københavnerne problemer. 51-35 var halvlegstillingen.

Ved starten af 3. periode havde Vikingerne grave sig ned i et dybt hul, som de færreste nok havde forestillet sig, at de kunne grave sig op. Særligt Nick Okorie og Alassan Touray ville det anderledes, og med et 10-0 run fik Vikingerne reduceret til en periodestilling på 54-64.

Ved starten af 4. periode kommer Copenhagen Wolfpack bedst fra start og med et 4-16 run er stillingen pludselig 58-80, og Vikingerne gav mere eller mindre op. Et cadeau til Gabriel Lundberg, der for alvor fik gang i fast-break scoringerne i denne periode.

Wolfpack vinder kampen med 95-69.

Tospcorer for Vikings blev Nicholas Nathaniel Okorie med 27 point mens Wolfpacks mest scorende spiller blev Gabriel Iffe Lundberg med 20 point.

Kampens spiller: Ryan White med 18 pts og 8 assists på 27 minutter.

Horsens IC dominerede fra start i Søndersøhallen

13.10.2014

Horsens IC kom til kampen med en 9 point sejr hjemme over Aalborg Vikings, hvor Borovcanin flirtede med en quadruple double og Skyler Bowlin blev sparet.

Værløse BBK ydede god modstand ude i Næstved, men begyndte måske at tænke for meget over at sejren var inden for rækkevidde og gik i stå til sidst og tabte med 3.

Diverse spåkoner og ditto mænd har spået Horsens til top og Værløse til bund. Kampen viste at man skal regne med Horsens som seriøs bejler til de absolutte topplaceringer når medaljerne engang skal fordeles til foråret. Holdet er mere end solidt på guardpladsen, Borovcanin er en klasseforward og under kurven fylder Keita hullet godt op efter Jonas Zohore.

Søndersøhallen er godt pakket med  campbørn og øvrige tilskuere denne mandag i efterårsferien. Gang i kiosken og god stemning hele vejen rundt. Hjemmeholdets tilhængere står op indtil første Værløsescoring. Den kommer hurtigt, da Emil Henningsen åbner kampen med en 3'er på første angreb. Holdene bytter scoringer indtil 11-12, hvorefter HIC sætter et 25-0 run på tavlen 11-37. Værløse kæmper hårdt for at komme til reelle afslutninger mod HIC's store zone med Keita under kurven. I den anden ende styrer HIC guards Bowlin og Addison løjerne efter behag.

17 årige guard Jakob Feldborg får spilletid i 2. periode sætter straks en hjørne 3er. Salman Kahn pynter med en 3'er for Værløse inden Marcus Addisson lukker halvlegen med en buzzer 2er til halvlegsresultatet 21-55.

HIC holder foden på speederen i tredje periode og kampen er reelt afgjort. I 4 periode sætter HIC bænken på banen og Værløse viser god moral og vinder perioden 25-14 til slutresultatet 63-91.

Drew Maynard viser vilje og effektivitet som bedste Værløse spiller med 24 points og 8 rebounds. Axel Karason var som sædvanlig solid. David Knudsen viste at han er på vej tilbage efter en længere skadesperiode. Og der er tiltrængt hjælp på vej på guardpladsen når Rob Woodsons papirer går i orden.

Vendepunkt: Skyler Bowlings 8 point i streg midt i 2. periode på back to back treere og et lay-up understreger HIC's dominans. Statistik lyver ikke: Horsens skyder 57% på 2'ere og hele 45% på 3p linjen.

Topscorer for Værløse BBK blev Drew Maynard med 24 point for for Horsens IC scorede Marquis Addison 21 point.

Kampens spiller: Skyler Bowlin kom fra bænken og viste guard spil i høj høj klasse. På kun 14 minutter får Skyler sat et solidt aftryk med 18p 2 reb og 2 assists.

Næste kamp for Værløse BBk er allerede på torsdag hvor holdet i Kildeskovshallen skal op mod SISU.

Se Vikings - Wolfpack direkte på Kanal Sport i aften kl. 19:00

13.10.2014

Kan du ikke selv være til stede i Aalborg Stadion hal i aften, så har du mulighed for at følge Aalborg Vikings mod Copenhagen Wolfpack direkte på kanal sport.

Kanal Sport viser nemlig kampen direkte med kampstart kl. 19:00. For at følge kampen skal du logge dig ind på www.kanalsport.dk og oprette dig som bruger. Herefter kan du se alle de liveudsendelser som kanal sport viser.

Udover Vikings - Wolfpack spilles der 2 andre kampe i BL i aften. I Kildeskovshallen tager SISU imod Team FOG Næstved og i Søndersøhallen kommer Horsens IC på besøg hos Værløse BBK. For disse 2 kampe er der også tip-off k. 19:00.

Kanal Sport sender næsten hver mandag kampe direkte fra BL. Næste kamp der er programsat er den 20. oktober hvor Værløse BBK i Farum Arena får besøg af Hørsholm 79ers.

Du kan se hvilke kampe der bliver vist på Kanal Sport`s hjemmeside og dk4 i den kommende tid ved at klikke her. 

5440 tilskuer ser Bears slå Rabbits

12.10.2014

Foran 5.440 tilskuere i Jyske Bank BOXEN fik Bakken Bears en sejr på 75-73 over Svendborg Rabbits.

Kampen vil næppe blive husket for sit spil på banen, men derimod for en tilskuerrekord. Flest tilskuere i dansk basketballs historie og så endda i et elitebasketballuland som Herning er.

Det var ikke just en velspillet affære mellem sidste sæsons to pokalfinalister. Første halvleg endte 26-29 efter en omgang med utrolig mange missere. Kun Will Paul evnede at ramme kurven. Bears nåede foran 26-22, men Rabbits sluttede med at score de sidste syv point i perioden.

Rabbits run fortsætte i tredje periode, hvor de scorede periodens første syv point. Bears kunne heller ikke ramme fra straffekastlinjen - 11 missere i de første tre perioder. Bears fik reduceret lidt i slutningen af tredje periode efter Thomas Lærke scorede fem point i træk. Rabbits var foran 50-44 inden sidste periode.

Måske var det symptomatisk at Semaj Inge startede periode med at score to straffekast - i hvert fald lykkedes det Bears at score hele 31 point i sidste periode efter 44 i de første 30 minutter.

Rabbits holdt føringen til 65-39 og videre til 68-66 inden Bears fik lukket af i forsvaret. Seks point i træk inden Porta reducerede til 72-71 med en ekstremt lang trepointscoring. Rabbits fik sat Bears på straffekastlinjen, og bjørnene fik sat tre af seks straffekast, og trods en scoring af en velspillende Ivan Höger fik Bears hevet sejren i hus.

Kampens bedste spiller var Svendborgs Will Paul, der scorede 27 point og tog otte rebounds. Antonio Porto supplerede med 20 point.

Topscoreren for Bakken Bears Jonas Zohore med 14 point, mens Thomas Lærke og Nicolai Iversen scorede 12 point.

Bakken Bears fik straffekastprocenten op på 50 (17/34) og skød næsten lige så godt fra 2ere (17/35). Fra treeren skød Bears 8 for 29.