Nyheder

Ingen karantæne til Ivan Miskovic

25.11.2014

Når Randers Cimbria torsdag aften løber på banen mod Bakken Bears bliver det med Ivan Miskovic i startopstillingen.

Ivan Miskovic blev ellers diskvalificeret i sidste uges opgør mod Svendborg Rabbits efter 2 tekniske fejl. Dommernes indberetning er nu blevet behandlet af DBBF`s Turneringsudvalg og kendelsen er blevet, at der udover diskvalifikationen i kampen ikke er yderligere sanktioner.

Bears slår TFN på en god 4. periode

25.11.2014

Så sad vi igen klar en mandag aften i Vejlby Risskov Hallen – godt med tilskuere og fin optakt. Men meget usikker på, hvad kampen ville byde på ……. godt spil/koncentration eller?????

Starten på kampen var først og fremmest kendetegnet ved et ganske højt tempo og et Næstved-hold, der absolut havde tænkt sig at yde solid modstand. Men det var også tydeligt, at der manglede flow hos hjemmeholdet og et forsvar, hvor langt fra alt var optimalt. Desuden var der talrige afbrydelser i form af fejl og tilhørende straffekast.

Perioden sluttede med en forløsende 3’er fra Bakken (Thomas Lærke), hvorefter næsten 1.000 bamser blev kastet ind på banen til fordel for Børnenes Kontor.

Det var i anden periode fortsat forsvaret, der voldte hjemmeholdet store kvaler – mangelfuld kommunikation og en række misforståelser. Og de første ca. 5 minutter var det også i angrebet vanskeligt at få bolden i kurven foruden store udfordringer med at tage kampen op om de mange rebounds. Men midt i perioden fik Bakken dog samlet sig lidt op og kom tilbage …. men hele tiden med et solidt kæmpende Team FOG Næstved, der med en stærk fysik og konsekvens efter 20 minutter førte med 43-46.

Det store tema i VIP-loungen var vel, hvad der blev snakket om i omklædningsrummet på en dag, hvor holdet ikke fungerede optimalt. Og de fleste af os forventede et forvandlet Bakken-mandskab (men det lod vente på sig).

Dog skal det positivt nævnes, at både Morten Sahlertz og Thomas Lærke startede flot med hver sin 3’er i en periode, hvor hjemmeholdet bestemt ikke var heldige (læs: dygtige) med forsøg via pladen. Der blev virkelig brændt mange forsøg for begge hold – og ikke mindst Bakken Bears havde også store vanskeligheder på straffelinjen. Hjemmepublikum sad mere og mere med uro og nervøsitet – skulle det virkelig blive til et unødvendigt nederlag til Næstved. Fysikken var fortsat i fokus hos begge hold – og dommerne kom flere gange på hårdt arbejde i situationer, hvor flere spillere blev noteret for deres tredje og fjerde fejl.

Perioden sluttede med udeholdet fortsat foran – nu med 59-62.

Men – fristes man næste til at sige – ændrede billedet sig kort inde i 4. periode. Bakken Bears fik med koncentration og vilje styr på forsvaret og med ca. 6½ minut igen kom hjemmeholdet endelig foran – og nu kom de tidligere manglende scoringer (ikke mindst bag 3-points-linien). Specielt skal fremhæves Maurice Acker, der med fire super vigtige 3’ere i perioden gjorde det onde ved gæsterne.

Team FOG Næstved var kørt trætte og Bakken Bears strålede i de sidste minutter. Og hvor Bakken tidligere havde brændt alt for mange straffekast – ja så scorede de fire i træk på et afgørende tidspunkt. De mange fejl gjorde også, at gæsterne for alvor kom i fejlproblemer og sluttede kampen med to ude med fem fejl og andre tre med fire fejl. En stærk afslutning af hjemmeholdet resulterede i et slutresultat på 88-75 (fjerde periode blev således vundet med 29-13).

Hos Team FOG Næstved skal specielt fremhæves Eric McAlister med 16 point, Milan Stanojevic med 13 point og Christopher Gabriel med 17 point.

Hos Bakken Bears var det Jonas Zohore, Maurice Acker og Thomas Lærke med 17 point foruden Nicolai Iversen med 11 point – Nicolai desuden med imponerende 10 rebounds og fire assists.

Slut-november og start-december bliver for Bakken Bears en meget travl periode – allerede på torsdag den 27/11 gælder det en DM-finalerevancekamp i Vejlby Risskov Hallen kl. 19.15 mod Randers Cimbria og tirsdag den 2/12 spiller holdet ude i EuroChallenge mod Borås Basket.

SISU vinder komfortabelt over 79ers

21.11.2014

SISU tog en hurtig 12–7 føring i en lavt scorende første periode og fastholdt denne føring efter de første 10 minutter; 18–13. Frederik Rungby scorede 6 point og tog mange rebounds, mens Rob Fields, Derek Semanas og Frederik Hougaard Nielsen scorede for Hørsholm.

I anden periode steppede Darryl Partin (10 point) og August Haas (7 point) op og SISU gik til pause med 45–35 på et buzzer-beater lay-up fra Mikael Vincents Nielsen.

I tredje periode fortsatte Darryl Partin med sine scoringer, og SISU begyndte at trække fra, men Hørsholm endte alligevel perioden inden for 13 point.

Med et par hurtige scoringer i fjerde fra udeholdet var forspringet pludselig kun på 10 point, 67–57, men SISU slog koldt vand i blodet og Darryl Partin skød et par 3’er. Hjemmeholdet trak fra igen og endte med en komfortabel sejr på 97–77, hvor bænken også kom ind og fik minutter til sidst.

SISU vandt alle fire perioder i kampen og trak 30 fejl mod Hørsholms 21. De fik ikke mindre end 37 straffekast, mens 79ers fik 12.

SISU er nu gået fra 1–3 til 5–4 og begynder for alvor at lægge afstand til de tre bundhold, Hørsholm, Værløse og Aalborg. Hørsholm har stadig kun én sejr.

På torsdag er SISU vært for Svendborg Rabbits, som lidt overraskende besejrede Randers på udebane her til aften, mens Hørsholm 79ers på onsdag hjemme spiller mod de andre lokalrivaler fra Copenhagen Wolfpack.

Darryl Partin var endnu engang rødglødende og lavede 34 point (5/8 fra 3-point), tog 8 rebounds og lavede 5 steals; Frederik Rungby: 14 point, 8 rebounds, 3 steals, 2 assists; August Haas: 15 point, 3 rebounds, 2 assists; David Harder: 11 point, 6 rebounds, 2 assists; Mikael Vincents Nielsen 14 point, 2 rebounds, 2 assists.

Daniel Mortensen spillede sin første kamp for 79ers siden 11. oktober og var i topform med 17 point, 4 rebounds, 4 steals, og 2 assists: Rob Fields: 21 point, 3 assists; Derek Semenas: 13 point, 6 rebounds, 3 assists; Frederik Hougaard Nielsen: 11 point, 5 rebounds, 1 assist.

Wolfpack tabte til velforberedt Horsens IC

21.11.2014

Forberedelse, indstilling & stærk ledelse gjorde forskellen idag, hvor Bulowsvej Hallen var mere end klar til at støtte deres Baskethold med tæt på fuldt hus.

HIC kommer stærkest ud af start hullerne i en start hvor begge hold egentlig spiller lidt rustent og smider dumme bolde væk. Efter nogle minutter tager HIC fat og har på 4 minutter et 13-0 uden at Wolfpack har et svar. Midlet er stærkt og forberedt forsvar og en stærk Skyler Bowlin der diktere spillet. De sidste 5 minutter løfter blandt andet Iffe Lundberg sit spil igen så man kan kende ham og Wolfpack spiller lige op til 14-28.

I anden periode stepper holdet en smule op og spiller mere agressivt forsvar, men angrebsmæssigt har man svært ved at justere til Horsens gameplan og spillet lever meget på hustleplays hvor Hesseldal viser vejen. HIC bliver ved at konvertere det passive til fastbreakscoringer med flotte dunk og assist. 22-42.

Det var med håb at snakken i pausen ville vende spillet, men ak det gode spil udeblev og HIC levere og straffer anført at ihærdige ledere i specielt Skyler Bowlin men også Baye Keita og Marquiz Addison der spiller på et højt niveau 72-48.

I det store forsprings lys giver Coach Gavin Love de unge ulve på bænken lov og hvilken en indsats. Med hårdt forsvar og super attitude vendes den negative spiral de sidste 7 minutter af kampen med et 22-6 run hvor Oliver Strøh er den der skinner mest igennem i begger ender af gulvet. 

HIC kan drage hjem til Jylland med en sejr på 82-70 og ligner et hold der for alvor vil spille med om DM-medaljerne.

For Wolfpack scorede Iffe Lundberg 21, Ryan White 12, Oliver Strøh 9, Niki Tamjidi 8.

For Horsens IC scorede Marquiz Addison 18 og Skyler Bowlin 16 point.

Nederlag til Cimbria mod Rabbits

21.11.2014

Randers Cimbria tabte her til aften på hjemmebane til Svendborg Rabbits med cifrene 92-95.

Sejren var velfortjent for Svendborg, der spillede godt og stabilt stort set hele kampen og formåede at tage tempoet ud af Cimbrias spil. Samtidig fik Cimbria ikke lukket kampen i eller indhentet Rabbits de gange hvor de havde chancerne. Det straffede Svendborg stille og roligt, ved at blive ved med at holde deres fokus og ikke lave fejl. Hverken spillemæssige eller personlige fejl.

Lige præcis det med de personlige fejl blev desværre en faktor der spillede ind. Den måske bedste forsvarsspiller i Basketligaen, i hvert fald ud fra kaldene i dagens kamp, er nemlig Will Paul fra Svendborg. 40 minutter spillede han og lavede kun en personlig fejl. Denne fejl faldt i kampens første minut. Imponerende flot af amerikaneren! Det var Ivan Miskovic, som blev dækket op af Will Paul, ikke helt enig i. Derfor endte han med at få to tekniske fejl og måtte lade sig udskifte. Det hjalp ikke på hjemmeholdets spil i feltet. Da Jahmar Thorpe efter to flotte bloks, måtte accepterer at dommerne ikke var enige i, at det var flotte blocks, ja så havde han hurtigt 4 fejl og Randers måtte justerer spillet yderligere. Her var savnet af specielt Bonell Colas tydeligt, men også savnet af Adrian Casas, der er ude de næste par uger med en skade i hånden, var tydeligt i kampen.

Cimbria skal have fat i dyderne fra de sidste par kampe igen. Mindre fokus på dommerne, spil bolden mere rundt og gå inside for så at kigge ud igen. Derimod fik Svendborg vendt bøtten fra deres nederlag forleden, og viste hvorfor de er blandt topholdene igen i år. Flot spil af Antonio Porta, Damian Ocana, Chad Williams, Johnell Smith og ikke mindst Will Paul gjorde at de kunne trække sig ud som vinder. Dette selv efter et haglvejr af skud fra Cimbria sidst i kampen. Chanan Colman havde således 2 trepoint forsøg i kampens sidste sekunder.

Periode scoren var: 23-28, 17-19, 27-25, 25-25. Resultat 92-95.

Points Randers Cimbria: Charlie Burgess 27, Jahmar Thorpe 16, Dragan Petronic 13, Ivan Miskovic 11, Chris Nielsen 10, Chanan Colman 8 og Joe Benjamin 7.

Points Svendborg Rabbits: Will Paul 24, Antonio Porta 16, Chaed Williams og Johnell Smith 13 hver, Damian Ocana 12, Claus Magaard 7, Mathias Kelly 6 og Marinus Mouboe 4. 

Værløse dominerer i bundbrag

19.11.2014

Aalborg Vikings måtte lide endnu et smerteligt nederlag, da den anden nedrykningskandidat Værløse Bsketball Klub var på besøg.

Kampen endte 62-93 til Værløse og Vikingerne er nu for alvor begravet nederst i tabellen med 0 sejre i 9 kampe.

Vikings startede ellers kampen bedst og kom foran 5-2 efter en dyb 3’er af Nick Okorie. En usportslig fejl begået af Kasper Serritzlew resulterede dog i at Værløse fik udlignet ved stillingen 7-7. Det skulle vise sig at sætte gang i Værløse, der – anført af primært Drew Maynard – bragte sig foran med 7-12. Efter et fastbreak dunk af Drew Maynard til stillingen 11-19 måtte Vikings tage kampens første timeout. Det bragte fornyet energi til Vikingerne, der fik reduceret til 17-21, men det var igen Værløse, der var dominerende og de afsluttede perioden med en overbevisende 17-28 føring.

I 2. periode var det igen Værløse, der var dominerende og efter blot 2 minutter spillet var stillingen 19-35 efter bl.a. flere flotte 3 points scoringer af Værløse. Det tvang igen Vikingerne til at tage en timeout. Peptalken fra Aalborg coach Kuzmanic hjalp dog ikke stort på Vikings angreb, der i de næste minutter kun producerede 2 point, men til gengæld holdt Vikingerne Værløse på samme antal point – samtidig var der også sæsondebut til Rune Lauridsen. Efter et par minutter var det dog igen Værløse, der satte sig på kampen og fik udstillet Vikings forsvar. Blot 12 point fik Vikings scoret i perioden, mens Værløse fik lagt hele 26 point gennem kurven.

Ved starten af 3. periode var stillingen 29-54 og det var klart for enhver, at der skulle et mindre mirakel til, hvis Vikingerne skulle få en sejr i hus. Vikingerne fik dog lagt de første point i kurven, men herefter var det igen Værløse og Drew Maynard, der tog teten. Med 5 minutter spillet af perioden var Værløses føring udbygget til 37-65. resten af perioden bød ikke på mange lyspunkter for Vikingere, der fik lagt yderligere 8 point i kurven, imens Værløse fik lagt hele 14 i. Dermed en 45-79 føring til Værløse inden 4. periode.

4. periode blev en kedelig affære uden spænding eller andet at skrive hjem om. 62-93 ender kampen, hvor Vikings bl.a. gav debut til den kun 16-årige Sami Chouchane.

Topscorer i kampen blev for Vikings Nick Okorie med 17 point mens Drew Maynard scorede 26 point for Værløse BBK.

SISU skifter ud på centerpladsen

18.11.2014

Et par måneder inde i den nye sæson har SISUs herrehold foretaget en justering på holdet.

Amerikanske Daryl McCoy, der har været starter på centerpositionen hidtil, er taget tilbage til USA, og i hans sted kommer nu den 29-årige power forward og center, Zivojin Grubovic, fra Montenegro.

SISU har været glade for Daryl McCoys indsats, men følte, at holdet manglende en anden type spiller under kurven, og derfor har SISU valgt den 208-cm høje sydeuropæer. Zivojin Grubovic har spillet i flere forskellige klubber de seneste år, bl.a. i Estland, Montenegro og Spanien.

Hans kontrakt er underskrevet, og han er nu på vej til Danmark, hvor det – på grund af arbejdstilladelse – kun er et spørgsmål om tid, før han er at finde på holdet.

Derudover får SISU også tilgang af en anden udlænding, der dog allerede spiller i Danmark. Litauske Rokas Garlauskas skifter fra 1. divisionsklubben Køge til SISU. Rokas er 22 år og har tidligere været en del af SISUs hold. Nu vender han tilbage til SISU med mere erfaring i baggagen og kan hjælpe med at forstærke holdet fra bænken.

Storsejr til Horsens IC i Kaninhulen

18.11.2014

Der var lagt op til et vaskeægte topopgør i Svendborg Idrætscenter mandag aften, hvor HIC var på besøg og Horsens kom for at vise, at de er langt fremme i forhold til kaninerne.

Rabbits blev udstillet især i 2. periode, hvor kaninerne egentlig skulle være friske men HIC var klasser over og et run på 0-16 blev afgørende for resten af kampen, et forspring Rabbits aldrig var i stand til at hente. Kampen blev aldrig rigtig tæt, HIC var for dominerende og stærke og vandt fortjent 69-91 efter perioderne 20-22, 9-24 !!, 21-23 og 19-22.

Kampens bedste spiller HIC’s Ante Gospic med 31 minutter, 25 points, 5 rebounds skarpt forfulgt af Vedran Borovcanin med 16 points og 10 rebounds.

Kampens start var helt lige og hos hjemmeholdet var især Will Paul rigtig skarp med 10 points i perioden og hos gæsterne var Vedran Borovcanin helt klar med 7 points og ingen brændte skud. Ante Gospic viste på de 5 minutter han var i høj klasse og det var som om HIC kom lidt lettere til scoringerne end hjemmeholdet. Men en rigtig god periode fra begge mandskaber.

Rabbits kom helt klar ud til 2. periode og fik hurtigt udlignet ved Damian Ocana og igen Will Paul der nu havde 12 points på godt 10 minutter og ingen fejl.

Så tog HIC skeen i den anden hånd.  Rabbits holdt op med at dække forsvar og gik helt i stå angrebsmæssigt. Hverken Johnell Smith eller Antonio Porta var i stand til at stille noget op mod HIC og Horsens tog et run på 0-16 , hvilket afgjorde kampen meget tidligt. Ærgeligt,  for Svendborg havde samlet godt 900 til opgøret og de blev hurtigt meget stille. Det var Skyler Bowlin, Borovcanin og Ante Gospic der var foregangsmændene for HIC og de +16 kom Rabbits sig aldrig over. Forspringet holdt hele vejen gennem kampen og selv om kaninerne kom ned på +14 til HIC, var kampen aldrig rigtig spændende.

Ved pausen førte HIC med 17 på en helt igennem miserabel indsats fra Rabbits og stor træfsikkerhed hos HIC. Der var især i 2. periode klasseforskel på de to mandskaber. HIC spillede med gejst og glæde og var Svendborg fysisk overlegne.

Det var virkelig op ad bakke for kaninerne.

Ivo Höger der var tilbage hos kaninerne startede 2. halvleg med at bakke HIC’s afrikaner Baye Keita ind og få puttet to points i kurven men så var Höger stort set ude af den kamp. Den store tjekke havde ikke mere luft og godt 4 minutter på banen er ikke helt optimalt for hverken Höger eller for Rabbits.

3. periode sluttede næsten helt lige og selv om kaninerne nu var en smule mere træfsikre fra distancen med 4 trepointsscoringer var afstanden +19 til HIC.

Sidste periode blev næsten også helt lige og det efterslæb Rabbits havde fra 2. periode var egentlig også det kampen blev tabt med, dog skruede HIC lige op for det fysiske spil og her kunne kaninerne slet ikke være med.

HIC vinder fortjent opgøret og viste også, at der lige nu er klasseforskel mellem de to mandskaber ganske som Copenhagen Wolfpack også viste for godt en uge siden, hvor kaninerne blev ulveføde.

Rabbits har grund til panderynker for spillet fungerer ikke lige nu. Der skal vendes tilbage til træningslokalet, hvor grundlaget skal bygges op såfremt kaninerne skal have noget at gøre i toppen af Dansk Basket.

For Rabbits scorede Will Paul 20 og hentede 7 rebounds, 16 til Antonio Porta og 9 assists, 9 points til Johnell Smith 7 hver til Damian Ocana og Chaed Wellian og 6 til Claus Magaard. Mathias Kelly og Ivo Höger scorede også hver 2.

For HIC scorede udover de to allerede benænte Baye Keita 13 og 12 hver til Skyler Bowlin og Emmanuel Mbe.

Svendborg Rabbits spiller næste kamp allerede på torsdag i Arena Randers.

Wolfpack vinder over Værløse BBK

17.11.2014

Wolfpack kom til dagens kamp i Søndersøhallen som klare favoritter med en placering som nummer to i Ligaen mod Værløses 8. plads.

Men Værløses træner, Ty Mc. Gregor er ikke en mand, der giver op, uanset hvor svært det ser ud og han bød op til ’Dogfight’.

Med denne indstilling åbnede Værløse også 1. periode med en Drew Maynard-trepointscoring. Desværre for Værløse får holdets vigtige spilstyrer Rob Woodson to fejl inden for de første 1,18 min. og må på bænken. Værløse lægger ud med gode forsvarsrebounds på Wolfpacks brændte chancer, og kommer tålmodigt til gode frie chancer i feltet i den anden ende. 7-7 efter 3 min. Coach Mc Gregor får stampet sit hold til solidt forsvar med gode stops det meste af perioden, og Værløse er varme bag trepointslinjen. Første periode er generelt meget lige og ender 22-24. Ryan White 7 p, Axel Karason, 7 P.

I 2. periode fortsætter Værløse med solidt forsvar, og giver kun Wolfback én chance hver gang på angreb. Værløse spiller tålmodigt og finder den frie mand til en god afslutning. 3’erne kører godt, og minsandten om ikke også Victor Hjort rammer en! Perioden er stadig lige og holdene bytter point og straffer hinandens svage beslutninger. Kampen går ind i en fase, hvor Ingen af holdene er specielt effektive. Afslutningerne er for uskarpe og transitionspillet noget tilfældigt. 35-35 med 2.20 min. tilbage og en time-out til at beslutte hvordan de sidste minutter forvaltes bedst. Det kommer Wolfpack absolut bedst ud af. Ryan White fra Wolfpack træder i karakter og scorer selv eller spiller sine holdkammerater fri. Det kniber nu for Værløse med at holde Wolfpack i forsvaret og de bliver alt for let slået 1-1, hvilket forplanter sig til angrebet, som er usikkert. Det giver Wolfpack en halvlegsføring på 45-40.

3. periode er afgørende for udfaldet. J. Smith, Wolfpacks store mand, starter på bænken, da han har 3 fejl, men så tjekker Waldemar Piekarski ind på banen, som en effektiv afslutter. Værløse starter perioden med et par skæve tre’ere, og har meget svært ved at holde den hurtige og effektive duo fra Wolfpack, Iffe Lundberg og Ryan White. Værløse forsøger at løse Wolfpacks zone ved at skyde tre’ere, men desværre uden større held. Wolfpack spiller sig til afslutninger tæt på kurven eller trækker fejl.

Midtvejs i perioden har Wolfpack taget en føring på 10 point. Værløse prøver forskellige match ups på Ryan White, også Victor Hjort, som jo er en meget dygtig forvarsspiller.  Holde lynhurtige Ryan White kan han desværre ikke. Værløse gør hvad de kan for at blive i kampen, og det lykkes i en kort periode at komme til ringen og enten få en scoring eller komme på linjen og skyde straffe hver gang. 55-64 med 1 min. Tilbage af perioden og Wolfpack har rytme og styrer kampen deres vej mod sidste periode.

Værløse er stadig med, 11 point er ikke uoverkommeligt. Men det viser sig hurtigt at 4. periode tilhører Ryan White fra Wolfpack. Han gør hvad han vil, og udfordrer konstant Værløse, som dog har ære i at blive ved at forsøge at slås og spille for chancen. Duoen White og Lundberg er et af de sprødeste par i ligaen i år, og vil man slå Wolfpack, er det den man skal knække. I dag spillede de begge 40 min. og spillede med stort overskud hele vejen. Det lykkedes ikke for Værløsespillerne i dag, men de gav en ’Dogfight’ og har stor ære af kampen, som blot blev tabt med 11 point.

Kampens spiller er Wolfpacks Ryan White med 32 point, gedigne scoringsprocenter, 9 ass. Og en effektivitet på 40.

For Værløse scorede Drew Maynard 23 point på en dag, hvor hans skudprocenter ikke var i top. David Nørby Knudsen gjorde sig flot bemærket med 18 point og som altid en energisk og spektakulær spillefacon.

SISU vinder stort over Vikings ved sin 60-års fejring

16.11.2014

SISU Basketball blev stiftet i 1954 og fejrede sit 60-års jubilæum denne søndag med både dobbeltkamp og reception i Kildeskovshallen.

Opgøret i Basket Ligaen var mod Aalborg Vikings, der kom til Gentofte uden en eneste sejr i denne sæson.

Kampen startede med hurtige scoringer fra begge hold. Frederik Rungby spillede fantastisk i første periode med 10 point og mange rebounds, mens Darryl Partin varmede langsomt op med 7 point. Vikings Nicholas Okorie scorede 11 i første periode, som endte 24–22.

I anden periode gav SISU den gas og lavede et 23–2 run til stillingen 47–24, før Aalborg kom i gang. Darryl Partin lavede 10 point, August Haas 9 og Fredrik Rungby 6 i perioden, og førstnævnte sluttede halvlegen af med en 3’er buzzer-beater til 59–38.

Resten af kampen bølgede det frem og tilbage men stadig med en solid føring til SISU og trods 14 point fra Nicholas Okorie i tredje periode, kunne Vikings ikke komme tættere på end 89–67. SISUs point i tredje periode var meget jævnt fordelt over spillerne.

I sidste periode kom bænkspillerne fra begge hold meget på banen, og kampen endte 114–87.

I en kamp, hvor alle spillede, næsten alle scorede og SISU vandt alle fire perioder nåede SISU op på 4 sejre og 4 nederlag for sæsonen, mens Aalborg nu er 0–8.

På torsdag spiller SISU hjemme mod et andet bundhold, Hørsholm 79ers, mens Vikings på onsdag er vært for Værløse.

Topscorere:

SISU: Darryl Partin, 32 point, 4 rebounds, 1 assist; Frederik Rungby 22 point, 11 rebounds, 4 assists (double-double); August Haas 18 point, 3 rebounds, 2 assists; David Harder 12 point, 8 rebounds, 5 assists.

Vikings: Nicholas Okorie, 31 point, 4 rebounds, 5 assists; Kasper Serritslew 13 point, 4 rebounds, 1 assist; Alassan Touray 12 point, 1 rebounds, 4 assists; Brandon Bjerre 10 point, 3 rebounds.