Nyheder

Vikings taber sæsonpræmiere

13.10.2014

Det lykkedes ikke Vikingerne at hive en sejr hjem i sæsonens første hjemmekamp, hvor Copenhagen Wolfpack var på besøg.

Der var gensyn med den tidligere Viking-profil Ryan White, da KanalSport og Copenhagen Wolfpack besøgte Aalborg Vikings i Stadionhallen.

I første periode trak Copenhagen Wolfpack hurtigt fra og fik udbygget en solid 10-points føring. Særligt Ryan White gjorde sig flot bemærket med flere flotte afleveringer og kreative scoringer. For Vikings var det Nick Okorie og Mike Dejworek, der havde nemmest ved at finde netmaskerne. 18-24 endte 1. periode.

I anden periode trak Copenhagen Wolfpack for alvor fra. Den tidligere Viking Christian Thomsen ramte en dyb 3’er og fik også hevet et par angrebsrebounds i land. Vikingerne havde også svært ved at stoppe Jyles Smith, men omvendt gav Mike Dejworek fortsat Københavnerne problemer. 51-35 var halvlegstillingen.

Ved starten af 3. periode havde Vikingerne grave sig ned i et dybt hul, som de færreste nok havde forestillet sig, at de kunne grave sig op. Særligt Nick Okorie og Alassan Touray ville det anderledes, og med et 10-0 run fik Vikingerne reduceret til en periodestilling på 54-64.

Ved starten af 4. periode kommer Copenhagen Wolfpack bedst fra start og med et 4-16 run er stillingen pludselig 58-80, og Vikingerne gav mere eller mindre op. Et cadeau til Gabriel Lundberg, der for alvor fik gang i fast-break scoringerne i denne periode.

Wolfpack vinder kampen med 95-69.

Tospcorer for Vikings blev Nicholas Nathaniel Okorie med 27 point mens Wolfpacks mest scorende spiller blev Gabriel Iffe Lundberg med 20 point.

Kampens spiller: Ryan White med 18 pts og 8 assists på 27 minutter.

Horsens IC dominerede fra start i Søndersøhallen

13.10.2014

Horsens IC kom til kampen med en 9 point sejr hjemme over Aalborg Vikings, hvor Borovcanin flirtede med en quadruple double og Skyler Bowlin blev sparet.

Værløse BBK ydede god modstand ude i Næstved, men begyndte måske at tænke for meget over at sejren var inden for rækkevidde og gik i stå til sidst og tabte med 3.

Diverse spåkoner og ditto mænd har spået Horsens til top og Værløse til bund. Kampen viste at man skal regne med Horsens som seriøs bejler til de absolutte topplaceringer når medaljerne engang skal fordeles til foråret. Holdet er mere end solidt på guardpladsen, Borovcanin er en klasseforward og under kurven fylder Keita hullet godt op efter Jonas Zohore.

Søndersøhallen er godt pakket med  campbørn og øvrige tilskuere denne mandag i efterårsferien. Gang i kiosken og god stemning hele vejen rundt. Hjemmeholdets tilhængere står op indtil første Værløsescoring. Den kommer hurtigt, da Emil Henningsen åbner kampen med en 3'er på første angreb. Holdene bytter scoringer indtil 11-12, hvorefter HIC sætter et 25-0 run på tavlen 11-37. Værløse kæmper hårdt for at komme til reelle afslutninger mod HIC's store zone med Keita under kurven. I den anden ende styrer HIC guards Bowlin og Addison løjerne efter behag.

17 årige guard Jakob Feldborg får spilletid i 2. periode sætter straks en hjørne 3er. Salman Kahn pynter med en 3'er for Værløse inden Marcus Addisson lukker halvlegen med en buzzer 2er til halvlegsresultatet 21-55.

HIC holder foden på speederen i tredje periode og kampen er reelt afgjort. I 4 periode sætter HIC bænken på banen og Værløse viser god moral og vinder perioden 25-14 til slutresultatet 63-91.

Drew Maynard viser vilje og effektivitet som bedste Værløse spiller med 24 points og 8 rebounds. Axel Karason var som sædvanlig solid. David Knudsen viste at han er på vej tilbage efter en længere skadesperiode. Og der er tiltrængt hjælp på vej på guardpladsen når Rob Woodsons papirer går i orden.

Vendepunkt: Skyler Bowlings 8 point i streg midt i 2. periode på back to back treere og et lay-up understreger HIC's dominans. Statistik lyver ikke: Horsens skyder 57% på 2'ere og hele 45% på 3p linjen.

Topscorer for Værløse BBK blev Drew Maynard med 24 point for for Horsens IC scorede Marquis Addison 21 point.

Kampens spiller: Skyler Bowlin kom fra bænken og viste guard spil i høj høj klasse. På kun 14 minutter får Skyler sat et solidt aftryk med 18p 2 reb og 2 assists.

Næste kamp for Værløse BBk er allerede på torsdag hvor holdet i Kildeskovshallen skal op mod SISU.

Se Vikings - Wolfpack direkte på Kanal Sport i aften kl. 19:00

13.10.2014

Kan du ikke selv være til stede i Aalborg Stadion hal i aften, så har du mulighed for at følge Aalborg Vikings mod Copenhagen Wolfpack direkte på kanal sport.

Kanal Sport viser nemlig kampen direkte med kampstart kl. 19:00. For at følge kampen skal du logge dig ind på www.kanalsport.dk og oprette dig som bruger. Herefter kan du se alle de liveudsendelser som kanal sport viser.

Udover Vikings - Wolfpack spilles der 2 andre kampe i BL i aften. I Kildeskovshallen tager SISU imod Team FOG Næstved og i Søndersøhallen kommer Horsens IC på besøg hos Værløse BBK. For disse 2 kampe er der også tip-off k. 19:00.

Kanal Sport sender næsten hver mandag kampe direkte fra BL. Næste kamp der er programsat er den 20. oktober hvor Værløse BBK i Farum Arena får besøg af Hørsholm 79ers.

Du kan se hvilke kampe der bliver vist på Kanal Sport`s hjemmeside og dk4 i den kommende tid ved at klikke her. 

5440 tilskuer ser Bears slå Rabbits

12.10.2014

Foran 5.440 tilskuere i Jyske Bank BOXEN fik Bakken Bears en sejr på 75-73 over Svendborg Rabbits.

Kampen vil næppe blive husket for sit spil på banen, men derimod for en tilskuerrekord. Flest tilskuere i dansk basketballs historie og så endda i et elitebasketballuland som Herning er.

Det var ikke just en velspillet affære mellem sidste sæsons to pokalfinalister. Første halvleg endte 26-29 efter en omgang med utrolig mange missere. Kun Will Paul evnede at ramme kurven. Bears nåede foran 26-22, men Rabbits sluttede med at score de sidste syv point i perioden.

Rabbits run fortsætte i tredje periode, hvor de scorede periodens første syv point. Bears kunne heller ikke ramme fra straffekastlinjen - 11 missere i de første tre perioder. Bears fik reduceret lidt i slutningen af tredje periode efter Thomas Lærke scorede fem point i træk. Rabbits var foran 50-44 inden sidste periode.

Måske var det symptomatisk at Semaj Inge startede periode med at score to straffekast - i hvert fald lykkedes det Bears at score hele 31 point i sidste periode efter 44 i de første 30 minutter.

Rabbits holdt føringen til 65-39 og videre til 68-66 inden Bears fik lukket af i forsvaret. Seks point i træk inden Porta reducerede til 72-71 med en ekstremt lang trepointscoring. Rabbits fik sat Bears på straffekastlinjen, og bjørnene fik sat tre af seks straffekast, og trods en scoring af en velspillende Ivan Höger fik Bears hevet sejren i hus.

Kampens bedste spiller var Svendborgs Will Paul, der scorede 27 point og tog otte rebounds. Antonio Porto supplerede med 20 point.

Topscoreren for Bakken Bears Jonas Zohore med 14 point, mens Thomas Lærke og Nicolai Iversen scorede 12 point.

Bakken Bears fik straffekastprocenten op på 50 (17/34) og skød næsten lige så godt fra 2ere (17/35). Fra treeren skød Bears 8 for 29.

Tæt kamp i Boxen mellem 79ers og Cimbria

12.10.2014

Det lignede på forhånd en svær kamp foran 5000 tilskuere i Boxen i Herning for Hørsholm 79ers mod det på papiret stærkeste Basketligahold i Danmark, Randers Cimbria.

Det blev da også til den ventede sejr på 97-85 til Randers’ otte udlændinge og to danske landsholdsspillere, men Hørsholm gjorde kampen spændende hele vejen.

Hørsholm coach Miguel Hoyo sagde efter kampen, at holdet havde store muligheder for at vinde:

- Det var et ærgeligt nederlag. Vi spillede rigtigt godt angrebsspil, men havde nogle få perioder, hvor Randers fik lov at dominere og det afgjorde kampen. Vi spillede dog klasser bedre end i torsdags mod Wolfpack, men skal arbejde med de sidste minutter af kampene.

Første periode var domineret af angreb. Begge hold kom i den grad godt ud af starthullerne, med Hørsholms Daniel Mortensen som den, der var mest varm. Ikke mindre end 13 point blev det til indenfor de første fem minutter. For Randers var det Bo Colas, der med et flot dunk fik publikum op at stå. Perioden blev afsluttet med en sidste sekunds tre-points scoring fra Hørsholms Derek Semenas, der bragte Hørsholm foran 29-27.

Hørsholm startede anden periode bedst med tre’ere fra Sikander Tajik og Derek Semenas samt et layup fra Alejo Rodriguez. Randers svarede dog godt igen med scoringer fra fem forskellige spillere og halvvejs inde var 37-27 forvandlet til 41-48. Hørsholm lagde sig dog ikke ned, da de unge lokale spillere Daniel Mortensen og Asbjørn Midtgård fik holdet i gang, og ved pausen var scoren 49-51.

Tredje periode blev lidt en gentagelse af anden, udover at det var Randers, der startede bedst. Colas havde fem hurtige point og på tre minutter havde Randers bragt sig foran med syv, 53-60. Nu var det Hørsholms tur til at svare igen. Scoringer fra fem forskellige spillere bragte Nordsjællænderne på 65-60 inden Randers svarede igen. Ved periodens slutning var det igen helt lige, 69-69.

I fjerde periode fulgtes de to hold ad indtil det tredje minut hvor først Charlie Burgess og siden Chris Nielsen ramte tre’ere. Foran 76-88 tog Randers reelt kontrol over kampen og selv om Hørsholm flere gange forsøgte at kæmpe sig tilbage, tog Randers sejren 97-85.

Topscorere:

Hørsholm: Daniel Mortensen 20, Alejo Rodriguez 17

Randers: Charlie Burgess 27, Bonell Colas 18

Underholdende kamp i Bülowsvejshallen endte med sejr til hjemmeholdet

10.10.2014

I årets første kamp for både hjemmeholdet Copenhagen Wolfpack og gæsterne fra Hørsholm 79ers var det offensiven, der var i fokus. 

Kampen starter meget lige, og de to hold skiftes til at score til stillingen 20-21. Herfra sætter Wolfpack et 9-3 run ind og slutter 1. quarter af med at føre 29-23.

I 2. quarter fortsætter det tempofyldte spil. Wolfpack ligger pres på defensivt med en 3-guard lineup bestående af Jonas Bro, Iffe Lundberg og Ryan White, og det giver pote og resulterer i flere steals, der fører til points i den anden ende. Wolfpack udbygger føringen til 45-34 med 5. minutter tilbage af 2. quarter, men herfra tager 79ers fast, og med en række 3ere fra bla. Derek Semenas og gode offensive rebounds fra Daniel Mortensen bringer 79ers sig tilbage, og stillingen er 49-46 til hjemmeholdet ved halveg.

For Wolfpack var det de to nye amerikanere Ryan White og Jyles Smith samt Iffe Lundberg, der var toneangivende i angrebet med henholdsvis 16, 10 og 10 pts. For 79ers var det Mortensen med 13pts og 5 rebounds, Semenas med 11pts og store Alejo Rodriguez med 10 pts og 7 rebounds. 

79ers tog momentum med sig i halvegen, og det fortsatte efter pausen. Med 8 pts inden for de første 3 minuter af Derek Semenas efterfulgt af en Mortensen 3er tager de føringen ved 60-51. I vanlig stil er det Frederik HN, der bruger sin hurtighed og sit overblik til at finde de frie skytter på de helt rigtige tidspunkter, og da 3erne blev bombet i, var 79ers pludselig på et 26-6 run gennem slutningen af 2. quarter og starten af 3. Men så fandt Wolfpack gejsten igen, og anført af Ryan White og Christian Thomsen kravler de tættere på, og får generobret føringen ved slutningen af 3. quarter 70-69.

Der var lagt op til en gyserafslutning, og det var tydeligt, at begge hold var meget opsatte på at få en sejr i sæsonens første kamp, specielt da de to hold af mange er spået til at ende i samme del af tabellen. 

Wolfpack sætter første run ind med en and-1 fra White efterfulgt af en stor hjørne 3er fra Andreas Meilby og udbygger føringen til 79-72. Da Christian Thomsen derefter smider 5 pts i træk i kurven, alle assisteret af Jonas Bro, tager hjemmeholdet føringen 84-72, og derfra så de sig aldrig tilbage og kunne gå sejrsrigt fra mødet med cifrene 92-82. 

For udeholdet var det Frederik HN, der med 8 assists ofte satte Daniel Mortensen og Derek Semenas op til deres 24 og 20 pts. Tilsammen skød de 9/17 fra 3eren, og Mortensen fik også samlet 8 rebounds til sig. Alejo Rodriguez endte med 14 pts og 13 rebounds. 

For Wolfpack var det Ryan White (26 pts, 5 asssiss, 7 steals) og Jyles Smith (22 points, 9 rebounds), der var dagens bedste. White gav smagsprøver på sin ekstreme speed og ballhandling, og Smith viste sine atletiske evner med et flot alley oop og et hårdt reverse dunk. Christian Thomsen og Iffe Lundberg scorede 14 og 13 points, og Jonas Bro leverede 6 assists. 

Ryan White blev efter kampen kåret til "Kampens Spiller" med blomster fra "Lene´s Blomster i Farum" Kåringen blev tildelt af Christian Jensen fra Courier Copenhagen - Specialist i Fragt til udlandet.

Næste kamp for Wolfpack er nu på mandag på udebane i Aalborg hvor Vikings byder velkommen. Kampen vises direkte på Kanal Sport.

Et brag af en sæsonstart i Arena Randers

10.10.2014

Aftenens kamp mellem Randers Cimbria og Bakken Bears blev præcis lige så spændende som forventet.

Holdene gav ingenting væk og flere spillere viste meget højt niveau, hvilket lover godt for sæsonen.

Bakken Bears startede bedst ud, og skød 13 3-point skud mod Cimbrias ene, og dette var en afgørende forskel i første periode som Bears vandt 19-25.

Anden periode viste bedre takter fra Cimbria, der fik lukket mere ned for Bears og Cimbria vandt denne 33-19 og kunne gå til halvlegspausen med en føring 52-44.

Dette stoppede dog ikke det rutinerede Bears mandskab. De viste deres værd, og vandt 3. periode 17-28 til stillingen 69-72 til Bears inden sidste periode. Her fulgtes holdene ad og Cimbria vandt denne periode 27-24 til stillingen 96-96 ved slutfløjt.

Dermed var der overtid og holdene gav igen hinanden kamp til stregen. 7-7 endte første overtid og stillingen var dermed 103-103 da de 5 minutter var gået. Derfor skulle der endnu en overtid til. Her blev det udslagsgivende at Cimbria ikke var skarpe nok fra straffelinjen hvor de brænder tre skud. Dermed vinder Bears perioden 7-9 og vinder kampen samlet 110-112 (19-25, 33-19, 17-28, 27-24, 7-7, 7-9).

Flot og intens kamp der var en meget flot reklame for dansk basketball.

For Randers Cimbria havde Chanan Colman 23 points, Charlie Burgess og Ivan Miskovic 21, Jahmar Thorpe 17, Chris Nielsen 14, Bonell Colas 9 og Joe Benjamin 5 points.

For Bakken Bears havde Thomas Lærke og Semaj Inge 21 points, Jonas Zohore havde 19, Chris Christoffersen 16, Nicolai Iversen 15, Kaido Saks 13, Sebastian Åris 4 og Morten Sahlertz 3 points.

Begge hold skal i kamp igen, allerede på lørdag. Der spiller Randers Cimbria ude mod Hørsholm 79ers kl. 14 mens Bears møder Svendborg Rabbits kl. 17.00. Begge disse kamp spilles i BOXEN i Herning.

Sejr til Horsens IC i en rodet kamp

10.10.2014

Sæsonpremierer er som regel præget af rodet spil, intensitet og tætte kampe. Dagens kamp mellem Aalborg Vikings og HIC var ingen undtagelse.

Godt 800 tilskuere havde fundet vej til Forum Horsens, og de var vidner til en meget rodet kamp, hvor HIC til sidst trak det længste strå. HIC var uden styrmanden Skyler Bowlin da sad over med en lyskenskade.

Starten af kampen var meget lige. Søren Sørensen var tilbage igen og scorede hurtigt tre point. For HIC kom debutanten Marquis Addison hurtigt på scoringstavlen, men også Vedran Borovcanin var godt spillende. Første gange Baye Keita rørte bolden blev der dunket 2 point i kurven. For Aalborg spillede Mike Dejworek solidt. I slutningen af perioden trak HIC lidt fra så stillingen efter de første ti minutter var 25-19.

I anden periode rammer Marquis Addison et par treere og Vedran Borovcanin fortsætter det gode spil. Ellers er det få der byder ind med noget hos de gule. For Aalborg træder Nick Okorie i karakter og viser prøver på sit talent med nogle meget svære scoringer. HIC fik presset Aalborg til svære skud, men er selv meget uskarpe i angrebet. Ved pausen er det helt lige med stillingen 40-40.

Efter pausen kommer HIC stærkt ud og bringer sig hurtigt foran med 9 point. Borovcanin og Addison fortsætter, men også tilbagevendte Christian Lindberg viser han ikke har glemt hvordan kurvene hænger i Forum Horsens. Aalborg kæmper sig dog tilbage. Det er primært Nick Okorie der trak læsset med 13 point i perioden, og også Mike Dejworek fortsatte det gode spil. Efter tredje periode er det stadig helt lige med 61-61.

I de første fem minutter af perioden er kampen meget lige, men HIC presser intensiteten i forsvaret yderligere op, og Aalborg får det meget svært. Marquis Addison har flere vigtige scoringer og får en meget flot debut. De sidste par minutter er sejren hjemme og HIC vinder fortjent med 84-75 (25-19, 15-21, 21-21, 23-14). Aalborg spiller solidt of fornuftigt, og der er ingen tvivl om at coach Vear får skabt et slagkraftigt hold.

Bedste mand i kampen var Vedran Borovcanin med 22 point, 9 rebounds og 11 assists. Baye Keita gjorde det fremragende i forsvaret med flere blocks, mens Marquis Addison fik en meget flot debut.

For Aalborg var bedste mand uden tvivl Nick Okorie, som helt sikkert bliver en profil i ligaen. Samtidig spillede Mike Dejworek solidt.

Næste kamp for HIC er på udebane først kommende mandag, hvor modstanderen er Værløse BBK.

Topscorer i kampen blev for Horsens IC Marquis Addison med 24 mens Nick Okorie fra Aalborg Vikings satte 26 på tavlen.

Team FOG Næstved havde besvær med Værløse BBK

09.10.2014

I årets først kamp på hjemmebanen i Næstvedhallen, tog Team FOG Næstved i mod Værløse BBK, som viste sig at være kommet til Sydsjælland for at spille med om sejren.

1. periode 18-20: Team Fog Næstved tog imod Værløse, og begge hold viste stor spillelyst fra kampens start.

Det blev en lige periode, hvor Team Fog Næstved var i teten det meste af tiden. Alligevel lykkedes det Team Fog Næstved at smide en føring væk, således at perioden blev vundet af Værløse med 2 point.

2. periode 38-46: Perioden startede som en fortsættelse af første periode, hvor Værløse kom bedst fra start. ja ikke nok med det - holdet trak også fra til en komfortabel føring, som det ikke lykkedes for Team Fog Næstved at indhente.

Værløse kunne derfor gå til pausen med en føring på 8 point. Det så grimt ud for Team Fog Næstved.

3. periode 54-55: Team Fog Næstved fik en god start på perioden med 2 hurtige scoringer, så der var lige ved at være kontakt.

Værløse svarede dog godt igen, så holdet kunne beholde sin føring. Med 4 minutter tilbage af perioden lykkedes det for Team Fog Næstved at udligne Værløses føring, Men endnu en gang trak Værløse fra, men ikke så meget, så Værløse var kun foran med 1 point inden sidste periode og kampen var stadigvæk helt åben.

4. periode 68-65: Perioden kan beskrives med et ord: Hektisk.

En spændende periode, men ikke særlig velspillet. Ingen af holdene scorede særlig meget - det havde mest karakter af at bytte point.

Med 1 minut tilbage af kampen var stillingen helt lige.

Team Fog Næstved scorer, Værløse brænder og begår fejl, som giver hjemmeholdet 2 straffekast. Holdet scorer på det ene. 68 - 65 til Team Fog Næstved med 13 sekunder tilbage af kampen og Værløse med bolden.

Team Fog Næstved holdt stand og vandt med 3 point.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Milan Stanojevic med 28 point, mens Drew Maynard scorede 23 point for gæsterne.

Kneben sejr til Rabbits i sæsonåbneren i Svendborg

09.10.2014

Sisu blev som forventet en meget svær modstander men måske var kaninerne deres egen værste da den første sejr kom i hus i sæsonåbneren i Svendborg Idrætscenter.

Rabbits var ikke i stand til at holde momentum, især ikke i forsvaret, og Sisu førte gennem store dele af 2. halvleg fordi holdet dygtigt og stræbsomt sled hårdt i det især i forsvaret. Det blev belønnet og en ordentlig snitter til kaninerne i 2. periode (15-29).

Rabbits kom dog flot igen og på høj høj moral vandt hjemmeholdet kampen med 87-82. De øvrige tre perioder 27-20, 23-20 og 22-13.

Svendborgs bedste spiller Will Paul med 34 points og 11 rebounds. Sisu's bedste Daryll Partin med 24.

Will Paul startede sæsonen med de to første points og Rabbits var planmæssigt og på flot angrebsspil foran med 15-7 efter 5 minutter af 1. periode og 25-13 efter 8 minutter. Så gik kaninerne i stå eller også var Sisu ved at vågne op ovenpå kaninernes flotte start, ihvertfald lavede Sisu 8 ubesvarede points inden hjemvendte Ivo Höger sluttede perioden med 2 for kaninerne.

2. periode blev en rædselsperiode for hjemmeholdet der fuldstændig slap grebet og da forsvaret var ikke eksisterende og alle nærmest stod og så på, hvad Sisu lavede i angrebet blev også kaninernes angreb forstenet og sluttede i enkeltmandspræstationer og det kom der intet godt ud af. Sisu kørte hen over hjemmeholdet og især David Harder med 12 points i perioden var slem men også Mike Flowers med et flot comeback efter en meget lang skadespause viste høj klasse. Mikael Vincents var ikke på banen pga. en nylig overstået operation i det ene knæ men han var ikke savnet i denne periode. Sisu førte fortjent ved pausen 42-49 og kaninerne var meget langt fra dagsformen.

Efter publikum havde hyldet aftrådte Niels Degn Andersen i pausen mellem 1. og 2. periode og pausevandet havde holdt sit indtog i nogle slukørede kaniner, vågnede hjemmeholdet op i 3.

Det var igen Will Paul, der i dag spillede en fremragende match, der holdt sit hold inde i kampen. Will Paul ramte på stort set alt han kastede mod kurven og især hans trepointsprocent var imponerende (7-9). Efter hjemmeholdet havde bragt sig foran igen slog Sisu kontra med et 0-10 run midt i perioden. Dernæst var det først Antonio Porta så Will Paul og derefter Damian Ocana og Johnell Smith fra treeren og kampen var næsten lige inden de sidste 10 effektive minutter, 65-69.

De knap 700 tilskuere vågnede en smule op og stilheden fra 2. periode var så småt glemt.

Sisu startede bedst og med de første points i sidste periode. Så slog kaninerne kontra med 16-2 og foran med 7 med 2 minutter igen kunne sejren anes i horisonten. Kampen var dog langfra slut og som tilfældet var i Berlin, hvor Alba tog mod "verdensmestrene" fra Spurs kom Sisu næsten tilbage. Det var på kaninernes egne fejl og dumme beslutninger.

Antonio Porta måtte forlade banen med sin 5. fejl på et kritisk tidspunkt og da Johnell Smith fik tilkendt en usportslig fejl med kun 1 minut igen øjnede Sisu måske chancen. Den var teoretisk for i praksis var det umuligt på kun en boldbesiddelse at score 5 points.

Dermed kunne hjemmeholdet, måske planmæssigt, trække sig ud kampen som vindere men der er meget der kan gøres meget bedre.

For hjemmeholdet blev udover Will Paul der var kampens bedste, også Johnell Smith benævnt som udslagsgivende med 15 points 6 rebounds og 6 assists, Antonio Porta scorede 13 og havde 8 assists, 11 til Damian Ocana og 7 rebounds, 10 til anfører Claus Magaard og 4 til Ivo Höger.

For Sisu scorede David Harder 15, 11 til Mike Flowers og 9 rebounds, 9 til den store center Daryl Mccoy, 7 til August Haas, 6 til Frederik Rungby, 5 til Jonas Anderson, 3 til Mathias Glahn og 2 til den tidligere kanin Marius Hansen.

Svendborg Rabbits er en af aktørerne i lørdagens store basketevent i Boxen i Herning, hvor næste modstander er Danmarksmestrene fra Bakken Bears der torsdag møder nr. 2 fra sidste sæson Rander Cimbria Pro.