Nyheder

Hjemmesejr i flot kulisse i Skovlunde Hallen

19.10.2014

Wolfpack tog sejr hjemme imod favoritterne fra Randers hvor tæt på 400 tilskuere i hallen så en flot en præsentation sóm satte stemningen og tændte hjemmeholdet.

Det er også hjemmeholdet der kommer bedst fra start med flot holdspil hvor alle kommer på tavlen. Randers Charlie Burgess har dog storspillet klar og næsten ene mand sørger han for remis efter første periode 27-27.

Wolfpack fortsætter det flotte spil og i flere perioder løbes gulvet så godt at det ser ud til at kampen knækker til Wolfpack´s fordel. Jyles Smith kommer dog tidligt i fejlproblemer og generelt har Randers held med at komme på linien. Dette holder dem inde i kampen som fortsat er tæt efter 2 perioden. 53-46 fører Wolfpack ved pausen.

Iffe Lundberg og Ryan White hiver storspillet frem i 3 periode hvor Ryan har flere flotte scoringer sidst på uret og Iffe flere flotte transition spil (bla. to dunk!) Andreas Meilby spiller flotte 40 min. og specielt i de perioder hvor Jyles Smith er ude tager han over inside.

Chanan Colman holder Randers tæt på og generelt har Randers force inside imod Wolfpack, det virker dog som om at det ikke helt vil klikke. 70-60 inden de sidse 10 minutter.

4. periode bliver en neglebider, hvor Wolfpack igen ligger bedst ud og specielt Casper Hesseldal har flere flotte spil i begge ender og blandt andet et dunk.

Efter 4 minutter er Wolfpack oppe med 17 point,  86-69 men Wolfpack scorer kun 7 point resten af kampen. Flot forsvarspil af Randers men også flot angreb af Bonell Colas og Ivan Miscovic der tager over i feltet, gør at Cimbria kommer tættere og tættere på. Wolfpack ridder dog stormen af til sidst og tager sejren på 93-87.

Topscorer for Wolfpack: Ryan White 31,  Iffe Lundberg 18, Andreas Meilby 17, Casper Hesseldal 10, Christian Thomsen 6 og Jyles Smith 4 point

Topscorer fra Randers Cimbria: Chris Nielsen 10, Joe Benjamin 4, Jamar Thorpe 16, Charlie Burgess 23, Dragan Petrovic 4, Chanan Colman 13, Bonell Colas 14 og Ivan Miskovic 9 point

Værløse BBK – Hørsholm 79’ers vises live på Kanalsport.dk

17.10.2014

Mandag aften kl. 19.00 er der dansk basketball på topniveau, når Værløse BBK tager imod Hørsholm 79’ers og du kan se med via Kanalsport.dk fra kl. 18.50.

Alt dette kræver blot, at du har en konto på Kanalsport.dk. Når du opretter dig på KanalSport.dk får du samtidig også en betting-konto hos den danske bookmaker Bet25.dk. Det er fortsat gratis, men dit login giver dig nem adgang til at spille på f.eks. klubbens kampe på Bet25 – uden at forlade KanalSport.dk – hvis du skulle have lyst til dette.

Bet25.dk, er det eneste sportsbetting selskab i Danmark, der automatisk donerer penge direkte ud til dansk sport vi Klubbet. Bet25 giver nemlig 25% i støtte direkte ud til de danske sportsklubber – og kunderne bestemmer hvem Bet25 skal støtte.

Du kan læse mere om Klubbet her: www.klubbet.dk

Pligt sejr mod Aalborg Vikings

17.10.2014

Randers Cimbria vandt torsdag aften 96-65 over Aalborg Vikings efter en affære, hvor Vikings bed godt fra sig i de tre første perioder og spillede godt og fysisk basketball, mens Cimbria til tider gik i stå i forsvaret.

Første periode endte 23-20 i en periode, der var for Cimbria var noget rodet og specielt Vikings Nicolas Okorie viste sit værd med tre 3-points skud.

Anden periode var lige så rodet, med masser af Cimbria afslutninger inde i feltet, mens skudende ude fra ikke blev skudt. Således vandt Cimbria anden periode knebent med 23-22 og kunne gå til halvlegspausen med en snæver føring 46-42.

Tredie periode viste lidt mere fra Cimbria, der satte sig mere på kampen, men langt fra imponerede i en kamp hvor de på forhånd var favoritter. Randers vandt tredje periode 19-12 og kunne gå til sidste periode med en 65-54 føring.

Sidste periode blev noget anderledes end de tre første. To 3-pointsscoringer fra Charlie Burgess i starten af perioden gav lidt luft, efterfulgt af 3 dunk af Adrian Casas, der leverede en meget flot indsats i kampen, sammen med blandt andet 10 point af Joe Benjamin i perioden, gav en periode sejr på 31-11 og en samlet score på 96-65 til Randers Cimbria.

For Randers Cimbria scorede Jahmar Thorpe 22 points, Ivan Miskovic 20, Joe Benjamin og Chris Nielsen 13, Charlie Burgess 9, Adrian Casas 6, Bonell Colas 5 points.

For Aalborg Vikings havde Nicolas Okorie 24 points, Mike Dejworek 17, Søren Sørensen 15, Jack Stannard 5, Alassan Touray og Brandon Bjerre 2 hver.

Næste opgave for Randers Cimbria er på lørdag aften, hvor holdet drager til Skovlunde og spiller mod Copenhagen Wolfpack.

Sikker sejr til Bakken Bears

17.10.2014

I et velbesøgt Forum Horsens vandt Bakken Bears i dag med 93-77 (16-19, 22-17, 23-29, 16-28) i en kamp hvor der ikke var meget flot spil, men til gengæld var der fart over feltet.

I første periode havde begge hold svært ved at score. For HIC skulle der gå ca. 4 minutter før første scoring kom på tavlen. Det var Skyler Bowlin der ramte de første 2 point fra Horsens efter han kom ind fra bænken.

Baye Keita fik hurtigt to fejl, og det var noget Chris Christoffersen kunne lide. Den store bornholmer dominerede under kurven og scorede 6 point. Perioden sluttede med et lille run fra Bakken og de var foran med 19-16 efter første periode.

HIC havde også store problemer med at score i anden periode, især skuddene udefra ville ikke gå i. Bakken Bears dominerede, men på straffekast og Bakken turnovers holdt HIC sig inde i kampen. Mod slutningen af perioden laver HIC et run og er trods dårligt spil foran med 38-36 ved pausen efter en buzzer beater af Marquis Addison. Mest scorende for HIC var Skyler Bowlin med 10 point, mens Chris Christoffersen scorede 12 for Bakken.

Efter pausen kommer HIC ud som lyn og torden og bringer sig foran med 45-38. Bears tager time out og kommer hurtigt på et 8-0 run. Holdene følges ad det meste af perioden, dog med Bakken i førersædet. Efter tredje periode var stillingen 65-61. For Bakken scorede Iversen og Zohore begge 8 point i perioden, mens Gospic lavede 8 fra HIC.

I sidste periode følger HIC med til 73-69, hvorefter Bakken laver et run og bringer sig afgørende foran. De sidste minutter er kampen afgjort, og Bakken kører sejren sikker hjem.

HIC var hårdt ramt af, at Baye Keita var i fejlproblemer og kun spillede 11 minutter. Det resulterede i, at Bears vandt rebound statistikken med 48-32. Samtidig ramte Marquis Addison og Vedran Borovcanin ikke deres sædvanlige høje niveau. Bedste for HIC var Skyler Bowlin med 17 point, mens Emmanuel Mbe spillede sin vel nok bedste kamp i HIC trøjen med 12 point.

For Bakken var der gode præstationer af Kaido Saks og Chris Christoffersen, men især Sebastian Åris spillede godt, og det gjorde at tabet af en skadet Thomas Lærke ikke blev så mærkbart.

Næste kamp for HIC er på mandag, hvor de gule skal en tur til Næstved.

Topscorer HIC: Skyler Bowlin 17 point
Topscorer Bakken Bears Kaido Saks 18 point

Forløsning i Kildeskovshallen – SISU slår Værløse BBK med 7 point

17.10.2014

Begge hold gik ind til dagens opgør med 2 nederlag i bagagen fra sæsonens to første kampe, og en sejr i dag var derfor uhyre vigtig for både selvtilliden og for håbet om at nå med blandt de 8 bedste, når grundspillet er slut i det tidlige forår.

Hjemmeholdet startede bedst og førte med 4–0, før Værløse kom i gang, men det blev så også gjort med manér, da deres amerikanske stjerne Drew Maynard scorede 7 point i træk til 6–7. Udeholdet udbyggede føringen yderligere til 6–10, før SISU igen kom på tavlen. Men så vendte det igen med et 8–0 run fra SISU, hvor de bl.a. lagde et godt og hårdt pres på bolden på Værløses egen banehalvdel – 14–10 til SISU.am

Kampen bølger lidt frem og tilbage, og SISU fører med 19–16 få sekunder før 1. periode er slut, men så laver de fejl på et 3-pointsskud lige før 24-sekunders uret løber ned, og Drew Maynard sætter 3 sikre straffe til stillingen 19–19. På den igen i 2. periode.

SISU bevarer det aggressive pres på bolden, når Værløse bringer bolden op, og det fører gennem kampen til en del turn-overs. Darryl Partin er den dominerende spiller for hjemmeholdet, og han scorer 13 point i 1. halvleg, mens Drew Maynard sørger for 14 point til Værløse. SISUs anden amerikaner, Daryl McCoy byder også ind i 2. periode med et monsterdunk til 31–29. SISU bevarer teten til sidst og holder en snæver 38–34 føring ved halvleg.

Efter pausen kommer hjemmeholdet ud som lyn og torden; Darryl Partin sætter en hurtig 3’er efterfulgt af en solid 2’er fra McCoy og lidt senere spadserer Frederik Rungby gennem midten af Værløses forsvar og lægger et lay-up i til en føring på 45– 36. SISU når op på en 11-points føring ved 49–38 og ser komfortable ud men går så fuldstændig i stå, spiller meget usikkert og tillader Værløse at lave et 12–0 run. Derfor er holdene igen lige langt ved afslutningen af den 3. periode; 52–52.

Værløses Emil Henningsen sender en flot 3’er i kurven fra det ene hjørne og bringer udeholdet foran med 52–55 i starten af fjerde, men så viser SISUs unge pointguard, August Haas, sit format og dribler ned gennem midten til et flot lay-up. Rungby bruger derefter 2 rebounds på igen at bringe SISU foran, men Værløse slår igen og på trods af et flot Mikael Vincents Nielsen steal med efterfølgende fast break-scoring, kan Drew Maynard sætte en 3’er til udligning, 60–60.

Men så begynder det for alvor at gå SISUs vej efter et Værløse time out: Mikael Vincents sætter en 2’er – Værløse laver en angrebsfejl – Jonas Giese Anderson sætter en 3’er – hvorefter Mikael Vincents igen stjæler bolden og giver den til Darryl Partin, der kan lægge yderligere 2 point i til en 67–60 føring.

Værløses utrættelige Drew Maynard kæmper sig til en and-1 men får ikke scoret på bonuskastet. Så stjæler Værløse bolden i SISUs næste angreb, men Mickael Vincents stjæler bolden tilbage ud af hænderne på Drew Maynard lige efter og sætter Darryl Partin op til et forløsende dunk; 69–62.

Værløse kæmper sig tilbage og udnytter, at SISU ikke kan lave et langt angreb eller forsvarsrebounde ordentligt og pludselig er de kun 3 point efter, men så træder kampens spiller, Darryl Partin, igen i karakter og driver uimodståeligt mod kurven. Han lægger to point i og får et bonuskast, som dog misses. Stillingen er 71–66 med 40 sekunder igen.

Da Værløse efterfølgende igen lader sig stresse af SISUs helbanepres og smider bolden ud over egen sidelinje, er kampen i realiteten afgjort. Mikael Vincents Nielsen kan sætte de sidste 2 point på tavlen fra straffelinjen til resultatet 73–66.

Nu kan SISU gå ind til de næste svære kampe mod Bakkens Bears, Copenhagen Wolfpack, Horsens IC og Randers Cimbria med mere tro på tingene, mens Værløse skal søge at få sæsonens første sejr allerede på mandag mod Hørsholm 79’ers, der også er uden sejr i de første 3 kampe efter gårsdagens snævre nederlag ude mod Svendborg Rabbits.

Hollandsk spiller til Svendborg Rabbits

16.10.2014

Svendborg Rabbits har skrevet en 1-årig aftale med den 23 årige Hollænder, Chaed Wellian.

Chaed kan spille begge forward positioner og måler 202 cm og vejer ind på 103 KG.

Chaed er en meget atletisk og hurtig spiller med et rigtigt godt skud fra distancen. Endvidere er han dygtig i forsvaret og en habil rebounder.

De sidste to år har han spillet for Tennese State University i USA.

Chaed har været til prøvetræning i starten af denne uge og har overbevist Rabbits at han var den sidste brik, der manglede i puslespillet.

Den Flyvende Hollænder forventes at få debut i Rabbits trøjen den 29. oktober med Værløse BBK.

Endnu en gyser i kaninhulen

16.10.2014

Det var med hiv og sving at kaninerne kunne hive sejr nr. 2 af lige så mange mulige hjem på hjemmbanen i Svendborg Idrætscenter onsdag aften.

Hørsholm 79'ers blev lige nøjagtig så svær en modstander som forventet men til slut slog kaninkollektivet til og sejrede efter at have været bagud hele 2. halvleg. Sejren blev på +4, 83-79, efter perioderne 19-19, 24-21, 16-23 og 24-16. 

Dagens bedste kanin igen Will Paul med 25 p og 9 rebounds. For 79'ers var en fremragende spiller Derek Semenas med 27 point.

Johnell Smith var tilbage som starter for Svendborg Rabbits men meget hurtigt blev det klart for de godt 800 fremmødte, at Johnell ikke var klar efter sin skade. Det blev kun til samlet 10 minutter for troldmanden og derefter resten af tiden på bænken tæt op af lægestaben.

Andre måtte tage over og igen skal Mathias Kelly fremhæves for en meget flot indsats. Bolden blev med stor sikkerhed ført op på modstanderens banehalvdel og afleveringerne sad lige hvor de skulle.

79'ers var dog klart det bedste hold i 1. periodes start. Gang på gang viste de hurtige folk hos 79'ers at de ikke havde tænkt sig at se på i kaninhulen også selv om en af holdets bedste, Daniel Mortensen sad ude med en fodskade. Hørsholm var pågående og hurtig fremme på banen og det var især den amerikanske shooting guard Derek Semenas der viste høj høj klasse godt bistået af en velspillende Frederik HN og Rob Fields. Hørsholm hurtigt foran med 9-17 inden Damian Ocana med to trepointsskud sammen med Antonio Porta og Will Paul reducerede til pause efter de første 10 minutter. Hørsholms spil hang meget bedre sammen end hjemmeholdets og kaninerne havde mere end svært ved, at komme til sine points.

Semenas fortsatte i 2. periode og fik hurtigt bragt afstand igen men også Atila Kovac fandt kurven. Hjemmeholdet skulle i dag være glade for især Damian Ocana der arbejdede stenhårdt både i forsvar men så sandelig også i angrebet. Han fik sammen med Antonio Porta gang i en spanske syge, især hvis 79'ers var patienten. Det blev sikkert omsat fra Portas hånd på straffelinjen og fra trepointsland fra Ocanas. 10 points fra Ocana og 8 fra Porta holdt kaninerne i føring ved pausen, 43-40. Et run på 11-3 i de døende minutter af 1.halvleg gjorde lige, at Rabbits kunne gå ud til pausen med lidt mere momentum.

Kaninerne kom slatne ud til 2. halvleg. Det straffede 79'ers straks med hurtigt og pågående spil og så var Semenas stadig i særklasse, især fra distancen. Tre stk. fra trepointsland, hvoraf et par var meget pressede men sikkert omsat af den hurtige spiller. Hos hjemmeholdet gjorde Ivo Höger en fin figur under kurven med flere scoringer men det var ikke nok og Hørsholm klart bedst i 3. periode, fortjent foran med 4 inden de sidste 10 minutter.

Der skulle andre boller på suppen hvis kampen skulle vendes igen fra hjemmeholdet side. Tre stk. fra trepointsland, en fra Will Paul og to fra Damian Ocana samt to sikre straffe fra Höger og så var kampen vendt over i hjemmeholdets favør. 79'ers giver aldrig op og heller ikke i dag. 9 hurtige points og momentum var igen i whiskeybæltet. Hørsholm foran med 5 med 5 minutter igen. Spillet flød ikke for Rabbits.

Will Paul trådte for hvem ved hvilken gang igen i karakter med 6 points og et 11-2 run i de sidste 3 minutter blev dyrt for gæsterne. Mathias Kelly med en treer fra hjørnet lige efter han havde brændt en fra nøjagtig samme possition vendte kampen og Porta med endnu to sikre fra straffelinjen efter 79'ers havde forsøgt at stoppe tiden ved at fejle.

Rabbits vinder endnu en neglebidder og de eksperter der havde forudsagt, at ligaen ville knække over i to har indtil nu taget fejl. Samtlige tre kampe Rabbits har været deltagere i, har været helt ubeskriveligt spændende. Lad os håbe det fortsætter.

Kaninerne har i Johnell Smith fået skadesproblemer tidligt i sæsonen men det bliver spændende at se, hvad nyindkøbte Chaed Wellian der er hollandsk statsborger men som har spillet i USA i de sidste 4 år, kan bringe til holdet. Chaed er 204 cm og en meget stærk spiller med et fantastisk skud. Han tiltræder kanintruppen i næste uge.

For Rabbits blev udover topscorer Will Paul, scoren fordelt således: Damian Ocana 22, Antonio Porta 17, 12 assists og 11/11 på straffe, 14 til Ivo Höger, 3 til Kelly og 2 til Mouboe.

For 79'ers scorede dagens bedste Derek Semenas 27, 19 til Rob Fields, 9 til Kovac og 8 til Frederik H N.

Kaninernes næste kamp er fredg aften på udebane i pokalturneringen, hvor Stevnsgade Basketball tager imod i Nørrebrohallen.

Spændende test i vente på torsdag i Randers

14.10.2014

På torsdag den 16. oktober Kl.19.00 tager Randers Cimbria PRO imod Aalborg Vikings.

Begge hold spiller deres 3. kamp i denne sæson og mens Cimbria sidste torsdag måtte se sig besejret af Bears, efter to gange omkamp, og vandt i lørdags mod 79ers, så har Vikings haft to klare nederlag til henholdsvis Horsens IC med 75-84 og Copenhagen Wolfpack med 69-95. Selvsamme Wolfpack møder Cimbria på udebane på lørdag.

Cimbria kæmper fortsat med flere skader. Mike Nielsen og Casper Stage arbejder på at komme tilbage fra deres knæskader og i skrivende stund er der stadig usikkerhed mht. Chanan Colman, efter at han i Bears kampen fik en skade i skulderen. Cimbria skal samtidig have langt bedre styr på forsvaret end i de to tidligere kampe og sidst men ikke mindst, så afventes det stadig om Dragan Petronic får det sidste papirarbejde på plads og må spille i torsdagens kamp.

På den positive side, så har to af Cimbrias guards, i form af Charlie Burgess og Chris Nielsen, leveret et højt niveau i de to sidste kampe. Chris Nielsen snitter pt. 15 points og Charlie Burgess 25 points og ikke mindst Chris Nielsens 3-point skud sidst i lørdagens kamp mod Hørsholm 79ers har vakt beundring. Over 4.500 har set klippet på vores Facebook side, mens TV2 Sporten nok har haft endnu flere inde at se hans ”skud”.

For Aalborg Vikings snitter Nicholas Nathaniel Okorie 26,5 points, og må siges at være en stor trussel mod et hvilket som helst hold. Samtidig har den tidligere Bakken Bears spiller, Mike Dejworek, vist sit værd og snitter 16,5 points og 6,5 points. De to spillere skal lukkes ned og holdes fra at komme til afslutninger. Lykkes det, så vil presset være på resten af Aalborg mandskabet og Cimbria må uanset hvad påtage sig favorit værdigheden mod et Vikings hold der nok mangler lidt bredde i forhold til Randers Cimbria PRO.

Vel mødt til kamp i Basketligaen på torsdag i Arena Randers, hal 3. Billetter til kampen kan købes hos Safeticket .

Team FOG hang på og vinder over SISU

14.10.2014

I en meget stemningsfuld kulisse nåede Team FOG Næstved i løbet af 3. periode op på en 25-point stor føring, og det lignede længe, at de kunne vinde komfortabelt, men SISU kom stærkt tilbage i 4. periode. De nåede dog aldrig tættere end 5 point, og Næstved kunne hale sejren hjem.

Kampen startede i højt tempo, og SISU fik de første point inden Team FOG endelig kom på tavlen. Frederik Rungby var hér, der og alle vegne og scorede 11 point i første periode, mens Næstveds Luciano de Souza kom ind fra bænken og lavede 8 point. Næstved førte 23–19 efter de første 10 minutter.

I anden periode gik SISUs angreb og forsvar i stå, og Team FOG fandt vejen til kurven. Det blev 12–4 til Næstved, inden SISU kom tilbage i gear, så Næstved førte med 9 point ved pausen.

Efter pausen fortsatte SISUs nedtur i endnu højere grad, og med 1 minut tilbage af 3. periode var SISU nede med 25 point, 47–72.

Men så kom SISUs comeback. Mikael Vincents Nielsen og Darryl Partin førte an i et run, der fik SISU tilbage i kampen med 9 ubesvarede point til stillingen 63–74. Med 4 minutter tilbage af kampen var SISU blot bagud med 7 point, og så begyndte stillingskrigen med fejl og straffekast. Men på trods af stor spænding holdt Team FOG Næstved stand og endte med at vinde 88–82.

Seks spillere fejlede ud i slutningen af kampen, og der blev fløjtet i alt 58 fejl.

SISU er vært for Værløse BBK på torsdag, mens Team FOG Næstved spiller hjemme mod Horsens IC på næste mandag, den 20. oktober.

Topscorere i dagens kamp blev:

SISU: Darryl Partin 22 point, 4 rebounds, 2 assists, 3 steals; Frederik Rungby 17 point, 4 rebounds, 3 assists, 3 steals; David Harder 15 point, 5 rebounds, 1 assists, 2 steals; Mikael Vincents Nielsen 10 point, 5 rebounds, 2 assists, 3 steals.

Team FOG Næstved: Luciano de Souza 21 point, 8 rebounds, 1 assist, 2 steals; Milan Stanojevic 19 point, 3 rebounds, 3 assists, 2 steals; Alexander Bak 13 point, 2 rebounds, 3 assists; Philip Hertz 10 point, 2 rebounds, 2 assists.

Vikings taber sæsonpræmiere

13.10.2014

Det lykkedes ikke Vikingerne at hive en sejr hjem i sæsonens første hjemmekamp, hvor Copenhagen Wolfpack var på besøg.

Der var gensyn med den tidligere Viking-profil Ryan White, da KanalSport og Copenhagen Wolfpack besøgte Aalborg Vikings i Stadionhallen.

I første periode trak Copenhagen Wolfpack hurtigt fra og fik udbygget en solid 10-points føring. Særligt Ryan White gjorde sig flot bemærket med flere flotte afleveringer og kreative scoringer. For Vikings var det Nick Okorie og Mike Dejworek, der havde nemmest ved at finde netmaskerne. 18-24 endte 1. periode.

I anden periode trak Copenhagen Wolfpack for alvor fra. Den tidligere Viking Christian Thomsen ramte en dyb 3’er og fik også hevet et par angrebsrebounds i land. Vikingerne havde også svært ved at stoppe Jyles Smith, men omvendt gav Mike Dejworek fortsat Københavnerne problemer. 51-35 var halvlegstillingen.

Ved starten af 3. periode havde Vikingerne grave sig ned i et dybt hul, som de færreste nok havde forestillet sig, at de kunne grave sig op. Særligt Nick Okorie og Alassan Touray ville det anderledes, og med et 10-0 run fik Vikingerne reduceret til en periodestilling på 54-64.

Ved starten af 4. periode kommer Copenhagen Wolfpack bedst fra start og med et 4-16 run er stillingen pludselig 58-80, og Vikingerne gav mere eller mindre op. Et cadeau til Gabriel Lundberg, der for alvor fik gang i fast-break scoringerne i denne periode.

Wolfpack vinder kampen med 95-69.

Tospcorer for Vikings blev Nicholas Nathaniel Okorie med 27 point mens Wolfpacks mest scorende spiller blev Gabriel Iffe Lundberg med 20 point.

Kampens spiller: Ryan White med 18 pts og 8 assists på 27 minutter.