Nyheder

Wolfpack vinder over Værløse BBK

Wolfpack kom til dagens kamp i Søndersøhallen som klare favoritter med en placering som nummer to i Ligaen mod Værløses 8. plads.

Men Værløses træner, Ty Mc. Gregor er ikke en mand, der giver op, uanset hvor svært det ser ud og han bød op til ’Dogfight’.

Med denne indstilling åbnede Værløse også 1. periode med en Drew Maynard-trepointscoring. Desværre for Værløse får holdets vigtige spilstyrer Rob Woodson to fejl inden for de første 1,18 min. og må på bænken. Værløse lægger ud med gode forsvarsrebounds på Wolfpacks brændte chancer, og kommer tålmodigt til gode frie chancer i feltet i den anden ende. 7-7 efter 3 min. Coach Mc Gregor får stampet sit hold til solidt forsvar med gode stops det meste af perioden, og Værløse er varme bag trepointslinjen. Første periode er generelt meget lige og ender 22-24. Ryan White 7 p, Axel Karason, 7 P.

I 2. periode fortsætter Værløse med solidt forsvar, og giver kun Wolfback én chance hver gang på angreb. Værløse spiller tålmodigt og finder den frie mand til en god afslutning. 3’erne kører godt, og minsandten om ikke også Victor Hjort rammer en! Perioden er stadig lige og holdene bytter point og straffer hinandens svage beslutninger. Kampen går ind i en fase, hvor Ingen af holdene er specielt effektive. Afslutningerne er for uskarpe og transitionspillet noget tilfældigt. 35-35 med 2.20 min. tilbage og en time-out til at beslutte hvordan de sidste minutter forvaltes bedst. Det kommer Wolfpack absolut bedst ud af. Ryan White fra Wolfpack træder i karakter og scorer selv eller spiller sine holdkammerater fri. Det kniber nu for Værløse med at holde Wolfpack i forsvaret og de bliver alt for let slået 1-1, hvilket forplanter sig til angrebet, som er usikkert. Det giver Wolfpack en halvlegsføring på 45-40.

3. periode er afgørende for udfaldet. J. Smith, Wolfpacks store mand, starter på bænken, da han har 3 fejl, men så tjekker Waldemar Piekarski ind på banen, som en effektiv afslutter. Værløse starter perioden med et par skæve tre’ere, og har meget svært ved at holde den hurtige og effektive duo fra Wolfpack, Iffe Lundberg og Ryan White. Værløse forsøger at løse Wolfpacks zone ved at skyde tre’ere, men desværre uden større held. Wolfpack spiller sig til afslutninger tæt på kurven eller trækker fejl.

Midtvejs i perioden har Wolfpack taget en føring på 10 point. Værløse prøver forskellige match ups på Ryan White, også Victor Hjort, som jo er en meget dygtig forvarsspiller.  Holde lynhurtige Ryan White kan han desværre ikke. Værløse gør hvad de kan for at blive i kampen, og det lykkes i en kort periode at komme til ringen og enten få en scoring eller komme på linjen og skyde straffe hver gang. 55-64 med 1 min. Tilbage af perioden og Wolfpack har rytme og styrer kampen deres vej mod sidste periode.

Værløse er stadig med, 11 point er ikke uoverkommeligt. Men det viser sig hurtigt at 4. periode tilhører Ryan White fra Wolfpack. Han gør hvad han vil, og udfordrer konstant Værløse, som dog har ære i at blive ved at forsøge at slås og spille for chancen. Duoen White og Lundberg er et af de sprødeste par i ligaen i år, og vil man slå Wolfpack, er det den man skal knække. I dag spillede de begge 40 min. og spillede med stort overskud hele vejen. Det lykkedes ikke for Værløsespillerne i dag, men de gav en ’Dogfight’ og har stor ære af kampen, som blot blev tabt med 11 point.

Kampens spiller er Wolfpacks Ryan White med 32 point, gedigne scoringsprocenter, 9 ass. Og en effektivitet på 40.

For Værløse scorede Drew Maynard 23 point på en dag, hvor hans skudprocenter ikke var i top. David Nørby Knudsen gjorde sig flot bemærket med 18 point og som altid en energisk og spektakulær spillefacon.