Nyheder

Wolfpack tager første sejr i BL efter sejr over Randers Cimbria

Kampen imod Randers Cimbria var ventet med spænding, skulle Wolfpack bryde den kedelige stime af nederlag og endelig få en tiltrængt sejr?

Med en del skader i bagagen var man godt nok rustet til match up mod et Randers hold der papiret er rimelig solidt.

Wolfpack kom til kampen i Ballerup Super Arena uden Andreas Høier, Casper Ishøi & Anders Skou Hansen med skader. Plus Luciano De Souza der er uden spilleberettigelse.

Det er Randers der kommer bedst fra start med fornuftigt holdspil og vanlig Randers spil med chancevillighed bag 3 pointslinien, for Wolfpack er Oliver Strøh agressiv og godt spillende. Han tegner sig for 11 point i perioden af Wolfpack`s 14 point som ender 14-18 til gæsterne.

I anden perioden fortsætter tendensen, Randers er et lille skridt foran. Specielt er J.Williams effektiv og straffer Wolfpack med sin hurtighed på fastbreak. For Wolfpack melder flere sig ind, men specielt Durrell Vinson arbejder hårdt i begge ender og har 11 point i perioden som ender 24-24.

Tredje periode er en god gang Hawaii basket, begge hold har virkelig svært ved at finde niveauet og specielt dommerens linie. Wolfpack har holdfejl efter 2,5 minut men dette til trods holder de Randers inde for rækkevidde. Der bliver løbet lidt mere og reboundet lidt mere, og specielt Edgaras Stagionis viser flotte takter så momentum vendes og perioden vindes 22-13 til 60-55 inden de sidste 10 minutter.

Sidste periode bliver en neglebidder, Wolfpack er ovenpå og ligner et hold på vej mod sejr. Man når op på en 7 points førring men som perioden skrider frem tager specielt Randers Deuce Bello godt fat og som sidste minut render ned er det pludselig kun en Wolfpack førring med et minut tilbage. Chris Nielsen ender med bolden i hænderne sidst på uret, men misser chancen og Wolfpack vinder kampen med 78-77 (14-18, 24-24, 22-13, 18-22).

Topscorer for Wolfpack blev Oliver Strøh og Durrell Vinson med henholdsvis 25 & 26 point. For Randers Cimbria scorede Kyndahl Hill og Jerrell Williams begge 18 point.